ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
ברשותי מדפסת לקסמרק 6675X. כשאני מדפיס דף עם אותיות בעברית, בעיקר מהווב, הפונטים מודפסים משמאל לימין כמו באנגלית ולא מימין לשמאל. האם הבעיה במדפסת או בדפדפן? מה הפתרון..? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אני זקוק להמלצה להגה למחשב בתקציב עד 1,300 ש"ח.
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
בפורומים של לוג'יטק התארגנה קבוצה של משתמשים שמבקשים מלוג'יטק להוסיף תמיכה ל-G700 ב-Logitech Gaming Software במקום ה-Setpoint. קיימת עצומה בנושא פה למי שרוצה לחתום. הדיון בפורום של לוג'יטק.
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אני לא יודעת אם זה מתאים לפורום הזה אבל זה היה נראה לי הפורום הכי מתאים... טוב אז אחרי שקניתי את המדפסת canon mx455 שהצוות פה המליץ לי עליה (דרך אגב, היא מעולה, תודה!) אז אין לי מה לעשות עם המדפסת הישנה שלי וחשבתי לתרום או למכור במחיר נורא נמוך, הבעיה שאני לא יודעת מה המחיר כי כבר לא מוכרים אותה. המדפסת היא של חברת lexmark בדגם mx5470, היא בכללי מעולה אבל היא נתקעת לפעמים שהיא מדפיסה, בשביל להמשיך עם ההדפסה אני צריכה להפעיל מחדש את המחשב והמדפסת. אבל חוץ מזה הסורק והפקס עובדים מעולה. אז אם אפשר, בבקשה תתנו לי מחיר ונראה אם זה ישתלם לי. קנינו את המדפסת בסביבות 2007 במחיר של כ100 דולר... תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום לכולם, לא פחות. 30 מצלמות רשת פשוטות עם מיקרופון, למשל כמו בתמונה. איפה כדאי לקנות? (למעט מEBAY...) תודה! [ATTACH=CONFIG]3211[/ATTACH]
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
שלום, כבר כמה חודשים שהמדפסת שלי Brother mfc465cn לא בשימוש של הדפסת, רק סריקה ושליחת פקסים. השבוע קניתי דיו על מנת להשמיש אותה, החלפתי את הדיו, עשיתי clean של המדפסת, אבל ההדפסות יוצאות לי מרוחות, וחלק מאותיות נמחקות, 2 צבעים מתוך השלושה בכלל לא מודפסים כאשר אני עושה TEST, עברתי על הניקוי מדפסת לפי המדריך הזה: http://welcome.solutions.brother.com/BSC/public/us/us/en/faq/faq/000000/000500/000058/faq000558_001.html?reg=us&c=us〈=en∏=mfc465cn_all אך ההדפסות עדיין מרוחות ומחוקות. מה אפשר לעשות?
-
- 5 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אשמח לשמוע על דגמים ואם אפשר גם על דגמים לא יקרים
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
שלום =] במסגרת העבודה שלי אני צריך להציג את סיכום השנה שחלפה. יש לי שלושה מחשבים ודי.וי.די שאני רוצה לחבר אותם בו זמנית לשני מסכי LCD גדולים ומקרן. ככה שאוכל להציג את הדברים במקביל ולהחליף בין התצוגות כרצוני... אלו אפשרויות יש לי (מבחינת חיבורים כמובן)? תודה!
