עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by go_go,

ספק כח חדש 1100W של OCZ בסקירה ראשונית http://www.hardwaresecrets.com/article/186

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by oasis,

יש לי דילמה בין שתיי מדפסות משולבות:cannon pixma 110 hp 5510 יש לכם דיעה מה עדיף ולמה? בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  3. Started by TeaTime,

אחרי חצי שנה וקצת של שימוש היום מתה לי הזיבורד האם זה קרה לעוד מישהו? יש אחרויות עליה ואם כן מי נותן אותה?

• 5 תגובות
    • 731 צפיות
  4. Started by ras81,

שלום הנה מספק תמונות של המארז שלי. הבעיה היא כמו שאתם רואים היא שיש מלא חוטים ולמרות שאני מנסה לקבץ אותם ולהסתיק אותם זה לא עוזר. בסביבת הלוח אם אין כמעט אבל בשאר המארז יש הרבה (חלק גדול מהם הוא של המאווררים (שיש הרבה במארז שלי) יש מה לעשות? יש למישהו איזה שיטה שבעזרתה הוא הצליח להגיע לתוצאות יותר טובות או שאין מה לעשות? תודה [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 801 צפיות
  5. Started by kobibo,

עם כמה מאווררים מגיע ה ANTEC 3700BQE Black Quiet 350 Watt ( לא כמה ניתן להתקין לו אלא פיזית בעת קנייה עם כמה מאווררים הוא מגיע) ? אשמח לשמוע ממי שיש לו את המארז הנ"ל ביקורת אובייקטיבית . נ.ב. האם המארז נחשב לשקט ? ( המחשב אמור לעבוד 24 ש' ולא בא לי להעיר את כל הבית מהרעש ).

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  6. Started by Meidan2005,

קניתי את הספק הבא : נערךךךך !!! TAGAN 2FORCE TG430-U22 430Watt Active PFC ב595 ש'ח לפני משלוח www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_1374&products_id=10238 האם הוא טוב יותר מהאנרמקס 420 או 430 ATX2.0 ???? ועוד שאלה האם הוא יתאימם למערכת הנוכחית שלי עד שאני ישדרג [בקרובב] AMD ATHLON XP 2600 MSI NFORCE 2 ULTRA חח אין לי כוח לפרט את הדגם המדוייק אבל זה לא רלוונטי אני חושב MAXTOR 80 GIGA SATA 8 MB MSI FX5700VTD 128 MB 128BIT LG FLATRON 1730S LCD 2X256 400 MHZ

7. אהלן. מטעמי נוחות אני מעדיף להשתמש בשתי הידיים כשאני אוחז בעכבר. אז אני שואל, איך אפשר להחליף בפקודות של שני המקשים בעכבר? כלומר-כאשר אני ארצה להשתמש ביד שמאל אז כאשר אני אלחץ על המקש הימני בעכבר- הוא ימלא את התפקיד של המקש השמאלי, ולהפך. ? ? ?

8. Started by Tal555,

עדיף 20 ס"מ+ כמובן ספק לא ג'נרי... ושלא יעלה במחירו מעל 300 ש"ח כמו שאמרתי רחב כמה שיותר וגובה סביר

• 7 תגובות
    • 605 צפיות
  9. Started by Cowerd,

אני צריך עזרה בבחירת ספק כח.. יש את זה http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=6461 ויש את האנטק True power 480w TrueBlue http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=6723 מה עדיף? והטרו עולה 100 שקל יותר... אני לא קונה מלוגיק אני קונה מ-www.com4u.co.il ואני צריך לדעת אם זה חנות טובה אני קונה משם מחשב שלם ב-9700 שקל... אז תגידו מה עדיף

