עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום. חשוב שהמדפסת תהיה אמינה ושהתוצאות שלה יהיו סבירות. תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 816 צפיות
  2. האם אפשר להפעיל לוח אם בלי הבטרייה ? האם אפשר להפעיל פנטיום 3 733 במכפלה של 5*100 ? האם אפשר לגרום ללוח של 100 מגה הרץ לעבוד ב133?

• 5 תגובות
    • 816 צפיות
  3. על מה אתם ממליצים מחירים וכל השאר תודה.

• 7 תגובות
    • 816 צפיות
  4. כאמור, רוצה לקנות מדפסת משולבת בדגש על חסכון. כשאני אומר (כותב) חסכון, אני לא מתכוון למילוי עצמי של מחסניות דיו או טונרים או שימוש בתחליפיים שגורמים לצרות, אלא למדפסת שמראש מיועדת למילוי עצמי. ראיתי מדפסת של אפסון דגם L355‎ שעל פניו נראה שזה מה שאני מחפש. השאלה האם הפתרון הזה באמת מוצלח, ואם יש מדפסות אחרות שנותנות פתרון דומה במחיר דומה ומטה. לא מצאתי את המדפסת הזאת ב NEWEGG, כנראה שהיא די ישנה.. וגם בעברית לא מצאתי חוות דעת. יש מדפסת דומה, L550 שהמחיר שלה גבוה מהתקציב שלי. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 816 צפיות
  5. Started by AcidBurn10,

שלום חברים .. יכול להיות שיש לי בקשה קצת מוזרה , אבל אני צריך המלצה ל-KVM ל-2 מחשבים , שיודע לעבוד עם עכבר USB אלחוטי של מייקרוסופט. כרגע יש לי רק עכבר אלחוטי מקלדת עדיין לא. בכל מקרה אני צריך KVM שאני אוכל לחבר אליו את העכבר ושלא יעשה לי בעיות ויתקע שאני עובר בין המחשבים. כל ה-KVM's שראיתי היו עם חיבורי PS2 וזה אומר שצריך מעביר PS2->USB וזה אני לא כ"כ רוצה כי אני יודע שיש עם זה בעיות. עזרה, מישהו ??? תודה !! ולא לאכול הרבה מופלטות

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  6. Started by VENUM,

מה קורה אנשים? יש ברשותי אל פסק שרכשתי לפני כמה שנים (ADVICE), הוא עבד כשנתיים בערך עד שנגמרה הסוללה. עכשיו עם בוא החורף זאת הזדמנות טובה לרכוש סוללה חדשה עשיתי סקר קטן ובדקתי לגביי סוללות שמתאימות, ההתלבטות היחידה היא האם יש חברות של סוללות שיותר אמינות מהשאר? אלה החברות שמצאתי סוללות שלהן שמתאימות לאל-פסק שלי: RITAR SHENZHEN Enersys DIAMEC VISION האם יש למישהו נסיון עם סוללות של החברות הנ"ל ויכול להמליץ לי על איזה חברה ללכת? ההפרשים במחיר לא כאלה גבוהים ככה שזאת ההתבלטות היחידה שלי כרגע. תודה לעוזרים

7. היי, אני משתמש בG5 כבר המון זמן ודי מרוצה ממנו. היות ולחצן הגלגלת של העכבר לא כ"כ נוח והקשה עלי בעבודה עם הלשוניות בפיירפוקס כמו שהייתי רגיל, התאמתי את לחצן ה"הקודם" לפעולה של "middle button". כך בכל הזמן הזה השתמשתי בלחצן הנוסף בצד האגודל כדי לפתוח ולסגור לשוניות בפיירפוקס. לפני כמה ימים התחיל להתחרפן העכבר, ובכל לחיצה על הלחצן שליד האגודל, הוא מבצע גם את הפעולה שבחרתי לו (פתיחת לשוניות במקרה הזה) ובאותה הלחיצה גם מבצע פעולת "הקודם" שלה היה מיועד הכפתור בברירת המחדל. למשל, בלחיצה עליו באיזור ריק בדף, הוא יבצע רק את פעות ה"הקודם" כי אין לו לשונית לפתוח. כמו כן הוא התחיל לבצע את פעולת ה"הקודם" גם בתיקיות בווינדוס וכו' ולא רק בפיירפוקס. אם אבחר בתוכנה תפקיד אחר לכפתור, הכל …

• 4 תגובות
    • 816 צפיות
  8. שלום לכולם, אני קניתי עכבר אלחוטי של מייקרוסופט משהו סדרה 3500 ממש דרק,לא קולט בכלל ליותר מ2 מטר. אני צריך עכבר בשביל שאני מחבר את המחשב הנייד לטלויזיה ואני במיטה אני יוכל להעביר פרקים של הסדרות שאני רואה בכל מקרה המרחק בין המחשב לעכבר הוא כזה 5 מטר..... אני מחפש עכבר כזה קטן לא משו ענק(מבחינה פיזית) ושיתפוס 5 מטר כמו שצריך... אם אפשר המלצה או מישו שיש לו ניסיון בדבר אודה.

