ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש מקלדת שתתאים לעבודה משרדית, גיימינג ויכולות עריכה. ממש אבל ממש חשוב לי השקט. אני מעדיף מקלדת שטוחה ואני חייב אותיות בעברית (עדיף מובנה אבל אין לי בעיה לחרוט). התקציב נע עד אזור ה 450 אבל מעדיף לא להגיע לשם. יש לי גם אובססיה לאיכות חומרים וגימור אז תביאו משהו איכותי. תודה לעוזרים.
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש לקנות עכבר, רק שאני לא נעול על התקציב שלו. הצעות בין 100 ל-300 יתקבלו בברכה, וגם סטים שבאים עם מקלדת. העכבר לא חייב להיות אלחוטי (ואם הוא כבר כן אלחוטי, אז שיתפקד כמו שצריך במשחקים), הוא צריך לשבת נוח בכף היד (כלומר לא קטן מידי), ותוספות של כפתורי מולטימדיה מאד רצויה - במיוחד כפתורים שניתנים לתכנות במשחקים ותוכנות שונות. הוא אמור לשמש להכל, החל מגלישה בסיסית באינטרנט וישומי אופיס ועד משחקים. עדיפות כמובן לעכברים של מיקרוסופט ולוגיטק, אבל אני גם לא נרתע מג'יניוס וA4TECH שיש לי ניסיון עבר טוב איתם.
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אז ככה, לסבי יש מחשב, חדש לגמרי, והוא מעוניין לרכוש לו מדפסת, המדפסת צריכה להיות משולבת בסורק, פקס ומכונת צילום. עלייה להיות חסכונית, ובעלת דיו חלופי הניתן לרכישה. עלייה להיות עם מדריך הפעלה עברי. וזהו בעיקרון, שתיהיה בתקציב של עד 600-650, ואיכותית. מצאתי את זאתי בינתיים: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=523692 נראת לא רעה, יש הצעות?
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
http://img191.imageshack.us/my.php?image=dsc026248sd.jpg יחזיק 6600GT?
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אני שמעתי שעכברי לייזר דורשים משטח עבודה האם זה נכון? ואם כן זה חובה?
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
אני לא יודע אם: יש כבל מאריך למסך? איך קוראים לו? יש כבל מאריך לעכברים? איך קואים לו? תודה.
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום הנכבדים. כבר שנים אני משתמש במקלדת גנרית שעלתה לי איזה 70 ש"ח באייבורי. ברצוני להתחדש במקלדת איכותית, אך אין לי ניסיון עם כאלו יותר מדי. אחרי שיטוט לא קצר ברחבי המרשתת, הבנתי שאני מחפש מקלדת עם תאורה אחורית, בעדיפות לכזו שאפשר לשלוט בעוצמת התאורה. בסוויצ'ים אין לי ניסיון. אני מחפש את התחושה של ההתנגדות הקלה אך חשוב לי גם שלא תהיה מקלדת רועשת. להבנתי סוויצ'ים חומים יתאימו לצרכי. חשוב לי שבמקלדת יהיו מקשים בעברית. מחסור בפקודות מאקרו לא יהרגו אותי, וגם לא מחסור במסך. אהבתי את המקלדת k95 rgb, אך בksp ניתן למצוא אותה רק עם סוויצ'ים אדומים. אם מישהו יודע היכן אוכל למצוא אותה עם חומים ומקשים בעברית (גם מחו"…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני צריך המלצה לפד ועכבר כאשר אני מוכן להשקיע את רוב הסכום על העכבר, המקום שלי לפד הוא קצת קטן ולכן חשבתי על הפד הנ"ל http://www.pcgames.co.il/products/product.aspx?productid=1021 מבחינת עכבר, אני מתלבט בין ה-G5 החדש , mx518 או ה- DeathAdder. יש לי ידיים יחסית גדולות אם זה משנה. הייתי רוצה עכבר שיהיה כמה שיותר נוח ואם אפשר אז גם מגניב! תודה לכל העוזרים.
