ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב נייד של טושיבה בלוטוט.... לא יודע מה עוד אלחוטי יש... :-\ אני מחפש שלט משהו הכי בסיסי הכי פשוט שיוכל להתחבר למחשב על בסיס קבוע ורק שיאפשר לי לשלוט בדברים בסיסיים, כמו פליי.. סטופ.... הרצה קדימה ואחורה.... שליטה על סאונד.... הכי בסיסי שיש. יש למישהו הצעות? טיינקס.
-
- 4 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אוקיי אז קודם כל זה הפורום הנכון o,0 ? רציתי לקבל קצת חוות דעת על אוזניות ה Creative Ftal1ty Headset והמקלדת (Logitech g15 gaming keyboard (2007 תודה רבה למי שעוזר =]
-
- 7 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום! אני חושב שיש לי בעיה של יציבות אם ספק כוח שרשום למעלה יש לי קפיצות של מתחים בביוס כאשר אני עושה o.c למערכת יש קפיצות של 0.02 או 0.03 וולט במתח של המעבד ,לוח,זיכרון והמתח 3.3v של הספק ואמרו לי שזה לא תקין ויכול לעשות בעיות עכשיו יש לי את המפרט הבא xp1700@2200 fsb 200 abit nf-7 s2 512 ddr 3200 Mushkin elsa 9800pro 128mb 80*2 western digital sata ומחוברים שתיי מאוררים של 120 מ"מ למחשב. 1.איזה תוכנות יש שאפשר לבדוק יציבות של ספק ולראות האם הספק הוא תקין לשימוש? עכשיו היום נהרס לי כרטיס מסך אחר במחשב הזה 6600 של gigabyte שמהרגע שהכנסתי אותו למחשב היו דברים מוזרים שהוא הראה כול מיני קישקושים על המסך אבל אחרי ריסט זה הפסיק והיום הוא לגמריי נדפק ויותר העיוותים של התמונה…
-
- 4 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לשמוע את הדעות שלכם לגבי מדפסות ממולצות, אני מחפש מדפסת משולבת(מכונת צילום+סורק, פקס זה לא חובה) כמובן עם הזרקת דיו וקריאת כרטיסים, הניסיון האישי שלי הוא עם מדפסות HP, הייתי שמח לשמוע המלצות בטווח המחירים שציינתי. הייתי שמח למדפסת שמסוגלת להדפיס תמונות בצורה איכותית. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
השעות מול המחשב עם היד המושטת קדימה לא עושה לי טוב. אני מחפש עכבר אלחוטי, לא חייב להיות לגיימינג. עכבר תקני עם שני הכפתורים והגלגלת + כפתורים שאפשר להגדיר כback/forward. משהו מומלץ עם טווח של 2-3 מטר (בפועל זה יהיה יותר קרוב, אבל שיהיה) אם יש משהו טוב בזול באתר מוכר בחו"ל (play נגיד), גם יתקבל בברכה. מודה לכם מראש
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
הי, אני מחפש לקנות עכבר חוטי לגיימינג, אין הגבלת תקציב, אך חשוב שהוא יתאים לשמאליים. סוג האחיזה היא Fingertip. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
http://www.xtremesystems.com/modules.php?op=modload&name=Reviews&file=index&req=showcontent&id=32 הכל שם, ביקורת לא רעה מבית XS. תהנו
-
- 8 תגובות
- 827 צפיות
-
-
1) Foxconn 3GTK-278 + FSP 250W + 80mm Fan - 1Y Warranty 2) Foxconn TLA-436 Black/Silver+ FSP 350W + 92mm Fan - 1Y Warranty מבין השניים מה עדיף??? ומה ההבדלים?
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
יש לי מדפסת קנון i320 לפני כמה זמן הדלקתי אותה להדפיס משהו ושמתי לב שהנורה הכתומה נדלקה ניסיתי למחוק את המדפסת ולהתקין מחדש אבל זה לא עזר המנורה מהבהבת 3 פעמים בצבע כתום ופעם אחת בירוק וחוזר על עצמו ככה לעוד מישהו זה קרה? מה אני עוד יכול לעשות?
