ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
אני צריך עכבר עד 200 ש"ח שיהיה בחדרה חנויות כמו אלוף מחשבים,באג,אלף אנד אלף וכו' תודה D:
-
- 5 תגובות
- 854 צפיות
-
-
המחשב שלי מחובר למסך 32 אינץ LCD איכותי, סרטים מדהימים, גם משחקים רואים יותר יפה מPS3.. עכשיו מסך כזה בלי גיימפד זה פשוט פשע. ראיתי שיש את הלוגי'טק RUMBLEPAD 2 אלחוטי, קראתי עליו כמה ביקורות ברשת מאוד התלהבו ממנו, יש פה מישהו שניסה אותו ויכול לתת פידבק? כמו כן האם יש לו כפתורי לחץ? ז'תומרת למשל שהR2 או L2 הם כמו דוושת גז וכו'? איזה עוד גיימפדים טובים יש בשוק? אני מעוניין רק באלחוטי...
-
- 3 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה למאוורר 120. צריך שהמאוורר יכניס אוויר,כי האחרון שקניתי הוציא אוויר ולא היה ניתן להפוך אותו שהחנות תהיה באיזור תל-אביב תודה
-
- 12 תגובות
- 854 צפיות
-
-
למישהו יש מושג איפה אני יכול למצוא דריברים למצלמת הרשת הזאתי ? http://www.lamir.co.il/product.asp?product=4097 לא מצאתי עליה שום מידע בשום מקום.. וזה בשביל חבר ואין לו תדיסקים .. והווינדוס XP לא מזהה את המצלמה...
-
- 3 תגובות
- 854 צפיות
-
-
יש לי הצעה לקנות את ההגה Microsoft SideWinder Force Feedback Wheel במחיר נמוך מאוד, ההגה בא עם Game Port שעלול להוות בעיה, אך עכשיו אני עובד עם הגה בעל חיבור זהה ללא בעיות. אני רוצה לדעת אם כדאי לי קנות את ההגה (למרות שהוא ישן), ואיזה בעיות יכולות להיות לי איתו ומה החסרונות שלו. תודה
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש ASUS Terminator איזו סיבה יכול להיות שאני לוחץ על הכפתור להדליק אותו, ולפעמיים הוא נדלק ולפעמיים הוא נדלק (יש אורות במארז) אבל אני מקבל על המסך No Signal output בעיה בכרטיס מסך? זהו לוח משולב (Net,VGA,Sound)....
-
- 4 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אני קונה מחשב עכשיו כמו שראיתם את המפרט רק שעכשיו חסר לי מארז איך בוחרים מארז הבנתי שזה גם חלק חשוב איך בוחרים לפי מה ואיך ? מה שיש לי מבחינת דיסקים קשיחים וסידי זה 4 דיסקים קשיחים יש לי ו 2 סי די
-
- 8 תגובות
- 854 צפיות
-
-
רשום על המצלמה: VCAM USB 2.0 נדמה לי שהיא של ICATCH אבל כשהורדתי דרייברים של אז הווינדוס אמר לי שזה לא מכיל מידע עבור החומרה שברשותי מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
איזה זיכרון יותר טוב? וכמה כל אחד עולה? http://hwzone.co.il/archive/1139359854/92100/ או http://hwzone.co.il/archive/1138103220/58386/ ?? הכוונה לזכרונות במהירות: 1 GB
-
- 4 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום, חלק מהמקשים במקלדת נ"ל עושים 2 פעולות לפעמים, למשל הקאפס לוק גם כותב +, או שלחיצה על אות אחת כותבת 2 אותיות, או ששינוי שפה (ALT+SHIFT) פותח את הדפדפן... איך מסדרים את זה? התקנתי את דיסק הדרייברים שבא איתה, מקשי קיצור הדרך והפייבוריטס עובדים כמו שצריך. פשוט בלתי אפשרי לכתוב איתה ככה. וזה מחובר ל USB. תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 853 צפיות
-
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש בקרוב מצלמה דיגיטלית בינתיים עלו במוחי השאלות הבאות: 1. התענייתי במצלמות של אולימפוס כי מצאתי אותן במחיר טוב, עכשיו השאלה שלי היא איזו מצלמה עדיפה HP 850 או Olympus 720/740? מצד אחד ל - HP יש 4 מגה פיקסל, אבל מצד אחר אין לה מוניטין כמו שיש לאולימפוס בתחום המצלמות. 2. מה עדיף, מצלמה בעלת זום גבוה (X8) ורזולוציה בינונית (3MP) או מצלמה בעלת זום בינוני (X3) ורזולוציה גבוהה יחסית (4MP)? השאלה נובעת מן העובדה שאני טירון לחלוטין בתחום הצילום ולכן אינני חושב שאדע להתמקד מראש באמצעות זום גבוה בפרט מעניין מתוך התמונה הכללית שאראה במסגרת (בפריים); ולעומת זאת במקרה כזה אם אצלם ברזולוציה גבוהה אוכל לאחר ביצוע הצילום לבחור מתוכו …
-
- 8 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום אני מבקש את המלצתכם בבחירת עכבר ומקלדת לגיימינג ב350 ש"ח תודה
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות עבר בערך ב200 שקל. אני מעדיף לוג'יטק אבל אם מישהו מכיר עכבר טוב של חברה אחרת זה גם סבבה. מה שחשוב לי מאד זה שיהיה לו רסיבר קטן (USB קטן כזה) כי אני רוצה את זה ללפ-טופ. אם מישהו מכיר עכבר נטען טוב (בלי סוללות) אז שירשום. בשביל זה אני מוכן להשקיע גם עוד כסף. נראה לי ממש מציק לטעון סוללות כל פעם. דרך אגב, הסוללות שמגיעות עם העכבר הם נטענות? כדאי לקנות לייזר או שאופטי רגיל זה מספיק? אם מישהו מכיר סט של עכבר+מקלדת בערך ב300 שקל אז זה גם סבבה. תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 853 צפיות
-
-
מחפש מקלדת ועכבר שעובדים על תקן bluetooth כמו כן אשמח לשמוע דעה ממישהו על עבודה עם ציוד היקפי המשתמש ב bluetooth, האם יש בעיות קליטה, האם יש delay של הקלט? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש עכבר מדוייק למשחקים ולתוכנות 3d רצוי מאוד שיהיה אלחוטי אבל שיהיה לו עריסת טעינה (חשוב מאוד) כי אין לי כוח להחליף בטריות כל הזמן.... תודה! נ.ב לפני שפרסמתי את ההודעה חיפשתי בפורום ולא מצאתי את מה שאני מחפש(אלחוטי +עריסת טעינה). ויש לי עוד שאלה למי שמבין...האם לוח אלקטרוני מתאים לתוכנות כמו rhino ו 3dmax? תודה!
