ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
יש לי מספר שאלות לגבי הספק הנ"ל : א. האם הוא הכן מספק את 475W ? ב. האם הוא תומך ב- SATA ? ג. האם הוא יחזיק את המערכת שלי ? (ראה מפרט מחשב) אלו הן שאלות חשובות היות והספק שלי הלך ,ואני מעונין לקנות את הספק הזה (יכול להשיג אותו ב - 350 ש"ח) ידוע לי כי מדובר בספק ישן יחסית אך מאילוצי תקציב אני נאלצתי להתעניין בו ! אם אפשר אותן שאלות לגבי הספקים הבאים : CoolerMaster eXtreme Power 430Watt V2.0 Thermaltake TR2 W0070 430W 24/20/6/4 Pin SATA תודה!
-
- 5 תגובות
- 802 צפיות
-
-
חברה אני מחפש אוזניות עם חיבור USB ולא 3.5 ממ זה ממש חשוב...ושיהיה גם מיקרופון...
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי סורק של dynotak וכמו שאתם יודעים אני לא יכול להשתמש בו! מי שיוכל לעזור לי ולשלוח לי לינק או קובץ אני מאוד יודה לו !!!!!! תודה.
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
מערכת ההפעלה - WIN98SE . כרטיס PCI של ה FW - מזוהה ועובד טוב. איך אני פותר את הבעיה? דריברים ? (חרשתי את האתר של סוני ולא מצאתי איזכור לדריבר אחד...)
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
-
איזה עכבר ומקלדת נחשבים הכי טובים כיום? (בשוק.. או לדעתכם..) לא חייב להיות שילוב.. אפשר גם בנפרד מה אתם אומרים על Logitech® Cordless Desktop® MX 5000 Laser ?
-
- 9 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום רב,אני מעוניין לרכוש מדפסת אלחוטית בתקציב של עד 850 ש"ח (עדיפות לכמה שפחות) חשבתי ללכת על ה J6413 של HP אשמח לקבל המלצות.
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת לייזר צבעונית עבור דפים A3 התקציב הוא כ - 30K - + שתוכל להתחבר לרשת שתהיה מהירה
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
אני הרבה זמן רוצה לקנות לי GamePad וברשת קראתי על הנ"ל רק דברים טובים, המחיר קצת יקר אבל אני קונה אותו במחיר סביר מארה"ב, מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
איפה אני יכול למצוא דגמים של עכברים שעושים מסז'....? יש אחד שניסיתי לא של לוג'טק או מייקרוסופט הוא עושה מסז' בן זונה מישהו מכיר??
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
הי, מחפש המלצה למצלמת רשת. חשוב שהתמונה תהיה איכותית אך לא למטרת צילום איכותי אלא רק שיחות וידאו ברשת לא מעוניין להוציא מאות שקלים אך אם אין מצב לתמונה איכותית עד 150 ש"ח יכול להרים את התקציב לכוון 300+ ש"ח תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
בוקר אור.. יש לי את האל פסק שציינתי בכותרת רציתי לדעת איך אני יכול לחשב כמה זמן הוא יכול להחזיק לי את המודם אדסל, המחשב והמסך ראיתי שכתוב שהוא מחזיק בערך 10 דקות מחשב ומסך 15".. אבל לכל מחשב שונה זמן שונה.. :\ בכל מקרה - איך אני יכול לחשב את זה?
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אני מחפש מקלדת למשחקים. תקציב: עד 250 ש"ח.
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
http://www.alteclansing.com/product_details.asp?pID=AVS500&sID=1 הם ילכו טוב עם פורטיסמו 2? זה התקציב מקסימום שלי לרמקולים...
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
ברשותי מצלמת וידאו דיגטלית של סוני trv330e מחוברת דרך 1394 מ"ה xp-pro . האם משהו יכול לומר לי כיצד ניתן להשתמש בה כמצלמת רשת למשל ביאהו מסנג'ר? בשאר תוכנות העריכה היא עובדת מצוין.
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
הייתי מעוניין בהמלצה לסט מקלדת ועכבר שפועלים על טכנולוגיית bluetooth עד 600 ש"ח....הטווח קליטה צריך להיות 5 מטרים ומעלה... חשבתי על הסט הבא של מיקרוסופט: Microsoft Optical Desktop Elite Bluetoot האם יש סט טוב יותר בטווח המחירים הזה?
