עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום, כמו שכתוב בכותרת אני מחפש עכבר גדול פיזית אלחוטי עם צריכת סוללה נמוכה ושיחזיק כמה שנים טובות. בריפרוף ברשת הבנתי שיש הבדלים בין חיישן אופטי לליזר ולא כ"כ הבנתי מה טוב יותר, לכן לא משנה לי הסוג. אשמח לקבל הצעות ! תודה

2. שלום החלטתי סוף סוף בפעם הראשונה להשקיע בעכבר גיימינג, ולאור זה אני רוצה לקנות משהו באמת טוב כדי להרגיש את ההבדל. כרגע יש לי Logitech Mediaplay מאד חשוב לי שהעכבר יהיה אלחוטי ולייזר ראיתי והתלהבתי מה Razer Mamba , מה דעתכם עליו? יש ב KSP אותו ב 600 ואת הדגם עם ה12 כפתורים ב700 (אני לא צריך את הכפתורים) האם יש דרך לנצל את ההקלות החדשות ביבוא מוצרי חשמל כדי לקנות את העכבר במחיר שפוי? אם יש אז איך? איזה מקלדת כדאי להתאים לו? מחכה לתשובה...

• 1 תגובה
    • 958 צפיות
  3. יש לי עכבר Logitech LX3, ואני מעוניין לקנות עכבר גיימינג שיהיה נוח כמו הLX3. התקציב נאמר בכותרת.. :]

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. מתמקד בעיקר במשחקי יריות ..התקציב הוא עד 250-300 ש"ח תודה!

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  5. Started by IlanF,

אני מחפש להחליף את העכבר שלי למשהו קצת יותר מתאים לגיימינג. התקציב אמנם לא ממש גבוה, אבל זה מה יש... אני מחזיק את העכבר בעיקר באחיזת claw, ומעדיף שיהיו לו 5 כפתורים (כבר הרגל של שנים לעבוד עם עכבר של 5 כפתורים וקשה לי מאוד להתרגל לעכבר רגיל אחרי זה - ניסיתי ) חשבתי לקנות את ה MX518 שהיה לי עד לא מזמן, אבל חשבתי שקודם אבדוק אם יש משהו יותר טוב כאן. משטח לעכבר יש לי כלשהו מבד של steelseries ש"השאלתי" לאחי תודה

• 2 תגובות
    • 890 צפיות
  6. ומה עדיף עכבר אופטי או עכבר לייזר תודה. אשמח לתשובות בהקדם

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. שלום חבר'ה אני מחפש עכבר גיימינג איכותי למחשב החדש שלי, לפי מה שבדקתי אני משתמש באחיזת Fingertip כך שאני מחפש עכבר קטן וקל, שיאפשר תנועה קלה עם קצות האצבעות. חשבתי על ה Steelseries Sensei Raw שנראה לי מושלם מבחינת גודל וציפוי אך קראתי שאתם לא אוהבים אותו כל כך מנגד ביקורות מאוד טובות כך שאני לא יודע על מה ללכת. מבקש המלצה לעכבר בסגנון ומשטח מתאים. תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by ShahafH,

אז כן.. הRazer Copperhead הגיע לקיצו אחרי מספר שנות שירות והגיע הזמן להחליפו. אני מחפש עכבר גיימינג המותאם לשמאליים (עדיפות שניה עכבר המתאים לשתי הידיים) לפחות עם אותם ביצועים של הרייזר או יותר. הטווח מגיע לי עד 300 למראות שלדעתי אני אבזבז פחות. תודה רבה והמשך יום טוב. (:

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. אני צריך המלצה לעכבר שישמש בעיקר לגיימינג אך כמובן שהוא צריך להיות נוח גם לשימושים כללים. אני משתמש ביד שמאל, אז כמובן שעכברים שמותאמים ליד ימין יורדים מהפרק התקציב הוא כ 200 ש"ח, ואין לי בעיה להזמין מ Ebay אם זה נחוץ. תודה

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by manenbu,

אהלן, העכבר שלי ללפטופ התקלקל. אז אני מחפש משהו חדש שיעבוד טוב לגיימינג, יהיה קל ונייד, ויהיה עם כבל. מה יש?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by amadey,

