עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by golani,

חשבתי לרכוש רכזת במקום הרכזת הקיימת שהיא 10 מגה עכשיו ראיתי שיש הפרש משמעותי בין רכזת 10/100 לרכזת 100 בלבד אני חייב לציין שאני מתכוון לעבוד רק עם כרטיסי רשת של 100 PCI יש סיבה נוספת לרכוש את ה10/100 חוץ מאשר תאימות אחורה?? דבר שני נתקלתי בדבר מוזר.... מה יותר מהיר : הגדרות של כרטיס רשת כדופלקס מלא או חלקי כי דווקא החלקי הרבה יותר מהיר כרגע בבקשה תשובות מקצועיות ומובנות

• 0 תגובות
    • 848 צפיות
  2. Started by sHaDy,

אשמח לעזרתכם\המלצה\חוות דעת: קראתי את הביקורת של האתר על ההגה הזה, קצת יוטיוב וגוגל. אין לי בעיה של תקציב, אני מוכן להשקיע את ה-1,500 כמה שזה לא יעלה, אך אני לא יודע עד כמה יש תמורה למחיר. אני בעיקר משחק ב-Richard Burns Rally (RBR). כמה שאלות: 1. האם מישהו שיחק במשחק הזה עם ה-G27 ויכול להמליץ על כך? 2. איך אני מעביר הילוכים באופן סיקוונטאלי כמו בראלי? עם הידיות הכסופות האלה (ראו תמונה, בדומה ל-DS4) או באמצעות כפתורים שמאחורי ההגה (כמו ב- 206 WRC הישנה)? 3. בלם-יד. הבנתי שאין בערכה. אין איזה תוסף של בלם יד שאפשר לקנות או לאלתר איזה משהו? כי וואלה זה חלק משמעותי מנהיגת ראלי כשיש פניות של 180 מעלות. תודה!

• 0 תגובות
    • 848 צפיות
  3. Started by adlanm,

עם פקס, סורק, מדפסת, מכונת צילום. משהו איכותי שיחזיק המון המון זמן. עד 3000

• 5 תגובות
    • 848 צפיות
  4. Started by zabadak,

ראיתי שמהספק יוצא גם כבל שני גידים עם תקע של מאוור, ( כמו למאורר של ה CPU) לספק יש 2 מאוררים שאלתי: 1. לאן אני אמור לחבר את הכבל? אם בכלל (ללוח האם)? 2. האם המאוררים יסתובבו גם ללא החיבור שלו ( עדיין לא הרכבתי ת'מחשב) 3. האם הוא שולט על שניהם ? תודה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 848 צפיות
  5. Started by iCeCuBe,

יש לי מקלדת BTC 5199 והחוטים שמחברים בין המעגל החשמלי שבתוכה ובין המחשב התנתקו מהמעגל החשמלי. החוטים הם אדום, ירוק, לבן וצהוב. עכשיו כדי שהמקלדת תעבוד אני רוצה להלחים אותם מחדש אבל הבעייה היא שאני לא יודע איזה חוט מתחבר לכל אחת מ-4 הנקודות. אולי מישהו יודע או יודע איפה אני יכול למצוא תשובה? (ובבקשה אל תגידו לי לקנות חדשה כי זה לא עוזר) תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  6. מחפש מדפסת לייזר משולבת לא צבעונית בסביבות ה1500 ש"ח אבל אני די גמיש. צריכה לכלול כמובן מדפסת, פקס, סורק, מכונת צילום. תודה מראש ובבקשה זה דחוף!!!

• 2 תגובות
    • 848 צפיות
  7. Started by or0126,

אני צריך המלצות.... אני לא גיימר או משהו אני פשוט צריך עכבר נוח יעיל עם מספיק כפתורים גדול מידי פעם אני משחק אז זה גם דבר חשוב ודי חשוב שהוא יראה טוב אז מה אתם אומרים הmx400 יתאים לי? עם לא תציאו משהו אחר ד"א כמה dpi יש לו?

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  8. אני מתלבט מה לקנות מבין השניים. הראשון הוא מארז atx מידי מפואר כולל usb בחזית והשני הוא Foxconn TLA-436 Black/Silver+ FSP 350W + 92mm Fan - 1Y Warranty מה עדיף מבין השניים?? ???

• 4 תגובות
    • 848 צפיות
  9. שלום לכולם אני צריך מדפסף משולבת בתקציב של 450-500 שקל... יש לי העדפה למדפסות hp לא יודע למה אבל אני מעדיף אותם... חשוב מאוד שיהיה במדפסת פקס עצמאי תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 848 צפיות
  10. Started by abcdjkh,

ראיתי מקלדת כזו אל חוטית, אך אני מעוניין במקלדת חוטית עם גלילה (גדור כזה כמו במחשבים ניידים) התקציב לא ידוע כי אני לא יודע מה תחום המחירים של אלו.

