עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by ohad5g,

שלום יש לי רמקולים מסוג Creative T16005.1 כאשר אני עושה בדיקה לרמקולים אני לא מצליח לשמוע ברמקול אחד מאחור realtke alc889

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  2. יש לי PALM PILOT PROFESSIONAL אבל נעלמו לי העריסה והתוכנה שלו מישהו יכול להגיד לי איפה יש?

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  3. Started by THELAD,

שלום ידידים, אני מתכנן להחליף מארז, רציתי להתייעץ איתכם למארז מומלץ. דרישות מהמארז: -מארז עם סגירה מיוחדת ללא ברגים. -מקום לארבעה מאווררים. -פח מסיבי ועבה. צבעים: כסוף, כסוף משולב עם שחור. כמובן שבנוסף לכל אלו אתם מוזמנים להסתכל במפרט המחשב שלי שנמצא בחתימה ולהתאים אליו מארז עם הדרישות הללו. לגבי תקציב, אני מעדיף להשקיע קצת כסף על מארז טוב, מאשר על מארז מפח שלא שווה כלום. אני מ?ודה מ?ודה מ?ודה מקרב לב לכל העוזרים...

• 5 תגובות
    • 807 צפיות
  4. לכל אלה שחושבים שאני סתם קינית דברים זולים אז הינה מפרט קטן.... Product name Genuine Intel® Pentium® 4 processor based system Board model Genuine Intel® D850GB system board OS version Windows* 2000/xp version 5.1 build 2600 OS memory 261,424 KB RAM Processor Genuine Intel® Pentium® 4 processor Processor speed 1.50 GHz Bus speed 400 MHz L1 cache Data Cache 8KB, Execution Trace Cache 12K Micro-ops L2 cache Advanced Transfer Cache 256KB Form factor ZIF Socket Stepping 7 Physical memory 256 MB RAM Memory speed PC800 Memory type Other, RAMBUS Fo…

• 6 תגובות
    • 806 צפיות
  5. זה בסדר שאני מטעין אותו כל פעם שהוא לא בשימוש או שזה הורס וכדאי להטעין פעם ביום? משהו על אפקט זיכרון סוללה..? מדובר בעכבר לייזר של לוגיטק MX רוולושיין. ושאלה על אל פסק אדוויס דגם PRPC750, איפה מומלץ להניח אותו? על שולחן עץ טוב? הוא מתחמם?

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  6. Started by gal,

רציתי לדעת האם המתאם הבא יעבוד עם ויסטה 64 ביט http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnaharia&uin=8272 תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  7. Started by ddvash,

שלום רב, יש לי אפסון משולבת cx4300. להפתעתי גיליתי שאם נגמר ראש דיו אחד - המדפסת לא תשתמש עם יתרת הדיו שיש לה.... היא פשוט תפסיק להדפיס. אני מעוניין להדפיס רק בשחור לבן.נגמרו לי כל הצבעים. קניתי ראש דיו שחור בלבד ואמרתי למדפסת להדפיס רק בשחור. אבל היא לא נותנת - אני עכשיו חייב!!! לקנות דיו כחול, צהוב ואדום ולהוציא 200 ש"ח כדי להדפיס בשחור. זה נראה לי כמו מודל עסקי חזירי וגובל בגניבה. בכל מקרה, היה משהו שיכול לעזור לי - כיצד עוקפים את הסיפור הזה? אני רוצה להדפיס רק עם צבע שחור ומעוניין לעקוף את יתר הצבעים ככה שהמדפסת תחשוב שיש שם צבע... תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  8. Started by kakolokia,

מישהו יכול להביא לי מדריך שיסביר לי איך לנקות את המראות של המדפסת ?? בנוסף זה יהיה נחמד אם תוכלו להסביר לי איפה בכלל נמצאות המראות האלה ?? עריכה: אהה שכחתי לומר שיש לי מדפסת לייזר צבעונית מדגם HP 1600 laserjet

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  9. Started by AmirNadav,

שלום לכולם.. מישהו ביקש ממני שאני אברר אם ניתן לרכוש מדפסת שתואמת למחשב שלו. יש לו מחשב מאוד ישן (מעבד פנטיום 2 ) , וכן גם אותי זה הפתיע. אבל, יש מדפסות שתואמות למחשב הזה שניתן לרכוש כיום? תודה מראש לעונים, אמיר.

