עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Or Gindy,

היי חברים אני לא בטוח אם הנושא הזה צריך להיות פה אם לא אשמח לדעת איפה הכי כדאי לפרסם את השאלה אני מעוניין לקנות הגה למחשב מתלבט בין 2 דגמים Logitech G923 Trueforce או Thrustmaster TMX PRO Force Feedback אשמח לעזרה אני חושב שהכי חשוב לי זה איך הפידבק של ההגה תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  2. Started by vid170,

השימוש הוא כ-50 דפים בחודש, בעיקר צריך שחור לבן אבל בשביל הדגשה של מילים וכו של עבודות סטודנטאליות יש צורך באפשרות צבעונית. בעיקר אני מחפש אמינות, חסכוניות וראשי דיו זולים. מהירות הדפסה ושקט הם שיקולים משניים.

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  3. Started by hichcock,

יש לי מחשב נייד של טושיבה בלוטוט.... לא יודע מה עוד אלחוטי יש... :-\ אני מחפש שלט משהו הכי בסיסי הכי פשוט שיוכל להתחבר למחשב על בסיס קבוע ורק שיאפשר לי לשלוט בדברים בסיסיים, כמו פליי.. סטופ.... הרצה קדימה ואחורה.... שליטה על סאונד.... הכי בסיסי שיש. יש למישהו הצעות? טיינקס.

• 4 תגובות
    • 772 צפיות
  4. Started by ggg123,

איזה עכבר עדיף מבין: 1. logitech G5 2. logitech MX518 3. Razer DeathAdder Gaming Mouse מבחינת נוחות ליד (חשוב), איכות במשחקים, גלישה באינטרנט ועבודה שותפת במחשב.

• 5 תגובות
    • 772 צפיות
  5. Started by esaly,

אנשים! אני מצטרף תמונה של הספק שלי.. האם הוא מספיק למערכת שלי? מה יקרה אם אני אהיה מעוניין בOC קטן ובכרטיס מסך יותר טוב? האם מומלץ להחליף אותו? בבקשה תגובות!!! [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 772 צפיות
  6. שלום לכולם, המערכת המיועדת היא : 930D, 2GB זכרון, מאורר BT, לוח אם של אסוס ATX, כרטיס מסך קטן(לא סוס כמו הX1800) וכנראה עם קירור פאסיבי. אני לא עושה אוברקלוק למעבד וחשוב מאוד לשים דגש שיהיה שקט מאוד אך קריר. מכיוון שהחנות שאני קונה ממנה עובדת בעיקר עם מארזי TT ואין להם את ה6A19 חשבתי ללכת על המארזים הנ"ל: TT MATRIX http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12875&catid=666 מגיע עם מאורר 1 120MM שקט. עולה 337 שקל אבל יש להוסיף בחשבון עוד מאורר 120MM ואולי מאורר לצד המארז. יש גם את הTT SOPRANO http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12895&catid=666 שאני לא כל כך מצליח להתחבר למראה שלו, אני מעדיף אץ המראה של הMATRIX, אבל הוא מגיע עם 3(!) מאוררים 2…

• 8 תגובות
    • 772 צפיות
  7. ישנו ברשותי RAZER DiamondBack (למי שלא יודע, העכבר עבר סיקור אצלנו באתר : http://hwzone.co.il/reviews/diamondback/), התקנתי על המחשב את הדרייבר האחרון מהאתר של RAZER. הבעיה שלי היא כזאת, יש פונקציה בעכבר הישן שלי (MICROSOFT Intellimouse explorer 2.0) שמאוד אהבתי, והיא שכפתורי הצד של העכבר שימשו כ-BACK וכ-FORWARD, וזה איפשר לי לעבור מאוד מהר בין דפים באינטרנט. השאלה שלי היא האם ניתן לתכנת גם את הכפתורים של ה-DiamondBack שלי, ככה שיהיו BACK ו-FORWARD.

