עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. בירשותי מארז XASER5 V5000A של Thermaltake בחלק העליון של המארז יש חיבור לרמקולים ולמיקרופון. כאשר חיברתי את החיבורים האלה ללוח האם שלי-יש לי כרטיס קול מובנה AC97 אז החיבורים של הכרטיס המובנה היו מושבתים ורק החיבורים של המארז עבדו. כעת יש לי כרטיס קול Creative Live 24BIT. אני מניח שאם אני אחבר את החיבורים ללוח אם כשהכרטיס קול מחובר אז הם לא יעבדו מכיוון שהדריבר של הכרטיס קול מותקן. אז מה אני אמור לעשות? יש מצב שצריך לחבר את זה לכרטיס קול ואז אני יוכל לחבר רמקולים גם ליציאות של הכרטיס קול וגם למארז? כי אם בכל פעם אפשר לחבר רק ליציאות של המארז זה לא שווה גרוש..זאת אמורה להיות יציאה מהירה לאוזניות שכל פעם שמים ומוצאים ומתי שאין אוזניות זה פועל גם דרך הרמקולים...ככה …

• 5 תגובות
    • 916 צפיות
  2. Started by roc,

שלום אני מתכנן לקנות בזמן הקרוב מארז עם ספק עכשיו הגעתי לשתי בחירות אחרונות לדעתי,אם יש לכם משהו יותר טוב להציע אז בבקשה.התקציב הוא 850 ש"ח הבחירה המועדפת שלי היא: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3700&catcode=496 המארז הזה עם הספק הזה http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=800&catcode=271 הספק הזה יכול להחזיק קירור אוויר אבל עם המון מאוררים וOC לכרטיס מסך 5200FX, או לכרטיסי מסך של NIVIDIA עד 5700FX עם OC? דרך אגב אני מתכוון לשים את זה במחשב חזק אין לי מפרט כי אין לי את המחשב אבל אני מתכוון לקנות בעוד שנה ואני רוצה לקחת את הספק הזה איתי...אז הוא יתאים לדרישות? וההתלבטות השנייה שלי היא http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3474&ca…

• 5 תגובות
    • 723 צפיות
  3. Started by Cowerd,

אני רוציתי לקנות את ה-ntec TX1088AMG אבל יש לו רק מאוורר אחד ואני צריך עזרה באיזה מאווררים לשים לו שהוא יהיה קר ושלא ירעיש... בבקשה זה דחוף

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  4. ?8005 Transparent, 3 Color Fan, 480W?-זה שמו ב-Ksp ואני פוחד מנפילת מתח או משהו כי יש לי שם כרטיס מסך יקר ודברים יקרים מאוד אז האם או טוב או שצריך לקנות ספק בנפרד? איך המארז? לא ברור לי כל כך איך הסרקולציית אוויר שלו, מה הוא כולל ?(תאורה,מאוררים,חלונות,עיצוב וכ'ו) עריכה:נוווו.... לא מגיע לי איזה תשובה?

• 7 תגובות
    • 998 צפיות
  5. אממ עדיין לא קניתי את המחשב אני קונה מארז איתו התלבטתי בין הארמור, השארק, והטרנספורמר אני צריך שהמחשב שלי יהיה קר ויפה הנה המפרט: כמות. מוצרים סה"כ 1 AMD Athlon 64 4000 (939-pin) Box San Diego 2,447 ש"ח 1 DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D 899 ש"ח 2 OCZ 512MB EL DDR PC3200 400mhz Enhanced Latency 2-3-2-6 1,122 ש"ח 1 Westren Digital 160GB SATA II JS 8MB 7200RPM 530 ש"ח 1 GigaByte nVidia GeForce 7800 GTX 256MB GV-NX78X256V-B 3,274 ש"ח 1 Thermaltake Shark VA7000 Black 838 ש"ח 1 OCZ ModStream Power Supply 450W 565 ש"ח 1 NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Black Bulk 390 ש"ח 1 Sony Floppy Drive 1.44 Bla…