-
- 4 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות עכבר חדש טוב ונוח: עכבר אופטי כמובן עכבר שיהייה נוח גם לשחק איתו משחקי פעולה מגוף ראשון וגוף שלישי אז שלא יהייה מגושם מאוד וגדול אבל אני רוצה שיהייה לו לחצן נוסף או יותר מלחצן אחד ממש לא חשוב ולא צריך שהוא יהייה אלחוטי כי זה לא עוזר לי איזה עכבר כדאי?? לגבי תקציב עד 200 שקל בערך
-
- 9 תגובות
- 945 צפיות
-
-
כמו שאמרתי,אני לא יודע אם זה הפורום הנכון אז מקסימום תעבירו... לשאלה: רציתי לחבר פאלם למחשב כדי להעביר אליו משחקים,הפאלם דגם palm 3x ... באיזו תוכנה צריך להשתמש ואיך משתמשים בה,תודההההההההההההההההההההההההההההההההההה רבה רבה מראש!!!!!!!!!
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מדפסת משולבת פקס וסורק, וה- HP Officejet 4500 Desktop All in One CM753 תפסה לי את העין. אני מחפש מדפסת שהגובה שלה לא עולה על 18 ס"מ, הבנתי שזה קיים רק במדפסות בלי מזין מסמכים. מה נותן לי מזין מסמכים? האם זה רק בשביל לשלוח כמה עמודים של פקס, או כדי לסרוק כמה עמודים ברצף? האם זה ממש נחוץ? או שאפשר בלי זה? המדפסת תשמש אותי לשימוש ביתי בלבד. האם הHP הזאת אמינה/שווה את הכסף? (סביבות ה350-400 ש"ח)? כמו כן חשוב לי שהמדפסת תוכל להתחבר לראוטר בכבל רשת בכדי שאוכל לשתף את המדפסת בין המחשבים בבית, האם המדפסת הזאת תומכת באפשרות כזאת? בנוסף אם יש, אשמח להמלצות שונות שעומדות בדרישות שלי.
-
- 0 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
חברים שלום אני צריך סורק USB שישמש אותי לסריקת מסמכים, תמונות וקצת שקופיות ונגטיבים חשובים לי איכות הסריקה ואמינות המכשיר. התקציב שלי הוא עד 1000 ש"ח. ראיתי את ה-HP Scanjet 3970 ואת Canon CanoScan 3000F ואני מעוניין לדעת אם למישהו יש נסיון עם אחד מהם ועל מה אתם ממליצים ?
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום רב! לא מזמן קניתי את המקלדת האלחוטית של אפל. כיוון שהיא לא נתמכת באופן טבעי ע"י וינדוס רכשתי לצידה מתאם Bluetooth קיקיוני ביותר. כצפוית המתאם לא שרד זמן רב וכעת איני יכול להשתמש במקלדת יותר. לכן נושא זה - אני מחפש המלצה למתאם בלוטות' אמין וטוב, ללא הגבלת תקציב (כמה זה כבר יכול לעלות?), ובכללי - אם יש איזה מדריך להתאמה מושלמת של המקלדת הנ"ל לעבודה עם וינדוס, כולל התוכנות, החומרה וההגדרות המתאימות - אני אשמח. בנוסף, אשמח להמלצה לתוכנה שתאפשר לי להגדיר פעולות מסוימות למקשים מסוימים שקיימים במקלדת ואין לי בהם שימוש, אבל הפעולות האלה חסרות לי. למשל - במקלדת של אפל יש כפתור eject שאין לי בו צורך, אבל חסר כפתור delete, שאני מעריך מאוד. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, בקרוב אני קונה מערכת חדשה אשר הולכת להיות מורכבת בסלון, ע"מ להפעיל אותה אני זקוק לסט אלחוטי אשר יקלוט בצורה אמינה בטווח של עד שישה מטרים ומדיוק מספיק בשביל לשחק איתם מהמרחק הנ"ל. חשבתי על 2 סטים - הראשון של גיגהבייט - GKM-WM01C שעולה 150 שקל השני של טיאק SX-60 קצת יותר יקר אבל מצוין באתר שהוא מגיע ל10 מטרים (לא צריך יותר מ6) בתודה מראש, שי ביטון.
