ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
-
היי חבר'ה, רציתי לשאול לגבי מדפסת HP כפי שאני חושב HP היא הכי טובה בתחום אז רציתי לקבל מידע על מדפסות מומלצות למשתמשים כבדים, לבית, האם HP J6413 עונה על הצרכים? אין בעיות? יש מדפסת יותר מומלצת ממנה? והאם היא מדפסת שקטה? זה בעיקר בשבילי כי אני רוצה לקנות מדפסת מאחר ויש לנו ישנה ואיטית אז רוצים לשדרג, והשאלות האלה מופנות גם בשם המשתמשים האחרים שבטח ירצו לקנות או לשדרג את מדפסות הבית שלהם. נא עזרתכם האדיבה.. תודה, גיא.
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
חיברתי מחשב מפורק יחסית לHUB שמקבל מתח ממקור חיצוני, והמחשב עצמו עדיין לא היה מחובר לחשמל, קיצר הנורה בלוח אם (המציינת שהמחשב מחובר לחשמל) נדלקה, המאוורר של המעבד התחיל להסתובב וגם המאורר של הספק, אבל לא במהירות גבוהה, והמחשב לא נדלק בכלל, כלומר המסך לא נדלק ולא כלום מישהו נוסף נתקל בתופעה הזאת? (לא מוגדר למחשב שום WAKE UP) זה בכלל בריא, שהמחשב מקבל מתח נוסף חוץ מהספק??
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
יש בארץ חנות שמוכרת את המוצרים של Razer במחיר נורמאלי? מישו כאן פעם הזמין מ-Razer ויודע כמה עולה משלוח שלהם?
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
-
שלום, לאחרונה קרתה לי בעיה שמנהל המתקנים מראה שיש לי בעיה עם הסידירום והצורב והתקנתי את הדרייברים והכל מחדש........... והוא נותן את הודעת השגיאה הבאה: Windows cannot start this hardware device because its configuration information (in the registry) is incomplete or damaged. (Code 19) גם לצורב וגם לסי די רום... יש לי הכל מעודכן במחשב.... ככה שלא דרייברים או משהו הכל התקנתי מחדש והכי מעודכן שיש אם למישהו יש רעיון אני אודה לו...... בתודה מראש יועד.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
כשאני מפעיל נניח 2 תוכנות יחסית כבדות במקביל... למה? (אחרי ריסט - הוא חוזר לפעולה תקינה - אז אני בספק אם הוא מתחמם...) נ.ב: למקרה ותהיתם - זה לא המחשב שלי...
-
- 3 תגובות
- 998 צפיות
-
-
קודם כל רציתי להודות לכל העונים על מגוון התשובות והנסיונות לעזור. כידוע לכם היה לי צורב ימהה 2200 IDE כאשר כל צריבת דיסקים נשמעו ציפצופים בסאונד. לאחר כל מיני נסיונות שלא צלחו לצערי...הוחזר הצורב לחברת ס.ג והוחלף לימהה 2100 SCSI. (בהזדמנות זאת תודה לאשר מנהל מעבדת ס.ג על השירות הנפלא). אני שמח לבשר לכם שלאחר ההחלפה הפסיקו הצירצורים והצורב עובד כמו גדול! יש לי רק בעייה קטנה...במסגרת הנסיונות צירפתם לינק להורדת ASPI ,לאחר ההורדה התברר לי שהנ"ל פגם במדיה פלייר שבמחשב, כאשר אני מנסה לפתוח קובץ וידאו מצורף לכתבה באינטרנט,המדיה מסרב ונשאר על מצב CONNECTING אבל לא נפתח. הלינק בתשובה ל-ASPI כבר לא עובד והדף כבר לא זמין,במידה ומשהו יכול לצרף קישור חדש לקובץ ASPI כדי שאוכל לתקן את …
-
- 3 תגובות
- 936 צפיות
-
-
הכרטיס קול המדהים הזה הולך לנחות בארץ בקרוב, וגם במחשבי הקט... במחיר שלא יעלה על 280 שקל, האם הוא מגדיר מחדש תמורה ? הרי יש לו כל מה שצריך מכרטיס קול מוביל ! דעתכם ?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם... כפי שאתם בוודאי מנחשים, אני חדש פה.. אז נא להתנהג יפה ;D אוקיי ניגש לבעיה/שאלה ברשותי עכבר (Microsoft IntelliMouse Explorer) שכבר לא מספק אותי (מסיבות שונות...) ואני רוצה לקנות אחד חדש. עכשיו, שמעתי על ה-Razer Boomslang ומיד נדלקתי... עכבר מיוחד למשחקים? סבבה! אני קונה... אבל הבעיה היא שאני לא יודע איך להשיג אחד מאחר שאין בארץ מישהו שמוכר אותם (או שיש ואני לא יודע) , וההורים לא מרשים לקנות דרך האינטרנט :-[ אז לשאלה עצמה... מישהו יודע איפה להשיג אחד בארץ?? :asthanos:
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם מישהו יודע איך זכרון 256MB 2100 DDR שנמכר בזיגזג של Buffalo ומופיע באתר בהשוואת מחירים - מחירי זכרונות האם שווה לקנות אותו
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
האם כאשר עושים אוברקלוקינג למעבד של המחשב אז כשמדליקים את המחשב ה-BIOS נותן שם אחר למעבד??? לדוגמא: אם נעשה אוברקלוקינג למעבד PENTIUM 4 1.6GHZ והמהירות שתתקבל לאחר האוברקלוקינג תהיה 2.3Ghz ואז נדליק את המחשב מחדש, מה יהיה כתוב??? Intel Pentium 4 at 1600Mhz או Intel Pentium 4 at 2300Mhz?
