ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
שלום, ברשותי מדפסת HP1100 ומדפסת HP5510. רציתי לדעת בהדפסת מסמכים בשחור לבן איזה דיו יותר חסכוני. תודה מראש, חג שמח ושבוע טוב - יונתן
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
לשימוש משחקים גלישה ויהיה לו קצת טווח ארוך עי אני אוהב לראות סרטים אז נוח שהעכבר ליד המיטה : ) הערה אם יש סט שיוצא יותר זול אז גם תגידו כי מקלדת אני לא ממש משתמש אבל אם יוצא זול אז שווה לי תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 815 צפיות
-
-
פירקתי את המחשב בשביל להתקין מאוורר BIG TYPHOON - אחלה מאוורר דרך אגב - ירידה של 15 מעלות בטמפ'!!! בכל מקרה, בעליית המחשב אני מקבל את ההודעה הבאה: Ide channel 2 no 80 conductor cable installed Cpu is unworkable or has been changed.Please recheck - Cpu soft menu מה זה? איך אני מסדר? תודה מראש...
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מארז חדש . דרישות : אין ממש , פשוט שיהיה יפה במראה , צריך חלון בצד או משהו דומה וכל השטויות של נוח לשימוש וזה , אתם מכירים. ראיתי את ה-ENERMAX CS-3181 "RAINBOW" LIGHT ופשוט נדלקתי עליו , תרתי משמע . הוא פשוט נראה מדהים . קראתי את הכתבה עליו ב-PC-SPOT ששיבחה אותו כמעט מכל מובן וזה רק חיזק את הרצון שלי לקנות אותו . ומה שבאמת אהבתי : המחיר ! 330 שקל ! עכשיו , לפני שאני אקנה אותו אני שואל אותכם : האם יש עוד מארזים שמסוגלים להתמודד איתו בטווח המחירים שלו (300 +- שקל) ? נ.ב עזבו אותכם מספק כוח . לא רלוונטי .
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
בילינו תקופה עם אוזניות גיימינג אלחוטיות - על מנת לגלות האם היתרונות של טכנולוגיית העידן החדש עולים על החסרונותלכתבה
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
- 1 follower
-
-
מחפש המלצה לאוזניות איכותיות לשמיעת מוזיקה בעיקרון שיתחברו למחשב.תקציב עד 600 שקל. כמו כן המלצה לכרטיס קול חיצוני עד 1000 שח.
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש לקנות מצלמת רשת כדי לדבר בסקייפ. ראיתי שההבדלים לא גדולים אבל המון חברות שונות וסוגים שונים בכל חברה. כבר פתחתי שרשור דומה לפני משהו כמו שנה ואז קיבלתי המצלמה על ה-C905 אותה באמת קניתי. אבל היום מחירה עלה כמעט פי 2. דרישות (לפי סדר חשיבות): 1. אחריות הכי ארוכה שאפשר. 2. איכותית: לא מבקש HD אבל גם לא האיכות של המצלמות הראשונות של הפלאפונים. 3. בעלת פונקציית "מעקב אחר פנים" כמו שיש ב-C905. 4. עד 350 שקל. 5. עם מיקרופון. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1354_297_1349&products_id=23632&PHPSESSID=4c8fca4cfe19028ad8fd934bd3b0f2a7 מישהו ניסה אותו? איך הוא מבחינת נוחות? ומבחינת תזוזה? ואיך הוא למשחקים או לעבודה רגילה?
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
יש לי מסך פרוויו 15 בן 5 בערך ותמיד הייתי משתמש בו ברזולוציה 800X600. רק לפני חודש הורדתי את הדרייבר שלו ושיניתי את הפריים רייט ל85. לפני כשבוע התחלתי לראות (זה בולט מאוד אם פותחים את הוורד וסוגרים את העמוד ונשארים עם הרקע חום אפור) ריצוד חזק שלא הרגשתי א עד עכשיו. אז כבר שבוע אני על 640X460 ורואה בסדר אבל ניסיתי לחזור ל800X600 ובכל הפריים רייטים רואים ריצוד חזק וגם ברזולוציה המעצבנת הזאת אחרי ששיחקתי קצת (100 פריים שהיה בסדר עד עכשיו) הוא כיבה לי את המסך וכרגע אני על אופטימל ונראה לי שככה זה הכי סביר מישהו יודע מה לעשות ?
-
- 5 תגובות
- 815 צפיות
-
-
יש לי עוד ארדיסק איטי של מאקסטור 120GB ישן חיבור ATA השאלה היא כזו אם אני ישאיר אותו המחשב היה איטי? (כי הארדיסק איטי) והווינדוס היה ב250GB החדש... ואם אני ישאיר אותו אני יוכל לעשות RAID וזה יעשה את המחשב מהיר יותר? הלוח אם שלי של גיגהבית GA-965P-S3 *פרסמתי בטעות במקום הלא נכון מנהל בבקשה תעביר את זה לאיחסון תודה...
-
- 7 תגובות
- 815 צפיות
-
-
ראיתי את המארז הזה ב TECHTV. הוא נראה חבל על הזמן. יש למישהו אותו ? לפי התמונות באתר הוא נראה חבל על הזמן. תמונות: איך אפשר להשיג אותו? תודה!
