עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by zini1,

שלום לכולם אני מחפש מקדלת שתהייה כמה שיותר קטנה כי אין ממש מקום בשולחן אבל גם שתהייה נוחה ולא ממש יקרה אם אפשר

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  3. אצל היבואן המלאי אזל והם לא יודעים להגיד מתי צפוי מלאי חדש. חייבת להיות איזושהי חנות שיש לה את המקלדת במלאי אצלה. אשמח אם מישהו יכול לכוון אותי או אפילו למצוא לי. אני צריך אותה דיי דחוף ואני מתעקש על לוג'יטק... תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 956 צפיות
  4. Started by יואב גולדהורן,

לא אכפת לי אם צריך להזמין מחו"ל, יש לי דוד בארה''ב אז משלוח לארץ לא בעיה, הוא כאן פעם בחודש. תקציב: לא 700 שקל, גם לא 600. למטרות גיימינג. אני לא אפרט יותר מדי כי הרגל שלי תקועה בתוך כיסא וזה ממש לא נוח, אז זהו בערך. אה וחשבתי על הטרנטולה... כמה היא עולה בחו"ל (לא איביי)?

• 2 תגובות
    • 841 צפיות
  5. Started by SOLIDUS SNAKE,

המקלדת שאני מחפש חייבת להיות USB - אבל רציתי אם אפשר מקלדת אם מקשים דקים כמו של LAPTOP -האם קיים דבר כזה בארץ. לא חייב להיות אלחוטי. רק רציתי את דעתכם - תודה מראש

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  6. חברים שלום אולי מישהו נתקל במקלדת אלחוטית +עכבר שיש גם חיווי למצבי ה CAPS/NUMLOCK - לצערי לא מצאתי בזאפ תיאור כזה אשמח להעברת המידע והמלצות

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by compman12,

שלום אם אני אחליט בסוף על מקלדת, איזה כדאי? תקציב- 400? אפילו פחות, עדין כולה מקלדת לעבודה ממושכת ולמשחקים. כרגע יש לי את העכבר שלי לוג'יטק MX518, ואני לא יודע אם כדאי מקלדת לייזר\בלוטות'\אלחוטית, וכ' כי כל שניה צריך להחליף בטריות, תציעו תמליצו וחחות דעת, לא רק קישורים. תודה

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  8. Started by maazg,

שלום אני מחפש מקלדת + עכבר אלחוטיים בתקציב עד 200 ש"ח כ"א. חשוב לי שהעכבר יהיה כמה שיותר קל עם דוללות או שיגיע עם סוללות נטעונות (כמו העכבר של מייקרוסופט אבל משהו שיותר נורמלי מבחינת צורה). תודה רבה

• 3 תגובות
    • 942 צפיות
  9. Started by bora8,

שלום לכם אני מחפש מקלדת + עכבר שמסוגלת לקלוט דרך קיר גבס למרחק של 5 מטר

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  10. Started by Sargon,

אני מחפש מקלדת של 40 ס"מ שנוחה וארגונומית. אני פחות או יותר רוצה מקלדת רגילה רק ש"העיפו לה" את ה NUMPAD המקלדת הכי קרובה למה שאני רוצה שמצאתי בארץ זה המקלדת הזו: http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=AGB-00014&Cat2Cat1ID=19&Cat2ID=0&aff=〈=he הבעיה שאין אותה במלאי ולא בטוח שגם יהיה. אני יכול להזמין מקלדת מAMAZON למרות שהמשלוח יהיה קצת יקר. אז על איזו מקלדת אתם ממליצים שיש לה מקשים נורמלים(לא דקים בלי FEEDBACK), ויש לה פריסה של מקשים כמו מקלדת קלאסית אבל בלי ה NUMPAD? אם יש משהוא בארץ אז יותר טוב, ואם לא אז אפשר משהוא באמזון. הייתי אומר שאני מוכן לשלם עד בערך 400 ש"ח למקלדת לא כולל משלוח.

