עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. יש למישהו המלצה למכשיר שעושה את הנ"ל ומתאים לשימוש בייתי? מספיק לי מדפסת שחור לבן, עדיפות כמובן ללייזר. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by דובי770,

אני מחפש מדפסת להדפסה בשחור לבן, שתהיה גם כן סורק. הסורק זה לא קריטי כל כך. אני אמור להדפיס הרבה דפים (בערך 10-60 ביום) כך שאני צריך מדפסת עם מיכל גדול, אני לא כ"כ מבין במדפסות. כמובן עדיף מדפסת שעלות החלפת הדיו לא תהיה יקרה מאוד. אשמח להמלצות. מבחינת התקציב אין לי מושג אבל אני לא רוצה לשלם 600 ש"ח אלא כמה שפחות.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. או.קיי אז ככה: אני מחפש מדפסת+סורק+פקס(הכל ביחד) במחיר של עד 1500ש"ח ובבקשה תסבירו לי מה אני צריך למדפסת טובה או פקס טוב או סורק טוב. נ.ב. ראיתי את המדפסת הזאת: Lexmark X1150 והחיבור שלו של הפקס הוא למחשב :s05: לא הבנתי את זה, אין קו טלפון או איך זה הולך?? ומדפסת לייזר צריכה דיו? תודה

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Jack_g,

אני לא מעוניין לקנות כל מיני פדים למינהם שעולים בסביבות ה 100 ש"ח אני רוצה לעשות פד שיהיה סבבה וטוב לעכבר אופטי מישהו מכיר איזה מדריך כזה?

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  5. אני זוכר בזמנו היו הרבה בעיות למצוא דרייברים למודמים פנימיים וגרסאות חדשות של ווינדוס. האם מישהו יודע מניסיון אישי על מודם פנימי שעובד טוב על ווינדוס 7 בגרסת ה-64 ביט? יש לי תוכנה חמודה שמציגה את המספר של מי שמתקשר על המחשב - כרגע על ווינדוס XP, אך אני מחליף מחשב לחלונות 7 בקרוב. תודה.

• 0 תגובות
    • 988 צפיות
  6. Started by רקיע,

אני מחפש מודם הכי זול שיש בתנאי שתומך במהירות מאה מגה בתשתית של בזק אין לי צורך בWIFI למישהו יש לינק או דגם ?

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  7. שלום רב לכולם !! אני מחפש מוכר אמין לקניית דיו תואם איכותי וזול למדפסת BROTHER גם ב EBAY או אליאקספרס אם זה משמעותי דגם הדיו: LC225XL + LC227XLBK BROTHER מחיר הכי זול בארץ: http://www.i-needyo.co.il/ProductInf...Id=3535&catId= מחפש לראות עד כמה ההפרש משמעותי. שבוע טוב ותודה מראש לעוזרים!!!

• 0 תגובות
    • 921 צפיות
  8. Started by jackhammer,

KVM נועד לחבר סט אחד של מקלדת+עכבר+מסך ליותר ממחשב אחד כדי לשלוט על יותר ממחשב אחד נכון? אז אני רוצה לחבר למחשב אחד 2 סטים ושהמוצר הזה יתן לי לבחור באיזה סט להשתמש בכל רגע נתון. יש דבר כזה? או אולי להכין משהו עם איזה מדריך DYI? תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  9. אני מחפש משהו (חוט או חיבור כלשהוא) שיאפשרו לי לחבר כרטיס מסך לחיבור AGP מבלי להצמיד אותו לחיבור. חשבתי על מחבר מיוחד שיהפוך את חיבור ה-PCI ב0- מעלות ויאפשר לי לשים את הכרטיס מסך במקביל ללוח. יש חיה כזאת?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by X7-007,

לצערי לא נוח לי ה BlackSwitches ואני חייב להחליף למשהו שדומה למקלדת שעדיין אני משתמש SS Merc Stealth , יש נוחות ויש תאורה אחורית. מה שאני מחפש זה מקלדת שיהיה אפשרות לחיבור PS/2 לפי הניסיון שלי זה פשוט יותר מהיר מכל USB. וממש אין הגבלה של שום כפתור, אתם יכולים ללחוץ על כל המקלדת וכל הכפתורים הירשמו בקלט. כחולים זה בטוח לא מה שאני חושב זה אדום או חום השאלה יש קושי עצום, היחידים שנראים נוחים זה ה CORSAIR אדומים,אבל לא יודע מה הטיב שלהם או האיכות או ה Logitech G710 שהוא חום. יש משהו שיגרום לי להחליט בנושא של הנוחות והכיפיות של משחקים ? אני מחפש מה שיהיה הכי דומה להרגשה של SS Merc Stealth. ניסיתי לשחק Crysis 3 עם ה TT MEKA G1 ופשוט לא נוח ללחוץ על ה SHIFT היחיד שלי מתקפלת כמ…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by tzolerguy,

היי מחפש עכבר שיהיה כמו ה V550 עם קליפ לתפיסה על המחשב הנייד מישהו מכיר??

• 0 תגובות
    • 967 צפיות
  12. Started by klayton,

אחרי 4 שנים הגלגלת לא עובדת(מלבד הלחצן). היד שלי התרגלה לDA, אז יהיה לי מאוד לא נוח עם עיצוב אחר. חשבתי על DeathAdder Chroma או ZOWIE EC2*. מצד אחד לקחת סיכון עם Razer(לפחות היום האחריות היא יותר משנה) או עכבר טיפה קטן יותר. דעות? *מה ההבדל בניהם? http://tinyurl.com/op2pcju

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by slim_shady,

הMX 518 הלך לעולמו היום לאחר וידויי הריגה ואני מחפש לו מחליף. לאחר 4 שנים עם העכבר הזה אני מחפש עבר באותו העיצוב ו אותו הגודל בערך, עכבר גדול לימניים. כשהוא הלך רציתי ישר לקנות אחד חדש אבל חשבתי שאוליי ב4 שנים האחרונות יצאו דברים יותר טובים בזמן הזה... אז התקציב הוא בערך ב200-250 ש"ח.

