ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
רכיב חברה דגם מעבד AMD AMD K8 64BIT 1MB Box 3700+ K8 64BIT San Diego לוח-אם GIGABYTE GA-K8N ULTRA-SLI זכרון KINGSTON 2 יחידות של DDR 1024MB PC400 כונן קשיח WESTERN DIGITAL 250GB - WD2500KS - 7200 RPM 16MB SATAII כרטיס מסך GIGABYTE Gigabyte 6800GT PCI-E SLI 256MB 256bit DDR3 כונן דיסקים NEC NEC ND3540 אל-פסק SUSTAINER SUSTAINER 600VA + SOFTWARE מארז SPL SPL 6092 - special design w/4 fan ! ארוך ספק ספק כח 500W מסך MAG MAG 19" FLAT 996PFS כעיקרון...אמרו לי שכדאי שהמארז שלי יהיה גדול בשביל איורור...ומכיוון ואני בהמשך מתכוון להוסיף עוד כרטיס גרפי של 6800GT אז אני צריך איוורור טוב כדי שלא תהיה זו השקעה שתלך לי... תוכלו בבקשה לעזור בבחירת מארז? אני לא מחפש יופי במארז...בכלל ל…
-
- 2 תגובות
- 517 צפיות
-
-
שלום רב , אמרו לי שזה המקום לרשום את הבעיהשיש לי אז אני מקווה שזה בסדר. רכשתי מקלדת ועכבר אלחוטי של מיקרוסופט ויש לי מספר בעיות איתם והתמיכה של מיקרוסופט טוענים שזה קשור לביוס של המחשב שלי . עכשיו אין לי מושג אם מה שהם אומרים זה סתם תירוץ עלוב או אמת ?? הבעיות שיש לי הם בעיקר בעכבר : 1 - מדובר בעכבר אופטי אלחוטי והאור שלו למטה דלוק כל הזמן גם אם המחשב מכובה , אני לגבי המקלדת אין לי אפשרות לדעת היות וזה לא אופטי . 2 - מדי פעם קופץ לי הודעה על המסך LOW BETTERY וכאשר אני נכנס לאיקון של העכבר שיש לי על המסך ( איקון שנותן לי נתונים על העכבר וכו'..) אני רואה שמצב הבטריה מעולה . האם זה באמת קשור לביוס ? אם כן מישהו יודע איך מטפלים בזה ? אני יודע שהבעיה קיימת גם אצל אנשים אחרים ש…
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אני רוצה מוצר איכותי (אפשר מבית לוג'יטק) וזה דחוף מאוד. הגה נוח לתפעול עם כפתורים והכול וגם פדלים נחמדים, אני לא יודע אם אני צריך תיבת הילוכים או שהיא מובנית בהגה.
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אוקי אז ככה יש לי עכבר steelseries sensei ופאד לעכבר steelseries 5L. אני איתו כבר כמעט שנה ושמעתי שפאד קשיח שוחק יותר את הגליידרים של העכבר, הפכתי את העכבר היום והוא נראה כמו חדש, לא ברור לי למה שיעשו פאדים קשיחים אם הם עושים נזק. עכשיו רציתי לשאול אם יש טעם להחליף את ה 5L ב 9HD, כי שניהם קשיחים וגם ככה ה 5L עלה לי 150 שקל. אם ההבדל באמת משמעותי, איפה אפשר לקנות אותו בלי שמשלוח יעלה עוד 40 דולר תוספת?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כדאי לקנות את המדפסת- EPSON Stylus Color C60 ? איך היא? , למי שיש אותה... אמרו לי שהיא לא אמינה.
-
- 2 תגובות
- 896 צפיות
-
-
האם הסטיקים האנלוגים מסתובבים ב 360 מעלות בצורה עגולה בדומה לשלט של SP2/3 או בצורה מרובעת? בחנויות רשום 360 מעלות אבל תגובה ב ZAP של אחד המשתמשים נאמר שזה זז בצורה מרובעת. מה מבין השניים הוא הנכון (מבקש תשובה רק ממי שיודע ב 100%) תודה וכן אני יודע שקיים גיים פאד של XBOX360 - אני לא מעוניין בו (מעדיף צורה של סוני פלייסטשיין)
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
-
-
יש לי בעיה במדפסת hp 5610 שהיא לא מדפיסה וכל פעם קופצת הודעה שהמחסנית לא ישרה למרות שהיא כן במקום אשמח מאוד אם תעזרו לי בזה תודה.
