ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
-
אני מחפש עכבר למשחקים ב300 שקל שמתי לב שיש בבאג עכבר "Wolfking Trooper Gaming Mouse", עכבר לייזר עם 2200 DPI מישהו שמע עליו? איך הוא? http://www.wolfkingusa.net/index.php?option=com_content&task=view&id=11&Itemid=11
-
- 4 תגובות
- 801 צפיות
-
-
הבוקר ראיתי בעיתון שיש מבצע 30% הנחה על כל מוצרי Logitech ברשת" BUG" העכבררים האלחוטיים שקיימים אצלם ואני מתלבט לגביהם הינם: 1.LogiTech MX1000 2.Logitech LX5 Cordless יש ביניהם הבדל של כ-200 שח, לכן ברור לי שיש הבדל בביצועים. חשוב לי בעיקר שלעכבר יהיו חיי סוללה ארוכים. יהיה נוח ודי מדוייק. בגדול אני מעוניין בעכבר שיתן לי יחס עלות מירבי. אני אשמח אם אנשים שיש להם ניסיון עם העכברים הנ"ל יגיבו, תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 801 צפיות
-
-
-
היי. אני מחפש מקלדת שתצטרף ל-MX518 שאני רוצה לקנות. אני צריך שתהיה נוחה למשחקים ולא יזיקו פונקציות כאלה ואחרות. לא חייבת להיות אלחוטית. ראיתי את זו: http://www.logitech.com/index.cfm/keyboards/keyboard/devices/2996&cl=gb,en, נראת חמודה. עולה בסביבות ה-175 ש"ח. עריכה: מה עם זאת? נראת סבבה וגם בתקציב. מישהו מכיר? היא טובה? יש לכם המלצות אחרות? בכללי מחפש עכבר אופטי ומקלדת למשחקים בתקציב כולל של 400 ש"ח. אם יש המלצות אחרות תגידו לי. תודה!
-
- 6 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אוקי תשמעו אני רוצה לקנות עכבר יש לי תקציב של 400 שקל גג 450 תמליצו לי בבקשה
-
- 7 תגובות
- 801 צפיות
-
-
ניסיתי בתוכנה everest אבל לא היה רשום בה אם זה USB2... ד.א יש במחשב שמונה USB :שני חיבורים מקדימה,ארבעה מאחורה בלוח אם ועוד 2 שכנראה הוסיפו שהם נמצאים כמו כרטיס כזה והם לא כברירת מחדל של לוח האם
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום יש לי ראוטר EDIMAX BR-6204 Wg עכשיו הוא מוגדר ושאני מנסה להיכנס פעם נוספת לאיי פי ראוטר להגדרות נוספות כמו פתיחת פורטים הוא לא מכניס אותי שמתי תשם משתמש והססימא שיש בחוברת מה עושים במצב כזה ואם אפשר לאפס סיסמא או משהו כזה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
http://zap.co.il/model.asp?model_id=379325 כוללת פקס אם אני לא טועה, יש משהו בטווח המחירים הזה שהוא יותר מומלץ? איך היא לעומת הHP: http://zap.co.il/model.asp?model_id=371042 ובגודל הברוטר קטנה משמעותית ממנה? והאם אפשר אחת מהן לשתף ברשת? ז"א במחשב הרחוק לוחצים הדפסה וזה אוטומטית מדפיס במדפסת הרחוקה?
-
- 5 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הMX REVOLUTION זה עכבר טוב (כמובן אחרי שירד המחיר המופרז שלו למשו סביר יותר)? כמה כפתורים יש לו חוץ מה השתיים שיש בצד?
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום. חשוב שהמדפסת תהיה אמינה ושהתוצאות שלה יהיו סבירות. תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 800 צפיות
-
-
עכבר חוטי עם ליזר צריך לשים פאד או לא ... כי המוכר אמר לי אם אתה תשים פאד הוא יתקלקל בשביל זה אני שואל ?
-
- 6 תגובות
- 800 צפיות
-
-
היי חברה כולם מכירים את מהשטח הקטן בלפטופים למנניהם שהוא בעצם העכבר ... אני ממש צריך אחד כזה... יש דבר כזה למכירה בנפרד? בחיבור USB או משהו כזה...
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
נתקלתי בזה פעם ואני לא זוכר איפה. אני צריך כמה כרטיסי PCI שמגנים על המחשב במקרה של שינוי הגדרות וירוסים וכו... מה שהכרטיס עושה זה כמו תוכנת Returnail רק בחומרה. מישהו יודע איפה אפשר להשיג? אפילו ב-EBAY?
