ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
היי, הויברציות משום מה לא עובדות בהגה, למרות שהנורה דולקת ובהגדרות במשחק זה על ON.
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
ראיתי מספר דגמים כמו 2210 2215 2110 רציתי לדעת מה ההבדל בינהם כי לא ממש מובן באתרים בעיקר מה ההבדל בין הדגמים 2110 2115 כי נראה שהם ממש דומים! אם יש למשהו דומה שימליץ על דגם כלשהו.. יש לי עד 1500 שקל תקציב עוד שאלה האם יש אפשרות להוסיף למכשירים אלו תוסף של הדפסה דו צדדית? האם מכשירים אלה מגיעים עם מכלי דיו מלאים? וכמה עולה בערך דיו! עוד שאלה האם איכות התמונות יהיו דומות בתוצואות למדפסת ישנה יותר 970 cxi מקווה לעזרה! ולהמלצות תודה מראש! :)
-
- 3 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אז ככה אני יכול להביא איזה עכבר שאני רוצה של Logtiech הקטע שאני מזמין מחר אני שחקן Low sens משחק הרבה... אז ככה G9 נראה לי מוגזם מידי יקר מידי ולא שווה תכסף G5 עד היום חשבתי שזה העכבר שאני יביא אבל התברר מכם פה בפורום שעדיף להביא את MX518 MX518 אתם אומרים שזה יותר טוב מהG5 אז ככה נורא חשוב לי שאני משחק שיהיה דיוק מירבי ולא פתאום הכוונת תזוז או משהו כי אמרתם שלG5 יש מלא בעיות ובלה בלה... קיצר זה נורא חשוב מחר אני מזמין אני כל כך רציתי להביא G5+STEEL SRIES 5L ואז שמעתי על הבעיה הזאת שלו והתבאסתי טילים אגב רציתי להביא Deathadder ואני יכול להביא אבל זה יוצא יקר להביא DA+RAZER DESTRUCTOR משהו כמו 525 והקטע של logtiech מסתכם ב350 שקל גג כולל הפד קיצר זה נורא דחוף לי כי אם אני מ…
-
- 6 תגובות
- 793 צפיות
-
-
קניתי מיני מקלדת שהתאימה לי צרכים, אך בשפת מקשים קיימים רק אנגלית ועברית, אם יש קיים מדבקות עם תמלילים ברוסית שיתאים למקלדת? ואיפה ניתן להשיג? אני באיזור ת"א תודה ושבת שלום!
-
- 3 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום לכם! ברגעים אלו ממש הMX 1000 הדנדש שלי בהטענה. עכשיו, ברצוני לשאול אתכם שתי שאלותודיי טיפשיות: 1.ההטענה הראשונה צריכה להיות 24 שעות? 2.אחרי ההטענה הראשונה, כמה זמן צריכה להיות כל טעינה?
-
- 5 תגובות
- 793 צפיות
-
-
רכשתי חשב חדש עם כניסת FIREWIRE. חיברתי את מצלמת הוידאו וניסיתי ללכוד דרך movie maker. במחשב מיושן יותר בביתי אני מצליח לבצע לכידת קול ווידאו בלי בעיות - אבל במחשב החדש אני רואה וידאו אני מצליח לשלוט בבקרות המצלמה אבל לא שומע קול. מה אני מפספס?
