עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by itzikin0,

היי חבר'ה,היום ישבתי על הדרייבר וחקרתי אותו ולא הבנתי משהו...אני נגיד רואה את זה מה שיש בתמונה ואומר אשכרה אני יכול לתכנת דרך הדרייבר את המקשים של ה-MW2 אבל זה ממש לא נכון...מה זה אומר בתמונה? לחצתי ובחרתי לשים על MW2 את הרימון בכפתור T1 במקלת ROCCAT ISKU ופשוט לא הבנתי מה זה...זה לא עבד לי אז למה אפשר לתכנת את הכפתור אם במשחק עצמו הוא לא עובד איך שתכנתתי אותו בדרייבר? '>http://jpg.co.il/view/50f5c88567335.png/"]

• 0 תגובות
    • 856 צפיות
  2. Started by dudidu08,

שלום לכולם קודם כל אם אני כותב את ההודעה במקום הלא נכון אני מתנצל פשוט לא מצאתי אשכול יותר מתאים לבעיה שלי אז ככה: יש לי מצלמה דיגיטלית CANON A80 ואני רוצה להעביר את התמונות שיש עליה למחשב... בעבר פשוט הייתי מחבר את הצלמה למחשב בעזרת כבל נתונים USB וישר היה קופץ לי חלון של כונן חיצוני והייתי מעביר את התמונות עכשיו יש לי בעיה כאשר אני מחשב את המצלמה למחשב אני שומע את הצליל הזה של חומרה חדשה אבל שום חלון לא קופץ לי ושום הודעה על חומרה חדשה לא קופצת לי... ואין לי מושג איך אני מחבר אותה למחשב מה לא ניסיתי... ניסיתי לחבר בכמה יציאות USB של המחשב ולא עזר ניסיתי לחפש אולי צריך דרייברים אבל אין אף פעם גם לא השמתשתי בדרייברים למצלמה גם כשהצלחתי להתחבר איתה למחשב... מה עושים? תודה …

• 0 תגובות
    • 856 צפיות
  3. Started by mosdef,

אני כבר מבולבל , חלק אומרים ספייר זה חרא חלק אומרים זה טוב , בחלק מהמפרטים מציעים FSP בחלק אחר מציעים COOLMAX ... מה עדיף ? ספק בשביל קונרו E6300 , כרטיס מסך 7600 GS , ואחד גיגה זכרון של G.SKILL ( או CORSAIR עדיין לא הבנתי מה טוב יותר , חלק אומרים בכלל TWINMOS ) , המחשב לא יעבור בחיים OC ולא דרוש OC , אבל אני עדיין רוצה דברים איכותיים ... תקציב גג 500 שח

• 3 תגובות
    • 856 צפיות
  4. Started by maphisto,

המפרט למטה. יש לי כל מיני זכרונות אבל כאשר אני שם 256DDR ו640DDR אני מקבל אותו ציון בסנדרה וב PCMARK2002 אז זה נראה לי מוזר יכול ליהיות בעיה של הגדרות. יש לי WINXP PRO מה יכולה ליהיות הבעיה ?????????????????????? אני מקבל ממש ציון נמוך מזכרונות ובסנדרה זה אומר שמנוצל רק 70-80 אחוז מיכול (BANDWIDTH ) . בPCMARK אני מקבל ציון עלוב של 2700 בערך שזה יותר נמוך מכאלה שיש להם 256. AMD THUNDERBIRD 1200@1370 giga-byte 7vtx msi g-force3 ti200 @240\470 ddr 640 pc2100 שאלה נוספת מה זה COMMAND RATE T1 או T2 של הזכרונות זה נמצא בביוס,אם אני משנה מT2 ל T1 אז אני מקבל מסך כחול של בעיה בXP ?? משהו מוזר מאד. :smoke: תודה לכל העונים

• 8 תגובות
    • 856 צפיות
  5. Started by Unavoidable Encounter,

איפה אפשר להשיג את הגרסה החדשה של ה-Logitech G5? זה יצא בכלל? לא מצאתי את זה בשום אתר מהארץ או מחו"ל לפי האתר (HWZONE) זה אמור היה לצאת במרץ

6. Started by gnk,

איך החלקים הבאים..? MSI 128 MB DDR NVIDIA TI-200 - VIDEO IN - TV OUT - 256BIT - GEFORCE 3 - SOFTWARE VIDEO EDIT / MSI DVD Gigabyte GA-7VTXE-PLUS Athlon XP 1700 - 1466Mhz OEM SOCKET A - Including Fan Kingston - KVR 256MB PC266 DDR HERCULES GAMESURROUND-FORTISSIMO-II איזה מארז מתאים לזה? בסביבות ה-300 ש"ח?