• 5 תגובות
    • 816 צפיות
  9. Started by Haflo,

יש לי מחשב חדש ASUS Terminator איזו סיבה יכול להיות שאני לוחץ על הכפתור להדליק אותו, ולפעמיים הוא נדלק ולפעמיים הוא נדלק (יש אורות במארז) אבל אני מקבל על המסך No Signal output בעיה בכרטיס מסך? זהו לוח משולב (Net,VGA,Sound)....

• 4 תגובות
    • 816 צפיות
  10. Started by theone123,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות מדפסת חדשה עד המחיר 850 שקל -+ המדפסת שאני רוצה צריכה להיות טובה בעיקר לתמונות מדפסת (פוטו) יש כמה דגמים שחשבתי עליהם epson c-84 epson -r200 hp 5652 hp 7260 פחות או יותר אלו האפשרויות שחשבתי חשוב שהאמינות של המדפסת תיהיה טובה וגם שלא זוללת צבע אני אשמח לקבל עזרה בנושא

• 5 תגובות
    • 816 צפיות
  11. היי מעוניין לרכוש מקלדת עד סכום של 300ש"ח למשחקים והקלדה רציפה (WASD וחפירה ברשת) שהמאפיינים שלה הן: *חיבור USB *ארגונומיות *שקטה +אופציה לתאורה שמתי עין על המקלדות הבאות,אך אינני יודע מה רמת השקט שלהן... LOGITECH WAVE http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1700 LOGITECH G11 http://global.ebay.com/LOGITECH_G11_GAMING_KEYBOARD_18_HOTKEYS_ILLUMINATED_NEW/250345573813/item Microsoft Reclusa http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2712&CatCode=415 Microsoft Comfort Curve 2000 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2686&CatCode=415 כמובן שאפשרויות אחרות יתקבלו בברכה

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  12. Started by ori14,

שלום עקב המלצות בפורום קניתי את הגיימפאד של הXB360 למחשב, זה השלט הכי נוח וטוב שיצא לי להחזיק אי פעם. בהתחלה חשבתי שלא יהיה נוח כי הוא נראה טיפה קטן ויש לי כפות ידיים די גדולות, אבל הוא נוח ומסתדר מצוין ביד. האם אפשר להשתמש ביציאת האוזניות בגיימפאד גם במחשב? זה לא נראה לי גודל סטנדרטי, 2.5? תודה מראש אורי

• 6 תגובות
    • 815 צפיות
  13. Started by Tals-,

אוקיי. אני מעונין לרכוש אוזניות ומערכת עכבר עם פאד.. בנפרד. רצוי משהו שטוב לגיימרים CS. איכותי, ולא יקר... יש מחשב חדש..

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  14. Started by Vortex,

מכירים את המצלמה? קיצר, למי שיש אותה, איך אני משפר את האיכות של התמונות?? שיניתי את הsharpness בהגדרות וזה עדיין לא משהו... משום מה זה נראה לי שהמצלמה מעדיפה Smoothness על Sharpness, זה מתבטא בזה שכשאני לוחץ על הסמל שלה ב"מחשב שלי" אז התמונה ממש זורמת כמו בטלויזיה יש דרך לשפר את האיכות על חשבון הSmoothness ? או לצלם ברזולוציה גדולה יותר מאשר הסטנדרט? תודה

