ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מעוניין לקנות מדפסת לייזר משולבת פקס וסורק, תקציב בסביבות 1200 ש"ח והשימוש הינו ביתי (לא עסקי). האם למישהו יש המלצה למדפסת שהוא משתמש בה ושהיא טובה הן באיכות והן במחיר הטונר? מצאתי באינטרנט כמה מדפסות של זירוקס/סמסונג/בראדר במחירים האלה אבל הביקורות עליהם לא היו טובות.... תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
http://www.thermaltake.com/xasercase/kandalf/bws/va9000bws.htm לא הייתי מתנגד לאחד כזה. משהו שנראה לא נוח בו זה שיש 2 דלתות מקדימה במקום 1, אבל הגודל ומס הכוננן שיכולים להכניס מפצה על זה.
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין בפאד טוב לעכבר שלי וראיתי את הכתבה... מישהו יודע איפה אפשר לקנות את הAQUA3? (לא מצאתי כלום באינטרנט) וכמה הוא עולה בערך? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-
-
יש ברשותי מצלמת אינטרנט Kensington VideoCam, והבעיה היא שהם הפסיקו לייצר אותה עוד לפני תקופת ה-XP, ולכן הם אומרים באתר שהם מצטערים - אבל אין! מישהו בכל זאת יודע היכן ניתן למצוא דרייברים ל-XP? זה די דחוף...
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
קניתי X800 GTO AGP ואני צריך ספק כח חדש.. התקציב הוא בערך 300 שקל +- (אפשר חריגה של עד מקסימווםםם 400). בינתיים חשבתי על האפשרויות הבאות: HEC 425W (True Watts) - מאתיים שמונים שקל. HEC 475W (True Watts) - שלוש-מאות חמישים שקל. HEC 525W ACE (SILENT) - ארבע-מאות עשרים שקל.. נראה לי זה הגבול הכייי גדול שאני יכול וזה רק אם הוא ממש שווה את זה. Spire RockeTeer III 500W Silent (24pin) - מאתיים תשעים שקל. CoolerMaster eXtreme Power 430 Watt - מאתיים ארבעים שקל. ANTEC SMART POWER 400W - ארבע-מאות שקל. TOPOWER TOP-450P5 450W - שלוש מאות ועשר שקל. TOPOWER TOP-550P5 550W - ארבע-מאות ועשר שקל. אמרו לי לקנות לפחות 500W.. אני צריך מחנות בצפון - חובה שיהיה לה סניף! תגידו מה הכי כדאי לי …
-
- 4 תגובות
- 806 צפיות
-
-
יש לי מצלמה דיג' של אולימפוס מדגם C1-ZOOM אני מצלם כמה תמובות הולך למחשב (יש לי WIN XP) מחבר את המלצמה, המחשב רושם לי FOUND NEW HARDWERE C1-ZOOM וכו' ואז באופן פיתאומי המחשב עושה RESTART. כל פעם שאני מחבר את המצלמה ל-USB הוא מזהה אותה ב-WINDOWS ואחרי כמה שניות עושה RESTART מה יכולה להיות הבעיה??? בבקשה תעזרו לי!!!
-
יש לי בעיה במדפסת hp 5610 שהיא לא מדפיסה וכל פעם קופצת הודעה שהמחסנית לא ישרה למרות שהיא כן במקום אשמח מאוד אם תעזרו לי בזה תודה.
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
כבר מזמן ראיתי תמונות של מדפסות קטנות.. האלה המגניבות שאפשר להכניס לתיק.. לא מזמן גם ראיתי אחת אמיתית של קאנון, אך לצערי היא לא היתה פעילה. יש לנו בבית צורך במדפסת שתעבור בין שלושה אנשים שמדי פעם מדפיסים, לפעמים גם כמות נכבדה של דפים. כרגע יש לנו HP 2000C שאפילו אין לה חיבור USB (מה שאומר שאני לא יכול להשתמש בה בשאטל עד שמגיע איזה מתאם שאני מזמין מחו"ל בשביל פרללי), והיא כבר אינה מתפקדת בצורה הטובה ביותר (בנוסף לכך שהיא כבדה מאוד!). יש למישהו הצעות שניתן להשיג בארץ או בחו"ל? משהו איכותי שלא מתפשרים עליו בגלל הגודל ויש לה אפשרות של הזנת דפים אוטומטית.
-
- 5 תגובות
- 806 צפיות
-
-
-
???אני רוצה להרכיב מחשב "כבד" ואני צריך לוח אם טוב וקצת הלכתי לאיבוד בין הלוחות אז אם יש עצה לסוג של לוח אם טוב שיכיל גם כרטיס רשת וכו מובנים אני ישמח אם תעזרו לי ???
-
- 6 תגובות
- 805 צפיות
-
-
AMD ATHLON XP 1800Plus + FAN Msi KT3 Ultra-RU OCZ DDR PC3000 Memory 256MB Maxtor 40GB 7200RPM Hercules 3D PROPHET FDX 8500 LE ASUS CD X 52 Mitsuni floppy 1.44 TASK CASE - 3003G מה אתם אומרים על הלוח אם והזכרונות? עובדים טוב ביחד? Msi KT3 Ultra-RU OCZ DDR PC3000 Memory 256MB הלוח הוא טוב כמו הלוחות של אסטס גיגהבייט? מישהו יכול להסביר לי טיפה על הלוח הזה? יש בו כרטיס רשת וכרטיס קול?
