ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
-
שלום אני מחפש מנקה מסך איכותי, קניתי אחד באיזה 30 ש"ח והוא משאיר איזה כתם מרוח על המסך יש חומר איכותי שאפשר לקנות?
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על גיימפד עם 2 סטיקים אנאלוגים בפחות מ-100ש"ח? חשבתי על http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=gamepadnew&Cat2Cat1ID=3276&Cat2ID=4840&aff=Zap〈=he ועל http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=2727 (במיוחד השני) הם זולים אבל מישהו אי פעם השתמש\שמע על אלה ספציפית או שיש לו המלצות אחרות? הייתי קונה את ה Logitech Dual Action אבל בארץ הכי הכי זול זה 165 ש"ח (בחול זה בערך 15$= 65 שקל) גניבה!! תודה מראש לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית ולצערי התקציב שלי הוא רק 1000 ש"ח אם מישהו יוכל להמליץ על מצלמה טובה אני יודה לו ובבקשה בלי הודאות בסגנון תוסיף עוד .... ש"ח ותקנה..... בגלל שגם כך זה יותר ממה שתיכננתי לבזבז.
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
קניית מKSP דונגל USB של בלוטות' והתוכנה שהיא גם דרייבר שבאה עם המוצר פגה אחרי כמה שעות שימוש אולי יש איזה תוכנה שמטפלת במתאמי בלוטות' שתתאים לי אם מישהו יוכל לעזור ולתת פה את הקישור להורדה מהרשת אני אודה לו.
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
יש לי ספק 400W ואני רוצה להחליף אותו לאחד חדש יותר כי יד לו שני מאוורים גדולים וכי הוא חדש. השאלה היא עם אני יחליף אותו זה לא יכול לגרום לשליחת מטחים לא נכונה ולהרוס את כל המחשב.???? ???
-
- 6 תגובות
- 817 צפיות
-
-
יש את האסוס http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=273_94&products_id=1559 ואת הגיינוורד http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=273_351&products_id=1597 נ.ב אני יודע על הסיכסוך אבך לא מצאתי קישור טוב יותר
-
- 5 תגובות
- 817 צפיות
-
-
הי חברים, קניתי מסך מחשב לאחרונה, המסך הקודם שלי היה טלוויזיה והיו לו רמקולים מובנים. כעת המסך החדש ללא רמקולים. אני רוצה לקנות רמקולים איכותיים למחשב, השימוש שלי בעיקר למשחקי מחשב וסרטוני יוטיוב. אני מחפש משהו כמה שיותר קטן (אין לי מקום לסאבוופר למשל). איזה רמקולים מומלצים במקרה כזה? התקציב שלי הוא עד 500 ש"ח אבל אם אפשר להוציא סכום נמוך מזה אשמח להמלצות על רמקול טוב. (ברוב הזמן אני בכל זאת אשתמש באוזניות, אבל לפעמים בכל זאת מתחשב להיות בלעדיהן) תודה רבה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
שלום! עדכנית לעכשיו אני משתמש במקדלת של Microsoft - Natural. אני מאוד אוהב אותה, אבל היא כבר בת 6 שנים כמעט. היא נוחה לי מאוד, אבל אני חושב שמגע שלי לא רך כמו שאני זוכר (אולי זה בגלל שפרקתי אותה או משהו. בכל מיקרה אני לא הצלחתי לעשות אותה רכה בשום צורה או אופן עוד פעם). אז עכשיו אני מחפש לי מקדלת אורגונומית חדשה ואני זקוק לעצתכם. הברירה הברורה - Microsoft Natural Multimedia טיפה יקרה לכיס שלי (320ש"ח בערך). אני מעדיף משהו טיפה יותר זול. אני כרגע שוקל לקנות את המפוצלת של Quantom. היא עולה הרבה פחות (125ש"ח). יש לכם הצעות אחרות בשבילי? אתם יודעים איך המקלדת של quantom? הדבר הכי חשוב לי שהמקשים יהיו רכים והיא תהיה נוחה. אני מוכן לעלות עד 200-230ש"ח, אבל יותר יהיה קשה לי לסחו…
-
- 7 תגובות
- 816 צפיות
-
-
הבאתי איתי מחו"ל מדפסת לקסמרק X5690 שדומה כשתי טיפות מים ל X5660, אבל משתמשת בדיו אחר (#4, #5). אי אפשר להשיג את הדיו הזה בארץ, אבל תהיתי אם יש למישהו מידע על ההבדלים בין ראשי הדיו. אם המדפסת נראית בדיוק אותו דבר, כמה שונים ראשי הדיו יכולים להיות?
