עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אני מחפש מדפסת לייזר צבעונית שתהיה מהירה וחסכונית בדיו. אני רוצה גם שיהיה תהיה משולבת (פקס+סורק+מכונת צילום) ושיהיה בה מזין נייר אוטומטי ועדיף שתהיה מדפסת WIRELESS אשמח לשמוע המלצות (: תודה מראש

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  2. Started by GeForce,

קראתי תגובות אחרות פה באתר ואני מתלבט בין כמה מדפסות: HP C3183, Brother 130c, Canon MP-160 ויש גם את ה-HP 4172 שהדיו התחליפי שלה ממש יקר. איזה מהן יותר חסכונית בדיו? הדיו התחליפי של ה-130c זול יותר מאשר הדיו של האחרות. לכמה דפים מספיק הדיו לכל מדפסת?

• 4 תגובות
    • 838 צפיות
  3. קיט BT ב-320 ש"ח.

• 3 תגובות
    • 838 צפיות
  4. Started by GaLaBoa,

אוקי תשמעו אני רוצה לקנות עכבר יש לי תקציב של 400 שקל גג 450 תמליצו לי בבקשה

• 7 תגובות
    • 838 צפיות
  5. Started by Singularity,

אני רוצה לקנות את המדפסת המשולבת של officejet 5510 HP היא אמורה להיות משולבת טובה? אני מדפיס בעיקר מסמכים שחור לבן או צבעוני ואני צריך גם את הפקס והסורק שבה האם הפקס שה עצמאי או שצריך שהמחשב יהיה דלוק כדי לקבל פקסים? קראתי גם בחדשות באתר שHP יורידו מכירים על המכשירים המשולבים עם פקס מישהו יודע אולי מתי זה יקרה?

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  6. Started by AsD[eyal],

לא יודע מה לקחת?? האם יש מצב שהספק לא יהיה מתאים יש לי לוח asus a8n-e

• 9 תגובות
    • 838 צפיות
  7. Started by nbav,

משום מה נמחקה לי ההודעה הראשונה (כנראה כי רשמתי שאני אשאר באתר רק לדקה אחת) בכל אופן, הגעתי לאתר הזה במקרה כאשר חיפשתי סורקים האתר נראה לי מקצועי ומסודר ולכן החלטתי להירשם אני מחפש סורק שמסוגל לסרוק מספר תרגילים במתמטיקה כולל הסרטוט שלהם בנוסף, אני אשמח לקבל מידע על חברות ועל מה אני צריך לחפש בסורק (כמו מה זה dpi והאם הוא אמור להיות גבוה או נמוך) ועוד משהו קטן, אני אשמח לחוות דעת בנוגע למכשיר הבא: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=556&CatCode=401 תודה מראש עריכה: שחכתי לציין שאני מחפש את המפרט של המכשיר (ניסיתי באתר של אפסון ישראל ואין אותו) האם אתם יודעים מאיפה אפשר להשיג את המפרט?

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  8. Started by gshhar,

תוכלו להגיד לי בבקשה מי מהשניים עדיף,עם כמה מאווררים כל אחד מהם מגיע,כמה אפשר לחבר וכו' 1 Chieftec Dragon DX-01BD Black Tower (P/S not included) 2 Enermax FS-710 Case (P/S not included

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  9. Started by KillerOfReligion,

מחפש מקלדת עד 200 שקל מקלדת נוחה העדפה למקלדת עם אורות אבל לא חובה , שיהיה כפתורי מולטימדיה , והאמ זהו (: תודה לכל מי שעוזר D:

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  10. Started by hen1235,

אני לא מצליח להיסגר איזה מהשיטות אני רוצה אצלי בבית. סה"כ אני לא מדפיס יותר מדי, 20-30 דפים בשבוע (לפעמים "מתפרע" ומדפיס 50). רוב ההדפסות הן של מסמכי וורד פשוטים בשחור לבן. הלייזר הרבה יותר יקרה במעמד הקנייה ובהמשך עם הטיונרים... מה אתם חושבים? משתמש ביתי כמוני צריך מדפסת לייזר? בתקציב של 600-700 אפשר בכלל למצוא מדפסת לייזר צבעונית איכותית?

