ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
היי, האם יש מדפסת לייזר צבעונית זולה ששווה משהו? אני רוצה להחליף מדפסת דיו זקנה, וחשבתי שאולי עדיף לקנות כבר לייזר ולחסוך דיו השאלה, האם יש לייזר זולות בצבע שהם לא בזבוז כסף (וגם שהטונר שלהם לא יותר יקר מדיו) בעקרון חשבתי עד 600 ש"ח, אבל אפשר לחרוג קצת. תודה
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-
-
עם פרסום כתבה על האתר שלנו ב"עסקים און-ליין" של מעריב - אני רוצה להזמין אתכם לבקר. PCאון היא חברת מחקר וייעוץ המפרסמת תחקיר שבועי בתחום המחשבים. אתר PCאון נועד לתת מידע שימושי, בין השאר בנושאי רכש מחשבים וחומרה. תוכלו למצוא שם את "עשרת הדברות לרכש מחשב חדש" - http://pcon.co.il/smartmanager/10com.asp מחשבון והמלצות רכש, ועוד. כתובת האתר הראשי היא: www.pcon.co.il אשמח אם תבקרו ותחוו את דעתכם!
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
שלום, אבא שלי אמר לי שהוא רוצה לקנות מדפסת לייזר למרפאה שלו, כי עד עכשיו הייתה לו מדפסת ישנה אפילו מדי הייתי אומר. הוא אמר לי שהוא רוצה HP. אני לא בטוח למה אבל אולי זה בגלל התוכנה שהוא עובד איתה, אבל בכל מקרה חשבתי על ה HP LASERJET 1010 מ PANDAS עולה 1085 ש"ח.... מה אתם חושבים, מי שמכיר אותה? זה מספיק טוב? כל השימוש שלה זה להדפסת מרשמים, חופשי מחלה וכד'..... אשמח לקבל הערות ועוד הצעות, גם אם יש הצעות למדפסות מחברות אחרות במחיר דומה אשמח...(עוד מעט אבא שלי יבוא ואני אעדכן למה הוא רצה דווקא HP) תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
-
-
חשבתי לקחת את המארז הזה http://www.compucase-hec.co.uk/mainpages/product_detail.asp?pid=5#, איך הוא ? ורציתי לשאול המארז הזה HEC Compucase CI-6A19 300W? אפשר לקנות אותו בKSP אם ספק 400W במקום 300W?
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
-
-
היי לכולם, השבוע קיבלתי דיסק ממישהו של 870 מגה בייט (100 דקות מוזיקה) ויש לי צורב פלקסטור כפול 24 מישהו יודע האם הצורב הזה מסוגל לזהות דיסק בגודל כזה ובאיזה תוכנה להשתמש כדי שתזהה את הדיסק את גודלו.מניסיונותי בנרו היא זיהתה את הדיסק בתור 140 מגה בלבד ממש מוזר!!!! גל
-
- 5 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אני מעוניין בעיקר בתגובות מאנשים שיש להם את המצלמה הזו. תתייחסו לכך שהמחיר הוא ממש זול... הייתי מעוניין לדעת גם פרטים נוספים על המצלמה, כגון: האם הוא תומך בצילום מאקרו, האם ניתן לכוון באופן ידני את מהירות הצמצם... - לא תומך, אי אפשר. מיהו יצרן המצלמה?? - לא ידוע. שמתי לב שהפוקוס במצלמה הזאת היא אוטומטית, שזה עדיף על פני מצלמות שיש להם כזה מכוון ליד העדשה לכיוון הפוקוס (שתמיד גרועות) עריכה: עניתי על התשובות בעצמי אין למצלמה אפילו פלאש :-X אבל לצילום יום הוא יכול להיות נחמד, במיוחד עם הרזולוציה הגבוהה (באופן מאוד מאוד יחסי כמובן...למחיר) יש לי מצלמה ממש דומה רק שהרזולוציה המקסימלית היא 640x480 וגם לה אין פלאש אז אני משער שזה משהו דומה למה שיש לי רק עם רוזולוצייה …
-
- 7 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אתמול קניתי מקלדת USB. רציתי לחבר אותה ב-USB שבקדמת המארז, ובגלל זה אני חיברתי אתמול את החוטים של ה-USB בלוח אם במקום המתאים. אבל יכול להיות שאני התבלבלתי בסדר החיבורים של החוטים, של ה-GND, VCC, +1, -1. בכל מקרה, המקלדת הפסיקה לעבוד ואני חושד שחיבור לא נכון של החוטים גרם לזה. רק רציתי לדעת, זה אפשרי? למזלי המוכר הסכים להחליף את המקלדת (לא סיפרתי לו על כל הקטע הזה כמובן :)
-
- 5 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום, מחפש המלצה לכרטיס לכידת וידאו פנימי capture card ע"מ להפוך אות וידאו אנלוגי לדיגיטלי. יש לי Windows 7 ultimate 64 bit
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
סריקת תמונות ברזולוציה של 1024 DPI אני צריך שיהיה סורק איכותי מבחינת כסף שיהיה לא הכי יקר וגם לא הכי זול משהו באמצע תודה
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-
-
ראיתי מקלדת כזו אל חוטית, אך אני מעוניין במקלדת חוטית עם גלילה (גדור כזה כמו במחשבים ניידים) התקציב לא ידוע כי אני לא יודע מה תחום המחירים של אלו.
