ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש מקלדת לא הכי יקרה שהיא Red בשביל גיימינג וכתיבה. ה Blue בטוח לא בשבילי ולא בשביל גיימינג ה Black דורש כוח עצום וממש לא נוח בשביל גיימינג, פשוט קשה ללחוץ על W ועל SHIFT באותו זמן. ה Brown לא בדקתי אבל אני מניח שדי דומה לאדום אבל יותר קל ללחוץ עליו ה Red בכללי לוקח את הנוחות של מקלדת רגילה אבל יותר נח לשחק ולכתוב. יש כל כך הרבה מקלדות לא מפריע לי שיהיה בלי תאורה למרות שזה יהיה שימושי רק לא יותר מדי יקר. כרגע יש לי את ה ThermalTake Meka G1 שקניתי מזמן והיא סתם מחוברת למחשב, אני לא משתמש בה לשום משחק או כתיבה, מחפש למכור אותה.
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-
-
תסלחו לי אם פתחתי במקום הלא נכון. בכל מקרה יש לי בעיה קניתי עכבר מסוג steel series kinzu וכאשר חברתי אותו והורדתי תדרייבר שלו שחקתי עם הדברים שם ובקיצור גרמתי לבעיה שבהזזה אופקית של העכבר הוא מאוד מהיר גם אם אני מוריד תמהירות מהלוח בקרה ובתור גיימר של משחקי fps זה מפריע לי מאוד יש לציין שפרמטתי ונסיתי מלא דברים כד לסדר ומשום המ שום דבר לא עוזר אשמח לעזרה והצעה לדברים שאפשר לעשות בנידון. אגב ככול שאני מפחית בHz ככה הוא מהיר יותר ואני צריך לשחק על 1000Hz מה שאני לא אוהב כדי שיהיה עוד איכשהו נורמאלי תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-
-
טוב אז ככה. שני Benchmarks. אחד עם Winme אחד עם Winxp. Winme: 0wnsih WinXp: WTF?? אני משתמש בבקר HPT370 שיש על ה Abit KT7a-RAID. יש דרייברים מותקנים לשני המערכות. מה יכולה להיות הבעיה ? הכוננתים הם 2 IBM GXP60 60Gb. ב RAID 0, כמובן. תודה.
-
- 5 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום אנשים אני מחפש מארז איכותי שיכול לבוא ללא ספק אבל רצוי שהוא יהיה אופציונלי לשניים או שלושה מאוררים 120' ויותר מהכל שיראה כמו מארז ולא כמו איזה רובוטריק\פאוורינגר חשוב שיהיה מאלומיניום ובעל אוורור יעיל המחיר יכול לנוע עד 750 ש"ח
-
- 7 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש את המארז הבא תוצרת COMPUCASE : הדגם הוא Compucase 6a22 אחד המארזים הכי מועילים ויפים שראיתי בזמן האחרון, יותר יפה מכל היקרים של TT ואנטק פי דעתי. הוא בא עם 2 מאוררים של 120 מ"מ, הוא ענק, מרווח מאוד! , יש לו כניסות USB ומסנני אבק מקדימה... אין הוא פשוט מושלם. מישהו יודע איפה אני יכול למצוא את המותק הזה בארץ ? במקרה ואין אותו בארץ, איפה יש אותו בחו"ל וכמה עולה ? *** אם אני מזמין מחו"ל כמה אני יצתרך לשלם עליו מכס ? תודה על העזרה אני כל כך רוצה למצוא אותו.
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מדפסת כזו אבל לא מצליח לקבל תשובה ברורה מהספקים השונים האם המדפסת יודעת לסרוק ל-PDF בעצמה או שתלויה במחשב (twain) לשם ייצור ה-PDF. שאלה נגזרת: האם ניתן לכוון בהירות/קונטרסט של הסריקה ע"ג המכשיר עצמו? אולי מישהו שיש לו מדפסת כזו יוכל להאיר את עיני?
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
בעכבר הקודם בהגדרות יכלתי לעשות שכפתור הגלגלת (הלחיצה) ימזער לי הכל בדיוק פקודת ה SHOWDESKTOP בעכבר החדש שקניתי עכשיו ה MX518 המשוכלל הזה ...לא מצליח למצוא דרך לעשות את זה !!! ועוד משהו , איך ניתן לשים לכפתור מאחד מהם את פקודת האקספלורר "פתח בחלון חדש" כאשר אני עומד על לינק מסויים ...אני לא מדבר על CONTROL+N ... ? תודה .
-
- 4 תגובות
- 836 צפיות
-
-
מדובר על המקלדת הזאת למי שלא הבין: http://www.npkdesign.com/projects/HomeOffice/Dell/Dell_keyboard_1.jpg לא הצלחתי למצוא איפה לקנות אותה בשום מקום, יש למישהו מושג איפה מוכרים אותה? תודה.