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  10. שלום,השבוע סוף סוף אני אקנה עכבר,ויש לי כמה עניינים שעדיין לא ברורים! קונים לי ת'עכבר ליום הולדת והכי גבוה שישלמו לי וגם אני לא מוכן שיקנו לי ביותר מזה כי זה כבר נחשב ממש בזבוז זה 270 ש"ח אז במחיר הזה יש בידיוק את MX518 וכעיקרון זה באמת עכבר הגיימינג הטוב ביותר בשוק וזה מה שאני מחפש,עכבר למשחקים השאלות שלי הם כאלו,האם ההבדל בין 510 לבין 518 הוא באמת גדול ובעל חשיבות והבדל ששוה ת'הפרש של 110 השקלים כי זה הפרש ממש גדול ואוליי בכלל רצוי להסתפק ב510 ,וגם אוליי בכלל כדאי ריזור ויייפר שנכנס לי בתקציב וגם הוא יכול להיות מספיק אני משחק משחקיי FPS הרבה וגם אסטרטגיה ככה שאני צריך עכבר טוב ועוד שאלה זה האם אני יכול ליקנות לעכבר מתאם מיואס בי לPS2 כי אין ליUSB פנוי בכלל כי גם כ…

• 4 תגובות
    • 811 צפיות
  11. Started by Satlan,

איזה מארז יותר שווה ? ה-Samurai של סאן בים או ה-Scorpio של ריידמקס ?

• 9 תגובות
    • 844 צפיות
  12. Started by Night,

אני רוצה לקנות מארז יפה ומעוצב.. מה האפשרויות שלי? על איזה מארז תמליצו לי? איפה אני יכול לראות מארזים יפים למכירה? תודה

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by mrsph666,

תודה רבה על ההשתתפות!

• 43 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by Your-AsSaSsiN,

טוב, לידידה שלי יש יום הולדת, היא גרפיקאית ואני ועוד כמה חברים חשבנו לקנות לה לוח כתיבה אלקטרוני כזה כמו שהיא תמיד רצתה.... השאלה היא איזה כדאי לקנות לה... באיזו רזולוצייה תתקבל איכות תמונה סבירה ? נסו לזכור שהתקציב שלנו הוא גם נמוך, משהו בסביבות השלוש מאות ש"ח, לכן אנחנו צריכים משהו זול יחסית אבל איכותי, משהו שהיא תוכל לעבוד איתו ושיישמר לאורך זמן....

15. Started by Zeos100,

היי אני מחפש מצלמה ש: 1) כשלוכדים תמונה היא תועבר בclipboard אוטומטית. 2) תהיה אפשרות בתוכנה המצורפת לשנות את שם הקובץ בו נשמרים התמונות לדוג' zeoXX.jpg ( שXX מס' התמונה) תודה רבה

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  16. Started by kobibo,

אנא עזרתכם במארז טוב שיהיה מרווח מספיק עם איוורור טוב ואם אפשר גם עם ספק טוב שידע להחזיק מערכת טובה למשחקים. תקציב בסביבות 600 ש"ח .

• 10 תגובות
    • 805 צפיות
  17. Started by D-Bang,

שאלה קצת מוזרה, אבל זה חשוב לי (חוסר מקום) הייתי רוצה לדעת מה הגודל (אורךXרוחב) של המקלדות מדגם KB-21e ו - KB-16e , ראיתי פשוט שלהרבה פה יש כאלה ואני לא מוצא את המידע הזה באף מקום ברשת. ודבר נוסף.. מישהו התנסה עם KB-19eNB? היא נוחה? מצ"ב הלינק http://www.e-net.co.il/product.asp?productid=2668&CatCode=123

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  18. Started by M-Tech,

אני קונה מחשב חדש רציתי ספק מיוחד...... אם יש למישהו ספק יפה לציע לי אני אשמח!!! חשבתי לקחת את הספק הזה Thermaltake TR2 W0068RUC 460W http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_856&products_id=10067 מה דעתכם עליו? ואם יש הצעות מעניינות יותר אני אשמח! תודה מראש

