ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
ברצוני לרכוש מחשב כף יד (GPS מובנה ובלוטות' חובה) במחיר סביר (נגיד בערך 3000 ש"ח גג וגם זה בקושי) בלי תוכנת GPS, כי כבר יש לי. חשבתי על המכשיר הזה: Asus A632 http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2649&scat=182&tcat=22 תודה למגיבים
-
- 4 תגובות
- 839 צפיות
-
-
הנוסחה האמתית לכביעת מיפוי הזיכרון בביוס: http://www.lostcircuits.com/advice/bios2/12.shtml http://www.lostcircuits.com/advice/bios2/12.shtml דן
-
שלום. חשוב שהמדפסת תהיה אמינה ושהתוצאות שלה יהיו סבירות. תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום וברכה פורום hwzone, אני מחפש מצלמת אינטרנט למחשב שפועלת בוינדוס 7, ואני מעדיף שתפעל גם ב וינדוס 8, טווח מחירים: עד 90 ש"ח, או 22 דולד באיביי. מעדיף מאוד פחות(אבל אם יש לכם הצעה ממש משתלמת שהיא מעט יותר אז תביאו ) איכות הוידאו: לפחות 30 FPS(פריימרים לשנייה) ברזולוציית HD. מעדיף 5 מגה פיקסל ומעלה(לא הכרחי) לא משנה לי אם יש מיקרופון או לא. מעדיף מצלמה שלא דורשת דרייבר מסוים, אלא פשוט מחברים ומשתמשים(וכן יש דבר כזה, אבל זה לא הכרחי) אני משער שיש הרבה מצלמות במחיר שאני רוצה באתר איביי, אבל אני לא ממש טוב בלחפש באיביי ??? ממש תודה רבה. הראל.
-
- 3 תגובות
- 839 צפיות
-
-
יש לציין שאני לא מתכנן לקנות כרגע... ראיתי את הלוגי'טק MX518 ורציתי לדעת אם יש סט של מקלדת ועכבר אלחוטיים שכוללים עכבר ברמה כזאת? איזה עוד דגמי עכברים לגיימרים קיימים? לא רק של לוג'יטק ענין נוסף שראיתי שאין הרבה יצרנים של מקלדות ועכברים איכותיים כמו לוג'יטק ומיקרוסופט בארץ. יש עוד חברות שלא שמתי לב אליהן? האם לסטים האלחוטיים ברמה הגבוהה יש בעיות רציניות לעומת חוטיים? נגיד Delay בתגובה? לפני כמה חודשים ראיתי איזשהו סט אלחוטי והעכבר היה ממש כבד ולא נוח לשימוש. זה ככה בכל הסטים?
-
- 7 תגובות
- 839 צפיות
-
-
חשוב לי מאוד שהעכבר יהיה קל ומדוייק.
-
- 4 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין 2 דגמים של סטים אלחוטיים של עכבר+מקלדת, בסביבות ה-200 ש"ח: 1. Microsoft Wireless Optical Desktop 2000 2. Logitech EX110 מבחינת העיצוב אהבתי יותר את הלוג'יטק מאשר את המיקרוסופט. אבל לגבי הלוג'יטק הבנתי שהעכבר זולל בטריות בצורה משמעותית. בנוסף, הבנתי שבלוג'יטק העכבר פועל כל הזמן, גם כשהמחשב מכובה. האם זה נכון? האם זה כך גם במיקרוסופט ובכל הדגמים? אשמח לעזרה בבחירה בין שני הדגמים האלו או בהצעה לסט אחר במחיר דומה. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום לכולם. מישהו מוכן להסביר בכמה מילים מה תפקיד הפילטרים בהקשר של כרטיסי מסך, ואיך לזהות כרטיס מסך בעל פילטרים גרועים (או טובים). תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי לפני 3 חודשים עכבר mx 510 אחרי שעבד חודשיים חלק התחילו לי בעיות זה קורה לרוב במשחק world of warcraft העכבר מתנתק מעצמו (נכבה ) ומתחבר כעבור 10 שניות בערך או כשאני מנתק פיזית ומחבר אותו לusb אחר התקנתי את הדרייברים מהדיסק שקיבלתי עם העכבר שנקנה בנועה מחשבים לי כעיקרון נראה שהדרייברים לא בסדר אבל אני לא סגור על זה . המחשב והחיבורים עובדים תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום לכולם. כמו שכתוב בכותרת מחפש עכבר גיימינג איכותי כמה שאפשר במחיר שלא יעבור את ה170 שקל, התכנון הוא לקנות 2 כאלו לי ולאמא שלי יש צורך בעכבר נוח כמה שאפר בלי יותר מידי כפתורים, חשבתי על הMX518 קראתי עליו קצת והוא ניראה כמו עכבר מאוד נוח שיכול להחזיק תקופה יפה בין שנה לשנתיים, כמו כן דרושה המלצה לחנות שאפשר יהיה להזמין דרך האתר שלהם ולקבל את העכברים בדואר. בתודה ארתור.
