עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by vacuuuum,

אני לא השתמשתי בGAME PADS ו אני רוצה להבין מה הם ההבדלים בין אחד שעולה 20 ש"ח לאחד שעולה 200

• 5 תגובות
    • 843 צפיות
  2. Started by gnk,

איך החלקים הבאים..? MSI 128 MB DDR NVIDIA TI-200 - VIDEO IN - TV OUT - 256BIT - GEFORCE 3 - SOFTWARE VIDEO EDIT / MSI DVD Gigabyte GA-7VTXE-PLUS Athlon XP 1700 - 1466Mhz OEM SOCKET A - Including Fan Kingston - KVR 256MB PC266 DDR HERCULES GAMESURROUND-FORTISSIMO-II איזה מארז מתאים לזה? בסביבות ה-300 ש"ח?

• 4 תגובות
    • 843 צפיות
  3. Started by DarkLloth,

אוקי לאחר האכזבה מ Razer Dimondaback 3G , אני הולך למכור אותו ולקנות משהו בתקציב הנ"ל ראיתי מס' המלצות : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1354_296&products_id=14628 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1354_295_1441&products_id=9895 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1354_297_1350&products_id=17077 http://zap.co.il/model.asp?model_id=35208 הבנתי שה MX 518 מומלץ אבל הוא נראה די מכוער עם הכתמים השחורים האלה על הרקע הכסוף שלו... ומה ההבדל בין MX 510 ל 518 ?

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  4. Started by BURTON,

יש למישהו מושג מתי הוא מגיע לארץ או אם בכלל? כי לא ראיתי אותו בשום מקום.

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  5. Started by Crazy Angel,

שלום! ברשותי מקלדת של מיקרוסופט מדגם "Microsoft Wireless Multimedia Keyboard", ואני ממש לא מרוצה ממנה. היא לפעמים "מפספסת" אותיות שאני כותב, לפעמים היא לא מגיבה והכי גרועה - אני ממש צריך לריב איתה בזמן שאני משחק. אני רוצה מקלדת, תקציב ללא הגבלה, שתיהיה הטובה ביותר למשחקים. (עדיפות לאלחוטית). תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 843 צפיות
  6. Started by urich,

יש לי עכבר targus amu03 בחיבור usb. עכבר מעפן שמחליף צבעים אבל התנועה שלו על הפנים קופץ מצד לצד נתקע במקום וכו' אין לו דרייבר משלו ולא מצאתי באינטרנט דרייבר מתאים. ניסיתי דרייברים אחרים של ה windows חוץ מה universal hid device. האם יש דרייבר אחר שאני צריך לנסות או עוד פתרונות שלא כוללים לזרוק אותו/לשרוף אותו/לדפוק עליו עם פטיש וכו'. זה העכבר http://www.targus.com/us/product_details.asp?sku=AMU0301US

• 5 תגובות
    • 843 צפיות
  7. Started by marking,

איזה מארז יש לי אם כתוב אלוי בגדול E-STAR ?

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  8. אני מתלבט בין הLogitech G15 לRazer Tarantula... התקציב שלי הוא 500 ש"ח ראיתי שיש לG15 מסך LCD אך זה באמת יתרון? איזה מקלדת יותר נוחה מבין השנים? איזה עושה הכי פחות בעיות? והאם הטרנטולה מוארת בחושך? בתודה, נבו.

• 7 תגובות
    • 843 צפיות
  9. Started by FatherBoard,

ראיתי בהרבה מארזים שיש "מגש נשלף ללוח אם"... מה זה בדיוק? איך זה פועל?

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  10. Started by נעה יערי,

אמא שלי קנתה אצל איש מחשבים מדפסת הוא דיבר איתה בהתחלה על HP ובסופו של דבר שכנע אותה לקנות לקסמרק X5470. עד כמה שידוע לי המדפסות של לקסמרק הן מאוד זולות יחסית לשוק, אבל, הדיו שלהן מאוד יקר. מה דעתם על מדפסות לקסמרק בכלל ועל X5470 בפרט. תודה

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  11. Started by A_D,

אני רוצה לקנות את הMX REVOLUTION זה עכבר טוב (כמובן אחרי שירד המחיר המופרז שלו למשו סביר יותר)? כמה כפתורים יש לו חוץ מה השתיים שיש בצד?

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  12. Started by eyalib,

LG portable DVD/CD player 7 " wide LCD גירסה : DP5932P אם אני לא טועה זהו הדגם : http://www.lge.co.uk/mod_perl/go.pl/site/products.htm?product_uid=2298&category_uid= מה דעתכם ? אני מקווה שזהו הפורום הנכון...

