ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
בשבוע האחרון הלך לעולמו העכבר האופטי של מיקרוסופט :'( ( לאחר שתמה האחריות ) כעת אני מחפש אחד חדש , חשוב לי שהוא יהיה נוח כמו העכבר של מיקרוסופט ( בינתיים יש לי עכבר רגיל של dell שהוא קטן ולא נוח ) חשוב גם שיהיה דייקן . ראיתי בדובים את זה : Logitech IFEEL Wheel Mouse Retail רוטט לא הבנתי למה הכוונה , רוטט , זה כמו בהגה וGame pad של מיקרוסופט שבהם המוצרים רוטטים ? האם זה שווה את תוספת הכסף ? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 764 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על מארז פשוט וזול לפנטיום 4 עם ספק w350 עם 2 usb מקדימה ? בבקשה לציין את הדגם המדוייק.
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מצלמה דיגיטלית והייתי רוצה אתר שיש בו השוואות ומחירים של מצלמות תודה!!!
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אני פשוט צריך את ה-5V כדי להכין מטען לדיסקמן למישהו יש סירטוט של החיבור?
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום, אחי קיבל ומחשב ועכשיו הוא רוצה סט של מקלדת ועכבר אלחוטיים, אין מצב לחוטיים מכיוון שהמחשב לא מחובר למסך רגיל אלא לטלוויזיה. הסט לא למשחקים אלא סתם לאינטרנט ולא יותר מזה.. התקציב: עד 250 שח
-
- 8 תגובות
- 764 צפיות
-
-
כרגע יש לי את ה http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6252 הכל רותח !! הרדיסק על 50 מעלות ! מעבד 49 ! .....לוח על 41 !!!.....(EVEREST) יש טעם בכלל להחליף לזה ? http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=741 (עוד 100 שקל) השאלה העיקרית כאן זה כמובן קירור ושקט ! האם המארז הזה רועש ?
-
- 9 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שיהיה בחנות ולא דרך האינטרנט... תודה לעוזרים מראש
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
על איזה מארז + ספק אתם ממליצים לי בסביבות ה250 שקל ? אני רוצה שהספק יהיה מספיק חזק להחזיק לי את המערכת יציבה, יש לי: p4a 2.66a ghz ABIT VT8 ADATA 512MB DDR PC3200 X2 RADEON 8500LE 128MB DDR SEAGATE 80GB 7200RPM ULTRA-ATA-100 מערכת סטריאו מחוברת של PIONEER עכבר,מקלדת, מסך 19 אינץ' מסריח של PROVIEW GAMEPAD של מייקרוסופט,מודם,כונן 1.44, צורב וDVD מאוורר רגיל על המעבד מה אמור להספיק ? איך הספקים של LG ?
-
- 6 תגובות
- 764 צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת, מארז שבlol http://www.3dgameman.com/forums/showthread.php?t=38260
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
מדפסת רגילה , לא משולבת עם פקס סורק ושאר החרא אני כנראה יקנה מאופיס דיפו או באג אין לי כוח להתחרבט ולשבור את הראש בזאפ , ככה שעדיף שתמליצו בבקשה רק על דגמים נפוצים שאפשר למצוא בקלות חוצמה ממה שציינתי כבר , אין שום דרישות מיוחדות מהמדפסת , העיקר שתעשה את העבודה כמו שצריך ותיהיה אמינה תודה מראש יואב
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