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
מה ההבדל בין 3 הכרטיסים הנ"ל? 1356 ש"ח - GAINWARD GF3 TI500TV 1227 ש"ח - GAINWARD GF3 TI500 TV JUMBO 1474 ש"ח - GAINWARD GF3 TI500XP מה יש באחד שאין באחר ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 897 צפיות
-
-
הלן העכבר הנל שימש אותי נאמנה 3 שנים לאחר מכן נדפקו לו הלחצנים right\left clicks ראיתי ביוטיוב איך פותחים ומחליפים אותם ועשיתי זאת בהצלחה. רק מה הבעיה בחלק התחתון של העכבר היו מין פדים שחורים דביקים, שאינם שמישים עוד פשוט נהרסו. והעכבר לא זז חלק , הוא עובד אני משחק איתו אבל לא נעים בהרגשה תזוזה. כל הארה תתקבל בברכה.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש כבל HDMI To HDMI Cable 10m Male מהמחשב לטלויזיה באורך 10 מטר באיכות FLH. מוכן להשקיע כמה שצריך העיקר שהכבל יהיה טוב!! אשמח לקבל ייעוץ תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
שיתנו תחושה כאילו אין חיכוך.. במה זה יותר תלוי? בעכבר או בפאד? תקציב 400 שח
-
- 5 תגובות
- 808 צפיות
-
-
איך אפשר לשנות מקשים לשלט של XBOX במחשב
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.thermaltake.com/products/hdcooler/hardcano67.htm שמו הרבה דברים מגניבים, אבל אני עדיין מחכה לגירסא שתקרר גם ת'הארדיסק
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
יש למישהו צפי כל שהוא ? מוכרים אותו בארץ איפה שהוא כבר ?
-
- 10 תגובות
- 879 צפיות
-
-
היום יום ב' נשרף הזיכרון :'( עיגלתי את הכבלים והוצאתי את הזיכרון החזרתי אותו הפעלתי את המחשב והתחלי לצאת עשן! הוצאתי את הזיכרון ויש (נכון איפה שיש זהב) אז אחד שחור! הזיכרון באחריות ואני לא יכול ללכת למי שקניתי ממנו את המחשב כי הם יראו שהוצאתי את המדבקה במארז כדיו לפתוח אותו ואם מוציאים את המדבקה אז האחריות פגה )-: רציתי לדעת מי היבואן שלו כדי ללכת אליו להחליף, הזיכרון הוא: רשום על השבבים NANYA ועם ועל אחד יש מדבקה שרשום REMOVAL OF LABEL VOVLO WARRANTY ורשום שזה 256 DDR תעזרו לי מהר!!!!! זה מה שרשום אני לא יודע חברה. למה נעלתם את ההודעה?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
העכבר הכי חדש שלהם והעכבר אחד לפני, האם HABU הוא עכבר טוב ? איזה דגמים יש לעכברים של RAZER כמו ללוגי'טק בדומה לכפתורים בצד לעשות BACK FOWARD, ולמעלה ליד הכפתור אמצעי להחליף מהירות DPI ? יש ב MX518 כפתור נוסף שהוא מתחת לכפתור להורדת ה DPI, בעיקרון הכפתור הזה שימושי בויסטה לעשות שימוש מהיר בכפתור של וינדוס + TAB שעושה את ה 3D FLIP.
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
יש לי עכבר MX1100 של לוגיטק. אני מאד אוהב את העכבר ואפילו לקחתי אותו יום יום לעבודה. רק חבל שאיבדתי את הרסיבר שלו ואני לא מוצא מקום שבו אפשר לקנות רק את הרסיבר. מי יודע איפה אפשר להשיג רק את הרסיבר ? תודה! תומר.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
מה עדיף, Steelpad QcK או Qpad? ומה ההבדלים בין ה-Low\mid\high sense בפדים של Qpad? מה זה בעצם אומר?
-
- 5 תגובות
- 749 צפיות
-