ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
סיימתי לקרוא את הכתבה בטום הכרטיסים האלו פשוט יוצאים מהכלל! הגיפורס 4 MX460 מבצע כמו GeForce 3 Ti200 בבנצים הרגילים וכמו גיפורס 3 Ti500 כשמכניסים FSAA לתמונה! פשוט מדהים! רק חבל שהוא עדיין לא תומך ב Vertex/Pixel Shaders - וכיוון שזה נראה לאן שהולך העתיד אני לא חושב שהכרטיס כל כך שווה... רואים את זה שבוחנים אותו על Aquanox. הגיפורסים שמבוססים על Nv25 (כל סדרת הגיפורס 4 Ti) פשוט מדהימים כל אחד מהם יותר טוב מהגיפורס 3 Ti500 והביצועי FSAA שלהם פשוט יוצאים מהכלל! הירידה בביצועים שה NV25 מקבל כתוצאה משימוש ב Fsaa היא פחותה באופן משמעותי מהגיפורס 3 וה Radeon 8500. והגיפורס 4 Ti4200 שהוא יותר חזק מהגיפורס 3 Ti500 עולה 200$ מחיר רשמי שזה בערך 100$ פחות מהמחיר הרשמי של הגיפורס 3 …
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
הפעלה XP HOME וכמובן כל הישומים האחרים ממחשב P-2 למחשב חדש AMD DURON1.2 אין לי חשק לפרמט ולהתחיל הכל מהתחלה(מחצית חיי נראה ביליתי בפירמוטים.הפירמוט הראשון בשנת 93 H.D של 500 מגהצ ביל גייטס אז אמר ש500 מגהצ יספיק לכל החיים) חשבתי שלפני העברת ה H.D אני הסיר את כל ההתקנים העביר את ה H..D למחשב החדש ולאחר הזיהוי בביוס הופפס המערכת עולה האם אני חושב נכון? אם לא היכן טעיתי אבל בעדינות תודה לכל העוזרים נעם
-
- 6 תגובות
- 782 צפיות
-
-
המארז לא צריך להיות יותר מדי גדול, וכל עוד זה לא עובר ת'800 ש"ח זה בסדר. +מאוררים. אם זה עולה קצת יותר זה בסדר, כל עוד לא תתקעו אותי עם ההכי טוב שאין לי שימוש ועם ההכי גרוע שהוא לא מספיק, הקיצר תנו לי אחד טוב. תודה.
-
- 8 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אני מתכנן ליקנות את ה MX 500 של לוגיטק ורציתי לדעת אם הקטע של כל ה8 כפתורים האלה נוח? ז"א, להעביר דפים קדימה ואחורה באינטרנט באמת נוח איתו? המקשים לא רחוקים מידי מהאצבע? והשקע הזה שיש בצד שמאל שלו לאגודל נוח? והאם הוא לא גדול מידי ליד... זהו, תודה. 8)
-
- 10 תגובות
- 782 צפיות
-
-
קניתי מדפסת של קנון pixma ip4600 התקנתי הכל כמו שצריך עשיתי יישור ראש הדפסה עם הדף שהביאו לי היה אמור לצעת כחול ושחור בדף דוגמא יצא רק שחור ורק 2 שורות ניסתי סתם להדפיס דף לראות אלי זה לא קושר יצא שחור לבן עשיתי שוב עשעיתי יישור ראש ויצא כחול ושחור כאילו זה יצא טוב אבל אני לא מצליח להדפיס צבעוני נכנסתי לעזזרה של קנון שקיבלתי עם הדיסק ואני לא מבין כלכך מה כל מה שרשום שם ניסתיי לעשות וזה לא עוזרר יש למשיו אולי כיוון למה זה ככה?
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אני משחק COD4 ואני מנסה להחליף בתוכנה SET POINT שה1 לא יהיה LEFT CLICK אבל כשאני שם משהו אחר בתור LEFT CLICK אני עדיין לא מצליח לשנות, למישהו יש רעיון? אני צריך את זה כדי ליצור איזה בינד \ מקרו כזה ובשביל זה אני צריך כפתור אחר בתור 1 ולא הLEFT CLICK
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום, אחי שמאלי והוא רוצה עכבר יעודי גיימינג לשמאליים. מישהו מכיר משהו בסגנון? התקציב באמת לא משנה כל עוד זה בגדר הנורמה (לא עכבר מטומטם ב 600 ש"ח ). תודה
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
הי, מחפש המלצה למצלמת רשת. חשוב שהתמונה תהיה איכותית אך לא למטרת צילום איכותי אלא רק שיחות וידאו ברשת לא מעוניין להוציא מאות שקלים אך אם אין מצב לתמונה איכותית עד 150 ש"ח יכול להרים את התקציב לכוון 300+ ש"ח תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
כמו שאני יכול לקנות דיו בנפרד ולמלא בעצמי, יש דבר כזה גם עם טונרים? או דרך אחרת לחסוך כסף?
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
לקראת קניה-האם רצוי שהמקלט יהיה ממול המקלדת והעכבר וללא חסם ביניהם?
