ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
ראיתי שמהספק יוצא גם כבל שני גידים עם תקע של מאוור, ( כמו למאורר של ה CPU) לספק יש 2 מאוררים שאלתי: 1. לאן אני אמור לחבר את הכבל? אם בכלל (ללוח האם)? 2. האם המאוררים יסתובבו גם ללא החיבור שלו ( עדיין לא הרכבתי ת'מחשב) 3. האם הוא שולט על שניהם ? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אממ, היי, יש לי את המדפסת הנ"ל כבר זמן מה, ואתמול היא רשמה לי הודעה על המסכון שלה Cartridge Error: Cartridge on right must be replaced עכשיו, המיכל דיו הימני, השחור, כמעט מלא, מרגישים עליו, וגם שמנו אותו כולה לפני חודש בערך אז לא סביר שהוא ייגמר שאלתי איפה שקניתי את המדפסת ואמרו לי "לנקות את המגעים" (WTF) הקטע שהדבר הזה משבית לי גם את הסורק והפקס שנמצאים באותו מכשיר, ואפילו לסרוק אנלא יכול מישהו נתקל בזה ויש לו פיתרון?
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
הנה שם הדגם של הצורב CRW-3212A והנה הלינק של הצורבhttp://usa.asus.com/optical/crw-3212a/overview.htm אני צריך תשובה דחוף כי מחר אני מזמין
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
היי חברים אני צריך המלצה על מטען לבטריות נטענות שזמן הטעינה שלו לא יותר מ- 4 שעות.. תודה!
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם. אני מתלבט בין שני מארזים ואני זקוק לעזרה שלכם. המארזים הם: Foxconn DIABOLIC GAMING CASE 400W PSU FSP WITH LIGHTS - BLUE http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33_108&products_id=2277 רציתי לדעת על המארז הזה פרטים אם מישהו יודע, איך הוא? כמה מאוורים מגיעים איתו? איך הספק שלו? ואיך הוא בכללי? או A-top X-Blade Gaming Case Silver - 500W http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33_181&products_id=2648 איזה מארז מבין שניהם עדיף? ולמה? אל תתנו לי אלטרנטיבות אחרות למארזים כי אני די סגור אל אחד משניהם. תודה מראש, דניאל
-
- 12 תגובות
- 811 צפיות
-
-
טוב אז ככה. שני Benchmarks. אחד עם Winme אחד עם Winxp. Winme: 0wnsih WinXp: WTF?? אני משתמש בבקר HPT370 שיש על ה Abit KT7a-RAID. יש דרייברים מותקנים לשני המערכות. מה יכולה להיות הבעיה ? הכוננתים הם 2 IBM GXP60 60Gb. ב RAID 0, כמובן. תודה.
-
- 5 תגובות
- 811 צפיות
-
-
הכותרת אומרת את הרוב. מחפש סורק אמין, בעיקר לסריקת מאמרים באנגלית והקראתם במחשב. בטווח הסורקים עד 300-350 ש"ח, האם הסורק הנ"ל מומלץ? תודה לעונים, נועם.
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום אנשים אני מחפש מארז איכותי שיכול לבוא ללא ספק אבל רצוי שהוא יהיה אופציונלי לשניים או שלושה מאוררים 120' ויותר מהכל שיראה כמו מארז ולא כמו איזה רובוטריק\פאוורינגר חשוב שיהיה מאלומיניום ובעל אוורור יעיל המחיר יכול לנוע עד 750 ש"ח
-
- 7 תגובות
- 811 צפיות
-
-
עד חמש מאות שקל, חשוב לי שיהיה מבודד אקוסטית, עם ציפוי פנימי למניעת רעש ובידוד גומי לתושבות של הכוננים הקשיחים, רצוי גדול שיהיה מקום לארבע כוננים קשיחים. הספק לא חשוב לי.