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
תסלחו לי אם פתחתי במקום הלא נכון. בכל מקרה יש לי בעיה קניתי עכבר מסוג steel series kinzu וכאשר חברתי אותו והורדתי תדרייבר שלו שחקתי עם הדברים שם ובקיצור גרמתי לבעיה שבהזזה אופקית של העכבר הוא מאוד מהיר גם אם אני מוריד תמהירות מהלוח בקרה ובתור גיימר של משחקי fps זה מפריע לי מאוד יש לציין שפרמטתי ונסיתי מלא דברים כד לסדר ומשום המ שום דבר לא עוזר אשמח לעזרה והצעה לדברים שאפשר לעשות בנידון. אגב ככול שאני מפחית בHz ככה הוא מהיר יותר ואני צריך לשחק על 1000Hz מה שאני לא אוהב כדי שיהיה עוד איכשהו נורמאלי תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום לכם, כרגע יש לי סט של מיקרוסופט - משהו נוראי!!! המקלדת שותה (ממש כך) את הבטריות ובנוסף לכל מזייפת ברמות! אני מחפש סט איכותי בעיקר למשחקים (עדיף של Logitech) התקציב עומד על בערך 600 ש"ח -בבקשה חבר'ה, תציעו רק מה שניסיתם. בתודה ניר
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
-
טוב אז ככה. שני Benchmarks. אחד עם Winme אחד עם Winxp. Winme: 0wnsih WinXp: WTF?? אני משתמש בבקר HPT370 שיש על ה Abit KT7a-RAID. יש דרייברים מותקנים לשני המערכות. מה יכולה להיות הבעיה ? הכוננתים הם 2 IBM GXP60 60Gb. ב RAID 0, כמובן. תודה.
-
- 5 תגובות
- 827 צפיות
-
-
בעיקר לגיימינג וסרטים. אפשר לחרוג ב50 ש"ח אבל רק עם שה יעשה הבדל גדול. תודה מראש .
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
האם עניין האלחוטי הוא יותר מסתם גימיק? השאלה שלי האם שווה לי להשקיע בזה, כי ממילא אני צריך מקלדת ועכבר חדשים
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
HEC300 AR : https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=138&products_id=837 HEC300 ER : https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=138&products_id=1132 אני מחפש ספק כוח טוב לפנטיום 3 ואני יודע שהספק של HEC יספיק מעל ומעבר, אבל אני לא מבין מה ההבדל בין שני הספקים האלה ?
-
- 5 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מערכת HTPC בסלון שמשמשת גם לצפייה בסרטים וגם לגיימינג. אני מחפש מקלדת ועכבר אלחוטיים שיהיו נוחים גם לשימוש בעת רביצה על ספה, וגם כשמניחים אותם על שולחן (בשביל משחקים). חוצמזה צריך שיהיה טווח קליטה טוב, דיוק ושלא יהיו בעיות התנתקות שבין המקלדת/עכבר למחשב כמו שקורה לפעמים. אני לא בטוח לגבי התקציב, אשמח לשמוע הצעות כלשהן וכשאראה מה האפשרויות אשקול את עניין המחירים. תודה
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
אהלן אני מעביר את המחשב הישן שלי למשרד של אחותי, אני צריך לקנות מקלדת נוספת בשבילה - והיא מעדיפה משהו בצבע לבן, ושתראה טוב. משהו בסגנון המאק אם אפשר במסגרת התקציב. חיפשתי קצת מה יכול להתאים, אבל קצת קשה היום למצוא משהו לבן. יש לכם אולי רעיון?
-
- 5 תגובות
- 827 צפיות
-
-
טוב, אז בניסיון להחליף את הלד שבעכבר שלי, בטעות הרסתי אותו ועכשיו אני צריך עכבר חדש. הבעיה המתסכלת ביותר, היא שאני שמאלי וכל העכברים הטובים ביותר מותאמים דווקא לימניים. אני רוצה עכבר בלוטוט' או rf, התקציב הוא 150 ש"ח עם אפשרות לחריגה ממש קטנה. חשבתי על העכבר 5000 לניידים של מייקרוסופט (למרות שאין לי נייד, אלא נייח), אבל הוא נראה לי נורא קטן ומותאם ליד ימין (אני לא בטוח, מצד אחד הוא נראה סימטרי, אבל מצד שני ראיתי תמונה שלו שהוא נראה לא ממש סימטרי). מקווה שתוכלו להמליץ לי על משהו טוב במסגרת התקציב המצומצמת הזאת, תודה!