היי, יש לי את העכבר MX518, יש לי אותו יותר משנה בערך והוא התחיל להתנתק לי, פשוט מפסיק להגיב. בהתחלה זה היה פעם ב... וכאשר זה היה קורה האור של העכבר היה מתכבה, עכשיו זה קורה די הרבה כל כמה שעות והאור של העכבר לא מתכבה, ועכשיו באתי לשחק באיזה משחק והוא התחיל להתנתק כל איזה חצי דקה פשוט פעם אחר פעם הוא מתכבה !!! הוא מחובר אצלי ב USB, אז חברתי אותו עם מתאם לחיבור הרגיל של העכבר אבל הבעיה נמשכה. אני עוד לא בדקתי אותו על מחשבים אחרים או לנסות לחבר עכבר אחר למחשב שלי, אני אנסה את זה אבל בינתים רציתי לדעת אם משהו יודע מה זה יכול להיות ? עריכה: טוב בדקתי עכשיו עכבר אחר על המחשב שלי ואיתו לא היו שום בעיות גם לא במהל משחק !! ושלי במחשב אחר לאומת זאת בכלל לא עבד.. או שבכלל הוא לאהתחי…
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום, מצאתי אצלי זרוק שפורפרת טלפון USB לסקייפ (מצ"ב תמונה). חיברתי אותו למחשב והוא זוהה כ K1000 שינתי את ההגדרות השמע בסקייפ כך שהשמע יכוון למכשיר ה USB ושוחחתי עם חברים להנאתי. אבל הבעיה היא זו, המכשיר מתפקד נהדר כמיקרופון ורמקול, אבל לא בלחיצי החיוג (0-9). הם אינם עובדים כמו גם לחיצי הקבל ונתק שיחה. אשמח לעזרה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
יש לי מקלדת טובה עם חיבור ישן ומקלדת מקולקלת עם חיבור חדש . בשביל התחביב רציתי להחליף בין החיבורים בלי לקנות מתאם. בכל אחד מהכבלים של המקלדות יש 4 חוטים אבל לא באותו צבע ובישנה יש גם סיכוך. הצבעים בישנה: אדום צהוב אפור חום ובחדשה:אדום צהוב ירוק לבן. רציתי לדעת אם מישהו יודע איזה צבעים צריכים להתחבר אחד לשני, מה אני עושה עם הסיכוך ואם אני מתבלבל אם זה יכול לגרום נזק למחשב. אני יודע שמחבר זה גרושים וגם מקלדת חדשה לא עולה הרבה, אבל זה נחמד להתעסק עם דברים כאלה...
-
- 5 תגובות
- 764 צפיות
-
-
יש למישהו ניסיון איתו? או חוות דעת.. הוא באמת שווה את המחיר שלו? http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=17317
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
במקרה מצאתי באינטרנט עכבר מדליק
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
הגיע לנועה קומפ,וממש מצא חן בעיניי. עעכשיו השאלה שלי היא מכוון שאני לא מוצא שום פרטים באתר של ג'יגה בייט, מה משקלו,והאם הוא פול טוואר? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כבר מספר שנים עם הMX518 הוותיק שלי, את האמת? עושה את העבודה נהדר. אבל הגיע הזמן לשדרג, קראתי רבות על ה G700 ואהבתי שהוא גם מדוייק וגם אלחוטי (יש לי מלא חוטים באיזור המחשב... מנסה לצמצם קצת) אני רוצה להזמין את הG700 (הגרסה הרגילה) כבר בשבוע הבא. המטרה כמובן היא משחקים, איך הוא בהשוואה לעכבר שיש לי כרגע? ואיך הוא מבחינת סוללה? זה זוג הדברים שהכי חשובים לי בעכבר הנ"ל, אני לא רוצה להשתעבד לעכבר והלטעין אותו כל יום. תודה!
-
- 7 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אהלן. אני משתמש במחשב שלי לצורך צפייה בסרטים / סדרות, בעיקר בשעות המאוחרות. בכדי לא להעיר אף אחד, חשבתי על לקנות איזה אזניות אלחוטיות. השאלה: איזו שיטה מומלצת להעברת שמע בצורה אלחוטית ? 1. אזניות בלוטות' + מתאם. 2. אזניות אלחוטיות כמו של טלוויזיה. נתונים נוספים : מחשב עם מעבד i5, USB2, מרחק צפוי של כ-4 מטרים בין המחשב לאזניות.
