עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by DaMn18,

מישהו יודע מי היבואן של המארזים שלהם בארץ ? מה אתר הבית שלהם ? ואיפה אני יכול לבדוק מידות של המארזים ?

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  2. Started by Zeev86,

אהלן. יש לי הצעה לקנות Logitech G510 ב200 שקל. האם זה שווה? (יד שניה, השתמשו בה כחודשיים)

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  3. הדרישות : תקציב כ150 שח' - חשבתי על הMX518 אבל: אני לא רוצה משקולות. אני לא רוצה כפתור לשינוי רגישות. יש לי העדפה ללוגיטק אבל אני מוכן לשקול גם חברות אחרות. אני כן רוצה כפתורים נוספים בצד העכבר (5-6 כולל הכפתורים הרגילים). האם יש עכבר גיימינג שעונה על הדרישות שלי?

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  4. הי, אני מחפש לקנות עכבר חוטי לגיימינג, אין הגבלת תקציב, אך חשוב שהוא יתאים לשמאליים. סוג האחיזה היא Fingertip. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  5. Started by arik_bulldog,

כמו שאני יכול לקנות דיו בנפרד ולמלא בעצמי, יש דבר כזה גם עם טונרים? או דרך אחרת לחסוך כסף?

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  6. Started by niva401,

לקראת קניה-האם רצוי שהמקלט יהיה ממול המקלדת והעכבר וללא חסם ביניהם?

• 5 תגובות
    • 782 צפיות
  7. Started by zurkin1232,

שלום לכולם. אני צריך המלצה למתאם Bluetooth, כזה שמתחבר ל-USB, ותומך ב-BT 1.2. צריך להיות זול (כמה שאפשר), וטווח קליטה סביר (אני לא צריך הרבה, 2 מטרים לרוב, אבל כמובן עדיף כמה שיותר). תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 782 צפיות
  8. הבנתי ש MX1000 LogiTech עכבר מצוין אבל לא נוח למשחקים רציתי לדעת אם משהו ניסה אותו במשחקים אם באמת לא נוח לשחק איתו.... אשמח לקבל הצעות לעכברים נוספים תודה

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  9. בגלל שבקרוב המקלדת והעכבר שלי ישבו על השולחן ולא על לוח נשלף, החלטתי שיהיה הרבה יותר נוח ואסטתי ללכת על סט אלחוטי ומעוצב. יש כמה סטים שבדקתי אותם: Logitech LX710 Logitech LX700 Logitech S510 איזה מבין אלה נראה לכם הכי טוב? או שבכלל משהו אחר? אה, והנה קצת רקע: אני לא צריך טווח קליטה גדול, משהו כמו שניים-שלושה מטרים גג, איכפת לי מאוד מהעיצוב, כמעט כמו הביצועים אפילו, אני לא משחק כ"כ הרבה, אבל כן מדי פעם, אבל גם כשכן, לא מולטיפלייר בד"כ (לא יודע אם זה משנה בכלל). גם חשוב לי שיהיו כמה מקשים במקלדת שניתנים לתכנות. וכמה לדעתכם זה משנה אם יש מטען לעכבר או לא?

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  10. Started by AVISHAI12,

אני רוצה שתמליצו לי על מקלדת ועכבר אלחוטיים טובים בסכום של עד 400 ש"ח

11. Started by Meir787,

מישהו ראה את המוצר הנ"ל בארץ ? ואם לא, מכיר חנות שמוכנה לשלוח אותו לארץ ? אגב, מדובר במוצר הזה : http://www.techonweb.com/products/productdetail.aspx?id=E05073&src=FG http://www.affordablehomeelectronics.com/index.asp?PageAction=VIEWPROD&ProdID=98744

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  12. Started by bd,

קניתי מדפסת של קנון pixma ip4600 התקנתי הכל כמו שצריך עשיתי יישור ראש הדפסה עם הדף שהביאו לי היה אמור לצעת כחול ושחור בדף דוגמא יצא רק שחור ורק 2 שורות ניסתי סתם להדפיס דף לראות אלי זה לא קושר יצא שחור לבן עשיתי שוב עשעיתי יישור ראש ויצא כחול ושחור כאילו זה יצא טוב אבל אני לא מצליח להדפיס צבעוני נכנסתי לעזזרה של קנון שקיבלתי עם הדיסק ואני לא מבין כלכך מה כל מה שרשום שם ניסתיי לעשות וזה לא עוזרר יש למשיו אולי כיוון למה זה ככה?

