ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש לוח כתיבה על מנת שיאפשר לי לצייר ישירות למחשב
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אני מעוניין להחליף את העכבר שלי, שמעתי שה Logitech Wireless Performance נחשב לעכבר טוב.. חוץ ממנו ראיתי גם תגובות טובות על ה G 700, אני לא מכיר את שניהם ולא נעול על אף אחד מהם.. אשמח לקבל המלצה מי מבניהם טוב יותר או אולי עכבר אחר לגמרי. מה שחשוב לי זה עכבר מדויק וקל משקל, אני לא פריק של גיימינג אבל כן משחק פה ושם. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4224 השאלה בכותרת...
-
- 7 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מדפסת לייזר צבעונית משולבת, עדיפות לזירוקס. העדפה לאפשרות סריקה והדפסה אוטומטית משני הצדדים. אפשר עם כרטיס רשת/Wifi. מחיר בסביבות 1500 ש"ח. הסתכלתי על דגמים במקומות שונים, אבל קשה לי לדעת אם זה משהו ראוי או לא. אשמח לדעת גם עלויות דיו משוערות, התקשיתי למצוא אותן ולהתאים למדפסות. תודה
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
יש לי סוני אריקסון K800I, אני רוצה להשתמש בו בתור שלט למחשב. קניתי מתאם BT למחשב. אני מצליח לגלות את הטלפון במחשב ואת המחשב בטלפון. אני מצליח ליצור חיבור. ואני מצליח לשלוח קבצים מהטלפון למחשב. אבל אני לא מצליח לשלוח קובץ מהמחשב לטלפון. ואני לא מצליח להפעיל את שירות ה-HID במאפייני ה-BT של הטלפון במחשב. למישהו יש עיצה או כיוון לתת לי?
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אז ככה : אני יכול להשיג אותו ב-284 שקל עם ספק ג'נרי מגעיל של 300 WAT אבל אני גם יכול להשיג אותו בלי הספק , שזה אומר 80 ש"ח פחות בערך ופשוט לקנות HEC 300-ART WAT ועדיין זה יצא יותר זול מה-CI6919 (מה שתיכננתי) , והאפשרות השנייה עדיפה . מאפיינים : בא עם חיישן טמפרטורה (אין ב-CI6919) . עיצוב הרבה יותר יפה מאשר ל-CI6919 (ואני חושב שהרבה יסכימו איתי על זה) . חיבורי USB2 , FIREWIRE ו-AUDIO מקדימה (בדיוק כמו ל-CI6919) . בא עם 2 מאווררי 80 מ"מ לעומת אחד של 120 מ"מ ב-CI6919 . עוד 4 מקומות אופציונליים נוספים למאווררי 80 מ"מ (לעומת רק עוד 2 מקומות נוספים ב-CI6919) . חלון בצד (אין חלון ב-CI6919) . קצוות מעוגלים (לא יודע מה בקשר ל-CI6919) . *אפשרות להוספת ניאון (ניתן לבחור מתוך כמ…
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
שלום רב, אשמח לקבל עזרה ממבינים במדפסות. אני זקוק למדפסת בעלת המאפיינים הבאים: אפשרות להדפסה גם בDOS - עדיף הדפסה בשחור לבן מהירות גבוה עדיפה טווח מחירים: הכי זול שעדיין יעבוד טוב. אשמח לכל עזרה בנושא.
