עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. http://www.kickstarter.com/projects/289858283/stinky-the-gaming-footboard-step-up-your-game?ref=live מאד מתלבט לגבי זה, אז החלטתי לשאול חובבים כמוני, מה דעתכם? שווה לקרוע על זה את הכיס או לא? ???

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  2. Started by fenix5545,

היתחדשתי ב g5 אם מישהוא יודע איל החי כדי להסים את המישקולות שיגיד לי כי קרגע אמי לא יודע אני סמתי את כול השחורים אבל אים יש שילוב טוב יותר אז תגידו

• 4 תגובות
    • 834 צפיות
  3. Started by gargar,

בקיצור, אני מעוניין באחת כדי לבצע שיחות וידאו עם אחי שגר בוסטון. יש לי אפלואד גבוה (64KB) מה שאמור אני מניח לספק איכות סבירה, נכון? בקיצור, איזה ממיליון ואחת המצלמות הקיימות בשוק כדאי לקנות? בו נגיד שאני יכול להוציא כ500 ש"ח לכל היותר. המלצות?

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  4. Started by eliranl,

אני קונה 6800GT אז החלטתי לקנות לו בית אני צריך ספק טוב שיחזיק אותו ומארז יפה שיחליף את המארז המכוער שלי!! ופרט ליופי שיהיה שקט תודה מראש

• 11 תגובות
    • 834 צפיות
  5. הבדיקה נערכה על CD-R שמכיל שירים(702 מגה) ללא שריטות. הצורב הוא Aopen 2440.

• 7 תגובות
    • 834 צפיות
  6. מדובר במחבר שמאפשר לחבר את השלט המקורי של הפלייסטיישן2, ישירות לכניסת היו.אס.בי. של המחשב. אם יש בארץ מוצר כזה, אז אין לי צורך לרכוש בקר משחקים למחשב, פשוט לקחת את הבקר של הפי.אס.2 ונגמר הסיפור, נשמע גאוני המחבר הזה, הוא גם לא בהכרח יקר. http://www.kanection.co.uk/product.php/34/1/

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  7. Started by e-r-a-n,

בוקר אור.. יש לי את האל פסק שציינתי בכותרת רציתי לדעת איך אני יכול לחשב כמה זמן הוא יכול להחזיק לי את המודם אדסל, המחשב והמסך ראיתי שכתוב שהוא מחזיק בערך 10 דקות מחשב ומסך 15".. אבל לכל מחשב שונה זמן שונה.. :\ בכל מקרה - איך אני יכול לחשב את זה?

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  8. Started by h_yoav,

שלום לכולם אני זקוק לwireless usb עדיפות לhub אך גם יחיד יתקבל בשמחה ראיתי אפשרות לקנות כאלה בamazon. אך אני מעדיף לקנות מחנות בארץ כדי שאני יוכל לממש אחריות במידה ואני יצטרך. מישהו יודע איפה מוכרים דבר כזה בארץ? ויכול להמליץ לי גם על איזה דגם ללכת? תודה יואב.

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  9. Started by constantine16,

lema meshamshim amishkolot aele ba ahbar?

• 4 תגובות
    • 834 צפיות
  10. Started by galirimon,

שלום יש לי עכבר שיש לו 2 כפתורים כאלה בצד והוא מגיע ללא דיסק התקנה האם אפשר לשנות את התפקוד שלהם ? ניסיתי להוריד את הדריוורים של עכברי מיקרוסופט אבל זה לא עבד יש למישהו רעיון? תודה מראש גלי

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  11. בגלל שבקרוב המקלדת והעכבר שלי ישבו על השולחן ולא על לוח נשלף, החלטתי שיהיה הרבה יותר נוח ואסטתי ללכת על סט אלחוטי ומעוצב. יש כמה סטים שבדקתי אותם: Logitech LX710 Logitech LX700 Logitech S510 איזה מבין אלה נראה לכם הכי טוב? או שבכלל משהו אחר? אה, והנה קצת רקע: אני לא צריך טווח קליטה גדול, משהו כמו שניים-שלושה מטרים גג, איכפת לי מאוד מהעיצוב, כמעט כמו הביצועים אפילו, אני לא משחק כ"כ הרבה, אבל כן מדי פעם, אבל גם כשכן, לא מולטיפלייר בד"כ (לא יודע אם זה משנה בכלל). גם חשוב לי שיהיו כמה מקשים במקלדת שניתנים לתכנות. וכמה לדעתכם זה משנה אם יש מטען לעכבר או לא?

