עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by avizombie,

שוב סליחה אני מכיר את התנאים אבל לא מצאתי משהוא בנושא באתר ??? אני צריך מידע מסויים על ספקי כח אין לי מושג ורק אתמול ידעתי שזה חשוב ;D אני צריך ללכת לחנות שממנה קניתי ושיחליפו לי ספק למשהוא עם "שם" אז עם תוכלו איזה שמות של חברות קיימות בנושא תודה (לכלל עם הודעה זו תיחסם תוכלו לקשר אותי למשהוא בנושא בהודעה הקודמת שלי ) ושוב סליחה ותודה

• 8 תגובות
    • 829 צפיות
  2. Started by Piyono,

Hello again. This time I'm looking for KeyTronic keyboards. None of Zap's retailers seem to carry them. Anyone know who does? Thanks. Piyono[br]פורסם בתאריך: 13.01.2009 בשעה 09:57:52 If not Keytronic, then I'm after any high-quality membrane keyboad with a traditional IBM layout, including a large, L-shaped Enter key.Piyono

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  3. שלום, אני מעוניין לרכוש מדפסת לייזר משולבת עם כרטיס רשת שיכולה להדפיס ולסרוק משני הצדדים. מישהו מכיר ויכול לעזור לי בכך? גיל

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  4. למישהו יש המלצות ליריעת בד / ניילון לכיסוי המקלדת והעכבר ? הן לשמירה מפני אבק, והן לגיוון ושינוי המראה .

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  5. Started by status,

שלום לכולם! בזמן האחרון נתקלתי בתופעה שהאמרז שלי פשוט מחשמל (נותן כאלה דקירות של חשמל .. אני בטוח שאתם מבינים..) כל זמן שהוא דלוק וכשנוגעים בבחלק המתכתי שלו.. זה נורא מציק.. זה מארז H600B של AOpen (הספק זה זה שבא עם המארז) ואף פעם לא הייתה איתו את הבעיה הזאת... למישהו יש פיתרון? מה אפשר לעשות? זה מציק.. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 829 צפיות
  6. כמה הוא אמור בערך לעלות? וכמה עולה 256? תודה

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  7. Started by ori14,

שלום עקב המלצות בפורום קניתי את הגיימפאד של הXB360 למחשב, זה השלט הכי נוח וטוב שיצא לי להחזיק אי פעם. בהתחלה חשבתי שלא יהיה נוח כי הוא נראה טיפה קטן ויש לי כפות ידיים די גדולות, אבל הוא נוח ומסתדר מצוין ביד. האם אפשר להשתמש ביציאת האוזניות בגיימפאד גם במחשב? זה לא נראה לי גודל סטנדרטי, 2.5? תודה מראש אורי

• 6 תגובות
    • 828 צפיות
  8. שבת שלום! אני צריך המלצה למדפסת צבעונית בתקציב של עד 2000ש"ח מדפיס הרבה תמונות מהאינטרנט, יוצר כרטיסי עסק, כרטיסי ברכה, מדפיס תמונות לצורך הגדלה, מדפיס תמונות נדירות למיניהם ברחבי האינטרנט ועוד ועוד. השתמשתי ב‏Officejet 4500 Wireless והיא כלל וכלל לא חסכונית, לא בשבילי בכל מקרה. חודש שעבר עמדתי על 120 דפים שכל הדף עם תמונה צבעונית ונקנסתי בדיו. תמליצו לי על מדפסת חסכונית וטובה לצורך הדפסת תמונות ורכיבים, שוב, אני מדפיס הרבה. חשוב שתיהיה ממש חסכונית..יש לי סיוטים מה‏Officejet 4500 Wireless

9. אממ, היי, יש לי את המדפסת הנ"ל כבר זמן מה, ואתמול היא רשמה לי הודעה על המסכון שלה Cartridge Error: Cartridge on right must be replaced עכשיו, המיכל דיו הימני, השחור, כמעט מלא, מרגישים עליו, וגם שמנו אותו כולה לפני חודש בערך אז לא סביר שהוא ייגמר שאלתי איפה שקניתי את המדפסת ואמרו לי "לנקות את המגעים" (WTF) הקטע שהדבר הזה משבית לי גם את הסורק והפקס שנמצאים באותו מכשיר, ואפילו לסרוק אנלא יכול מישהו נתקל בזה ויש לו פיתרון?

• 0 תגובות
    • 828 צפיות
  10. הנה שם הדגם של הצורב CRW-3212A והנה הלינק של הצורבhttp://usa.asus.com/optical/crw-3212a/overview.htm אני צריך תשובה דחוף כי מחר אני מזמין

• 3 תגובות
    • 828 צפיות
  11. Started by Shiker,

היי חברים אני צריך המלצה על מטען לבטריות נטענות שזמן הטעינה שלו לא יותר מ- 4 שעות.. תודה!

