עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. היום קניתי טלפון של פנסוניק (חוטי) דרך יורוקום. אחת האפשרויות המיוחדות או בעצם היחידה היא יציאת DATA לטלפון שנראית כמו יציאת טלפון רגילה, שלפי חוברת ההוראות משתמשת לחיבור הטלפון למחשב. למה זה משמש? ולאן מחברים את זה? למודם?

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  2. Started by JUNGLE,

please i need the best looking&performing case at exactly 500nis. dont go overboard theres no budget! tnx alot

• 4 תגובות
    • 977 צפיות
  3. Started by BandiT,

קניתי לוח אם מסוג Gigabyte K8NF-9. יש לי 2 מאווררים של 12 מ"מ.. הצלחתי לחבר רק אחד...לא מצאתי לאן לחבר את השני.. משהו יכול לעזור לי בזה..

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  4. אז בעקבות הת'רד על ספק הכוח מסוג Generic החלטתי לבדוק את ספק הכוח שלכם. אני אישית יש לי Generic כי אני חוסך למחשב חדש אז אני לא יתחיל לשדרג את הישן כך שאל תחשבו שאני בעד ה Generic. בבקשה, לא לגרור את הדיון לויכוחים כמו הת'רד הקודם.

• 45 תגובות
    • 4.1k צפיות
  5. Started by reNji_,

אהלן חברה. בעת אחד משיטוטי ברחבי האינטרנט נתקלתי במס' מארזים די מרהיבים מבחינת עיצוב במחירים סבירים ביותר מחברת A-Top. רציתי לדעת עד כמה החברה הזו אמינה והאם מדובר במארזי איכות או סתם זבל מעוצב? תודה

• 5 תגובות
    • 617 צפיות
  6. הבנתי שקיימת בעיה במקלדות האלחוטיות , אם לוחצים על 4 כפתורים אז הוא מפעיל רק 3 מישהו ניתקל בבעיה הזאת ? אני צריך המצלמה לסט מקדלת ועכבר זולים וטובים בתודה איתי

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  7. יש לי לוח אם micro atx ,ואני רוצה להכניס אותו למארז קטן ככל האפשר,לאיזה מארז הוא יכול להתאים? ואיך קוראים למארזים הממש ממש קטנים? thx

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by boblil,

ההורים שלי רוצים לקנות מדפסת ורציתי לדעת איזו הכי טובה.....עד 250 ש'ח תודה לעונים...

• 2 תגובות
    • 942 צפיות
  9. אני מעוניין לשים במארז amd athlon 64 +3000 venice core gigabyte k8nsc-939 2x a-data 512mb 400ddr geforce 6600gt agp ודברים השוליים כמו אולי צורב דיוידי כונן קשיח 80gb sata של wd בכל מקרה אני רוצה מארז שלא יעלה הרבה אבל אני מעדיף שבצד שלו יהיה גם מאוורר ככה שיש 3 מאווררים אני אוהב שיש חלון אבל לא חייב גם רציתי לדעת אם אפשר לקנות מארזים כאלה שבמקום לפתוח עם ברגים פשוט אפשר ללחוץ על ידית או על סוויטץ' ולפתוח את הדלת ישר שמתי לב שמארזים של compucase באים עם ספק 400w של hec ו300W ורציתי לדעת אם יש להם גם 475 וואט עדיפות לksp אבל במקרים אחרים פנדה ו400W hec יספיק למערכת שאני רוצה לשים? לא מתוכנן אוברקלוק כרגע והוא שווה או שכדי לקחת antec תודה אחים שלי!