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  10. Started by stingeR-,

אני כרגע מתכנן לקנות : Microsoft Multimedia Keyboard ב 100 ש"ח http://www.microsoft.com/hardware/keyboard/mmk_info.asp אבל באתי לשאול האם אתם מציעים לי מקלדת אחרת יותר טובה? עד 100ש"ח

• 5 תגובות
    • 806 צפיות
  11. Started by approx,

ראיתי את אלה בנתיים http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5616 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4181 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5336 מה עדיף אני משחק הרבה מישחקי יריות

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  12. המלצה למדפסת לייזר אלחוטית : חסכונית שחור לבן או צבע לשימוש ביתי

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  13. מישהו מכיר ספר טוב ללימוד על כל החלקים כל המחשב כמו מעבד לוח אם וכו'???

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  14. Started by momi2004,

הם הרי מצהירים שהם נותנים אחריות על המדפסת עם כל קנית ראש דיו חלופי. השאלה אם מישהו יצא לו פעם באמת לקחת אליהם מדפסת והיא תוקנה אכן ללא תשלום? אני חושב שזה נושא חשוב לכל מי שקונה שם, וקונים אצליהם די הרבה. מעניין לגלות אם הם רציניים בקטע או שזה סתם.

• 5 תגובות
    • 806 צפיות
  15. מדובר בסט מקלדת ועכבר אלחוטיים של לוגיטק דגם דסקטופ הוראות ההתקנה וההפעלה פשוטות ואכן המקלדת עובדת אבל העכבר לא. לפעמים נראה שהעכבר מזוהה על ערוץ 1 או 2 אבל ללא הופעת סמן כלשהו. אבל יתכן שמדובר בזיהוי משני של המקלדת משום מה הסוללות חדשות כמובן. סוג חיבור PS2 לשניהם מערכת הפעלה W2K אנייבל לוח אם 7VRXP נוסה עם ביטול התקני USB (בביוס) וללא ביטול. אין הבדל בתגובה. נראה שהלוח לא מזהה עכבר PS2 ולכן גם אין זיהוי במקרה הזה השאלה היא האם יש היכן שהוא בהגדרות הביוס התיחסות ל PS2 . אני לא מצאתי כלום כולל עם CTRL F1 נבדקו גם דריברים והתנגשויות כסיבה לבעיה. כל רעיון רציני יתקבל בברכה מסתבר שההמלצה של לוגיטק לא להשתמש ב USB אינה תקפה במקרה הזה. לאחר סידרת נסיונות ע"פ ההמלצות התמיכה…

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  16. Started by Or ei,

מידי פעם כשאני עוזב את העכבר אני רואה שהסמן מתחיל לרעוד זה קורה בגלל שהעינית זז או בגלל לכלוך או בגלל המשטח זה מאוד מפריע בAIM במשחקים ובדסקטופ זה גורם למחשב לא להיכנס לשומר מסך וזה גורם למסך שלי להישאר על מונה אחת יותר מידי זמן יש לי עכבר בבית אחד מהפשוטים של לוג'יטק על אותו עץ עם עוד יותר לכלוך והוא לא רועד (ואף פעם לא רעד) אני חושש שיש איזה פגם בעכבר שלי יש איזה עצה איכשהו לנקות אותו או לבדוק על משטח אחר (למרות שניסיתי לשים על דף אבל אני לא הולך להשאיר אותו שם בשביל לבדוק לתקופה ארוכה)