• 3 תגובות
    • 838 צפיות
  11. Started by andrey66,

שלום חברים, החלטתי להשתדרג ולפנק את עצמי אחרי שהלך לי הבס ברמקולים ולתקן את זה עולה כמו לקנות חדש אז ככה אני רוצה רמקולים ואוזניות עד 1000 שקל ביחד (אפשר לחרוג ל1300 אם זה משפר משמעותית את האיכות), אין לי מושג במה עדיף להשקיע יותר חשבתי לקנות רמקולים 5.1 שהיו למשחקים (אני לא כזה גיימר מטורף) ולסרטים ולקנות בנפרד אוזניות שהיו למוזיקה, אני מעדיף אוזניות קשת שיכסו לי את כול האוזן, העוצמה לא כזאת חשובה אני שומע רוק ומטאל ככה שהבאס יותר חשוב לי מעוצה (אני עדיין לא חירש) תודה.

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  12. Started by WHITE_ZOMBIE4,

קניתי אותה בחו"ל בלי מכס במחיר של 1700 ש"ח http://www.pch.co.il/docs/pd-1645479750.htm מה אתם אומרים? הייתי יוכל לקחת גם 5 מגה פיקסל במחיר של הp72 בארץ אבל בסוף לקחתי את זאתי כי חשבתי שהיא מספיקה לי

13. Started by yosisharaby,

שלום יש לי ראוטר EDIMAX BR-6204 Wg עכשיו הוא מוגדר ושאני מנסה להיכנס פעם נוספת לאיי פי ראוטר להגדרות נוספות כמו פתיחת פורטים הוא לא מכניס אותי שמתי תשם משתמש והססימא שיש בחוברת מה עושים במצב כזה ואם אפשר לאפס סיסמא או משהו כזה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  14. שלום לכולם, למרות כמות הת'רדים הגדולה של בקשות זהות - החלטתי לפתוח ת'רד נוסף, אבל הפעם עם דרישה נוספת: עכבר בעל 5 לחצנים. (3 עליונים ו2 צדדיים) בעבר זה הלחצנים הללו היו קיימים כמעט בכל עכבר , ולהפתעתי הרבה ברוב ערכות הdesktop שמוכרים העכברים הם בעלי 3 לחצנים בלבד. אגב, אני מעוניין בעכבר שנראה רגיל לגמרי, לא מעוקל ומעוצב בצורות שונות ומשונות (וכנ"ל מקלדת). כל המלצה תתקבל בברכה. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  15. Started by alia,

שלום-אבקש לשאול אם יש הבדל בין חיבור של המסך לספק של המחשב או חיבור ישיר לשקע החשמל-אצלי החיבור של המסך הוא לספק כח-האם כדאי להחליף את הכבל? המחשב הוא פנטיום פרסקוט 2400 ספק 300 וואט מסך crt 17 כרטיס מסך פשוט mx4000 תודה מראש

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  16. http://thermaltake.com/product/Accessory/keymou/a2354/a2354.asp מה אתם אומרים שווה קנייה? זה עולה בערך 140 ש"ח

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  17. Started by Golden D,

מבקש המלצות לספק עבור המפרט הבא : Pentium D 930 Geil Dual DDR2 Kit 1Gb (2x512Mb) PC2-5300 667Mhz Gigabyte Geforce 7600GS, 256 mb DDR2 128 bit, GV-NX76G256D-RH PCI Express bulk Mainboard Intel Sandusky BLKD945PSNLK, Intel 945P, Socket 775, Lan 1000, DDR2, PCI Express, SATA, IEEE HDD Western Digital 250 gb 16 mb Buffer SATA II Case Gigabyte AURORA, 3x 120mm BLEU LED FAN GZ-FSCA1-ANS(ANB) במחיר בסביבות 300 ש"ח.