-
- 20 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
כן צריך המלצה למארז בתקציב הנ"ל שיקרר טוב את המערכת הבאה: מעבד : intel pentium D 830 לוח אם : ASUS P5WD2 Premium Socket T (LGA 775) Intel 955X ATX Intel Motherboard - Retail ספק : OCZ ModStream OCZ52012U ATX 520W Power Supply זכרונות : OCZ Gold Series 1GB (2 x 512MB) 240-Pin DDR2 SDRAM Unbuffered DDR2 533 (PC2 4200) Gold Mirrored Copper Heatspreader Dual Channel Kit System Memory HD : Western Digital Caviar SE16 WD2500KS 250GB 7200 RPM 16MB Cache Serial ATA II Hard Drive צורב : nec nd 3540 כ.מסך : x700 pro ד"א שכחתי , אני צריך שישאר תקציב לקירור מעבד. בתודה איתי.
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2122 איך הוא לגיימינג?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי ספק כח ואני לא יודע איך לחבר אותו. הספק שלי הוא Antec TruePower 380W אני לא יודע איך לחבר אותו לאן ואם צריך להתקין ספק אולי מישהו יכול לעזור לי לתת לי תמונות אולי מדריך (בעברית ) משהו תודה
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
בבקשה תמליצו לי על מארז בסביבות ה 400-600 שקל שיהיה מצויין ויקרר הרבה היופי שלו פחות חשוב,חשוב שהוא יקרר כי אני מתכנן oc רציני מאוד,צריך שיהיה בו מינימום 5 מאוררים. לא צריך ספק כח, אם יש אז סבבה תודה
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
תקשיבו תקשיבו חברה!!! אני חייב אבל חייב מקלדת ישנה של P1 !!! ;D קיבלתי מחשב כזה שאני מת לשפץ אותו ולשים בו משחקים נוסטלגיה של פעם חחה הכל עובד בו אתם חיבים לראות אפילו הCDX1 חחחחה היתם מאמינים? איפה אני יכול להשיג או לקנות מקלדת או אפילו מחבר בין הישן לחדש!!! אתם חייבים לעזור לי אני כבר לא עומד בזה אני מת להדליק אותו.....
-
- 8 תגובות
- 852 צפיות
-
-
מה אתם אומרים עלוי יותר טוב מהשלא האלחוטי של xbox?
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
מחפש עכבר אלחוטי איכותי לשמאליים אשר יעודו העיקרי גרפיקה. עדיפות לחברת לוגיט'ק. אפשר גם במסגרת סט של מקלדת + עכבר אלחוטיים. כעקרון, אין הגבלה תקציבית.
-
- 3 תגובות
- 947 צפיות
-
-
איזה הגה טוב יש למחשב עד 200 שקל, עם הילוכים אם אפשר תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הזמנתי את הספק הנ"ל לפני כמה ימים , ולאחר כמה ימים המוכר הודיע שהספק הצפציפי הזה חסר במלאי בכול הארץ... האם ישנם חנויות שמומלץ לחפש בהם ושאולי נשאר להם? חיפשתי ב PCH,זיגזג ועוד כמה חנויות ולא מצאתי שום דבר :'(
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום, לאחר כמה שנים עם עכבר אלחוטי מיני של לוגיטק הוא הפסיק להוציא קרן לייזר ואין תגובה =\ אני מחפש לקנות עכשיו מיני קטן , אמין , והעיקר עם קליטה טובה. יש המלצות? תקציב 50-200 ש"ח , מן הסתם שעדיף כמה שפחות כסף. תודה אנשים
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-