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הכרטיס קול החדש שלי, חיברתי אותו לרסיבר (Kenwood KRF-V5050D) עם כבל קוקסיאלי (coxial) דרך ה SPDIF שבפאנל של הכרטיס קול. הכל עובד טוב ויפה חוץ מהפעמים שיש שינויים במתח בבית (כתוצאה מהדלקת אור והפעלת מכשירים חשמליים), ברגע שיש שינוי במתח הסאונד מפסיק לאיזה שתי שניות וממשיך. שלחתי אימייל לקריאיטיב עם הבעיה שלי: Creative Product Information ----------------------------- Country: Israel Self Description: Advanced PC User Problem Type: My Creative hardware stopped functioning correctly Sound Card Internal: Sound Blaster® AudigyT Platinum Sound Card External: Not Specified Graphics/Video Card: Not Specified CD/DVD/CD-RW Drive: Not Specified Modem/Telephony: Not S…
-
- 6 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אני מתכננן לקנות בקרוב עוד מסך ולעבוד על שתי מסכים במקביל.כרגע יש לי שתי מחשבים ואני רוצה לחבר את שתיהם לשתי המסכים. הבעיה היא שלא מצאתי kvm switch עם שני כניסות לשתי מסכים, צריך עזרה או הצעות אחרות לחיבור של שתי המסכים
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
http://www.grobil.com/cat.cgi?id=4574&p2=promo&p3=pieces ביחסית למחיר?
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
שלום רב. אני מעוניין להביא מחו"ל PALM TUNGASTEN מאיזשהו סוג. א: איזה כדאי(T1,T2,T3)? ב: האם מישהו יודע מעל איזה סכום אני צריך לשלם מכס בדואר מחו"ל? ג: האם אני יכול אחרי שאני מביא כזה לארץ להוריד עברית (ולא לקנות דרך כלנית הגנבים?) בתודה
-
- 3 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום .. רציתי כמה הסברים על עינית אלחוטית שתתחבר לי עם התוכנה מסינג'ר אולי כמה ליניקים לסוגי עיניות שמתאימות לדרישות שלי... והאם אני חייב להשתמש בנתב אלחוטי בשביל עינית או שיש דבר כזה שמתחבר ע"י בלוטוס..אודה לכם על התשובות
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום. לפני כמה ימים קיבלתי הודעה - Replace Toner. הזמנתי טונר חדש. היום קיבלתי הודעה: Replace Cartridge. האם עלי להזמין חלק נוסף? או שהחלפת הטונר תתקן את העניין? פשוט לא ברור לי אם מדובר באותו החלק. המדפסת בת שבועיים ימים. תודה
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
קניתי את המארז הזה והוא מ-ד-ה-י-ם!!!! שמתי בצד שלו את הTRILIGHT LED FAN של ANTEC עם גריל כזה חתוך בלייזר של גולגולת הכי יפה בעולם!!!! ולמעלה שמתי את המאוורר השקוף שבע עם המארז!!! מקדימה יש שני BUBBLE LAMPS שזה מנורות כאלה עם בועות בפנים והחלק התחתון שלהם מחליף צבעים והחלק העליון דולק קבוע בכחול!!! הצג טמפרטורה נורא נוח והוא מדויק להפליא!! הניאון הכחול שבתוך המארז חזק, והוא גם אקטיבי למוזיקה!! יש כפתור שמחליף ממצב רגיל למצב אקטיבי למוזיקה!! וזהו בסך הכל.... מקווה שעזרתי.. ניר.
