עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. המקלדת עובדת בביוס, ועובדת כאשר עושים uninstall למקלדת בווינדוס ועושים הוספה שלה ב add hardware. היא גם עובדת בsafe mode על ההתחלה אך כשנכנסים לווינדוס אחרי אתחול היא לא עובדת וזה מעצבן. מה אפשר לעשות? כי המקלדת כן עובדת. וזה כותב לי בפרופרטיס Device cannot start (code 10) משהו כזה.

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  2. Started by Dvirus89,

אחים שלי אם אני קונה מארז Foxconn TLA475S USB Front True Power 350W FSP Case אני צריך לקנות ספק כוח אם שיש בו כבר ואני לא צריך??? אותו שאלה לגבי המארז Chenbro Midi Tower Xpider PC61166 Blue Screwless אני מחכה לתשובות תודה רבה

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  3. אני יודע שהתקציב דיי מוגבל אבל זה מה שיש. יש לי כמה מועמדים: המועמד המוביל הוא Foxconn TLA475S USB Front True Power 350W FSP Case, נראה לי אחלה מארז, אני רוצה ספק דיי איכותי הפעם, וממה שהבנתי FSP מייצרים ספקים ברמה גבוה, אפילו יותר מHEC, אם באמת הספק של FSP זו נראת לי עסקה משתלמת מאוד. סך הכל 250 שקל, מחיר מציאה ממש. הדלת שלו ממש נראת לי יעילה, יש מאוורר מול המעבד, ואלי אני אוכל להכניס מאוורר מול הכרטיס מסך איפה שנמצאת הרשת שם. המועמד השני הוא Compucase 6C29, נראה מצויין ועם ספק 300W של HEC. לשניהם יש USB ואודיו קדמי, מה שאני צריך. אני אומר ככה, אם הFoxconn בא עם ספק של FSP כמו שכתוב ללכת עליו, אחרת ללכת על הקומפייקס. מה אתם אומרים? ואל תציעו לי את ה61A9, תאמת ה…

• 5 תגובות
    • 971 צפיות
  4. אני צריך לדעת כמה הייתם משלמים על המארז Supertalent Aluminium CA-601UFB Black כולל 2 מאוורים + הרכבה.. (+ 2 מאוורים שאני מוסיף משלי מאוורים איכותיים) כמה לדעתכם שווה בשקלים? תודה. זה המארז : http://noacomp.co.il/uploadimages/180/499143.JPG לידיעתכם, מחיר בנועה.קומפ : ¤520.00 (החנות היחידה שמוכרת את המארז בארץ לידיעתי)

• 6 תגובות
    • 661 צפיות
  5. Started by rtr,

1.אני צריך ספק חדש .. אבל חייב שיהיה כמה דברים.. סליבים-היה לי את ההאק בלי עכשיו יש לי עם אני לא מוכן לוותר על זה ואני לא מיתכוון לחזור על התהליך שוב ;D ספק שיראה טוב אם איכות גימור טוב. אם אפשר מודולארי אז למה לא .. וכמובן שיהיה יציב ואיכותי גם בביצועים אם כי לא חייב הטוב ביותר מעל 400W יש לי 300W.. לא מספיק כבר ועוד יבוא כרטיס מסך אחר מקרוב . אז מה האפשרויות שלי ? חשבתי על ה OCZ 450W .. יש משהו דומה בפחות כסף ? 2 אל פסק . אני לא צריך שעה של מחשב עובד ... אלא רק לימנוע את השניה שיש קפיצה . ואני צרי להחזיק מערכת כבדה יחסית .. A64 754 2000@2500 גיגה זיכרון כניראה 6800GT HDD 160 גיגה הספק שיבחר . CTR 17 XJ770 של מאג וזהו בערך אז איכות או כמות ?! או…

