עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by nicko,

לפני מס' ימים רכשתי UPS של MUSTEK בעל 600VA למחשב שלי. ה UPS עובד מצויין - נבדק במצב גיבוי. מחזיק את המחשב כמו שצריך. מה שנראה לי מוזר זה מתח היציאה מה UPS במצב רגיל. המתח פשוט משתנה מדי פעם. בזמני שינוי המתח זה מה שכתוב ב LOG: UPS Status: UPS Normal - במצב זה מתח המוצא הינו 240V UPS Status: AVR Mode - במצב זה מתח המוצא הינו 206V (מה זה AVR??) השינויים הנ"ל מתרחשים אחד למספר שעות.. מזה שבוע המחשב שלי מחובר עליו ולא נתקלתי בשום בעיית יציבות המחשב. כמו כן לא היו נפילות מתח רשת. האם להחליף את ה UPS? תודה!

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  2. Started by benor,

אז ככה אני אגיד מה לא צריך שיהיה בה: מהירות, איכות , עיצוב מה שצריך : כמה שיותר זול, , טונר זול, אמינות. מצאתי משהו די זול ב- 355, אני לא יודע אם המחיר הגיוני .. מה אתם אומרים? http://zap.co.il/model.asp?model_id=18985

• 8 תגובות
    • 743 צפיות
  3. Started by adam777,

שלום לכולם. ברשותי מחשב נייד אשר מחובר ל"עולם" בשתי דרכים (חשמל ו"כבל רשת", מה שנקרא RJ-45). על פניו אין לי צורך ב-UPS מכיוון שהסוללה של הנייד תדע לעשות את העבודה במקרה של נפילת חשמל, אבל השיקול שלי לרכישת UPS הוא שמערכת כזו יודעת לספק מתח יציב גם במקרים של נפילת מתח, לעומת מערכות ייצוב שלפי ההיגיון שלי לא יודעות לספק מתח יציב במקרה של נפילת מתח מכיוון שאין להן מצבר פנימי "לפצות" על המתח החסר. אז יש לי שתי שאלות. דבר ראשון - האם ההיגיון שלי נכון? האם מערכת ייצוב בלבד אינה יודעת להתמודד כמו שצריך עם נפילות מתח אלא רק עם מתח גבוה? דבר שני - האם מישהו מכיר מערכת שמסוגלת לתת הגנה בפני מתח גבוה, מתח נמוך ובנוסף הגנה על שינוי מתח בכבל הרשת? תודה, אדם.

4. Started by dkrjvi,

שלום אנשים, קניתי הרגע אל פסק למחשב הנוכחי (P4 1.5Mhz +מסך 19") בידיעה שהוא צריך לעבוד עם המחשב הבא שאקנה בקרוב (כנראה פנטיום D + מסך 19") והדגם של האל פסק הינו PRP750 של חברת Advice עם הספק 375 וואט. השאלה שלי (כנראה שאלת הדיוט) אם אני מתעד במחשב החדש לרכוש ספק של 420 וואט לפחות, האם זה אומר שהאל פסק לא יעמוד בהספק? (וזה רק למחשב עצמו , צריך גם להוסיף את ההספק של המסך), לפי דעתי הוא לא יעמוד בעומס, לכן אני זקוק להתייחסות שלכם בעניין. בנוסף, כמה הספק (WATT) לדעתכם נחוץ לאל-פסק כדי שיתמוך במחשב פנטיום D עם מסך 19 אינצ' ומדפסת. תודה מראש. dkrjvi

5. היי!, יש לי את המקלדת הבאה: http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/US/EN,CRID=2162,CONTENTID=9575 עכשיוו ממה שראיתי שבא עם המקלדת אין אפשרות להציג נגיד את השיר שמתנגן כרגע בוינאמפ על הצג של המקדלת, השאלה אם יש תוכנה חיצונית או פאטצ'\קראק שמאפשר את זה, מישהוא מכיר? תודה!!!!

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. והאם TOP POWER נחשבת לחברה ג'נרית מפני שרק אתמול למדתי על הספקים שגם בהם יש חברות פחות מוכרות ופחות יציבות וחברות יותר מוכרות ויציבות בעקבות קנייה של כרטיס מסך חדש{GEFORCE 6800GT 256MB CLUB3D] ונאמר לי כאן בפורום שאני צריך להחליף את הספק שלי [GYRO 500W] שהוא ג'נרי אודה מאוד לתגובה מהירה וחג שמח לכולכם

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  7. Started by ras81,

בשביל מה להוציא כסף לפד לעכבר אם יש שולחן ? אין לי פד ועד היום לא ראיתי שיש בעיות בזה........

