עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by tombraider,

שלום האם משהו מכיר את שתי המקלדות האלו עבור גיימרים ??? http://img22.imageshack.us/my.php?image=38792395.jpg אפשר לקבל חוות דעת עליהן מי יותר טובה אמינה ואיכותית תודה ויום טוב לכם

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  2. Started by amirn,

היי אני רוצה לקנות UPS למחשב, הדרישות הן: 1. למנוע בעיות של קפיצות או נפילת מתח (שיחזיק גם לכמה דקות אם אין מתח בכלל) 2. צריך להחזיק מחשב P4 + מודם כבלים (מסך אופציונלי - אפשר לא לחבר אותו ל UPS) 3. הורדת מחשב (WIN XP) מסודרת מה דעתכם על: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=131&products_id=689 ? איזה כבל / תוכנה צריך כדי להוריד את המחשב מסודר? תודה

• 2 תגובות
    • 854 צפיות
  3. Started by elad-k1,

מאיפה משיגים דיו למדפסת psc 1205 בבקשה

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  4. שמעתי בעבר על אפשרות להשתמש באוזניית בלוטוס במחשב .האם יש אפשרות כזאת? ואיך?

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  5. Started by RDS,

יש לי גיים פאד של Logitech... Logitech Wingman cordless יש לי אותו עוד ממזמן, אבל לא ממש השתמשתי בו. היום רציתי לשחק איתו, אז הורדתי דרייבר מהאתר של לוג'יטק, התקנתי אותו, ואז בשלב שלאחר מכן, הזהוי של הג'ויסטיק, יש לי בעיה. המחשב פשוט לא מזהה את הג'ויסטיק. ניסתי להוריד מחדש, לעשות ריסטרט, פשוט הכל. *אין בעיה בחיבורי היואסבי שלי... אודה לעזרה

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  6. Started by אבשה,

אז זהו שאין לי ממש תקציב אבל פשוט רציתי לדעת אם הרמקולים שאני רוצה לקנות טובים הם ישמשו לשמיעת מוסיקה ולקצת צפיית סרטים. זה הדגם הזה MicroLab A-6321 2.1 Black 40W RMS StandAlone AMP http://tms.co.il/product/2540

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  7. Started by itaysp,

שלום! (דבר ראשון אם אני לא בפורום המתאים אז להעביר בבקשה..) קניתי את המחשב החדש שלי עם המארז הזה לפני כחודשיים.. (כמה שהזמן עובר מהר...) עכשיו המארז לא בא עם מאוורר מקדימה אבל יש חורים למאוורר 80 מ"מ ו 90 מ"מ (אני חושב שזה 90) אז חיברתי שם מאוורר לדים כחול של קולר מסטר כי זה המאוורר 80 מ"מ היחיד שהיה לי. עכשיו המאוורר מכניס אוויר והמאוורר מאחורה מוציא אוויר. בפאנל הקדמי לפני המאוורר יש ספוג כזה שסופג את האבק שנכנס, ואחרי זה יש את הפאנל שיש בו הרקבה חורים קטנים לאיוורור. הבעיה שלי שהחלק החיצוני עם החורים כל הזמן מתמלא באבק וזה ממש מכוער :'( ניקיתי את הספוג הזה שיש בפנים כמה פעמים.. עם שואב אבק ופעם אחת גם עשיתי לזה שטיפה עם מים אבל כלום לא עוזר... כדאי לי להפוך א…

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  8. Started by Shmuel Cohen,

אני כן משחק במשחקים אבל עד היום הסתדרתי עם מקלדת סטנדרטית (משתמש בה אולי כבר 7 שנים ) והיא ולא מיוחדת או משהו כזה. ראיתי פה בפורום כמה אשכולות על מקלדת וזה עשה לי חשק להחליף אותה. השימושים העיקריים הם גלישה ופה ושם משחקים. מה שחשוב לי בה שההקלדה תיהיה נוחה כי אני משתמש יחסית הרבה בהקלדה. לא אכפת לי להזמין מ EBAY (בידיעה שהיא לא תגיע עם עברית .. כי בכל מקרה אני מקליד בצורה עיוורת אז זה לא כזה משנה לי אם יהיה עברית או לא) התקציב הוא סביבות ה 100-150 שקל. תודה רבה לכם !

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by Piyono,

Hello again. This time I'm looking for KeyTronic keyboards. None of Zap's retailers seem to carry them. Anyone know who does? Thanks. Piyono[br]פורסם בתאריך: 13.01.2009 בשעה 09:57:52 If not Keytronic, then I'm after any high-quality membrane keyboad with a traditional IBM layout, including a large, L-shaped Enter key.Piyono

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  10. Started by yotam.m,

אהלן ח'ברה, הקליק השמאלי של ה-MX518 שלי החליט למות והגיע הזמן להחליף אותו (בערך בן 5). ראיתי אותו ב-130 ש"ח ב-KSP (לא גיימר אך מעל למרוצה מהעכבר הזה) האם יש משהו מומלץ יותר בסביבות התקציב הזה? אם יש משהו עדיף בכמה עשרות שקלים יותר אין לי בעיה להתגמש אך מעל 180-200 ש"ח נשמע לי מיותר להוציא על עכבר בייחוד שיש את ה-518 במחיר כזה והשימושים שלו אומנם ממושכים אך סטנדרטיים. תודה

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  11. Started by Vatos-Locos,

בדקתי כמה עולה כבל לפלאפון שלי, אמרו לי בסביבות ה 250 שקל אני גם מחליף כל הזמן פלאפונים והחלטתי שיותר עדיף אם אני יקנה פשוט מתאם לאינפרה אדום.. ככה זה יצא יותר אפקטיבי ושימושי... עכשיו, אני מאוד מפחד בעניין של מוצרי USB כי הזיכרון דיסק און קיי האחרון שהכנסתי שרף לי את הלוח.. אחרי 3 חודשים שעבד מצויין אז ככה שאם אני הולך עכשיו על משהו אני רוצה ללכת על משהו איכותי ואמין שהסבירות שיעשה לי נזק כזה או אחר נמוך עד מאוד מה אתם ממליצים ?

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  12. האם אני יהיה חייב ב WIFI כדי להשתמש בין הסלולר ל TV דרך גוגל כרומקאסט או שאינטרנט מהספק יספיק?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by r_rafaeli,

מישהו שמע על מישהו שרכש את הלוג'יטק דינובו אדג'? זה בטח רמה אחרת אבל המחיר נוראי בארץ, 1200 שקל! דיברתי עם מעתק היבואנים בארץ, לא צפויה ירידה של מחיר בזמן הקרוב, מעניין גם שהדגמים כמו MX5000 גם לא ירדו במחיר בהרבה, ממש מבאס, כאשר המוצרים המוצלחים האלה נמכרים בארה"ב כבר במחיר נמוך יותר (אפשר למצוא את הדינובו אדג' החדשה ב120 דולר). הדינובו אדג' נראית כמו אחת המקלדות הטובות ביותר שקיימות היום, אתם מכירים חנות זולה יחסית? 1000 שקל פלוס למקדלת שכוללת בלוטות', נטענת, דקה וכוללת משטח מגע לעכבר- הייתם משלמים? הלוואי וירדו המחירים...

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  14. Started by Mr Gadget,

האם מישהו מכיר/שמע/קנה פעם מחברת Sustainer?

