ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
זקוק להמלצה למארז טוב עם זרימת אויר טובה בתוכו שיהיה דיי רחב ושקט ( מחשב פועל 24 שעות ). עד 450 ש"ח.
-
- 10 תגובות
- 825 צפיות
-
-
SteelSeires 4H Vs. Razer Sphex יש לי את ה-QCK הרגיל הקטן ולא יודע אני לא הכי מת עליו אפילו שהוא יחסית חדש גם קטן.. בכל מקרה מה עדיף ממה שהצעתי, ואם לא אז מה עדיף עד תקציב של 100 ש"ח? ואמרו לי ש-4H הוא קונטרול וש-SPhex הוא ספיד. זה נכון? כי נראה לי שאני מעדיף ספיד, אחת הסיבות ש-QCK לא נוח לי זה שהוא לו מחליק משו [העבר DA RAZER] תודה
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
יש לי בבית מדפסת HP930C הייתי רוצה לדעת איך אני יכול להדפיס על מדבקות (ומאיפה בכלל קונים אותם) אני רוצה פשוט לקטלג את אוסף הDVD שלי (בתהליכי התהוות ) ואין לי כוח ורצון לכתוב על כל אחד מה הוא מכיל
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום, מתחיל להישבר לי מהעכבר והמקלדת הרגילים של מייקרוסופט שיש לי כבר מזה כ5 שנים, רוצה להחליף... אני לא ממש גיימר, רק לעיתים רחוקות, אבל מעוניין בעכבר מדויק שיהיה גם נוח לעבודה יומיומית... חשבתי על ה MX518 שנראית לי מתאימה (באייבורי נמכרת ב 157 ?!). באשר למקלדת, נדלקתי דוקא על הלוג'יטק מדייה 600, שנראית לי אלגנטית ואיכותית. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1090&CatCode=415 למישהו יש נסיון איתה, ובכלל הצעות אחרות? האמת היא שאני כותב די הרבה... תודה.
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
מצלמה א מראה צד ימין של החדר מצלמה ב' צד שמאל. ואני מקבל תמונה אחת של כל החדר בצורה רחבה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
העכבר צריך לשמש אותי למשחקים בעיקר, גלישה באנטרנט וכו כו הLogitech® MX500 bulk עולה 90 שקל אצל נועה, יספיק לי? ומקלדת תמליצו לי על משהו פשוט.
-
- 7 תגובות
- 825 צפיות
-
-
ראיתי כל מני מקלדות סיליקון הניתנות לשטיפה, אבל הן לא נראות כל כך נוחות. האם יש מקלדות פלסטיק רגילות הניתנות לשטיפה? אם כן אבקש קישור. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אני רוצה שתמליצו לי על מקלדת ועכבר אלחוטיים טובים בסכום של עד 400 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום אנשים אני מחפש לקנות מצלמת רשת בטווח מחיר של 200-350 שקל או של מייקרוסופט או לוג'יטק. מה ההמלצות שלכם?
-
- 6 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אז ככה: יש לי את מאג 17" 786fd שקניתי לפני שנה וחצי. אני צריך מסך חדש לדודה שלי וראיתי שהדגם הזה עדיין חזק בשוק (אני מרוצה ממנו מאוד) ועולה 1400 ש"ח. ראיתי גם את הדגם החדש יותר (796fd) שעולה 1500 ש"ח בערך. רציתי לשאול אם שווה ללכת עליו?
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
איזה ספק מומלץ למערכת שתבוסס על 7900gt וכנראה על מעבד AMD ?
-
- 9 תגובות
- 825 צפיות
-
-
קיבלתי מצלמת web ישנה ללא דריברים אין לי מושג מי היצרן של המצלמה לא כתוב על המצלמה. המצלמה באה עם כרטיס pci שיש לו שתי יציאות שאליו היא מתחברת מצורפת תמנות של הכרטיס ושל המצלמה בבקשה עזרו לי למצוא דריברים בתודה, אופיר
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
היי, יש לי עכבר זול (של SILVER LINE) שאני לא מרוצה מהרגישות שלו. אשמח להלמלצה על עכבר חוטי זול, נניח עד 70 שקלים. אני לא גיימר או משהו זה נטו לשימוש ביתי\משרדי
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
יש לי סוני אריקסון K800I, אני רוצה להשתמש בו בתור שלט למחשב. קניתי מתאם BT למחשב. אני מצליח לגלות את הטלפון במחשב ואת המחשב בטלפון. אני מצליח ליצור חיבור. ואני מצליח לשלוח קבצים מהטלפון למחשב. אבל אני לא מצליח לשלוח קובץ מהמחשב לטלפון. ואני לא מצליח להפעיל את שירות ה-HID במאפייני ה-BT של הטלפון במחשב. למישהו יש עיצה או כיוון לתת לי?
