עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by itzik1,

חשיבות עליונה חיי סוללה השאר, זה הנוחות.. כמויות מקשים שליטה על סאונד בעיקר וכו' וכו'.. כן אני משחק במשחקים אבל מוכן להתפשר בכך שזה אלחוטי ולא מיועד לגיימנג. תודה רבה רבה מראש!

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  2. שלום. האם אוכל לבקש המלצה לכרטיס קול חביב שאיננו יקר מדי? עד לא מזמן השתמשתי בכרטיס הקול המובנה של לוח האם Maximus Gene-Z. לא הבנתי עד כמה נהנתי להשתמש בכרטיס הקול (או - עד כמה אני מפיק ממנו), עד שעברתי ללוח אם פשוט יותר (H67). כרטיס קול המשתווה לזה שבאסוס - יעשה את העבודה. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  3. Started by KF,

שלום אשמח לקבל המלצה למדפסת בסביבות 300-500 ש"ח. הHP1410 איבדה את זה כבר.. שימוש ביתי ותו לא. תודה

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  4. Started by andrey66,

שלום חברים, החלטתי להשתדרג ולפנק את עצמי אחרי שהלך לי הבס ברמקולים ולתקן את זה עולה כמו לקנות חדש אז ככה אני רוצה רמקולים ואוזניות עד 1000 שקל ביחד (אפשר לחרוג ל1300 אם זה משפר משמעותית את האיכות), אין לי מושג במה עדיף להשקיע יותר חשבתי לקנות רמקולים 5.1 שהיו למשחקים (אני לא כזה גיימר מטורף) ולסרטים ולקנות בנפרד אוזניות שהיו למוזיקה, אני מעדיף אוזניות קשת שיכסו לי את כול האוזן, העוצמה לא כזאת חשובה אני שומע רוק ומטאל ככה שהבאס יותר חשוב לי מעוצה (אני עדיין לא חירש) תודה.

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  5. שבת שלום! אני צריך המלצה למדפסת צבעונית בתקציב של עד 2000ש"ח מדפיס הרבה תמונות מהאינטרנט, יוצר כרטיסי עסק, כרטיסי ברכה, מדפיס תמונות לצורך הגדלה, מדפיס תמונות נדירות למיניהם ברחבי האינטרנט ועוד ועוד. השתמשתי ב‏Officejet 4500 Wireless והיא כלל וכלל לא חסכונית, לא בשבילי בכל מקרה. חודש שעבר עמדתי על 120 דפים שכל הדף עם תמונה צבעונית ונקנסתי בדיו. תמליצו לי על מדפסת חסכונית וטובה לצורך הדפסת תמונות ורכיבים, שוב, אני מדפיס הרבה. חשוב שתיהיה ממש חסכונית..יש לי סיוטים מה‏Officejet 4500 Wireless

6. Started by kakolokia,

מישהו יכול להביא לי מדריך שיסביר לי איך לנקות את המראות של המדפסת ?? בנוסף זה יהיה נחמד אם תוכלו להסביר לי איפה בכלל נמצאות המראות האלה ?? עריכה: אהה שכחתי לומר שיש לי מדפסת לייזר צבעונית מדגם HP 1600 laserjet

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  7. אהלן, יש לי מערכת HTPC בסלון שמשמשת גם לצפייה בסרטים וגם לגיימינג. אני מחפש מקלדת ועכבר אלחוטיים שיהיו נוחים גם לשימוש בעת רביצה על ספה, וגם כשמניחים אותם על שולחן (בשביל משחקים). חוצמזה צריך שיהיה טווח קליטה טוב, דיוק ושלא יהיו בעיות התנתקות שבין המקלדת/עכבר למחשב כמו שקורה לפעמים. אני לא בטוח לגבי התקציב, אשמח לשמוע הצעות כלשהן וכשאראה מה האפשרויות אשקול את עניין המחירים. תודה

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  8. אני לא מבין מדוע ממתגים את המקלדת הזאת כמקלדת גיימינג הרי היא בעלת סוויטצ'ים כחולים שמתאימים יותר עבור הקלדה... לא כך?

