ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
SteelSeires 4H Vs. Razer Sphex יש לי את ה-QCK הרגיל הקטן ולא יודע אני לא הכי מת עליו אפילו שהוא יחסית חדש גם קטן.. בכל מקרה מה עדיף ממה שהצעתי, ואם לא אז מה עדיף עד תקציב של 100 ש"ח? ואמרו לי ש-4H הוא קונטרול וש-SPhex הוא ספיד. זה נכון? כי נראה לי שאני מעדיף ספיד, אחת הסיבות ש-QCK לא נוח לי זה שהוא לו מחליק משו [העבר DA RAZER] תודה
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
איזה אפשרויות יש לי עם הכרטיס פריסה הזה? מה אני יכול לעשות איתו?
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
מפרט: מעבד P4 3.2 E מסך R9800XT 256MB לוח MB- GIGABYTE 1000PRO 3 DULE זכרון 1G מארז ARURA E BOX ב170 ש"ח הטמפרטורה במחשב גבוהה מאוד והמאוורר של המעבד מאוד מאוד מרעיש 1. רציתי לדעת אם כדאי להשקיע במאוורר של זלמן (B7000 CU) ? 2. האם כדאי להחליף מארז ?? ומה אתם אומרים על המארז הבא ? https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2508 אני מודע למחיר (יש מצב להשיג אותו ביותר זול)
-
- 6 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות מדפסת לייזר (כנראה שחור לבן, אולי צבע) שתעניק את העלות הזולה ביותר להדפסה. אשמח לקבל המלצות למדפסות שיהיו אמינות, לא יקרות במיוחד (עד 1000 ש"ח, רצוי כמה שפחות), והכי חשוב: עלות ההדפסה תהיה כמה שיותר זול. תודה רבה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
יש לי תקציב של 350שקל ואני רוצה ליקנות עכבר של גימרים .. חשבתי על mx518 , mx510 , G5 מה הכי כדי לי ליקנות?
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
העכבר צריך לשמש אותי למשחקים בעיקר, גלישה באנטרנט וכו כו הLogitech® MX500 bulk עולה 90 שקל אצל נועה, יספיק לי? ומקלדת תמליצו לי על משהו פשוט.
-
- 7 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום לכולם, המערכת המיועדת היא : 930D, 2GB זכרון, מאורר BT, לוח אם של אסוס ATX, כרטיס מסך קטן(לא סוס כמו הX1800) וכנראה עם קירור פאסיבי. אני לא עושה אוברקלוק למעבד וחשוב מאוד לשים דגש שיהיה שקט מאוד אך קריר. מכיוון שהחנות שאני קונה ממנה עובדת בעיקר עם מארזי TT ואין להם את ה6A19 חשבתי ללכת על המארזים הנ"ל: TT MATRIX http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12875&catid=666 מגיע עם מאורר 1 120MM שקט. עולה 337 שקל אבל יש להוסיף בחשבון עוד מאורר 120MM ואולי מאורר לצד המארז. יש גם את הTT SOPRANO http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12895&catid=666 שאני לא כל כך מצליח להתחבר למראה שלו, אני מעדיף אץ המראה של הMATRIX, אבל הוא מגיע עם 3(!) מאוררים 2…
-
- 8 תגובות
- 794 צפיות
-
-
בגלל שבבאג אזל המלאי לגבי ה-MX1100 רציתי לדעת אם ה-5000 של מייקרוסופט עכבר טוב וראוי. גם הוא במבצע ואפשר להביא אותו ב189 ש"ח במקום 229.
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום, יש לי מדפסת לקסמרק X5070 יחסית חדשה שלאחרונה הפסיקה להגיב. כשאני מפעיל אותה היא נמצאת במצב פקס ורשום בתצוגה: "Unrecoverable Fax Error" ואז היא עוברת למצב העתקה ומאותו הרגע שום כפתור לא מגיב. גם פעולות דרך התוכנה המסופקת או פקודות PRINT לא עובדות שכן נדמה שהמחשב לא מרגיש את המדפסת מחוברת. בדקתי את הכבלים והם בסדר, גם ניסיתי לנתקם ולחברם וגם להפעיל מחדש את... את הכל! בבקשה עזרה, תודה!
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום חברים, המחשב שלי מחובר לLCD בסלון, אני עוד לא בטוח שהוא ישאר שם לכן המקלדות שאני מתלבט ביניהן הן לא מקלדות מדיה סנטר קלאסיות (אני מכין את הקרקע למצב שהמחשב יעבור חדר) to make a long story short - אלה 3 המקלדות שמצאו חן בעיני מבין מיליון המקלדות שיש בזאפ, אני יודע שאין ממש קשר בין אחת לשניה לכן בשלב זה אני צריך את עזרת המומחים אלו מביניהן המומלצת ביותר: לוג'יטק MX5000 לוג'יטק media remote S510 עם השלט MICROSOFT WIRELESS OPTICAL DESKTOP FINGERPRINT READER 3Y תודה רבה חברים
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
יש לי בעיה, כל הכפתורים של הF לא עובדים לי... נגיד במשחק רשום לי על F1 אני לוחץ ולא מגיב, ככה זה גם בכל המקרים. מישהו יודע מה לעשות? עזרה בבקשה...
