ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
אז ככה - אני צריך עכבר גיימינג לפי הבקשות הבאות: שמעתי שהולך לצאת Razer DeathAdder גרסא 2 - יותר חדש עם 3500DPI וכל מיני דברים חדשים. שמעתי גם על ה-G500 שהוא סוג של שיפור של ה-G5. בקיצור כל הדגמים האלה מבלבלים אותי ואין לי מושג מה לקחת ..אני לא רוצה לקנות את ה-DA עם ה-1800DPI ואז אחר כך להתבאס ולדעת שיצא משהו ברמה גבוהה יותר. חוץ מזה אני משחק על 1680X1050 ומסך 22 - נראה לי שצריך DPI גבוה בשביל זה. בקיצור תמליצו לי על העכבר הכי טוב שנכנס לתקציב התקציב הוא בערך עד 250 שקל לעכבר .. על פאד אני כבר סגור-SteelSeries QcK Medium נראה לי פאד איכותי שיתאים לי.(עם הפאד לא מתאים תציעו משהו אחר + תסבירו למה) תודה לאלה שיעזרו! .
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני העכברים הנ"ל - האם לרבולושן המטען הוא גם סטנד לעכבר? כי ראיתי שבג'י 7 צריך להוציא את הבטריה ולהטעין אותה בנפרד מהעכבר כל פעם (העכבר מגיע עם 2 בטריות באריזה). והמטען/סטנד שלהם - הוא מתחבר ליו אס בי בשביל המתח, או ישר לשקע חשמל? אני ראיתי את שני העכברים בהפרש של שקל בבאג, אבל עכשיו בזאפ אני רואה שהג'י 7 גם משמעותית יותר זול (343 מול 525 במינימום), אז יש איזה פיצ'ר נוסף שאני צריך לשים לב אליו, שעלול להטות את הכף לטובת הרבולשן בכל זאת? נ.ב. - יש לשניהם או לאחד מהם כבר דרייברים לויסטה? תודה רבה מראש.
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-
-
להקהילת HWZone, שלום רב. אני מחפש לקנות מדפסת שחור-לבן לצורך הדפסת טקסט בקמויות גדולות במחיר הכי זול (תפוקת דפים גדולה במחיר קטן). הדפסת צבע ותמונות בכלל לא חשובה לי. איזה סוג מדפסת יותר תתאים למסימה, לייזר או דיו? האם יש מישהו שמנוסה בתחום הנ''ל שמע או יודע משהו ויוכל להמליץ? בתודה מראש, מר. זמן תה.
-
- 5 תגובות
- 783 צפיות
-
-
יש לי את ה-G5, הבעיה היא שנאגר מתחת לעכבר מן כזה ליכלוכים שחורים כאלה, אין איזה חומר ניקוי מסויים שיכול להסיר את הליכלוך הזה לגמרה (הכוונה שלא יידבק אליו הרבה ליכלוכים כתוצאה מכיכוך).
-
- 5 תגובות
- 783 צפיות
-
-
קראתי את הביקורת ל"השוואת פדים לעכבר" ונורא התרשמתי. http://hwzone.co.il/reviews/pads_roundup/ אבל לא מצויין מי מוכר או משווק מוצרים אילו בארץ. בכל מקרה אני מחפש את XRayPads Aqua3 , איפה אני יכול לרכוש את המוצר?
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
טוב...אז ככה : כשאני מנסה לשמוע MP3 אז הוא נשמע בחלקים והוא איטי מאוד זה קורה רק בקבצי ה אמ פי 3 ניסיתי ב 3 תוכנות : winamp, soniqu, atomixMP3 אני לא כל כך יודע איפה נמצאת הבעייה..האם היה בהגדרות או בכרטיס קול או בווינדוס יש לי Creative Vibra 128 WINDOWS 98 ENABLED SECONED EDITION
-
שוכרים את הבעיה שלי? טוב אני אזכיר לכם בקיצור: כאשר משחקים טוענים, הרבה פעמים ה-WIN XP מביא מסך כחול כזה ואז עושה Restart. זה גם קורה לפעמים כשמנסים לכבות את המחשב או כשאני מעתיק משהו. (זה קורה הרבה יותר פעמים במשחקים) בקיצור, הגעתם למסקנה שזה או בעיה עם הכרטיס מסך - Radeon 8500 של Palit/Xpertvision - או שזאת בעיה של הזיכרון. עדיין לא החלפתי אף אחד מהם... בקיצור, בשלושה ימים האחרונים התחילה בעיה עוד יותר מוזרה: פעם בשלוש פעמים (בערך) שאני מדליק את המחשב, עושה Restart או שה-Win עושה מסך כחול ו-Restart, כשה-XP אמור לטעון את עצמו (מסך כזה שכתוב WIN XP עם פס כחול שזז) הוא פשוט לא עושה את זה. כל מה שאני רואה זה מסך ריק לגמרי. אז אני צריך פשוט ללחוץ על reset. אחרי ה-reset הוא כ…
-
- 5 תגובות
- 783 צפיות
-
-
הוא לא עלה,לא היה אפשר להכנס לביוס. מסרתי אותו למעבדה והיום לקחתי אותו. לפי מה שהם אומרים שהכבלים של הסי.די לא היו מסודרים נכון. האם צריך להיות להם סדר מיוחד?
