עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Blue Eyes,

שלום, אני מעוניין לקנות צורב DVD טוב. אשמח לקבל המלצות - שהמחיר לא יהיה מוגזם - שיהיה צורב אמין - שתיהיה אפשרות לקנות בצבע שחור בבקשה לא להציע לי להשתמש בחיפוש כי אני לא מתסמך עליו בתחום המחשבים, כל יומיים יוצא משהו "חדש יותר" ו"טוב יותר". תודה מראש לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 815 צפיות
  2. שלום לכולם, מחפש המלצה למדפסת טובה ואמינה משולבת עם פקס בתקציב 600-700, חשבתי על ה5610 - אך שמעתי על דרייברים בעייתיים.

• 8 תגובות
    • 815 צפיות
  3. Started by lobazain,

מישהו מכיר? יודע איפה להוריד דרייברים ואיך להתקין?? עזרה תתקבל בברכה ובתודה.

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  4. 1) נימאס לי ממארז גדול ואני רוצה להיפטר מהשולחן מחשב.. רציתי לדעת אם מוחרים בארץ מארזים שולחניים יפים וטובים... אם כן איפה? ואם יש תמונות אני ישמח 2) האם קיימת מקלדת+עכבר אלחוטיים שאתם ממליצים עליהם? 3) וכמה יעלה לי מסך מחשב 19'-21' שטוח (לא TFT) מחברה דיי טובה ולא הכי יקר? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 815 צפיות
  5. הי אני מחפש מצלמה אבל לא יודע יודע איך לחפש ומה הפרמטרים החשובים. ראיתי מצלמות מ100 ועד 500 ש"ח והאמת הכל נראה לי אותו דבר. אני מחפש מצלמה טובה ולא ההיתי רוצה להוציא יותר מ 100-150 ש"ח אלא אם יש לזה הצדקה או איזה דיל שחבל לפספס. השימוש העיקרי של המצלמה זה סקייפ ולא לצלם קליפים לYOUTUBE או דברים כאלה. תודה הראש לכל המגיבים --עידכון-- טוב,אני מקבל את התחושה גם פה בפרום וגם מאנשים שאני מכיר שזה לא בדיוק נושא שיותר מדי אנשים מבינים בו , אז בחרתי בשני דגמים שנראים לי מוצלחים ואם למשהו פה יש נסיון איתם אשמח לשמוע מה הוא חושב 1. Logitech Webcam C270 WebCam - עד כמה שהבנתי זאת מצלמת HD מסדרה שנחשבת מוצלחת 2. LifeCam HD-3000 USB WebCam של מיקרוספוט - גם זאת מצלמת HD לא יודע עד כמה…

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  6. במקרה מצאתי באינטרנט עכבר מדליק

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  7. Started by yuv212,

שלום, אני מעוניין לקנות מדפסת לייזר משולבת פקס וסורק, תקציב בסביבות 1200 ש"ח והשימוש הינו ביתי (לא עסקי). האם למישהו יש המלצה למדפסת שהוא משתמש בה ושהיא טובה הן באיכות והן במחיר הטונר? מצאתי באינטרנט כמה מדפסות של זירוקס/סמסונג/בראדר במחירים האלה אבל הביקורות עליהם לא היו טובות.... תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  8. אוקיי קיבלתי מכשיר All in One שזה פקס,מדפסת,סורק ועוד איזה משהו,זה הדבר: http://www.superwarehouse.com/HP_OfficeJet_D135/C8375A/p/118925 עכשיו חסרים לי כמה כבלים והורדתי את המדריך של זה[אפשר להוריד מפה: http://media-server.amazon.com/exec/drm/digital/moleproxy.cgi?name=SFAgT2ZmaWNlSmV0IEQxMzUgTXVsdGlmdW5jdGlvbiBNYW51YWw=&file=TUFOVUFMMDAwMDA3NDk3LnBkZg== עכשיו אני ראיתי שאפשר לחבר דרך USB ודרך עוד איזה כבל. אני רוצה לחבר דרך הUSB כי הסתבכתי עם הכבל השני אבל אני רואה שהכבל USB קצת שונה מהכבל USB שיש לי[ויש לי כמה וגם HUB] זה הכבל http://80.194.98.132/punchoutcommerce/images/products/cables/23072004102352.jpg וזה הכבל שלי יש: http://www.prairie.mb.ca/images/usb_cable.j…

• 5 תגובות
    • 815 צפיות
  9. אז ככה היום אני הולך לקנות עכבר חדש. אני גיימר ויש לי תקציב של 400 שקל מזומן לעכבר. אני חשבתי על ה G5. אבל אם יש הערות עליו אני אשמח לשמוע. כגון האם יש עכבר גיימרים יותר טוב במסגרת התקציב. ואני מעדיף עכברים חוטיים. אני לא מוכן עכבר אל-חוטי (אל תשאלו). ועוד משהו קטן .... באיזה משטח עליי להישתמש בשביל העכבר ? האם יש צורך בקניית משטח גם ? אשמח לתשובות היום ומהר אם אפשר חברים. יש לי רק היום הזדמנות לקנות אותו אז..... אשמח לקבל את עזרתכם. בתודה מראש קובי.

• 5 תגובות
    • 815 צפיות
  10. מחר אני מקבל את המשחק ויש לי 100 ש''ח לבזבז על ג'ויפאד נורמלי ( USB ) אם שליטה נוחה ותמיכה בXP יש למישהו הצעות?