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
עכבר למשחקי FPS שיהיה עמיד ה DPI לא ממש משנה לי העיקר שיחזיק הרבה זמן היה לי עכבר אופטי לא מזמן ב 40 ש"ח שהיה כתוב עליו PSY(עדיין לא הצלחתי למצוא את העכבר הזה) שהחזיק אצלי הרבה מאוד זמן ואהבתי תתחושה שלו במשחקיםם אבל בגלל שלא הצלחתי למצוא אחד חשבתי לקנות עכבר חדש אז יקר לא תמיד יותר טוב אני פשוט צריך עכבר עמיד ועם המלצות
-
- 5 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום האם משהו מכיר את שתי המקלדות האלו עבור גיימרים ??? http://img22.imageshack.us/my.php?image=38792395.jpg אפשר לקבל חוות דעת עליהן מי יותר טובה אמינה ואיכותית תודה ויום טוב לכם
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
-
אני לפני קניה ואני מתלבט בין שני העכברים הללו. אין לי בעיית תקציב, אבל אני לא מעניין סתם לשרוף כסף. האם ניתן לומר שה MX1000 היא קפיצת מדרגה או סתם אוויר חם ?
-
- 7 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות רמקולים למשחקים סרטים ומוזיקה מתלבט בין: microlab M-860vs logitech x540 תודה
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
http://www.simpletech.co.il/prodPage.asp?prodId=700 אני מחפש עכבר אופטי אלחוטי עם 5 כפתורים ו TILT WHEEL. ובמחיר של 224 ש"ח אני חושב שזה מציאה! (MX700 עולה הרבה יותר) השאלה היא עם אני צודק? תודה לכם.
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
לא משהו משוכלל יותר מדי אבל שיהיה כמו שלט של xbox360 או ps3. מה שיותר טוב למשחקים כמו gears ו-DMC4. לא צריך שיהיה אלחוטי (וגם אין במחיר כזה לפי מה שהבנתי). חשבתי על זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=18385&PHPSESSID=c5535510 יש מקום לקנות אותו ב-50 ש"ח פחות?
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות צורב DVD טוב. אשמח לקבל המלצות - שהמחיר לא יהיה מוגזם - שיהיה צורב אמין - שתיהיה אפשרות לקנות בצבע שחור בבקשה לא להציע לי להשתמש בחיפוש כי אני לא מתסמך עליו בתחום המחשבים, כל יומיים יוצא משהו "חדש יותר" ו"טוב יותר". תודה מראש לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 793 צפיות
-
-
קודםכל המארז הוא Foxconn 350w tla475, חבר שלי קנה מחשב לפני חודשיים. לאחר חודש המחשב שלו התחיל להפעיל את עצמו ללא שום התראה ומסך כחול ! היום שמתי לו את הדיסק הקשיח שלי כדי להעתיק לו משחקים ושמתי לב שהספק שלו 250 וואט ג'נרי !! עכשיו היה לי ברור מה היתה הבעיה, איך ספק 250 וואט יכול לסחוב מעבד 3.0ghz, ג'יפורס 6600GT, ג'יגה של רום ועוד דיסק קשיח וסידירום. עכשיו סיפרתי לכם את כל זה כדי לשאול האם למישהו שקנה את המארז הנ"ל היה מקרה כזה ???
-
- 7 תגובות
- 793 צפיות
-
-
Hey guys I wanted to ask about this case, is he good? is he`s psu is quality and will handle my new coming pc without any problem?
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום, רכשתי מקלדת+עכבר אלחוטיים המקלט שלהם מתחבר לUSB, ולי יש USB2.0, חשבתי על רעיון - להעביר כבל USB 5 מטר עד לסלון בבית, ובעת הצורך אוכל לחבר את המקלט לשקע הUSB שהעברתי לסלון ולשלוט על המחשב עם המקלדת והעכבר (לראות סרטי בטיוי בסלון ומשחקים..) פעם קראתי שכבל USB יכול לאבד אות אחרי כמות מסויימת של מטרים, זה נכון? האם 5 מטר יאבד אות? עד איזה אורך בערך האות יועבר בצורה רגילה וטובה? ושאלה נוספת האם יש כבל מאריך שהוא USB2.0 או שזה לא משנה? ועוד שאלה אחרונה, האם החיבורים מקדימה (במארז) הם גם USB2? תודה.
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
מה הכי כדאי? ATI Xpert 2000 Pro - 32mb - Rage 128 Pro - TV OUT - AGP HERCULES - 3D Prophet 4000 - 64MB TV-OUT ( retail ) HERCULES - 3D Prophet II - Geforce II Pro - 64MB DDR - TV-OUT ( retail )
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
מישהו אולי מכיר אתר טוב שבוא אני יוכל לקנו דיו בזול חוץ מי ZAP ? למדפסת DCP 130C LC1000 ???
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום חברים , לא יודע אם זה הפורום המתאים ... אם לא , אז מנהלים .. בבקשה להעביר אני רוצה להתקין בבית 5 מצלמות אלחוטיות , אחת בכל חדר. מה אני צריך להתקין/לקנות כדי שתהיה לי גישה מרחוק לכל המצלמות? מן Web interface כזה .... מישהו יודע עלויות או יכול להמליץ על דרך זולה וחלופית עם web cams פשוטות תודה !!!
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-