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  11. מעדיף מקלדת חוטית ושתהיה צרה (כל המרובע בצד ימין מספרים\חצים לא יהיו בשימוש ולכן אני לא צריך את החלק הזה)... מישהו יודע איפה אפשר לרכוש? (עדיף באינטרנט).

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by X7-007,

אני מחפש מקלדת לא הכי יקרה שהיא Red בשביל גיימינג וכתיבה. ה Blue בטוח לא בשבילי ולא בשביל גיימינג ה Black דורש כוח עצום וממש לא נוח בשביל גיימינג, פשוט קשה ללחוץ על W ועל SHIFT באותו זמן. ה Brown לא בדקתי אבל אני מניח שדי דומה לאדום אבל יותר קל ללחוץ עליו ה Red בכללי לוקח את הנוחות של מקלדת רגילה אבל יותר נח לשחק ולכתוב. יש כל כך הרבה מקלדות לא מפריע לי שיהיה בלי תאורה למרות שזה יהיה שימושי רק לא יותר מדי יקר. כרגע יש לי את ה ThermalTake Meka G1 שקניתי מזמן והיא סתם מחוברת למחשב, אני לא משתמש בה לשום משחק או כתיבה, מחפש למכור אותה.

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  13. Started by iSolt,

SLIM זה מקלדת שהכפתורים נמוכים ושקועים כמו בלפטופ או במקלדות אפל. אני מחפש מקלדת כזו עד 250 שקל, חוטית כמובן, רק בעברית ומהארץ. חשוב מאוד שיהיה לה NUMPAD (ה9 ספרות מימין)

• 8 תגובות
    • 950 צפיות
  14. Started by ישראלsc,

שלום וברכה מבקש עזרה. אם משהו מכיר את המקלדת. zowie celeritas אני פשוט לא מצליח למצוא אותה בשום מקום. דרך עגב יש לי corsair k70 rgb היא ממש טובה אבל אני רוצה למכור אותה כי זה לא בשבילי. אז מבקש עזרה בתודה! https://www.google.co.il/search?q=zowie+celeritas\&client=opera&hs=Mhx&biw=1280&bih=914&tbm=isch&imgil=pxK6vBRjZjVu-M%3A%3BLBlkboHdJrnuEM%3Bhttps%253A%252F%252Fgeekhack.org%252Findex.php%253Ftopic%25253D14113.0&source=iu&pf=m&fir=pxK6vBRjZjVu-M%3A%2CLBlkboHdJrnuEM%2C_&usg=__wYVN42yA4QRIgZeEjdhpBOEow1A%3D&ved=0ahUKEwjLmffopLLPAhWI7RQKHU4WDIMQyjcIJQ&ei=q9XrV4uYNYjbU86ssJgI#imgrc=pxK6vBRjZjVu-M%3A

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. לתדהמתי גיליתי שזה הרבה יותר מסובך מכפי שזה נשמע... בגדול אני צריך משהו שנראה כמו מקלדת לפטופ - צורת מלבן ישרה ודקה עם כפתורים נמוכים ורכים להקלדה שקטה. רצוי מאוד בצבע בהיר. אבל מה לעשות, 90% ממה שמציעים אתרי המכירות זה כל מני "מולטימדיה משחקים" שנראות כמו צעצוע זול וחסר צורה לחלוטין. כל מי שחושב ש Apple Keyboard או Logitech Ultra Flat נראות טוב, שימליץ על משהו. (אם הלוג'יטק הייתה באה בלבן - הת'רד הזה לא היה נכתב) אנשים, עיזרו להחליט!

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  16. ה-WAVE שלי חביבה מאוד אבל תאורת מקשים עדיין חסרה לי. אני לא צריך מקלדת מופרזת או מרובת כפתורים - כמה כפתורי מדיה/קיצור בסיסיים + תאורה אחורית בתקציב הנמוך ביותר האפשרי ומפירמה טובה (ולא TEAC למשל).