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  11. Started by Duckman_911,

לאחר שקראתי את המדריך לאילתור מאווררים באתר החלטתי גם לנסות לאלתר מאוורר מספק ישן שהיה לי. ובכן, יש לי מאוורר מאולתר אבל עם חיבור של חשמל כמו לכונן דיסקטים - זה מה שאמרו לעשות במדריך. כתוב שם שיש לחבר את זה ללוח האם - וכאן הבעייה. אין חיבור כזה בלוח האם, ככל הנראה לי. כל המאווריים האחרים שלי מחוברים ישרות לספק כוח עם חיבורי חשמל של הארד דיסקים וסי די רומים, מלבד המאוורר של המעבד, שמחובר ללוח, אבל עם חיבור קטן יותר משל כונן דיסקטים (3 פינים לא 4). אז בדקתי מה כתוב שם ליד החיבור שלו, והיה כתוב משהו כמו sfan0 ... נשמע לי כמו חיבור למאוורר... אז חיפשתי עוד כאלו על הלוח ומצאתי אחד, sfan1 שמו, אבל גם זה עם חיבור 3 פינים - ניתן לחבר אליו את המאוורר המאולתר עם החיבור של כונן…

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  12. העכבר החדש של מיקרוסופט הX8....

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  13. Started by metoh,

אני צריך שתמליצו לי על מארז בסביבות ה400-500 ש"ח, שיהיה דיי גדול (ישלי מארז קומפקטי וזה טעות שאני לא מתכוון לחזור עליה), עם יציאות קדמיות (יואסבי\רמקולים\מיקרופון, קיצר הדברים הרגילים שיש) עם ספק אני הולך על Albarton K8NF4X nForce 4-4x AMD Athlon64 3000+ וכנראה 6600GT 256mb

• 9 תגובות
    • 815 צפיות
  14. Started by nore0,

אמרו לי שבעכברים האלה הגלגלת לא משוננת (חלקה) זה באמת ככה ???

• 8 תגובות
    • 815 צפיות
  15. Started by tidan26,

שלום רכשתי את ההגה של לוגיטק התקנתי אותו וכאשר אני נכנס למשחקי מכוניות אני לא מצליח להגדיר אותו במשחק כדי להשתמש בו אני משחק הרבה ב-grid ואני לא מצליח להשתמש בו במשחק מדוע?... ???

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  16. Started by esaly,

אשמח לחוות דעת מקצועית לגבי הספק הזה של SPHIRE. http://www.spirecoolers.com/psu.asp?ProdID=4 תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 815 צפיות
  17. Started by E-tay,

אני צריך שהוא יחזיק אותו רק לבדיקת מעבדה של "זיגזאג" כי אחרי זה שהוא מגיע אליי אני מחליף את הספק ל themaltake 300w תודה מראש

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  18. Started by tidan26,

שלום! רכשתי הגה למחשב של לוגיטק דגם: g25 אני לא מצליח להפעיל את הרטט במשחקים מדוע?... ???

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  19. היי אני צריך עצה על מדפסת לייזר קטנה לעסק שתהיה ליד הקופה ותדפיס חשבוניות... יש לי אחת במשרד עצמו אבל אני צריך עוד אחת שתדפיס מהר כמה שפחות תקלות כמובן ושל תהיה יקרה..יש למישהו הצעה? תוה

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  20. Started by thedarkman,

‏Razer Imperator Ergonomic Laser Gaming Mouse‎ SteelSeries Xai Laser Mouse‎ איזה עכבר יותר טוב? איזה עכבר יותר איכותי? איזה עכבר יותר מקצועי? לאיזה עכבר יש חיישן יותר מדויק? איזה עכבר יותר נוח ליד? איזה עכבר הכי משתלם כאלו שווה את הכסף? מה אתם מציעים לי? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  21. Started by omfir,

אז ככה: יש לי ג'ויסטייק ישן לפני 3 שנים ופתאום בא לי לשחק איתו רק ש יש לו חיבור ישן של 15 פינים כאלה אז השאלה שלי היא אם אפשר לעשות עם זה מששהו לחתוך את החוטים ולשים כבל USB או פתרון אחר או משהו כי אני מיואש...

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  22. Started by ScreameR,

מחפש מקלדת, רק מקלדת, שתהיה אלחוטית ועם כפתורים של מולטימדיה יש חיה כזו ?

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  23. Started by SuB,

http://www.tsunami.com.tw/products_series_virgo.htm איך הספק ש-PCH מביאים איתו (350W)? והאם יש לו USB מלפנים? וכמה מקומות למאווררים יש לו?

• 7 תגובות
    • 814 צפיות
  24. Started by Coca Cola,

שלום לכולם, לפני זמן מה נהרסה המדפסת הקודמת שלי , Lexmark Z51, ואני צריך עכשיו אחת חדשה. התקציב הוא 500 ש"ח ואני רוצה מדפסת משולבת עכשיו חשוב לי לשמוע המלצות ואם יש מדפסת ב-600 ש"ח והיא יותר טובה באופן משמעותי ממדפסת שעולה 500 ש"ח אז ניתן להציע גם כאלה. כמו כן, רצוי או אפילו חשוב שאותה מדפסת לא "תזלול" דיו. תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  25. Started by pc student,

רז שקל לעשות לו מודינג ושיהיה באיכות סבירה ושיהיה כל לאוורר אותו. עם או בלי ספק.

• 6 תגובות
    • 814 צפיות

דיונים חדשים בפורומים