ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום קניתי G5 הוא מצוין. אך אני רוצה לדעת על איזה DPI מומלץ לשחק במשחקים, זה מהיר לי מידי ואם המשקולות הם דבר חיוני?
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת לייזר צבעונית עבור דפים A3 התקציב הוא כ - 30K - + שתוכל להתחבר לרשת שתהיה מהירה
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
שלום רב ותודה על העזרה שלכם קודם כל. תמיד יש פה אנשים שעוזרים. עכשיו בקשר למחשב, ביררתי היום והציעו לי על כרטיס מסך מ- KSP שהדגם שלו הוא X1800GTO 256MB, DDRIII, HDTV, VIVO, PCI-E במחיר של 1450 שקל.(של Powercolor) עכשיו השאלה שלי אם הוא שווה את המחיר ואם במחיר של 1500 שקל ניתן לקנות משהו אחר יותר חזק, עם VIVO. בקשר לזכרונות הוא הביא לי של Kingstone 1GB X 2 כלומר 2 גיגה ב-1020 שקל שכל אחד זה 510 שקל, 667 MHz DDR2. אני יודע שהם טובים אבל פשוט לשמוע עוד חוות דעת עליהם. עכשיו בקשר ללוח אם הוא הביא לי את הדגם הזה, 8I945GZME-RH s775 Conroe, 945GZ, VGA, PCI-E, המעבד שלי הוא Core 2 Duo 1.86G 2MB 775 E6300 CONROE אממ כעקרון זהו זה. שוב, תודה מראש על הכל.
-
- 8 תגובות
- 786 צפיות
-
-
האם הכרטיס הפיסיקלי הזה הוא רק למשחקים? מה עם תוכנות עריכה? אודיו...וידאו...
-
- 8 תגובות
- 786 צפיות
-
-
איך אפשר לבטל את החסימה הזאת של המקלדת (צפצוף כזה) שברגע שלוחצים על כמה מקשים הוא מפעיל רק אחד מהם ... ? תודה
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
השאלה שלי היא בעצם מה עדיף? האם השינוי בין 2 העכברים הוא משמעותי כל כך ששווה להשקיע עוד כסף ב G5? ושאלה אחרונה היא איזה פאד שהמחיר שלו לא עולה על 100 שקל כדאי לי לקנות לאחד משנייהם?
-
- 6 תגובות
- 786 צפיות
-
-
הדגם של המארז הוא: A-top X-Blade Gaming Case Silver - 500W הנה מפרט שלו: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33_182&products_id=2648 רציתי לדעת אם מישהו מכיר אותו? איך הוא? הספק שמגיע איתו חזק? הספק הוא 450w. הספק יוכל להחזיק לי: 1. מעבד דו ליבתי 2.66ghz של אינטל 2. לוח אם של ג'יגהבייט 3. 2 כרטיסי זכרון שכל אחד 512 מגה.במהירות 533. 4. כרטיס מסך : LEADTEK - PX7600 GT TDH 256MB DDR3 - PCX - Retail 5. מערכת קירור למעבד: Arctic-Cooling Highend Low Noise (775) Freezer 7 Pro 6. כמובן צורב, די וי די, פלופי, ודיסק קשיח 80 ג'יגה, ועוד 3-4 מאווררים. במקרה שזה לא מתאים, אני מחפש מארז יפה, עם חלון, בסביבות ה- 400 ש"ח. תודה לכל העוזרים.
-
- 6 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום לכולם.. מישהו ביקש ממני שאני אברר אם ניתן לרכוש מדפסת שתואמת למחשב שלו. יש לו מחשב מאוד ישן (מעבד פנטיום 2 ) , וכן גם אותי זה הפתיע. אבל, יש מדפסות שתואמות למחשב הזה שניתן לרכוש כיום? תודה מראש לעונים, אמיר.
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שלט מדגם xfx שקניתי מ foxpc למחשב הינה הדגם: http://www.xfxforce.com/en-us/Products/Accessories/XGearGameController.aspx#1 עכשיו ברצוני לקנות עוד שלט כזה בדיוק עכשיו שאלתי היא האם במשחקים כגון pes2009 nba2k9 יזוהו שני שלטים שונים...?ולא תיהיה בעיה כמו שמחברים שני מקלדות...שהוא מזהה אותן כהתקן אחד...?
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם המתאם הבא יעבוד עם ויסטה 64 ביט http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnaharia&uin=8272 תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
יש לי P8EX של XEROX היא היתה כמה זמן בבוידם ועכשיו היא מדפיסה הכל עם מלא פסים שחורים ניסיתי לנקות את ה-TONER CARTAGE וזה לא עזר, מה עושים
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
סביב ה-800 ש"ח. מעדיף שיסתובב 900 מעלות, אך לא חובה. מעדיף גם חוות דעת ראשונה בנוגע לאמינות ותחושה תודה!
-
- 5 תגובות
- 785 צפיות
-
-
-
אז ככה יש לי עכבר MX518 כבר כמה שנים טובות ועם ביצועים טובים לגמרי אין תלונות! השאלה שלי פה זה האם העכבר HABU של מייקרוסופט/רייזר יהווה שיפור משמעותי בביצועים במשחקים ואם יש אז אשמח עם תפרטו פה את יתרונותיו על ה-518.. תודה יום טוב. [br]פורסם בתאריך: 14.11.2007 בשעה 15:09:18 מזהההההה אף אחד לא יודע מה הסיפור בינהם?!?!? אנשים תענו לי בקשה זה לפני קנייה ממש.. אני סתם לא רוצה לזרוק את הכסף!