• 4 תגובות
    • 576 צפיות
  10. Started by RT2,

שלום, קיבלת אל-פסק און-ליין למחשב שלי.. המחשב שלי הוא יחסית כבד, 3 הארדיסקים, 2 כרטיסי מסך, מעבד אתלון64 3700 וכו.. לפי מה שהבנתי אני צריך לפחות אל פסק של 900-1200VA למחשב הזה. הבעיה היא שהאל פסק שקיבלתי במתנה הוא 500VA. הצורך היחיד שלי באל פסק זה הגנה בפני ברקים, ולא כמה זמן הוא יחזיק את המחשב כשאין מתח מהקיר.. האם יש סכנה להשתמש באל פסק זה? האם המחשב מקבל את הזרם הדרוש לו כשהאל פסק מחובר לחשמל ? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  11. Started by shaks,

איזה ספק יותר טוב? ( הספק ישמש למחשב משחקים ובעיקר לOC) ENERMAX EG425P-VE Ver.2.0 Noisetaker P Series או OCZ ModStream Power Supply 450W או TAGAN EasyCon TG430-U15 430Watt Active PFC

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  12. Started by kw,

למישהו יצא להזמין ספק של seasonic מחו"ל ? אם כן מאיזה חנות ומה בערך העלות הכוללת ?

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  13. Started by kw,

יש מישהו שקנה ספק מארה"ב ויכול להגיד אם צריך מתאם לחשמל ?

• 5 תגובות
    • 727 צפיות
  14. שלום, יש לי כרגע את העכבר הבא: Microsoft Wireless Optical Mouse 2.0 - עכבר לא רע בכלל, די מדויק ואלחוטי. אני גיימר, ומרבה לשחק במשחק Counter-Strike: Source (ושאר הגרסאות, אמנם הרבה פחות ב-1.6 ו-CZ). לאחרונה חשבתי שאולי כדאי לרכוש עכבר חדש. בעצת חברי הגעתי למסקנה ש-Logitech MX 510 Performance Optical Mouse זה עכבר מצוין, בעל 800dpi resolution, ו- 5.8MegaPixel Data processing rate. אבל ישנם 2 עכברים יותר טובים שראיתי באינטרנט: Logitech MX 518 ו - Razer DiamondBack שניהם בעלי 1600dpi resolution (ב-MX 518 ניתן לבחור בין: 400dpi, 800dpi ו-1600dpi), לשניהם יש 5.8 MegaPixel, רק ל-MX 518 היו 8 כפתורים כאשר ל-DiamondBack היו 7. אני לא יודע באיזה לבחור ובאם כדאי? האם ארגיש בהבדל? …

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  15. כאמור בכותרת.. לא מצאתי תשובה באתר שלהם ואני צריך אישור אם הסוויץ' הזה מעביר גם אודיו לרמקולים מהמחשב הנבחר. תודה.

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  16. Started by dgolverk,

האם יש כרטיס טלויזיה(שרואים טלוזיה במחשב ואפשר להקליט מהטלוזיה...) שיש בו גם כניסת 1394/Firewire או שיש בו איזו כניסה שבעזרתה ניתן להעביר סרט ממצלמת MINIDV (מקלטת DV) למחשב? תודה רבה

• 8 תגובות
    • 714 צפיות
  17. עד 100 ש"ח. וגם עד 200 ש"ח,

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  18. Started by Royz,

Hi i bought mx 518 , and i clicked the "notification" sound however , each time i switch dpi in game i dont hear any sound can anyone help?

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  19. יש לי את מקלדת מולטימדיה של מיקרוסופט עכשיו בהרבה משחקים יש מצבים שצריך ללחוץ על 3 מקשים בו זמנית (לדוגמא: להתכופף, קדימה, והצידה) עכשיו המקלדת לא מצליחה לעשות את זה... שלוחצים על 3 מקשים אז יש צפצוף וזהו איך אפשר לסדר את זה? ואם זה בעיה במקלדת או בדגם מסויים (כי ככה זה גם אצל חבר שלי עם אותה מקלדת ) איך אפשר לדעת באיזה דגמים אפשר ללחוץ יותר מ2 מקשים בו זמנית

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. בגלל שהייתה הפסקת חשמל בבית , אבל המחשב לא עבד הוא היה מכובה איך זה יכול להיות שהוא נשרף שהמחשב כבוי? ???