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
מישהו מכיר את המדפסת hp psc 750 all-in-one ? זו מדפסת משולבת של HP עם סורק מצ"ב קישור לדף של המדפסת. תודה מראש. השאלה היא אם עדיף לי לקנות מדפסת וסורק נפרדים, האם באופן נפרד זה ישתלם לי יותר והאם האיכות של המדפסת המשולבת הזאת טובה. שוב תודה.
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-
-
טוב...אז ככה : כשאני מנסה לשמוע MP3 אז הוא נשמע בחלקים והוא איטי מאוד זה קורה רק בקבצי ה אמ פי 3 ניסיתי ב 3 תוכנות : winamp, soniqu, atomixMP3 אני לא כל כך יודע איפה נמצאת הבעייה..האם היה בהגדרות או בכרטיס קול או בווינדוס יש לי Creative Vibra 128 WINDOWS 98 ENABLED SECONED EDITION
-
שלום רב ותודה על העזרה שלכם קודם כל. תמיד יש פה אנשים שעוזרים. עכשיו בקשר למחשב, ביררתי היום והציעו לי על כרטיס מסך מ- KSP שהדגם שלו הוא X1800GTO 256MB, DDRIII, HDTV, VIVO, PCI-E במחיר של 1450 שקל.(של Powercolor) עכשיו השאלה שלי אם הוא שווה את המחיר ואם במחיר של 1500 שקל ניתן לקנות משהו אחר יותר חזק, עם VIVO. בקשר לזכרונות הוא הביא לי של Kingstone 1GB X 2 כלומר 2 גיגה ב-1020 שקל שכל אחד זה 510 שקל, 667 MHz DDR2. אני יודע שהם טובים אבל פשוט לשמוע עוד חוות דעת עליהם. עכשיו בקשר ללוח אם הוא הביא לי את הדגם הזה, 8I945GZME-RH s775 Conroe, 945GZ, VGA, PCI-E, המעבד שלי הוא Core 2 Duo 1.86G 2MB 775 E6300 CONROE אממ כעקרון זהו זה. שוב, תודה מראש על הכל.
-
- 8 תגובות
- 801 צפיות
-
-
עזרה | מחפש המלצות לוח גרפי לעבודה עם PHOTOSHOP תווך מחיר שאני מוכן לשם זה מקסימום 400 שקל
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום לכם, אני קונה מחשב ואני לא יודע איזה עכבר ומקלדת לקנות אני מוכן להשקיע על שתיהם 1000 שח אני רוצה עכבר ומקלדת למשחקים בבקשה תמליצו לי תודה
-
- 4 תגובות
- 801 צפיות
-
-
1. AIR Midi ATX P-IV 300W Front USB 2.0+Side Window שנראה כך: 2. Midi ATX Aurora 300W Side Window שנראה כך: אני מתלבט מכיוון שאני רוצה שהמארז יהיה מאוורר וגם יפה... אז בראשון יש את שני המקומות מקדימה למאווררים, ובשני יש ת'תאורה מקדימה(הכחולה)... אז מה כדאי מבינהם?! או שתציעו מארז אחר יפה ומאוורר בסביבות ה200... תודה.!
-
- 9 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום לכולם. מישהו מוכן להסביר בכמה מילים מה תפקיד הפילטרים בהקשר של כרטיסי מסך, ואיך לזהות כרטיס מסך בעל פילטרים גרועים (או טובים). תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
זקוק להמלצה למארז טוב עם זרימת אויר טובה בתוכו שיהיה דיי רחב ושקט ( מחשב פועל 24 שעות ). עד 450 ש"ח.
-
- 10 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום =] במסגרת העבודה שלי אני צריך להציג את סיכום השנה שחלפה. יש לי שלושה מחשבים ודי.וי.די שאני רוצה לחבר אותם בו זמנית לשני מסכי LCD גדולים ומקרן. ככה שאוכל להציג את הדברים במקביל ולהחליף בין התצוגות כרצוני... אלו אפשרויות יש לי (מבחינת חיבורים כמובן)? תודה!
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-