עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by ehudtr,

יש לי מארז מחשב שאמור להתחבר לטלביזיה וכדי שיהיה לי נוח יותר אני מעוניין במקלדת אלחוטית נטענת עם משטח מגע.ראיתי שיש ללוג'יטק מקלדת כזאת אבל שמתי לב שבשורה שצריך להיות ה-f1,f2 ...וכו ... יש לחצנים אחרים . אשמח להמצלה של מקלדת אלחוטית עם הלחצנים של ה-f ושיחזיק לי הרבה זמן בין טעינה לטעינה. תודה.

2. Started by liortaib,

שלום לכולם יש לי שלט מדגם xfx שקניתי מ foxpc למחשב הינה הדגם: http://www.xfxforce.com/en-us/Products/Accessories/XGearGameController.aspx#1 עכשיו ברצוני לקנות עוד שלט כזה בדיוק עכשיו שאלתי היא האם במשחקים כגון pes2009 nba2k9 יזוהו שני שלטים שונים...?ולא תיהיה בעיה כמו שמחברים שני מקלדות...שהוא מזהה אותן כהתקן אחד...?

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  3. שלום! רציתי להתייעץ איתכם, איזו מקלדת עליי לקחת ואיזה עכבר עליי לקחת חשבתי על עכבר לוגיטק G7 ומקלדת עדיין לא בחרתי חשוב ששניהם יהיו איכותיים!! ויהיו אלחוטיים!! (חרוז חח) התקציב הוא בערך 800!

• 7 תגובות
    • 824 צפיות
  4. Started by yakir8,

שלום אני חושב לקנות GAMEPAD למחשב והבנתי שהGAMEPAD של XBOX360 מאוד מומלץ ורציתי לדעת 2 דברים 1. אם הGAMEPAD שמיועד לXBOX יכול להתחבר למחשב(כי הבנתי שזה בUSB) נגיד אני יכול לקנות את זה http://www.enjoystick.co.il/Product.aspx?productid=270 ולחבר למחשב ולשחק בלי שום בעיה או שצריך מיוחד.... אם צריך מיוחד איפו אני יכול למצוא 2. מה עדיף לקנות אלחוטי או חוטי.... תודה מראש עריכה: עכשיו ראיתי בבאג את הבקר הבא http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=4954&perur=2&t=9&c=432 הוא ממש דומה לזה של הXBOX ורציתי לדעת מה עדיף מבינהם....

• 7 תגובות
    • 824 צפיות
  5. Started by S L I P Y,

איך אני מבטל את ההודעה על המסך שנגמרה לי הסוללה ? תודה

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  6. Started by brighi,

שלום, אז אחרי שנפלתי עם 2 ג'ויסטיקים, אני מעוניין לקנות משהו איכותי. בעקרון הוא ישמש לFIFA ואולי כמה משחקי פעולה כמו SPLINTER CELL. עכשיו הייתי רוצה שהוא יהיה כמו הג'ויסטיקים של פלייסטיישן 3, שאין צורך בבטריות והן נטענות דרך הUSB. אני מתכנן להביא את הג'ויסטיקים דרך EBAY, ככה שהסכום המירבי הוא 60$. אז מה ההמלצות שלכם?

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  7. Started by ciauai,

מחפש מקלדת לגימרים עד 100 שקל האתרים העדיפים KSP.CO.IL PANDAS.CO.IL הכי קל לי לקנות מKSP

8. Started by ran_meir,

יש לי הצעה לקנות את ההגה Microsoft SideWinder Force Feedback Wheel במחיר נמוך מאוד, ההגה בא עם Game Port שעלול להוות בעיה, אך עכשיו אני עובד עם הגה בעל חיבור זהה ללא בעיות. אני רוצה לדעת אם כדאי לי קנות את ההגה (למרות שהוא ישן), ואיזה בעיות יכולות להיות לי איתו ומה החסרונות שלו. תודה

9. כן קראתי את זה באתר של Viahardware והינה הציטוט: UMAX, a company widely known for its scanner technology, has evidently decided that providing free drivers for product support is too much trouble. Attemping to download any drivers from the company leads to a page that informs the customer they must pay an $8.95 fee to have a program called VistaScan mailed to them. Once they have VistaScan, it will be possible (in most cases) to update their drivers. This is ridiculous. One of the things the Internet has done best is to give end-users of technology quick and easy access to a variety of tools, from drivers to user support. Charging for driver download not only has the pote…

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  10. Started by Jack_g,

אני לא מעוניין לקנות כל מיני פדים למינהם שעולים בסביבות ה 100 ש"ח אני רוצה לעשות פד שיהיה סבבה וטוב לעכבר אופטי מישהו מכיר איזה מדריך כזה?

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  11. אשמח לעזרה, כל הפרטים בכותרת. תודה.

• 13 תגובות
    • 824 צפיות
  12. אני מתלבט בין הLogitech G15 לRazer Tarantula... התקציב שלי הוא 500 ש"ח ראיתי שיש לG15 מסך LCD אך זה באמת יתרון? איזה מקלדת יותר נוחה מבין השנים? איזה עושה הכי פחות בעיות? והאם הטרנטולה מוארת בחושך? בתודה, נבו.