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-
-
ורציתי לדעת איפה איך כדאי לקנות אתר\חנות, ואיזה כדאי לקנות, אני יודע שהשאלה טיפשית אבל אני רוצה עכבר חדש
-
- 6 תגובות
- 783 צפיות
-
-
טוב כפי שאמרתי קיבלתי משקפים של אסוס,שחורים כאלו. אבל היה להם חיבור כמו של מיקרופונים ורמקולים למחשב. אני לא יודע מה ואיך הם עושים ואני זקוק לעזרה לגביי זה.
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
אומרים שהמארז הזה בא עם 7 מאווררים חכמים. אני רואה רק 5 מאווררים ואולי מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה חכם במאווררים האלה? http://www.thermaltake.com/products/cases/5000a.htm
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר לקנות בכמות מסחרית משטחים לעכבר עם הדפסה (ממוחשבת, על בסיס .jpg) במחיר זול?
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
ראיתי את המארז הזה ב TECHTV. הוא נראה חבל על הזמן. יש למישהו אותו ? לפי התמונות באתר הוא נראה חבל על הזמן. תמונות: איך אפשר להשיג אותו? תודה!
-
- 6 תגובות
- 783 צפיות
-
-
הרכבתי לפני שבוע מחשב חדש במארז 6A19 ושמתי לב שאין לו רמקול פנימי (המעאפן הקטן שיודע רק לצפצף). מיד תלשתי רמקול כזה ממארז ענתיקה שהיה לי בצד והרכבתי בפנים. למזלי המגנט של הרמקול נתפס חזק במארז, אז לא טרחתי להדביק אותו בכלל. מה המצב במארזים אחרים היום? האם גם הם מגיעים ללא רמקול? אני מוצא את הרמקול מאד שימושי בזמן boot.
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום! יש לי במחשב בעיה של התחממות יתר, אז ביררתי והמליצו לי לקנות את המארז הזה. כרגע יש לי נראה לי מארז ג'נרי, שיש בו מאוורר אחד ועוד מאוורר קטן. בדקתי באוורסט והיה כתוב שהRPM של המאוורר הוא בסביבות ה-3000, ועכשיו כשבדקתי את המארז שברצוני לקנות, ראיתי שהוא בא רק עם מאוורר אחד שיש לו איזה 1600 RPM... אז אני לא בטוח שזה באמת מה שיעזור לי כדי לפתור את בעיית ההתחממות... מה אני יכול לעשות? כדאי לקנות את המארז הזה? אולי אחר (אני גם צריך ספק טוב כי אני לא בטוח שהספק שלי כרגע יחזיק את המערכת שלי + עוד כמה מאווררים)? התקציב שלי הוא מקסימום עד 700 ש'ח (כולל משלוח). אני לא מתכנן אוברקלוקינג או משהו בסיגנון... רק להוריד את הטמפרטורה של הרכיבים במחשב בבערך 8 מעלות.
-
- 9 תגובות
- 783 צפיות
-
-
סאלוט ! אז ככה, מכיוון שאני משחק פיפא הרבה אז החלטתי שהגיע הזמן לקנות gamepad לפיפא, ובידיוק נפלה לחיקי הזדמנות ויש לי מכרים שנוסעים לגמרניה והם הסכימו לי לקנות שם gamepad, אז אני צריך Gamepad שלא יעלה במחירו על 25 יורו בערך. כמו כן אשמח אם תביאו לי אתרים של חנויות בגרמניה (או שיש להם סניפים בגרמניה) ומוכרים gamepads ואוזניות (אפשר גם שני אתרים נפרדים לא חייב שאחד ימכור את שניהם) זהו, המשך יום נעים ותודה מראש על ההעזרה 8)
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
-
שלום, ברשותי מדפסת HP1100 ומדפסת HP5510. רציתי לדעת בהדפסת מסמכים בשחור לבן איזה דיו יותר חסכוני. תודה מראש, חג שמח ושבוע טוב - יונתן
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
המארז לא צריך להיות יותר מדי גדול, וכל עוד זה לא עובר ת'800 ש"ח זה בסדר. +מאוררים. אם זה עולה קצת יותר זה בסדר, כל עוד לא תתקעו אותי עם ההכי טוב שאין לי שימוש ועם ההכי גרוע שהוא לא מספיק, הקיצר תנו לי אחד טוב. תודה.