-
- 7 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין 2 דגמים של סטים אלחוטיים של עכבר+מקלדת, בסביבות ה-200 ש"ח: 1. Microsoft Wireless Optical Desktop 2000 2. Logitech EX110 מבחינת העיצוב אהבתי יותר את הלוג'יטק מאשר את המיקרוסופט. אבל לגבי הלוג'יטק הבנתי שהעכבר זולל בטריות בצורה משמעותית. בנוסף, הבנתי שבלוג'יטק העכבר פועל כל הזמן, גם כשהמחשב מכובה. האם זה נכון? האם זה כך גם במיקרוסופט ובכל הדגמים? אשמח לעזרה בבחירה בין שני הדגמים האלו או בהצעה לסט אחר במחיר דומה. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מדפסת כזו אבל לא מצליח לקבל תשובה ברורה מהספקים השונים האם המדפסת יודעת לסרוק ל-PDF בעצמה או שתלויה במחשב (twain) לשם ייצור ה-PDF. שאלה נגזרת: האם ניתן לכוון בהירות/קונטרסט של הסריקה ע"ג המכשיר עצמו? אולי מישהו שיש לו מדפסת כזו יוכל להאיר את עיני?
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
האים כן כמה הוא עולה? כי מתי שהייתי באופיס דיפו היה שם רק גוסטיק חוטי למחשב..[br]פורסם בתאריך: 2.06.2007 בשעה 13:19:42 אני מתכוון שאים יש דבר כזה גוסטיק אלחוטי למחשב של x-box360
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
שלום האם אתם יודעים להגיד לי איזה כ. קול 5.1 עם יציאה אופטי הוא הכי זול בארץ? מישהו יודע אולי איפה אפשר לקנות שלט RF זול למחשב? סטייל הATI הזה
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
בעכבר הקודם בהגדרות יכלתי לעשות שכפתור הגלגלת (הלחיצה) ימזער לי הכל בדיוק פקודת ה SHOWDESKTOP בעכבר החדש שקניתי עכשיו ה MX518 המשוכלל הזה ...לא מצליח למצוא דרך לעשות את זה !!! ועוד משהו , איך ניתן לשים לכפתור מאחד מהם את פקודת האקספלורר "פתח בחלון חדש" כאשר אני עומד על לינק מסויים ...אני לא מדבר על CONTROL+N ... ? תודה .
-
- 4 תגובות
- 811 צפיות
-
-
משום מה נמחקה לי ההודעה הראשונה (כנראה כי רשמתי שאני אשאר באתר רק לדקה אחת) בכל אופן, הגעתי לאתר הזה במקרה כאשר חיפשתי סורקים האתר נראה לי מקצועי ומסודר ולכן החלטתי להירשם אני מחפש סורק שמסוגל לסרוק מספר תרגילים במתמטיקה כולל הסרטוט שלהם בנוסף, אני אשמח לקבל מידע על חברות ועל מה אני צריך לחפש בסורק (כמו מה זה dpi והאם הוא אמור להיות גבוה או נמוך) ועוד משהו קטן, אני אשמח לחוות דעת בנוגע למכשיר הבא: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=556&CatCode=401 תודה מראש עריכה: שחכתי לציין שאני מחפש את המפרט של המכשיר (ניסיתי באתר של אפסון ישראל ואין אותו) האם אתם יודעים מאיפה אפשר להשיג את המפרט?
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש כרטיס קול חיצוני USB עם יציאת AES/EBU , ואני לא מוצא.. אשמח להצעות במידה ומישהו מכיר.. לPC בלבד.
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
תוכלו להגיד לי בבקשה מי מהשניים עדיף,עם כמה מאווררים כל אחד מהם מגיע,כמה אפשר לחבר וכו' 1 Chieftec Dragon DX-01BD Black Tower (P/S not included) 2 Enermax FS-710 Case (P/S not included
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
ישנו ברשותי RAZER DiamondBack (למי שלא יודע, העכבר עבר סיקור אצלנו באתר : http://hwzone.co.il/reviews/diamondback/), התקנתי על המחשב את הדרייבר האחרון מהאתר של RAZER. הבעיה שלי היא כזאת, יש פונקציה בעכבר הישן שלי (MICROSOFT Intellimouse explorer 2.0) שמאוד אהבתי, והיא שכפתורי הצד של העכבר שימשו כ-BACK וכ-FORWARD, וזה איפשר לי לעבור מאוד מהר בין דפים באינטרנט. השאלה שלי היא האם ניתן לתכנת גם את הכפתורים של ה-DiamondBack שלי, ככה שיהיו BACK ו-FORWARD.