• 25 תגובות
    • 3.1k צפיות
  8. 1088AMG... שיהיה הרבה קירור.. יש פה למישהו את המארז הזה? האם אתם מרוצים ממנו?

• 40 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by DJPOWER,

מחפש מארז מאוורר עד 400 שקל אוורור: 2 של 120 + 2 של 92/80 או יותר חברה: לא משנה ספק: עדיף אם אפשר בלי עדיף מהחברה לוג'יק או מנעה תודה יונתן

• 8 תגובות
    • 725 צפיות
  10. Started by erlich9,

שלום אני חדש בפורום ואני חייב עזרה אני קונה מחשב (מצטער על חוסר הפרטים) p4 3.2 512x2 kingston 400 6800gt 160gb הלוח אם עוד לא ידוע אבל אני חייב עזרההההה אני לא יוד איזה מארז וספק ליקנות אני מוכן להשקיע עד 1000 שקל המליצו לי על thermantake אבל אין לי מושג איזה מהם ומה מתאים למחשב ואני ישמח גם להמלצות לספק טוב שמתאים בתודה מראש נ.ב אם אפשר תמונות ומאיפה כדאי לקנות

11. Started by A_D,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1361&products_id=8072 איך המארז הזה שקטת? מקרר טוב?

12. Started by pyro_man,

תראו שוב אני לא מוצא פורום לפרסם את זה ולא בא לי בראשי אז נפרסם פה ותעבירו לפי הצורך... טוןב זה הולך ככה אני מחפש דרך או תוכנה להעביר קבצים לכרטיס הרחבה שלי במחשב כף יד אין לי בשבילו כניסה מיוחדת כמו שיש בחנויות.. וגם אי אפשר להעתיק קבצים לכרטיס הרחבה אין לי מושג למה מישהו יודע איך איפשר וגם ניסיתי דרך העברה האקטיבית וזה לא פועל.. למישהו יש דרך אחרת? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  13. Started by Eled,

רציתי שתעזרו לי לבחור איזה משטח אתם חושבים הכי כדאי לי לקנות מהאפשרויות הבאות (יש לי עכבר אופטי): 1. http://www.gentleman.co.il/site/product.asp?id=1324&category=64&SubCategory=196 2. http://www.skak.co.il/Trader/Product.aspx?loc=ACC&DRID=9197851 3. http://www.office4u.co.il/Product.asp?Pid=1868&Cat2Cat1ID=7&Cat2ID=174&aff=Zap 4. https://www.misradia.co.il/coop/index.asp?coop=zap&page=product&id=384 5. http://www.naot.co.il/products/22484 תודה,

• 10 תגובות
    • 912 צפיות
  14. שלום... ברשותי שתי מקלדות עם חיבור PS2 ועכבר עם חיבור USB... אני רוצה לשחק MultiPlayer על המחשב שלי... רציתי לדעת עם אני אחבר את המקלדת השנייה ליציאת העכבר שלא בשימוש...האם המקדלת תעבוד כרגיל? ואם היא יכולה ליצור בעיות? ואיך אני מגדיר שהמחשב יעבוד אם שתי מקלדות? תודה מראש install

15. שלום. אני עומד לקנות MP3 חדש, אני מעוניין רק לשמוע מוזיקה איתו, ואני רוצה 20 GB (כבר היה לי 6 ומילאתי אותו מהר מידיי, והוא נהרס לפני יומיים בערך). עכשיו השאלה שלי היא בעצם לאיזה נגן (לדעתכם) יש את איכות השמע הכי טובה? כמובן שחיי סוללה זה גם חשוב, אבל אחרי איכות שמע. נ.ב: אני מקווה שאני בפורום המתאים, אני קצת חדש כאן (בפורום, לא באתר). עריכה: אוקי, הבנתי שאני במקום הלא נכון, סליחה.

