עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אני לא לוקח את כול הרכיבים של המחשב כי אני לא צריך מסך,הארד דיסק,צורב,כרטיס קול,מקלדת,עכבר,מדפסת ועוד כמה דברים רק תגידו בבקשה מה דעתכם על הרכיבים שאני לוקח והאם המחיר טוב? ובקשר לGEFORCE4 של INVSION אני ישנה את זה אבל זה סתם לביתניים כי בטח גם החברה שאני יחליף אלייה היא תעלה כמעט אותו הדבר אז זה רק לביתניים בשביל לדעת אם המחיר טוב http://members.rambler.co.il/blaaat/PCHARDWARE%20-%20Computer%20Configuration3.htm

• 6 תגובות
    • 824 צפיות
  2. יש לי מקלדת Microsoft Wireless Multimedia Keyboard 1.1 , ובמקלדת הזאת הפכו את מקשי הF לפעולות כמו Undo, Redo, New, Open, Save וכ'ו. בתוכנות כמו וורד למשל זה יכול להועיל. אבל לי זה מפריע מאוד! איך מבטלים את זה ומחזירים למקשי הF את התפקיד המקורי ? תודה ענקית לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  3. Started by amir.o,

למישהו יש ניסיון עם המדפסת הזאת ? אני מחפש משהו ביתי ,מוכרים אותה ב- 480 ש"ח, האם שווה ?

• 8 תגובות
    • 824 צפיות
  4. Started by kakolokia,

מישהו יכול להביא לי מדריך שיסביר לי איך לנקות את המראות של המדפסת ?? בנוסף זה יהיה נחמד אם תוכלו להסביר לי איפה בכלל נמצאות המראות האלה ?? עריכה: אהה שכחתי לומר שיש לי מדפסת לייזר צבעונית מדגם HP 1600 laserjet

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  5. Started by T.K,

שלום לכולם. מישהו מוכן להסביר בכמה מילים מה תפקיד הפילטרים בהקשר של כרטיסי מסך, ואיך לזהות כרטיס מסך בעל פילטרים גרועים (או טובים). תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  6. Started by matan007,

התחדשתי היום באוזניות: steelseries siberia v2 באופן מפתיע אני הכי הרבה נהנה לשמוע איתם מוזיקה יותר מאשר לשחק איתם! העניין הוא שמישום מה אני תמיד נמצא בין ה- 80 ל- 100 אחוז ווליום במחשב וזה נראה לי אומר שלכרטיס קול המובנה בלוח שלי אין כנראה מגבר חזק. בכל מקרה נתקלתי במגבר USB ייעודי לאוזניות אלו והוא עולה בארץ 225 ש"ח: http://www.tms.co.il/product/6378 מישהוא יודע אם זה סתם חרטה או באמת נותן משו? ומצד שני ראיתי את זה באיביי: http://www.ebay.com/itm/NEW-SteelSeries-USB-Siberia-SOUNDCARD-Virtual-7-1-/180835708471?pt=Other_MP3_Player_Accessories&hash=item2a1aa5ee37#ht_3206wt_1396 שווה להזמין? נראה שזה בקופסא מקורית..?

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  7. Started by Shasoosh,

אני הרבה זמן רוצה לקנות לי GamePad וברשת קראתי על הנ"ל רק דברים טובים, המחיר קצת יקר אבל אני קונה אותו במחיר סביר מארה"ב, מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  8. Started by mhnuemhnue,

אני מתכנן לקנות את הDeathadder, האם הוא אופטי או לייזר? יש לי פאד QcK שמתאים יותר לאופטי, אז... הדת' אדר יתאים?

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  9. Started by NHHEU,

רציתי לדעת אם HEC 300AR יספיק למחשב הבא AMD 2400 ATI 9700 NON PRO שתי כוננים קשיחים ,סידירום 4 מאווררים תודה מראש

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  10. הוא לא עלה,לא היה אפשר להכנס לביוס. מסרתי אותו למעבדה והיום לקחתי אותו. לפי מה שהם אומרים שהכבלים של הסי.די לא היו מסודרים נכון. האם צריך להיות להם סדר מיוחד?

