ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
מה איזה צורב אתם ממליצים לי לקנות של שיהיה הכי עדכני כלומר מבחינת ה DUAL LAYER וחברה שהיא אמינה משהו עד 200 שח .
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום כולםם יש ברשותי מדפסת דיו צבעונית של HP דגם 930C שקניתי לפני כ-6 שנים עד היום היא פעלה מצויין, רק מה מחירי הדיו ממש מעיקים ולהחליף אותם זה כמו לקנות כמה מדפסות כאלה (כשכיום כל מדפסת דיו בסיסית של HP עולה כ-150ש"ח) לאחרונה אני חושב אולי להחליף אותה למדפסת לייזר צבעונית ועשיתי סקר קטן בעניין והגעתי למדפסת לייזר צבעונית של Xerox דגם 6110 במחיר של כ-1000 ש"ח האם מדפסת הלייזר שהזכרתי היא טובה? ואם לא תוכלו להמליץ על אחרת? באותו תקציב בערך.. מה מחירי הטיונרים שלה? (הבנתי שיש לה 1 שחור ו-2 צבעוניים?) האם טיונר של לייזר הוא יותר חסכוני? האם מחירי הדיו האלה אולי שווים את ההשקעה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
אהלן, כפי שכתוב בכותרת, קניתי את הLogitech Media Elite, עובדת מעולה, מלבד העובדה שכשאני כותב, אם אני לוחץ שיפט+:+P [כדי ליצור סמיילי : P ] אז המקלדת לא כותבת כלום והמחשב עושה לי "ביפ" כאילו "הלחיצה שאתה מנסה לעשות לא חוקית" יש דרך לסדר את זה? היא חדשה לחלוטין האריזה עוד קיימת [היום קניתי חחח]. -ג'ו
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
הבעיה היא כמובן העבר שיכיל לפחות כפתורים של BACK ועבורי זכוכית מגדלת(FORWARD)... באופן עקרוני אני מעדיף לוגיטק, אבל אשמח להמלצות לגבי סט שכזה במחיר הזול ביותר. חשובה לי במיוחד קליטה טובה של העכבר. תודה מראש רום
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
-
היי אני צריך עצה על מדפסת לייזר קטנה לעסק שתהיה ליד הקופה ותדפיס חשבוניות... יש לי אחת במשרד עצמו אבל אני צריך עוד אחת שתדפיס מהר כמה שפחות תקלות כמובן ושל תהיה יקרה..יש למישהו הצעה? תוה
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
ראיתי מספר דגמים כמו 2210 2215 2110 רציתי לדעת מה ההבדל בינהם כי לא ממש מובן באתרים בעיקר מה ההבדל בין הדגמים 2110 2115 כי נראה שהם ממש דומים! אם יש למשהו דומה שימליץ על דגם כלשהו.. יש לי עד 1500 שקל תקציב עוד שאלה האם יש אפשרות להוסיף למכשירים אלו תוסף של הדפסה דו צדדית? האם מכשירים אלה מגיעים עם מכלי דיו מלאים? וכמה עולה בערך דיו! עוד שאלה האם איכות התמונות יהיו דומות בתוצואות למדפסת ישנה יותר 970 cxi מקווה לעזרה! ולהמלצות תודה מראש! :)
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אני מחפש מארז (למחשב חדש שאני קונה), משהו כמה שיותר פשוט וזול. מה שחשוב לי בעיקר זה שיהיה ספק אמין ומספיק איוורור (כי המחשב נמצא במדף כזה מתחת לשולחן). השאלה היא האם עדיף מאז עם ספק מחברה ידועה שהוא רק 300W (למשל Compucase CI-6CN1) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_402&products_id=4584 או מארז עם ספק ג'נרי אבל של Simbadda 328-3 ATX) 400W) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_689&products_id=4868 (המחשב יהיה עם מעבד פנטיום 4 800, צורב, 2 הרדיסקים וכרטיס מסך פשוט, אני לא מתכוון לעשות OC).
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איזה כרטיס קול יותר טוב לדעתכם : דרייברים , פיצ'רים , ביצועים........ ???
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
-
AMD ATHLON XP 1800Plus + FAN Msi KT3 Ultra-RU OCZ DDR PC3000 Memory 256MB Maxtor 40GB 7200RPM Hercules 3D PROPHET FDX 8500 LE ASUS CD X 52 Mitsuni floppy 1.44 TASK CASE - 3003G מה אתם אומרים על הלוח אם והזכרונות? עובדים טוב ביחד? Msi KT3 Ultra-RU OCZ DDR PC3000 Memory 256MB הלוח הוא טוב כמו הלוחות של אסטס גיגהבייט? מישהו יכול להסביר לי טיפה על הלוח הזה? יש בו כרטיס רשת וכרטיס קול?
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-
-
מישהו יודע אם קיים כבל 15pin D-Sub video cable ל DVI? ואם כן איפה לקנות כמה זה עולה ומה האורך שלו(זה לטלויזיה 14 LCD שקיבלתי לחדר מקרוב משפחה נחמד מארצות הגולה). DVI זה לא במקרה ה15pin D-Sub? נכון?