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  17. Started by andrey66,

שלום חברים, החלטתי להשתדרג ולפנק את עצמי אחרי שהלך לי הבס ברמקולים ולתקן את זה עולה כמו לקנות חדש אז ככה אני רוצה רמקולים ואוזניות עד 1000 שקל ביחד (אפשר לחרוג ל1300 אם זה משפר משמעותית את האיכות), אין לי מושג במה עדיף להשקיע יותר חשבתי לקנות רמקולים 5.1 שהיו למשחקים (אני לא כזה גיימר מטורף) ולסרטים ולקנות בנפרד אוזניות שהיו למוזיקה, אני מעדיף אוזניות קשת שיכסו לי את כול האוזן, העוצמה לא כזאת חשובה אני שומע רוק ומטאל ככה שהבאס יותר חשוב לי מעוצה (אני עדיין לא חירש) תודה.

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  18. Started by WHITE_ZOMBIE4,

קניתי אותה בחו"ל בלי מכס במחיר של 1700 ש"ח http://www.pch.co.il/docs/pd-1645479750.htm מה אתם אומרים? הייתי יוכל לקחת גם 5 מגה פיקסל במחיר של הp72 בארץ אבל בסוף לקחתי את זאתי כי חשבתי שהיא מספיקה לי

19. Started by erandror,

עם פרסום כתבה על האתר שלנו ב"עסקים און-ליין" של מעריב - אני רוצה להזמין אתכם לבקר. PCאון היא חברת מחקר וייעוץ המפרסמת תחקיר שבועי בתחום המחשבים. אתר PCאון נועד לתת מידע שימושי, בין השאר בנושאי רכש מחשבים וחומרה. תוכלו למצוא שם את "עשרת הדברות לרכש מחשב חדש" - http://pcon.co.il/smartmanager/10com.asp מחשבון והמלצות רכש, ועוד. כתובת האתר הראשי היא: www.pcon.co.il אשמח אם תבקרו ותחוו את דעתכם!

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  20. אני מחפש כרטיס טלביזיה לצורך המרת קלטות וידאו לפורמט דיגיטלי, איזה כרטיס עושה את זה באיכות הכי טוב? וגם שתומך בFULLHD-1080P... התקציב של עד 1000 ש"ח..

• 4 תגובות
    • 806 צפיות
  21. Started by מווו,

המארז לא צריך להיות יותר מדי גדול, וכל עוד זה לא עובר ת'800 ש"ח זה בסדר. +מאוררים. אם זה עולה קצת יותר זה בסדר, כל עוד לא תתקעו אותי עם ההכי טוב שאין לי שימוש ועם ההכי גרוע שהוא לא מספיק, הקיצר תנו לי אחד טוב. תודה.

• 8 תגובות
    • 806 צפיות
  22. סך הכל רציתי להחליף את המקלדת האומללה שלי במשהו חדש ואלחוטי...שיהיה יפה לחדר וטוב למשחקים. ומשום מה כל מקלדת אלחוטית שאני רואה שמוצעת למכירה באה עם עכבר......אבל אני לא צריך יש לי את הDIAMONDBACK שלי וזה סתם בזבוז כסף...למה?

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  23. הדרישות : תקציב כ150 שח' - חשבתי על הMX518 אבל: אני לא רוצה משקולות. אני לא רוצה כפתור לשינוי רגישות. יש לי העדפה ללוגיטק אבל אני מוכן לשקול גם חברות אחרות. אני כן רוצה כפתורים נוספים בצד העכבר (5-6 כולל הכפתורים הרגילים). האם יש עכבר גיימינג שעונה על הדרישות שלי?

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  24. Started by ofir,

עמדות בפני שני אפשריות האחת היא canon i320 והשנייה Hp 5550 אני נוטה יותר לכיוון של הcanon רק בגלל המחיר הזול של הדיו השאלה האם המדפסת הזאת תוכל להדפיס לי גם באיכות גבוהה כמו הhp ?

• 7 תגובות
    • 805 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.