עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by eladaviv,

שלום, קיבלתי סורק של dynotak וכמו שאתם יודעים אני לא יכול להשתמש בו! מי שיוכל לעזור לי ולשלוח לי לינק או קובץ אני מאוד יודה לו !!!!!! תודה.

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  2. Started by fitch,

1. AIR Midi ATX P-IV 300W Front USB 2.0+Side Window שנראה כך: 2. Midi ATX Aurora 300W Side Window שנראה כך: אני מתלבט מכיוון שאני רוצה שהמארז יהיה מאוורר וגם יפה... אז בראשון יש את שני המקומות מקדימה למאווררים, ובשני יש ת'תאורה מקדימה(הכחולה)... אז מה כדאי מבינהם?! או שתציעו מארז אחר יפה ומאוורר בסביבות ה200... תודה.!

• 9 תגובות
    • 827 צפיות
  3. אני רוצה לקנות מארז חדש . דרישות : אין ממש , פשוט שיהיה יפה במראה , צריך חלון בצד או משהו דומה וכל השטויות של נוח לשימוש וזה , אתם מכירים. ראיתי את ה-ENERMAX CS-3181 "RAINBOW" LIGHT ופשוט נדלקתי עליו , תרתי משמע . הוא פשוט נראה מדהים . קראתי את הכתבה עליו ב-PC-SPOT ששיבחה אותו כמעט מכל מובן וזה רק חיזק את הרצון שלי לקנות אותו . ומה שבאמת אהבתי : המחיר ! 330 שקל ! עכשיו , לפני שאני אקנה אותו אני שואל אותכם : האם יש עוד מארזים שמסוגלים להתמודד איתו בטווח המחירים שלו (300 +- שקל) ? נ.ב עזבו אותכם מספק כוח . לא רלוונטי .

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  4. Started by בטיטi,

ברשותי מכשיר משולב (מדפסת, סורק, פקס, מכונת צילום) Brother MFC-425CN אני שוקל להחליף למחשב חדש, מבוסס QUAD וחלונות 64 ביט : 1. האם המכשיר הנ"ל יתמך במערכת של 64 ביט, מבחינת חומרה ותוכנה ? 2. האם המכשיר הנ"ל נתמך בויסטה, מבחינת תוכנה וחומרה ? תודה תודה.

5. Started by Itamarro,

מס' קוד שם מוצר מחיר כמות סה''כ 0 4466 Compucase-HEC Midi Tower CI-6A21 Black Front USB 400W Case 456.00 ¤ 1 456 ¤ 1 8656 LG GSA-H10A 16x Black Bulk DVD-R/RW+-R/RW 200.00 ¤ 1 200 ¤ 2 8954 Intel Core2 Duo 1.86GHz 2MB E6300 Box CPU 1230.00 ¤ 1 1230 ¤ 3 6966 Western Digital 250GB 7200rpm 16MB Buffer S-ATAII HDD 469.00 ¤ 1 469 ¤ 4 9020 Gigabyte GA-945P-S3 RH Intel 945P Motherboard 671.00 ¤ 1 671 ¤ 5 6652 Geil 1GB (512MB X 2) DDR2 533 Dual Channel Value Memory 612.00 ¤ 1 612 ¤ 6 8781 EVGA e-Geforce 7600GT KO PCX 256MB DVI Video Card 1085.00 ¤ 1 1085 ¤ 4723 ¤ (www.logicpc.co.il) זה כנראה המחשב שאני קונה, עכשיו השאלה היא לגבי המארז: כמה סלוטים של מאוררים יש במארז (והא…

• 4 תגובות
    • 827 צפיות
  6. Started by KoDkOd,

אני מחפש רקעים לשלוחן העבודה דברים יפים באמת ולא רגילים אני מאוד ישמח אם תביאו לי קצת דוגמאות.. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 827 צפיות
  7. אני מחפש מדפסת לייזר צבעונית עבור דפים A3 התקציב הוא כ - 30K - + שתוכל להתחבר לרשת שתהיה מהירה

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  8. Started by avihy,

אני מחפש מקלדת למשחקים. תקציב: עד 250 ש"ח.