-
- 5 תגובות
- 782 צפיות
-
-
בגלל שבקרוב המקלדת והעכבר שלי ישבו על השולחן ולא על לוח נשלף, החלטתי שיהיה הרבה יותר נוח ואסטתי ללכת על סט אלחוטי ומעוצב. יש כמה סטים שבדקתי אותם: Logitech LX710 Logitech LX700 Logitech S510 איזה מבין אלה נראה לכם הכי טוב? או שבכלל משהו אחר? אה, והנה קצת רקע: אני לא צריך טווח קליטה גדול, משהו כמו שניים-שלושה מטרים גג, איכפת לי מאוד מהעיצוב, כמעט כמו הביצועים אפילו, אני לא משחק כ"כ הרבה, אבל כן מדי פעם, אבל גם כשכן, לא מולטיפלייר בד"כ (לא יודע אם זה משנה בכלל). גם חשוב לי שיהיו כמה מקשים במקלדת שניתנים לתכנות. וכמה לדעתכם זה משנה אם יש מטען לעכבר או לא?
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אני רוצה שתמליצו לי על מקלדת ועכבר אלחוטיים טובים בסכום של עד 400 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
מישהו ראה את המוצר הנ"ל בארץ ? ואם לא, מכיר חנות שמוכנה לשלוח אותו לארץ ? אגב, מדובר במוצר הזה : http://www.techonweb.com/products/productdetail.aspx?id=E05073&src=FG http://www.affordablehomeelectronics.com/index.asp?PageAction=VIEWPROD&ProdID=98744
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך המלצה למתאם Bluetooth, כזה שמתחבר ל-USB, ותומך ב-BT 1.2. צריך להיות זול (כמה שאפשר), וטווח קליטה סביר (אני לא צריך הרבה, 2 מטרים לרוב, אבל כמובן עדיף כמה שיותר). תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 782 צפיות
-
-
הבנתי ש MX1000 LogiTech עכבר מצוין אבל לא נוח למשחקים רציתי לדעת אם משהו ניסה אותו במשחקים אם באמת לא נוח לשחק איתו.... אשמח לקבל הצעות לעכברים נוספים תודה
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
אני צריך מדפסת חדשה אחרי שכבר נמאס לי מה hp 930C שפועלת על מצבי רוח . מכיוון שאני לא מבין במדפסות (ובמחירים שלהם בכלל) אז אין תקציב מוגדר כ"כ. השימוש שלה הוא שימוש ביתי רגיל .. לא משהו מיוחד אז אני לא צריך איזה משהו בומבסטי , משהו פשוט שיעשה את העבודה כשצריך ושלא יעשה בעיות. עד עכשיו השתמשתי רק בHP אבל אין לי בעיה לעבור לחברות אחרות אם הם מציאים דברים משתלמים יותר . פתוח לכל ההצעות שאפשר , תודה.
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אני צריך המלצות.... אני לא גיימר או משהו אני פשוט צריך עכבר נוח יעיל עם מספיק כפתורים גדול מידי פעם אני משחק אז זה גם דבר חשוב ודי חשוב שהוא יראה טוב אז מה אתם אומרים הmx400 יתאים לי? עם לא תציאו משהו אחר ד"א כמה dpi יש לו?
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
שלום רב,אני מעוניין לרכוש מדפסת אלחוטית בתקציב של עד 850 ש"ח (עדיפות לכמה שפחות) חשבתי ללכת על ה J6413 של HP אשמח לקבל המלצות.
-
- 4 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש עכבר אלחוטי עד 250 שקל למחשב. תודה
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מדפסת לייזר משולבת עם כרטיס רשת שיכולה להדפיס ולסרוק משני הצדדים. מישהו מכיר ויכול לעזור לי בכך? גיל
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום רב! צריך את עזרתכם כדי לגלות מי היצרנית של הWEBCAM שבתמונה, כיוון שהדרייברים אבדו ואין לי דרך להפעיל את המצלמה לשימוש. ??? ??? ??? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אני אחד שאוהב לשמוע הרבה מוזיקה במחשב .... מה אתם אומרים לקחת אותם?
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
-
שלום. יש לי מדפסת HP-6313 והיא מפסיקה להדפיס ברגע שאחד ממכלי הדיו הולך להיגמר ולדעתי יש עוד מספיק דיו להמשיך ולהדפיס . כיצד ניתן לבטל את הפסקת ההדפסה כאשר המדפסת מגלה שאחד ממחסניות הדיו הולך להיגמר ? . איך ניתן להדפיס רק שחור ללא צבע ? תודה
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
חשבתי אולי לקנות סט אלחוטי כי נמאס לי שיש לי חוטים על השולחן. היה לי פעם סט אלחוטי של לוגי'טק שעבד ב 2.4 אבל היה לאגים בעכבר ששיגעו אותי ונפטרתי ממנו.. הבנתי שבלותות' הרבה יותר טובה ויציבה והתחלתי להתעניין.. רציתי לשאול אם יש סט כלשהו או אולי עכבר ומקלדת בנפרד שאפשר לקנות...? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-