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  12. Started by daniel_geva,

שבת שלום לכולם. אני מתלבט בין שני מארזים ואני זקוק לעזרה שלכם. המארזים הם: Foxconn DIABOLIC GAMING CASE 400W PSU FSP WITH LIGHTS - BLUE http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33_108&products_id=2277 רציתי לדעת על המארז הזה פרטים אם מישהו יודע, איך הוא? כמה מאוורים מגיעים איתו? איך הספק שלו? ואיך הוא בכללי? או A-top X-Blade Gaming Case Silver - 500W http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33_181&products_id=2648 איזה מארז מבין שניהם עדיף? ולמה? אל תתנו לי אלטרנטיבות אחרות למארזים כי אני די סגור אל אחד משניהם. תודה מראש, דניאל

• 12 תגובות
    • 828 צפיות
  13. Started by poltergeits,

שלום אנשים אני מחפש מארז איכותי שיכול לבוא ללא ספק אבל רצוי שהוא יהיה אופציונלי לשניים או שלושה מאוררים 120' ויותר מהכל שיראה כמו מארז ולא כמו איזה רובוטריק\פאוורינגר חשוב שיהיה מאלומיניום ובעל אוורור יעיל המחיר יכול לנוע עד 750 ש"ח

• 7 תגובות
    • 828 צפיות
  14. היי, מעוניין להזמין מאמזון מקלדת G915 TKL ולבצע בארץ חריטת עברית, מישהו מכיר מקום טוב באיזור הצפון? אם אין בנמצא ויש מקום ממש טוב שמבצע את החריטה במרכז אגיע לשם. תודה מראש

15. Started by stingeR-,

אני כרגע מתכנן לקנות : Microsoft Multimedia Keyboard ב 100 ש"ח http://www.microsoft.com/hardware/keyboard/mmk_info.asp אבל באתי לשאול האם אתם מציעים לי מקלדת אחרת יותר טובה? עד 100ש"ח

• 5 תגובות
    • 828 צפיות
  16. Started by er0101,

שלום האם אתם יודעים להגיד לי איזה כ. קול 5.1 עם יציאה אופטי הוא הכי זול בארץ? מישהו יודע אולי איפה אפשר לקנות שלט RF זול למחשב? סטייל הATI הזה

• 3 תגובות
    • 828 צפיות
  17. Started by fenix5545,

היתחדשתי ב g5 אם מישהוא יודע איל החי כדי להסים את המישקולות שיגיד לי כי קרגע אמי לא יודע אני סמתי את כול השחורים אבל אים יש שילוב טוב יותר אז תגידו

• 4 תגובות
    • 828 צפיות
  18. Started by itai_1813,

לילה טוב. יש לי גיימפאד רשמי של Xbox 360 שמיועד (גם) ל-Windows. ניסיתי להתקין את הדרייבר שלו וקופצת לי הערה שאומרת שהתוכנה לא עומדת בדרישות ושאני צריך SP1 או SP2, ולי יש SP3... נראה לי מאוד מוזר שהרי אם זה דורש SP1 או 2 מן הסתם זה אמור לתמוך גם ב-3 לא? בכל מקרה, יש דרך כלשהי לעקוף את זה? יש פיתרון? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 828 צפיות
  19. Started by AK,

יש לי כרטיס טלויזיה PCTV של Pinnacle,וכול פעם שאני מנסה לפתוח את התוכנה היא אומרת לי ש: MCI device can't be shared between to or more applications or overlay reasource expired.close one application אל תאמרו לי שזה בעייה עם הדרייבר כי אתמול ישבתי שש וחצי שעות כדי להתקין אותו!

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  20. ישנו ברשותי RAZER DiamondBack (למי שלא יודע, העכבר עבר סיקור אצלנו באתר : http://hwzone.co.il/reviews/diamondback/), התקנתי על המחשב את הדרייבר האחרון מהאתר של RAZER. הבעיה שלי היא כזאת, יש פונקציה בעכבר הישן שלי (MICROSOFT Intellimouse explorer 2.0) שמאוד אהבתי, והיא שכפתורי הצד של העכבר שימשו כ-BACK וכ-FORWARD, וזה איפשר לי לעבור מאוד מהר בין דפים באינטרנט. השאלה שלי היא האם ניתן לתכנת גם את הכפתורים של ה-DiamondBack שלי, ככה שיהיו BACK ו-FORWARD.

21. חבר'ה.. עכבר גיימינג חדש שבטח רובכם לא מכירים.. תירשמו את השם שלו בגוגל ותראו הרבה ביקורות חיוביות לעכבר הגיימינג המעולה הזה והוא עולה רק 207 שקלים http://tms.co.il/product_info.php?cPath=87_408&products_id=3837 לידיעתכם

• 3 תגובות
    • 828 צפיות
  22. Started by r0ckY,

שלום, אני צריך מדפסת משולבת שכוללת בין השאר סורק ופקס אשר יכול לקבל ולשלוח פקסים. התקציב עד 400 שקל. תודה.

23. אני לא מבין מדוע ממתגים את המקלדת הזאת כמקלדת גיימינג הרי היא בעלת סוויטצ'ים כחולים שמתאימים יותר עבור הקלדה... לא כך?

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  24. Started by solo53,

שלום וחג שמח מחפש יחידת שלט שלט +קולט שיעבוד בפורט COM רד232 שיעבוד עם GIRDER אם IRAASNTS תודה :jump:

25. אורח ^Rockford

מחירם בארץ זול מאוד ובביקורת שקראתי, היו מרוצים מהם. האם מישהו רכש את הסט הזה ויכול להמליץ עליו?

• 8 תגובות
    • 828 צפיות

דיונים חדשים בפורומים