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  12. Started by Player9,

אז ככה - אני צריך עכבר גיימינג לפי הבקשות הבאות: שמעתי שהולך לצאת Razer DeathAdder גרסא 2 - יותר חדש עם 3500DPI וכל מיני דברים חדשים. שמעתי גם על ה-G500 שהוא סוג של שיפור של ה-G5. בקיצור כל הדגמים האלה מבלבלים אותי ואין לי מושג מה לקחת ..אני לא רוצה לקנות את ה-DA עם ה-1800DPI ואז אחר כך להתבאס ולדעת שיצא משהו ברמה גבוהה יותר. חוץ מזה אני משחק על 1680X1050 ומסך 22 - נראה לי שצריך DPI גבוה בשביל זה. בקיצור תמליצו לי על העכבר הכי טוב שנכנס לתקציב התקציב הוא בערך עד 250 שקל לעכבר .. על פאד אני כבר סגור-SteelSeries QcK Medium נראה לי פאד איכותי שיתאים לי.(עם הפאד לא מתאים תציעו משהו אחר + תסבירו למה) תודה לאלה שיעזרו! .

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  13. Started by Guarding angel,

http://translate.google.com/translate?js=n&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&u=http%3A%2F%2Fpctuning.tyden.cz%2Findex.php%3Foption%3Dcom_content%26view%3Darticle%26id%3D7401%26catid%3D34%26Itemid%3D70&sl=cs&tl=en&history_state0= האם מישהו יודע אם המקלדת Genius ErgoMedia 700 שקטה כמו הCURVE 2000? המיקרוסופט שקטה מאוד זה יבוא לזכותה אך ההתרגלות למקשים די בעייתית. אחי גם מחפש מקלדת על הדרך ואנחנו באותה ההתלבטות. בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  14. Started by MeMaster,

מה אתם אומרים עליו ? חבר שלי אמר שהוא כל הזמן לוחץ בטעות על כפתור שמשנה את הרגישות של העכבר..

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  15. Started by DaMn18,

מישהו יודע מי היבואן של המארזים שלהם בארץ ? מה אתר הבית שלהם ? ואיפה אני יכול לבדוק מידות של המארזים ?

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  16. Started by EITANPP0,

שלום. היום רכשתי דיו למדפסת וקיבלתי במתנה דפי הדפסה מיוחדים להדפסת תמונות של HP. ניסתי להדפיס איתם תמונה והוא עושה כאילו הוא לוקח את הדף המיוחד של ההדפסת תמונות אבל הוא מוציא אותו ללא הדפסת התמונה. ניסתי כמה פעמים וזה ממשיך. אולי מישהו יודע מה הבעיה או שהייתה לא בעיה דומה והוא יודע מה לעשות? אשמח לעזרה. תודה. ד"א המדפסת שלי היא: hp deskjet 5150 חוץ מזה אני חייב לציין שהמדפסת כן עובדת על דפים אחרים. בכותרת לא ידעתי בידיוק מה לכתוב, עזרה או בעיה אז הימרתי על שניהם. עם עשיתי משהוא לא נכון בכותרת בבקשה לתקן ולא למחוק. עריכה: הסוג של הנייר הזה הוא: HP Advanced Photo Paper

• 4 תגובות
    • 834 צפיות
  17. אז היום (רביעי) קניתי באופיס דיפו גיימפאד למחשב של חברת "AndGame" והתחלתי לשחק איתו כמה משחקים וזה עובד מצוין, עכשיו, חיפשתי ומצאתי תוכנה שתגרום לגיימפאד לשלוט במחשב כמו עכבר אבל היא היתה הגרסה החינמית שכל פעם שאני סוגר אותה הוא מחליפה לי את הלחצנים של העכבר (הימני נהיה שמאלי וההיפך), אגב קוראים לתוכנה "JoyMouse", עכשיו השאלות שלי הם: 1. האם מישהו מכיר תוכנה אחרת שבעזרתה אני יוכל לשלוט בעכבר עם הגיימפאד או אם אפשר לשנות בהגדרות במחשב משהו שיעזור לי? 2. האם אני יכול איכשהו לקבוע שמקשים בגיימפאד יתפקדו בתור ה- CTRL, Shift, ואולי החיצים? 3. זה בקשר לשלט למחשב, האם יש איזשהו שלט מומלץ שמישהו פה מכיר עד כ-300 ש"ח, בזאפ יש רק שני שלטים למחשב. תודה רבה.