8. Started by XxehsomxX,

שלום לכולם, משיהו מכיר חנות שבה ניתן לחוש את העכברים (כלומר לא שהם בקופסה... )? תודה לקוראים, moshe

• 10 תגובות
    • 772 צפיות
  9. יש לי כבל של פלופי עם שתי יציאות. יש לי רק פלופי אחד (אני לא אוסיף בעתיד). וההמשך של הכבל פלופי סתם ארוך ומכוער. אז השאלה היא: אם אני אחתוך את ההמשך של הכבל, הפלופי עדיין יעבוד?

10. שלום לכולם. טוב, אז לא ידעתי איך לקרוא לזה בכותרת אבל אני אסביר את זה פה- ברשותי מצלמה קטנה, שאני רוצה לשים לדוגמא בכניסה לחדר שלי (סתם דוגמא, זה לא בשבילי), ולחבר אותה למחשב ולראות את התמונה על המסך.. כלומר, לראות את כל מי/מה שעובר מול המצלמה (כמו שיש בחנויות..) האם אני צריך לרכוש כרטיס טלוויזיה או כרטיס אחר? אם כן , אשמח להמלצות.. תודה לכולם, אודי.

• 10 תגובות
    • 771 צפיות
  11. שלום אנשים! http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/18972-18972-238444-3328086-3328086-3645081-3692889.html זאת המדפסת אותה אני מתכנן לקנות; מכיוון שהיא משתמשת בקישוריות אלחוטית היא מתאימה לי בדיוק מבחינת סדר ואירגון בשולחן העבודה שלי אך השאלה היא כזאת.. בבית אין לי ראוטר כלשהו או רשת אלחוטית בכלל אך המחשב שלי מצוייד בכרטיס רשת אלחוטי מובנה onboard (לוח אם: Gigabye GA-K8NXP-SLi) האם תיהיה לי בעיה בחיבור המדפסת בקישוריות האלחוטית ? (האם תיהיה תקשורת ישירה בין המדפסת למחשב) או שאזדקק לרכישת ראוטר ? (מה שיגדיל את ההוצאה ולא ישתלם) תודה לעונים!

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  12. Started by dsane,

ראיתי הרבה פרסומים של סטים כאלו. אני סה"כ משתמש סטנדרטי שמקליד. לא צריך זמן תגובה מהיר במיוחד של יחידות משחק. נאמר אני יכול לקנות את הסט של סליבר ליין (החדש עם משדר ה usb) עבור 90 שקלים. יש איזו סיבה שבגללה לא כדאי לי לקנות אותם? סט נוסף שעומד בטווח המחירים הוא http://zap.co.il/model.aspx?modelid=472600 המטרה היא סט שהעלות טעולת שלו הכי גבוהה עד 150 , גג 200 שקל.

• 5 תגובות
    • 771 צפיות
  13. אהלן, אני מחפש לקנות עכבר ומקלדת אלחוטיים למחשב שלי. בעיקר חשוב לי שהעכבר יהיה מדויק בצורה סבירה (אני יודע שבעבר הם היו גרועים) בשביל שאני אוכל גם לשחק עליו משחקים. לא מדבר פה ברמה של פרו אבל עדיין. מקלדת, שפשוט תהיה נוחה. בקיצור מה מומלץ לגיימר הממוצע. תקציב - עד 600 ככה.. (אגב לא חובה שזה יהיה סט של שניהם...)

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  14. Started by pchoresh,

שלום לכולם יש לי לפטופ חדש עם וינדוס 7 ואני לא מצליח להדפיס דרכו הורדתי דרייבר למדפסת אבל היא לא מגיבה כשאני שולח מסמך להדפסה. שמעתי מעוד אנשים שנתקלו בזה לאחר ששידרגו ל-7 למישהו יש פתרון?

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  15. Started by ron_1.6,

יש לי תקציב של 350שקל ואני רוצה ליקנות עכבר של גימרים .. חשבתי על mx518 , mx510 , G5 מה הכי כדי לי ליקנות?

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  16. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3799 איך הספק במארז הזה או במארזים אחרים של החברה הב"ל? האם הם יכולים להחזיק מערכת עם מעבד כפול ליבה(AMD3800/2) וכרטיס מסך (7600GS)?