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
CPU - Intel Core i7 6700K @ 4.00GHz Skylake 14nm Technology RAM - 8,00GB Single-Channel DDR3 @ 797MHz (9-9-9-28) Motherboard - ASUSTeK COMPUTER INC. H110M-K D3 (LGA1151) Graphics - 4095MB NVIDIA GeForce GTX 960 (MSI) Storage - 20MB PS3109S9 (SATA) 931GB Seagate ST1000DM003-1SB10C (SATA ) Optical Drives - TSSTcorp CDDVDW SH-224DB Audio - Realtek High Definition Audio
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי מדפסת מעולה ויש לי כמה מחסניות חדשות חדשות אך פג תוקפם לצערי (מקוריות של HP) היום ניסיתי להחליף את המחסנית של הצבע ובהדפסת דף ראשון מראה הכל ללא צבע צהוב. שמעתי פעם שניתן לעשות משהו בכדי להמיס את הצבע בפנים ..... מישהו יודע אולי מה ניתן לעשות או שפשוט לזרוק אותם לפח ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
יש לי היום Creature 2.1 של JBL ואני לא ממש מרוצה - השליטה על הווליום היא מהסטלייט שזה לא ממש נוח וגם איכות הקול בעייתית מאוד - באסים וגבוהים נשמעים טוב מאוד וחזק מאוד, אך צלילי האמצע לא נשמעים מספיק חזק. בסרטים, קורה הרבה שאני מגביר בשביל לשמוע את הדיבור ואם יש קטע אקשן מייד אח"כ, הווליום של האקשן ממש חזק לעומת הדיבור בצורה שמחרישה את כל הבית. בקיצור, מחפש סט איכותי, 2.1, שימוש עיקרי לסרטים ומוזיקה אם כי גם אשתמש בו למשחקים. אשמל לכל המלצה! תודה!
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום! יש לי במחשב בעיה של התחממות יתר, אז ביררתי והמליצו לי לקנות את המארז הזה. כרגע יש לי נראה לי מארז ג'נרי, שיש בו מאוורר אחד ועוד מאוורר קטן. בדקתי באוורסט והיה כתוב שהRPM של המאוורר הוא בסביבות ה-3000, ועכשיו כשבדקתי את המארז שברצוני לקנות, ראיתי שהוא בא רק עם מאוורר אחד שיש לו איזה 1600 RPM... אז אני לא בטוח שזה באמת מה שיעזור לי כדי לפתור את בעיית ההתחממות... מה אני יכול לעשות? כדאי לקנות את המארז הזה? אולי אחר (אני גם צריך ספק טוב כי אני לא בטוח שהספק שלי כרגע יחזיק את המערכת שלי + עוד כמה מאווררים)? התקציב שלי הוא מקסימום עד 700 ש'ח (כולל משלוח). אני לא מתכנן אוברקלוקינג או משהו בסיגנון... רק להוריד את הטמפרטורה של הרכיבים במחשב בבערך 8 מעלות.
-
- 9 תגובות
- 783 צפיות
-
-
סאלוט ! אז ככה, מכיוון שאני משחק פיפא הרבה אז החלטתי שהגיע הזמן לקנות gamepad לפיפא, ובידיוק נפלה לחיקי הזדמנות ויש לי מכרים שנוסעים לגמרניה והם הסכימו לי לקנות שם gamepad, אז אני צריך Gamepad שלא יעלה במחירו על 25 יורו בערך. כמו כן אשמח אם תביאו לי אתרים של חנויות בגרמניה (או שיש להם סניפים בגרמניה) ומוכרים gamepads ואוזניות (אפשר גם שני אתרים נפרדים לא חייב שאחד ימכור את שניהם) זהו, המשך יום נעים ותודה מראש על ההעזרה 8)
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
טוב...אז ככה : כשאני מנסה לשמוע MP3 אז הוא נשמע בחלקים והוא איטי מאוד זה קורה רק בקבצי ה אמ פי 3 ניסיתי ב 3 תוכנות : winamp, soniqu, atomixMP3 אני לא כל כך יודע איפה נמצאת הבעייה..האם היה בהגדרות או בכרטיס קול או בווינדוס יש לי Creative Vibra 128 WINDOWS 98 ENABLED SECONED EDITION
-
שוכרים את הבעיה שלי? טוב אני אזכיר לכם בקיצור: כאשר משחקים טוענים, הרבה פעמים ה-WIN XP מביא מסך כחול כזה ואז עושה Restart. זה גם קורה לפעמים כשמנסים לכבות את המחשב או כשאני מעתיק משהו. (זה קורה הרבה יותר פעמים במשחקים) בקיצור, הגעתם למסקנה שזה או בעיה עם הכרטיס מסך - Radeon 8500 של Palit/Xpertvision - או שזאת בעיה של הזיכרון. עדיין לא החלפתי אף אחד מהם... בקיצור, בשלושה ימים האחרונים התחילה בעיה עוד יותר מוזרה: פעם בשלוש פעמים (בערך) שאני מדליק את המחשב, עושה Restart או שה-Win עושה מסך כחול ו-Restart, כשה-XP אמור לטעון את עצמו (מסך כזה שכתוב WIN XP עם פס כחול שזז) הוא פשוט לא עושה את זה. כל מה שאני רואה זה מסך ריק לגמרי. אז אני צריך פשוט ללחוץ על reset. אחרי ה-reset הוא כ…
-
- 5 תגובות
- 783 צפיות
-
-
הוא לא עלה,לא היה אפשר להכנס לביוס. מסרתי אותו למעבדה והיום לקחתי אותו. לפי מה שהם אומרים שהכבלים של הסי.די לא היו מסודרים נכון. האם צריך להיות להם סדר מיוחד?
