עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום חברים קניתי לא מזמן ACER ICONIA TAB A500 אני מחפש בשבילו מקלדת bluetooth עם מנשא אבל לא ממש מצאתי משהו טוב משהו מכיר כזה שילוב טוב במחיר הגיוני ? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  2. שלום, אני מחפס לקנות מדפסת חדשה שיהיה בה גם שילוב של סורק וצילום. -(ללא פקס!) בעיקרון, השימושים שלי הם בסיסים מאוד- הדפסת עבודות, דפי אינטרנט, וצילום מסמכים/ספרים. - בעיקר הדפוסת שחור-לבן. הכי חשוב לי שהראש דיו יהיה זול, אחרי בדיקה מעמיקה, נשארתי עם 4 דגמים: HP DeskJet F4180 (All In One או HP Photosmart C3183 All-in-One או CANON PIXMA MP160 All-in-One או Epson CX3900 לאיזה מהדגמים הנ"ל יש את הראש דיו הכי זול, ואיזו מדפסת נחשבת לכי טובה/איכותית מבין ה 4 הללו. תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 814 צפיות
  3. היי אני חדש בפורום ורציתי לשאול פה שאלה בקשר לכמה עכברי גיימינג מישהו יכול בבקשה לסדר לי את העכברים הבאים לפי גודל היד שאליהם הם נועדו? G300 G400 G500 DEATHADDER abyssus

• 4 תגובות
    • 814 צפיות
  4. מה הכי כדאי? ATI Xpert 2000 Pro - 32mb - Rage 128 Pro - TV OUT - AGP HERCULES - 3D Prophet 4000 - 64MB TV-OUT ( retail ) HERCULES - 3D Prophet II - Geforce II Pro - 64MB DDR - TV-OUT ( retail )

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  5. אני רוצה לקנות מדפסת חדשה לבית חשוב לי שהמדפסת תהיה טובה, אמינה וחסכונית כמה שניתן בדיו\טונר. בהתחלה שקלתי לקנות מדפסות "זולות" ב200-250 שקל, אבל כשראיתי שיש מדפסות לייזר ב400 שקל החלטתי שעדיף לי כבר ללכת עליהן, כי בכל מצב אני אשלם את הכסף הזה אחר כך על דיו. חיפשתי בפורום וראיתי המלצה על 2 מדפסת XEROX 3122 וHP1020. המדפסת האלו דיי קרובות לסכום שלי, אבל לבנאדם שהתחיל מ250 לעלות ל600 זה לא בחשבון. שאלתי היא מה ההבדל בין המדפסות הנ"ל לXEROX 3117 וHP 1018 שזולות יותר בכ100-150 שקל, והאם שווה להשקיע בהבדל הזה. תודה רבה לעונים.

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  6. Started by KoDkOd,

אני מחפש רקעים לשלוחן העבודה דברים יפים באמת ולא רגילים אני מאוד ישמח אם תביאו לי קצת דוגמאות.. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 814 צפיות
  7. Started by BONO,

אני מחפש עכבר של MICROSOFT שהוא אופטי ואלחוטי ואני לא יודע איפה אפשר אם מישהו יודע שייתן לי בבקשה אתר ואת הדגם שלו ראיתי פעם עכבר שעולה בערך 400 שקל שקורא טביעות אצבע אם מישהו יודע מאיפה אפשר לקנות אותו אז בבקשה שיגיד לי זה חשוב לי ולא משנה אם הוא מצא ביותר כסף

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  8. Started by Cha0stAlker,

שלום, אחי שמאלי והוא רוצה עכבר יעודי גיימינג לשמאליים. מישהו מכיר משהו בסגנון? התקציב באמת לא משנה כל עוד זה בגדר הנורמה (לא עכבר מטומטם ב 600 ש"ח ). תודה

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  9. אמור לבדוק והאם מישהו ממליץ על סורק מסויים תודה

• 6 תגובות
    • 814 צפיות
  10. Started by Haflo,

איזה אפשרויות יש לי עם הכרטיס פריסה הזה? מה אני יכול לעשות איתו?