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
קניתי את הלוח מקשים האלחוטי בתמונה, קטן ומתוחכם. הבעייה היא שהוא מואר פנימית ואני לא יכול לקבוע את התאורה אלא צריך לדפדף בין המון סוגים (סה"כ אני רוצה תאורה סטטית לבנה נטולת אפקטים). ניסיתי לחפש ברשת לפי השם שלו אך לא הגעתי ליצרן. מישהו מכיר את האתר של היצרן?
-
- 2 תגובות
- 3k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצות לאוזניות עם מיקרופון, מחירים עד 600 ש"ח. תודה
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב נייד מדגם Lenovo T550 שלו יציאת Mini DP. רזולוציית המסך במחשב הנייד שלי הינה 2880X1620 (3K). אני מחפש מתאם קצר יחסית שלו כניסת HDMI, ז"א כבל Mini DP זכר ל-HDMI נקבה ושיכלול שמע באותו מתאם. המסך אליו יחובר המחשב הוא בעל רזולוציית FHD. חוץ מזה, האם יש משהו מסויים שאני צריך לשים לב אליו? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
על איזה מצלמות לאינטרנט אתם יכולים להמליץ בסביבות ה150 ש"ח ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ככה אני התחלתי לשחק רציני ב משחקי רשת והגעתי למסכנה שהעכבר שישי לי הוא די דפוק.... אני חושב על לקחת את ה MX 500 או את הMX300 מישהוא מוכן להסביר עליהם קצת יותר על דיוקים כפתורים....וכו... מה עדיף?
-
- 2 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום, ברשותי תוכנה עם דונגל רשיון חומרתי מסוג HASP4 המתחבר ליציאת ה-lpt של המחשב. ברצוני לקנות מחשב חדש, והבנתי שכיום מחשבים לא מגיעים עם יציאות מקביליות. מבירור בגוגל, הבנתי שיש מתאמים כדוגמת usb ל-parallel וכל מיני כרטיסים, אך מתברר שהיציאות האלו מזדהות כ-parport ולא lpt ולכן ה-HASP4 לא עובד איתן. האם מישהו מכיר מתאמים או כרטיסים שעבורם היציאה תוגדר כ-lpt והרשיון יזדהה בהצלחה? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מדפסת משולבת HP שנמצאת במרחק מהראוטר ואין לי אפשרות להגיע אליה עם קבל רשת האם ישנו אביזר שיתחבר לכניסת USB במדפסת ויקלוט את הראוטר האלחוטי היום כאשר אני רוצה להדפיס מהרשת אני צריך לחבר אותה למחשב נייד ולמשוך את האובייקט להדפסה ממחשב אחר ברשת משום מה אני לא יכול משאר המחשבים ברשת לגשת למחשב הנייד אלא רק מהנייד לשאר המחשבים
-
- 2 תגובות
- 8.2k צפיות
-
-
הי, רציתי לדעת עם מישהו שמע או יש לו ניסיון עם המדפסת לייזר צבעונית HP Color LaserJet 2600n ואו יכול להמליץ על מדפסת לייזר צבעונית טובה ולא יקרה גם מבחינת ההחזקה שלה. השימושים העיקריים הינם הדפסת מסמכים, פרוספקטים וכד'.
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות עכבר גיימינג (בעיקר משחקים יריות כמו CS, DOD,CSS). אני צריך המלצה לגבי עכבר גיימינג שיהיה מאוד נוח לשלוט בו במשחקי הFPS האלה. לגבי הפד, שיהיה מאוד נוח וחלק ויתאים כמובן לעכבר. שמעתי מחברים שכדאי לקנות את הRAZER DEATH ANNER או את הG5 של LOGITEC, הייתי רוצה לשמוע חוות דעת על שני העכברים האלה או אם הם לא כלכך טובים אז עכברי גיימינג אחרים. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המסך שיש לי עכשיו הוא ממש מצויין ואני מזה מרוצה ממנו ( SAMSUNG SYNCMASTER 750s 17 אינץ') והציאו מסך של אותה חברה SYNCMASTER 759 במחיר של 500 שקל בערך מישהו מכיר את המסך החדש והאם הוא שווה משהו ומה ההבדלים בין הדגמים.