-
- 6 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום, מתחיל להישבר לי מהעכבר והמקלדת הרגילים של מייקרוסופט שיש לי כבר מזה כ5 שנים, רוצה להחליף... אני לא ממש גיימר, רק לעיתים רחוקות, אבל מעוניין בעכבר מדויק שיהיה גם נוח לעבודה יומיומית... חשבתי על ה MX518 שנראית לי מתאימה (באייבורי נמכרת ב 157 ?!). באשר למקלדת, נדלקתי דוקא על הלוג'יטק מדייה 600, שנראית לי אלגנטית ואיכותית. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1090&CatCode=415 למישהו יש נסיון איתה, ובכלל הצעות אחרות? האמת היא שאני כותב די הרבה... תודה.
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר לקנות בכמות מסחרית משטחים לעכבר עם הדפסה (ממוחשבת, על בסיס .jpg) במחיר זול?
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
בכל חלון שבו מופיע מצב ה-CD-Rom (המחשב שלי, windows explorer וכו'), כתוב לי שכאילו נמצא בכונן דיסק Fifa2002 , לא חשוב איזה דיסק אני מכניס - זה לא משתנה !!!!!!! :AR15: תראו : לדעתי זו בעיית registry... סרקתי registry עם תוכנות שונות, הפעלתי Norton WinDoctor , System Mechanic - כלום ! באסה. נשבזתי. מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות GAMEPAD למחשב ובגלל שהמחירים לא בשמיים הייתי שמח למשהו טוב. בגלל שאני מעריך מאוד את LOGITECH ואת המוצרים שלהם, נכנסתי לאתר שלהם ומצאתי את הרשימה הבאה: http://www.logitech.com/index.cfm/gaming/pc_gaming/gamepads/&cl=roeu,en זה כל הGAMEPADים שנמכרים כיום. אני מבין ש-2 המוצרים המובילים שלהם (לא שיש יותר מדי) הם: Cordless Rumblepad 2 ChillStream עכשיו השאלה היא מה לבחור? CHILLSTREAM נראה מצוין, הוא בנוי דומה מאוד לשלט של הXBOX 360 ששמעתי עליו ביקורות מצוינות, אבל קראתי באינטרנט שהקטע עם הקירור זה סתם גימיק וזה לא באמת עושה משהו. הRUMBLEPAD מגיע עם רעידות והוא אלחוטי. עוד שלט לא רע שמצאתי הוא הSaitek Cyborg Rumble Pad (קישור). הבעיה ב-2 השלטים CHILLSTR…
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
בגלל שבבאג אזל המלאי לגבי ה-MX1100 רציתי לדעת אם ה-5000 של מייקרוסופט עכבר טוב וראוי. גם הוא במבצע ואפשר להביא אותו ב189 ש"ח במקום 229.
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
זה Plextor X24 מול זה LG X32 ??? הקפטן בחר את ה-LG, מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אני מחפש כבר הרבה זמן מקלדת ועכבר למחשב אלחוטיים אמינים ונוחים ולא מתוחכמים רק שיהיו אלחוטים. תודה eyalk
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום האם משהו מכיר את שתי המקלדות האלו עבור גיימרים ??? http://img22.imageshack.us/my.php?image=38792395.jpg אפשר לקבל חוות דעת עליהן מי יותר טובה אמינה ואיכותית תודה ויום טוב לכם
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
קיבלתי מצלמת web ישנה ללא דריברים אין לי מושג מי היצרן של המצלמה לא כתוב על המצלמה. המצלמה באה עם כרטיס pci שיש לו שתי יציאות שאליו היא מתחברת מצורפת תמנות של הכרטיס ושל המצלמה בבקשה עזרו לי למצוא דריברים בתודה, אופיר
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-
-
ידועות לי האופציות פחות או יותר.. שתי המקלדות של רייזר.. והG15 של לוג'יטק.. אני לא מצליח להחליט איזה לבחור.. (כאמור יש לי עכשיו עכבר DA והוא הרבה יותר נוח לי מהG5.. זה אמור להעיד משהו לגבי ההשווה של המקלדות?) מישהו יכול לפרט לי על האופציות של לרייזר?
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
שלום. יש לי מצלמת אינטרנט שאני חושב של supratec, המצלמה די ישנה וכל כיתוב עליה כבר נמחק, אז אחרי שעות של חיפוש תמונות שדומות לה נתקלתי בזה : http://www.rde.co.il/Product.aspx?ProductID=1041 רק שאצלי היא שחורה ובמקום חצובה יש גומי שמאפשר לתלות אותה על מסך. אודה אם מישהו יוכל להפנות אותי לדריוור או לאתר החברה או משהו, כי כשאני חיפשתי זה כאילו המצלמה נפלה מהשמיים ואין זכר אליה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
-
היי, יש לי עכבר זול (של SILVER LINE) שאני לא מרוצה מהרגישות שלו. אשמח להלמלצה על עכבר חוטי זול, נניח עד 70 שקלים. אני לא גיימר או משהו זה נטו לשימוש ביתי\משרדי
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
כל כמה שבועות אני מגלה אתר חדש, אלה האתרים שאני מכיר אני אשמח אם משהו יוסיף אליהם עוד, אם אפשר בצירוף הלינקים. פלונטר למיר זיגזג פנדה KSP מרדנית
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-