ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
קניתי בשעה טובה מחשב,עםמסך דל 23,רציתי מצלמה אינטרנט מעולה יש המלצות? שתשב על המסך למעלה
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי מדריך שיסביר לי איך לנקות את המראות של המדפסת ?? בנוסף זה יהיה נחמד אם תוכלו להסביר לי איפה בכלל נמצאות המראות האלה ?? עריכה: אהה שכחתי לומר שיש לי מדפסת לייזר צבעונית מדגם HP 1600 laserjet
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום לכם, אני קונה מחשב ואני לא יודע איזה עכבר ומקלדת לקנות אני מוכן להשקיע על שתיהם 1000 שח אני רוצה עכבר ומקלדת למשחקים בבקשה תמליצו לי תודה
-
- 4 תגובות
- 833 צפיות
-
-
האם עניין האלחוטי הוא יותר מסתם גימיק? השאלה שלי האם שווה לי להשקיע בזה, כי ממילא אני צריך מקלדת ועכבר חדשים
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
היתחדשתי ב g5 אם מישהוא יודע איל החי כדי להסים את המישקולות שיגיד לי כי קרגע אמי לא יודע אני סמתי את כול השחורים אבל אים יש שילוב טוב יותר אז תגידו
-
- 4 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני עכשיו רוצה לקנות שני מאווררים למחשב שלי כי גיליתי שיש לו רק מאוורר אחד בחזית ואין מאווררים מאחרוה... אני כמעט משוכנע לחלוטין שיש לי ספק ג'נרי, כתוב עליו MONO MODE model :mpt-300 . אני לא בטוח ששני המאווררים שאני רוצה לקנות לא יגרמו לספק שלי לקרוס... המערכת שלי עד כה : מעבד פנטיום 4 2.8 ג'יגה הרץ לוח אם בראונסוויל 2 כרטיס מסך 9800 פרו של msi. 2*256 MB RAM PC 3200 יש גם כרטיס רשת rhine fast ethernet או משהו כזה (אם זה משנה) ועוד מאוורר אחד שאני לא בטוח מהו... מה שאני הולך לקנות זה את זה, ה-?Thermaltake Volcano Silent Bost? וגם ?Aluminum Case Fan? מ-KSP במחיר כולל של 190 ש'ח. אתם יודעים אם הספק שלי יחזיק מעמד??? ואם אני אקנה את זה, איך אני אדע אם הספק 'גוסס'…
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אני קונה 6800GT אז החלטתי לקנות לו בית אני צריך ספק טוב שיחזיק אותו ומארז יפה שיחליף את המארז המכוער שלי!! ופרט ליופי שיהיה שקט תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 833 צפיות
-
-
מדובר במחבר שמאפשר לחבר את השלט המקורי של הפלייסטיישן2, ישירות לכניסת היו.אס.בי. של המחשב. אם יש בארץ מוצר כזה, אז אין לי צורך לרכוש בקר משחקים למחשב, פשוט לקחת את הבקר של הפי.אס.2 ונגמר הסיפור, נשמע גאוני המחבר הזה, הוא גם לא בהכרח יקר. http://www.kanection.co.uk/product.php/34/1/
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_905&products_id=8228 מה אני אגיד לכם אהבתי לגמרי את העיצוב, המחיר מעולה.. רק רציתי לדעת..הספק הוא ספק ג'נרי נכון? או שזה ספק של Foxconn? תודה..
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם HEC 300AR יספיק למחשב הבא AMD 2400 ATI 9700 NON PRO שתי כוננים קשיחים ,סידירום 4 מאווררים תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
-
בגלל שבקרוב המקלדת והעכבר שלי ישבו על השולחן ולא על לוח נשלף, החלטתי שיהיה הרבה יותר נוח ואסטתי ללכת על סט אלחוטי ומעוצב. יש כמה סטים שבדקתי אותם: Logitech LX710 Logitech LX700 Logitech S510 איזה מבין אלה נראה לכם הכי טוב? או שבכלל משהו אחר? אה, והנה קצת רקע: אני לא צריך טווח קליטה גדול, משהו כמו שניים-שלושה מטרים גג, איכפת לי מאוד מהעיצוב, כמעט כמו הביצועים אפילו, אני לא משחק כ"כ הרבה, אבל כן מדי פעם, אבל גם כשכן, לא מולטיפלייר בד"כ (לא יודע אם זה משנה בכלל). גם חשוב לי שיהיו כמה מקשים במקלדת שניתנים לתכנות. וכמה לדעתכם זה משנה אם יש מטען לעכבר או לא?
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
ABIT NF7 NForce 2 revision 2.0 (A3) Thermaltake Crystal Orb Chipset/VGA Cooler AMD Athlon XP 1700+ DLT3C JIUHB 0310 Thermalright SK7 Thermaltake 80mm SF 2 with "Coolmod" Winbond CH5 DDR 512MB 3200/400Mhz WD 80GB 7200RPM 8Mb Buffer SE Hercules 3D Prophet 9700 128MB Retail VIEWSONIC 17" P70F Antec High Preformance Plus View 1000 AMG HEC 300ART WATT PSU CD-ROM Asus x 52 PANASONIC FLOPPY 1.44 Logitech Internet Navigator Logitech MX500 Optical Altec lansing ATP-3 ?
