עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by 1nstall,

היי לפני חודש (אחרי הרבה זמן שחיכיתי) קניתי את הספק butterflt, לפי הביקורות שקראתי זה ספק מעולה (ויפה)! הוא מחזיק לי את כל המחשב (מפרט בסוף) + 7XSF2,שזה יפה מאוד! לאומת הספק ג'נרי הקודם שלי. אבל המתחים ממש לא טובים, עם הספק ג'נרי הם יותר טובים, האם המתחים נורמלים?, איך אפשר לשפר אותם? התמונה הראשונה המתחים שלי התמונה השניה המפרט שלי [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 803 צפיות
  2. Started by אוריפ,

שלום! בזמן האחרון יש לי נפילות מתח מעצבנות בבית! הגעתי למסקנה שאני אקנה אל פסק טוב שימנע מהמחשב ליפול כל נפילה כזו של חשמל. הדרישות שלי הם כך: 1. עדיף של חברת ADVICE כי היא גם ישראלית (ישראל קונה כחול לבן... ;D) וגם כי שמעתי שהיא טובה מאוד. 2. הספק צריך לעמוד בדרישות הנ"ל: 3. מודם ADSL שחור של אלקטל. מחשב שפועל מספק 420W של TT (אולי 480W פשוט עדיין לא קניתי את הספק). אם אני צריך לפרט את כל המפרט תגידו. מסך 17" LCD. מדפסת וסורק הם בגדר "אם ישאר כסף נגבה גם אותם"... זאת אומרת קודם כל אני צריך ספק שיענה על דרישות 1-3 ואם המחיר יהיה סביר (זה אני אחליט לאחר ההמלצות שלכם) אני אולי אקח אל-פסק חזק יותר בשביל המדפסת והסורק. אז מה אתם ממליצים?

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  3. סתם תהיתי אם קיים הבדל בין העכבר האופטי הפשוט של מיקרסופוט לבין העכבר הזה Microsoft IntelliMouse Explorer - USB/PS2 מבחינת נוחות?מבחינת גודל העכבר?והכי חשוב מבחינת דיוק?

• 12 תגובות
    • 803 צפיות
  4. Started by FatherBoard,

ראיתי בהרבה מארזים שיש "מגש נשלף ללוח אם"... מה זה בדיוק? איך זה פועל?

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  5. שלום לכולם! אני חושב על לקנות את הIPOD החדש בעוד איזה 3-4 חודשים אבל מה? אין לי USB2 יש לי רק 1.0 במחשב... :-[ רציתי לדעת האם אני יכול לקנות את הכרטיס הזה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=38_39&products_id=310 ושתהיה לי מהירות של USB2 זה אפשרי? תודה מראש! נ.ב הכרטיס הזה טוב?

• 5 תגובות
    • 803 צפיות
  6. Started by DarkSight,

רציתי לשאול אם המשקפים הללו http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=33332544&Cat2Cat1ID=31&Cat2ID=131 באמת אפשר לראות מה שמשתקף על המסך או שזה עושה משהו אחר? כי מה שאני מעוניין זה כאילו שאני משחק במשחקים כמו דום זה להרכיב משקפים כאלה שיציגו לי את המסך מישהו מבין בעניין?

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  7. Started by gnk,

איזה כרטיס עדיף hercules 3d prophet fdx 8500 le 64mb או MSI Geforce3 ti-200 128mb מה ההבדלים וכו..??

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  8. Started by gnk,

אני לא יודע במה תאימות המארז תלויה.. אז אני הולך על מעבד athlon xp 1800 ולוח אם: gigabyte 7vrxp האם - TASK-TK-6100-300W ATX Case מתאים לזה?

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  9. מה זה כבר משפר את מהירות המחשב???

10. Started by bamba,

קניתי לוח חדש עם כרטיס קול על הלוח וללא יציאת מידי (GAME PORT). אני צריך לחבר ג'ויסטיק. האם יש מתאם USB2MIDI ואיפה אפשר לקנות. אם אין מה הדרך הפשוטה להוסיף יציאת מידי. (חוץ מלקנות כרטיס קול ולבאל את זה שעל הלוח).

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  11. המחירים מאוד זולים. רשום מארז atx, בלי פירוט. מה זה בדיוק התוספת של usb במפרט של המארז?