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  9. המלצה למדפסת לייזר אלחוטית : חסכונית שחור לבן או צבע לשימוש ביתי

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  10. אשמח להמלצה מהדגמים הבאים שבמבצע: https://www.shufersal.co.il/online/he/search?q=כסא עבודה:pricePerUnit-asc:categories-3:G2005:categories-3:G0304:priceValue_min:974.96:priceValue_max:3849.16

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  11. http://www.nomadworld.com/products/jukebox3/ אחי רוצה לקנות את זה המחיר לא משנה כלום הוא טוב.... היה לו דיסמן של mp3 וכל שריטה זה שיר שלם ... אז הוא רוצה ללכת אל משהו טוב .. גם הגודל של הכונן לא חשוב.. עריכה: תדאג לשים כותרת עניינית להבא.

• 7 תגובות
    • 789 צפיות
  12. Started by FatherBoard,

סוף-סוף פתחתי את המחשב, ולהפתעתי גיליתי משהו מעניין. במדבקה כתוב שוצא מהספק מקסימום 160 ואט באיזור הוולטג' +, ו120 ואט בעיזור הוולטג' -. האם זה אומר שהספק שלי יכול להגיע רק ל-160 ואט. זה נראה לי קצת לא הגיוני, כי זה מחשב די חדש, עם פנטיום 4, ועוד כל מיני אביזרים כבדים. איך אני יודע לעזאזל כמה ואט יש לי?

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  13. Started by Haflo,

נכון להיום אני לא מכיר שום ספק/מפיץ שמוכן לקבל סחורה להחלפה באם אין עליה מדבקה שלו, כמו במקרה שלי, יש לי דיסק DTLA-307075 (דפוק כמובן!) ללא מדבקה, ואין שום מצב שמישהו יהיה מוכן להחליף לי אותו ללא מדבקת אחריות! מה שאומר שהיום אם אני קונה מחשב חדש, אני צריך לבדוק שיש מדבקות אחריות על כל הציוד שיש במחשב?! כמו המקרה שלי, אין איזה ספק ראשי של IBM שצריך לקבל את הדיסק ולא משנה ממי הוא נרכש? הרי ה Fucking Disk של IBM, מה זה משנה איזה ספק שולח את זה?

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  14. לכל אלה שחושבים שאני סתם קינית דברים זולים אז הינה מפרט קטן.... Product name Genuine Intel® Pentium® 4 processor based system Board model Genuine Intel® D850GB system board OS version Windows* 2000/xp version 5.1 build 2600 OS memory 261,424 KB RAM Processor Genuine Intel® Pentium® 4 processor Processor speed 1.50 GHz Bus speed 400 MHz L1 cache Data Cache 8KB, Execution Trace Cache 12K Micro-ops L2 cache Advanced Transfer Cache 256KB Form factor ZIF Socket Stepping 7 Physical memory 256 MB RAM Memory speed PC800 Memory type Other, RAMBUS Fo…

• 6 תגובות
    • 789 צפיות
  15. Started by poltergeits,

שלום אנשים אני מחפש מארז איכותי שיכול לבוא ללא ספק אבל רצוי שהוא יהיה אופציונלי לשניים או שלושה מאוררים 120' ויותר מהכל שיראה כמו מארז ולא כמו איזה רובוטריק\פאוורינגר חשוב שיהיה מאלומיניום ובעל אוורור יעיל המחיר יכול לנוע עד 750 ש"ח

• 7 תגובות
    • 789 צפיות
  16. Started by justblack,

שלום לכולם! אני מחפש מארז וספק טובים. ראיתי בנעה מספר מארזים בסביבות המחיר של ה 600 שח RAIDMAX RAIDMAX NINJA BLACK 400W RAIDMAX X1 400W Supertalennt Armor Deluxe Gaming Case 480W Black ARCTIC COOLING Silentium T2 ARCTIC COOLING Silentium T4 מי מבין המארזים הללו טוב יותר ? איך אני אדע שהספק טוב? תודה רבה לכל מי שעוזר!!