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
מקווה שתוכלו לעזור לי ושלא טעיתי בפורום... ככל הנראה, אני צריך לשדרג את הספק שלי. יש לי מחשב חדש יחסית עם כרטיס מסך GetForce 6600GT. מדי פעם אני מקבל הודעה שלא מגיע כוח לכרטיס (ראו קובץ). כמו כן, לעיתים קרובות המשחקים שאני משחק בהם, הופכים, תוך כדי המשחק לממוזערים ואז אני צריך להגדילם משורת המשימות. הספק שיש לי היום הוא 250W. האם ספק טוב יותר יפתור את הבעייה ? הציעו לי ספק של Kmex שנותן 400W כולל שני מאוררים. האם הוא טוב? האם יפתור לי את הבעייה? הציעו לי מחיר של 250 ש"ח, האם סביר? [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום, בגלל הפסקות החשמל שהיו היום, כנראה שנשרף לי הספק. רציתי לשאול איזה ספק טוב ניתן לקנות במחירים הללו? אין לי צורך במשהו מיוחד פשוט שיהיה אמין, ושקט. המפרט שלי: אמד 3200+, לוח K8NF9, זיכרון 512 , 6600 GT .... האם ניתן לפנות לחברת החשמל על מנת לקבל פיצוי על הנזק?
-
- 8 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אני מתלבט מה לקנות מבין השניים. הראשון הוא מארז atx מידי מפואר כולל usb בחזית והשני הוא Foxconn TLA-436 Black/Silver+ FSP 350W + 92mm Fan - 1Y Warranty מה עדיף מבין השניים?? ???
-
- 4 תגובות
- 800 צפיות
-
-
השלט של ה-XBOX 360 עולה 250 ש"ח. וה-RUMBLEPAD של LOGITECH עולה, 209. מה עדיף? ובבקשה תפרטו.... תודה לעוזרים מראש נ"ב ומה זה השלט הזה-http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/US/EN,CRID=2225,CONTENTID=12183 נראה מעניין...
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
המלצה לרמקולים: 1. תקציב: 800 2. מה השימושים של הרמקולים: גיימינג כבד \ סרטים \ מוזיקה 3. מהו הכרטיס קול שבידכם?: Gigabyte GA-Z68X-UD3-B3 4. בקשות מיוחדות - שיהיה 2.1 הערות נוספות: אם לדעתכם נכנס בתקציב הזה גם אוזניות לא רעות, אשמח אם תכניסו אוזניות לתקציב. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
אני מחפש ציוד היקפי למחשב גיימינג חדש. התקציב הכללי הוא בערך 400 שח ומסיבות אישיות הייתי רוצה לחלק אותו כך: מקלדת+עכבר = עד 150 שח רמקולים= 100 שח אזניות= 200 שח אם יש המלצות לחלוקה אחרת של התקציב, זה בסדר, אם ניתן לחסוך מעולה. מכיוון שמדובר בציוד למשחקים כנראה שעדיף שיהיה חוטי.
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום לכולם אני עוד כמה ימים מקבל עכבר חדש MX 700 ואני לא יודע אם אני בסוף אקח אותו בגלל בעיה קטנה אני משחק במשחק UNREAL TOURNAMENT (לא 2003) ולחבר שלי שיש את ה- MX 500 העכבר לא תומך תמיכה מלאה בעכבר (או שרק הגלגלת עובדת או כל שאר הכפתורים ואי אפשר את שניהם ביחד) עכשיו הקטע הוא שלו יש WIN 98 ולי יש WIN XP HOME EDITION ויש סיכוי שבגלל ה- XP שלי העכבר יתמוך תמיכה מלאה במשחק? או שזה לא קשור? תודה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 800 צפיות
-
-
לפי מה ששמעתי אומרים שהאיכות של מצלמה רגילה (קלאסית) יותר טובה מהאיכות של מצלמה דיגיטלית מה דעתכם?
-
- 6 תגובות
- 800 צפיות
-
-
-
מי שרואה זאת סימן שהוא יודע את התשובה אז שיכתו אתה בפורום ואם צריך גם כתובת אינטרנט
-
- 5 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אז מה טוב יותר? יכולים לספק לי את שניהם באותו מחיר של הS&S.. עשיתי חיפוש ולא מצאתי שום מידע רלוונטי, תודה
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
-