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום רב! צריך את עזרתכם כדי לגלות מי היצרנית של הWEBCAM שבתמונה, כיוון שהדרייברים אבדו ואין לי דרך להפעיל את המצלמה לשימוש. ??? ??? ??? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום , אני מעוניין לקבל המלצות על מדפסות משולבות פקס - שימוש בעיקר להדפסת מסמכים גרפים וקצת תמונות (לא צריך איכות פוטו). עלויות אחזקה - חסכון בצבע ועלות דיו חשובים גם כן. בחנתי כמה מדפסות בזאפ: HP-5610 HP-J5783 HP-6313 Canon pixma - MP510 האם מומלצות לדעתכם ? האם בכלל כדאי להשקיע קצת יותר ולרכוש לייזר צבעוני ? אשמח לתגובות בנושאים הנ"ל
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מדפסת לייזר (אם אין שוווווווווווווום דבר, אז אני אולי מוכן להתפשר על דיו) שתענה על הצרכים הבאים: 1. לא תעלה על המחיר: 2000ש"ח. 2. שתהיה יכולה להדפיס עטיפה לדיסק באיכות טובה (נגיד כמו העטיפות בשוק, הן מזויפות אבל באיכות טובה) 3. שהטונרים לא נגמרים מהר מידי.... זהו בערך... (:
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אני מחפש עכבר של MICROSOFT שהוא אופטי ואלחוטי ואני לא יודע איפה אפשר אם מישהו יודע שייתן לי בבקשה אתר ואת הדגם שלו ראיתי פעם עכבר שעולה בערך 400 שקל שקורא טביעות אצבע אם מישהו יודע מאיפה אפשר לקנות אותו אז בבקשה שיגיד לי זה חשוב לי ולא משנה אם הוא מצא ביותר כסף
-
אני רוצה לדעת אם מישהוא יודע היכן קונים מוצרי אלקטרוניקה כאלה
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
האם מישהו משתמש בה ומכיר את הבעיות הבאות: - לאחר יומיים עבודה רצופה, נתקעה והפסיקה לענות לבקשת HTTP. המשיכה לענות לפינגים. הבעיה נפתרה ע"י כבוי/הדלקה. - נסיון לשנות את הפורט לפנית HTTP אליה מ- 80 ל- 8001 נכשל. מרגע סיום הגדרה זו, היא מאבדת את פורט 80 וגם לא מקשיבה לפורט החדש. הבעיה נפתרת רק ע"י ריסט להגדרות ביח"ר.
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
-
פתאום שמתי לב שהנורה מהמשדר לא עובדת. לחצתי על הכפתור, החלפתי חיבור USB, עשיתי ריסט, כלום לא עזר. יש עצות ?
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אהלן וסהלאן, אחרי 7 שנים של שימוש רציף בGENIUS WIRELESS שלי, היע הזמן להחליפה[כי כל פם שנגמרו הבטריות היא חטפה זפתה או שתיים כשרציתי להמשיך לעבוד בלי להטען את הבטריות מחדש] והיא לא כותבת לי אותיות כשאני לוחץ על הלחצן ונתקעת לי וכו'. בכל מקרה, היורשת בפוטנציאל זו המקלדת שבכותרת, אף על פי שהיא לא אלחוטית [אופציה שבכל מקרה לא מיציתי יותר מידי] היא נראיתה לי מעולה ממבט ראשון [אהבה ממבט ראשון ]. עכשיו כל מה שאני צריך לפני שאני מזמין אותה היישר מארה"ב בספיישל דליברי [יוצא לי 220 שקל ככה, אם עוד אנשים מעוניינים להזמין איתי בבאנדל אחד גדול דברו איתי יש לי עוד עשרה ימים לפני שהבחור שמספק לי אותה מקבל משלוח לארץ, אם יש פה עוד אנשים שירצו המחיר אולי ירד, אבל בכל"מ מטרת ה'רד היא …
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
ידועות לי האופציות פחות או יותר.. שתי המקלדות של רייזר.. והG15 של לוג'יטק.. אני לא מצליח להחליט איזה לבחור.. (כאמור יש לי עכשיו עכבר DA והוא הרבה יותר נוח לי מהG5.. זה אמור להעיד משהו לגבי ההשווה של המקלדות?) מישהו יכול לפרט לי על האופציות של לרייזר?