-
- 9 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום לכולם. הלך לי הלוח-אם לפני חודש בערך בהפסקת חשמל. זו הייתה חתיכת הפסקת חשמל כי גם שני מסכים של שני חברים שלי הלכו יחד עם הלוח-אם היקר שלי בהפסקת חשמל הזו. בכל-מקרה, לקחתי את הלוח-אם לתיקון והמחשב חזר כמו שצריך. זאת-אומרת, בערך כמו-שצריך. הספק כח הארור פלט רעשים בעוצמה מאוד נמוכה אבל שמוציאים משפיות מ-א-ו-ד מהר. כאילו נתקע שם איזהשהו חוט. מאחר והייתי אמור לעבוד על המחשב ה-ר-ב-ה באותם הימים החלטתי שאני לא יכול לעבוד עם הרעש המעצבן הזה והתחלתי לחקור את מקור הבעיה. כשהגעתי למסקנה כי הרעש בא ללא שום-ספק מהספק ניסיתי לנקות את כל האבק ממנו ע"י נשיפה (כשהמחשב כבוי) וזה לא עזר, עד שהגעתי למסקנה המדהימה שאם המחשב כבוי אני לא אוכל לדעת אם הצלחתי או לא עד שאני אדליק את המחשב ולכ…
-
- 10 תגובות
- 816 צפיות
-
-
השימוש הוא כ-50 דפים בחודש, בעיקר צריך שחור לבן אבל בשביל הדגשה של מילים וכו של עבודות סטודנטאליות יש צורך באפשרות צבעונית. בעיקר אני מחפש אמינות, חסכוניות וראשי דיו זולים. מהירות הדפסה ושקט הם שיקולים משניים.
-
- 3 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול אם ספק של 350 ואט , יוכל להחזיק גם המערכות שיצאו בעתיד הקרוב , למשל מעב 4 גיגה , 2גיגא זכרונות , וכרטיס מסך נכבד. אם כן יחזיק אז בשביל מה יש ספקים של 500 ואט ?! תודה
-
- 6 תגובות
- 816 צפיות
-
-
-
רכשתי מדפסת לייזר של זירוקס (3155) וכשהדפסתי את דף הבדיקה, ההדפסה יצאה דהוייה משני צידי הדף. כששאלתי לפשר העניין, הבנתי שהטונר המצורף למדפסת היה אמור להיות ארוז בנפרד, ואני היא זו שאמורה להכניס אותו (לאחר ניעור). המדפסת הגיעה אליי ארוזה כיאות, אך הטונר היה כבר בתפנים. האם זה תקין או שהמדפסת היתה כבר בשימוש ומישהו החזירה לחנות מסיבה כלשהיא? כיצד עליי לנהוג? האם לדרוש להחליפה? מודה מראש על הייעוץ.
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
כבר מזמן ראיתי תמונות של מדפסות קטנות.. האלה המגניבות שאפשר להכניס לתיק.. לא מזמן גם ראיתי אחת אמיתית של קאנון, אך לצערי היא לא היתה פעילה. יש לנו בבית צורך במדפסת שתעבור בין שלושה אנשים שמדי פעם מדפיסים, לפעמים גם כמות נכבדה של דפים. כרגע יש לנו HP 2000C שאפילו אין לה חיבור USB (מה שאומר שאני לא יכול להשתמש בה בשאטל עד שמגיע איזה מתאם שאני מזמין מחו"ל בשביל פרללי), והיא כבר אינה מתפקדת בצורה הטובה ביותר (בנוסף לכך שהיא כבדה מאוד!). יש למישהו הצעות שניתן להשיג בארץ או בחו"ל? משהו איכותי שלא מתפשרים עליו בגלל הגודל ויש לה אפשרות של הזנת דפים אוטומטית.
-
- 5 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום לכל התותחים! יש לי מדפסת ביתית Canon Pixma MP250 לפני כמה חודשים נגמר לי הדיו לכן קניתי ערכת מילוי שכבר הוכיחה את עצמה כמה פעמים מילאתי אתמול את כל הצבעים (שחור כחול אדום וצהוב) הדפסתי אתמול דף ניסיון של צבעים לאחר "ניקוי יסודי" ויוצאים לי רק השחור והכחול (בצורה נקיה וטובה מאוד) אבל הצהוב והאדום לא יוצאים בכללללללל ז"א שהם בכלל לא מופיעים על הדף אפילו לא טיפה!! עשיתי מספר ניקיונות נוספים והם עדיין לא מופיעים בכלל לקחתי נייר טישוי נקי, הרטבתי המים חמים וניגבתי כמה פעמים את חריצי יציאת הדיו, ואני כן רואה שיש צהוב ואדום יוצאים מהחריצים!!! מה הבעיה? מה עושים??
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
שלום, אחי קיבל ומחשב ועכשיו הוא רוצה סט של מקלדת ועכבר אלחוטיים, אין מצב לחוטיים מכיוון שהמחשב לא מחובר למסך רגיל אלא לטלוויזיה. הסט לא למשחקים אלא סתם לאינטרנט ולא יותר מזה.. התקציב: עד 250 שח
-
- 8 תגובות
- 815 צפיות
-