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  9. Started by Gnome,

רציתי לשאול אותכם מה דעתכם על המצלמה הזו (PHILIPS PCVC740K-TOUCAMPRO) כי לא מצאתי עליה הרבה מידע, אם אתם מכירים אותה אז איך היא? האם יש לה זום? ועוד כל מני דברים... בכל מקרה אשמח מאוד לקבל לינקים וקישורים לדפים של הסבר או כל מני דברים של המצלמה הזו ד"א: מה לדעתכם עדיף, היא או ה LOGITECH QUICKCAM PRO 4000? כל העניין הוא שאני רוצה לצלם דרך הטלסקופ שלי ואני יודע שאותה קל יחסית להתאים לעדשה של הטלסקופ אז רציתי לשאול אם גם ה QUICKCAM PRO 4000... בכל מקרה אם אתם לא מתמצאים בזה אשמח מאוד ללינקים, קישורים והסברים תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  10. שלום יש לי את האל פסק הזה אבל לא קיבלתי תוכנה משום מה... מישהו יודע מאיפה אני יכול להוריד או באיזה תוכנה משתמשים איתו? תודה

• 7 תגובות
    • 827 צפיות
  11. Started by BONO,

אמרו לי שלא בטוח שהמארז שלי יתאים ל AMD איך אני יכול לדעת אמרו לי גם שאם הוא נחבא לבד כשעושים התחל כיבוי אז הוא מתאים זה נכון? איך אני ידע אם הוא טוב?

12. Started by DDB,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_175_177_181&products_id=2753 או תהגה הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_175_177_180&products_id=4279 או שייש הגה אחר! :-[

• 10 תגובות
    • 826 צפיות
  13. Started by DjMorpheu5,

יש לי 2 שלטים עיקריים לבחירה : לוג'יטק- http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=963326-1914&Cat2Cat1ID=33&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE מייקרוסופט- http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=1102 אני קונה גיימפד בעיקר למשחקי מכוניות במחשב, כמו- Grid ומשחקי כדורגל. ואני שולט במכוניות עם אנלוג, המקלות, וגם חשוב שיהיה חוזק של המקשים. אז מי ביניהם עדיף ?

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  14. Started by masmddr,

שלום. יש לי מצלמת אינטרנט שאני חושב של supratec, המצלמה די ישנה וכל כיתוב עליה כבר נמחק, אז אחרי שעות של חיפוש תמונות שדומות לה נתקלתי בזה : http://www.rde.co.il/Product.aspx?ProductID=1041 רק שאצלי היא שחורה ובמקום חצובה יש גומי שמאפשר לתלות אותה על מסך. אודה אם מישהו יוכל להפנות אותי לדריוור או לאתר החברה או משהו, כי כשאני חיפשתי זה כאילו המצלמה נפלה מהשמיים ואין זכר אליה. תודה.

• 0 תגובות
    • 826 צפיות
  15. יש לי P8EX של XEROX היא היתה כמה זמן בבוידם ועכשיו היא מדפיסה הכל עם מלא פסים שחורים ניסיתי לנקות את ה-TONER CARTAGE וזה לא עזר, מה עושים

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  16. אני מעוניין להחליף את העכבר שלי, שמעתי שה Logitech Wireless Performance נחשב לעכבר טוב.. חוץ ממנו ראיתי גם תגובות טובות על ה G 700, אני לא מכיר את שניהם ולא נעול על אף אחד מהם.. אשמח לקבל המלצה מי מבניהם טוב יותר או אולי עכבר אחר לגמרי. מה שחשוב לי זה עכבר מדויק וקל משקל, אני לא פריק של גיימינג אבל כן משחק פה ושם. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 826 צפיות
  17. Started by שורטי,

שלום אני צריך מדפסת צבעונית אני צריך אותה בשביל להדפיס עבודות לפעמים גם תמונות והתקציב הוא בוא נגיד 800 שקל שתהיה איכותית ושהדיו לא יגרום לי למכור את הבית

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  18. שלום, אני מחפש מדפסת לייזר צבעונית משולבת, עדיפות לזירוקס. העדפה לאפשרות סריקה והדפסה אוטומטית משני הצדדים. אפשר עם כרטיס רשת/Wifi. מחיר בסביבות 1500 ש"ח. הסתכלתי על דגמים במקומות שונים, אבל קשה לי לדעת אם זה משהו ראוי או לא. אשמח לדעת גם עלויות דיו משוערות, התקשיתי למצוא אותן ולהתאים למדפסות. תודה