• 5 תגובות
    • 838 צפיות
  18. עכבר למשחקי FPS שיהיה עמיד ה DPI לא ממש משנה לי העיקר שיחזיק הרבה זמן היה לי עכבר אופטי לא מזמן ב 40 ש"ח שהיה כתוב עליו PSY(עדיין לא הצלחתי למצוא את העכבר הזה) שהחזיק אצלי הרבה מאוד זמן ואהבתי תתחושה שלו במשחקיםם אבל בגלל שלא הצלחתי למצוא אחד חשבתי לקנות עכבר חדש אז יקר לא תמיד יותר טוב אני פשוט צריך עכבר עמיד ועם המלצות

• 5 תגובות
    • 838 צפיות
  19. אוקיי אז קודם כל זה הפורום הנכון o,0 ? רציתי לקבל קצת חוות דעת על אוזניות ה Creative Ftal1ty Headset והמקלדת (Logitech g15 gaming keyboard (2007 תודה רבה למי שעוזר =]

• 7 תגובות
    • 838 צפיות
  20. Started by avizombie,

שוב סליחה אני מכיר את התנאים אבל לא מצאתי משהוא בנושא באתר ??? אני צריך מידע מסויים על ספקי כח אין לי מושג ורק אתמול ידעתי שזה חשוב ;D אני צריך ללכת לחנות שממנה קניתי ושיחליפו לי ספק למשהוא עם "שם" אז עם תוכלו איזה שמות של חברות קיימות בנושא תודה (לכלל עם הודעה זו תיחסם תוכלו לקשר אותי למשהוא בנושא בהודעה הקודמת שלי ) ושוב סליחה ותודה

• 8 תגובות
    • 838 צפיות
  21. Started by i.k,

שלום! אני חושב שיש לי בעיה של יציבות אם ספק כוח שרשום למעלה יש לי קפיצות של מתחים בביוס כאשר אני עושה o.c למערכת יש קפיצות של 0.02 או 0.03 וולט במתח של המעבד ,לוח,זיכרון והמתח 3.3v של הספק ואמרו לי שזה לא תקין ויכול לעשות בעיות עכשיו יש לי את המפרט הבא xp1700@2200 fsb 200 abit nf-7 s2 512 ddr 3200 Mushkin elsa 9800pro 128mb 80*2 western digital sata ומחוברים שתיי מאוררים של 120 מ"מ למחשב. 1.איזה תוכנות יש שאפשר לבדוק יציבות של ספק ולראות האם הספק הוא תקין לשימוש? עכשיו היום נהרס לי כרטיס מסך אחר במחשב הזה 6600 של gigabyte שמהרגע שהכנסתי אותו למחשב היו דברים מוזרים שהוא הראה כול מיני קישקושים על המסך אבל אחרי ריסט זה הפסיק והיום הוא לגמריי נדפק ויותר העיוותים של התמונה…

• 4 תגובות
    • 838 צפיות
  22. אני מעוניין לקחת סרט דיוידי מהספרייה ולהפוך אותו לויסידי רגיל שיעבוד על מכשירי דיוידי וויסידי רגילים ושיתפוס מקסימום 3 דיסקים רגילים ושתהיה האופציה לחפצל אותו.

• 3 תגובות
    • 838 צפיות
  23. Started by k_700,

המליצו לי על ANTEC SLK3800B 400W מארז מצוין שחור שכולל ספק כוח. הבעיה שאני רוצה מארז מעוצב עם חלון, שיהיה שקט. עכשיו לא חייב שיהיה עם ספק כוח אבל במידה ואין ספק כוח תמליצו לי איזה ספק כוח מתאים ,זול וטוב אני יכול למצוא למארז. תודה לכל מי שיעזור , שנה טובה וחג שמח. אהה שיהיה עם מערכת קירור טובה...

• 3 תגובות
    • 838 צפיות
  24. Started by nicirnTAL,

יש לי אפשרות בהגדרות במצלמה שזה יהיה כ PC CAM. אני מכוון את זה ומחבר את המצלמה למחשב... נפתחת לי כזאת תוכנה שהתקנתי עם הדיסק שבא עם המצלמה. איך אני יכול להשתמש בה כמצלמת אינטרנט בתוכנות אחרות? (כגון MSN Messenger/Windows NetMeeting). תודה.

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  25. אשמח לשמוע על דגמים ואם אפשר גם על דגמים לא יקרים

• 1 תגובה
    • 837 צפיות

דיונים חדשים בפורומים