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אז מה עדיף TASK TK-3003 - MIDI ATX - 300w ATX ( P4 compatible ) -ללא ברגים-ספק מאושר לAMD או Tsunami - VIRGO - MIDI ATX - 350w ATX ( P4 compatible ) - USB מה עדיף למערכת מבוססת AMD עם צורב CD ובעתיד R300...אם זה משנה...
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
מה הכי כדאי? ATI Xpert 2000 Pro - 32mb - Rage 128 Pro - TV OUT - AGP HERCULES - 3D Prophet 4000 - 64MB TV-OUT ( retail ) HERCULES - 3D Prophet II - Geforce II Pro - 64MB DDR - TV-OUT ( retail )
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מדפסת HP1100 ומדפסת HP5510. רציתי לדעת בהדפסת מסמכים בשחור לבן איזה דיו יותר חסכוני. תודה מראש, חג שמח ושבוע טוב - יונתן
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
פירקתי את המחשב בשביל להתקין מאוורר BIG TYPHOON - אחלה מאוורר דרך אגב - ירידה של 15 מעלות בטמפ'!!! בכל מקרה, בעליית המחשב אני מקבל את ההודעה הבאה: Ide channel 2 no 80 conductor cable installed Cpu is unworkable or has been changed.Please recheck - Cpu soft menu מה זה? איך אני מסדר? תודה מראש...
-
- 4 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום , אני מעוניין לקבל המלצות על מדפסות משולבות פקס - שימוש בעיקר להדפסת מסמכים גרפים וקצת תמונות (לא צריך איכות פוטו). עלויות אחזקה - חסכון בצבע ועלות דיו חשובים גם כן. בחנתי כמה מדפסות בזאפ: HP-5610 HP-J5783 HP-6313 Canon pixma - MP510 האם מומלצות לדעתכם ? האם בכלל כדאי להשקיע קצת יותר ולרכוש לייזר צבעוני ? אשמח לתגובות בנושאים הנ"ל
-
- 4 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שאלת תם - מה ההבדל בין עכברים שונים? במה מתאפיין ההבדל? לי יש עכבר פשוט USB של לוג'יטק, יש לי אותו כבר 4 שנים והוא מצוין ומאד נח מה מיוחד יותר בעכבר לייזר או בכל העכברים היקרים יותר מהסטנדרט? (שלי עלה בזמנו 100 ש"ח היום כאלה עולים בערך 45 ש"ח)
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
בילינו תקופה עם אוזניות גיימינג אלחוטיות - על מנת לגלות האם היתרונות של טכנולוגיית העידן החדש עולים על החסרונותלכתבה
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
- 1 follower
-
-
בספיד פאן רשום לי fun 1 3545 rpm ...... בשני רשום fun 2 0
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש לקנות מצלמת רשת כדי לדבר בסקייפ. ראיתי שההבדלים לא גדולים אבל המון חברות שונות וסוגים שונים בכל חברה. כבר פתחתי שרשור דומה לפני משהו כמו שנה ואז קיבלתי המצלמה על ה-C905 אותה באמת קניתי. אבל היום מחירה עלה כמעט פי 2. דרישות (לפי סדר חשיבות): 1. אחריות הכי ארוכה שאפשר. 2. איכותית: לא מבקש HD אבל גם לא האיכות של המצלמות הראשונות של הפלאפונים. 3. בעלת פונקציית "מעקב אחר פנים" כמו שיש ב-C905. 4. עד 350 שקל. 5. עם מיקרופון. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1354_297_1349&products_id=23632&PHPSESSID=4c8fca4cfe19028ad8fd934bd3b0f2a7 מישהו ניסה אותו? איך הוא מבחינת נוחות? ומבחינת תזוזה? ואיך הוא למשחקים או לעבודה רגילה?
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-