ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
לפני כחודש שלחתי את המחשב לתיקון אבל הייתי צריך את הצורב אז שמרתי את הכרטיס אצלי. כעבור שבוע חזר המחשב ואני מחזיר את הכרטיס והמחשב לא קלט אותו אוטומטית חשבתי שאם יש לי ווינדוס XP ימצא אותו לבד אבל הוא לא מצא לכן עשיתי ADD HARDWARE וגם הוא לא מצא הורדתי מהאתר של SONY (החברה של הצורב) DRIVER CHEKER וכנראה שהוא לא עובד בXP עזרו לי אני חייב את הצורב
-
- 8 תגובות
- 832 צפיות
-
-
נכון להיום אני לא מכיר שום ספק/מפיץ שמוכן לקבל סחורה להחלפה באם אין עליה מדבקה שלו, כמו במקרה שלי, יש לי דיסק DTLA-307075 (דפוק כמובן!) ללא מדבקה, ואין שום מצב שמישהו יהיה מוכן להחליף לי אותו ללא מדבקת אחריות! מה שאומר שהיום אם אני קונה מחשב חדש, אני צריך לבדוק שיש מדבקות אחריות על כל הציוד שיש במחשב?! כמו המקרה שלי, אין איזה ספק ראשי של IBM שצריך לקבל את הדיסק ולא משנה ממי הוא נרכש? הרי ה Fucking Disk של IBM, מה זה משנה איזה ספק שולח את זה?
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום. מחפש עכבר wireless לצרכים משרדיים, לעבודה מרובה עם המחשב. תקציב עד 150 ש"ח. אפשר דרך ebay עם יותר זול. ניסיתי לחפש לבד אבל הסתבכתי הגעתי לעכבר הנ"ל Logitech Couch Mouse M515 mouse http://www.ebay.com/sch/i.html?_sacat=0&_from=R40&_nkw=Logitech+Couch+Mouse+M515+mouse&_dmpt=Mice&rt=nc&LH_ItemCondition=3 המלצה שלו ב cnet http://reviews.cnet.com/mice/logitech-couch-mouse-m515/4505-3148_7-34453719.html תודה
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת כמה דברים על המארז הזה(שב-KSP) 2202 ATX MIDI PFC, usb? אם יש לו מאווררים? אם יש לו ספק?
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
לחברי הפורום, שלום. יש לי מדפסת משולבת מהדגם שבכותרת. היא בת 4 שנים לפחות, עד כה עבדה מצוין, החסרון היחיד היה המחיר המפלצתי של הדיו עבורה, אבל זאת בעיה ידועה עד כמה שאני מבינה בסוג מדפסות כאלה ואני גם מדפיסה לא הרבה, אז הסתדרנו. היום המדפסת התחילה לעשות בעיה בהדפסה. כששולחים מסמך כלשהו להדפסה, לא משנה מאיזו תוכנה, מצב ההדפסה נתקע בשלב של 99% ולא מודפס דבר. לאחר מכן, גם לא ניתן לבטל משימת הדפסה זו בשום צורה, רק דרך ביטול כל משימות הדפסה ואתחול מחשב מחדש, או לחלופין דרך כיבוי כל התהליכים שקשורים במדפסת במנהל משימות . עשיתי חיפוש ברשת ומצאתי בדיוק דיון לגבי הבעיה הזו במדפסות לקסמרק, רק מדגם אחר (ראו הפניה http://www.fixya.com/support/t306022-lexmark_x6170_stops_printing_99)…
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אוקיי אז אחרי זמן רב שאני מתכנן לקנות מצלמה דיגיטאלית סוף סוף קיבלתי אישור מההורים. אני מתלבט בין כמה מצלמות ומקווה שתוכלו לעזור לי להחליט. המצלמות הן פוג'י finepix 203 ב1079 אולימפוס C220 ב1125 Canon powershot A200 ב1150 וMinolta Dimage E223 ב1180 האם אתם חושבים שהמצלמות טובות? האם יש לכם מצלמות אחרות שמתאימות לקטגוריה? וכמובן איזו מהן הכי טובה? תודה רבה לעוזרים ;D
-
- 5 תגובות
- 831 צפיות
-
-
ברשותי מדפסת משולבת HP 5510. לאחרונה צצה בעיה כאשר ניסינו לקבל פקס - הצד של המדפסת מציג את ההודעה שבכותרת: Incorrect black cartridge installed חיפשתי בגוגל על הבעיה הזו ועל דגם המדפסת שבידי אך חיפושי לא העלו אף תוצאה. למישהו פה יש פתרון?