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  11. אני מעוניין לשפר את המחשב שלי ולהשקיע עד 2500 ש"ח אני רוצה לקנות מעבד של AMD 1800 XP ATHLON ואני רוצה זיכרון 256 DDR והדבר היחיד שאני מתלבט זה הלוח אם אני לא יודע מה לקנות או MSI K7N420 PRO שהוא בא עם כרטיס מסך וכרטיס קול און בורד או ASUS A7N266 שהוא בא גם עם כרטיס מסך וכרטיס קול און בורד! ואני לא מעוניין לקנות כרטיס מסך בנפרד כיוון שאני חובב מוסיקה ואני הייתי רוצה לדעת איזה משני הלוחות הללו יותר טוב ובאיזה מהם יש את הכרטיס קול הטוב ? והאם ישנה אפשרות לכוון TRABLE ו-BASS בכרטיסי הקול הללו וגם האם אפשר לחבר להם 4 רמקולים?? יש לי רמקולים של ALTECH AP3

12. Started by AVISHAI12,

אני רוצה שתמליצו לי על מקלדת ועכבר אלחוטיים טובים בסכום של עד 400 ש"ח

13. Started by Gnome,

רציתי לשאול אותכם מה דעתכם על המצלמה הזו (PHILIPS PCVC740K-TOUCAMPRO) כי לא מצאתי עליה הרבה מידע, אם אתם מכירים אותה אז איך היא? האם יש לה זום? ועוד כל מני דברים... בכל מקרה אשמח מאוד לקבל לינקים וקישורים לדפים של הסבר או כל מני דברים של המצלמה הזו ד"א: מה לדעתכם עדיף, היא או ה LOGITECH QUICKCAM PRO 4000? כל העניין הוא שאני רוצה לצלם דרך הטלסקופ שלי ואני יודע שאותה קל יחסית להתאים לעדשה של הטלסקופ אז רציתי לשאול אם גם ה QUICKCAM PRO 4000... בכל מקרה אם אתם לא מתמצאים בזה אשמח מאוד ללינקים, קישורים והסברים תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  14. Started by Cyron,

איזה ספק מומלץ למערכת שתבוסס על 7900gt וכנראה על מעבד AMD ?

• 9 תגובות
    • 814 צפיות
  15. Started by gshhar,

איך המארז הזה ובאיזה צבע הוא לבן או בז'(והאם יש בשחור?)

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  16. Started by Maria95,

היי חברים, למען האמת ראיתי בפורום ששאלות מסוג זה על מדפסות לרב נשארות ללא תשובה לצערי הרב.. מנסה את מזלי ומאוד מאוד אודה למי שיוכל כן לענות ולעזור לי. אני מחפשת מדפסת טובה שתשמש אותי בהיותי סטודנטית, משיטוט באינטרנט הבנתי שמדפסות לייזר יותר חסכוניות , בעבר הייתה לי מדפסת דיו והעלויות היו גבוהות מידי לכן אני מאמינה שלייזר זה פתרון טוב. נוסף לכך הייתי מעדיפה שתהיה משולבת עם סורק לפחות. לכן אני פונה אליכם.. אני מאמינה שאדפיס בכמות סבירה/גבוהה , לכן צריכה מדפסת שתדע את העבודה. התקציב הוא עד 700-800 שח. מעדיפה לא משהו מסיבי בגודל , באזור 30-40 סמ לרוחב/עומק/גובה. תודה מראש מאוד אעריך כל עזרה!

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  17. מצלמה דיגיטלית 3 מיליון פיקסל-אינטרפולצית חומרה מפרט: עדשה: CMOS 1600X1200 מפרט עדשה: F 3.O מערכת הפעלה: Windows 98SE/2000/ME/XP פלאש: 3 מצבים: אוטומטי עם אפקט עיניים אדומות, פלאש מודלק, פלאש כבוי חשיפה לאור: אוטומטי/אור יום/פלורוסנט/ערפל אחסון בזכרון: 3M- 2048X1536 19 תמונות 2M- 1600X1200 57 תמונות SVGA -800X600 115 תמונות זום:דיגיטליX4 מסך LCD: 1.5 צבעוני TFT אחסון: 16MB, אופציה לזכרון חיצוני CF (כרטיס לא כלול) הספק כח:2 סוללות 1.5V AA מידות:68X107X39mm החבילה כוללת: מצלמה דיגיטלית כבל USB כבל יציאת וידאו PAL/NTSC חבילת תוכנות הוראות יצרן זה עולה ¤ 558