-
- 8 תגובות
- 782 צפיות
-
-
סיימתי לקרוא את הכתבה בטום הכרטיסים האלו פשוט יוצאים מהכלל! הגיפורס 4 MX460 מבצע כמו GeForce 3 Ti200 בבנצים הרגילים וכמו גיפורס 3 Ti500 כשמכניסים FSAA לתמונה! פשוט מדהים! רק חבל שהוא עדיין לא תומך ב Vertex/Pixel Shaders - וכיוון שזה נראה לאן שהולך העתיד אני לא חושב שהכרטיס כל כך שווה... רואים את זה שבוחנים אותו על Aquanox. הגיפורסים שמבוססים על Nv25 (כל סדרת הגיפורס 4 Ti) פשוט מדהימים כל אחד מהם יותר טוב מהגיפורס 3 Ti500 והביצועי FSAA שלהם פשוט יוצאים מהכלל! הירידה בביצועים שה NV25 מקבל כתוצאה משימוש ב Fsaa היא פחותה באופן משמעותי מהגיפורס 3 וה Radeon 8500. והגיפורס 4 Ti4200 שהוא יותר חזק מהגיפורס 3 Ti500 עולה 200$ מחיר רשמי שזה בערך 100$ פחות מהמחיר הרשמי של הגיפורס 3 …
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
הפעלה XP HOME וכמובן כל הישומים האחרים ממחשב P-2 למחשב חדש AMD DURON1.2 אין לי חשק לפרמט ולהתחיל הכל מהתחלה(מחצית חיי נראה ביליתי בפירמוטים.הפירמוט הראשון בשנת 93 H.D של 500 מגהצ ביל גייטס אז אמר ש500 מגהצ יספיק לכל החיים) חשבתי שלפני העברת ה H.D אני הסיר את כל ההתקנים העביר את ה H..D למחשב החדש ולאחר הזיהוי בביוס הופפס המערכת עולה האם אני חושב נכון? אם לא היכן טעיתי אבל בעדינות תודה לכל העוזרים נעם
-
- 6 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אני מתכנן ליקנות את ה MX 500 של לוגיטק ורציתי לדעת אם הקטע של כל ה8 כפתורים האלה נוח? ז"א, להעביר דפים קדימה ואחורה באינטרנט באמת נוח איתו? המקשים לא רחוקים מידי מהאצבע? והשקע הזה שיש בצד שמאל שלו לאגודל נוח? והאם הוא לא גדול מידי ליד... זהו, תודה. 8)
-
- 10 תגובות
- 782 צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי מארז SPL-Super Power אשר בא ביחד עם ספק Codegen 300W. העסק הזה עלה לי משהו כמו 200 שקל.. עכשיו רציתי לדעת האם הספק הזה הוא ג'נרי, ג'נרי טוב או משהו אחר והאם הוא מתאים ונותן מתחים יציבים לאט'לון 1700+ 0.18 והאם המחיר הזה שווה את הקניה.. תודה, אור.
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
מדובר בסט מקלדת ועכבר אלחוטיים של לוגיטק דגם דסקטופ הוראות ההתקנה וההפעלה פשוטות ואכן המקלדת עובדת אבל העכבר לא. לפעמים נראה שהעכבר מזוהה על ערוץ 1 או 2 אבל ללא הופעת סמן כלשהו. אבל יתכן שמדובר בזיהוי משני של המקלדת משום מה הסוללות חדשות כמובן. סוג חיבור PS2 לשניהם מערכת הפעלה W2K אנייבל לוח אם 7VRXP נוסה עם ביטול התקני USB (בביוס) וללא ביטול. אין הבדל בתגובה. נראה שהלוח לא מזהה עכבר PS2 ולכן גם אין זיהוי במקרה הזה השאלה היא האם יש היכן שהוא בהגדרות הביוס התיחסות ל PS2 . אני לא מצאתי כלום כולל עם CTRL F1 נבדקו גם דריברים והתנגשויות כסיבה לבעיה. כל רעיון רציני יתקבל בברכה מסתבר שההמלצה של לוגיטק לא להשתמש ב USB אינה תקפה במקרה הזה. לאחר סידרת נסיונות ע"פ ההמלצות התמיכה…
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
1. AIR Midi ATX P-IV 300W Front USB 2.0+Side Window שנראה כך: 2. Midi ATX Aurora 300W Side Window שנראה כך: אני מתלבט מכיוון שאני רוצה שהמארז יהיה מאוורר וגם יפה... אז בראשון יש את שני המקומות מקדימה למאווררים, ובשני יש ת'תאורה מקדימה(הכחולה)... אז מה כדאי מבינהם?! או שתציעו מארז אחר יפה ומאוורר בסביבות ה200... תודה.!
-
- 9 תגובות
- 782 צפיות
-