ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
-
קניתי סורק CANNON SCAN LIDE 35 כדי לעשות עבודות בגרפיקה.עלה לי 570 ש"ח. רזולוציה של 1200X2400 dpi. האם זה מספיק? עד כמה זה משנה רזולוציה כזו לעומת 3200x6400 dpi ?
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
יש לי מחשב: Gigabyte K8N Pro SLI AMD Athlon 64 3500+ CORSAIR 512MB Value CS2.5 X2 eVGA Geforce 6800 GS 256MB 256BIT WD 250GB SATA2 Thermaltake SHARK VA7000 BLACK HEC 480V ACE ומסך LG F900B CRT 19" אילו דברים יכולים לקרות לו עם הוא יהיה בלי אל פסק ? וכמה עולה אל פסק ? תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 763 צפיות
-
-
http://www.tsunami.com.tw/products_series_virgo.htm איך הספק ש-PCH מביאים איתו (350W)? והאם יש לו USB מלפנים? וכמה מקומות למאווררים יש לו?
-
- 7 תגובות
- 763 צפיות
-
-
טוב קראתי כמה ריוויו שהיו עליו וכמה נתונים טכניים ואישית לא הבנתי כלום....... * 1600 dpi, twice that of conventional high performance sensors * High speed motion detection, up to 40ips and 15g * Frame rate over 6400 frames per second (5.8 megapixels per second) * 16 bit data path, as compared to 8 bit and 12 bit data paths used by other conventional mice * Always On Mode the optical sensor never powers down - provides instantaneous response at all times during gameplay * Buttons 7 physical buttons optimized for gaming response and independently programmable * Ultra large non-slip mouse buttons, tactile response design * Non-slip side rails and new ergono…
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
ספק 400W של Hec שבא עם המארז 6a21 יחזיק את המערכת הבאה ? Intel Pentium D 805 Dual Core 2.66GHz LGA775 Igloo 5700 CPU Cooler for 775 Prescot Gigabyte GA-8I945P-G CONNECT3D Radeon® X1800 GTO 256MB GDDRIII TwinMos DDR2 533MHz 1GB Dual Channel Maxtor 160GB 7200 Sata II מתוכנן OC למעבד ולכ"מ . אם הוא לא יחזיק, אתם יכולים לתת לי מארז+ספק שיחזיקו ? (תקציב - עד 500 ש"ח )
-
- 14 תגובות
- 763 צפיות
-
-
היי, ראיתי את המוצר של sunbeam ששולט על התאורה ומגיע עם כמה מנורות כאלו שנקרא chameleon, אני מבין שהוא לא הגיע לארץ, מישהוא יכול לעזור לי ולתת לי אתר מחו"ל או אפילו אם יש מהארץ, שאפשר להזמין ממנו את ה-chameleon לארץ??? ועוד שאלה לגביו... האם כבל של uv יזהר ע"י הנורות שמגיעות איתו???
-
- 7 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אני צריך מארז לא חייב עם מאווררים וכדומה מצידי שיהיה פשוט(אבל עדיין יפה).. אני רוצה חלון שקוף אבל לא חלון מצועצע חלון שקוף נטו.. עד 400 שקל בערך בלי ספק
-
- 5 תגובות
- 763 צפיות
-
-
ממתי צריך להתקין לHD SATA 2 דרייברים ומתי מתקינים אותם?
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
לחיצה על קליק ימני מעבירה לי דפים..ניסיתי הכל!זה כבר משגע אותי.כל לחיצה שאני רוצה נניח להעתק>הדבק או פתיחה של דף בקליק הימני מעבירה אותי דף/אתר. יש אחריות לזה?הוא בן שנה וחצי העכבר.
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
http://www.esreality.com/?a=longpost&id=1265679&page=22 MX500 הוותיק מפתיע לטובה וכך גם MX518 וה-X7 של A4TECH. לפי הסקירה, עכברים אופטיים איכותיים פשוט טובים יותר מעכברי הלייזר... מעניין לקרוא (22 עמודים)
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
אחרי 4 שנים עם מיסטר ג'ינגל,הוא התחיל לקרטע,עכבר של MICROSFOT מסוג TRACKBALL- תמונה מצורפת. האמת שאני ממש אוהב עכברי TRACKBALL העכבר לא מצדיק את הסכום שנקנה אז הייתי מסכם אותו כגרוע מאוד,הכדור נתקע ואז צריך לנקות את הבפנוכו שלו . דבר טוב שאני יכול להגיד עליו - שהוא מסיבי מאוד ,עמד בנפילות לא מעטות ... אני מתבלט לגבי עכברי TRACKMAN של לוג'יטק - אם האלחוטי או החוטי הרגיל. חוטי: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2479 אלחוטי: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3907 לא ממש מצאתי מפרט איזה יותר מדוייק ויציב אז אני מבקש את עיצתכם. השימוש הוא ממש כבד- אנימציה משחקים וגלישה. תודה [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום רב, כמו שכתבתי בכותרת. מכיוון שזה קצת מוזר לי לעבוד עם מקלדת שלא כוללת אותיות בעיברית, אני מנסה לרכז מספר דגמים שכן כוללים. תודה מראש על העזרה
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אהלן.. באתי כדי לקבל המלצה על מדפסת משולבת ש: משולבת עם פקס שיהיה אפשר לבטל את הפקס כי יש כבר אחד, או מדפסת משלובת בלי פקס.. הפעם האחרונה שרכשתי מדפסת הייתה שסדרת ה 900 של hp יצאה ואז היא הייתה הטופ אז.. זה קצת דחוף להיום תודה מראש, אור אה, וחשוב גם שתהיה דיי חסכונית כי אנחנו מקבלים הרבה פקסים
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
בעקרון אני רוצה לקנות מקלדת למשחקים , השאלה האם שווה לקחת מקלדת יקרה כגון G15 או שווה "להתפשר" על משהו פשוט וארגונומי כגון ה LOGITECH WAVE ? ובעקרון מה היתרון של המקרואים במקלדת ובמה זה מסייע ? אם יש מקלדות אחרות שיהיו פשוטות וטובות אני גם אשמח לשמוע עליהם. סה"כ אני לא מחפש משהו עם רעש וצלצולים , מקלדת במחיר סביר שתהיה נוחה ותבצע את העבודה ...