• 4 תגובות
    • 856 צפיות
  7. Started by Elrond,

מישהו יודע איפה אפשר להשיג ספק חשמל (המתאם זרם) למדפסת HP 660? ??? נ.ב: בלי לבקש מ HP ייצור מיוחד

• 0 תגובות
    • 856 צפיות
  8. Started by idanmal,

שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.. הזמנתי עכבר מ-EBAY דגם G700 והוא אמור להגיע... הייתי בבאג וראיתי פאדים לעכבר והיה אחד שממש תפס לי את העין מבחינת היופי והגודל. נכנסתי לאיבי ומצאתי אותו במחיר זול ממש (בטוח חיקוי סיני) אז הזמנתי: http://www.ebay.com/itm/190726103385?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 ואז ראיתי שיש חשיבות רבה לפאד של העכבר ושהמליצו פה על STEELSERIES 4HD שראיתי גם בבאג ב-100 ש"ח. מה לעשות ? כמה הבדל יוכל להיות ? והאם לספוג את הקניה של החיקוי ולקנות גם את ה-4HD ?

• 3 תגובות
    • 856 צפיות
  9. Started by saas,

בשום מקום לא מצאתי מידע על התאריך שבו הוא יהיה זמין, למישהו יש מושג? דרך אגב, למי שלא יודע, ההבדל היחיד בינו לבין הQCK+ זה העובי. ה+ בעובי 2 מ"מ והHeavy בעובי 6 מ"מ.

• 6 תגובות
    • 856 צפיות
  10. אני רוצה לקנות מארז מחשב שיהיה גם יפה .. שהעיצוב שלו יהיה יפה עם אורות כזה.. וגם שיהיה לו כמה שיותר מאווררים כדי לקרר את המארז.. ובמחיר של עד 500 שקל ... תמליצו על משו טוב ... תודה מראש אחים שליי

• 14 תגובות
    • 856 צפיות
  11. Started by marking,

איזה מארז יש לי אם כתוב אלוי בגדול E-STAR ?

• 2 תגובות
    • 856 צפיות
  12. אני קונה מנעה מחשבים חבילה עוד 2GB זיכרון ודיסק קשיח ועכבר, עכשיו אני רוצה להוסיף לחבילה הזו עוד: רמקולים טובים ב-200 ש"ח פנאל לשליטה במאווררים עד 200 ש"ח הגה ג'יסטיק עד 400 ש"ח יש המלצות?

• 6 תגובות
    • 856 צפיות
  13. Started by moranhoresh,

אני מעוניין לרכוש מדפסת לייזר שחור לבן ללא פקס, סורק וכד'. אני מתלבט בין 2 דגמים: 1. Brother HL-2270DW 2. SAMSUNG ML-2851ND אשמח לשמוע דעתכם.

14. Started by gal1,

אני צריך המצלמה למארז טוב ויפההה היופי יותר חשוב לי ןחשוב לי שיהיה לו חלון שיהיה בצבע ושיהיה יפה בקיצר התקציב שלי 450 שקל חשבתי על אחד המארזים מ 3 המארזים של רידמקס מאתר פי סי קול

• 8 תגובות
    • 855 צפיות
  15. Started by naba,

http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=1958&perur=2&t=9&c=200 אין הרבה חנויות מחשבים בירושלים וגם לאלה שיש אין להם את המקלדות שאני רוצה אז צריך להתפשר..... מה דעתכם על המקלדת הזה? או שכדאי להוסיף 20 ש"ח ולקחת את העילית של לוג'יטק?

• 2 תגובות
    • 855 צפיות
  16. Started by shlom_eminob,

בס"ד שלום אנשים אני רוצה לדעת אם אם זה משנה לקנות כבל מאריך של 2 מטר או של 5 מטר או שזה פוגע בביצועים, אני לא יודע איך USB עובד בטורים שולח פקג' וממתין או הוא יכול לשלוח כמה פקג'ים אחד אחרי השני. ואם הכבל המאריך אמור לתמוך ב-USB 2 או שאין דבר כזה?