• 5 תגובות
    • 803 צפיות
  12. Started by adlanm,

עם פקס, סורק, מדפסת, מכונת צילום. משהו איכותי שיחזיק המון המון זמן. עד 3000

• 5 תגובות
    • 803 צפיות
  13. יש לי את המארז soprano של טרמלטק ואני רוצה לקנות בקר של מאווררים עכשיו יש את הבעיה למארזים עם דלתות שאחרי שמתקינים בקר עם כפתורים גדולים אז הדלת של המארז לא נסגרת וזאת תיהיה בעיה עכשיו אני רוצה לדעת אם יש מספיק מרווח בין הדלת לכונן ככה שהיא תוכל להיסגר כמו שצריך? תודה

• 6 תגובות
    • 803 צפיות
  14. יו.אני צריך המלצה לגויסטיק איכותי במיוחד עבור המשחק הנ"ל.המלצות יתקבלו בברכה.אין תקציב משוער כי אני לא מאמין שזה הוצאה גדולה מידי.

• 7 תגובות
    • 803 צפיות
  15. סריקת תמונות ברזולוציה של 1024 DPI אני צריך שיהיה סורק איכותי מבחינת כסף שיהיה לא הכי יקר וגם לא הכי זול משהו באמצע תודה

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  16. מישהו יודע מה ההבדל בין TRACK PAD ל- TOUCH PAD במחשבים ניידים ?

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  17. Started by B0necrack3R,

אני רוצה לקנות מדפסת לייזר חשוב לי שתהי פשוטה להפעלה,קומפקטית,לא זולה ואיכותית.. מה דעתכם על המדפסות הבאות: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=373404 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=37136 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=132241

• 6 תגובות
    • 802 צפיות
  18. Started by Jack_g,

יש לי SIDEWINDER ישן ועכשיו קניתי לוח אם NF7-SL של ABIT ואין לו GAMEPORT עליו וממש לא בא לי לקנות GAMEPAD חדש מכיוון שאני לא משחק הרבה כללית אבל כשאני כן משחק אני דיי אוהב להתשמש ב GAMEPAD מה עליי לעשות ? רק אל תגידו להתקין עוד כרטיס קול. :-\

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  19. Started by shloosh,

ואני מתכוון ל-oem

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  20. Started by Anas-Nanas,

שלום, אני מעוניין להחליף את המקלדת האלחוטית המחורבנת שברשותי. אבל אני מחפש מקלדת אלחוטית שלא תהיה חלק מסט של עכבר+מקלדת...האם קיימת חיה כזאת? אני אשמח אם תוכלו לעזור לי בעיניין.. בתודה ניר

• 11 תגובות
    • 802 צפיות
  21. Started by charm,

שלום חברים אני יודע שהמארז של HEC 6A19 הוא מאוד מומלץ ובדרך כלל אני מציע אותו לאנשים אבל יש אנשים בעיקר אלו הלחוצים על הכסף שלא היו מעונינים להוציא 300 ש"ח ואף קצת יותר על מארז והיו רוצים מארז יותר זול ולכן הייתי מעונין לדעת איזה מארז יותר זול מ HEC אתם ממליצים בסביבות ה 150 ש"ח למשל כמובן שהכוונה מארז וספק ביחד בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  22. Started by itay127,

איזה עכבר יותר טוב: LogiTech MX610 או LogiTech V450 שתייהם באותו מחיר (200 שקל)..

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  23. שלום לכולם, ברשותי מדפסת + פקס של חברת HP , הדגם: hp Office Jet 4110. כשרכשתי את המדפסת לא התקנתי את הפקס מכיוון והוא לא היה נחוץ ולי ולא ידעתי איך להתקין אותו. אני מעוניין לחבר את הפקס כדי שאני אוכל להשתמש גם בפקס של המדפסת ולא להתחיל לחפש מאיפה לפקסס , האם מישהו יודע להסביר לי איך אני מפעיל את הפקס? תודה מראש לעונים, אמיר.

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  24. Started by xlSnaK,

אני צריך עכבר עד 200 ש"ח שיהיה בחדרה חנויות כמו אלוף מחשבים,באג,אלף אנד אלף וכו' תודה D:

• 5 תגובות
    • 802 צפיות
  25. Started by elena_ash,

יש לי ביעה עם סמן או סמן כבר המון זמן. הוא "בורח" -) וזה ממש לא נוח. זאת אומרת אם עובדים איתו אז באמצע הפעולה הוא פשוט נעלם ומופיע בפינה שמאלית למעלה או פשוט כל הזמן זז. ניסיתי לשחק עם הגדרות וממש לא עזר. גם אחרי פירמוט המחשב לא ממש עזר. זאת בעיה קטנה אבל ממש מציקה P.S סליחה על שאלה בלונדינית

• 6 תגובות
    • 802 צפיות

דיונים חדשים בפורומים