-
- 6 תגובות
- 836 צפיות
-
-
ישנו ברשותי RAZER DiamondBack (למי שלא יודע, העכבר עבר סיקור אצלנו באתר : http://hwzone.co.il/reviews/diamondback/), התקנתי על המחשב את הדרייבר האחרון מהאתר של RAZER. הבעיה שלי היא כזאת, יש פונקציה בעכבר הישן שלי (MICROSOFT Intellimouse explorer 2.0) שמאוד אהבתי, והיא שכפתורי הצד של העכבר שימשו כ-BACK וכ-FORWARD, וזה איפשר לי לעבור מאוד מהר בין דפים באינטרנט. השאלה שלי היא האם ניתן לתכנת גם את הכפתורים של ה-DiamondBack שלי, ככה שיהיו BACK ו-FORWARD.
-
- 4 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אהלן, מחפש מקלדת בתקציב לא מוגדר, שתהיי נוחה בעיקר לעבודה מול מחשב (כתיבה) פחות משחקים. מחפש מקלדת עם תאורה (אפשר בדגם הזה לכבות אותה או משהו כזה? או שהכפתורים תמיד "זוהרים"?) אני קונה בחו"ל ככה שלא אכפת לי עברית לא עברית, המחיר של המקלדת בחו"ל 70$ = ~270 ש"ח (כאשר בארץ רוצים 550 ) תודה. http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=25829
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-
-
טוב, אז בניסיון להחליף את הלד שבעכבר שלי, בטעות הרסתי אותו ועכשיו אני צריך עכבר חדש. הבעיה המתסכלת ביותר, היא שאני שמאלי וכל העכברים הטובים ביותר מותאמים דווקא לימניים. אני רוצה עכבר בלוטוט' או rf, התקציב הוא 150 ש"ח עם אפשרות לחריגה ממש קטנה. חשבתי על העכבר 5000 לניידים של מייקרוסופט (למרות שאין לי נייד, אלא נייח), אבל הוא נראה לי נורא קטן ומותאם ליד ימין (אני לא בטוח, מצד אחד הוא נראה סימטרי, אבל מצד שני ראיתי תמונה שלו שהוא נראה לא ממש סימטרי). מקווה שתוכלו להמליץ לי על משהו טוב במסגרת התקציב המצומצמת הזאת, תודה!
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
אהלן לכולם רכשתי את המקלדת האיכותית הזאת של לוגי'טק לפני כמה זמן, אני מצליח להריץ את התוכנה שלה בלי בעיות (אני מריץ ויסטה 64) חוץ מהפיצ'ר של הSTATS במשחקים ניסיתי בFallout 3 וב CRYSIS, רדאלרט 3... שום דבר. בהתחלה לא הצלחתי אפילו להשתמש במקרו אבל ביטול UAC פתר את הבעיה. חיפשתי בכל האינטרנט ולא מצאתי עוד בן אדם עם תקלה כזאת. עזרה מצילה חיים!!!
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום לכולם, לא פחות. 30 מצלמות רשת פשוטות עם מיקרופון, למשל כמו בתמונה. איפה כדאי לקנות? (למעט מEBAY...) תודה! [ATTACH=CONFIG]3211[/ATTACH]
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
חוות דעת: אם מחפשים מכשיר הכולל פקס ומתכוונים להשתמש בפקס לפקסים נכנסים - אל תרכשו את הדגם הזה. הפקס פרימיטיבי לחלוטין ואינו מסוגל לקבל אוטומטית פקסים נכנסים. רק ידנית. על מנת לענות אוטומטית המכשיר זקוק לשירות "צליל מובחן", כלומר צליל אחד כשמדובר בפקס נכנס וצליל שונה כשמדובר בשיחה רגילה, ולבזק אין שירות כזה. אז אם המכשיר מיועד לשימוש ביתי, ואתם מחברים אותו על אותו קו רגיל בבית, תתכוננו למצב שבו אתם עונים לשיחה ושומעים את הצליל הצורמני של הפקס עונה, או למצב שבו פקס מנסה להיכנס ושום דבר אינו מקבל אותו. אם מחובר גם משיבון ביתי על אותו קו, בכלל החגיגה בעיצומה. בקיצור, אם רצונכם במדפסת טובה, סורק טוב - המכשיר מתאים (אם כי יקר מדי רק בשביל תכונות אלה) אם רצונכם גם בפקס - ותרו. …
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות כרטיס מסך שהוא x800gto 256 אני יודע שאני צריך להחליף ספק כוח, עכשיו אני לא מבין כל כך בחברות של ספקים מצאתי את זה: m-com p3/4 20pin atx 480w retail p3/4 +2fans חיבורים: 2xsata 4x4p 2xfdd מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 835 צפיות
-
-
מארז של Thermaltake דגם VA9000 Kandalf black הוא כולל 2 מאווררים מ"מ ו- מאווררים 2 מ"מ הוא פיזית ענק 220x530x560 ושוקל 18 קילו עשוי מאלומניום 1 מ"מ יש לו 10 מפרצי 5.25 ו-2 מפרצי 3.5 חסופים ועוד 3 מפרצי 3.5 פנימיים תוסיפו לו את הבקר שליטה ל- 4 מאווררים וחיישני חום HardCano 13 (יש אליו ביקורת בפינת הביקורות באתר) אני אהבתי! כמה שאלות שיש לי: לערכה הזאת... איזה ספק כדי לקנות (עדיף של Thermaltake) ? בכמה כסף הכי זול יש את שני החלקים האלו בארץ מהנסיון והידע שלכם? תודה!