• 7 תגובות
    • 824 צפיות
  13. היי, אני רוצה לקנות רמקולים חדשים למחשב, ולא מבין בזה כ"כ. אני רוצה שיהיו 2.1, לצורך גיימינג. תקציב 500 +- . איזו חברה כדאי ? LOGITECH או CREATIVE ? אשמח להמלצות על דגמים. תודה רבה !

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  14. Started by FatherBoard,

ראיתי בהרבה מארזים שיש "מגש נשלף ללוח אם"... מה זה בדיוק? איך זה פועל?

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  15. Started by נעה יערי,

אמא שלי קנתה אצל איש מחשבים מדפסת הוא דיבר איתה בהתחלה על HP ובסופו של דבר שכנע אותה לקנות לקסמרק X5470. עד כמה שידוע לי המדפסות של לקסמרק הן מאוד זולות יחסית לשוק, אבל, הדיו שלהן מאוד יקר. מה דעתם על מדפסות לקסמרק בכלל ועל X5470 בפרט. תודה

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  16. המחיר 320 שקל משלוח חינם. כרגע אני משתמש בmicrosoft wheel mouse optical+ generic half torn thery ugly mouse pad. נראה לי קצת יקר להשקיע אבל אני יודע שאני צריך עכבר חדש.

• 12 תגובות
    • 824 צפיות
  17. Started by יונתן489,

היי, אני מחפש סורק חדש עבור אישה שעובדת כציירת וכגרפיקאית. הסורק הקודם שלה היה CanoScan LiDe 700F. אני לצערי לא מבין כלום בסורקים - אז בגדול אני פשוט אשמח לשמוע על סורק שווה באיכותו לסורק הזה או טוב ממנו, שאפשר להשיג בחנויות... עדיף לסורק של חברת קאנון עצמה, כי היא רגילה לחברה. אשמח להמלצות, ולהסבר קצת על התחום אם מישהו מבין בו. המון המון תודה לכל מי שיענה!

18. Started by giliboy,

תגידו אך הגיפורס 4 של חברת ABIT? 1685 זה מחיר טוב בשביל גיפורס 4 TI4400 לא?

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  19. Started by BLASTER,

שלום. אני שתעזרו לי לבחור בי שני ספקי הכח האילו... https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=138_295&products_id=1566 https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=138_295&products_id=2276 מה חסרונות והיתרונות של כל אחד מהם?..והאם יש ספק יותר אכותי בתקציב של עד 400ש"ח{400 וואט ומעלה}? והאם הוא יסחוב את המערכת שלי{בחתימה} +2 כוננים אופטיים+פלופי+4 מאווררים..??? תודה לעוזרים וחג שמח לכולם!!! :hat: עשיתי חיפוש וראיתי שעדיף את ה410W כי יש לו סליבינג ומחברי SATA אבל האם התוספות האלו עוזרות במשהו?? יש לי עוד שאלה ראיתי שיש בספקי כח האלו מאוורר למטה..זה אומר שאם אני מחבר אותו למחשב המאוורר שלמטה יפלוט את החום על לוח האם ..ז…

20. Supertalent (Chieftec OEM) Aluminium CA-601UFS Silver Tower w/Transparent Window (P/S not included) Front USB 2.0, Firewire (1394), 5 fans ! http://www.donkey.co.il/Forum/Uploads/7350-632104507557078750-image001.jpg שווה את הכסף ?

• 7 תגובות
    • 823 צפיות
  21. Started by sherlock1212,

סורק מדפסת ומכונת צילום(צבעוני+שחור לבן) חסכונית בדיו וקלה להפעלה. אני לא מבין במחיר אז תציעו אבל לא בשמים. תודה.

• 6 תגובות
    • 823 צפיות
  22. סתם תהיתי אם קיים הבדל בין העכבר האופטי הפשוט של מיקרסופוט לבין העכבר הזה Microsoft IntelliMouse Explorer - USB/PS2 מבחינת נוחות?מבחינת גודל העכבר?והכי חשוב מבחינת דיוק?

• 12 תגובות
    • 823 צפיות
  23. http://www.thermaltake.com/purepower/w005758twv500/w005758twv500.htm חיפשתי ביקורות ברשת בכמה חיפושים שונים. מצאתי 4 ביקורות סבירות. 2 משבחות ו-2 פחות מחמיאות (למרות שלא קוטלות). הספק נראה לי נוח מאוד מבחינת המודולריות שלו והתצוגה מאוד מושכת את העין. מצאתי בפורום שזה ספק מיוצר ע"י DELTA אם זה אומר לכם משהו..... :s05: אני ישמח אם יש מישהו שיש לו את הספק או שמע עליו שיגיב.

• 5 תגובות
    • 823 צפיות
  24. Started by or,

מה יותר טוב מבחינת ביצועים נטו, בלי המהרות?

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  25. מה קורה חבר'ה? קניתי לפטופ של DELL 1520 ואני מחפש עכבר טוב למשחקים בשבילו, עדיפות לאלחוטי עד 200 ש"ח ואם יש סט מתאים מקלדת ועכבר, אשמח להצעות עד 400 ש"ח

• 0 תגובות
    • 823 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.