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום לכם אתמול קניתי G9X חדש, ואני רוצה לדעת איזה פאד הכי יתאים לו.
-
- 2 תגובות
- 947 צפיות
-
-
יש לי במחשב שני יציאות של USB ועד מעט שניהם יהיו תפוסים. חשבתי לקנות מפצל של USB שמוסיף לי עוד 4 יצאות של USB ואז ראיתי כרטיס USB שגם הוא מוסיף לי 4 יציאות, יש הבדל בינהם? מה יותר כדי? יש חברות שצריך לדעת עליהם??? תודה מראש Some THing... ;D
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
יש איזושהי שיטת מדידה שתאפשר לי לקבוע על כמה אחוזים (או כמה הוא מספק עכשיו בוואטים[את האחוזים אני אחשב לבד]) הספק עומד? אני לא יודע אם זה רלונטי אבל מדובר בספק 350 וואט יש לי מולימטר תודה לעוזרים -שי- טוב, אז אני אשאל שאלה אחרת, מישהו יודע אם יש איבוד של אנרגיה בין הכניסה של הספק ליציאה שלו, כלומר: כבל חשמל -------- המחשב עצמו ->---->---->-| ספק |-->---->---->----->---- --------- האם מישהו יודע אם נגיד 300W ניכנסו לספק (כלומר לדוגמה המונה של חברת החשמל רשם 0.3) כמה יצאו ממנו חשבתי אולי לחבר מונה חשמל רגיל לכניסה של הספק (החיבור שלו לחשמל) ולראות כמה וואט הוא רושם ושוב, תודה לעוזרים ותודה לפסיכו על האתר, אבל אני זקוק למשהו…
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
הי, אני מתלבט בין שתי מקלדות מכניות, לשימוש של גיימינג והקלדה. אני מתלבט בין ה Razer Lycosa לבין ה BW. מה יותר משתלם? והאם יש מקלדות אחרות שאתם ממליצים עליהם? בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-
-
לאחורנה קניתי את הפלאפון 6230I. הוא תומך בבלוטוט אך לא נמכר עם מתאם. הבנתי שאפשר לקנות מתאם ב 105 שקלים. חשבתי להוסיף קצת על הסכום הזה וכבר לקנות עכבר ו/או מקלדת אלחוטיים בלוטוט ולהשתמש במתאם שלהם כדי להתחבר עם הפלאפון. האם זה אפשרי? האם מתאמים כאלה תומכים בחיבור מספר מכשירים בו זמנית? איזה סט כדאי לקנות? תודה
-
- 2 תגובות
- 934 צפיות
-
-
אני מחפש ארדיסק (אפילו יד שניה) של Hitachi בנפח 200gb יש לי ארדיסק כזה שנפל ואני רוצה להוציא ממנו את כל המידע שיש לי שם (180GB) אודה מאוד למי שיעזור לי יעקב
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אני מחפש עכבר חדש, לא אלחוטי. תקציב 150 שקל נראים לי מספיקים לעכבר,הרי יותר זה מיותר. (להוציא 300 שקל על MX נראה מיותר לחלוטין!) שימושים- אני לא משחק משחקים בכלל! , גרפיקה, עריכת וידאו וגלישה. החוט אינו מפריע לי ולא הפריע לי מעולם,ככה שאלחוטי שללתי. רוצה עכבר עם כפתורים נוספים, עם אפשרות לתכנות, ושיהיו נוחים. העבודה על המחשב היא המון שעות אז חשוב שלא יכאיב. חשבתי על זה בגרסה עם החוט (קיים)- http://www.hwzone.co.il/reviews.php?file=w-intellimouse מה דעתכם עליו? למישהו יש אותו עם החוט? משהו אחר בתקציב דומה? (אין בעיה לחרוג אבל לא להגזים...) תודה, והמשך יום נעים
-
- 2 תגובות
- 872 צפיות
-
-
יש לי מדפסת HP 970 שעמדה די הרבה זמן ללא שימוש ומדפיסה עכשיו רק בצבע וורוד (מג'נטה). אני חושד שהמזרקים של שני הצבעים האחרים פשוט סתומים. ניסיתי להשתמש בפונקציית הניקוי של המדפסת, אבל זה לא שיפר את המצב. יש טעם לנסות לנקות אותם באופן ישיר עם איזה קיסם טבול בחומר כלשהו? הצעות אחרות? תודה!
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-