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
שלום לכולם, למרות כמות הת'רדים הגדולה של בקשות זהות - החלטתי לפתוח ת'רד נוסף, אבל הפעם עם דרישה נוספת: עכבר בעל 5 לחצנים. (3 עליונים ו2 צדדיים) בעבר זה הלחצנים הללו היו קיימים כמעט בכל עכבר , ולהפתעתי הרבה ברוב ערכות הdesktop שמוכרים העכברים הם בעלי 3 לחצנים בלבד. אגב, אני מעוניין בעכבר שנראה רגיל לגמרי, לא מעוקל ומעוצב בצורות שונות ומשונות (וכנ"ל מקלדת). כל המלצה תתקבל בברכה. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
http://thermaltake.com/product/Accessory/keymou/a2354/a2354.asp מה אתם אומרים שווה קנייה? זה עולה בערך 140 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
סוף-סוף פתחתי את המחשב, ולהפתעתי גיליתי משהו מעניין. במדבקה כתוב שוצא מהספק מקסימום 160 ואט באיזור הוולטג' +, ו120 ואט בעיזור הוולטג' -. האם זה אומר שהספק שלי יכול להגיע רק ל-160 ואט. זה נראה לי קצת לא הגיוני, כי זה מחשב די חדש, עם פנטיום 4, ועוד כל מיני אביזרים כבדים. איך אני יודע לעזאזל כמה ואט יש לי?
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
ABIT NF7 NForce 2 revision 2.0 (A3) Thermaltake Crystal Orb Chipset/VGA Cooler AMD Athlon XP 1700+ DLT3C JIUHB 0310 Thermalright SK7 Thermaltake 80mm SF 2 with "Coolmod" Winbond CH5 DDR 512MB 3200/400Mhz WD 80GB 7200RPM 8Mb Buffer SE Hercules 3D Prophet 9700 128MB Retail VIEWSONIC 17" P70F Antec High Preformance Plus View 1000 AMG HEC 300ART WATT PSU CD-ROM Asus x 52 PANASONIC FLOPPY 1.44 Logitech Internet Navigator Logitech MX500 Optical Altec lansing ATP-3 ?
-
- 4 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום. היום רכשתי דיו למדפסת וקיבלתי במתנה דפי הדפסה מיוחדים להדפסת תמונות של HP. ניסתי להדפיס איתם תמונה והוא עושה כאילו הוא לוקח את הדף המיוחד של ההדפסת תמונות אבל הוא מוציא אותו ללא הדפסת התמונה. ניסתי כמה פעמים וזה ממשיך. אולי מישהו יודע מה הבעיה או שהייתה לא בעיה דומה והוא יודע מה לעשות? אשמח לעזרה. תודה. ד"א המדפסת שלי היא: hp deskjet 5150 חוץ מזה אני חייב לציין שהמדפסת כן עובדת על דפים אחרים. בכותרת לא ידעתי בידיוק מה לכתוב, עזרה או בעיה אז הימרתי על שניהם. עם עשיתי משהוא לא נכון בכותרת בבקשה לתקן ולא למחוק. עריכה: הסוג של הנייר הזה הוא: HP Advanced Photo Paper
-
- 4 תגובות
- 827 צפיות
-
-
לא מזמן קנינו טלוויזיה 40 אינץ' של סוני (40L4000, לכל המתעניין), וחיברתי אליה את המחשב הישן שלי שיזרים סרטים ישירות לטלוויזיה. אני מחפש שלט שיוכל לשלוט על המחשב (תואם ויסטה), אבל אני חייב משטח מגע או TRACKBALL, או איזהשהוא אנלוג שידמה עכבר. תודה!
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-