ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
הי, אני עומד לקבל מחשב AMD מבוסס KT266A עוד כמה ימים והנה צץ ב-THG המלך החדש של השכונה KT333. הבנתי שעוד אין לוחות שלו כאן, או שטועה? אולי פשוט אבקש מאחי שגר בארה"ב להביא לי אותו בעוד חודשיים ואבטל את העסקה הנוכחית? אנא עוצו עצה.
-
- 8 תגובות
- 784 צפיות
-
-
http://www.alteclansing.com/product_details.asp?pID=AVS500&sID=1 הם ילכו טוב עם פורטיסמו 2? זה התקציב מקסימום שלי לרמקולים...
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
איזה מארז הייתם ממליצים לי שהוא עד 450 שקל שהוא לגיימרים כבדים (קירור טוב,יופי,)? מארז שהוא גם יפה גם מקרר טוב אני מדבר על מחשב לגיימרים כבדים וגם זול ?
-
- 5 תגובות
- 784 צפיות
-
-
???
-
- 6 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום כנראה אני קונה מחשב השבוע מKSP הבעייה העיקרית היא המארז.. אז כנראה אני לוקח את הCOMPUCASE CI-6919 אצל KSP הוא בא עם שני מאווררים לא אחד.. הבעייה היא בספק אני כנראה לוקח זיכוי על הספק שבא עם המארז וקונה ספק ג'נרי של KSP 500W המוכר אמר לי שהספק הזה יחזיק את המערכת: Amd 64 3000+ Epox kda3J Leadtec 6800GT אני חושב שהוא דיי אמין אבל אני חושש... אם אפשר דעות והמלצות אני יודה.. הסיבה לזה שאני לא לוקח ספק כח מחנות אחרת ונותן לKSP להרכיב היא משום שגם צריך לשכנע את KSP או לשחד אותם : כי הם לא מתקינים מחשבים בלי הספק כח שלהם.. וגם בגלל שאני רוצה שכל האחריות תהיה תחת קורת גג אחת חוץ מה LEADTEC 6800GT שזה משהו מיוחד שאני לוקח מזיגזג תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 784 צפיות
-
-
בוקר אור.. יש לי את האל פסק שציינתי בכותרת רציתי לדעת איך אני יכול לחשב כמה זמן הוא יכול להחזיק לי את המודם אדסל, המחשב והמסך ראיתי שכתוב שהוא מחזיק בערך 10 דקות מחשב ומסך 15".. אבל לכל מחשב שונה זמן שונה.. :\ בכל מקרה - איך אני יכול לחשב את זה?
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
מישהו מכיר ויכול לפרסם לינקים ? רצוי בארה"ב ואם אפשר אז שיהיו כאלה שעושים משלוחים לארץ. תודה
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
אני לא יודעת אם זה מתאים לפורום הזה אבל זה היה נראה לי הפורום הכי מתאים... טוב אז אחרי שקניתי את המדפסת canon mx455 שהצוות פה המליץ לי עליה (דרך אגב, היא מעולה, תודה!) אז אין לי מה לעשות עם המדפסת הישנה שלי וחשבתי לתרום או למכור במחיר נורא נמוך, הבעיה שאני לא יודעת מה המחיר כי כבר לא מוכרים אותה. המדפסת היא של חברת lexmark בדגם mx5470, היא בכללי מעולה אבל היא נתקעת לפעמים שהיא מדפיסה, בשביל להמשיך עם ההדפסה אני צריכה להפעיל מחדש את המחשב והמדפסת. אבל חוץ מזה הסורק והפקס עובדים מעולה. אז אם אפשר, בבקשה תתנו לי מחיר ונראה אם זה ישתלם לי. קנינו את המדפסת בסביבות 2007 במחיר של כ100 דולר... תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 784 צפיות
-
-
בפורומים של לוג'יטק התארגנה קבוצה של משתמשים שמבקשים מלוג'יטק להוסיף תמיכה ל-G700 ב-Logitech Gaming Software במקום ה-Setpoint. קיימת עצומה בנושא פה למי שרוצה לחתום. הדיון בפורום של לוג'יטק.