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-
-
טוב כפי שאמרתי קיבלתי משקפים של אסוס,שחורים כאלו. אבל היה להם חיבור כמו של מיקרופונים ורמקולים למחשב. אני לא יודע מה ואיך הם עושים ואני זקוק לעזרה לגביי זה.
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
אומרים שהמארז הזה בא עם 7 מאווררים חכמים. אני רואה רק 5 מאווררים ואולי מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה חכם במאווררים האלה? http://www.thermaltake.com/products/cases/5000a.htm
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר לקנות בכמות מסחרית משטחים לעכבר עם הדפסה (ממוחשבת, על בסיס .jpg) במחיר זול?
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
ראיתי את המארז הזה ב TECHTV. הוא נראה חבל על הזמן. יש למישהו אותו ? לפי התמונות באתר הוא נראה חבל על הזמן. תמונות: איך אפשר להשיג אותו? תודה!
-
- 6 תגובות
- 783 צפיות
-
-
הרכבתי לפני שבוע מחשב חדש במארז 6A19 ושמתי לב שאין לו רמקול פנימי (המעאפן הקטן שיודע רק לצפצף). מיד תלשתי רמקול כזה ממארז ענתיקה שהיה לי בצד והרכבתי בפנים. למזלי המגנט של הרמקול נתפס חזק במארז, אז לא טרחתי להדביק אותו בכלל. מה המצב במארזים אחרים היום? האם גם הם מגיעים ללא רמקול? אני מוצא את הרמקול מאד שימושי בזמן boot.
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-
-
מישהו מכיר ויכול לפרסם לינקים ? רצוי בארה"ב ואם אפשר אז שיהיו כאלה שעושים משלוחים לארץ. תודה
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
-
שלום רב אני סטודנט לקולנוע ויש לי צורך בהמלצה לעכבר שישמש אותי הן לעריכת סרטי וידאו (העיסוק העקרי שלי) וגיימינג (צורת הבידור הראשית שלי). עד כה השתמשתי בעכבר USB סטנדרטי של מייקרוסופט, אבל הוא לא נוח פיזית והעבודה איתו לא מדויקת במיוחד. הארגונומיות של העכבר היא דאגתי העקרית, ואני מוכן להקריב DPI בשבילה. כאמור, אני מסוגל להשקיע עד 300 ש"ח בעכבר, תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
אז ככה - אני צריך עכבר גיימינג לפי הבקשות הבאות: שמעתי שהולך לצאת Razer DeathAdder גרסא 2 - יותר חדש עם 3500DPI וכל מיני דברים חדשים. שמעתי גם על ה-G500 שהוא סוג של שיפור של ה-G5. בקיצור כל הדגמים האלה מבלבלים אותי ואין לי מושג מה לקחת ..אני לא רוצה לקנות את ה-DA עם ה-1800DPI ואז אחר כך להתבאס ולדעת שיצא משהו ברמה גבוהה יותר. חוץ מזה אני משחק על 1680X1050 ומסך 22 - נראה לי שצריך DPI גבוה בשביל זה. בקיצור תמליצו לי על העכבר הכי טוב שנכנס לתקציב התקציב הוא בערך עד 250 שקל לעכבר .. על פאד אני כבר סגור-SteelSeries QcK Medium נראה לי פאד איכותי שיתאים לי.(עם הפאד לא מתאים תציעו משהו אחר + תסבירו למה) תודה לאלה שיעזרו! .
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-