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
שלום חברים קניתי לא מזמן ACER ICONIA TAB A500 אני מחפש בשבילו מקלדת bluetooth עם מנשא אבל לא ממש מצאתי משהו טוב משהו מכיר כזה שילוב טוב במחיר הגיוני ? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
תשמעו אנשים יקרים כבר הרבה זמן שרץ לי בראש רעיון חמוד ופשוט לבנות מעריכים ל PCI & AGP עכשיו הרעיון של לבנות מעריך ל PCI לא נשמע מסובך בכלל וזה כל היופי זה יכול לתת המון ... מבדיקה של כרטיסים דרך עיצוב חדש ומודולרי של סביבת המחשב הפנימית שלכם :smoke: זה נראה לי ממש אחלה ורק לאחרונה שמעתי בקומות אחרים עוד כמה רעיונות כאלו עכשיו אני ממש מתכונן ליצור אב טיפוס נחמד שכזה ולבדוק מה ההשפעות על הביצועים של הכרטיסים - זה ממש חשוב להמון מטרות.... דוגמא: תארו לעצמכם שאת יכולים לחבר את הכרטיס מסך שלכם לאיזור מוצק וחזק - AKA - דלת של מארז ועליו להלביש המון קירור שממש בילתי אפשרי להלביש היום נחמד לא ? עכשיו דלת של מארז ... זה נחמד אבל תתארו לעצמכם פעם ה…
-
- 4 תגובות
- 794 צפיות
-
-
יש לי שאלה לגבי המארז הבא : COOLER MASTER Stacker http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&ftype=&p_serial=STC-T01&other_title=0 זה מאתר הבית של המארז ,שאלתי האם מדובר במארז איכותי והאם מישהו כבר התנסה בו? הודה על כמה שיותר פרטים לגביו ! תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 794 צפיות
-
-
בעקרון צמצמתי את הבחירה ל-2, אשמח לשמוע חוות דעות או אפילו המצלות חדשות Steelseries Siberia v2 USB Sound card http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=14558 Razer Tiamat 2.2 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11002 תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מארז חדש . דרישות : אין ממש , פשוט שיהיה יפה במראה , צריך חלון בצד או משהו דומה וכל השטויות של נוח לשימוש וזה , אתם מכירים. ראיתי את ה-ENERMAX CS-3181 "RAINBOW" LIGHT ופשוט נדלקתי עליו , תרתי משמע . הוא פשוט נראה מדהים . קראתי את הכתבה עליו ב-PC-SPOT ששיבחה אותו כמעט מכל מובן וזה רק חיזק את הרצון שלי לקנות אותו . ומה שבאמת אהבתי : המחיר ! 330 שקל ! עכשיו , לפני שאני אקנה אותו אני שואל אותכם : האם יש עוד מארזים שמסוגלים להתמודד איתו בטווח המחירים שלו (300 +- שקל) ? נ.ב עזבו אותכם מספק כוח . לא רלוונטי .
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני זקוק להמלצה על עכבר לא אלחוטי דגשים עיקריים: שיהיה מאוד נוח ואיכותי עד 250¤. תודה. ליאור.
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
מס' קוד שם מוצר מחיר כמות סה''כ 0 4466 Compucase-HEC Midi Tower CI-6A21 Black Front USB 400W Case 456.00 ¤ 1 456 ¤ 1 8656 LG GSA-H10A 16x Black Bulk DVD-R/RW+-R/RW 200.00 ¤ 1 200 ¤ 2 8954 Intel Core2 Duo 1.86GHz 2MB E6300 Box CPU 1230.00 ¤ 1 1230 ¤ 3 6966 Western Digital 250GB 7200rpm 16MB Buffer S-ATAII HDD 469.00 ¤ 1 469 ¤ 4 9020 Gigabyte GA-945P-S3 RH Intel 945P Motherboard 671.00 ¤ 1 671 ¤ 5 6652 Geil 1GB (512MB X 2) DDR2 533 Dual Channel Value Memory 612.00 ¤ 1 612 ¤ 6 8781 EVGA e-Geforce 7600GT KO PCX 256MB DVI Video Card 1085.00 ¤ 1 1085 ¤ 4723 ¤ (www.logicpc.co.il) זה כנראה המחשב שאני קונה, עכשיו השאלה היא לגבי המארז: כמה סלוטים של מאוררים יש במארז (והא…
-
- 4 תגובות
- 794 צפיות
-
-
תגידו אני רוצה לתקן את הדוושות של ההגה הזה R220 אני לא רוצה לקנות חדש וכבר אני רגיל לזה (יש לי אותו מ 2006 ) !! אז אני שואל איפה אפשר לתקן את הדוושות
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-