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  11. Started by מווו,

המארז לא צריך להיות יותר מדי גדול, וכל עוד זה לא עובר ת'800 ש"ח זה בסדר. +מאוררים. אם זה עולה קצת יותר זה בסדר, כל עוד לא תתקעו אותי עם ההכי טוב שאין לי שימוש ועם ההכי גרוע שהוא לא מספיק, הקיצר תנו לי אחד טוב. תודה.

• 8 תגובות
    • 824 צפיות
  12. Started by ati radeon,

אני קונה מארז חדש, יש שניים שאני מאוד אהבתי והם בידיוק בתקציב שלי,ויש עוד כמה שאותם גם אהבתי אבל הם פחות מעניינים אותי, אז ככה הם אפשר לומר אותו דבר אבל חברות שונות ומחירים שונים, ואולי עוד כמה דברים אני לא יודע, אבל אני יודע שהספקים שלהם שניהם 400W, אז הינה המארזים: שני אלו הם אלו שבאמת מעניינים אותי והתקציב 300 שקלים חדשים ביותר: GYRO http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_829&products_id=4081 Simbadda http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_689&products_id=4866 ואלו הם פחות מעניינים אותי,וכולם של סימבדה למשהו: Simbadda http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_689&products_id=4868 http://www.pandas.co.il/produc…

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  13. הדרישות : תקציב כ150 שח' - חשבתי על הMX518 אבל: אני לא רוצה משקולות. אני לא רוצה כפתור לשינוי רגישות. יש לי העדפה ללוגיטק אבל אני מוכן לשקול גם חברות אחרות. אני כן רוצה כפתורים נוספים בצד העכבר (5-6 כולל הכפתורים הרגילים). האם יש עכבר גיימינג שעונה על הדרישות שלי?

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  14. מקלדת (חוטי) לא צריך שהיא תיהיה מיוחדת או משהו... משהו פשוט... שיעבוד טוב במשחקים... (כי לפעמים יש בעיה (לדוגמא) במשחקים שרצים/הולכים קדימה (עם הלחצן ''w'') אז באמצע זה מפסיק ואז צריך ללחוץ עוד פעם ''w'' - או שזה לא תלוי במקלדת אלא בהגדרות? :<) Logitech Media Keyboard Elite - מקלדת בסדר למשחקים? לא יהיה את הבעיה הנ"ל? (או שכמו שרשמתי זה לא תלוי במקלדת אלא בהגדרות..?) במידה והמקלדת הנ"ל לא טובה... אשמח להמלצות נוספות... עד 200 (לא צריך דברים, כפתורים מיוחדים, ולא צריך עכבר איתו ושיהיה חוטי.. וכמובן כמה שיותר זול.) תודה מראש לעוזרים :

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  15. Started by ronyw1,

בקיצור די דפקו אותי בחומרה ורציתי לדעת האם זה קרה לעוד מישהו כי אני מתכוון לתבוע אותם.

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  16. Started by OfirCC,

שלום קניתי G5 הוא מצוין. אך אני רוצה לדעת על איזה DPI מומלץ לשחק במשחקים, זה מהיר לי מידי ואם המשקולות הם דבר חיוני?