-
- 8 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אני מחפש עכבר למשחקים ב300 שקל שמתי לב שיש בבאג עכבר "Wolfking Trooper Gaming Mouse", עכבר לייזר עם 2200 DPI מישהו שמע עליו? איך הוא? http://www.wolfkingusa.net/index.php?option=com_content&task=view&id=11&Itemid=11
-
- 4 תגובות
- 853 צפיות
-
-
http://www.thermaltake.com/purepower/w005758twv500/w005758twv500.htm חיפשתי ביקורות ברשת בכמה חיפושים שונים. מצאתי 4 ביקורות סבירות. 2 משבחות ו-2 פחות מחמיאות (למרות שלא קוטלות). הספק נראה לי נוח מאוד מבחינת המודולריות שלו והתצוגה מאוד מושכת את העין. מצאתי בפורום שזה ספק מיוצר ע"י DELTA אם זה אומר לכם משהו..... :s05: אני ישמח אם יש מישהו שיש לו את הספק או שמע עליו שיגיב.
-
- 5 תגובות
- 853 צפיות
-
-
האם אפשר להפעיל לוח אם בלי הבטרייה ? האם אפשר להפעיל פנטיום 3 733 במכפלה של 5*100 ? האם אפשר לגרום ללוח של 100 מגה הרץ לעבוד ב133?
-
- 5 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי לוח אם מסוג GigaByte 7VTXH , אליו מחוברים עכבר אופטי של מייקרוסופט ומקלדת של לוג'יטק . הבעיה היא שכשאני מכבה את המחשב , המקלדת והעכבר ממשיכים לעבוד . יש פתרונות לבעיה ? שאלתי השנייה היא , איזה אל פסק כדאי לקנות , מאחר וראיתי מספר סוגים ואין לי מושג איזה מהם טוב ... והאם מסך 19 צורך יותר מתח ממסך 17 ? והאם זה משמעותי , כי קיבלתי מסך 19 של סמסונג 959 Nf וכבר בהדלקה הראשונה שלו היה פיצוץ קטן והמסך פשוט הפסיק לעבוד . שמתי את המסך 17 הישן מסוג Mag 786 FD ואיתו אין שום בעיות .
-
- 5 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אני הולך לקבל את הסט הזה עוד בערך שבוע-שבועיים, אפשר חוות דעת עליו? למישהו פה יש אותו? סט טוב? נוח? אה ואיך הקליטה שלו? זה חשוב לי מאוד תודה ויום טוב
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
אני לא יודע במה תאימות המארז תלויה.. אז אני הולך על מעבד athlon xp 1800 ולוח אם: gigabyte 7vrxp האם - TASK-TK-6100-300W ATX Case מתאים לזה?
-
- 4 תגובות
- 853 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני עוד כמה ימים מקבל עכבר חדש MX 700 ואני לא יודע אם אני בסוף אקח אותו בגלל בעיה קטנה אני משחק במשחק UNREAL TOURNAMENT (לא 2003) ולחבר שלי שיש את ה- MX 500 העכבר לא תומך תמיכה מלאה בעכבר (או שרק הגלגלת עובדת או כל שאר הכפתורים ואי אפשר את שניהם ביחד) עכשיו הקטע הוא שלו יש WIN 98 ולי יש WIN XP HOME EDITION ויש סיכוי שבגלל ה- XP שלי העכבר יתמוך תמיכה מלאה במשחק? או שזה לא קשור? תודה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 853 צפיות
-
-
מה מומלץ במחיר הזה? ראיתי את הTEAC MX7 אצל מישהו שעובד איתי והיא נותנת תמונה מרשימה למדי. איך הMX10 שלהם? יש משהו אחר שמומלץ בטווח הזה?
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-