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  16. Started by intel suck,

אני צריך מדפסת משולבת מחברה מוכרת עד 400 ש"ח

17. Started by eliranl,

אני קונה 6800GT אז החלטתי לקנות לו בית אני צריך ספק טוב שיחזיק אותו ומארז יפה שיחליף את המארז המכוער שלי!! ופרט ליופי שיהיה שקט תודה מראש

• 11 תגובות
    • 787 צפיות
  18. Started by yair23,

שלום, מאחר והחורף מתקרב רציתי לקנות אל-פסק .. עשיתי חיפוש קצר בזאפ ורק התבלבלתי עוד יותר .. איזה סוג של אל-פסק אני צריך .. ושל איזה עוצמה ? יש לי מסך CRT 19 .. רמקולים CREATIVE INSPIRE 4.1 ספק במחשב 400W AMD Athlon XP 2000 - 1677MHz, Samsung 512MB DDR PC2700, WD 80GB 8MB Cache, Leadtek GF4 Ti 4200 128MB 4X AGP, LG Flatron F900P

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by liorgadidi,

שלום הייתי רוצה לדעת האם יש דבר כזה לקנות ספק שהכבלים שלו כבר יהיו מוסלבים? אם כן מאיפה?? ועוד משהו... האם מישהו מכיר את החברה סאנשיין קומה?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Hitman_47,

אז ככה בבית יש לי Surge protector שניקנה ב KSP מליפני שנה ומשהו עכשיו בגדול אמרו לי שזה רק מיצב מתח ברשותי 2 מחשבים אני רוצה UPS מספיק חזק שיחזיק 2 מחשבים ו 2 מסכים 19 17 רגילים שקניתי את הספק שלי HEC 580W ACE אמרו לי שהוא עם מיצב מתח ושאני לא חייב UPS עם זה נכון בקיצור איזה UPS אתם ממליצים לי ועם אני צריך אותו עם הספק HEC 580W ACE ? תודה רבה !

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by shtrodel,

TAGAN TG420-U02 iXeye 420Watt יחזיק את המערכת שלי+ 7 מאווררים נוספים, פאן פאס, ואולי עוד דבר או שניים?

• 8 תגובות
    • 597 צפיות
  22. Started by Void,

יום חמישי הגיע לידי הטרנספורמר(שחור) שאני חייב לציין שהוא כבד מדהים ביופיו ובעל איכות בניה מצויינת! התחלתי לפרק את המארז הקודם כדי להוציא את כל החלקים והתחלתי בבניה בטרנספורמר... יש המוןןןןןןןןן מרחב עבודה אבל המוןןןןן המארז פשוט ענק ועצם העובדה שאין בו שימוש בברגים למעט חריצי ההרחבה הקל עליי עוד יותר. מי שאמר שהוא מרעיש כנראה קיבל תמארז הלא נכון כי אצלי הוא שקט(ואני הוספתי עוד SF2 120mm). התאורה במארז מדהימה הקתודה הירוקה ו3 המאווררי לדים באים בול במקום יוצרים אפקט מדהים של כחול בצד וירוק מקדימה(ראו תמונות) האוורור במארז מעולה(בניגוד לביקורת המאווררים בצד הכניסו אויר והעליון והאחורי הוציאו) ירדו לי 3-4 מעלות במעבד ו3 מעלות בלוח אם. תמונות: בקיצור מי שמת…

• 31 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by kobibo,

קניתי את ה MX1 ונאמר לי ע"י המוכר כי מומלץ לשים טיפה ( בגודל של גרגיר אורז ) במרכז המעבד ואין צורך למרוח שכבה אחידה עליו כמו כן אין צורך למרוח ולשפשף גם את גוף הקירור, האם מומלץ ללכת לפי עצתו ? כמו כן נאמר לי שאורך החיים של המישחה ( בתוך המזרק ) שנה, האם לא יותר ? האם ניתן למרוח את המישחה גם על כרטיסי מסך ?

• 10 תגובות
    • 820 צפיות
  24. Started by Coca Cola,

750VA יספיק? האם באלפסקים של gamatronic יש תוכנה לכיבוי מחשב עצמאי? זה ממש חשוב לי שאם במקרה יש הפסקת חשמל בלילה אז המשחב יתכבה בעצמו יש עוד חברות חוץ מadvice U- gamatronic שהן טובות, לא יקרות ומומלצות?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by iakovl,

אחרי כמה בעיות מציקות עם החשמל החלטתי לקנות אל פסק לפי ההבנה שלי 750-700VA אמורים להספיק האופציות שלי הם: Gamatronic 750 ADVICE P700 ואולי ADVICE P750 מה עדיף לי?

דיונים חדשים בפורומים