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
השלט של ה-XBOX 360 עולה 250 ש"ח. וה-RUMBLEPAD של LOGITECH עולה, 209. מה עדיף? ובבקשה תפרטו.... תודה לעוזרים מראש נ"ב ומה זה השלט הזה-http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/US/EN,CRID=2225,CONTENTID=12183 נראה מעניין...
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
RAIDMAX Scorpio 868 Silver מה דעתכם הוא בא עם ספק של 420 ושלוש מאוררים הוא עולה כולה 410 עם משלוח הנה לינק סתכלו http://noacomp.co.il/product.asp?productid=1407
-
- 12 תגובות
- 831 צפיות
-
-
מסתבר שבאקסלנט לא קופאים על השמרים. עפ"י האתר שלהם יש במלאי GF4, כאשר נכנסים פנימה רואים כי זוהי גרסת ה440MX ולא TI והמחיר רק 299 $ (עבור כרטיס שעולה בחול באזור ה 170 $) ואם זאת לא דוגמה לעושקי קברים אז מה כן - תכנולוגית האתמול (MX) במחיר המחר
-
- 4 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום, מבקש המלצה לרכישת מדפסת ביתית בעלת התכונות הבאות: צבעונית, סורק, מכונת צילום, לא חובה פקס, לא חובה הדפסה אלחוטית, לא חובה לחבר לה Dok, עלויות ראשי דיו זולות. מה דעתכם על דגם ה- 6500a וה- 6500 plus של HP? תודה.
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
עד חמש מאות שקל, חשוב לי שיהיה מבודד אקוסטית, עם ציפוי פנימי למניעת רעש ובידוד גומי לתושבות של הכוננים הקשיחים, רצוי גדול שיהיה מקום לארבע כוננים קשיחים. הספק לא חשוב לי.
-
- 7 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות עכבר ומקלדת חדשים לגיימר. ואני לא יודע מה לקחת.. בעכברים: ראיתי שיש את ה-G5 אבל חברים אמרו לי שהוא לא טוב ונתקע מלא פעמים.. ראיתי MX518 ולא אמרו עליו שום דבר רע.. (אבל הוא אופטי.. אז אני מפחד שלא יהיה מדוייק..) וראיתי שיש עוד כמה של חברות אחרות ואני לא יודע מה לקחת... מקלדות: יש G15 (הישן- הכחול) שניראת לי מצויין יש 2 מקלדות של microsoft שאני לא זוכר איך קוראים להם. אשמח אם תגידו לי מה העכבר והמקלדת הכי מומלצים,אמינים,נוחים,מדוייקים לגיימרים. התקציב הוא לא מוגבל.. (אבל אל תציעו לי למשל עכבר שעולה 900 שקל..).. משהו סביר..(במילא אני קונה אותם בחו"ל..) תודה.
-
- 8 תגובות
- 831 צפיות
-
-
כבר תקופה שאני מעוניין לקנות רכז USB למחשב נייח אז חיפשתי ומצאתי את הרכז הבא : http://www.ebay.com/itm/HIGH-SPEED-USB-7-PORT-HUB-POWERED-AC-ADAPTER-CABLE-/130500609168?forcev4exp=true&forceRpt=true#ht_3274wt_1344 אני יודע שהוא מגיע עם חיבור לחשמל והבנתי שאלה הרכזים המומלצים. מישהו מכיר רכז יותר אמין מבחינתי גם בעל 4 יציאות בלבד, העיקר שיעבוד טוב.
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
שלום! יש לי מדפסת brother 250C ורציתי לדעת עם מוכרים לדגם הזה טונר כי זה ניראה לי ביזבוז כסף כל פעם ליקנות לה דיו ואני רואה שהרבה פה מדברים על טונרים ושזה זול לפי מה שהבנתי טונר זה כמו בקבוק קטן שאני אמור למלות איתו את המחסנית דיו הריקה שלי זה נכון? ואיך עושים את זה? כמה לישפוך וכו..