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  13. Started by iCeCuBe,

יש לי מקלדת BTC 5199 והחוטים שמחברים בין המעגל החשמלי שבתוכה ובין המחשב התנתקו מהמעגל החשמלי. החוטים הם אדום, ירוק, לבן וצהוב. עכשיו כדי שהמקלדת תעבוד אני רוצה להלחים אותם מחדש אבל הבעייה היא שאני לא יודע איזה חוט מתחבר לכל אחת מ-4 הנקודות. אולי מישהו יודע או יודע איפה אני יכול למצוא תשובה? (ובבקשה אל תגידו לי לקנות חדשה כי זה לא עוזר) תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  14. המפרט: Intel Pentium 3 866mhz Pc Partner (אין לנו דגם, תואם זיכרונות Sdram 100) 128MB SDRAM 100 VOODOO 3 16MB מארז של Super Power. כרטיס קול Vibra 128. אין המחשב? (זה הוא שואל לא אני, אני יודע טוב מאוד מה צריך לשפר).

• 9 תגובות
    • 842 צפיות
  15. שלום מחפש עכבר לוג'יטק *חוטי* למחשב חשוב שירגיש נוח ביד, בעל דיוק גבוה. אם יהיה סבבה למשחקים אז מה טוב אבל משחקים זה עניין צדדי חשוב שיהיה של לוג'יטק במחיר שלא יעבור את ה-500 ש"ח (אם כי אני מוכל להשקיע עוד כמה שקלים אם יש דגם ממש טוב) תודה!

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  16. מקלדת ועכבר של לוג'יטק עד 900 ש"ח אפשרות לחריגה ל-1000 ש"ח לא חייב לבוא בסט, אם בסט עדיף נטען (יותר טוב לסביבה מאשר בטריות) ובלי תקיעות של הגלגלת (זה מחרפן).... תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 842 צפיות
  17. 1.מה זה הקפיצת מחירים העצבנית הזאת לזכרונות 2.מה דעתכם על הלוח epox 8kha? 3.מה דעתכם על הלוח msi kt266 pro? 4.מי לוח יותר טוב למחשב למשחקים ללא צורך ברכיבים מובנים וללא צורך ביכולות המהרה ?

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  18. האים כן כמה הוא עולה? כי מתי שהייתי באופיס דיפו היה שם רק גוסטיק חוטי למחשב..[br]פורסם בתאריך: 2.06.2007 בשעה 13:19:42 אני מתכוון שאים יש דבר כזה גוסטיק אלחוטי למחשב של x-box360

19. Started by toto,

אני קונה מחשב amd xp ב4 במרץ מישהו יכול לעזור לי?

20. Started by guyw,

שלום, ראיתי קיטים באתרים בארה"ב למילוי טונרים למדפסות (באיזה 10 דולר) יש לי מדפסת HP LaserJet 1018, עם טונר דגם Q2612A. האם יש חנויות בארץ שאפשר לקנות רק את תוכן הטונר במקום לקנות טונר חדש ב200 שקלים ולמלא בעצמי? תודה מראש, גיא

• 0 תגובות
    • 842 צפיות
  21. מי יודע או יודעת איפה אני יכול להחזיר את ראשי דיו שלי ריקם BROTHER, LC900 ולקבל הנחה בקנית ראש דיו חדש???

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  22. Started by liiight,

יש לי בעיית חשמל מוזרה בחדר, או יותר נכון בשקע אחד בחדר (ולצערי זה השקע של המחשב). כל פעם שמדליקים את האור במטבח, פלורסנט, יש זמזומים שמגיעים מכל הרמקולים (5.1) ומדי פעם אפילו הפרעות במסך. כמו כן, כל כמה ימים קופץ הפיוז, והוא חוזר רק שאני מנתק את המפצל של המחשב מהשקע (אל המפצל מחוברים המחשב, המסך והרמקולים). אני בטוח שהחשמל לא יציב כי זה בניין ישן ומי יודע בכלל מתי התקינו פה את החיווט. הקיצר, השאלה שלי אם אל-פסק אם מייצב מתח יוכל לעזור למצב. ואם כן, אשמח לקבל המלצה לאל-פסק כי אין לי מושג בנושא.

• 4 תגובות
    • 842 צפיות
  23. Started by below_z,

אני מחפש ציוד היקפי למחשב גיימינג חדש. התקציב הכללי הוא בערך 400 שח ומסיבות אישיות הייתי רוצה לחלק אותו כך: מקלדת+עכבר = עד 150 שח רמקולים= 100 שח אזניות= 200 שח אם יש המלצות לחלוקה אחרת של התקציב, זה בסדר, אם ניתן לחסוך מעולה. מכיוון שמדובר בציוד למשחקים כנראה שעדיף שיהיה חוטי.

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  24. שלום! רציתי להתייעץ איתכם, איזו מקלדת עליי לקחת ואיזה עכבר עליי לקחת חשבתי על עכבר לוגיטק G7 ומקלדת עדיין לא בחרתי חשוב ששניהם יהיו איכותיים!! ויהיו אלחוטיים!! (חרוז חח) התקציב הוא בערך 800!

• 7 תגובות
    • 842 צפיות
  25. Started by yair_gobani,

יש לי לוח של VIA דגם CA64-TC איך אני יכול לעלות את המתח כי לפי החוברת הלוח יכול לתת למעבד עד 3V אני צריל עוד 0.20 אני עכשיו על 1.51

• 3 תגובות
    • 842 צפיות

דיונים חדשים בפורומים