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אני מתכנן בקרוב לשדרג את המחשב עכשיו יש לי ספק 350W של חברה דיי אנונימית אני צריך לדעת האם הוא יחזיק את המחשב אחרי השדרוג של הרכיבים האלה: מעבד AMD 3200 +Freezer 64 Pro לוח אם DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D זכרונות Ballistix PC4000 X2 כרטיס מסך LEADTEK 7600GT השאלה היא האם צריך להחליף את הספק ואם כן לאיזה ספק הכי משתלם
-
- 7 תגובות
- 836 צפיות
-
-
MX Revolution של לוגיטק או G7 Laser של לוגיטק מתלבט לגבי כדאיות שניהם בעלי נוחות אשמח לקבל חוות דעת מבעלי ניסיון
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-
-
היי. אני מחפש מקלדת שתצטרף ל-MX518 שאני רוצה לקנות. אני צריך שתהיה נוחה למשחקים ולא יזיקו פונקציות כאלה ואחרות. לא חייבת להיות אלחוטית. ראיתי את זו: http://www.logitech.com/index.cfm/keyboards/keyboard/devices/2996&cl=gb,en, נראת חמודה. עולה בסביבות ה-175 ש"ח. עריכה: מה עם זאת? נראת סבבה וגם בתקציב. מישהו מכיר? היא טובה? יש לכם המלצות אחרות? בכללי מחפש עכבר אופטי ומקלדת למשחקים בתקציב כולל של 400 ש"ח. אם יש המלצות אחרות תגידו לי. תודה!
-
- 6 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אני צריך מחסניות דיו מסוג HP 178XL, מעוניין במולטי-פאק של כל ה4 צבעים אבל לא מוצא באיביי או בשום אתר אחר במחיר נורמלי (בארץ זה מעל 250 שקל). מצאתי באמזון אבל לא עושה משלוחים לארץ עזרתכם!
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
בפורומים של לוג'יטק התארגנה קבוצה של משתמשים שמבקשים מלוג'יטק להוסיף תמיכה ל-G700 ב-Logitech Gaming Software במקום ה-Setpoint. קיימת עצומה בנושא פה למי שרוצה לחתום. הדיון בפורום של לוג'יטק.
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-
-
בהמשך לאשכול הקודם שפתחתי, החלטתי ללכת על ה-Brother C130, בגלל 4 ראשי הדיו הנפרדים, אבל לפני כן... 2 שאלות: 1. במה שונה הדגם הנ"ל מה C-115 חוץ ממהירות ההדפסה הגבוהה ב5 דפים? (ובכללי, האם שווה להשקיע 100 ש"ח נוספים על הC-130?). 2. איפה נמצאות תחנות שירות התיקונים של חברת Brother באיזור המרכז (חולון- ראשל"צ)? לא הצלחתי למצוא זאת באתר. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 836 צפיות
-
-
האם יש לוחות אם שלא יתאימו למארז MINI (קטן יותר)? האם במארז MINI ייכנסו כל כרטיסי המסך כולל GF 4 שכידוע מאוד ארוכים?