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  6. Started by Tal555,

אני לא כל כך מבין בנושא אבל אמרו לי שהמינימום למחשב זה 600VA ... עכשיו אני לא יודע איזה חברה מה לקחת... יש גם 700VA , 800VA אני לא יודע מה לקחת לגיבוי טוב... בקיצור מי שמבין ויש לו ידע באל פסק ויש לו אל פסק שימליץ על משהו ולמשל מהו זמן הגיבוי... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  7. יש לי עכבר פשוט ומעפן של Maxxtro עכבר אופטי רגיל ובמשחקים הוא ממש מאכזב למשל בCS:S העכבר ניתקע תמיד ולפעמים משתגע אם לא מזיזים אותו הרבה זמן,וגם הוא לא מדוייק בכלל אני גם משחק WARCRAFT 3 המון וגם שם הוא מאכזב בקיצור אני רוצה עכבר גיימינג,המחירים ממש ירדו ואפשר להשיג ת'MX 510 ב160 אבל אנ לא רוצה אותו בגלל שהוא סתם כזה שיחקתי בו מלא אצל חברים ובכלל לא התלהבתי לא ראיתי שינוי וגם לא התרגלתי לנוחות שלו, אני חושב ליקנות ת'viper של רייזר אבל שמעתי הוא לא משהו ואני לא הולך להוציא יותא מ200 שקל על עכבר אני לא פראייר גם ככה אני אבקש את זה ליום הולדת ת'עכבר אז מה עדיף מבין שניהם ? שמישהו עם הויפר יתן חוות דעת ויגיד אם הוא טוב ונוח,ואוליי בכלל עדיף ת'עכבר גיימינג של גיניוס?נו…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. יש לו מושג איפה לקנות, שיאמר לי בבקשה. . אוקיי, מצאתי אצל פנדה, של "Icemat": http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=1300_1301_1302 הם שווים משהו? ואיזה עדיפים? גבריאל.

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  9. Started by ScreameR,

מחפש מקלדת, רק מקלדת, שתהיה אלחוטית ועם כפתורים של מולטימדיה יש חיה כזו ?

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  10. Started by manevra,

מחיר מציאה!!!!!!!!!!!!!!! ניתן להשיג אותי BENOH@netvision.net.il TEL: 0776260367 hotmail: manevra@walla.co.il

11. Started by moonjib,

צריך המלצה לסורק איכותי ו.....אני לא יודע איזה עוד פרטים לכתוב

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. אני הולך לקנות מחשב ואני ממש לא מבין איזה מארז עדיף ואיזה ספק לא נחשב גנרי ראיתי את המארז הזה-COMPUCASE CI-6a19 580w ATX SUPER MIDI (white) TOWER CASE והוא נראה לי די טוב ועוד עם 580W , והוא עולה רק662. אבל אני לא ממש יודע עם הספק איכותי(580אמיתיים?), וגם יש מקומות רק ל2 מאווררים... אם יש לכם הצעה למארז נורמלי שיחזיק את המערכת פחות או יותר קרירה וספק נורמלי(מעבד 3200+ ומחשב די מתקדם). המחיר הוא 700 למארז+ספק

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  13. Started by trxman,

שלום לכולם! אני מאוד מתלבט בקשר למארז וספק ורציתי לראות מה אתם מציעים. התקציב שלי עומד על 600 ש"ח, אך אם תיהיה אפשרות לרדת מהמחיר הזה....לא יזיק :]. - אני ממש לא רוצה מארז יפה עם חלונות שקופים, מארז מארז בלי דברים וויזואלים למיניהם אך שתיהיה אפשרות לשים בעתיד מאווררים. - בקשר לספק, אני חושב שיספיק ספק 350 וואט איכותי. leadtek gf6600gt 1024ram AMD A64 3000 venice s939 DFI Infinity nf4 ultra sata2 תודה רבה! :]

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  14. Started by kobibo,

זקוק להמלצה למארז טוב עם זרימת אויר טובה בתוכו שיהיה דיי רחב ושקט ( מחשב פועל 24 שעות ). עד 450 ש"ח.

• 10 תגובות
    • 776 צפיות
  15. Started by slimshady21,

אני קונה מחשב חדש ואני צריך הצעה למארז איכותי שלא יתחמם יותר מדי-שיהיה גדול, מאלומיניום דק , מאווררים טובים, ושיהיו הרבה מקומות למאווררים, פחות חשוב לי היופי(אבל בכל זאת אם הוא גם יהיה יפה לא יזיק...) המחיר הוא בערך550 כולל ספק (לפחות 380W)וגם חשוב שתיהיה דלת שקופה הנה בינתיים מה שנראה לי: Thermaltake Xaser III Lanfire - Aluminum Case Super ATX Chieftec OEM עריכה: טעות התכוונתי לכתוב 650ש"ח(תקציב)