הי, אני מחפש עכבר גיימינג \שימוש יום יומי קטן מידות. צשנוא באזור : 1200X60X30 MM ושיהיה סמטרי ועם כפתור או 2 בצד העכבר. מחיפושים שלי ראיתי את : - kinzu steelseries (חיסרון שאין כפתורים בצד העכבר או בכלל) - Razer orochi לא כול כך סימטרי עם חיישן לייזר. יש עוד עכברים בגדלים האלה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום לכולם, כרגע יש לי G500 שיחסית נוח אך עדיין לא מתאים למלוא כף היד - אני מרגיש שיש פספוס קטן, מכיוון שאני עובר דירה ולוקח איתי מחשב אחר - אני מחפש עכבר חדש שיהיה יותר גדול בדגש על נוחות ודיוק (ימני). הבנתי שהעברים שלי RAZER יותר גדולים ונוחים ? אשמח להצעות בנושא, התקציב עומד על 600 שקל בערך. קראתי את הביקורות על G700 באתר, השאלה אם הוא יותר גדול ונוח מאשר ה G500 בתקציב נכנס גם Razer Mamba - האם הוא יותר גדול מ G500 ? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=736892 אודה לעוזרים, שבת שלום

• 22 תגובות
    • 2.8k צפיות
  13. Started by bay,

^^^^^^ מה ההיתרונות של חוטי לאומת אלחוטי בגיימינג כי ממש חשוב לי האלחוטיות אני אוהב לשכב במיתה ובאותו זמן להתעסק במחשב שתהיה קליטה של לפחות 4 מטרים נ.ב הלוגיטק G7 לא טוב בשבילי כי צריך להחליף סוללות הרבה ואני בחור די עצלן

14. Started by BloodFist,

שלום אני מחפש עכבר, יש לחבר שלי MX518 והוא ממש נוח לי הבעיה שהמחיר לא משהו בגלל זה חשבתי על MX500 הוא עולה 150 אבל השאלה עם הם נוחים באותה מידה? גם אם כן וגם אם לא אני רוצה המלצות לעכברים במחירים סבבה ושיהיו נוחים, העיסוקים העיקריים שלי הם פוטושופ ואינטרנט (מעצב ובונה אתרים). תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 681 צפיות
  15. Started by greenvector,

מישהו מכיר עכבר למחשב נייד דוגמת V550 של לוג'יטק - עם קליפס הנצמד למחשב?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by dolev16,

יש לי כיום מקלדת ועכבר פשוטים של מיקרוסופט ואני מעוניין להשתדרג,אשמח אם תסבירו לי מהן הטכנולוגיות החדשות בתחום.. תקציב: כרגע עוד לא הוחלט, תלוי במה שתמליצו לי עליו. תודה.

• 13 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. Started by Black_Devil,

אני מחפש מקלדת טובה בתקציב של עד 300 שקל... בלי לחרוג יותר מדי. עדיפות לאלחוטי. ועכבר בתקציב של עד 500 שקל, רצוי אלחוטי עם מטען. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  18. Started by biotech326,

שלום חברים! סוף סוף יצאתי מבית ההורים ועברתי לגור לבד בדירת סטודיו. אני קונה טלויזיה גדולה עכשיו שאתלה על הקיר ואחבר את המחשב אליה. אני רוצה לקנות עכבר ומקלדת איכותיים עם עיצוב מגניב שיהיה נוח להשתמש בהם על המיטה- זה הכי חשוב!!! כלומר שהעכבר יעבוד סבבה על המשטח הזה. התקציב הוא 250-300 עם חריגה ל-350 אם ההבדל מצדיק את זה. אין לי ממש מושג בזה אז כל הצעה שהיא תתקבל בברכה! תודה

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. לא חייב להיות סט אלא מוצרים נפרדים. אפשרות להזמין את העכבר מחו"ל פרט למקדלת משום שאין לי זמן/כח/רצון להתחיל להתעסק עם חריטות. ציוד נוכחי:logitech mx518 + media keyboard 600. שימושים: משרדיים, אופיס, אינטרנט (בקיצור מקליד הרבה - לימודים), ומדי פעם משחקים. חשוב לי שהעכבר יהיה מותאם לימניים, ושיהיו לו שני כפתורים בצד (כמו ה mx518). המקדלת שתהיה קטנה ולא בומבסטית כמו המקלדות של הגיימרים, שתהיה שקטה ועם כפתורי "תפעול" של ווליום וכו', ושלא תתן הרגשה כאילו אני כותב על לפטופ (לא סובל את התחושה). שטווח הקליטה יהיה טוב מפני שלפעמים אני מתרחק מהמחשב לאזור המיטה ויהיה נחמד אם אוכל לקחת את המוצרים ביחד איתי בנושא העכברים אני מתלבט בין m705 לבין performance mx וכמובן שאשמח להמל…