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  17. Started by Sandman61,

איך אפשר לבטל את החסימה הזאת של המקלדת (צפצוף כזה) שברגע שלוחצים על כמה מקשים הוא מפעיל רק אחד מהם ... ? תודה

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  18. Started by X7-007,

אני מחפש מקלדת לא הכי יקרה שהיא Red בשביל גיימינג וכתיבה. ה Blue בטוח לא בשבילי ולא בשביל גיימינג ה Black דורש כוח עצום וממש לא נוח בשביל גיימינג, פשוט קשה ללחוץ על W ועל SHIFT באותו זמן. ה Brown לא בדקתי אבל אני מניח שדי דומה לאדום אבל יותר קל ללחוץ עליו ה Red בכללי לוקח את הנוחות של מקלדת רגילה אבל יותר נח לשחק ולכתוב. יש כל כך הרבה מקלדות לא מפריע לי שיהיה בלי תאורה למרות שזה יהיה שימושי רק לא יותר מדי יקר. כרגע יש לי את ה ThermalTake Meka G1 שקניתי מזמן והיא סתם מחוברת למחשב, אני לא משתמש בה לשום משחק או כתיבה, מחפש למכור אותה.

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  19. Started by Asafalfa,

היי אנשים טוב אני צריך Surge טוב לחורף אבל אני לא וידע איפה אני יכול למצוא אחד כזה ...? ואיזה סוג או חברה טובה ..? תודה... מי שלא יודע מה זה Surge זה נגד נפילות מתח ...

• 4 תגובות
    • 823 צפיות
  20. Started by MeTaLhAmMeR,

אני מתכנן ליקנות את ה MX 500 של לוגיטק ורציתי לדעת אם הקטע של כל ה8 כפתורים האלה נוח? ז"א, להעביר דפים קדימה ואחורה באינטרנט באמת נוח איתו? המקשים לא רחוקים מידי מהאצבע? והשקע הזה שיש בצד שמאל שלו לאגודל נוח? והאם הוא לא גדול מידי ליד... זהו, תודה. 8)

• 10 תגובות
    • 823 צפיות
  21. Started by hard_comp,

מישהו מכיר את המדפסת hp psc 750 all-in-one ? זו מדפסת משולבת של HP עם סורק מצ"ב קישור לדף של המדפסת. תודה מראש. השאלה היא אם עדיף לי לקנות מדפסת וסורק נפרדים, האם באופן נפרד זה ישתלם לי יותר והאם האיכות של המדפסת המשולבת הזאת טובה. שוב תודה.

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  22. לכל אלה שחושבים שאני סתם קינית דברים זולים אז הינה מפרט קטן.... Product name Genuine Intel® Pentium® 4 processor based system Board model Genuine Intel® D850GB system board OS version Windows* 2000/xp version 5.1 build 2600 OS memory 261,424 KB RAM Processor Genuine Intel® Pentium® 4 processor Processor speed 1.50 GHz Bus speed 400 MHz L1 cache Data Cache 8KB, Execution Trace Cache 12K Micro-ops L2 cache Advanced Transfer Cache 256KB Form factor ZIF Socket Stepping 7 Physical memory 256 MB RAM Memory speed PC800 Memory type Other, RAMBUS Fo…

• 6 תגובות
    • 823 צפיות
  23. Started by Bar_B_q,

אני רוצה לקנות בלוטות למחשב שלי כדי לחבר את ה אנג'ייג' מה אני צריך לדעת שאני קונה בלוטות? שאני לא יקבל איזה משהו שלא יהיה לי טוב כי ראיתי שיש הרבה סוגים עם אנטנטה בלי אנטנה mini לא מיני וראיתי שהרוב זה 2.4 GHZ זה מה שצריך להיות? צריך להיות משהו מיוחד שאני צריך לבדוק שיש?

• 8 תגובות
    • 823 צפיות
  24. Started by Holy,

אני פשוט צריך את ה-5V כדי להכין מטען לדיסקמן למישהו יש סירטוט של החיבור?

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  25. Started by shahark,

שלום לכולם רציתי לקבל טיפים לגבי ניקוי המחשב מאבק. הבנתי שעליי לפרק חלק חלק ולנקות עם אויר דחוס. * אין לי קומפרסור. מה אני אמור לעשות? *האם עליי לפרק גם את הדיסקים הקשיחים והכונני סידי? *האם עליי לפרק גם את לוח האם? שחר .ק.

• 3 תגובות
    • 823 צפיות

דיונים חדשים בפורומים