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אפשר המלצות למקלדות טובובת במחיר הזה... עדיפות לכמה שיותר זול. חשוב שהטווח יהיה לפחות 5 מטר. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לחבר שלי מדפסת PIXMA 1500 CANON, אתמול הוא הדפיס כרגיל והיום פתאום היא מתה כלומר מדפיסה אבל כל הדפים יוצאים לבנים לגמרי. כבר עשינו ריסט למחשב ולמדפסת. הוחלפו טונרים גם כן. מה ניתן לעשות כדי להחזירה לחיים? תודה, ניצן
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אהלן, קניתי לאחרונה את המקלדת Logitech LX710 ואני מאוד מאוכזב. מלבד הלאגים המעצבנים, יש לי בעיה עם מקש ה- L שפשוט מסרב לעבוד בחלק מהפעמים. בכל אופן אני הולך מחר להחליף את המקלדת ואני צריך המלצה למקלדת אלחוטית איכותית. המחשב שלי מחובר ל- LCD ואני רוצה יכולת לשלוט בווליום/PAUSE דרך המקלדת. בעקרון יש את האפשרות הזאת ב- LX710 הבעיה היא שאפשר להשתמש בכפתורים האלו רק ב- Windows Media Player, בעוד שאני משתמש ב- VLC. אם מישהו מכיר מקלדת אלחוטית טובה שניתן לקנפג אותה כך שתעבוד גם עם VLC אני אודה לו מאוד. תודה, אור.
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
התקציב 150 אני מאמין אפשר לחרוג גג עד ה 200. מחפש עכבר שקודם כל יהיה נח ביד שישב כמו שצריך שיהיה אורגנמי או איך שלא אומרים את זה. שימוש שני למשחקים חשבתי ללכת על ה mx518 או mx510. אני זקוק לחנות בתל אביב. בכל מקרה על מה כדאי ללכת.
-
- 7 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום כולם רציתי לשאול על איזה מדפסת לייזר צבעונית אתם ממליצים ואם בתקציב הנ"ל כדאי צבעונית או שחור לבן?
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום לכולם נתקעתי בבעית מקום במארז ובמדרבורד שלי (ASUS P5AD2 DELUXE) ועכשיו יש שם שני חריצי PCIe X1..ואני צריך עוד חריצי PCI רגילים..השאלה שלי היא האם יש כזה דבר סוג של ממיר או מתאם מ-PCIe X1 ל-PCI רגיל? אני יודע שיש מ-PCIe X1 ל-X16 אבל זה עדיין יהיה PCIe ואני צריך PCI רגיל..תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
אהלן, חיפשתי כבר בכמה חנויות את הפד לעכבר של func ועדיין לא מצאתי. מישהו פה יכול לתת איזה לינק? או לפחות לציין שם של חנות שמוכרת אותם בארץ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1354_297_1349&products_id=23632&PHPSESSID=4c8fca4cfe19028ad8fd934bd3b0f2a7 מישהו ניסה אותו? איך הוא מבחינת נוחות? ומבחינת תזוזה? ואיך הוא למשחקים או לעבודה רגילה?
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום, יש בידי מחשב שמוחבר לטלוויזיית LCD המרחק בין המחשב לטלוויזיה בחדר הוא משהו כמו מטר מטר וקצת אני רוצה מקלדת ועכבר - איכותיים [אני מבין שיש 2.4 GHZ וכל מיני באלגנים, לא מעניין אותי המרחק פה הוא לא מהותי] אז כמו שהבנתם המרחק לא מהותי, רק שיפעל טוב ולא יהיה מקלדת ועכבר חרטא שמתים כל יומיים או צריכים הטענה, כי אני רגיל לMX518 שאני הולך לוותר עליו. תקציב עד 300 ש"ח [כמה שפחות יותר טוב]
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
האם זה אפשרי? נגיד דיסק קשיח או כרטיס מסך?
-
- 6 תגובות
- 762 צפיות
-