ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
אני לא מבין כל כך במקלדות אז מה המקלדת הגמישה הזאתי מסיליקון (או משהו כזה שנמעכת ואפשר לגלגל אותה וכאלה) הכי טובה? תקציב עד 150-100 ש"ח תודה מראש, גיל
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
יש לי את העכבר והוא חדש מהאריזה, כך שלא נגרם לו נזק שידוע לי. אבל כל פעם שאני הופך את העכבר או מנדנד אותו קצת הנורות איפה שכתוב DPI נכבות העכבר נתקע וצריך לנתק אותו ולחבר מחדש את חיבור ה-USB ואז הבעיה מסתדרת, וזה ממש מעצבן לנתק ולחבר אותו מחדש בגלל איזה נדנוד קטן שעשיתי בלי כוונה. מישהו נתקל בבעיה כזאת או יודע ממה זה יכול לקרות? יכול להיות שהעכבר פגום?
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
ראיתי את אלה בנתיים http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5616 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4181 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5336 מה עדיף אני משחק הרבה מישחקי יריות
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
ברשותי מכשיר משולב (מדפסת, סורק, פקס, מכונת צילום) Brother MFC-425CN אני שוקל להחליף למחשב חדש, מבוסס QUAD וחלונות 64 ביט : 1. האם המכשיר הנ"ל יתמך במערכת של 64 ביט, מבחינת חומרה ותוכנה ? 2. האם המכשיר הנ"ל נתמך בויסטה, מבחינת תוכנה וחומרה ? תודה תודה.
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
הי, יש לי מחשב נייד, ויש לי BLUETOOTH מובנה. יש אפשרות למצוא עכבר אלחוטי BT שיבוא ללא מתאם (Bundle) ככה שברגע שאני רוצה להשתמש בעכבר הוא מתחבר למחשב, ומצד שני לא יגזול בטריה כשהוא לא פעיל בתיק? אם לא, אילו עכברים אחרים אתם ממליצים? לא מפריע לי כ"כ אם הוא לא יהיה אלחוטי, רק שיהיה אופטי זול וטוב...
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
מישהו מכיר ספר טוב ללימוד על כל החלקים כל המחשב כמו מעבד לוח אם וכו'???
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
הם הרי מצהירים שהם נותנים אחריות על המדפסת עם כל קנית ראש דיו חלופי. השאלה אם מישהו יצא לו פעם באמת לקחת אליהם מדפסת והיא תוקנה אכן ללא תשלום? אני חושב שזה נושא חשוב לכל מי שקונה שם, וקונים אצליהם די הרבה. מעניין לגלות אם הם רציניים בקטע או שזה סתם.
-
- 5 תגובות
- 822 צפיות
-
-
בוקר אור.. יש לי את האל פסק שציינתי בכותרת רציתי לדעת איך אני יכול לחשב כמה זמן הוא יכול להחזיק לי את המודם אדסל, המחשב והמסך ראיתי שכתוב שהוא מחזיק בערך 10 דקות מחשב ומסך 15".. אבל לכל מחשב שונה זמן שונה.. :\ בכל מקרה - איך אני יכול לחשב את זה?
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום יש לי את האל פסק הזה אבל לא קיבלתי תוכנה משום מה... מישהו יודע מאיפה אני יכול להוריד או באיזה תוכנה משתמשים איתו? תודה
-
- 7 תגובות
- 822 צפיות
-
-
בחוברת של סקאל דיוטי פרי מפורסמת רשת אלחוטית F5D6050U. מישהו שמע עליה פעם או ניסה אותה. אשמח לשמוע רשמים.
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
סך הכל רציתי להחליף את המקלדת האומללה שלי במשהו חדש ואלחוטי...שיהיה יפה לחדר וטוב למשחקים. ומשום מה כל מקלדת אלחוטית שאני רואה שמוצעת למכירה באה עם עכבר......אבל אני לא צריך יש לי את הDIAMONDBACK שלי וזה סתם בזבוז כסף...למה?