-
- 4 תגובות
- 785 צפיות
-
-
מה אתם אומרים עדיף? לפי חיפושים באינטרנט מהביקורות הדואל טריגר טוב יותר, מה אתם אומרים? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_175_1132_1446&products_id=8737 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_175_1132_1140&products_id=11839
-
- 7 תגובות
- 785 צפיות
-
-
יש לי מספר שאלות לגבי הספק הנ"ל : א. האם הוא הכן מספק את 475W ? ב. האם הוא תומך ב- SATA ? ג. האם הוא יחזיק את המערכת שלי ? (ראה מפרט מחשב) אלו הן שאלות חשובות היות והספק שלי הלך ,ואני מעונין לקנות את הספק הזה (יכול להשיג אותו ב - 350 ש"ח) ידוע לי כי מדובר בספק ישן יחסית אך מאילוצי תקציב אני נאלצתי להתעניין בו ! אם אפשר אותן שאלות לגבי הספקים הבאים : CoolerMaster eXtreme Power 430Watt V2.0 Thermaltake TR2 W0070 430W 24/20/6/4 Pin SATA תודה!
-
- 5 תגובות
- 785 צפיות
-
-
מצלמה א מראה צד ימין של החדר מצלמה ב' צד שמאל. ואני מקבל תמונה אחת של כל החדר בצורה רחבה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אהלן אני מעביר את המחשב הישן שלי למשרד של אחותי, אני צריך לקנות מקלדת נוספת בשבילה - והיא מעדיפה משהו בצבע לבן, ושתראה טוב. משהו בסגנון המאק אם אפשר במסגרת התקציב. חיפשתי קצת מה יכול להתאים, אבל קצת קשה היום למצוא משהו לבן. יש לכם אולי רעיון?
-
- 5 תגובות
- 785 צפיות
-
-
התחדשתי היום באוזניות: steelseries siberia v2 באופן מפתיע אני הכי הרבה נהנה לשמוע איתם מוזיקה יותר מאשר לשחק איתם! העניין הוא שמישום מה אני תמיד נמצא בין ה- 80 ל- 100 אחוז ווליום במחשב וזה נראה לי אומר שלכרטיס קול המובנה בלוח שלי אין כנראה מגבר חזק. בכל מקרה נתקלתי במגבר USB ייעודי לאוזניות אלו והוא עולה בארץ 225 ש"ח: http://www.tms.co.il/product/6378 מישהוא יודע אם זה סתם חרטה או באמת נותן משו? ומצד שני ראיתי את זה באיביי: http://www.ebay.com/itm/NEW-SteelSeries-USB-Siberia-SOUNDCARD-Virtual-7-1-/180835708471?pt=Other_MP3_Player_Accessories&hash=item2a1aa5ee37#ht_3206wt_1396 שווה להזמין? נראה שזה בקופסא מקורית..?
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום, קורה לי הרבה כשאני מכוון על מישהו שנמצא רחוק אני לא מצליח לכוון לאן שאני רוצה, ותזוזה מינימלית של העכבר מזיזה יותר מדי ימינה \ יותר מדי שמאלה ואז הוא בסוג של נקודה מתה שאני לא יכול לכוון עליה, זה בולט בעיקר כשאני משחק עם הRecon וברובי צליפה לטווחים ארוכים 500+ ממש קשה לכוון במדוייק. אני חושב שהעכבר שלי לא מדוייק מספיק (Microsoft Wireless Optical 2000) ואני שוקל לשדרג לעכבר לייזר עם רזולוציה גבוהה. השאלה שלי אם זה לא איזה הגבלה במשחק ואז גם אם אני אקנה עכבר יותר טוב זה לא יעזור?
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
שלום, מבקש המלצה לרכישת מדפסת ביתית בעלת התכונות הבאות: צבעונית, סורק, מכונת צילום, לא חובה פקס, לא חובה הדפסה אלחוטית, לא חובה לחבר לה Dok, עלויות ראשי דיו זולות. מה דעתכם על דגם ה- 6500a וה- 6500 plus של HP? תודה.
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-
-
הבדיקה נערכה על CD-R שמכיל שירים(702 מגה) ללא שריטות. הצורב הוא Aopen 2440.
-
- 7 תגובות
- 785 צפיות
-
-
יש לי PALM PILOT PROFESSIONAL אבל נעלמו לי העריסה והתוכנה שלו מישהו יכול להגיד לי איפה יש?
-
שלום, אני מעוניין לרכוש בקרוב מצלמה דיגיטלית בינתיים עלו במוחי השאלות הבאות: 1. התענייתי במצלמות של אולימפוס כי מצאתי אותן במחיר טוב, עכשיו השאלה שלי היא איזו מצלמה עדיפה HP 850 או Olympus 720/740? מצד אחד ל - HP יש 4 מגה פיקסל, אבל מצד אחר אין לה מוניטין כמו שיש לאולימפוס בתחום המצלמות. 2. מה עדיף, מצלמה בעלת זום גבוה (X8) ורזולוציה בינונית (3MP) או מצלמה בעלת זום בינוני (X3) ורזולוציה גבוהה יחסית (4MP)? השאלה נובעת מן העובדה שאני טירון לחלוטין בתחום הצילום ולכן אינני חושב שאדע להתמקד מראש באמצעות זום גבוה בפרט מעניין מתוך התמונה הכללית שאראה במסגרת (בפריים); ולעומת זאת במקרה כזה אם אצלם ברזולוציה גבוהה אוכל לאחר ביצוע הצילום לבחור מתוכו …
-
- 8 תגובות
- 785 צפיות
-
-
בקיצור די דפקו אותי בחומרה ורציתי לדעת האם זה קרה לעוד מישהו כי אני מתכוון לתבוע אותם.
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-