• 6 תגובות
    • 817 צפיות
  6. Started by evman007,

הזמנתי את העכבר הנ"ל.אני יודע שהוא מצויין ,אבל בכל זאת הייתי רוצה לקבל קצת דעות של המומחים פה. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 942 צפיות
  7. קניתי לפני שבועיים מכיוון שלא ידעתי ספק ג'נרי KSP 400W PFC ואומרים שהוא לא יחזיק לי את ה 6600GT אז אני נוטה להאמין לזה,אז ככה יש לי 400 שקל בקושי בלי לחרוג אולי אני יעביר את הספק והמארז למחשב הישן של אח שלי סלרון 400 MHZ :~| שווה לי להחליף ספק ומארז?המארז בסדר כאילו אבל אני רוצה משהו יפה ואיכותי לא סתם איזה מעפן,שיבוא איתו ספק טוב אם שווה בכלל להוסיף ספק. תודה. עוד דבר קטן אני רוצה שיהיה מד טמפ' אם זה אפשרי תודה :-X

• 42 תגובות
    • 3.4k צפיות
  8. Started by scratch,

שלום, יש לי מערכת רמקולים - 2 קדמיים, 2 אחוריים, סנטר וסאב - genius sw5.1. החיבור של המערכת לכרטיס הקול הוא כבל אדיו כאשר בצד החיבור למחשב יש שלושה פינים לחיבור- אחד של שני הקדמיים אחד של שני האחוריים ואחד של הסנטר והסאב. במחשב שלי יש שלוש כניסות ירוקה כחולה ואדומה אבל רק הירוקה מגיבה כשמחברים אליה משהו, ככה שאני צריך לבחור לשמוע רק עם אחד מהפינים. רציתי לדעת אם יש איזשהו כבל שמרכז את שלושת הפינים לאחד ככה שאוכל לחברם למחשב דרך הכניסה היחידה שעובדת אצלי... תודה מראש. נ.ב http://www.geniusnet.com.tw/product/product-1.asp?pdtno=164 יש פירוט בלינק כולל סוג הכבל במדויק

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  9. אני בהתלבטות ולא מוכן להוציא את הפרמיה הנוספת לARMOR או הKANDALF ......

• 11 תגובות
    • 971 צפיות
  10. Started by karpad,

שלום אני מתעסק הרבה מאד בפוטושופ ומתכוון לקנות בימים הקרובים מחשב עכשיו יש לי התלבטות... אני מתכוון לקנות גם עכבר והבנתי ששלושת העכברים הכי נוחים מדויקים לגראפיקה הם: לוג'יטק MX1000, MX518 וRazer Diamondback. בגלל שהMX1000 מחוץ לתקציב שלי נשארו לי הדימונדבק והMX518 על מה אתם ממליצים?

• 10 תגובות
    • 988 צפיות
  11. Started by scratch,

שלום, לפי מה שהבנתי במקלדות שלנו יש יותר חיידקים מאשר באסלה, ושלי באמת מתחילה להשחיר בכל מיני פינות, רציתי לדעת איך מנקים את המקלדת, באילו חומרים אפשר להשתמש? אלכוהול? חומר של סנו? מטליות ניקוי לטוסיק של תינוק =)? והאם כדאי לפתוח אותה ולנקות מבפנים?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. עונה באה, עונה חלפה, והעונה השלישית בפתח, ענק החומרה Tom's Hardware לקח עשרה ספקי כוח איכותיים מחברות שונות והחל לבדוק אותם בתנאים שונים במעבדותיו http://www.tomshardware.com/howto/200507111/index.html http://www.tomshardware.com/howto/20050711/index.html

• 7 תגובות
    • 881 צפיות
  13. Started by Dan4,

אני קונה מחשב בארה"ב ובקשתי היא שתמליצו לי על מדפסת ALL IN ONE הכוללת מדפסת צבעונית וסורק צבעוני... לינקים מ www.newegg.com תודה מראש,דן

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  14. Started by DAVIDD,

צריך או לא?? יש מדריך כזה בכלל בפורום שאני לא אכתוב סתם אם אין וצריך מדריך כזה אני מוכן לכתוב תוך שעה הוא בפורום עם תמונות בדיוק היום ניקתי את המקלדת שלי וצילמתי לפני אחרי ;D

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  15. Started by FenderBender,