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. Started by HellBoY,

שלום לכולם היום ניקיתי את המקלדת שלי כהרגלי,ופתאום היא החליטה שבא לה להישבר מכל טוב המקלדת השניה של מיקרוסופט שהולכת לעולמה! נמאס לי מכל ההתפרקיות האלא והחלטתי אחת ולתמיד לקנות מקלדת איכותית,חזקה,והכי חשוב-נוחה. אני צריך מקלדת לא אלחוטית כי אני משחק במחשב המחיר לא ממש משנה..לכמה מקלדת כבר יכול להגיע?150 שקל? אה כן ואני לא מסתדר עם מקלדות מפוצלות כאלה מעצבנות אז אם למישהו יש המלצה למקלדת טובה כפי שציינתי אני מאוד יודה לכם

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by LRa,

טובה ללא עכבר ובמחיר סביר. עד עכשיו השתמשתי ב Logitech cordless keyboard הישנה והטובה. מאוד חשוב לי הטווח עבודה(עם שלי אני יכול לעבוד מהחדר ליד) ולא טווח של מטר מסכן כמו שיש במקלדות החדשות של Logitech שראיתי לאחרונה. תודה

• 6 תגובות
    • 732 צפיות
  19. מחפש מקלדת ועכבר של חברת לוג'יטק. יש להם המון דגמים ואני לא מוצא את הרגליים והידיים. חובה: 1. עכבר אופטי שאיננו לימניים בלבד! (כן, אני שמאלי...) 2. עכבר נטען 3. מרחק של לפחות 4 מטר מהקורא למקלדת/עכבר מעדיף: 1. טכנולוגיית בלותוט' 2. עכבר לייזר 3. שיהיה זול מישהו יודע ומכיר?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. ראיתי משהו נחמד של THEC אבל המקשים צפופים וקטנים האם יש עוד מקלדות כאלה?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by MS-D,

ערב טוב ! עקב קניית מחשב חדש אני מחפש מקלדת אלחוטית , רציתי להיתיעץ איתכם משום שמקלדות זה לא התחום החזק שלי אז רציתי שתמליצו לי על איזה מקלדת אלחוטית זולה (חשוב שתהיה זולה!) וממ.. שיהיה לה שם טוב (סיקורים או על בסיס של נסיון איתה) . תודה מראש !

• 7 תגובות
    • 737 צפיות
  22. עריכה: טוב, עקרונית רציתי לקנות את ה-IONE כי היא משולבת עם טראקפד וזה היה יכול להיות אחלה ל-HTPC (לחסוך את השימוש בעכבר), אבל יקח זמן עד שיחדשו את המלאי אצל היבואן (ואני לא מעוניין לקנות מחנויות אחרות) אז זה פחות רלוונטי כרגע. מה שאני מחפש עכשיו זה שוב פעם מקלדת אלחוטית עם טווח גדול (4-5 מטר לפחות) ושיש לה תאורת מקשים (וחשוב שגם האותיות בעברית יוארו), לא חובה עם טראקפד או משהו, אני יכול להסתדר גם עם עכבר רגיל. תודה רבה. ההודעה המקורית: אני מעוניין רק במוצרים שיש בארץ, הקטע של האחריות חשוב לי שמדובר במקלדת\עכבר, זה דברים שנוטים להתקלקל לא מעט. עדיפות גבוהה (מאוד) למקלדת עם אותיות בעברית, אני עקרונית מסתדר יופי עם מקלדות סטנדרטיות בלי עברית, אבל מכוון שלציוד HTPC יש נטיה לה…

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. Started by huber,

שלום חברים. בשעה טובה רכשנו לחדר של הבנות טלוויזיה עם דפדפן מובנה. אחרי בדיוק דקה הבנו שהשימוש בשלט לגלישה הינו זוועתי ולכן אני מחפש מקלדת HTPC לטלוויזיה, רצוי שתכיל בתוכה עכבר מובנה (גלגל או משטח מגע) וכמובן שחובה חריטה בעברית. לא חובה בלוטוט (מרחק קצר) ורצוי משהו לא בתקציב גבוה מידיי. לוגי'טק MK240 נראית אידיאלית לצרכיי: http://www.logitech.com/en-in/product/Wireless-Combo-MK240 הבעיה שלא מביאים אותה לארץ מסודר. אשמח לשמוע המלצות.

• 4 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים