עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by yair_gobani,

יש לי לוח של VIA דגם CA64-TC איך אני יכול לעלות את המתח כי לפי החוברת הלוח יכול לתת למעבד עד 3V אני צריל עוד 0.20 אני עכשיו על 1.51

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  2. למצלמה יש יציאות וחיבורים רבים, זוהי מצלמת וידאו דיגיטלי שמקליטה או על D.V או על כרטיס זיכרון. אני מצליח להעביר בעזרת ה U.S.B רק את מה שנשמר על הכרטיס זיכרון איך אני מעביר גם מה שהוקלט על ה DV בעזרת ה U.S.B? תודה.

3. ראיתי בדף הראשי את של לוג'יטק יש אותו בארץ זה הדגםLogitech Wingman Cordless Review מישהו מכיר דגם אחר איך תחשות הרטט??? זה כמו ב play staion??? אם מישהו יודע שיענה לי תודה אה וכמה זה צריך לעלות?

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  4. שלום לכולם, ברשותי 3 גיים-פאדים: אחד Sidewinder שאפשר לשחק איתו באוויר ומזהה את התנועה (צירי X ו- Y). ועוד 2 סטנדרטים שמתחברים אחד לשני. עם הראשון קיבלתי מתאם מחיבור סטנדרטי של ג'ויסטיק לחיבור USB וכשאני מחבר אותו המחשב מזהה אותו מיד וניתן לשחק ולראות אותו ב- Devices and Printers שבלוח בקרה (Windows 7). 2 האחרים משום-מה לא מזוהים. אני מחבר אותם עם המתאם של הראשון, הם נדלקים בירוק (יש עליהם נורית חיווי ירוקה) אך לא מזוהים במערכת. מצ"ב תמונה של השלושה, כולל המתאם. אודה מאוד לעזרה בזיהוי 2 הגיים-פאדים הפשוטים יותר ע"י מערכת ההפעלה. תודה רבה, אורן. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  5. ניסיתי בתוכנה everest אבל לא היה רשום בה אם זה USB2... ד.א יש במחשב שמונה USB :שני חיבורים מקדימה,ארבעה מאחורה בלוח אם ועוד 2 שכנראה הוסיפו שהם נמצאים כמו כרטיס כזה והם לא כברירת מחדל של לוח האם

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  6. Started by unknown man,

חשבתי על המארז הזה: http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6274 למחשב חדש ואני צריך דעות לגביו: הוא מספיק גדול? k8n nf4 ultra יכנס? הוא מאוורר מספיק? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 821 צפיות
  7. Started by kobiss,

ברשותי מדפסת משולבת HP Officejet 5610 ניסיתי להדפיס משהו דרך הוורד, אך הדף נתקע במדפסת, ונאלצתי לנתק ולפתוח את המדפסת מחדש כדי שדף יצא. כעת אני ניסיתי להדפיס דבר כלשהו מהמחשב, והמדפסת לא מגיבה לפעולה. כל פעולות המדפסת ברשותי עובדות כרגיל, אך רק ההדפסה דרך המחשב לא מגיבה כלל. יש לציין שבטעות מחקתי את האופציה להדפיס מהמחשב בהגדרות של מדפסות ופקסים. זאת ההודעה המופיעה בהגדרות - HP Officejet 5610 series - מוחק[/b אני אודה למי שיוכל לעזור, תודה קובי

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  8. Started by SMoKeR,

אז החלטתי לקנות סורק ואני מחפש משהו איכותי ועמיד שיחזיק לאורך זמן... אני מעוניין בסורק שולחני וחשוב לי שידע לסרוק תמונות וטקסטים באיכות גבוהה.... תקציב - עד 800 ש"ח (אפשר גם יותר זול - ואפשר גם יותר יקר כל עוד זה מצדיק את המחיר) בנוגע לפירמות של היום בשוק: יש הרבה דעות בעניין שטוענות שהכל תלוי בפירמה HP - איכות סבירה, אבל בכל הנוגע לאחריות הם נוכלים (ולא חסר מקרים כאלה עם HP, חפשו ותראו שאני צודק) Mustek - איכות עלובה, לא חסרות תלונות עליהם UMAX - לגבי יומקאס אני לא הכי בטוח כי חלק אומרים שהם מרוצים מהם וחלק לא, לי אישית היא נראית מאוד ממוצעת בתחום הזה Canon - ביקורות מאוד חיוביות, ובכלל בכל מה שקשור לאופטיקה קאנון בולטת לטובה Epson - טוענים שהיא החברה הטובה ביותר בתחום ה…

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  9. Started by elena_ash,

יש לי ביעה עם סמן או סמן כבר המון זמן. הוא "בורח" -) וזה ממש לא נוח. זאת אומרת אם עובדים איתו אז באמצע הפעולה הוא פשוט נעלם ומופיע בפינה שמאלית למעלה או פשוט כל הזמן זז. ניסיתי לשחק עם הגדרות וממש לא עזר. גם אחרי פירמוט המחשב לא ממש עזר. זאת בעיה קטנה אבל ממש מציקה P.S סליחה על שאלה בלונדינית

• 6 תגובות
    • 821 צפיות
  10. תקשיבו הרמקול שלי נדפק (yamaha yst-ms50) אם מישהו יודע אם אני יכול לקנות את ה yamaha האלה באיזשהי חנות בארץ אז אני אקנה אותם אם אין אותם כבר אז ככה: אני מחפש רמקולים בתקציב של 500 שקל שיתנו לי ביצועים כמו ה yamaha או יותר טובים. אני מבקש רמקול מחברה טובה ומוכרת, לא חייב להגיע ל500 שקל, אם יש רמקולים ברמה שאני מחפש ויותר זולים אז עדיף אותם... תודה !!

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  11. Started by shimon-med,

מחפש מקלדת ועכבר שעובדים על תקן bluetooth כמו כן אשמח לשמוע דעה ממישהו על עבודה עם ציוד היקפי המשתמש ב bluetooth, האם יש בעיות קליטה, האם יש delay של הקלט? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 821 צפיות
  12. שלום מחפש עכבר לוג'יטק *חוטי* למחשב חשוב שירגיש נוח ביד, בעל דיוק גבוה. אם יהיה סבבה למשחקים אז מה טוב אבל משחקים זה עניין צדדי חשוב שיהיה של לוג'יטק במחיר שלא יעבור את ה-500 ש"ח (אם כי אני מוכל להשקיע עוד כמה שקלים אם יש דגם ממש טוב) תודה!

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  13. Started by abcdjkh,

ראיתי מקלדת כזו אל חוטית, אך אני מעוניין במקלדת חוטית עם גלילה (גדור כזה כמו במחשבים ניידים) התקציב לא ידוע כי אני לא יודע מה תחום המחירים של אלו.

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  14. Started by R0tem1,

אני מחפש עכבר למשחקים ב300 שקל שמתי לב שיש בבאג עכבר "Wolfking Trooper Gaming Mouse", עכבר לייזר עם 2200 DPI מישהו שמע עליו? איך הוא? http://www.wolfkingusa.net/index.php?option=com_content&task=view&id=11&Itemid=11

• 4 תגובות
    • 821 צפיות
  15. כן כן נשבע לכם לא יודע למה זה, מדי פעם הוא מתפקד כמו הכפתור הימני בעכבר ולא השמאלי. אלוהים כמה שזה מעצבן אותי , איך אני יכול לפתור את זה?

• 8 תגובות
    • 821 צפיות
  16. Started by gnk,

אני לא יודע במה תאימות המארז תלויה.. אז אני הולך על מעבד athlon xp 1800 ולוח אם: gigabyte 7vrxp האם - TASK-TK-6100-300W ATX Case מתאים לזה?

• 4 תגובות
    • 821 צפיות
  17. תודה

• 4 תגובות
    • 821 צפיות
  18. אהלן חברה, אני צריך שתעזור לי בקשה לבחור מצלמה ביחסי המחיר\תמורה הכי טובים מבין הדגמים הבאים: (בלבד!) Kodak CX 4230 Minolta AF75-300MM Minolta AF28-80MM Minolta Riva Zoom 90 Minolta CAPIOS Zoom 150 QD Kodak KE 115 Date Minolta DIMAGE F300 אני יודע שמדובר במצלמות לא מתקדמות במחיוחד (או שכן?) ההנחה שלי כרגע שהמתקדמת מביניהם זו ה DIMAGE F300 , אבל אני מחפש יחס של מחיר\תמורה הכי משתלם. כמו כן אני לא עוסק בזה וצריך את אחת המצלמות הנ"ל לצורך צילום תמונות פשוטות בלבד ככה שאני צריך שזה יהיה PAS (Point And Shoot) משהו כזה (זה צילום בצורה קלה או משהו, לא זוכר שמעתי על זה פעם , ושהאיכות של התמונה תיהיה נקייה. אשמח מאוד עם תעזרו לי בהקדם האפשרי... שלכם, DrowNz

