ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
חבר שלי מעוניין לקנות מצלמת אינטרנט איכותית והוא מעוניין לדעת מאיפה ובכמה לקנות.. התקציב לא מוגבל, אבל עדיף שהמחיר לא יהיה מוגזם מדיי... תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שאני מחבר את המחשב לטלויזיה אני יכול לראות סרטים מהמחשב דרך הטלויזה בסלון? כמובן שיש לי כרטיס טלויזיה..
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
מחפש עכבר ומקלדת מהאתר www.tms.co.il שם אני מזמין מחשב מחר. מחפש משו שיהיה נוח להרבה שעות ואמין. ניראלי שעדיף אלחוטי לא? עד עכשיו השתמשתי רק בחוטי. בקיצור, משו אמין ונוח. תקציב לא מהווה מגבלה אבל אני לא חושב שזאת צריכה להיות הוצאה גדולה. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך אני יכול לחבר מכשיר עם יציאת HDMI למסך בעל חיבור VGA בלבד? הבנתי שיש מתאם כזה של HDMI-VGA אבל לא ראיתי אף מקום שמוכר. אם משהו מכיר- בבקשה שיגיד לי. אם למשהו יש המלצה- גם כן יתקבל בשמחה דבר נוסף, אם אני יחבר בכבל כזה, מה עם השמע? איך אני יחבר אודיו?? תודה מראש :):)
-
- 2 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
שלום , אני רוצה לקנות את האוזניות 5HV2 , אבל כולם אומרים לקחת את הדגם של USB בגלל שיש לי כ.קול מובנה ולא "טוב" , אז השאלה שלי היא עם באמת אני חייב כ.קול "טוב" בשביל האוזניות האלו או שאני בכלל לא חייב וזה אותו דבר ?! תודה לעוזרים !!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה פשוט, מערכת HTPC. עכבר אלחוטי, יש. מקלדת רגילה, יש. אני עומד להחליף את מקלדת רגילה במקלדת אלחוטית וחשבתי שזה יכול להיות מאוד נחמד אם אוכל להדליק את המחשב באמצעותה במקום ללכת למערכת ה HTPC. אשמח גם למקשי מדייה (ווליום, נגן/הפסק וכו').
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות זיכרון 256 MB DDR ורציתי לדעת אם זה יעבוד ב.... INTEL PENTIUM II 400 MHz ואם כן אתם יכולים להציע שמוכרת זיכרון 256 בזול תודה
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
???? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
-
-
http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2456529 כמה אתם חושבים שזה צריך לעלות? ומה דעתכם על הסט בכלל הוא טוב?
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
http://www.pcarena.org/index.php?subject=viewArticle&sg=hardware&id=73
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
החלטתי לקנות מארז חדש וגם ספק כי הכרטיס מסך שלי geforce 6600 gt לא מתפקד עם הספק שיש לי עכשיו. חשבתי על: מארז: sunbeam samourai ספק: Enermax EG365P-VE 350W (20p/24P) אז השאלה שלי היא האם הכרטיס יפעל טוב עם הספק הזה? או שאני אצטרך את ה 420w. תודה FenderBender
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
היי. רציתי לדעת מה עדיף מבחינת עלויות.. כרגע יש מדפסת Hp 4580. והיו שלה יקר קצת.. הצורך בהדפסה הוא רק בשחור. וכמות של כ20 דפים בשבוע בערך. לפעמים קצת יותר. המיכל דיו של הhp מתרוקן די מהר. שבוע וחצי בערך. וחדש עולה 130. מילוי 50. רציתי לדעת אם עדיף לקנות ערכת מילוי ולמלא לבד (אם כן. איזה?.. יש המון סוגים..) או שעדיף לנטוש את ההזרקה דיו ולעבור ללייזר. מה העלויות של הלייזר מבחינת דיו או מה שצריך? תודה
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל... משהו יודע אולי אם גם מחירי המצלמות ירדו בעקבות הורדת מס הקניה על חלק ממוצרי החשמל? מצלמות נכללות בו ? תודה