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום. קראתי את הכתבה שפורסמה בעמוד הראשי של האתר על האדם שבנה מחשב בווידאו, ולא יכולתי שלא להתפעל. עכשיו אני מחפש לבנות משהו דומה (אם כי לא כזה מדהים, אבל אני חושב שיש מצב למארז שדומה קצת לרסיבר, אם אחלץ אחד...) ואני צריך אחד כזה. התוכלו להמליץ לי על אחד שיש להשיג בארץ? וגם אדם במשפחתי מתחיל לעבוד עכשיו בautoCAD, והוא צריך לוח גרפי, ואני בתחום הזה לא יודע ולא מכיר, התוכלו להאיר את עיני? בתודה ענקית, עצומה, אמיר.
-
- 9 תגובות
- 773 צפיות
-
-
תגידו, ראיתי את זה: http://www.shopster.co.il/mozar.asp?id=5194&ref_url=http://www.lionetwork.net/ 1)עכשיו LabTec היא חברת בת של Logitech? 2)כתוב שם "Logitec " אבל השם של המותג הוא "LogiTech", רמאות או תמימות?
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום לכולם. הלך לי הלוח-אם לפני חודש בערך בהפסקת חשמל. זו הייתה חתיכת הפסקת חשמל כי גם שני מסכים של שני חברים שלי הלכו יחד עם הלוח-אם היקר שלי בהפסקת חשמל הזו. בכל-מקרה, לקחתי את הלוח-אם לתיקון והמחשב חזר כמו שצריך. זאת-אומרת, בערך כמו-שצריך. הספק כח הארור פלט רעשים בעוצמה מאוד נמוכה אבל שמוציאים משפיות מ-א-ו-ד מהר. כאילו נתקע שם איזהשהו חוט. מאחר והייתי אמור לעבוד על המחשב ה-ר-ב-ה באותם הימים החלטתי שאני לא יכול לעבוד עם הרעש המעצבן הזה והתחלתי לחקור את מקור הבעיה. כשהגעתי למסקנה כי הרעש בא ללא שום-ספק מהספק ניסיתי לנקות את כל האבק ממנו ע"י נשיפה (כשהמחשב כבוי) וזה לא עזר, עד שהגעתי למסקנה המדהימה שאם המחשב כבוי אני לא אוכל לדעת אם הצלחתי או לא עד שאני אדליק את המחשב ולכ…
-
- 10 תגובות
- 773 צפיות
-
-
-
שלום רב. אני מעוניין להביא מחו"ל PALM TUNGASTEN מאיזשהו סוג. א: איזה כדאי(T1,T2,T3)? ב: האם מישהו יודע מעל איזה סכום אני צריך לשלם מכס בדואר מחו"ל? ג: האם אני יכול אחרי שאני מביא כזה לארץ להוריד עברית (ולא לקנות דרך כלנית הגנבים?) בתודה
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
יש לי ספק 400W ואני רוצה להחליף אותו לאחד חדש יותר כי יד לו שני מאוורים גדולים וכי הוא חדש. השאלה היא עם אני יחליף אותו זה לא יכול לגרום לשליחת מטחים לא נכונה ולהרוס את כל המחשב.???? ???
-
- 6 תגובות
- 772 צפיות
-
-
Hey guys I wanted to ask about this case, is he good? is he`s psu is quality and will handle my new coming pc without any problem?
-
- 4 תגובות
- 772 צפיות
-
-
היום אני משתמש בסט של לוג'יטק ה3100. ואשפר לומר שאני ממש מרוצה.. אני קונה מחשב חדש לדירה שלי ולכן אני צריך סט חדש, כמובן של לוג'יטק, אבל ראיתי שיצאו בינתיים כמה דגמים חדשים ודי לא זולים. למשל ה MX5000, שעולה בארצות הברית משהו כמו 150$ ותומך ב bluetooth.אני יכול להביא אותו מחו"ל ולא תהיה לי שום בעיה? או שיש איזו המלצה לסט אלחוטי אחר? חשוב שיהיה מדוייק, עדיף נטען עם עכבר טוב (פחות משנה לי המקלדת..)
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_905&products_id=8228 מה אני אגיד לכם אהבתי לגמרי את העיצוב, המחיר מעולה.. רק רציתי לדעת..הספק הוא ספק ג'נרי נכון? או שזה ספק של Foxconn? תודה..
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
http://www.thermaltake.com/xasercase/kandalf/bws/va9000bws.htm לא הייתי מתנגד לאחד כזה. משהו שנראה לא נוח בו זה שיש 2 דלתות מקדימה במקום 1, אבל הגודל ומס הכוננן שיכולים להכניס מפצה על זה.
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אמרו לי שבעכברים האלה הגלגלת לא משוננת (חלקה) זה באמת ככה ???
-
- 8 תגובות
- 772 צפיות
-
-
היי! היכן אוכל לרכוש כבל S-VIHS עם 7 פינים מצד אחד ו-5 פינים מצד שני לחיבור בין מצלמת וידאו אנלוגית להתקן לכידה USB? אם אפשר קישור בבקשה.
-
- 7 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום רב. יש לי מספדת לייזר מבית HP, lasterjet 4000, אבל בעקבות שדרוג המחשב, ומכיוון שהיא בעלת כניסת פריפרל, והמשחב רק USB, ומריץ 7, המדפסת לא עובדת כראוי (מוציאה ג'יבריש). לכן, אם אין פתרון אחר, אולי הגיע הזמן לרכוש מדפסת שחור לבן חדשה. האם יש המלצה על מדפסת שחור-לבן שמהווה יחס שקל-להדפסה טוב, וידועה באמינות שלה? סורק - לא חובה, כי יש לי סורק עצמאי שיושב בעמדות. תודה מראש!!!
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-