-
- 4 תגובות
- 811 צפיות
-
-
תודה רבה עם מישו יודע חיפשתי בכל האינטרנט
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש notebook cooling pad לXPS M1530 ויכול לקנות גם מארה"ב ולכן עניין התקציב גמיש. אשמח להמלצות וביקורות/חוות דעת על משטחים כאלה. תודה
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
שלום. היום רכשתי דיו למדפסת וקיבלתי במתנה דפי הדפסה מיוחדים להדפסת תמונות של HP. ניסתי להדפיס איתם תמונה והוא עושה כאילו הוא לוקח את הדף המיוחד של ההדפסת תמונות אבל הוא מוציא אותו ללא הדפסת התמונה. ניסתי כמה פעמים וזה ממשיך. אולי מישהו יודע מה הבעיה או שהייתה לא בעיה דומה והוא יודע מה לעשות? אשמח לעזרה. תודה. ד"א המדפסת שלי היא: hp deskjet 5150 חוץ מזה אני חייב לציין שהמדפסת כן עובדת על דפים אחרים. בכותרת לא ידעתי בידיוק מה לכתוב, עזרה או בעיה אז הימרתי על שניהם. עם עשיתי משהוא לא נכון בכותרת בבקשה לתקן ולא למחוק. עריכה: הסוג של הנייר הזה הוא: HP Advanced Photo Paper
-
- 4 תגובות
- 811 צפיות
-
-
נכון להיום אני לא מכיר שום ספק/מפיץ שמוכן לקבל סחורה להחלפה באם אין עליה מדבקה שלו, כמו במקרה שלי, יש לי דיסק DTLA-307075 (דפוק כמובן!) ללא מדבקה, ואין שום מצב שמישהו יהיה מוכן להחליף לי אותו ללא מדבקת אחריות! מה שאומר שהיום אם אני קונה מחשב חדש, אני צריך לבדוק שיש מדבקות אחריות על כל הציוד שיש במחשב?! כמו המקרה שלי, אין איזה ספק ראשי של IBM שצריך לקבל את הדיסק ולא משנה ממי הוא נרכש? הרי ה Fucking Disk של IBM, מה זה משנה איזה ספק שולח את זה?
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שוכרים את הבעיה שלי? טוב אני אזכיר לכם בקיצור: כאשר משחקים טוענים, הרבה פעמים ה-WIN XP מביא מסך כחול כזה ואז עושה Restart. זה גם קורה לפעמים כשמנסים לכבות את המחשב או כשאני מעתיק משהו. (זה קורה הרבה יותר פעמים במשחקים) בקיצור, הגעתם למסקנה שזה או בעיה עם הכרטיס מסך - Radeon 8500 של Palit/Xpertvision - או שזאת בעיה של הזיכרון. עדיין לא החלפתי אף אחד מהם... בקיצור, בשלושה ימים האחרונים התחילה בעיה עוד יותר מוזרה: פעם בשלוש פעמים (בערך) שאני מדליק את המחשב, עושה Restart או שה-Win עושה מסך כחול ו-Restart, כשה-XP אמור לטעון את עצמו (מסך כזה שכתוב WIN XP עם פס כחול שזז) הוא פשוט לא עושה את זה. כל מה שאני רואה זה מסך ריק לגמרי. אז אני צריך פשוט ללחוץ על reset. אחרי ה-reset הוא כ…
-
- 5 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש עכבר אלחוטי USB טוב למחשב נייד. ראיתי באתר של נועה מחשבים שני דגים זולים. מה דעתכם עליהם? Logitech® V400 Laser Cordless Mouse http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5549 Microsoft® Wireless Notebook Optical Mouse 4000 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5834 התקציב סדר גודל של העכברים הנ"ל. בתודה מראש .
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
שלום, אני צריך את עזרתכם אני מחפש עכבר ומקלדת(סט או לא) אחלוטיים (או BT), לא משהו fancy, אני צריך לשימושים פשוטים..מה שאני צריך זה- עכבר גדול. יש לי יד גדולה, ואני לא מצאתי עדיין עכברק שיהיה מספיק גדול כדי שכל היד תשב עליו, ולא רק קצות הצבעות. לגבי המקלדת רצוי כזו עם מקשים "רכים" כמו של לפטופ. אם אין עכברים כאלה בארץ(כי בחנויות שחפשתי לא מצאתי) אז גם מחול אפשרי. לגבי התקציב- אני לא יודע כמה המחירים אמורים להגיע, אז בוא נגיד שאני גמיש, אבל מחפש את המינימום שיענה על מה שבקשתי. תודות
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-