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
-
הי אני מחפש מצלמה אבל לא יודע יודע איך לחפש ומה הפרמטרים החשובים. ראיתי מצלמות מ100 ועד 500 ש"ח והאמת הכל נראה לי אותו דבר. אני מחפש מצלמה טובה ולא ההיתי רוצה להוציא יותר מ 100-150 ש"ח אלא אם יש לזה הצדקה או איזה דיל שחבל לפספס. השימוש העיקרי של המצלמה זה סקייפ ולא לצלם קליפים לYOUTUBE או דברים כאלה. תודה הראש לכל המגיבים --עידכון-- טוב,אני מקבל את התחושה גם פה בפרום וגם מאנשים שאני מכיר שזה לא בדיוק נושא שיותר מדי אנשים מבינים בו , אז בחרתי בשני דגמים שנראים לי מוצלחים ואם למשהו פה יש נסיון איתם אשמח לשמוע מה הוא חושב 1. Logitech Webcam C270 WebCam - עד כמה שהבנתי זאת מצלמת HD מסדרה שנחשבת מוצלחת 2. LifeCam HD-3000 USB WebCam של מיקרוספוט - גם זאת מצלמת HD לא יודע עד כמה…
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מצלמת אינטרנט עד 130 ש"ח, חשוב שיהיה מיקרופון מובנה, בתודה
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
היי, אני מחפש עכבר אלחוטי לשימוש עם הלפטופ, חלק גדול ממנו הוא מחובר לטלוויזיה במרחק 2 מ' לפחות. רציתי המלצה לעכבר אלחוטי שיעמוד בעיקר בדרישה של המרחק. התקציב שלי לא ממש מוגבל אבל אעדיף כמובן שהמחיר יהיה כמה שיותר נמוך.
-
- 5 תגובות
- 763 צפיות
-
-
השעות מול המחשב עם היד המושטת קדימה לא עושה לי טוב. אני מחפש עכבר אלחוטי, לא חייב להיות לגיימינג. עכבר תקני עם שני הכפתורים והגלגלת + כפתורים שאפשר להגדיר כback/forward. משהו מומלץ עם טווח של 2-3 מטר (בפועל זה יהיה יותר קרוב, אבל שיהיה) אם יש משהו טוב בזול באתר מוכר בחו"ל (play נגיד), גם יתקבל בברכה. מודה לכם מראש
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום רב, . תקציבכם (הסכום שאתם מוכנים להשקיע בקניית העכבר):3002. חריגה מקסימאלית (החריגה המקסימאלית - התקציב המקסימאלי אותו אי אפשר יהיה לעבור): 360 3. כיצד אתם מחזיקים את העכבר? - כדי שנדע לתת לכם את המוצר הנוח ביותר לכם, סמנו את הצורה בה אתם מחזיקים את העכבר: Claw 4. במידה ויש כבר משטח לעכבר, אנא ציינו את שמו של המשטח כדי שנדע להתאים לכם את העכבר גם במבחינת תפקוד החיישן וגם מבחינת הרגליות של העכבר: אני מחפש גם כן משטח 5. בקשות מיוחדות - עכבר לימיניים / שמאליים וכדומה. ימיני כמובן. 6. מהם השימושים של הציוד שתרצו לקנות?: גיימינג וגלישה. אחרי חפירה קצת בפורופ והאינטרנט אני רואה שכדאי לבחור אחד מאלה: 1. Razer Abyssus 2. Mionix Naos 3200 3. logithic G9 מה אתם אומרים…
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
קניתי מדפסת HP Deskjet 5652 לפני כמה חודשים בערך, ועד לפני כמה זמן היא עבדה נפלא והיא גם הדפיסה ממש מהר. הבעיה היא שמשום מה היא התחילה להדפיס ממש לאט .. גם לאחר שהתקנתי אותה מחדש ובנוסף חיברתי אותה למחשב יותר חזק בהרבה. אם למישהו יש רעיון מה יכול לגרום להאטה המטורפת שלה אני אשמח אם תעזרו. לא יכול להיות שהיא כבר נהרסה היא רק מס' חודשים אצלי.. אשמח עם תתנו לי רעיונות...
-
- 5 תגובות
- 763 צפיות
-