ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
תמונה רצופה...לא שזה יהיה וודיאו ולא סטילס שמתחלף פעם ב10 שניות
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
עבור AMD Ahlon xp 3000 64 Bit כרטיס מסך פשוט R9550 http://img383.imageshack.us/img383/9233/f0xo.jpg אני מקווה שזה עוזר או משהו.
-
- 8 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אני מבקש המלצה למצלמת אנטרנט שתעבוד בווינדוס 98, שלא ידרש הרבה אור על מנת שיראו טוב ושיראו חד. (הכי חשוב זה האור)
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש מסוג GEFORCE 6600GT והבנתי שאולי הספק שלי שהוא ספק פשוט שבא עם המארז לא יספיק בשבילו פתחתי את המארז והסתכלתי על הספק ואני לא ממש מבין משהו מהנתונים במדבקה אז צירפתי תמונה כדי שאולי אתם תוכלו לעזור ולומר לי אם הוא מספיק או לא. תודה מראש! [attachment deleted by admin]
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
*****כותרת******* יש כזה מעיין תפסן מעצבן שממש קשה לפתוח כי הוא קטן ואי אפשר לפתוח עם הידיים למישהו יש דרך לפתוח אותו ? אני רוצה להשים שם את שני מאווררים 80MM
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
נראה לי שזה הכי מתאים לפה, אם לא תעבירו, תודה. מה יותר טוב? למה יותר טוב? מה מיוחד בכל אחד? מה לא טוב בכל אחד? קראתי ביקורת על הgatewatch בPCTIP אבל משום מה אני לא ממהר להאמין לכל מילה שם, כידוע האתר הוא של פנדה.. לכו תדעו איזה דברים מנסים למכור :\ אז באתי לפה לקבל תשובות מה יותר טוב כי לפי מה שאני רואה הפרש המחיר לא כל כך משמעותי, 60 ש"ח אם אני לא טועה תודה רבה לכל העוזר!
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
שלום לכולם! בקרוב תיהיה לבן דודי יום הולדת, For the record, דוד שלי הוא פריק במודניג ובאלקטרוניקה, בפעם האחרונה שהייתי אצלו בדקתי (בחשאי) מה הוא ממש רוצה שיהיה לו וגיליתי שזה מארז חתיכי שופע יופי ונוצץ! (אני חשבתי שהוא יסתפק בכמה כרטיסי מסך ישנים.. אבל הוא לא..) אז מה שאני מבקש בעצם הוא מארז יפה עד כמה שאפשר, בלי ספק או משהו דומה, מארז "חשוף" אני בטוח שזה ישמח אותו מאד, מכיוון שבפעם האחרונה שהייתי אצלו וראיתי את המארז שלו התחלתי להרגיש אשם.. הוא צהוב לגמרי (במקומות שאמורים להיות לבנים כמו השלג..) ומרוב כל כדורי האבק מבפנים ומבחוץ זה נראה כאילו המארז הצמיח שיער וזקן.. אשמח מאד לעזרתכם! המחיר הוא בין 200 ל 300 ש"ח. תודה לכם
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
amikledet seli rak be anglit ba entarnet, ba mesenger ve ba word lo ma lasot? toda
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אז ככה לא כתוב לי כמה הספק שלי כאילו כמה וואט הוא אז רציתי לדעת איך אני יכול לבדוק את זה ????? דרך המחשב אם זה אפשרי ומה זה אומר שכתוב לי על הספק כוח:midi atx 450???אולי זה כמה וואט הספק???עזרה בבקשה? וגם רציתי לדעת אם הספק כוח שלי יכול להחזיק את המערכת הזו+קטודה ומאוור ציבעוני? מפרט: amd sempron 2600+ gigabye nf 2 512 MB ddr ibm Geforce 6600Gt hard drive 80 giga האם הספק שלי יכול להחזיק בנוסף לזה גם את הקטודה ואת המאווררר הציבעוני?
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
יש לי מקדלת ישנה עם חיבור גדול כזה שנראה כמו הPS החדש רק יותר גדול ועם חמש פינים ואני צריך מתאם לPS הרגיל/החדש מתאם כמו זה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
על איזה תמליצו? (רצוי כאלה שמגיעים בסט) עד 500 ש"ח לשניהם. איך זה: http://wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1695965 חשבתי ללכת עליו, זה טוב?
-
- 6 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת שיודעת להדפיס ישירות על DVD / CD .....
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
קניתי עכבר ב-50 שח של TECH אני יודע שזה עכבר מעאפן אבל אין כסף! עכשיו יש לו כניסת PS2 ושאני מכניס כלום לא קורה העכבר לא פועל....למה? צריך דריברים או משהו או שצריך להסיר את הדריבר של העכבר הקודם?
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אני קונה עכבר חדש הלכתי על הMX510 כי הוא בתקציב שלי וקראתי ביקורות עליו והוא ניראה טוב! עכשיו הלכתי לזאפ ובדקתי מה המחיר הכי זול שאפשר למצוא אותו ומצאתי אותו באתר הזה: http://www.yardenpc.co.il/product.asp?productid=2178 עכשיו השאלה שלי אם מישהו מכיר את החנות הזאת ויש לו ביקורות עליה (אני לא מת"א ככה שאיני מכיר את החנות הזאת) תגיבו בכל מקרה גם אם אתם לא מכירים את החנות.. אני רוצה לראות אם מכירים אותה בכלל :s05: תודה מראש..