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  17. לא יודע מה קרה פיתאום...כאילו שהוא לא בפוקוס...אני מזיז אותו ...והוא נעצר >> ואני צריך להזיז שוב ולהתאמץ - כדי להגיע מיקום המדוייק כמו אפק שהיה בעכבר מלוכלך...בימים של הגלגלת זה עכבר אופי >> בן פחות מישנה >> של מיקרוסופט יש לכם המלצות ? יש אולי תוכנה לאיפוס העכבר או משהו אחר? תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 771 צפיות
  18. Started by shibby15,

יש לי בעיה במקלדת, חלק מכפתורי המולטימדיה לא מתאימים לשישמושים שלי. רציתי לשאום אם יש כלי שאפשר לשנות בו את יעודם של הכפתורים. בנוסף, הכפתור של המולטימדיה עובד אבל הכפתורים של להעביר/עצור/פליי- לא עובדים. תודה מראש רום.

• 5 תגובות
    • 771 צפיות
  19. Started by lm,

אני צריך מדריך להוספת ספק כוח משני כי אין לי מה לעשות עם הישן שלי תודה רבה לכל מי שעוזר

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  20. Started by elgard,

אז כנראה שהגיע הזמן לגוסיטיק (התחלתי לשחק בfs 2002 ;D). ואני מדגיש גויסטיק, ולא גיים פד!. כרגע יש לי גויסטיק (2 ב10 (() של חברה שקוראים לה TRUST, קניתי אותו בגרמניה לפני כמה שנים ב20 שקל . הבעייה היא, שאני לא מבין כלום, ממש כלום בגוסיטיקים :-\ . אבל יש דבר אחד חשוב: שיהיה רוטט! בהתחלה חשבתי על גויסטיק של מיקרוסופט, אבל אז ראיתי שהם נורא יקרים, אז ישר חשבתי על Genius וראיתי שהם דווקא דיי זולים. אז תעזרו לי כי אני לא מבין בזה כלום עריכת המודר: משתמש יקר ולא חדש, נפלת על יום טוב- לא נעלתי לך את ההודעה עם הכותרת הלא עניינית. השמר לך ידידי.

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  21. יש לי בעיה עם הכרטיס קול החדש שלי, חיברתי אותו לרסיבר (Kenwood KRF-V5050D) עם כבל קוקסיאלי (coxial) דרך ה SPDIF שבפאנל של הכרטיס קול. הכל עובד טוב ויפה חוץ מהפעמים שיש שינויים במתח בבית (כתוצאה מהדלקת אור והפעלת מכשירים חשמליים), ברגע שיש שינוי במתח הסאונד מפסיק לאיזה שתי שניות וממשיך. שלחתי אימייל לקריאיטיב עם הבעיה שלי: Creative Product Information ----------------------------- Country: Israel Self Description: Advanced PC User Problem Type: My Creative hardware stopped functioning correctly Sound Card Internal: Sound Blaster® AudigyT Platinum Sound Card External: Not Specified Graphics/Video Card: Not Specified CD/DVD/CD-RW Drive: Not Specified Modem/Telephony: Not S…

• 6 תגובות
    • 771 צפיות
  22. שלום, קניתי את הפנל הקדמי של Enermax http://www.pch.co.il/docs/pd725115170.htm ואני לא יודע איך לחבר את חיישני מהירות המאווררים, יש לי שני מאוורים ואני לא יודע אך מישהוא יכול לעזור לי?

• 5 תגובות
    • 771 צפיות
  23. ממצב? (לא לענות) טוב שמעו חבר שלי היתמכר למירוצים פיתאום אז הוא אמר הוא רוצה הגה חדש אמרתי לו שיתן לי שאני אבדוק לו אז למישהו יש המלצות (לא להיתחשב במחיר) תודה מראש

24. Started by nir_ofer,

שלום לכולם אני צריך המלצה למארז TOWER או FULL TOWER למודינג רציני. כמה שיותר זול!!!! יש לי ספק טוב, אז לא צריך ספק, וגם האסטטיקה לא חשובה לי כי אני מתכוות לפרק לו ת'צורה.. תודה מראש ניר

• 7 תגובות
    • 771 צפיות
  25. Started by X,

זה Plextor X24 מול זה LG X32 ??? הקפטן בחר את ה-LG, מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 771 צפיות

דיונים חדשים בפורומים