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אשמח לשמוע על דגמים ואם אפשר גם על דגמים לא יקרים
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
שלום =] במסגרת העבודה שלי אני צריך להציג את סיכום השנה שחלפה. יש לי שלושה מחשבים ודי.וי.די שאני רוצה לחבר אותם בו זמנית לשני מסכי LCD גדולים ומקרן. ככה שאוכל להציג את הדברים במקביל ולהחליף בין התצוגות כרצוני... אלו אפשרויות יש לי (מבחינת חיבורים כמובן)? תודה!
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי מדפסת מעולה ויש לי כמה מחסניות חדשות חדשות אך פג תוקפם לצערי (מקוריות של HP) היום ניסיתי להחליף את המחסנית של הצבע ובהדפסת דף ראשון מראה הכל ללא צבע צהוב. שמעתי פעם שניתן לעשות משהו בכדי להמיס את הצבע בפנים ..... מישהו יודע אולי מה ניתן לעשות או שפשוט לזרוק אותם לפח ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
יש לי היום Creature 2.1 של JBL ואני לא ממש מרוצה - השליטה על הווליום היא מהסטלייט שזה לא ממש נוח וגם איכות הקול בעייתית מאוד - באסים וגבוהים נשמעים טוב מאוד וחזק מאוד, אך צלילי האמצע לא נשמעים מספיק חזק. בסרטים, קורה הרבה שאני מגביר בשביל לשמוע את הדיבור ואם יש קטע אקשן מייד אח"כ, הווליום של האקשן ממש חזק לעומת הדיבור בצורה שמחרישה את כל הבית. בקיצור, מחפש סט איכותי, 2.1, שימוש עיקרי לסרטים ומוזיקה אם כי גם אשתמש בו למשחקים. אשמל לכל המלצה! תודה!
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
CPU - Intel Core i7 6700K @ 4.00GHz Skylake 14nm Technology RAM - 8,00GB Single-Channel DDR3 @ 797MHz (9-9-9-28) Motherboard - ASUSTeK COMPUTER INC. H110M-K D3 (LGA1151) Graphics - 4095MB NVIDIA GeForce GTX 960 (MSI) Storage - 20MB PS3109S9 (SATA) 931GB Seagate ST1000DM003-1SB10C (SATA ) Optical Drives - TSSTcorp CDDVDW SH-224DB Audio - Realtek High Definition Audio
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום, כבר כמה חודשים שהמדפסת שלי Brother mfc465cn לא בשימוש של הדפסת, רק סריקה ושליחת פקסים. השבוע קניתי דיו על מנת להשמיש אותה, החלפתי את הדיו, עשיתי clean של המדפסת, אבל ההדפסות יוצאות לי מרוחות, וחלק מאותיות נמחקות, 2 צבעים מתוך השלושה בכלל לא מודפסים כאשר אני עושה TEST, עברתי על הניקוי מדפסת לפי המדריך הזה: http://welcome.solutions.brother.com/BSC/public/us/us/en/faq/faq/000000/000500/000058/faq000558_001.html?reg=us&c=us〈=en∏=mfc465cn_all אך ההדפסות עדיין מרוחות ומחוקות. מה אפשר לעשות?
-
- 5 תגובות
- 783 צפיות
-
-
MERC Gaming Keyboard http://webstore.ideazon.com/product.asp?pf_id=KW1NAE3-X1ZXP01 פשש ניראה BEST :yelclap: :yelclap: אין צורך להחליף כל פעם את המקשים
-
- 5 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אהלן, בעקבות המלצות פה בפורום, בעיקר של רונאלדו, החלטתי לרכוש את ה- HP PSC3183 באייבורי בגלל המחירים הזולים והקירבה לביתי. כשהגעתי לסניף והמוכר התקשר למישזהלאיהיה כדי להזמין את המדפסת הספציפית הזאת שלא נמצאת אצלהם במלאי, התברר שאין אפשרות כי לטענתו זה דגם שעבר זמנו. הוא הציע לי את ה- F4180 במקומה, אני הסכמתי והזמנתי במחשבה שבמקסימום אני אבטל במידת הצורך. כאן אני פונה אליכם (רונאלדו? ;D) בשאלה - מלבד קורא כרטיסים, מה אני מפסיד פה? או שאולי אני בכלל לא מפסיד אלא רק מרוויח, גם במחיר (374 ש"ח במקום 400++) וגם בגלל הדגם החדש כשהמינוס היחידי הוא הפיצ'ר הנ"ל? נ.ב. אם כבר מתייעצים... הזמנתי גם את ה- Microsoft Wireless Optical Desktop Elite for Bluetooth יקר אבל בלוטות' (זה י…
-
- 6 תגובות
- 783 צפיות
-
-
קיבלתי המלצות למדפסת הנ"ל. מה אתם אומרים? יש משהו יותר טוב במסגרת התקציב של המדפסת הנ"ל?