-
- 9 תגובות
- 929 צפיות
-
-
טוב קניתי OCZ PowerStream 520w והזמנתי ביחד איתו כרטיס מסך 7800GTX 3700 san diego dfi lanparty ultra-D ועוד שזה לא משנה עכשיו. טוב אז ראיתי שאין לספק כח 6pin Pci-E מזה אומר? אני מפחד מזה... מישהו מוכן להסביר לי מזה עושה והאם זה חשוב או שזה בכלל לא ישנה... תודה רבה ובבקשה אל תנעלו תדיון כי אף אחד לא עונה לי בדיון המרוכז תודה.
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
מבקש לא לעלות במחיר מכיוןן שזה ממש כבר גג! תודה!
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
סקירה על ספק הכח של AOPEN 700W http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleID=1841
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש עכבר אלחוטי כאשר המאפיין החשוב ביותר שאני מחפש בו הוא שהוא יהיה נטען ויבוא עם מטען משלו (שלא יהיה צורך להשתמש במטען חיצוני לסוללות אצבע). מלבד ה-MX1000 (שקראתי את הסקירה המצויינת עליו פה באתר) איזה עוד עכברים מומלצים נכנסים לקטגוריה הזו? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש עכבר חדש,חוטי בלבד כי אני עובד המון שעות וכבר מרגיש כאבים ביד. (כרגע עובד עם אופטי,חוטי של מיקרוסופט -Optical Intelli Microsoft ) חשבתי על זה של מיקרוסופט- http://start.zap.co.il/model.asp?model_id=29517 עשיתי חיפוש לגביו ולא מצאתי תשובה- לא הבנתי משהו- ה TILT שיש לצדדים, ניתן לזוז איתו רק באקספלורר או גם בתוכנות אחרות כמו "פוטו שופ" ? תכונה זו דיי חשובה לי אם ותשפיע על רכישה של עכבר זה. חשבתי גם על ה 510. מי מהם נוח יותר ליד ממוצעת? (עבודה רצופת שעות מרובות על המחשב,גרפיקה ועריכת וידאו) האם הכפתורים של ה 510 ניתנים גם לתכנות בפוטו שופ לביצוע פעולות שונות? אשמח לעזרה ממבינים.
-
- 8 תגובות
- 960 צפיות
-
-
יש לי מארז בן 3 +- (בלי USB מקדימה) ואני רוצה (מטעמי חיסכון נטו) להלביש עליו את המפרט הבא: Sempron 2500+ (S-754) K8NS (s754) Nforce3 250 512Mb 400MHz AData /VT XFX FX5200 128MB TV ,DVI 128bit 60GB (8MB) SATA +צורב. זה יכול לשנות לי במשהו קריטי או רק להזהר מהספק? כי אני ממש בלחץ כספי ומנסה לחסוך איפה שאפשר. חשוב להבהיר- זה לא מחשב שהולך להתאמץ יותר מדי (כפי שניתן להבין מהחלקים)- בעיקר אינטרנט, משחקים מעפנים ואופיס. תודה
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום, אני שחקן Counter-Strike, וברשותי העכבר Logitech MX 518 - שאלתי היא, האם כדאי לקנות פד, האם זה יותר טוב לעכבר, לחיישן האופטי שלו? ככה הוא לגמרי בסדר, לא קופץ, עכבר טוב מאד > יש לי שולחן מעץ, אם זה חשוב... כמה והאם כדאי להשקיע בפד לעכבר בשביל גיימינג? תודה רבה לעונים!
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_993&products_id=6503 שווה קניה? :\
-
- 4 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום, אני קונה בקרוב מחשב ואני מתלבט בין שני ספקים הראשון הוא ה- Thermaltake Purepower 460W Blue light - Active PFC - ATX 2.01 והשני הוא ה- Thermaltake - Purepower Butterfly 480W (W0019) - Active PFC אני קונה את המחשב מזיגזאג כך שאל תביאו לי ספקים שלא קיימים שם בכלל .. התקציב המקסימלי הוא 550 ש"ח לספק ... ספק אחר , הערות תגובות או כל דבר אחר יתקבלו בברכה =] בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
לא מזמן קניתי שולחן למחשב שלי, אבל זה שולחן יחסית פשוט (לא באיכות, אלא בצורה), בעיקרון זה שולחן 60 על 120 בגובה 176 סנטים אני צריך מגירה למקלדת ולעכבר כי אם אני עובד עם הגובה הנוכחי של השולחן זה לא נוח ומאוד לא בריא לידיים (ואת זה אפילו אמר האורטופד שלי) הסתכלתי קצת ומצאתי רק שתי מגירות פלסטיק מאופיס דפוט, יש שם בקושי (אין) מקום גם לפאד THUNDER X-RAY 8 וגם למקלדת. אם מישהו מכיר מגירות אחרות (בלי יותר מדי בליטות מוזרות, ומספיק גדולות) תשתפו, ואם לא תהיה לי ברירה יהיה נחמד גם אם מישהו שניסה את המגירות של אופיס יגיד מה הוא חושב עליהם
-
- 3 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי נייד IBM r50e אותו הייתי רוצה לחבר לטלויזיה, באם בחיבור 21פינים או RCA. הצרה היא שמהנייד יוצא וידאו רק בחיבור moniter (לא יודע איך קוראים לו בשפה המקצועית). השאלה היא האם יש מתאם או מרצד או איזה שהוא התקן חיצוני שמסוגל לתרגם את האותות בשביל שיתאימו לתצוגה בישראל (PAL) ? תודה למשיבים.
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-