• 7 תגובות
    • 821 צפיות
  19. Started by oran55,

בהמשך לאשכול הקודם שפתחתי, החלטתי ללכת על ה-Brother C130, בגלל 4 ראשי הדיו הנפרדים, אבל לפני כן... 2 שאלות: 1. במה שונה הדגם הנ"ל מה C-115 חוץ ממהירות ההדפסה הגבוהה ב5 דפים? (ובכללי, האם שווה להשקיע 100 ש"ח נוספים על הC-130?). 2. איפה נמצאות תחנות שירות התיקונים של חברת Brother באיזור המרכז (חולון- ראשל"צ)? לא הצלחתי למצוא זאת באתר. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  20. Started by below_z,

אני מחפש ציוד היקפי למחשב גיימינג חדש. התקציב הכללי הוא בערך 400 שח ומסיבות אישיות הייתי רוצה לחלק אותו כך: מקלדת+עכבר = עד 150 שח רמקולים= 100 שח אזניות= 200 שח אם יש המלצות לחלוקה אחרת של התקציב, זה בסדר, אם ניתן לחסוך מעולה. מכיוון שמדובר בציוד למשחקים כנראה שעדיף שיהיה חוטי.

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  21. הי, מעוניין לקנות אוזניות גיימינג, חשוב לי שהמיקרופון יהיה איכותי ביותר, אין הגבלת תקציב. האוזניות ישמשו בעיקר למשחקים וסקייפ, מעט מאוד מוסיקה וסרטים בכלל לא. חשבתי על הדגמים הבאים: Razer Piranha Gaming Headset Plantronics GameCom 777 מה דעתכם? בנוסף מעוניין גם במקלדת, מה מומלץ? תודה מראש, דני

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  22. היי, האם יש מדפסת לייזר צבעונית זולה ששווה משהו? אני רוצה להחליף מדפסת דיו זקנה, וחשבתי שאולי עדיף לקנות כבר לייזר ולחסוך דיו השאלה, האם יש לייזר זולות בצבע שהם לא בזבוז כסף (וגם שהטונר שלהם לא יותר יקר מדיו) בעקרון חשבתי עד 600 ש"ח, אבל אפשר לחרוג קצת. תודה

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  23. אני מחפש לדודה שלי מדפסת צבעונית שרוב השימושים בה הם הדפסת תמונות צבעוניות (יותר בשביל הבת הקטנה שלה). עכשיו הינה כמה נקודות חשובות * המהירות הדפסה לא כל כך חשובה. * חברה נורמלית שלא תעשה בעיות. * שמעתי שיש אפשרות בחלק מן המדפסות למלאות חלק מהצבעים (נגיד נגמר רק צבע אחד ) אז עם זה נכנס בתקציב אז עדיף. * צריך שמדפסת תזדקק לדיו יחסית זול. אז על מה אתם ממליצים??? תנסו להתייחס לכל הנקודות בתשובתכם.

24. יש לי מדפסת HP 970 שעמדה די הרבה זמן ללא שימוש ומדפיסה עכשיו רק בצבע וורוד (מג'נטה). אני חושד שהמזרקים של שני הצבעים האחרים פשוט סתומים. ניסיתי להשתמש בפונקציית הניקוי של המדפסת, אבל זה לא שיפר את המצב. יש טעם לנסות לנקות אותם באופן ישיר עם איזה קיסם טבול בחומר כלשהו? הצעות אחרות? תודה!

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  25. Started by בזיק2,

אני שוקל לקנות אחת משתי המדפסות הבאות: Xerox Phaser 3140 או Samsung ML1915 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=743096 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=746950 לייזר - כי אני מדפיס כ15 דפים בשבוע, ומדפסת דיו לא משתלמת אחת מהשתיים לעיל - כי יש להן מגירה לדפים (חשוב לי) איך הן? ראויות לקניה ויעמדו במשימה? האם אחת עדיפה על השניה, ואם כן איזו ובמה היא עדיפה?

• 0 תגובות
    • 821 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.