• 2 תגובות
    • 945 צפיות
  15. Started by furyanaor,

היי, אני מתלבט מאוד בין שניהם ואני צריך את עזרתכם ! השקעתי הרבה כסף במקלדת מכנית ואני לא מרוצה מהפלסטיקה של הכיפות שלה ולכן אני מעוניין להחליף. ראיתי שאין להשיג את סט המקשים הנהדר של קורסייר בארץ במחיר סביר אז החלטתי להחליף את המקלדת כי יש לי אפשרות להזדכות חלקית על המקלדת הנוכחית ולקבל בחזרה 350ש"ח תמורתה כך שלמעשה ההפרש לעוד מקלדת חדשה יוצא סכום מצחיק בהשוואה לרכישת סט מקשים מחול אז הייתי רוצה להימנע מהוספת כספים מיותרים ולכן חשבתי ללכת על Roccat MK: http://ksp.co.il/?enter_zap=1&store=shipment&uin=21148&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap היא זמינה פה בארץ לבוא לקחת עם אפשרות לבדוק בתוספת של סך הכל 100 שקלים ויש לה ציפוי גומי למ…

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by etaiso,

מחפש מקלדת פשוטה ונוחה (עדיף חוטית) ושתהיה שקטה ... עד 120 ש"ח.. איך ה-K300 של Logitech?? (עם התאורת מקשים)..?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by israelba,

אודה לעזרה בנושא הגנה על המחשב מנפילות מתח והפסקות חשמל המחשב שלי ישן עם מסך 15 - ורצוי שלא יהיה יקר!!!

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  18. Started by JUVEnivTUS,

17 אינץ' עד 2500 שקל תביאו המלצות למסכים...אני הולך לקנות יום שבת תודה

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  19. Started by T-boon,

הכי קרוב שנראה לפי התמונות: marathon M705 אבל לפי הנתונים, המימדים שלו קטנים יותר... ולמרות שיש לו כפתורי גלילה לאחורה וקדימה (אני חייב את זה) אני מעדיף עכבר בגודל מלא, בצורת ה MX518 אבל אלחוטי. מישהו מכיר משהו דומה?

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by omrit,

מישהו יודע איך המארז הזה? איך הספק כוח שלו? ולשאלה המוזרה ביותר: איך יש לו מאוורר שמכניס אויר מקדימה אם הפנל סגור???? http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7227 ואיך המארז בהשוואה ל SWING של TT?? תודה רבה!

21. מאיזור חיפה!

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  22. Started by rosesr,

האם אפשר לחבר לספק מכשיר כלשהו שהמחשב עובד?

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  23. אני עומד לקנות מחשב די חזק איזה מארז אתם מציעים לי לקנות בתנאי שלא יעלה על 300 אני לא מבין מה טוב אז תעזרו לי שיאורר לי וכל זה... תודה

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  24. Zalman CNPS9500 AT 92mm 319.00 Corsair 2x1024MB PC2-6400 DDR2-800 PRO Series 4-4-4-12 (TWIN2X2048-6400C4PRO) 2363.00 SEAGATE 320GB 7200RPM SATAII 16MB ¤650.00 (לשאול על ה- 7200.10) CREATIVE X-Fi XtremeMusic ¤750.00 CONNECT3D Radeon® X1900 XT 512MB GDDRIII with DVI-I VIVO+Arctic-Cooling Accelero X2 ¤2,400.00 ASUS P5W DH Deluxe 1,690.00¤ Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box 2120 ANTEC TX1050B 500W 850

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  25. שלום לכולם אחרי שקיבלתי את המחשב החדש שלי סוף סוף המחשב הישן שלי עבר מקום ועכשיו יש לי 3 מחשבים בחדר אבל רק 2 מסכים [ו2 מקלדות ו2 עכברים]וכמובן אין לי מקום לשים עוד מסך וכו'... אז אני רוצה לקחת את 2 המחשבים ולחבר אותם באמצעות קופסאת מיתוג[? אני צודק?] ששני המחשבים יהיו מחוברים וברגע שאני ילחץ על כפתור המסך יעבור לעבוד עם המחשב השני [וגם כל שאר הציוד כמו רמקולים ומקלדת וכו'...] קופסאת מיתוג זה באמת מה שאני צריך? ועם כן אפשר המלצה לאחת טובה? [עד 150-200 שקל לא יותר] תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.