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
היי נמאס לי מהסורק הענתיקה שלי ואני מחפש סורק חדש. איזה סורקים יש המותאמים לויסטה? תודה
-
- 12 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום לכולם, משיהו מכיר חנות שבה ניתן לחוש את העכברים (כלומר לא שהם בקופסה... )? תודה לקוראים, moshe
-
- 10 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מדפסת (הדפסה, סריקה, שליחת פקסים ושכפול דפים), הזרקת דיו, צבעונית. הכי חשוב שתהיה חסכנית בדיו (שיספיק להרבה זמן, ובזול...). מוכן להתפשר על מהירות ואיכות הדפסה. תקציב: עד 800 ש"ח. מבחינת חברה- משהו אמין, עם אחריות ושם טוב. תודה מראש, גיא שפירא
-
- 5 תגובות
- 793 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על גיימפד עם 2 סטיקים אנאלוגים בפחות מ-100ש"ח? חשבתי על http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=gamepadnew&Cat2Cat1ID=3276&Cat2ID=4840&aff=Zap〈=he ועל http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=2727 (במיוחד השני) הם זולים אבל מישהו אי פעם השתמש\שמע על אלה ספציפית או שיש לו המלצות אחרות? הייתי קונה את ה Logitech Dual Action אבל בארץ הכי הכי זול זה 165 ש"ח (בחול זה בערך 15$= 65 שקל) גניבה!! תודה מראש לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-
-
כרגע יש לי logitech cordless click! plus יש לי אותו כבר... יותר מדי שנים חח לא יודע אפילו כמה העכבר שירת אותי בצורה טובה ועמד בכל הצרכים שלי... סוללה מחזיקה כשבוע בלי טעינה אני מחפש כיום עכבר שחייב ליהיות אלחוטי.. אבל עם עמדת טעינה (DOCK) כי אני מוצא בזה נוחות. ראיתי את ה logitech mx revolution ונורא היתלהבתי ממנו.. הבעיה שאין כבר איפה לקנות אותו חח איפה אפשר להשיג משהו דומה? מוכן להשקיע סביבות ה500 שקל לא אכפת לי מעכבר גיימינג או לא.. תודה
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
יש לי ספק 400W ואני רוצה להחליף אותו לאחד חדש יותר כי יד לו שני מאוורים גדולים וכי הוא חדש. השאלה היא עם אני יחליף אותו זה לא יכול לגרום לשליחת מטחים לא נכונה ולהרוס את כל המחשב.???? ???
-
- 6 תגובות
- 793 צפיות
-
-
ראיתי ת'רד שכותרתו היא דרכים להרוס הרד דיסק ורציתי לשאול האם חיבור הרדיסק על אותו קו חשמל של מאוורר יכול להזיק להרדיסק ?
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אמרו לי שלא בטוח שהמארז שלי יתאים ל AMD איך אני יכול לדעת אמרו לי גם שאם הוא נחבא לבד כשעושים התחל כיבוי אז הוא מתאים זה נכון? איך אני ידע אם הוא טוב?
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
באו אלי היום בקשר למחשב,כדי לקנות אותו עכשיו המודעה שלי באינטרנט הייתה 1900 שקל,למחשב כולל רמקולים ועכבר! האיש בא היום בבדק ואמר שהוא רוצה את המחשב אבל זה יותר מדי בשבילו,וביקש בערך 1300 -1400 אני לא הסכמתי ,ולאחר מחשבה המצעתי לו עכשיו לקנות ב-1500,הוא שזה נשמע לו בסדר והוא כנראה יסכים אבל הוא יחזור עם תשובה מובטחת ביום ראשון, שאלתי היא האם שווה לי למכור לו ב-1500 שקל,ואז אני צריך להוסיף למחשב 200 שקל,כי התכוונתי לקנות אותו עם 1700 שקל ולא 1500, מה לעשות????????
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
אז ככה: יש לי ג'ויסטייק ישן לפני 3 שנים ופתאום בא לי לשחק איתו רק ש יש לו חיבור ישן של 15 פינים כאלה אז השאלה שלי היא אם אפשר לעשות עם זה מששהו לחתוך את החוטים ולשים כבל USB או פתרון אחר או משהו כי אני מיואש...
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
ולא הכתובת היא לא www.spire.com (הכוונה לחברה של הHSFים למי שלא הבין) תודה מראש אני (Jim)
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
בעקרון אני רוצה לקנות מקלדת למשחקים , השאלה האם שווה לקחת מקלדת יקרה כגון G15 או שווה "להתפשר" על משהו פשוט וארגונומי כגון ה LOGITECH WAVE ? ובעקרון מה היתרון של המקרואים במקלדת ובמה זה מסייע ? אם יש מקלדות אחרות שיהיו פשוטות וטובות אני גם אשמח לשמוע עליהם. סה"כ אני לא מחפש משהו עם רעש וצלצולים , מקלדת במחיר סביר שתהיה נוחה ותבצע את העבודה ...