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
יש לי מארז SONTA ANTEC הבעיה שהוא ארוך מידי אני מחפש מארז שהעומק שלו הוא עד 38 ס"מ (יכול להיות גם מארז "שוכב" אליו אני אעביר את הספק מה SONATA המחשב מכיל AMD 3000, לוח של EPOX ?8KDA3J S-754 sata ו XFX 6800 אשמח אם למישהו יש מידע
-
- 9 תגובות
- 822 צפיות
-
-
יש לי מחשב שעומד בסלון ואני מעוניין להשתמש בו בחדר השינה שלי. הבעיה היא שהוא מרעיש ולי יש ילדה קטנה שלה זה מפריע . הייתי רוצה לחבר למחשב מסך,מקלדת,עכבר,רמקולים שרק הם יהיו בחדש שינה והמחשב עצמו יהיה בסלון . זה יוצא מרחק של בערך 7 מטרים. האם יש דרך כלשהי לבצע את זה ? וכמה זה עולה אם כן ?
-
- 4 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אהלן וסהלאן, אחרי 7 שנים של שימוש רציף בGENIUS WIRELESS שלי, היע הזמן להחליפה[כי כל פם שנגמרו הבטריות היא חטפה זפתה או שתיים כשרציתי להמשיך לעבוד בלי להטען את הבטריות מחדש] והיא לא כותבת לי אותיות כשאני לוחץ על הלחצן ונתקעת לי וכו'. בכל מקרה, היורשת בפוטנציאל זו המקלדת שבכותרת, אף על פי שהיא לא אלחוטית [אופציה שבכל מקרה לא מיציתי יותר מידי] היא נראיתה לי מעולה ממבט ראשון [אהבה ממבט ראשון ]. עכשיו כל מה שאני צריך לפני שאני מזמין אותה היישר מארה"ב בספיישל דליברי [יוצא לי 220 שקל ככה, אם עוד אנשים מעוניינים להזמין איתי בבאנדל אחד גדול דברו איתי יש לי עוד עשרה ימים לפני שהבחור שמספק לי אותה מקבל משלוח לארץ, אם יש פה עוד אנשים שירצו המחיר אולי ירד, אבל בכל"מ מטרת ה'רד היא …
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
אני משחק COD4 ואני מנסה להחליף בתוכנה SET POINT שה1 לא יהיה LEFT CLICK אבל כשאני שם משהו אחר בתור LEFT CLICK אני עדיין לא מצליח לשנות, למישהו יש רעיון? אני צריך את זה כדי ליצור איזה בינד \ מקרו כזה ובשביל זה אני צריך כפתור אחר בתור 1 ולא הLEFT CLICK
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
האם הכרטיס הפיסיקלי הזה הוא רק למשחקים? מה עם תוכנות עריכה? אודיו...וידאו...
-
- 8 תגובות
- 821 צפיות
-
-
זה בסדר שאני מטעין אותו כל פעם שהוא לא בשימוש או שזה הורס וכדאי להטעין פעם ביום? משהו על אפקט זיכרון סוללה..? מדובר בעכבר לייזר של לוגיטק MX רוולושיין. ושאלה על אל פסק אדוויס דגם PRPC750, איפה מומלץ להניח אותו? על שולחן עץ טוב? הוא מתחמם?
-
- 3 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום רב ! אני מנסה למצוא מזה זמן רב איזה שהוא אתר או חברה בארץ שמתעסקת עם סורקים תעשייתיים ולצערי איני מעלה תוצאות בחקתי. קיבלתי על עצמי פרוייקט לסרוק ארכיב שלם ואני מחפש סורק שיסרוק לפחות 70 דף לדקה ולא פחות מזה. החומר שאני צריך לסרוק אותו הוא על גבי דפים בגודל A4. אודה לכם על עזרתכם. בתודה מראש, tom222 tom222@netvision.net.il
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום, היום מצאתי את עצמי במצב שבו אני חייב מארז חיצוני, לכונן 5.25, שיהיה כונן קומבו (DvD-rom/ CDRW) ויהיה עם חיבור FireWire, iLink, iEEE1394, (שזה כולם אותו חיבור מפורסם של אפל) עקב כל שיש לי לפטופ שאמור להיות קל במיוחד, ובגלל זה אין עליו כלום, הכל בתחנת העגינה, אז אני רוצה לחבר לו כונן כזה בFireWire (שיש למחשב הזה.) וגם לiMac שלי, שלו יש רק CD רגיל ובו אני רוצה לצרוב דברים רבים, ולהעתיק קבצים מתקליטורי DVD. אין ממש הגבלה על תקציב, אולי 600 שקל, ואם אפשר גם המלצה לקומבו טוב יחד עם זה. בתודה רבה מראש, אמיר.