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
-
אני לא יודעת אם זה מתאים לפורום הזה אבל זה היה נראה לי הפורום הכי מתאים... טוב אז אחרי שקניתי את המדפסת canon mx455 שהצוות פה המליץ לי עליה (דרך אגב, היא מעולה, תודה!) אז אין לי מה לעשות עם המדפסת הישנה שלי וחשבתי לתרום או למכור במחיר נורא נמוך, הבעיה שאני לא יודעת מה המחיר כי כבר לא מוכרים אותה. המדפסת היא של חברת lexmark בדגם mx5470, היא בכללי מעולה אבל היא נתקעת לפעמים שהיא מדפיסה, בשביל להמשיך עם ההדפסה אני צריכה להפעיל מחדש את המחשב והמדפסת. אבל חוץ מזה הסורק והפקס עובדים מעולה. אז אם אפשר, בבקשה תתנו לי מחיר ונראה אם זה ישתלם לי. קנינו את המדפסת בסביבות 2007 במחיר של כ100 דולר... תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 839 צפיות
-
-
מחפש אכבר גיימינג אלחוטי מתחת לה 420 ש"ח. רצוי מהחנות טי.אם.סי. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 839 צפיות
-
-
ערכות של מקלדות ועכבר.....האם תוכלו לעזור לי להחליט בבקשה אני מתלבט בי Genius Twintouch+ Office Wireless Optical Rechargeable Kit לבין Microsoft Wireless Optical Desktop 3 או שיש לכם המלצה יותר טובה ....... אגב אני יכול גג להוציא עד 450 ש"ח.... אז אם בא לכם לעזור לי אתם מוזמנים..... ותודה מראש לאלה שיעזרו לי בבחירה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 9 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום... בהרבה חנויות מוכרים "ערכות לניקוי כונני CD-ROM", מדובר בדיסק ומן משחה שאתה מורח על הדיסק. אני מניח של- PS2 החלוד שלי זה לא יזיק וגם לא למחשב עצמו, מידי פעם. האלה - האם זה באמת עובד, אפקטיבי, ושווה להוציא על זה את ה- 50 ש''ח? תודה...
-
- 4 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אני מעוניין במדפסת. את בחירתכם למדפסת בצעו לפי השיקולים הבאים. 1 הכי חשוב שמכלי הדיו יהיו הכי זולים . 2 שהמדפסת לא תהיה יקרה(כלומר מדפסת הזרקת דיו). 3 איכות ההדפסה לא חשובה כל כך. בתודה מראש לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 839 צפיות
-
-
תודה רבה עם מישו יודע חיפשתי בכל האינטרנט
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
לא מזמן קנינו טלוויזיה 40 אינץ' של סוני (40L4000, לכל המתעניין), וחיברתי אליה את המחשב הישן שלי שיזרים סרטים ישירות לטלוויזיה. אני מחפש שלט שיוכל לשלוט על המחשב (תואם ויסטה), אבל אני חייב משטח מגע או TRACKBALL, או איזהשהוא אנלוג שידמה עכבר. תודה!
-
- 0 תגובות
- 839 צפיות
-
-
הספק הוא TT TR2 430W W/PPFC זה לא נורמלי, נכון? אין אפשרות לבדוק אותו מהביוס (את הרייל) כי הביוס מראה רק 3.3 ו12.
-
- 10 תגובות
- 839 צפיות
-
-
בקיצור די דפקו אותי בחומרה ורציתי לדעת האם זה קרה לעוד מישהו כי אני מתכוון לתבוע אותם.
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
חשבתי אולי לקנות סט אלחוטי כי נמאס לי שיש לי חוטים על השולחן. היה לי פעם סט אלחוטי של לוגי'טק שעבד ב 2.4 אבל היה לאגים בעכבר ששיגעו אותי ונפטרתי ממנו.. הבנתי שבלותות' הרבה יותר טובה ויציבה והתחלתי להתעניין.. רציתי לשאול אם יש סט כלשהו או אולי עכבר ומקלדת בנפרד שאפשר לקנות...? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 839 צפיות
-
-
http://www.xtremesystems.com/modules.php?op=modload&name=Reviews&file=index&req=showcontent&id=32 הכל שם, ביקורת לא רעה מבית XS. תהנו
-
- 8 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איזה כרטיס קול יותר טוב לדעתכם : דרייברים , פיצ'רים , ביצועים........ ???
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
איך המארז שבלינק http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_402&products_id=6247 האם הוא דומה ל 6a19 והאם הספק שלו טוב ויחזיק מערכת עם גיגה זכרון, כרטיס מסך 6800 ומעבד 64 ביט? תודה לעונים.
-
- 10 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת לייזר צבעונית שתהיה מהירה וחסכונית בדיו. אני רוצה גם שיהיה תהיה משולבת (פקס+סורק+מכונת צילום) ושיהיה בה מזין נייר אוטומטי ועדיף שתהיה מדפסת WIRELESS אשמח לשמוע המלצות (: תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-