• 8 תגובות
    • 789 צפיות
  17. תודה רבה עם מישו יודע חיפשתי בכל האינטרנט

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  18. Started by kobi_af,

יש לחבר שלי ספק שנקרא atx ראיתי בהרבה ספקים דברים שקשורים ל atz מה זה בכלל ה atx זאת חברה או מה ..? רשום לו atx 450 .. גנרי ?

• 6 תגובות
    • 789 צפיות
  19. שלום לכם, כרגע יש לי סט של מיקרוסופט - משהו נוראי!!! המקלדת שותה (ממש כך) את הבטריות ובנוסף לכל מזייפת ברמות! אני מחפש סט איכותי בעיקר למשחקים (עדיף של Logitech) התקציב עומד על בערך 600 ש"ח -בבקשה חבר'ה, תציעו רק מה שניסיתם. בתודה ניר

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  20. Started by gshhar,

תוכלו להגיד לי בבקשה מי מהשניים עדיף,עם כמה מאווררים כל אחד מהם מגיע,כמה אפשר לחבר וכו' 1 Chieftec Dragon DX-01BD Black Tower (P/S not included) 2 Enermax FS-710 Case (P/S not included

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  21. ABIT NF7 NForce 2 revision 2.0 (A3) Thermaltake Crystal Orb Chipset/VGA Cooler AMD Athlon XP 1700+ DLT3C JIUHB 0310 Thermalright SK7 Thermaltake 80mm SF 2 with "Coolmod" Winbond CH5 DDR 512MB 3200/400Mhz WD 80GB 7200RPM 8Mb Buffer SE Hercules 3D Prophet 9700 128MB Retail VIEWSONIC 17" P70F Antec High Preformance Plus View 1000 AMG HEC 300ART WATT PSU CD-ROM Asus x 52 PANASONIC FLOPPY 1.44 Logitech Internet Navigator Logitech MX500 Optical Altec lansing ATP-3 ?

• 4 תגובות
    • 789 צפיות
  22. הי, אני מתלבט בין שלושה עכברים ??? והם: - LogiTech MX518 - Razer DeathAdder - Microsoft Habu כמו שציינתי בכותרת אשמח לשמוע את העצות שלכם בנושא. תודה.

• 6 תגובות
    • 789 צפיות
  23. יש לי מחשב שעומד בסלון ואני מעוניין להשתמש בו בחדר השינה שלי. הבעיה היא שהוא מרעיש ולי יש ילדה קטנה שלה זה מפריע . הייתי רוצה לחבר למחשב מסך,מקלדת,עכבר,רמקולים שרק הם יהיו בחדש שינה והמחשב עצמו יהיה בסלון . זה יוצא מרחק של בערך 7 מטרים. האם יש דרך כלשהי לבצע את זה ? וכמה זה עולה אם כן ?

• 4 תגובות
    • 789 צפיות
  24. Started by galirimon,

שלום יש לי עכבר שיש לו 2 כפתורים כאלה בצד והוא מגיע ללא דיסק התקנה האם אפשר לשנות את התפקוד שלהם ? ניסיתי להוריד את הדריוורים של עכברי מיקרוסופט אבל זה לא עבד יש למישהו רעיון? תודה מראש גלי

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  25. Started by omrit,

שלום, אני מקווה שאני כותב במקום הנכון, מישהו יודע אם יש אפשרות להשתמש במודם של הכבלים כפקס (דרך המחשב, או בעזרת המודם "של האינטרנט" או במודם "של הטלפון")? תודה!

• 6 תגובות
    • 789 צפיות

דיונים חדשים בפורומים