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
יש לי דילמה בין שתיי מדפסות משולבות:cannon pixma 110 hp 5510 יש לכם דיעה מה עדיף ולמה? בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אשמח למשו נוח וטוב, אני לא יודע בדיוק מה התקציב אבל ניראלי 100-200 ש"ח זה מעל ומעבר בשבילי. עד עכשיו השתמשתי בלוגיטק של 50 שקל והוא עדיין טוב פשוט רוצה משו יותר טוב עכשיו. מעדיף לקנות מksp אבל זה לא קריטי. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נגמר לי הדיו במדפסת של Z645 LEXMARK מה יהיה יותר משתלם? לקנות ראש דיו שחור וראש דיו צבעוני או לקנות כבר מדפסת חדשה (כמו זאת לדוגמא http://www.easydeal.co.il/Product.asp?ProID=988) אני לא מדפיס תמונות וכאלו, רק מסמכים, ולא למטרות שמצדיקות מדפסת במעל למחיר הזול ביותר שניתן למצוא. כמה עולה דיו לLEXMARK אגב ? הכי זול שאפשר למצוא והHP הזאת באה עם דיו ? תודה
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
http://www.xbitlabs.com/articles/multimedia/display/razer-lachesis.html לפי הביקורת הזאת עושה רושם שחיישן הלייזר החדש של רייזר חף מהבעיות שאיפיינו את כל עכברי הלייזר הקודמים (מלבד אולי ה - IKARI). נשארת רק בעיית המחיר המאד גבוה שלו.
-
- 2 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי מדפסת Canon הזרקת דיו ורציתי לשאול האם יש כאן מישהו שהתנסה במילוי מחסנית דיו שחורה עם ערכת מילוי שנקנתה בחנות (-קדיחת חור במחסנית המקורית והזרקה של דיו חיצוני). האם זה עובד, האם זה שווה את הכסף ? נאמר לי בחנות מסויימת שאם המחסנית שלי יותר מ6 חדשים בשימוש אז המילוי לא יעשה את העבודה כי "הדיו מתייבש" (-נשמע לי קצת הזוי בהתחשב בזה שאתמול הדפסתי איתה בשחור עוד). תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני הסטים הבאים: G5/MX 518 עם מקלדת שאני כבר אבחר- G15/ZBOARD שזה אפשר להגיד סט הגיימרים ה"אולטמטיבי"... או ללכת על סט האלחוטי הבא: Logitech® Cordless Desktop® MX 3100 שיש בו עכבר אלחוטי לא רע בכלל- MX 1000... שאולי בהמשך אני אוסיף לסט האלחוטי איזה G7 נחמד... תודה לעוזרים מראש
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
החנות מחשבים שליד הבית שלי יכולה למכור לי את העכבר הזה שהוא אופטי ושל לוג'יטק ב100 שקל, שווה?
-
- 2 תגובות
- 909 צפיות
-
-
היי מישהו יודע איפה ראפשר להשיג רייברים ל מצלמה hp photosmat 215??? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם HEC 300AR יספיק למחשב הבא AMD 2400 ATI 9700 NON PRO שתי כוננים קשיחים ,סידירום 4 מאווררים תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
הוא ישמש בעיקר לגלישה ולבאטלפילד 2! חשבתי על: LogiTech MX1000 LogiTech G7 VX RevolutionוLogiTech אני לא פאן של לוג'יטק אם מישהו מכיר משהו אחר הוא יתקבל בברכה כמו כן על איזה עכבר הייתם ממליצים מן העכברים הנ"ל ולמה? תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מדפסת לעבודה ביתית בעיקר עבודות בוורד ואקסל ... טווח המחירים הוא עד 400 ש''ח וחשוב שגם הדיו יהיה חסכוני יחסית .. מקווה שיש מישהו שיכול להמליץ פה על מדפסת במחיר טוב... זהו.. תודה רבה ויום טוב.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, תהיתי האם יש דרך להעביר אות USB מרחק של, נאמר, 100 מטר. אין בעיה למקור כח, הוא מסופק מהצד השני. אל תציעו משדר אל חוטי .אין לי בעיה עם קצת אלקטרוניקה, מגברים וכו' לשים לאורך הקו. אני צריך את זה למצלמת אינטרנט. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-