• 26 תגובות
    • 6.5k צפיות
  14. יש לי מקלדת/ערבר לוג'יטק LX710 שקניתי בבאג עם חבר באיזה מבצע. ומכיוון שאין לי חשבונית, בנדא לא מוכנים להחליף את העכבר שמקולקל. האם מישהו יכול להמליץ על עכבר אלחוטי? ואם אפשר שיתממשק עם הרסיבר של ה-LX710. תודה. אני לא מחפש עכבר גיימרים רציני עם שינויי רזולוציות או משהו כזה. רק שיהיה מדוייק, אלחוטי ועם יותר משני הכפתורים הסטנדרטיים...

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by EG,

מה שחשבתי הוא על: דגם: mio 338 plus מערכת הפעלה: microsoft pocket pc 2002 premium edition מעבד: mhz 400 intel xscale זיכרון: flash rom 64mb, sdram 64mb חריצי הרחבה: with mmc memory card sd slot copatible ממשק: usb (cradle), infrared תצוגה: tft color display with led backlight transflective 3.5 משקל: 118g מקור כח: lithium-ion rechargeable battery (internal)p דילגתי על המידות כי זה לא משנה (הרי כולם דקים). על המחשב מציעים לי 5200 ש"ח. אם אפשר את חוות דעתכם ואפילו אם יש לכם המלצה אחרת. כל תגובה תתקבל בברכה.

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  16. Started by Wolf-Net,

שלום לכולם, יש לי מתנה לקנות לאבי והוא מאוד רוצה GPS. ואני לא מבין במחשבי כף מקווה שתוכלו לעזור לי. מחיר בסיבבות 1800 ש"ח.

17. Started by ZeeD,

בוקר טוב, אני מעוניין לרכוש מחשב כף יד, אני לא כל כך מתמצא בעניין ובתכונות שהוא מציע. חשוב לי שיהיה בו מערכת GPS, שיהיה מבוסס על מערכת הפעלה של Microsoft ועם מסך כמה שיותר גדול. המליצו לי על הדגם הזה: http://www.shopping.hp.com/cgi-bin/hpdirect/shopping/scripts/home/store_access.jsp?product_code=FA146AR%238ZP&jumpid=oc_R1002_USENC-001_HP%20iPAQ%20h5555%20Refurbished%20Pocket%20PC〈=en&cc=us&template_type=product_detail&script_name=product.cgi אך הוא נראה לי יקר מידי ומלא בתכונות שאני לא צריך. אני מתכונן לקנות את המכשיר בחו"ל ככה שאין צורך לקחת בעניין את האחריות והמחיר בארץ.

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  18. Started by MS-D,

שלום, אני מחפש מחשב כף-יד פשוט ככל האפשר עדיף גם הכי זול. בסה"כ חשוב לי שתהיה אפשרות לאינטרנט, ומצלמה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  19. אין לי תקציב - כעיקרון אני יכול לקנות כל מה שתציעו... שימו לב שאין לי צורך במצלמה או בנגן MP3 בכלל... המטרה שלו זה לרשום לוחות זמנים ותזכורות ופתקים... תודה.

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  20. Started by LOOSE,

קניתי אתמול GPS של QUE דגם NQ430 הGPS מגיע בלי מטען ביתי אלה רק עם USB למחשב ומטען רכב לי זה לא עוזר כי אני עם אופנוע וכתוב שבפעם ראשונה חשוב להטעין עם המטען הביתי (DC) נסיתי להטעין כל הלילה עם ה USB של המחשב אבל לא עזר בקושי מילא חצי מהבטריה בקיצור אני מחפש מטען עם אפשרות חיבור USB בעל הנתונים הבאים AC/DC Adapter Input AC 110~240V Output DC +5V, 1.5A, via USB תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  21. Started by niv_m,

מחירים ואיזה חומרה כדי, אין צורך בכרטיס גרפי חזק תודה

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by gabriel6,

שלום, אני מחפש מאמר אשר ישווה\יפרט את הטכנולוגיות השונות במסכי LCD (משמע סוג הפנל - איך עובד יתרונותיו חסרונותיו) אשמח לעזרה, גבריאל

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  23. http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=493&catcode=190

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  24. Started by mic,

אוקיי אז ככה. 1. מחיר 2. האם זה נוח לכתיבה ולמשחקים 3. איפה אפשר לקנות בתחום אזור רעננה\הרצליה. 4. האם היא עדיפה על אלחוטי. תודה.

• 10 תגובות
    • 973 צפיות
  25. Started by bah22,

טוב אז ככה... אני מחפש מקומות לקנות מיקרופון USB, מצאתי כמה, אבל הסיפור די ארוך... אז, פשוט אני מחפש דרך להקליט אות דיגיטלית, ולא אנלוגית (כלומר, USB, מן הסתם, ולא מיקרופון שמתחבר לכרטיס קול). מצאתי אפילו ממיר מאות אנלוגית לדיגיטלית, כלומר, אפשר לחבר לשם את המיקרופון, וזה נראה כמו Hub USB... טוב, שיהיה. אז אם אפשר, מקומות לקנות בהם, מיקרופונים USB, ו\או ממירים מאות אנלוגית לדיגיטלית. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 523 צפיות

דיונים חדשים בפורומים