-
- 4 תגובות
- 833 צפיות
-
-
Anyone knows if there are any in Israel? Or if someone owns a tablet and would like to depart from it, please send me a message. Any information on the Graphire2 tablet will be most welcome.
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
המארז לא צריך להיות יותר מדי גדול, וכל עוד זה לא עובר ת'800 ש"ח זה בסדר. +מאוררים. אם זה עולה קצת יותר זה בסדר, כל עוד לא תתקעו אותי עם ההכי טוב שאין לי שימוש ועם ההכי גרוע שהוא לא מספיק, הקיצר תנו לי אחד טוב. תודה.
-
- 8 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אהלן יש לי מדפסת לייזר מדגם kyocera mita fs-1010 שמשום מה כל הדפסה שאני שולחת לה היא מדפיסה לי רק על רבע הדף התחתון כך שההתחלה של המסמך שהדפסתי מתחיל בסוף הדף. אז יוצא לי גם רק רבע מסמך וגם כעט כל הדף ריק..לא הצלחתי למצוא בהגדרות משהו לא בסדר. רעיונות מה יכולה היות הבעיה???!
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
קראתי את הביקורת ל"השוואת פדים לעכבר" ונורא התרשמתי. http://hwzone.co.il/reviews/pads_roundup/ אבל לא מצויין מי מוכר או משווק מוצרים אילו בארץ. בכל מקרה אני מחפש את XRayPads Aqua3 , איפה אני יכול לרכוש את המוצר?
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות רמקולים למשחקים סרטים ומוזיקה מתלבט בין: microlab M-860vs logitech x540 תודה
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
איך אפשר לבטל את החסימה הזאת של המקלדת (צפצוף כזה) שברגע שלוחצים על כמה מקשים הוא מפעיל רק אחד מהם ... ? תודה
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
לכל אלה שחושבים שאני סתם קינית דברים זולים אז הינה מפרט קטן.... Product name Genuine Intel® Pentium® 4 processor based system Board model Genuine Intel® D850GB system board OS version Windows* 2000/xp version 5.1 build 2600 OS memory 261,424 KB RAM Processor Genuine Intel® Pentium® 4 processor Processor speed 1.50 GHz Bus speed 400 MHz L1 cache Data Cache 8KB, Execution Trace Cache 12K Micro-ops L2 cache Advanced Transfer Cache 256KB Form factor ZIF Socket Stepping 7 Physical memory 256 MB RAM Memory speed PC800 Memory type Other, RAMBUS Fo…
-
- 6 תגובות
- 832 צפיות
-
-
איזה ספק צריך לכרטיס GeForce 7800GS AGP ? הכי זול שאפשר תודה
-
- 8 תגובות
- 832 צפיות
-
-
יש לי את העכבר והוא חדש מהאריזה, כך שלא נגרם לו נזק שידוע לי. אבל כל פעם שאני הופך את העכבר או מנדנד אותו קצת הנורות איפה שכתוב DPI נכבות העכבר נתקע וצריך לנתק אותו ולחבר מחדש את חיבור ה-USB ואז הבעיה מסתדרת, וזה ממש מעצבן לנתק ולחבר אותו מחדש בגלל איזה נדנוד קטן שעשיתי בלי כוונה. מישהו נתקל בבעיה כזאת או יודע ממה זה יכול לקרות? יכול להיות שהעכבר פגום?
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
היי חברים אני צריך עזרה אני צריך עכבר ןמקלדת אלחוטיים שיהיו טובים גם למשחקים (לא צריך DPI מטורף אבל שלא יתקע וייתן ביצועים סבירים) ותהיה להם קליטה טובה הסטים של MICROSOFT הם זבל מבחינת קליטה וביצועים אז אני מעוניין בלוגיטק הבעיה שאני לא רואה סט אלחוטי עם עכבר נורמלי למשחקים אם צריך אין לי בעיה לקנות בנפרד עכבר ומקלדת ולחרוג קצת מהתקציב העיקר שיעבוד כמו שצריך עצות?
-
- 4 תגובות
- 832 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות סט של מקלדת ועכבר אלחוטיים. זאת בשביל שאוכל להשתמש במחשב גם מרחוק (כשאני על המיטה שהיא במרחק של כחצי מטר מהמחשב והמסך). מכיוון שאני לא רוצה להחליף בין חוטיים לאלחוטיים בתדירות גבוהה, הם ישמשו אותי גם לגיימינג. אולי עדיף לי לקנות את את אחד מהמכשירים הקטנים שאמורים לשלוט על HTPC? חשוב לי שיהיו כפתורי ווליום במקלדת וכפתורים נוספים ניתנים לתכנות בעכבר. הייתי שמח לקבל המלצות לסט אלחוטי בטווח מחירים של עד 300 ש"ח תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
צריכה המלצה לסורק טוב, אמין, קומפקטי ככל שניתן וזול ככל שניתן. מה דעתכם על CANON LIDE25 (ב-370 ש"ח) ??
-
- 4 תגובות
- 832 צפיות
-