עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by ggg123,

איזה עכבר עדיף מבין: 1. logitech G5 2. logitech MX518 3. Razer DeathAdder Gaming Mouse מבחינת נוחות ליד (חשוב), איכות במשחקים, גלישה באינטרנט ועבודה שותפת במחשב.

• 5 תגובות
    • 825 צפיות
  2. Started by FeedMe,

שלום! קניתי לאחרונה 7900GT ומכיוון שלספק הכוח הנוכחי שלי (TT 420W) יש רק משהו כמו 13A על ה-+12V, החלטתי להחליף לספק TOP-550P5! ;D הביצועים לפי פנדה מחשבים: 12V1 20A 12V2 20A Max combine current 30A אני יכול להשתמש בספק הזה גם ליצירה של SLI עם שני 79GT? :s05: (בעתיד) (למרות שהוא לא מאושר SLI ) תודה! עריכה: חשוב שהוא גם יספק מתח יציב ל-OC.

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  3. Started by Kitzony,

איזה ספק צריך לכרטיס GeForce 7800GS AGP ? הכי זול שאפשר תודה

• 8 תגובות
    • 825 צפיות
  4. שלום לכם, אני קונה מחשב ואני לא יודע איזה עכבר ומקלדת לקנות אני מוכן להשקיע על שתיהם 1000 שח אני רוצה עכבר ומקלדת למשחקים בבקשה תמליצו לי תודה

• 4 תגובות
    • 825 צפיות
  5. שלום שלום :-* אז בעצם מה שאני צריך זה שהמקלדת תהיה די קטנה (כמו מקלדת של 20 שקל) בלי כל הכפתורי אינטרנט והבולשיט זה לא חייב להיות סט העכבר חשוב שיהיה איכותי (אבל לא יקר מדי) המרחק שהם צריכים להגיע לא גדול מדי (2 מטרים אפילו פחות) תקציב? עדיין אין. אתם תציעו לי ונראה מה אבא יגיד. רק שיהיה כמה שיותר זול!! תודה רבה לכל העוזרים ויום טוב :-*

• 4 תגובות
    • 825 צפיות
  6. קניתי את השלט הנ"ל, (200 ש"ח באופיס דיפו), ואני נהנה מכל רגע... פשוט יש כמה משחקים שאינם תומכים בו/או בג'ויסטקים בכלל, אני שואל אם יש אפשרות שאיזה תוכנה תדמה את פעולות העכבר/מקלדת בעזרת השלט של ה-360? לא רק במשחקים, אלא גם בסביבת הוינדוס... תודה לעוזרים מראש *אם זה לא הפורום המתאים, אשמח שיעבירו*

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  7. Started by Darkwood,

הז אני חושב להחליף כרטיס קול ל Creative X-Fi Xtreme Audio http://ae.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=873&product=15855 אכשיו יש לי מובנה Realtek ALC888 http://www.realtek.com/products/productsView.aspx?Langid=1&PFid=28&Level=5&Conn=4&ProdID=135 ורמקולים של Creative Inspire T6160, 5.1 http://uk.store.creative.com/speakers/inspire-t6160/4-18733.aspx?nav=0?nav=0 אני הרגיש שינוי באיכות הקול או כל שהוא שינוי לטובה? וכדי לקנות כרטיס חדש בכלל? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  8. מחפש אכבר גיימינג אלחוטי מתחת לה 420 ש"ח. רצוי מהחנות טי.אם.סי. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  9. Started by Eviljelly,

שלום, קורה לי הרבה כשאני מכוון על מישהו שנמצא רחוק אני לא מצליח לכוון לאן שאני רוצה, ותזוזה מינימלית של העכבר מזיזה יותר מדי ימינה \ יותר מדי שמאלה ואז הוא בסוג של נקודה מתה שאני לא יכול לכוון עליה, זה בולט בעיקר כשאני משחק עם הRecon וברובי צליפה לטווחים ארוכים 500+ ממש קשה לכוון במדוייק. אני חושב שהעכבר שלי לא מדוייק מספיק (Microsoft Wireless Optical 2000) ואני שוקל לשדרג לעכבר לייזר עם רזולוציה גבוהה. השאלה שלי אם זה לא איזה הגבלה במשחק ואז גם אם אני אקנה עכבר יותר טוב זה לא יעזור?