• 9 תגובות
    • 955 צפיות
  21. Started by EliranB,

מה זה התקן הזה ? מה הוא נותן ? מה הוא עושה ? ואם יש לי לוח אם רגיל (כמו Asus P5WD2) אני יוכל לשים אותו במארז עם BTX ? כמו ה Thermaltake Kandalf עם הUpgrade Kit ל BTX

• 5 תגובות
    • 785 צפיות
  22. העניין הוא שיש לי 200 ש"ח זיכוי בבאג עם תוקף לעוד חמישה חודשים בלבד. אני צריך מדפסת ממש פשוטה ורגילה עם ביצועים סטנדרטיים ושכמובן תהיה אמינה. אני אדפיס אולי פעם בחודש וזה יהיה גם ככה מלל בלבד. אני יודע כמו כולם כמובן שבאג היא חנות יקרה, אבל השאלה היא האם גם במדפסות ההבדל במחיר משמעותי לעומת חנות רגילה. הנה קישור למדפסות הזרקת הדיו שמופיעות באתר של באג: http://www.bug.co.il/nprod.asp?cat=186&tcat=25 שימו לב ששתי המדפסות הזולות של לקסמרק ב260 שקל שמופיעות באתר לא קיימות כבר אצלם במציאות.. בבקשה תגידו לי אם יש שם מדפסת אחרת שמתאימה לצרכים שלי ושהמחיר שלה נורמלי ומצדיק את זה. כמו כן עוד שאלה: מה המשמעות של "עברית צרובה" והאם זה הכרחי? אודה למי שיעזור.

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  23. ברוב הסטים שאני רואה בתקציבים האלה הטווח המירבי קצר מדי, כ-2 מטר. אני מחפש מוצר שיספק טווח של לפחות 5 מטר ושלא ידרוש קשר ישיר (כלומר יעקוף קירות). זה אומר ש-IR הוא לא אופציה, אבל ברוב המקרים גם מוצרים שעובדים עם RF לא מגיעים לטווח שאני מחפש. הסטים של לוג'יטק ומיקרוסופט שמבוססים על Bluetooth עולים מעל 900 ש"ח. אני לא מתכוון להוציא סכום כזה, במיוחד כשברור לי שהמחירים האלה לא-מוצדקים לחלוטין ויתחילו לצנוח מתישהו (מתי זאת שאלה טובה). מצאתי סט של Epox שמבוסס על Bluetooth ונמכר בקצת יותר מ-500 ש"ח. הבעיה שלו היא שסידור המקשים לא סטנדרטי. יש משהו דומה במחיר הזה עם סידור מקשים יותר נורמלי?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום לכולם.... אני קונה מחשב חדש. בהתחלה חשבתי לקנות את המארז Raidmax Scorpio כי הוא נראה יפה ודי מאוורר.... ואז פתאום ראיתי את הSoprano של ThermalTake ומיד התאהבתי בו כי הוא נראה ממש מיוחד!!! הריידמקס מגיע עם ספק והסופרנו בלי ולמרות זאת הסופרנו עולה עוד איזה 80 ש"ח יותר. בכל אופן אני לא מתכוון להשתמש בספק הג'נרי שיש בפנים. לסופרנו יש יתרון שכולו קליפסים בפנים ואין בורג לשום דבר ובכלל הוא יותר יפה, השאלה האם הריידמקס לא יותר טוב? ובכלל למישהו יש פה את הסופרנו? איך הוא??? (אני מדבר על הכסוף) לינק לריידמקס: http://www.dragonpc.co.il/product.asp?productid=1224 לינק לסופרו: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2890 אני אשמח לקבל תגובות!!!! בתודה, דניאל

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by Dan4,

http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=1674 המקלדת הזאת איכותית?היא תשרוד הרבה זמן?

• 2 תגובות
    • 587 צפיות

דיונים חדשים בפורומים