• 6 תגובות
    • 815 צפיות
  15. Started by The Man123,

אני רוצה לקנות מחשב מKSP אבל אני לא יודע איזה מארז כדי לי לקנות אז אני צריך עזרה בבחירת המארז הכי טוב מKSP הוא צריך להתאים ולספק מספיק קירור למפרט הזה : מעבדים : ?AMD Athlon64 3800+ (Socket AM2) X2 DUAL CORE לוחות אם למעבדים : ?AMD ASUS M2N-E Socket AM2, 570Ultra, DDRII 800, PCI-E זכרונות : DDR II 667 512MB Twinmos + DDR II 533 512 MB Starex דיסקים קשיחים :Western Digital 160GB 7200 8MB WD1600JB כרטיסי מסך : eVGA 7600GT 256MB TV, DVI, PCI-E * הוא צריך לספק קירור טוב למחשב + אם יש לו ספק כוח (עדיף מארז עם ספק כוח כי אני לא ממש רוצה להזמין ספק בנפרד ואז ואולי לעבד אחריות) אז שגם הוא יספק מספיק כוח למחשב *ובבקשה גם תגידו לי מה הוא הספק כוח הכי מומלץ מKSP ממה שהם מצי…

• 8 תגובות
    • 815 צפיות
  16. לצערי אין דרייבר מעודכן לויסטה באתר של אינטל המערכת הפעלה מזהה אתהמצלמה ואומרת שהיא מתקינה מנהל התקן אבל בפועל המצלמה לא עובדת

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  17. אני מתכנן בקרוב לשדרג את המחשב עכשיו יש לי ספק 350W של חברה דיי אנונימית אני צריך לדעת האם הוא יחזיק את המחשב אחרי השדרוג של הרכיבים האלה: מעבד AMD 3200 +Freezer 64 Pro לוח אם DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D זכרונות Ballistix PC4000 X2 כרטיס מסך LEADTEK 7600GT השאלה היא האם צריך להחליף את הספק ואם כן לאיזה ספק הכי משתלם

• 7 תגובות
    • 815 צפיות
  18. Started by SoapSeller,

אני זקוק לכזה בדחיפות. מישהו יודע היכן ניתן לקנות כזה בארץ?

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  19. Started by Red-AnGel,

ממ אני צריך לקנות ספק חדש כי שלי נשרף עכשיו אני לא יודע כמה W אני צריך אם 300 או 400 אני צריך שיספיק למעבד ללוח אם ל6 מאווררים + מאוורר של כרטיס מסך + קתודה וכל השאר (כוננים הארדיסק וכדומה...) על כמה אתם ממליצים לי ? 300 יספיק? עכשיו עוד משהו לגבי החברה של הספק שמתי לב שהספקים של ג'נריק ממש זולים 80-130 ש"ח לעומת חברות אחרות 300 + ש"ח אז לא שווה לי להשקיע במשהו יקר? למה גנריק כל כך זולים? הספק מעפן או מה? וגם של HEC זולים אני צריך משהו זול אז ללכת על ג'נריק? תודה מראש

• 11 תגובות
    • 815 צפיות
  20. Started by ORrrr,

לאחרונה רכשתי מארז SPL-Super Power אשר בא ביחד עם ספק Codegen 300W. העסק הזה עלה לי משהו כמו 200 שקל.. עכשיו רציתי לדעת האם הספק הזה הוא ג'נרי, ג'נרי טוב או משהו אחר והאם הוא מתאים ונותן מתחים יציבים לאט'לון 1700+ 0.18 והאם המחיר הזה שווה את הקניה.. תודה, אור.

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  21. שוב!! הגיעו דרייברים חדשים דישים דישים ממש חדשים... טריים מהתנור ממש חמים בהההה אני עדיין מוריד אותם... האם לזה חיכינו??? הפתרון המושלם ב- 14mb? אני מוריד עכשיו מכאן זה מאתר הבית של ATI תהנו... ותכתבו דעתכם... punani בשבילך

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  22. האם זה גודל סטנדרטי?

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  23. Started by ablabl,

עיקר השימוש הוא גלישה באינטרנט,מסמכים וכד' אבל אני גם משחק ככה שהתקצי בנראה לי סביר+ תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  24. שלום לכולם, אז ככה, לסבי יש מחשב, חדש לגמרי, והוא מעוניין לרכוש לו מדפסת, המדפסת צריכה להיות משולבת בסורק, פקס ומכונת צילום. עלייה להיות חסכונית, ובעלת דיו חלופי הניתן לרכישה. עלייה להיות עם מדריך הפעלה עברי. וזהו בעיקרון, שתיהיה בתקציב של עד 600-650, ואיכותית. מצאתי את זאתי בינתיים: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=523692 נראת לא רעה, יש הצעות?

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  25. Started by קטין על ניקוטין,

http://img191.imageshack.us/my.php?image=dsc026248sd.jpg יחזיק 6600GT?

• 3 תגובות
    • 815 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.