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
-
לא יודע מה לקחת?? האם יש מצב שהספק לא יהיה מתאים יש לי לוח asus a8n-e
-
- 9 תגובות
- 831 צפיות
-
-
תוכלו להגיד לי בבקשה מי מהשניים עדיף,עם כמה מאווררים כל אחד מהם מגיע,כמה אפשר לחבר וכו' 1 Chieftec Dragon DX-01BD Black Tower (P/S not included) 2 Enermax FS-710 Case (P/S not included
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
ערכות של מקלדות ועכבר.....האם תוכלו לעזור לי להחליט בבקשה אני מתלבט בי Genius Twintouch+ Office Wireless Optical Rechargeable Kit לבין Microsoft Wireless Optical Desktop 3 או שיש לכם המלצה יותר טובה ....... אגב אני יכול גג להוציא עד 450 ש"ח.... אז אם בא לכם לעזור לי אתם מוזמנים..... ותודה מראש לאלה שיעזרו לי בבחירה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 9 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אני לא מצליח להיסגר איזה מהשיטות אני רוצה אצלי בבית. סה"כ אני לא מדפיס יותר מדי, 20-30 דפים בשבוע (לפעמים "מתפרע" ומדפיס 50). רוב ההדפסות הן של מסמכי וורד פשוטים בשחור לבן. הלייזר הרבה יותר יקרה במעמד הקנייה ובהמשך עם הטיונרים... מה אתם חושבים? משתמש ביתי כמוני צריך מדפסת לייזר? בתקציב של 600-700 אפשר בכלל למצוא מדפסת לייזר צבעונית איכותית?
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום, בגלל הפסקות החשמל שהיו היום, כנראה שנשרף לי הספק. רציתי לשאול איזה ספק טוב ניתן לקנות במחירים הללו? אין לי צורך במשהו מיוחד פשוט שיהיה אמין, ושקט. המפרט שלי: אמד 3200+, לוח K8NF9, זיכרון 512 , 6600 GT .... האם ניתן לפנות לחברת החשמל על מנת לקבל פיצוי על הנזק?
-
- 8 תגובות
- 831 צפיות
-
-
תודה רבה עם מישו יודע חיפשתי בכל האינטרנט
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
יש לי מחשב ואני רוצה להביא עוד אחד ...אלא שיש לי רק מדפסת אחת איך אני עושה ששני המחשביים יוכלו להדפיס באותו מדפסת ? זה משהו באוטר אני חושב ?נכון ? ואם כן ! אם אני מחבר את הצחשב באלחוטי זה משנה משהו ? המדפסת היא של LEXMARK X8350 ויש בה גם פקס וגם מכונת צילום וגם סורק ....
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום יש לי ראוטר EDIMAX BR-6204 Wg עכשיו הוא מוגדר ושאני מנסה להיכנס פעם נוספת לאיי פי ראוטר להגדרות נוספות כמו פתיחת פורטים הוא לא מכניס אותי שמתי תשם משתמש והססימא שיש בחוברת מה עושים במצב כזה ואם אפשר לאפס סיסמא או משהו כזה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
אני מחפש מקלדת ועכבר אלחוטיים, המליצו לי על logitech mx-3200. הסתכלתי גם על סטים של מייקרוסופט ושמתי לב שהמחירים הם נמוכים משמעותית, האם זה מתבטא גם בנוחות השימוש? אני פשוט לא יודע כמה אני צריך את כל הפונקציות והכפתורים שיש ב3200, ואם זאת הסיבה היחידה להבדלים במחירים, אז זה אני אבחר בדגם פשוט יותר. התכונות שאני מחפש הם נוחות (בעיקר בעכבר), וטווח קליטה טוב.[br]פורסם בתאריך: 27.10.2007 בשעה 17:48:12 עוד מחשבה שעלתה לי עכשיו בראש: לקנות סט אלחוטי פשוט יחסית, עם מקלדת בלי כפתורים ואופציות מיותרות. ואחרי זה לקנות עכבר יותר טוב בנפרד.האם זה יכול לעבוד, או שאי אפשר להשתמש בעכבר אחר כשהסט המקורי מחובר?
-
- 4 תגובות
- 831 צפיות
-