• 0 תגובות
    • 826 צפיות
  19. Started by mb74ever,

שלום, רכשתי מקלדת+עכבר אלחוטיים המקלט שלהם מתחבר לUSB, ולי יש USB2.0, חשבתי על רעיון - להעביר כבל USB 5 מטר עד לסלון בבית, ובעת הצורך אוכל לחבר את המקלט לשקע הUSB שהעברתי לסלון ולשלוט על המחשב עם המקלדת והעכבר (לראות סרטי בטיוי בסלון ומשחקים..) פעם קראתי שכבל USB יכול לאבד אות אחרי כמות מסויימת של מטרים, זה נכון? האם 5 מטר יאבד אות? עד איזה אורך בערך האות יועבר בצורה רגילה וטובה? ושאלה נוספת האם יש כבל מאריך שהוא USB2.0 או שזה לא משנה? ועוד שאלה אחרונה, האם החיבורים מקדימה (במארז) הם גם USB2? תודה.

• 0 תגובות
    • 826 צפיות
  20. בעקרון צמצמתי את הבחירה ל-2, אשמח לשמוע חוות דעות או אפילו המצלות חדשות Steelseries Siberia v2 USB Sound card http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=14558 Razer Tiamat 2.2 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11002 תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  21. טוב קראתי כמה ריוויו שהיו עליו וכמה נתונים טכניים ואישית לא הבנתי כלום....... * 1600 dpi, twice that of conventional high performance sensors * High speed motion detection, up to 40ips and 15g * Frame rate over 6400 frames per second (5.8 megapixels per second) * 16 bit data path, as compared to 8 bit and 12 bit data paths used by other conventional mice * Always On Mode the optical sensor never powers down - provides instantaneous response at all times during gameplay * Buttons 7 physical buttons optimized for gaming response and independently programmable * Ultra large non-slip mouse buttons, tactile response design * Non-slip side rails and new ergono…

• 3 תגובות
    • 826 צפיות
  22. Started by ram.freedman@gmail.com,

שלום לכולם, לאחרונה רכשתי עכבר RAZER RZD-1600P-JP Diamondback Plasma Limited E שעד כמה שהבנתי אמור להיות עכבר מצויין. יש לי שאלה - אם אני לא טועה מדובר בעכבר שעובד על קרן לייזר - האם עכבר כזה זקוק לפד או שפשוט עובדים איתו ישירות על השולחן? תודה, רם

23. Started by ddvash,

שלום רב, יש לי אפסון משולבת cx4300. להפתעתי גיליתי שאם נגמר ראש דיו אחד - המדפסת לא תשתמש עם יתרת הדיו שיש לה.... היא פשוט תפסיק להדפיס. אני מעוניין להדפיס רק בשחור לבן.נגמרו לי כל הצבעים. קניתי ראש דיו שחור בלבד ואמרתי למדפסת להדפיס רק בשחור. אבל היא לא נותנת - אני עכשיו חייב!!! לקנות דיו כחול, צהוב ואדום ולהוציא 200 ש"ח כדי להדפיס בשחור. זה נראה לי כמו מודל עסקי חזירי וגובל בגניבה. בכל מקרה, היה משהו שיכול לעזור לי - כיצד עוקפים את הסיפור הזה? אני רוצה להדפיס רק עם צבע שחור ומעוניין לעקוף את יתר הצבעים ככה שהמדפסת תחשוב שיש שם צבע... תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  24. Started by Hitman_47,

http://digma.co.il/shop/product_info.php?cPath=80&products_id=1392&osCsid=37a6d6827281c37c9c8caf298d127bb0

• 4 תגובות
    • 826 צפיות
  25. Started by sabi10,

אני מעוניין לקנות מקלדת ועכבר. בגדול, בלי להיכנס לפרטי החומרה, מה עדיף, Logitech או Microsoft ? שתיהן חברות טובות מאוד, אבל אני בטוח שיש לאחת מהן יתרון כלשהו. אז מה אתם אומרים...או שלא משנה כי היתרון הזה הוא דיי זניח. אני צריך את המקלדת עכבר בשביל שימוש יום יומי שזה כולל קצת משחקים (CoD4, C&C3), אינטרנט, ועבודה עם אופיס ועוד מספר תוכנות. האם כדאי ללכת על אלחוטי? אני לא מתכוון לשבת על המיטה ולעבוד עם המחשב... או שכדאי ללכת על חוטי ובטוח? יאלללללללה, תשפכו את מה שעל לבכם!

• 4 תגובות
    • 826 צפיות

דיונים חדשים בפורומים