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  20. שיהיה עכבר טוב, ומקלדת טובה, אבל עדיף להשקיע יותר בעכבר...זה יהיה לדברים כללים וגם למשחקים, אז שיהיה טוב למשחקים שלא יעשה בעיות, עדיפות שיהיה מאייבורי. אני מחפש משו גם שלא יצטרך סוללות נטעות ויהיה לעכבר מטען כזה אני יודע...עדיף את זה מאשר סוללות נטענות. אפשר גם מפנדה או כל חנות שממוקמת בבאר שבע. הסתכלתי קצת וראיתי איך זה? http://ivory.co.il/product.asp?productid=483&CatCode=87 או זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1355_2228_1590&products_id=15740

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  21. לא ממש חשובה לי האיכות, עדיף שיהיה כמה שיותר זול. הדבר היחיד שכן משנה לי זה שהבטריות של המכשיר יהיו פנימיות, כלומר כאלה שנטענות על ידי תחנת עגינה שמחוברת לusb או משהו כזה. ואם לא קיים דבר כזה למקלדות אז שהבטריות יחזיקו לכמה שיותר זמן.. תודה מראש לכל העוזרים!

22. האלן חברה, צריך עזרה בבחירת מקלדת ועכבר. התקציב נמוך (בין 100-200 ) ואני לא יודע אם אפשר להשיג אלחוטיים במחיר שכזה אני משחק במשחקי FPS אם זה שוב כי הבנתי שיש דבר שנקרא DPI והוא חשוב במשחקים שכאלה.. אני יודע שהתקציב ממש נמוך אבל אחרי קניית המחשב לא נשאר הרבה כסף. תודה רבה רבה מראש! *חשוב לי לציין שאני לא גיימר בכלל ! אני לא אבדיל בין 800DPI לבין 50000000DPI ..! לכן אני לא צריך עכבר מיוחד לגיימרים או משהו.פשוט משהו שיהיה אמין ולארוך זמן.. תודה!

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  23. Started by KloCk,

מחפש עכבר ומקלדת חוטיים לגיימינג תקציב-300 ש"ח לכל אחד בנפרד חריגה:50 ש"ח רק אם זה באמת שווה! אחיזה לעכבר משהו בין fingertip ל-claw אף פעם לא היה לי עכבר לגיימינג לא חשבתי על הדברים האלה לפני שקראתי פה מדריכים חח תודה

24. Started by g@s,

אני מחפש עכבר ומקלדת לגיימיניג, מיועד למשחקי FPS , האחיזה שלי היא פאלם גריפ, בנתיים ראיתי את הrazer taipan, והblacewindoo 2013 ulitimut, האם יש עכברים או מקלדות יותר טובים, הנה הקישורים למקלדת http://store.razerzone.com/store/razerusa/en_IE/pd/productID.253293900/categoryId.56943600 ולעכבר http://store.razerzone.com/store/razerusa/en_IE/pd/productID.251800600/categoryId.35208800

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום חברים, אני מחפש לקנות עכבר ומקלדת חוטיים או בסט או בנפרד אך חשוב ששניהים יהיו חוטיים ולא יכללו חיבורי חשמל מעבר לחיבור USB. השימושים הם בעיקר תכנות,גלישה ומדי פעם קצת משחקים (בטח ובטח שאני לא שחקן כבד) יהיה נחמד אם במקלדת יהיה נגיד USB HUB מובנה כמו שראיתי ב G15 אבל המקלדת עצמה נראתה לי ממש לא נוחה ולא מועילה לכלום... אין מגבלת תקציב לעניין אבל אני לא מחפש לקנות עכבר מצופה יהלומים גם. כרגע אני עובד עם סט אלחוטי שאני מבסוט ממנו אבל אני מעוניין לעבור לסט חוטי. הסט שאני עובד איתו כרגע הוא של לוגיטק לא זוכר את השם של הסט אבל העכבר הוא MX900 שמבחינתי מאוד נוח ואני רגיל אליו והמקלדת אני לא זוכר אבל באה בסט איתו ושניהים אלחוטיים ועובדים על בסיס השן הכחולה ככה שאין …

• 0 תגובות
    • 648 צפיות

דיונים חדשים בפורומים