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  13. אני משחק COD4 ואני מנסה להחליף בתוכנה SET POINT שה1 לא יהיה LEFT CLICK אבל כשאני שם משהו אחר בתור LEFT CLICK אני עדיין לא מצליח לשנות, למישהו יש רעיון? אני צריך את זה כדי ליצור איזה בינד \ מקרו כזה ובשביל זה אני צריך כפתור אחר בתור 1 ולא הLEFT CLICK

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  14. Started by Cha0stAlker,

שלום, אחי שמאלי והוא רוצה עכבר יעודי גיימינג לשמאליים. מישהו מכיר משהו בסגנון? התקציב באמת לא משנה כל עוד זה בגדר הנורמה (לא עכבר מטומטם ב 600 ש"ח ). תודה

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  15. הי, מחפש המלצה למצלמת רשת. חשוב שהתמונה תהיה איכותית אך לא למטרת צילום איכותי אלא רק שיחות וידאו ברשת לא מעוניין להוציא מאות שקלים אך אם אין מצב לתמונה איכותית עד 150 ש"ח יכול להרים את התקציב לכוון 300+ ש"ח תודה מראש

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  16. Started by Oranili,

אני אחד שאוהב לשמוע הרבה מוזיקה במחשב .... מה אתם אומרים לקחת אותם?

17. Started by Drek Boy,

לנעול

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  18. Started by meirwal,

שלום. יש לי מדפסת HP-6313 והיא מפסיקה להדפיס ברגע שאחד ממכלי הדיו הולך להיגמר ולדעתי יש עוד מספיק דיו להמשיך ולהדפיס . כיצד ניתן לבטל את הפסקת ההדפסה כאשר המדפסת מגלה שאחד ממחסניות הדיו הולך להיגמר ? . איך ניתן להדפיס רק שחור ללא צבע ? תודה

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  19. Started by g1zey,

אני צריך מדפסת חדשה אחרי שכבר נמאס לי מה hp 930C שפועלת על מצבי רוח . מכיוון שאני לא מבין במדפסות (ובמחירים שלהם בכלל) אז אין תקציב מוגדר כ"כ. השימוש שלה הוא שימוש ביתי רגיל .. לא משהו מיוחד אז אני לא צריך איזה משהו בומבסטי , משהו פשוט שיעשה את העבודה כשצריך ושלא יעשה בעיות. עד עכשיו השתמשתי רק בHP אבל אין לי בעיה לעבור לחברות אחרות אם הם מציאים דברים משתלמים יותר . פתוח לכל ההצעות שאפשר , תודה.

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  20. Started by or0126,

אני צריך המלצות.... אני לא גיימר או משהו אני פשוט צריך עכבר נוח יעיל עם מספיק כפתורים גדול מידי פעם אני משחק אז זה גם דבר חשוב ודי חשוב שהוא יראה טוב אז מה אתם אומרים הmx400 יתאים לי? עם לא תציאו משהו אחר ד"א כמה dpi יש לו?

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  21. שלום אתם יכולים לראות את המפרט שלי בפרופיל שלי בצד... יש לי ספק כוח של HEC בהספק של 400W וכמו שאתם רואים יש לי גם דיסק קשיח של 160GB SATA2 אז אני רוצה להוסיף עוד דיסק קשיח אבל רציתי לדעת אם הספק שלי יתמודד עם שניהם על המערכת הזאתי... תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 781 צפיות
  22. Started by Cyron,

איזה ספק מומלץ למערכת שתבוסס על 7900gt וכנראה על מעבד AMD ?

• 9 תגובות
    • 781 צפיות
  23. Started by FlameThrow,

שלום רב,אני מעוניין לרכוש מדפסת אלחוטית בתקציב של עד 850 ש"ח (עדיפות לכמה שפחות) חשבתי ללכת על ה J6413 של HP אשמח לקבל המלצות.

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  24. Started by Tomerb1,

שלום לכולם אני מחפש עכבר אלחוטי עד 250 שקל למחשב. תודה

• 2 תגובות
    • 781 צפיות

דיונים חדשים בפורומים