-
- 8 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי היום עכבר Razer DeathAdder בשילוב עם פד razer goliathus נכנסתי לאתר שלהם והורדתי את הדרייבר 1.28 לחצתי על התקנה ו המחשב עשה כיאלו הוא מתקין את הדרייבר ואז רשם שיש בעיה בהתקנת הדרייבר יצאתי מהתוכנה והורדתי דרייבר 1.27 ושאני לוחץ התקנה הוא רושם לי כמו בתוכנה אבל אין לי שום דרייבר מותקן ואפילו לא את הסמל של Razer למטה ליד השעון הונדאוס הוא וינדאוס 7.
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אני מתכנן ליקנות את ה MX 500 של לוגיטק ורציתי לדעת אם הקטע של כל ה8 כפתורים האלה נוח? ז"א, להעביר דפים קדימה ואחורה באינטרנט באמת נוח איתו? המקשים לא רחוקים מידי מהאצבע? והשקע הזה שיש בצד שמאל שלו לאגודל נוח? והאם הוא לא גדול מידי ליד... זהו, תודה. 8)
-
- 10 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש את ה- Logitech Cordless Optical עכבר ומקלדת אלחוטיים והעכבר אופטי כמו שכבר הבנתם (זה בצבע שחור)... בקיצור אני רואה שלקנות בארץ זה סביבות ה-800 שקל ואני במגבלה של בערך 450 שקל... ראיתי שלקנות מחול עולה בערך 70$... הקטע שלא יהיו אותיות בעברית...(אם למישהו יש הצעות) וחוץ מזה לא eBay ולא Amazon שולחים כאלו דברים לישראל לפי מה שראיתי... האמת שלא קניתי משהו מחול ויש לי קצת פחדים מזה...אז אני מבקש המצלצות רעיונות אם למישהו יש בבקשה! תודה , NuXeR.
-
- 6 תגובות
- 835 צפיות
-
-
היי חברים אני צריך המלצה על מטען לבטריות נטענות שזמן הטעינה שלו לא יותר מ- 4 שעות.. תודה!
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אבא שלי ממש רוצה לקנות אותה אמרתי לו שזה לא משתלם כיוון שבבית שלנו מדפיסים ומצלמים בחודש גג 50-100 צילומים בטירוף.. אבל הוא לא מוכן להתפשר על מדפסת שהיא לא לייזר וזאתי מבחינת גודל עיצוב הכל הכי נראית לו. רציתי לשאול אתכם איך היא בעיקרון, האם היא נחשבת למכונת צילום ומדפסת טובה? איך הסורק שלה? הפקס ובכלל בכללי איך היא.. תודה רבה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
עמדות בפני שני אפשריות האחת היא canon i320 והשנייה Hp 5550 אני נוטה יותר לכיוון של הcanon רק בגלל המחיר הזול של הדיו השאלה האם המדפסת הזאת תוכל להדפיס לי גם באיכות גבוהה כמו הhp ?
-
- 7 תגובות
- 835 צפיות
-
-
למישהו יש ניסיון עם המדפסת הזאת ? אני מחפש משהו ביתי ,מוכרים אותה ב- 480 ש"ח, האם שווה ?
-
- 8 תגובות
- 835 צפיות
-
-
-
קניתי את השלט הנ"ל, (200 ש"ח באופיס דיפו), ואני נהנה מכל רגע... פשוט יש כמה משחקים שאינם תומכים בו/או בג'ויסטקים בכלל, אני שואל אם יש אפשרות שאיזה תוכנה תדמה את פעולות העכבר/מקלדת בעזרת השלט של ה-360? לא רק במשחקים, אלא גם בסביבת הוינדוס... תודה לעוזרים מראש *אם זה לא הפורום המתאים, אשמח שיעבירו*
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-