עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום לכולם. כמו שכתוב בכותרת מחפש עכבר גיימינג איכותי כמה שאפשר במחיר שלא יעבור את ה170 שקל, התכנון הוא לקנות 2 כאלו לי ולאמא שלי יש צורך בעכבר נוח כמה שאפר בלי יותר מידי כפתורים, חשבתי על הMX518 קראתי עליו קצת והוא ניראה כמו עכבר מאוד נוח שיכול להחזיק תקופה יפה בין שנה לשנתיים, כמו כן דרושה המלצה לחנות שאפשר יהיה להזמין דרך האתר שלהם ולקבל את העכברים בדואר. בתודה ארתור.

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  2. שלום אתם יכולים לראות את המפרט שלי בפרופיל שלי בצד... יש לי ספק כוח של HEC בהספק של 400W וכמו שאתם רואים יש לי גם דיסק קשיח של 160GB SATA2 אז אני רוצה להוסיף עוד דיסק קשיח אבל רציתי לדעת אם הספק שלי יתמודד עם שניהם על המערכת הזאתי... תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 801 צפיות
  3. Started by iakovl,

יש לי בבית מדפסת HP930C הייתי רוצה לדעת איך אני יכול להדפיס על מדבקות (ומאיפה בכלל קונים אותם) אני רוצה פשוט לקטלג את אוסף הDVD שלי (בתהליכי התהוות ) ואין לי כוח ורצון לכתוב על כל אחד מה הוא מכיל

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  4. Started by Idan-h,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_905&products_id=8228 מה אני אגיד לכם אהבתי לגמרי את העיצוב, המחיר מעולה.. רק רציתי לדעת..הספק הוא ספק ג'נרי נכון? או שזה ספק של Foxconn? תודה..

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  5. איזה מארז הייתם ממליצים לי שהוא עד 450 שקל שהוא לגיימרים כבדים (קירור טוב,יופי,)? מארז שהוא גם יפה גם מקרר טוב אני מדבר על מחשב לגיימרים כבדים וגם זול ?

• 5 תגובות
    • 801 צפיות
  6. Started by elgard,

מה לדעתכם עדיף? המחיר שלהם דומה אך לC1 יש זום לעומת זאת לC120 יש מגה פיקסל גדול יותר מה יותר שווה לדעתכם?

• 0 תגובות
    • 801 צפיות
  7. Started by Cynicoren,

שלום, אני מחפש חיבור ל 2-4 גיימפאדים. מה הדרך האופטימאלית לעשות את זה? אילו גיימפאדים ואיך אפשר לחבר כ"כ הרבה? תודה

• 0 תגובות
    • 801 צפיות
  8. שלום, האם מישהו יודע האם ניתן לחבר שני שלטים או יותר ( logitech rumblepad 2 )אלחוטיים למחשב מבלי שיהיו התנגשויות בתדרים שלהם? האם מישהו התנסה בדבר כזה? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 801 צפיות
  9. Started by com,

אהלן. אני מעונין לקנות מדפסת משולבת, כזאת שתשלב את גם פקס, מדפסת, מכונת צילום, וסורק. אני מתלבט בין שני הדגמים האלו, מה ההבדלים בנהם? מה היתרונות והחסרונות של כל אחד? השימוש במכשיר יהיה רחוק מאוד מאינטנסיבי.. אגב, יש מכשיר של חברה אחרת חוץ מHP שיכול להתאים, שהוא על אותו פלטפורמה? תודה!

• 4 תגובות
    • 801 צפיות
  10. שלום לכולם וחג שמח. אני מחפש אכבר אלחוטי וקטן בשביל לשלוט על המחשב הנייד. המחשב מחובר לטלווזיה, ונמצא בערך 2.7 מטר ממני. כשהייתי בחנות אמרו לי שעכבר אלחוטי בטכנולוגית RF בתדר 2.4 לא בטוח יעבוד במרחק כזה והמליצו לי על בלוטות' (שיקר בשבילי). הייתי שמח לדעת האם זה נכון, ולקבל המלצות לדגמים מוכרים וטובים עד 200 ש"ח. תודה רבה ,דוד.

11. Started by zurkin1232,

שלום לכולם. אני צריך המלצה למתאם Bluetooth, כזה שמתחבר ל-USB, ותומך ב-BT 1.2. צריך להיות זול (כמה שאפשר), וטווח קליטה סביר (אני לא צריך הרבה, 2 מטרים לרוב, אבל כמובן עדיף כמה שיותר). תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 801 צפיות
  12. בחוברת של סקאל דיוטי פרי מפורסמת רשת אלחוטית F5D6050U. מישהו שמע עליה פעם או ניסה אותה. אשמח לשמוע רשמים.

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  13. Started by igor_il,

שלום לכולם. אני קונה מחשב חדש והציעו לי ספק כח של THERMALTAKE W0061RI 420W DUAL 12V RAILS PFC האם הוא יסחוב את המעבד קונרו E6600 וכרטיס מסך 7600GT ובנוסף דיסק קשיח וצורב ? פשוט הוא נראה לי זול יחסית בשביל 420 WATT ,אך תקציב שלי מוגבל :-\ תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 801 צפיות
  14. שלום, אני מעוניין לרכוש מדפסת לייזר משולבת עם כרטיס רשת שיכולה להדפיס ולסרוק משני הצדדים. מישהו מכיר ויכול לעזור לי בכך? גיל

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  15. Started by bd,

קניתי מדפסת של קנון pixma ip4600 התקנתי הכל כמו שצריך עשיתי יישור ראש הדפסה עם הדף שהביאו לי היה אמור לצעת כחול ושחור בדף דוגמא יצא רק שחור ורק 2 שורות ניסתי סתם להדפיס דף לראות אלי זה לא קושר יצא שחור לבן עשיתי שוב עשעיתי יישור ראש ויצא כחול ושחור כאילו זה יצא טוב אבל אני לא מצליח להדפיס צבעוני נכנסתי לעזזרה של קנון שקיבלתי עם הדיסק ואני לא מבין כלכך מה כל מה שרשום שם ניסתיי לעשות וזה לא עוזרר יש למשיו אולי כיוון למה זה ככה?