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אנשים! אני מצטרף תמונה של הספק שלי.. האם הוא מספיק למערכת שלי? מה יקרה אם אני אהיה מעוניין בOC קטן ובכרטיס מסך יותר טוב? האם מומלץ להחליף אותו? בבקשה תגובות!!! [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 805 צפיות
-
-
Razer Imperator Ergonomic Laser Gaming Mouse SteelSeries Xai Laser Mouse איזה עכבר יותר טוב? איזה עכבר יותר איכותי? איזה עכבר יותר מקצועי? לאיזה עכבר יש חיישן יותר מדויק? איזה עכבר יותר נוח ליד? איזה עכבר הכי משתלם כאלו שווה את הכסף? מה אתם מציעים לי? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
-
לקחנו לבדיקה את חביב הסטרימרים אשר מסוגל להקליט ממחשבים וקונסולות באיכות גבוהה ולשדר להמונים. האם הפופולריות שלו מוצדקת או מוגזמת? תשובות בפנים לכתבה: http://hwzone.co.il/לשחק-ולשדר-להמונים-avermedia-live-gamer-extreme-בביקורת/
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני זמן מה נהרסה המדפסת הקודמת שלי , Lexmark Z51, ואני צריך עכשיו אחת חדשה. התקציב הוא 500 ש"ח ואני רוצה מדפסת משולבת עכשיו חשוב לי לשמוע המלצות ואם יש מדפסת ב-600 ש"ח והיא יותר טובה באופן משמעותי ממדפסת שעולה 500 ש"ח אז ניתן להציע גם כאלה. כמו כן, רצוי או אפילו חשוב שאותה מדפסת לא "תזלול" דיו. תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
מישהו מכיר? יודע איפה להוריד דרייברים ואיך להתקין?? עזרה תתקבל בברכה ובתודה.
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה בפורום קוראים לי דניס רציתי לשאול כמה שאלות לגבי הפאד מה הבדל בין פאד קשיח ופאד רך ? ואיזה פאד כדאי לי לקנות יש לי עכבר של RAZER ABYSSUS חשבתי לקנות אולי razer megasoma או razer vespula תודה לעוזרים וממליצים
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
1) נימאס לי ממארז גדול ואני רוצה להיפטר מהשולחן מחשב.. רציתי לדעת אם מוחרים בארץ מארזים שולחניים יפים וטובים... אם כן איפה? ואם יש תמונות אני ישמח 2) האם קיימת מקלדת+עכבר אלחוטיים שאתם ממליצים עליהם? 3) וכמה יעלה לי מסך מחשב 19'-21' שטוח (לא TFT) מחברה דיי טובה ולא הכי יקר? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 805 צפיות
-
-
סתכלו פה ופה ותגידו לי שזו לא אותה מקלדת ברבע במחיר
-
- 8 תגובות
- 805 צפיות
-
-
הי אני מחפש מצלמה אבל לא יודע יודע איך לחפש ומה הפרמטרים החשובים. ראיתי מצלמות מ100 ועד 500 ש"ח והאמת הכל נראה לי אותו דבר. אני מחפש מצלמה טובה ולא ההיתי רוצה להוציא יותר מ 100-150 ש"ח אלא אם יש לזה הצדקה או איזה דיל שחבל לפספס. השימוש העיקרי של המצלמה זה סקייפ ולא לצלם קליפים לYOUTUBE או דברים כאלה. תודה הראש לכל המגיבים --עידכון-- טוב,אני מקבל את התחושה גם פה בפרום וגם מאנשים שאני מכיר שזה לא בדיוק נושא שיותר מדי אנשים מבינים בו , אז בחרתי בשני דגמים שנראים לי מוצלחים ואם למשהו פה יש נסיון איתם אשמח לשמוע מה הוא חושב 1. Logitech Webcam C270 WebCam - עד כמה שהבנתי זאת מצלמת HD מסדרה שנחשבת מוצלחת 2. LifeCam HD-3000 USB WebCam של מיקרוספוט - גם זאת מצלמת HD לא יודע עד כמה…
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
במקרה מצאתי באינטרנט עכבר מדליק
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
לא ממש חשובה לי האיכות, עדיף שיהיה כמה שיותר זול. הדבר היחיד שכן משנה לי זה שהבטריות של המכשיר יהיו פנימיות, כלומר כאלה שנטענות על ידי תחנת עגינה שמחוברת לusb או משהו כזה. ואם לא קיים דבר כזה למקלדות אז שהבטריות יחזיקו לכמה שיותר זמן.. תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
אז ככה היום אני הולך לקנות עכבר חדש. אני גיימר ויש לי תקציב של 400 שקל מזומן לעכבר. אני חשבתי על ה G5. אבל אם יש הערות עליו אני אשמח לשמוע. כגון האם יש עכבר גיימרים יותר טוב במסגרת התקציב. ואני מעדיף עכברים חוטיים. אני לא מוכן עכבר אל-חוטי (אל תשאלו). ועוד משהו קטן .... באיזה משטח עליי להישתמש בשביל העכבר ? האם יש צורך בקניית משטח גם ? אשמח לתשובות היום ומהר אם אפשר חברים. יש לי רק היום הזדמנות לקנות אותו אז..... אשמח לקבל את עזרתכם. בתודה מראש קובי.
-
- 5 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום לכולם. טוב, אז לא ידעתי איך לקרוא לזה בכותרת אבל אני אסביר את זה פה- ברשותי מצלמה קטנה, שאני רוצה לשים לדוגמא בכניסה לחדר שלי (סתם דוגמא, זה לא בשבילי), ולחבר אותה למחשב ולראות את התמונה על המסך.. כלומר, לראות את כל מי/מה שעובר מול המצלמה (כמו שיש בחנויות..) האם אני צריך לרכוש כרטיס טלוויזיה או כרטיס אחר? אם כן , אשמח להמלצות.. תודה לכולם, אודי.
-
- 10 תגובות
- 805 צפיות
-