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  10. Started by andrey66,

שלום חברים, החלטתי להשתדרג ולפנק את עצמי אחרי שהלך לי הבס ברמקולים ולתקן את זה עולה כמו לקנות חדש אז ככה אני רוצה רמקולים ואוזניות עד 1000 שקל ביחד (אפשר לחרוג ל1300 אם זה משפר משמעותית את האיכות), אין לי מושג במה עדיף להשקיע יותר חשבתי לקנות רמקולים 5.1 שהיו למשחקים (אני לא כזה גיימר מטורף) ולסרטים ולקנות בנפרד אוזניות שהיו למוזיקה, אני מעדיף אוזניות קשת שיכסו לי את כול האוזן, העוצמה לא כזאת חשובה אני שומע רוק ומטאל ככה שהבאס יותר חשוב לי מעוצה (אני עדיין לא חירש) תודה.

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  11. Started by DaMn18,

מישהו יודע מי היבואן של המארזים שלהם בארץ ? מה אתר הבית שלהם ? ואיפה אני יכול לבדוק מידות של המארזים ?

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  12. Started by avial,

שלום לכולם, לא פחות. 30 מצלמות רשת פשוטות עם מיקרופון, למשל כמו בתמונה. איפה כדאי לקנות? (למעט מEBAY...) תודה! [ATTACH=CONFIG]3211[/ATTACH]

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  13. אז היום (רביעי) קניתי באופיס דיפו גיימפאד למחשב של חברת "AndGame" והתחלתי לשחק איתו כמה משחקים וזה עובד מצוין, עכשיו, חיפשתי ומצאתי תוכנה שתגרום לגיימפאד לשלוט במחשב כמו עכבר אבל היא היתה הגרסה החינמית שכל פעם שאני סוגר אותה הוא מחליפה לי את הלחצנים של העכבר (הימני נהיה שמאלי וההיפך), אגב קוראים לתוכנה "JoyMouse", עכשיו השאלות שלי הם: 1. האם מישהו מכיר תוכנה אחרת שבעזרתה אני יוכל לשלוט בעכבר עם הגיימפאד או אם אפשר לשנות בהגדרות במחשב משהו שיעזור לי? 2. האם אני יכול איכשהו לקבוע שמקשים בגיימפאד יתפקדו בתור ה- CTRL, Shift, ואולי החיצים? 3. זה בקשר לשלט למחשב, האם יש איזשהו שלט מומלץ שמישהו פה מכיר עד כ-300 ש"ח, בזאפ יש רק שני שלטים למחשב. תודה רבה.

14. Started by Shakazulu89,

שלום שלום אני מחפש מקלדת USB עם USB HUB .. כלמור שיש עוד חיבורי USB על המקלדת (USB 2) לא מצאתי.. מישהו יכול לעזור? תודה

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  15. Started by ofir667,

שלום, אני קונה מחשב לעריכת וידאו ואני צריך לקנות מקלדת ועכבר, אני מתלבט בין חוטי לאלחוטי.. יש לי חשש שאלחוטי עושה בעיות - זה נכון? אני מתלבט בין logitech mk120 לבין logitech mk260, יש מה לחשוש? או שפשוט לקחת את ה-260?

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  16. Started by k_700,

המליצו לי על ANTEC SLK3800B 400W מארז מצוין שחור שכולל ספק כוח. הבעיה שאני רוצה מארז מעוצב עם חלון, שיהיה שקט. עכשיו לא חייב שיהיה עם ספק כוח אבל במידה ואין ספק כוח תמליצו לי איזה ספק כוח מתאים ,זול וטוב אני יכול למצוא למארז. תודה לכל מי שיעזור , שנה טובה וחג שמח. אהה שיהיה עם מערכת קירור טובה...