17. Started by Elrond,

יש לי לוח אם 850 גריבלדי מקורי של אינטל. מאז שקיבלתי אותו הפרה-בוט (pre-boot) שלו לוקח המון זמן (לפחות 3 דקות), מה יכולה להיות הבעיה? ??? הפוסט בוט דא"ג לוקח כמה שניות :

• 0 תגובות
    • 855 צפיות
  18. Started by pro,

אני הולך לשפץ את המחשב וחבל לי על החלקים המיותרים אז ברצוני לדעת האם יש חנות שקונה חלקים משומשים?

• 2 תגובות
    • 855 צפיות
  19. Started by doker,

מה מציינים האותיות האחרונות בדיו למדפסת של HP לדוגמה דיו C8774WN לפעמים מופיע כC8774A או כ C8774W מה ההבדלים ביניהם?

• 0 תגובות
    • 855 צפיות
  20. Started by LazyCat,

מישהו כבר הספיק לקנות את העכבר החדש של MS לגיימינג ? האם הוא שווה את מחירו ובכלל ? האם הוא באמת לא נוח כמו שמתארים (קוטלים) אותו ברחבי הנט ?

• 0 תגובות
    • 855 צפיות
  21. יש צורך לקנות אנרמקס 350W או שההק יסחוב 4 מאווררים 80 מ"מ, WD 80GB 8MB,R9000 PRO,SK7, סידי וכל השאר... אני מתכוון ב-O/C כבד, הוא יעמוד בזה וייתן מתחים יציבים או שיש צורך להחליף (אפשרות יחידה היא האנרמקס 350)

• 5 תגובות
    • 855 צפיות
  22. Started by ben389,

זה פשוט נראה מדהים!! http://gizmodo.com/gadgets/optimus-video/first-video-of-the-optimus-keyboard-actually-working-and-looking-awesome-325615.php

• 0 תגובות
    • 855 צפיות
  23. Started by BigO,

שלום מחפש ספק כח זול ושקט. 400W~ אין צורך בפונקציות נוספות תודה מראש עודד

• 5 תגובות
    • 855 צפיות
  24. Started by liiight,

יש לי בעיית חשמל מוזרה בחדר, או יותר נכון בשקע אחד בחדר (ולצערי זה השקע של המחשב). כל פעם שמדליקים את האור במטבח, פלורסנט, יש זמזומים שמגיעים מכל הרמקולים (5.1) ומדי פעם אפילו הפרעות במסך. כמו כן, כל כמה ימים קופץ הפיוז, והוא חוזר רק שאני מנתק את המפצל של המחשב מהשקע (אל המפצל מחוברים המחשב, המסך והרמקולים). אני בטוח שהחשמל לא יציב כי זה בניין ישן ומי יודע בכלל מתי התקינו פה את החיווט. הקיצר, השאלה שלי אם אל-פסק אם מייצב מתח יוכל לעזור למצב. ואם כן, אשמח לקבל המלצה לאל-פסק כי אין לי מושג בנושא.

• 4 תגובות
    • 855 צפיות
  25. Started by spmguy,

אני מחפש אוזניות טובות בתקציב של עד 700 שקל. משהו שיחזיק מעמד להרבה זמן ויהיה מספיק איכותי.( אני חושב שבתקציב הזה אפשר למצוא משהו בסגנון) אני בעיקר משתמש בזה עבור גיימינג (fps וכדומה) אך אני רוצה גם משהו טוב עבור מוזיקה וסרטים כמובן. חפרתי בערך שבוע וחצי באינטרנט וכרגע יש לי התלבטות בין logitech g35 ל sennheiser pc 350. הקטע המוזר הוא שכמעט כל ביקורת בחו"ל אומרת שסנהייזר עדיפה, אבל הביקורות בזאפ שוללות לגמרי את סנהייזר והולכות באופן מוחלט על הלוג'יטק. מה לדעתכם תהיה הבחירה הטובה יותר? אני גם מעוניין בכל עניין הסראונד סאונד, אבל הבנתי שאפשר להשיג את זה עם כרטיס קול פשוט אז זה פחות קריטי. אני פשוט רוצה נוחות ואיכות שמע טובה. תודה מראש לכל העוזרים!

• 8 תגובות
    • 855 צפיות

דיונים חדשים בפורומים