החלטתי לקנות מארז חדש וגם ספק כי הכרטיס מסך שלי geforce 6600 gt לא מתפקד עם הספק שיש לי עכשיו. חשבתי על: מארז: sunbeam samourai ספק: Enermax EG365P-VE 350W (20p/24P) אז השאלה שלי היא האם הכרטיס יפעל טוב עם הספק הזה? או שאני אצטרך את ה 420w. תודה FenderBender

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  16. שלום רב, קניתי את ה MX1000 החדש והכפתורי BACK ו FWD לא עבדו אז עשיתי חיפוש פה בפורום ואמרו לשנות את הגדרת הכפתור ל KEYSTROKE וללחוץ ALT + RIGHT CLICK וכו'.... אני לא מצליח לעשות את זה - לחיצה אחת את אלט ועכבר רושם לי אלט ונותן לי סמן שחור (תמונה 1) ולחיצה נוספת על העכבר פשוט מסמנת לי את הטקסט בתיבה ולא עובד לי... (תמונה 2) זה מציק בטירוף. רעיונות חברה? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  17. Started by roc,

מי שפה מחולון או מהסביבה מכיר את החנות "חושב על המחשב" ואם כן אולי אתם יודעים אם יש להם ציוד טוב או סתם מוכרים דברים למשל אם אני רוצה ספק או מאורר טוב אז שאני בוחר בחנות מה אני רוצה או שאין להם כלום חוץ מג'נרים?

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  18. קניתי מיקלדת של MICROSOFT דגם multimedia Keyboard 1.0A ולמשהו כפתורי הF ביכלל לא עובדים..למה זה?? ככה זה בכול המקלדות מהדגם הזה..או שזה רק בשלי? סעמק..מחר אני ילך לחנות ....

• 5 תגובות
    • 854 צפיות
  19. כרגע יש לי עכבר mx 700 של לוגיטק חשבתי לשדרג ל Mx 510 אבל השאלה אם זה שווה בכלל, אם יש הבדל בביצועים? או שעדיף אולי פפשוט לקנות פאד מקצועי Gaming =] מה אתם אומרים? התקציב באזור ה 180-200 ש"ח

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  20. Started by liav12,

אוקי לפני שהספק שלי יחליט לעשות ריסטראט, יש לי תחושה שהוא עומד למות אחרי 6 שנים שהוא שירת אותי בנאמנות [= באמצע HL2 החליט המחשב לעשות ריסטארט והוא היה ממש חם (הספק), אז פתחתי אותו ניקיתי אותו מאבק ולדעתי המאורר לא עבד, עכשיו הוא כן. אז מה שאני רוצה לשאול זה האם לקנות ספק חדש ואם כן אז תמליצו לי על אחד איכותי לא חובה מעל 350 וואט כי המחשב לא דורש הכי הרבה. ובמחיר סביר, תודה

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  21. Started by iakovl,

יש לי בבית מדפסת HP930C הייתי רוצה לדעת איך אני יכול להדפיס על מדבקות (ומאיפה בכלל קונים אותם) אני רוצה פשוט לקטלג את אוסף הDVD שלי (בתהליכי התהוות ) ואין לי כוח ורצון לכתוב על כל אחד מה הוא מכיל

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  22. Started by MtK,

שלום, אני מחפש מדפסת לייזר צבעונית לבית (משרד קטן). המטרה העיקרית היא הדפסת תמונות, ומודעות. כבר יש לייזר ש/ל, האם זה חסכוני יותר מדיו רגילה ושווה להחליף את הש/ח בצבעוני, או להוסיף דיו צבעונית וזהו?

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  23. http://www.thermaltake.com/purepower/w005758twv500/w005758twv500.htm חיפשתי ביקורות ברשת בכמה חיפושים שונים. מצאתי 4 ביקורות סבירות. 2 משבחות ו-2 פחות מחמיאות (למרות שלא קוטלות). הספק נראה לי נוח מאוד מבחינת המודולריות שלו והתצוגה מאוד מושכת את העין. מצאתי בפורום שזה ספק מיוצר ע"י DELTA אם זה אומר לכם משהו..... :s05: אני ישמח אם יש מישהו שיש לו את הספק או שמע עליו שיגיב.

• 5 תגובות
    • 802 צפיות

דיונים חדשים בפורומים