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  18. Started by DarkLloth,

בעקרון אני רוצה לקנות מקלדת למשחקים , השאלה האם שווה לקחת מקלדת יקרה כגון G15 או שווה "להתפשר" על משהו פשוט וארגונומי כגון ה LOGITECH WAVE ? ובעקרון מה היתרון של המקרואים במקלדת ובמה זה מסייע ? אם יש מקלדות אחרות שיהיו פשוטות וטובות אני גם אשמח לשמוע עליהם. סה"כ אני לא מחפש משהו עם רעש וצלצולים , מקלדת במחיר סביר שתהיה נוחה ותבצע את העבודה ...

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  19. Started by POPCORN,

יש לי מדפסת hp deskjet 4675 ויש לי קובץ pdf בצבע תכלת בהיר... שאני מדפיס יוצא לי כמעט כחול, יש דרך להגדיר שידפיס בצבע המקורי או דרך לשנות את הגוון של הקובץ? אני צריך דווקא בגוון התכלת ולא בגוון שיוצא לי במדפסת אשמח לעזרה תודה רבה

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  20. בעקרון צמצמתי את הבחירה ל-2, אשמח לשמוע חוות דעות או אפילו המצלות חדשות Steelseries Siberia v2 USB Sound card http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=14558 Razer Tiamat 2.2 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11002 תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  21. טוב קראתי כמה ריוויו שהיו עליו וכמה נתונים טכניים ואישית לא הבנתי כלום....... * 1600 dpi, twice that of conventional high performance sensors * High speed motion detection, up to 40ips and 15g * Frame rate over 6400 frames per second (5.8 megapixels per second) * 16 bit data path, as compared to 8 bit and 12 bit data paths used by other conventional mice * Always On Mode the optical sensor never powers down - provides instantaneous response at all times during gameplay * Buttons 7 physical buttons optimized for gaming response and independently programmable * Ultra large non-slip mouse buttons, tactile response design * Non-slip side rails and new ergono…

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  22. שלום רב! צריך את עזרתכם כדי לגלות מי היצרנית של הWEBCAM שבתמונה, כיוון שהדרייברים אבדו ואין לי דרך להפעיל את המצלמה לשימוש. ??? ??? ??? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  23. Started by AcidBurn10,

שלום חברים , לא יודע אם זה הפורום המתאים ... אם לא , אז מנהלים .. בבקשה להעביר אני רוצה להתקין בבית 5 מצלמות אלחוטיות , אחת בכל חדר. מה אני צריך להתקין/לקנות כדי שתהיה לי גישה מרחוק לכל המצלמות? מן Web interface כזה .... מישהו יודע עלויות או יכול להמליץ על דרך זולה וחלופית עם web cams פשוטות תודה !!!

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  24. Started by GlolG,

שלום , אני מעוניין לקבל המלצות על מדפסות משולבות פקס - שימוש בעיקר להדפסת מסמכים גרפים וקצת תמונות (לא צריך איכות פוטו). עלויות אחזקה - חסכון בצבע ועלות דיו חשובים גם כן. בחנתי כמה מדפסות בזאפ: HP-5610 HP-J5783 HP-6313 Canon pixma - MP510 האם מומלצות לדעתכם ? האם בכלל כדאי להשקיע קצת יותר ולרכוש לייזר צבעוני ? אשמח לתגובות בנושאים הנ"ל

25. Started by dr-psyco,

שלום לכולם. יש לי במחשב 8 יציאות USB וזה מספיק לי לחלוטין. אך מכמה סיבות הייתי רוצה לרכז את כולם ל HUB אחד גם בגלל הנוחות שבדבר. הבנתי שהחסרון של HUB הוא השיתוף של המתח החשמלי של יציאה אחת למספר יציאות את הבעיה הזאת ניתן לפתור ע"י HUB מוגבר. האם ישנם בעיות נוספות שאינני מודע אליהם? האם זה פוגע במהירות של ההתקנים (אני משתמש ב DOK, GPS, מסך מגע, גויסטיק ועוד) ה HUB שמצאתי לי ב EBAY הוא בעל 7 פורטים ומוגבר חשמלי. תודה לעוזרים

דיונים חדשים בפורומים