• 0 תגובות
    • 801 צפיות
  16. שלום, אני מעוניין במדפסת צבעונית משולבת עם סורק עד 450 ש"ח, לא זקוק למכשיר פקס/טלפון. חשוב שתהיה אמינה ואיכותית, עד כמה שהתקציב מאפשר. לא משנה לי מי היצרן. בתודה, אשר.

• 5 תגובות
    • 801 צפיות
  17. אני משחק COD4 ואני מנסה להחליף בתוכנה SET POINT שה1 לא יהיה LEFT CLICK אבל כשאני שם משהו אחר בתור LEFT CLICK אני עדיין לא מצליח לשנות, למישהו יש רעיון? אני צריך את זה כדי ליצור איזה בינד \ מקרו כזה ובשביל זה אני צריך כפתור אחר בתור 1 ולא הLEFT CLICK

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  18. Started by status,

שלום לכולם! בזמן האחרון נתקלתי בתופעה שהאמרז שלי פשוט מחשמל (נותן כאלה דקירות של חשמל .. אני בטוח שאתם מבינים..) כל זמן שהוא דלוק וכשנוגעים בבחלק המתכתי שלו.. זה נורא מציק.. זה מארז H600B של AOpen (הספק זה זה שבא עם המארז) ואף פעם לא הייתה איתו את הבעיה הזאת... למישהו יש פיתרון? מה אפשר לעשות? זה מציק.. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 801 צפיות
  19. Started by tellmy,

ראית את העכברים האלה http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=33_9_464&PHPSESSID=18dc28718bdf5d9c0617aefdf7c2f09e הם שווים משהו?

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  20. Started by nicirnTAL,

יש לי אפשרות בהגדרות במצלמה שזה יהיה כ PC CAM. אני מכוון את זה ומחבר את המצלמה למחשב... נפתחת לי כזאת תוכנה שהתקנתי עם הדיסק שבא עם המצלמה. איך אני יכול להשתמש בה כמצלמת אינטרנט בתוכנות אחרות? (כגון MSN Messenger/Windows NetMeeting). תודה.

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  21. Started by yakir8,

שלום קניתי היום מדפסת של BROTHER מדגם MFC-425CN ורשום שם בהוראות ההפעלה שלא להשתמש בכבל USB שמעל 2 מטר. השאלה שלי למה אם אני משתמש בקבל של 3 מטר זה יהיה בסדר? פשוט יש מצב שאני יצטרך כבל של 3 מטר.... תודה לעונים עריכה: ראיתי שיש במדפסת כבל לרשת רציתי לדעת מה הכבל הזה נותן לי זה מאפשר לי להדפיס משני המחשבים? כי בעבר הדפסתי משניהם אחרי כמה הגדרות שעשיתי זה לא יתפוס כאן?

• 5 תגובות
    • 800 צפיות
  22. בסוף לא לקחתי את המחשב הקודם pentum 4 2.53 533Mhz 512 rdram 800 Mhz keyboard hp new design & new model d.v.d toshiba 16x48x mouse opti microsoft motherboard intel mv sound card on board intel philips 107t 0.20 17 inch leadtek ge-force 4 ti 4400 128 ddr = vivo hard disk samsung 60 gb 72000 rpm speakers creative 5.1 ddt אם יש לשפר בבקשה להעיר !!! :AR15:

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  23. Started by maCr0T,

שלום, היום מצאתי את עצמי במצב שבו אני חייב מארז חיצוני, לכונן 5.25, שיהיה כונן קומבו (DvD-rom/ CDRW) ויהיה עם חיבור FireWire, iLink, iEEE1394, (שזה כולם אותו חיבור מפורסם של אפל) עקב כל שיש לי לפטופ שאמור להיות קל במיוחד, ובגלל זה אין עליו כלום, הכל בתחנת העגינה, אז אני רוצה לחבר לו כונן כזה בFireWire (שיש למחשב הזה.) וגם לiMac שלי, שלו יש רק CD רגיל ובו אני רוצה לצרוב דברים רבים, ולהעתיק קבצים מתקליטורי DVD. אין ממש הגבלה על תקציב, אולי 600 שקל, ואם אפשר גם המלצה לקומבו טוב יחד עם זה. בתודה רבה מראש, אמיר.

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  24. טוב כפי שאמרתי קיבלתי משקפים של אסוס,שחורים כאלו. אבל היה להם חיבור כמו של מיקרופונים ורמקולים למחשב. אני לא יודע מה ואיך הם עושים ואני זקוק לעזרה לגביי זה.

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  25. היי חברים אני צריך עזרה אני צריך עכבר ןמקלדת אלחוטיים שיהיו טובים גם למשחקים (לא צריך DPI מטורף אבל שלא יתקע וייתן ביצועים סבירים) ותהיה להם קליטה טובה הסטים של MICROSOFT הם זבל מבחינת קליטה וביצועים אז אני מעוניין בלוגיטק הבעיה שאני לא רואה סט אלחוטי עם עכבר נורמלי למשחקים אם צריך אין לי בעיה לקנות בנפרד עכבר ומקלדת ולחרוג קצת מהתקציב העיקר שיעבוד כמו שצריך עצות?

• 4 תגובות
    • 800 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.