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
אם אני מאריך את הכבל של העכבר והמקלדת עם מאריך usb של 2,3,5 מטר זה יכול לגרום ללאגים במשחקים ?
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מקלדת ועכבר. בגדול, בלי להיכנס לפרטי החומרה, מה עדיף, Logitech או Microsoft ? שתיהן חברות טובות מאוד, אבל אני בטוח שיש לאחת מהן יתרון כלשהו. אז מה אתם אומרים...או שלא משנה כי היתרון הזה הוא דיי זניח. אני צריך את המקלדת עכבר בשביל שימוש יום יומי שזה כולל קצת משחקים (CoD4, C&C3), אינטרנט, ועבודה עם אופיס ועוד מספר תוכנות. האם כדאי ללכת על אלחוטי? אני לא מתכוון לשבת על המיטה ולעבוד עם המחשב... או שכדאי ללכת על חוטי ובטוח? יאלללללללה, תשפכו את מה שעל לבכם!
-
- 4 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום לכם, אני קונה מחשב ואני לא יודע איזה עכבר ומקלדת לקנות אני מוכן להשקיע על שתיהם 1000 שח אני רוצה עכבר ומקלדת למשחקים בבקשה תמליצו לי תודה
-
- 4 תגובות
- 783 צפיות
-
-
מי יותר טוב ? אני יודע שה GENIUS פחות מוכר , אבל הוא נראה לא פחות נוח מה MX518 ...
-
- 4 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במדפסת צבעונית משולבת עם סורק עד 450 ש"ח, לא זקוק למכשיר פקס/טלפון. חשוב שתהיה אמינה ואיכותית, עד כמה שהתקציב מאפשר. לא משנה לי מי היצרן. בתודה, אשר.
-
- 5 תגובות
- 783 צפיות
-
-
טוב אז ככה דבר ראשון יש לי ויסטה 64 ביט אז צריך להיות התאמה לזה כי הבנתי שיש מצלמות שלא עובדות טוב בלי דרייברים מתאימים שנית חדות מעולה, אופציה לזום או תקריב יהיה טוב ריאות טובה בלילה עם אור כמובן אבל עדיין אני יודע שקיימים הבדלים מיקרופון אופציונלי, אני מעדיף משהו איכותי בוידאו ולכידת וידאו ולא מיקרופון למרות שאם יש משהו במסגרת התקציב סבבה עכשיו בקשר לפריימים לשניה עדיפות לגבוה כי אני צריך וידאו חלק וחד כמובן אני אשמח לשמוע אופציות תודה לעוזרים מראש חג שמייח נ.ב אפשרות לקניה בחול EBAY וכו
-
- 5 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום רב אני סטודנט לקולנוע ויש לי צורך בהמלצה לעכבר שישמש אותי הן לעריכת סרטי וידאו (העיסוק העקרי שלי) וגיימינג (צורת הבידור הראשית שלי). עד כה השתמשתי בעכבר USB סטנדרטי של מייקרוסופט, אבל הוא לא נוח פיזית והעבודה איתו לא מדויקת במיוחד. הארגונומיות של העכבר היא דאגתי העקרית, ואני מוכן להקריב DPI בשבילה. כאמור, אני מסוגל להשקיע עד 300 ש"ח בעכבר, תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-