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות טובות בתקציב של עד 700 שקל. משהו שיחזיק מעמד להרבה זמן ויהיה מספיק איכותי.( אני חושב שבתקציב הזה אפשר למצוא משהו בסגנון) אני בעיקר משתמש בזה עבור גיימינג (fps וכדומה) אך אני רוצה גם משהו טוב עבור מוזיקה וסרטים כמובן. חפרתי בערך שבוע וחצי באינטרנט וכרגע יש לי התלבטות בין logitech g35 ל sennheiser pc 350. הקטע המוזר הוא שכמעט כל ביקורת בחו"ל אומרת שסנהייזר עדיפה, אבל הביקורות בזאפ שוללות לגמרי את סנהייזר והולכות באופן מוחלט על הלוג'יטק. מה לדעתכם תהיה הבחירה הטובה יותר? אני גם מעוניין בכל עניין הסראונד סאונד, אבל הבנתי שאפשר להשיג את זה עם כרטיס קול פשוט אז זה פחות קריטי. אני פשוט רוצה נוחות ואיכות שמע טובה. תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 8 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אני מחפש לדודה שלי מדפסת צבעונית שרוב השימושים בה הם הדפסת תמונות צבעוניות (יותר בשביל הבת הקטנה שלה). עכשיו הינה כמה נקודות חשובות * המהירות הדפסה לא כל כך חשובה. * חברה נורמלית שלא תעשה בעיות. * שמעתי שיש אפשרות בחלק מן המדפסות למלאות חלק מהצבעים (נגיד נגמר רק צבע אחד ) אז עם זה נכנס בתקציב אז עדיף. * צריך שמדפסת תזדקק לדיו יחסית זול. אז על מה אתם ממליצים??? תנסו להתייחס לכל הנקודות בתשובתכם.
-
- 3 תגובות
- 836 צפיות
-
-
נתקלתי בזה פעם ואני לא זוכר איפה. אני צריך כמה כרטיסי PCI שמגנים על המחשב במקרה של שינוי הגדרות וירוסים וכו... מה שהכרטיס עושה זה כמו תוכנת Returnail רק בחומרה. מישהו יודע איפה אפשר להשיג? אפילו ב-EBAY?
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום לכולם... לפני כמה ימים נדפק לי הכרטיס מסך.. שמתי אותו בתיקון ואני רוצה בינתיים להמשיך להיות על המחשב.. האם באפשרותי להוציא את כרטיס המסך מהמחשב של אחותי כשהוא עדיין דולק ולשים אותו אצלי? (לה אני ישים כרטיס יותר ישן..) האם זה אפשרי בלי שייגרם נזק למחשב או לכרטיס? עריכה: מצטער שכתבתי את אותה הודעה פעמיים זה היה בטעות.. אם אפשר תמחקו אחת מהן.. תודה
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1355_207_1591&products_id=10044 אני אישית מאד אהבתי, למי שחפש מקשים רכים ועם פרופיל נמוך בסגנון הלפטופים זאת נראית מקלדת מרשימה, לי לפחות היא עושה את זה מאד, למרות שהמחיר שלה קצת גבוה. מישהו מכיר/התנסה איתה ? למרות שממה שדיברתי עם פנדה, זה בעיה קצת להשיג אותה מכיוון והיבואן מביא את המקלדת הזאת בכמויות בודדות מאד. כמו כן חשבתי אולי ללכת על המקלדות הבאות של לוג'יטק: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1355_207_1591&products_id=7839 ויש גם את המקלדת הזאת: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1355_207_1591&products_id=1498 אם אני לא אצליח להשיג את ה ULTRA X נראה לי שאני אלך על ה Media keyboard עוש…
-
- 8 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום יש לי את ההגה הזה שמתחבר גם ל PS2 וגם ל USB במחשב.. ההגהה עצמו עובד (מנורות דלוקות) ואםילו מגיב לדוושות אבל לא עובד במשחקים. לא קיבלתי איתו דיסק.. כך שאין לי דריוורים או משהו... סמנהל ההתקנים לא מופיע כלום על חומרה חדשה או משהו. ניסיתי לחפש דריוור בגוגל אך כל נסיונותיי עלו בתוהו.. אשמח אם תעזרו לי נפתר, ההגה היה תקול... הוחלף בחדש
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להחליף את המקלדת האלחוטית המחורבנת שברשותי. אבל אני מחפש מקלדת אלחוטית שלא תהיה חלק מסט של עכבר+מקלדת...האם קיימת חיה כזאת? אני אשמח אם תוכלו לעזור לי בעיניין.. בתודה ניר
-
- 11 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום ידידים, אני מתכנן להחליף מארז, רציתי להתייעץ איתכם למארז מומלץ. דרישות מהמארז: -מארז עם סגירה מיוחדת ללא ברגים. -מקום לארבעה מאווררים. -פח מסיבי ועבה. צבעים: כסוף, כסוף משולב עם שחור. כמובן שבנוסף לכל אלו אתם מוזמנים להסתכל במפרט המחשב שלי שנמצא בחתימה ולהתאים אליו מארז עם הדרישות הללו. לגבי תקציב, אני מעדיף להשקיע קצת כסף על מארז טוב, מאשר על מארז מפח שלא שווה כלום. אני מ?ודה מ?ודה מ?ודה מקרב לב לכל העוזרים...
-
- 5 תגובות
- 836 צפיות
-