18. Started by ofir667,

שלום, אני קונה מחשב לעריכת וידאו ואני צריך לקנות מקלדת ועכבר, אני מתלבט בין חוטי לאלחוטי.. יש לי חשש שאלחוטי עושה בעיות - זה נכון? אני מתלבט בין logitech mk120 לבין logitech mk260, יש מה לחשוש? או שפשוט לקחת את ה-260?

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  19. הדרישות : תקציב כ150 שח' - חשבתי על הMX518 אבל: אני לא רוצה משקולות. אני לא רוצה כפתור לשינוי רגישות. יש לי העדפה ללוגיטק אבל אני מוכן לשקול גם חברות אחרות. אני כן רוצה כפתורים נוספים בצד העכבר (5-6 כולל הכפתורים הרגילים). האם יש עכבר גיימינג שעונה על הדרישות שלי?

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  20. Started by aderet,

שלום חברים. זו הפעם הראשונה שאני מבקש מכם עצה: מה דעתכם על הספק הבא:400Watt XP480 2 Fans Thermaltake במערכת של: Intel Cherry Creek 915PCY cpu-p-4 2.66 palit g force 6600(רגיל) 2*512 ddr2 533 2צורבים 2 הארדיסקים(1 מתוכם חיצוני-usb) 3 מאווררים 80 1 מאורר 90 ויש לי בתכנון עוד 1... (אני לא יכול לקנות ספק יקר יותר כי זה גם ככה יותר מידי בישבילי) נב.כרגע שני מאווררים מנותקים והמארז פתוח כי אחרי שהוספתי את ה hd השני הספק הגנרי שלי( tzag-elita (dr-b500e 500wאלק פשוט לא נתן לusb מספיק "אויר". תודה מראש. max

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  21. אני משחק COD4 ואני מנסה להחליף בתוכנה SET POINT שה1 לא יהיה LEFT CLICK אבל כשאני שם משהו אחר בתור LEFT CLICK אני עדיין לא מצליח לשנות, למישהו יש רעיון? אני צריך את זה כדי ליצור איזה בינד \ מקרו כזה ובשביל זה אני צריך כפתור אחר בתור 1 ולא הLEFT CLICK

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  22. Started by mushee,

הייתי מעוניין בהמלצה לסט מקלדת ועכבר שפועלים על טכנולוגיית bluetooth עד 600 ש"ח....הטווח קליטה צריך להיות 5 מטרים ומעלה... חשבתי על הסט הבא של מיקרוסופט: Microsoft Optical Desktop Elite Bluetoot האם יש סט טוב יותר בטווח המחירים הזה?

• 2 תגובות
    • 833 צפיות
  23. Started by OfirCC,

שלום קניתי G5 הוא מצוין. אך אני רוצה לדעת על איזה DPI מומלץ לשחק במשחקים, זה מהיר לי מידי ואם המשקולות הם דבר חיוני?

• 3 תגובות
    • 833 צפיות
  24. Started by amirfefer,

טוב אז הספק הוא: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=799&catcode=271 (הכוח שלו 300 וואט) הוא יחזיק מערכת כזאת: AXP 2500+ Bartom Abit KV7 Geil 512 CAS: 2.5 Albatron Geforce 5900XT במארז יש 4 מאווררים (לא כולל הספק כמובן) הוא מתאים בכלל למערכת AMD?

• 2 תגובות
    • 833 צפיות
  25. שלום לכם. הזמנתי לאחי ליומולדת את המארז הנ"ל (בשחור ), ואני רוצה לדעת 1) איך הספק שלו?!? (500W, המארז מקורי של איי טופ...) 2) האם מישהו יודע אם הוא בטוח מגיע עם מאוורר 120 מאחורה?? בצד אני בטוח שכן, ומקדימה גם אחד נכון?!? 3) האם איי טופ היא החבקה המקורית שייצרה את ה -xblade?!? או שהיא גם חיקוי של מארז אחר?? 4) איך החברה הזאת בכלל?

• 8 תגובות
    • 833 צפיות

דיונים חדשים בפורומים