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שלום,רציתי לקנות ספק חדש ואז עברתי לרעיון של מארז חדש גם למרות שיש לי מארז לא רע בכלל אבל לא יזיק לקנות חדש,אני יכול לקנות ב400 שקל מארז עם ספק נורמלי של HEC חשבתי לכיוון ה CI-6919 עכשיו הוא טוב הוא גדול ויש לו מארז איכותי של 400W ב KSP,אני קונה רק מ KSP כי זה הסניף היחיד שיש לי בעיר אבל מצד שני יש גם את הCI-6A19 300W שעולה פחות ממנו עכשיו הסיבה שאני קונה ספק עם מארז שאני רוצה לחבר את הכרטיס מסך החדש שלי אבל הוא נשרף כבר פעם אחת לפני שבועיים אז החזירו לי אותו חדש אני לא לוקח סיכונים עם ספקים ג'נריים רציתי לדעת מה אתם אומרים.. (אגב בהתחלה חשבתי על מארזים מעוצבים בכיוון הרדימקס אבל יש להם ספקים ג'נרים אז ירדתי מהרעיון)תודה.

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by karpad,

שלום קניתי מחשב חדש בשעה טובה (המפרט בחתימה) ועכשיו כל פעם שאני מפעיל את הוינדווס המקלדת שלי לא עובדת ומנהל ההתקנים מראה שיש שגיאה במקלדת ועד שאני לא עושה למקלדת Uninstall ואז חיפוש חומרה חדשה במנהל התקנים המקלדת לא עובדת :bash: אפילו הורדתי דריברים מהאתר של לוג'יטק והבעיה לא נפתרה אנשים בבקשה תעזרו לי אני לא יודע יותר מה לעשות...

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  18. אמורים לעשות בבקרי משחק הוסף ואז SideWinder auto detect וזה מזהה לבד מה יש אבל זה מוצא איזה ג'ויסטיק שלא קשור אלי בכלל... הדרייברים האחרונים הם לווינדוס 98 למישהו יש עצה? לפני הפירמוט זה עבד ואני לא מפרמט שוב P: תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  19. Started by Coca Cola,

בתצורת TOWER: Raidmax Scorpio 668 Sunbeam Transformer Gaming ובתצורת MID-TOWER: Sunbeam Samurai Gaming Raidmax Scorpio 868 Black Midi Tower מה טוב יותר בכל קטגוריה? תודה

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by yotam.m,

שלום חברים המ קורה? יש לי שאלה קטנה לא נראה לי שהיא כל כך מסובכת... רציתי לשאול האם אפשר להתאים עכבר אלחוטי למשדר של עכבר ומקלדת אלחוטיים אחרים. אני יסביר יותר טוב...יש לי עכבר ומקלדת אלחוטיים של מיקרוסופט והעכבר כבר לא עובד ממש הוא דיי מקרטע עכשיו רציתי לשאול האם הגיוני איכשהו להתאים עכבר אלחוטי אחר אל המשדר של המקלדת והעכבר או שהרעיון מוגזם מסובך או אפילו לא הגיוני... תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 881 צפיות
  21. אני מתלבט בין הדגמים הבאים: ZIRE 7 tungsten E (הראשון). ipaq 3950 dell axim X5 300 mhz כל מה שאני צריך מהם הוא מזכרים, זכרון שיוכל להכיל הרבה מידע, ושיהיה voice recording. על מה אתם ממליצים? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  22. Started by jambo7,

הספק צריך להיות 450w עד 500w היופי של המארז זניח ביותר העיקר הוא הספק כח אמין ואיכותי בסביבות 400 - 450 ש"ח תודה

• 33 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by J.a.C.k,

המחיר עד 400 שח ללא חריגות מהתקציב. אני מחפש איכות טובה אבל בהתאם למחיר (400שח). ומישהו יכול להסביר לי מה היא הטכנולוגיה של הדפסה טרמית? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 806 צפיות
  24. התקציב שלי הוא 850 שה50 זה כבר החריגה חחחח אני לוקח את הספק הזה http://www.lamir.co.il/product.asp?product=6744 ואת המארז הזה http://www.memorypc.co.il/default.asp?catid={68FF7DCC-9A10-48D0-8AF3-A83E999F285A}&details_type=1&itemid={AFBBBDEB-32FC-4794-912A-2929148459BF} אם למישהו יש הצעה יותר טובה אז שירשום אבל שהמארז לא יהיה מכוער ופשוט פשוט בשביל זה מארז שחור עם טיפה כסף בקדימה...אני מחפש משהו יפה עם קירור טוב וספק טוב שיספיק לי להרבה זמן אם אני ירצה לקנות כרטיסים למחשב

• 7 תגובות
    • 611 צפיות
  25. האם יש כרטיס טלויזיה למחשב, עם אנטנה פנימית המסוגל לקלוט ערוץ 1 וערוץ 2 ?

• 1 תגובה
    • 675 צפיות

דיונים חדשים בפורומים