• 0 תגובות
    • 848 צפיות
  11. Started by maazg,

שלום, לאחר קניית העכבר razer abyssus ואכזבה גדולה החזרתי אותו, והסיבה שלעכבר יש צורה מוזרה שאי אפשר להחזיק אותו עם claw, העבר גבוה מאחורה ודק מקדימה שיותר מתאים לאחיזת palm. אז אני מעוניין בעכבר עבור אחיזת claw וחשוב לציין שנוח לי מאוד עם הכבר logitech m705 שהבעיה היחידה שלו שהוא אלחוטי ולכן קצת כבד. לא חשוב לי כפתורים נוספים- מספיק לי 3 הכפתורים שמגיעים עם כל עכבר רגיל. אז מה אתם ממליצים? תודה

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  12. Started by huan,

אהלן אנשים אני מחפש עכבר+מקלדת אלחוטיים(לא חובה סט) מרחק עבודה של 6 מטר, תודה מראש לעונים

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  13. Started by Ramsses_II,

היי. אני מחפש מקלדת שתצטרף ל-MX518 שאני רוצה לקנות. אני צריך שתהיה נוחה למשחקים ולא יזיקו פונקציות כאלה ואחרות. לא חייבת להיות אלחוטית. ראיתי את זו: http://www.logitech.com/index.cfm/keyboards/keyboard/devices/2996&cl=gb,en, נראת חמודה. עולה בסביבות ה-175 ש"ח. עריכה: מה עם זאת? נראת סבבה וגם בתקציב. מישהו מכיר? היא טובה? יש לכם המלצות אחרות? בכללי מחפש עכבר אופטי ומקלדת למשחקים בתקציב כולל של 400 ש"ח. אם יש המלצות אחרות תגידו לי. תודה!

• 6 תגובות
    • 848 צפיות
  14. תודה

• 4 תגובות
    • 848 צפיות
  15. תודה מראש!!

• 7 תגובות
    • 848 צפיות
  16. Started by MDK,

היי נשבר לי אחד הפלסטיקים שמושך את הדפים ורציתי לדעת אם ידוע לכם על מקום שמתקן או מוכר חלקים לHP 840C ? (אבא שלי מסרב לקנות חדשה ומשוכנע שיש מקום כזה)

• 2 תגובות
    • 848 צפיות
  17. Started by amd950,

אנא עיזרו לי להחליט בין 3 הכרטיסים : 1.GLADIACTM 511 TV-Out ELSA 2.ASUS V7100 PURE GeForce2 3.ATI Radeon 32 MB DDR+ TV האם הוא יכול לעבוד עם לוח sdram 4.אם יש עוד המלצות לכרטיס עד 500 ש"ח

• 0 תגובות
    • 848 צפיות
  18. ? ? ? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 848 צפיות
  19. Started by esaly,

היי לכולם! אני מעוניין להחליף את הספק כח במחשב שלי שהגיע עם המארז....איזה ספק הייתם ממליצים לי? ובאיזה הספק?

• 6 תגובות
    • 848 צפיות
  20. Started by IG,

AXP 1800+ @1.8GHZ (סל"ד 2500~5000) cpu fun- coolmaster x-dream hac-v81 spectec 256mb sumsung 256mb שניהם 333MHZ wd 80GB 7200rpm 8MB buffer r9100 128mb בנוסף יש לי שני מאוררים של 80 מ"מ ועוד אחד של 120, כולם ג'נריים (בלי לדים וכל מיני וסתים...) אם הלוח גם חשוב אז אפשר לראות את הדגם שלו בחתימה שלי... תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 848 צפיות
  21. Started by S L I P Y,

מה דעתכם על הפד הזה ? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1300_1303_1304&products_id=10031 יתרונות/חסרונות ? יש משהו עדיף בסדר גודל המחיר הזה ? תודה

22. את שניהם אפשר להוציא בסביבות ה60$ כולל משלוח. השימוש העיקרי זה על משטח כמו מיטה כי המחשב יחובר לLCD

• 8 תגובות
    • 847 צפיות
  23. Started by SpLAsH,

איזה מצלמות נחשבות טובות בתחום של 200-300 שקל? (או פחות אם יש) אני פשוט ממש לא מבין בזה.. תענו כמה שיותר מהר אם אפשר, זה די דחוף תודה!

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  24. Started by Real_Me,

הי, אני עומד לקבל מחשב AMD מבוסס KT266A עוד כמה ימים והנה צץ ב-THG המלך החדש של השכונה KT333. הבנתי שעוד אין לוחות שלו כאן, או שטועה? אולי פשוט אבקש מאחי שגר בארה"ב להביא לי אותו בעוד חודשיים ואבטל את העסקה הנוכחית? אנא עוצו עצה.

• 8 תגובות
    • 847 צפיות
  25. Started by LynxIL,

מה קורה? יש איזה המלצות טובות לרמקולים איכותיים ? בעיקרון זה למשחקים אבל בעיקר לסרטים שאני רואה... האמת שאני לא ממש יודע טווח מכירים של כמה הם עולים אז בוא נגיד בסביבות ה-400 עד 500 ככה.. ועכשיו עם החוק של העד 1000 שקל במכס אז אין לי בעיה גם להזמין מחו"ל, בטוח אני אקבל תמורה גבוהה יותר עבור הכסף. תודה רבה על העזרה!

• 1 תגובה
    • 847 צפיות

דיונים חדשים בפורומים