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  17. Started by moshen1169,

אני מעוניין לקנות רמקולים למשחקים סרטים ומוזיקה מתלבט בין: microlab M-860vs logitech x540 תודה

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  18. שלום חברים. מכר שלי בקש ממני עזרה להמלצה למדפסת לייזר צבעונית לתמונות. הוא דורש רק לייזר בגלל החיסכון. הייתי רוצה את עזרתכם- התקציב עד 3,000 שקלים חדשים, כמובן על נייר פוטו רגיל(A4). הבחור חובב צילום מושבע. תודה רבה, חיים.

19. היי, אני מחפש לרכוש מדפסת חדשה, וראיתי שני דגמים שעניינו אותי. 8500A 8500A PLUS עשיתי השווה בין השניים ושמתי לב שחוץ מהבדל של 100 ש"ח, אין הבדלי נתונים. רציתי לשאול אולי מישהו מכיר מה העניין עם שני הדגמים האלו ולמה הדגם השני בתוספת של 100 ש"ח יותר מהראשונה? אצרף לינק מאיפה שראיתי: http://www.wallashops.co.il/ws/ProductComparison.aspx?PfIds=1RD8500A,1RD8500APLUS&pt=1&mc=37&c=716&sc=0

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  20. Started by nicirnTAL,

יש לי אפשרות בהגדרות במצלמה שזה יהיה כ PC CAM. אני מכוון את זה ומחבר את המצלמה למחשב... נפתחת לי כזאת תוכנה שהתקנתי עם הדיסק שבא עם המצלמה. איך אני יכול להשתמש בה כמצלמת אינטרנט בתוכנות אחרות? (כגון MSN Messenger/Windows NetMeeting). תודה.

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  21. Started by lolman,

שלום, אני מתכנן לקנות כרטיס מסך שהוא x800gto 256 אני יודע שאני צריך להחליף ספק כוח, עכשיו אני לא מבין כל כך בחברות של ספקים מצאתי את זה: m-com p3/4 20pin atx 480w retail p3/4 +2fans חיבורים: 2xsata 4x4p 2xfdd מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  22. אני רוצה לקנות מחשב חדש הכוונה לחלקים עכשיו אני רוצה לקנות את החלקים האלה amd xp 1800 256 ddr geforce 3 ti500 ומארז לAMD שיהיה FULL TOWER עכשיו בקשר ללוח האם אני רוצה של asus אבל לא יודע מה שווה אז אם אפשר לקבל המלצות ורציתי לדעת מה המחיר של חמשת המוצרים האלו ??? מאיפה אפשר לקנות אותם באזור הדרום

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  23. ברצוני לרכוש מחשב כף יד (GPS מובנה ובלוטות' חובה) במחיר סביר (נגיד בערך 3000 ש"ח גג וגם זה בקושי) בלי תוכנת GPS, כי כבר יש לי. חשבתי על המכשיר הזה: Asus A632 http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2649&scat=182&tcat=22 תודה למגיבים

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  24. Started by NuXeR,

שלום, אני מחפש את ה- Logitech Cordless Optical עכבר ומקלדת אלחוטיים והעכבר אופטי כמו שכבר הבנתם (זה בצבע שחור)... בקיצור אני רואה שלקנות בארץ זה סביבות ה-800 שקל ואני במגבלה של בערך 450 שקל... ראיתי שלקנות מחול עולה בערך 70$... הקטע שלא יהיו אותיות בעברית...(אם למישהו יש הצעות) וחוץ מזה לא eBay ולא Amazon שולחים כאלו דברים לישראל לפי מה שראיתי... האמת שלא קניתי משהו מחול ויש לי קצת פחדים מזה...אז אני מבקש המצלצות רעיונות אם למישהו יש בבקשה! תודה , NuXeR.

• 6 תגובות
    • 824 צפיות

דיונים חדשים בפורומים