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  19. Started by M7a,

אני יודע שקיים דיון בנושא הזה... אבל יש בו 200 עמודים!!!!!!!!!!!! לא כדאי לנעול אותו (כדי שאנשים עוד יקראו) ולפתוח אשכול חדש בנושא??? ועכשיו לעניין שלי: חברה אני רוצה לקנות ספק... יש לי המון רכיבים במחשב.. ועד עכשיו אני משתמש בשני ספקים (ג'נרים רגילים שהיו לי ) אחד למאווררים וכו'... ואחד למחשב.. המפרט שלי לוח 3 דיסקים קשיחים של ווסטרן דיגיטל 3 כוננים אופטים של סוס (סידי,דיוידי וצורב) 2 מאווררים 120 מ"מ 2 מאווררים 80 מ"מ מאוורר למעבד מאוורר לכרטיס מסך בקר שליטה למאווררים ארדקנו 13 של טרמלטייק כולל מסך LCD בקרוב - מסך LCD בתאורת רקע 20 ס"מ על 2ס"מ USB - ללוח: מקלדת ועכבר אלחוטיים של מיקרוספט - מקלט צורך חשמל מודם חיצוני של טריון - צריכת חשמל חיצונית ע"י ספק 12V HUB - מפצל…

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  20. Started by trxman,

שלום לכולם יש לי שאלה (הנמצאת בכותרת, לשניי המארזים יש ספק של 400W אך הפרש המחירים הוא כמעט 100 ש"ח). האם המארז 6919 יותר גדול? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  21. Started by Spring,

אני חושב שאני הולך לקנות את הסופרנו (האמת שבגלל שאהבתי את המראה שלו מאוד) אבל רציתי לשאול אם הוא גם טוב בלי קשר למראה? אני מדבר על זה http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2280

• 6 תגובות
    • 968 צפיות
  22. Started by barkley,

שלום רב אני מתלבט איזה אל פסק לקנות יש לי מחשב : פנטיום 4 , 3 גיגה הרץ זיכרון 1 גיגה מסך 19 אינץ LCD כרטיס מסך GEFORCE 5700 צורב DVD X 16 צורב CD סקאזי X8 המטרה שלי שהאל פסק ישמור לי על המחשב מעליות וירידות של מתח וייתן לי כ 5-10 דקות זמן פעולה בעת הפסקת חשמל (אין לי צורך ביותר זמן) בגלל המסך שגודלו 19 אינץ יש כאלה שאומרים לי שאני צריך 800-1000VA כי פחות מזה לא יחזיק לי את המחשב . ויש כאלה שאומרים ש 500-600 VA יכול להחזיק את המחשב . הבעיה שיש הבדל כספי לא קטן בין 2 הסוגים . ויש לי התלבטות בין EVER POWER 1000VA שעולה 500 שקל לבין ADVICE 700VA שעולה 470 שקל . האם שניהם יכולים להחזיק לי את המחשב ? אומנם הראשון הוא 1000VA אבל מחברה לא מוכרת , והשני הוא מחברה מוכרת אבל רק…

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  23. Started by WHITE_ZOMBIE4,

תודה

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by roc,

שלום,אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך ל6600GT אבל לאחרונה חבר שלי הציע לי לקנות בחנות ממש זולה כרטיס של לידטק 6800 ב1262 זול לא? הנה האתר: http://digma.co.il/shop/product_info.php?products_id=821&language=he&osCsid=c5e0293d0a25df0ceca481c0065bb951 בכל מקרה אני צריך גם ספק חדש כמובן הספק שלי כעת החלש מאוד,אני גם לא רוצה חום במחשב!, הם המארז ישפיע משמעותית על קור המחשב? המארז שלי יש בו מקום ל2 מאוררים 80MM אחוריים ומקום ל1 קידמי,התקציב שלי הוא 1550 שקל אם יש לכם עצה אחרת כיצד לקנות אשמח לתשובות..תודה לעונים!

• 9 תגובות
    • 928 צפיות
  25. Started by the kooks,

שלום רב. יש לי ספק של 400W ללא כל שם יצר הדברים היחדי שרשום עליו זה MAKE IN CHINA, שזה מן הסתם די גרוע.. בכול אופן מה שרציתי לדעת זה איך אני יכול לדעת כמה המחשב שלי מנצל מיתוך הספק הזה למשל נגיד אם המחשב שלי יכול להסתפק גם ב 350W, אני לא מתכוון להחליף ספק אלא סתם לראות מה צריכת החשמל של המחשב שהוא צורך מן הספק ? איך אני יכול לבדוק כמה הוא צורך מן הספק? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 584 צפיות

דיונים חדשים בפורומים