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום רב ותודה על העזרה שלכם קודם כל. תמיד יש פה אנשים שעוזרים. עכשיו בקשר למחשב, ביררתי היום והציעו לי על כרטיס מסך מ- KSP שהדגם שלו הוא X1800GTO 256MB, DDRIII, HDTV, VIVO, PCI-E במחיר של 1450 שקל.(של Powercolor) עכשיו השאלה שלי אם הוא שווה את המחיר ואם במחיר של 1500 שקל ניתן לקנות משהו אחר יותר חזק, עם VIVO. בקשר לזכרונות הוא הביא לי של Kingstone 1GB X 2 כלומר 2 גיגה ב-1020 שקל שכל אחד זה 510 שקל, 667 MHz DDR2. אני יודע שהם טובים אבל פשוט לשמוע עוד חוות דעת עליהם. עכשיו בקשר ללוח אם הוא הביא לי את הדגם הזה, 8I945GZME-RH s775 Conroe, 945GZ, VGA, PCI-E, המעבד שלי הוא Core 2 Duo 1.86G 2MB 775 E6300 CONROE אממ כעקרון זהו זה. שוב, תודה מראש על הכל.
-
- 8 תגובות
- 821 צפיות
-
-
סאלוט ! אז ככה, מכיוון שאני משחק פיפא הרבה אז החלטתי שהגיע הזמן לקנות gamepad לפיפא, ובידיוק נפלה לחיקי הזדמנות ויש לי מכרים שנוסעים לגמרניה והם הסכימו לי לקנות שם gamepad, אז אני צריך Gamepad שלא יעלה במחירו על 25 יורו בערך. כמו כן אשמח אם תביאו לי אתרים של חנויות בגרמניה (או שיש להם סניפים בגרמניה) ומוכרים gamepads ואוזניות (אפשר גם שני אתרים נפרדים לא חייב שאחד ימכור את שניהם) זהו, המשך יום נעים ותודה מראש על ההעזרה 8)
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-
-
איזה עכבר ומקלדת נחשבים הכי טובים כיום? (בשוק.. או לדעתכם..) לא חייב להיות שילוב.. אפשר גם בנפרד מה אתם אומרים על Logitech® Cordless Desktop® MX 5000 Laser ?
-
- 9 תגובות
- 821 צפיות
-
-
אני לא יודעת אם זה מתאים לפורום הזה אבל זה היה נראה לי הפורום הכי מתאים... טוב אז אחרי שקניתי את המדפסת canon mx455 שהצוות פה המליץ לי עליה (דרך אגב, היא מעולה, תודה!) אז אין לי מה לעשות עם המדפסת הישנה שלי וחשבתי לתרום או למכור במחיר נורא נמוך, הבעיה שאני לא יודעת מה המחיר כי כבר לא מוכרים אותה. המדפסת היא של חברת lexmark בדגם mx5470, היא בכללי מעולה אבל היא נתקעת לפעמים שהיא מדפיסה, בשביל להמשיך עם ההדפסה אני צריכה להפעיל מחדש את המחשב והמדפסת. אבל חוץ מזה הסורק והפקס עובדים מעולה. אז אם אפשר, בבקשה תתנו לי מחיר ונראה אם זה ישתלם לי. קנינו את המדפסת בסביבות 2007 במחיר של כ100 דולר... תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום לכולם! סבי מעוניין לרכוש מדפסת חדשה. היא צריכה לכלול פקס, מכונת צילום, סורק ומדפסת. מחירה לא יעלה על 600 ש"ח, והעיקר שתיהיה כמה שיותר חסכונית, ושתיהיה פשוטה להפעלה בעלת חוברת הוראות בעיברית, ובעלת דיו חלופי. חשבתי בינתיים על 2 מדפסות, הJ5783 והMFC215 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=523692 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=379325 דחוף ליום ראשון (בתקווה שיענו לי עד אז) אור כהן
-
- 3 תגובות
- 821 צפיות
-
-
הי, מחפש המלצה למצלמת רשת. חשוב שהתמונה תהיה איכותית אך לא למטרת צילום איכותי אלא רק שיחות וידאו ברשת לא מעוניין להוציא מאות שקלים אך אם אין מצב לתמונה איכותית עד 150 ש"ח יכול להרים את התקציב לכוון 300+ ש"ח תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-