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
תגידו, ראיתי את זה: http://www.shopster.co.il/mozar.asp?id=5194&ref_url=http://www.lionetwork.net/ 1)עכשיו LabTec היא חברת בת של Logitech? 2)כתוב שם "Logitec " אבל השם של המותג הוא "LogiTech", רמאות או תמימות?
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הכרטיס קול החדש שלי, חיברתי אותו לרסיבר (Kenwood KRF-V5050D) עם כבל קוקסיאלי (coxial) דרך ה SPDIF שבפאנל של הכרטיס קול. הכל עובד טוב ויפה חוץ מהפעמים שיש שינויים במתח בבית (כתוצאה מהדלקת אור והפעלת מכשירים חשמליים), ברגע שיש שינוי במתח הסאונד מפסיק לאיזה שתי שניות וממשיך. שלחתי אימייל לקריאיטיב עם הבעיה שלי: Creative Product Information ----------------------------- Country: Israel Self Description: Advanced PC User Problem Type: My Creative hardware stopped functioning correctly Sound Card Internal: Sound Blaster® AudigyT Platinum Sound Card External: Not Specified Graphics/Video Card: Not Specified CD/DVD/CD-RW Drive: Not Specified Modem/Telephony: Not S…
-
- 6 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אוקי אז כחה אבא שלי בקרוב קונ מחשב בישבילו מישרדי אז רציתי ליקנות מארז חדש ולהחליף בשלי אז יש לי כמה שאלות: קראתי שיש בעיה עם החיבור של הUSB הקידמי הוא משהוא מיקדימה אז נכון ? למי שיש אותו הוא מרוצה מינו חוות, דעת כמה רעש? זה הוריד הרבה מעלות? האם זה קשה להחליף מארזים למי שלא עשה את זה? תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אז ככה, הסתכלתי גם על לוגיטק וגם על מיקרוסופט כברירות מחדל לעכברים, אבל לא מצאתי את מה שרציתי. מה שאני צריך זה עכבר פונקציונלי מבחינת הכפתורים והשליטה שיתאים גם לעבודות גרפיקה, אבל גם לשאר הדברים הבסיסיים - הוא צריך להיות אופטי, אבל אין לי עניין בעכבר אלחוטי (למרות שזה לא יזיק) עד עכשיו מצאתי שני דגמים שנמכרים בארץ ומעניינים אותי הראשון הוא הa4tech wop-35. עכבר אופטי עם שני כפתורי גלילה שנראה מאד נחמד. משום מה בארץ מתעקשים לקרוא לו quantum 4D. הוא עולה בערך 120 שקל ואפשר לראות פירוט שלו כאן: http://www.a4tech.com/en/product2.asp?CID=1&SCID=8&MNO=WOP-35 אחד הדברים הכי נחמדים בו זה הגלגל השקט שפיתחו בa4tech ולא עושה רעשים. השני הוא עכבר של Iogear 4d web cruiser (דגם…
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה מתאים לפורום הזה אבל זה נראה הכי מתאים מכל השאר. אני צריך סורק/ מדפסת משולבת ב500 שקלים ללא חריגותץ אם זה לא מספיק למדפסת משולבת אז רק סורק, הדגש הוא על הסורק אבל חשבתי שאם אפשר להפיל שתי ציפורים במכה... בכל אופן, תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 792 צפיות
-
-
-
שוב מודה לכם על תשובות שלכם זה מאוד עזר לי והרחיב לי את ידע בעוד כמה צעדים קדימה וכל זה בזכותכם ;D !!! יש לי עוד שאלה , סילחו לי על כל כך הרבה שאלות !)) מה עליי לעשות כדי שבכיבוי המחשב דרך הווינדוס המחשב יכבה אוטומטי וללא צורך בלחיצת כפתור POWER יש לי P-4,לוח אם של PCPARTNER, מקווה שמידע הנ"ל יעזור בפתירת הבעייה!??? :-/ :bash:
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-