ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
איזה רמקולים עדיפים?? DTT2200 5.1 creative או Inspire 5300 5.1 גם הוא של creative
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
simple math - since Xp can get 18 multiplier and model number goes up a 1000 evrey 0.5 increse in clock multiplier... which means it will get to model 3100 and were not even talking about AMD pumping the FSB to 150 or 166 and the next Ali chip set for socet A will be able to run with an Xp cpu that has 166MHZ (DDR) FSB and 166MHZ (DDR) DDR-Sdram my quistion is can Xp ran at 18 multiplier and higher FSB? like - 17 * 166 or 18 *166 ??
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, לפני כשבוע קניתי את המדפסת: pixma mx455 של CANON ראיתי שהיא קיבלה ביקורות ממש טובות ונחשבה לטובה מאוד ביחס למחיר שלה, היה ממש כתוב שהיא עושה את כל הפעולות בצורה טובה ושהכל אחלה. היא אכן מדפיסה מצלמת ושולחת פקס בצורה טובה פשוטה ונוחה, אך יש לי בעיה קשה עם הסריקה. הסריקה היא בקצב איטי להחריד, ברמה לא סבירה ולא הגיונית. כאשר גם הפקס וגם הצילום הרבה ויתר מהירים, מה שאומר שהבעיה היא לא בעיית חומרה, היות והמדפסת כן יודעת לעשות את פעולת הצילום בזמן סביר. אני משאר שהבעיה היא בקצב העברת הנתונים מכיוון שזו מדפסת אלחוטית שנמצאת באזור שהקליטה בו לא הכי טובה. למרות שפקודות הדפסה (גם כבדות) היא מבצעת בלי שום בעיה, וסריקה באמת לוקחת נצח ברמה של יותר דקה לדף, קצב איטי ברמה קיצונית …
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מקווה שאני רושם בפורום הנכון, כרגע אני משתמש בסט חוטי של מקלדת מיקרוסופט CURVE 2000 (קניתי כבר פעם שנייה), ועכבר של לוגיטק MX510. אני מאוד מרוצה מהסט הנ"ל, אבל חושב שהגיע הזמן להחליף לאלחוטי. אז חיפשתי מקלדת שדומה לשלי, עם מקישים לחיצים ושקטים, מצאתי של לוגיטק K800 גם אלחוטית, מקישים לחיצים וגם מוארת, אבל אין בארץ בעברית ואיפה שיש המחיר בשמיים. המשכתי לחפש, ומצאתי את הסט של לוגיטק MK520 שכולל גם עכבר, את העכבר את האמת שאני לא רוצה כי הוא קטן, אבל לא חושב שאפשר לקנות בלי. השאלה שלי איך המקלדת? האם למישהו יש אותה ויכול לתת ביקורת? בנוסף, יש איזה עכבר מומלץ אלחוטי ? תודה מראש וסליחה על החפירה.
-
- 0 תגובות
- 938 צפיות
-
-
מה קורה?! קיבלתי את המסך החדש שלי: Miro FP155 LCD 15" FLAT אחלה מסך...! מי שרוצה פרטים שלא יתבייש תמונה: תודה, IIIways
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
HD [glow=red, 2, 300]HD[/glow] [shadow=blue, 2, 300]HD[/shadow] דברו אלי אנשים ! גודל מומלץ 8 -20 GB עדיפות ל 10,15 GB נראה אותכם
-
- 9 תגובות
- 872 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות שבוע הבא עכבר, שכנעתי סוף סוף את אבא שלי(אל תשאלו על מה הייתי צריך לוותר....), ואחרי הרבה התלבטויות ודיבורים עם קובי(בעיקר), החלטתי לקנות Track Ball תוצרת Logitech כמובן. הכול טוב ויפה, ובחרתי לי ב-TrackMan Wheel. האם הבחירה הייתה נכונה? מישהו עובד/עבד פה עם העכבר הזה? יש איתו בעיות ידועות? הוא נוח? תודה לכול העונים..
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אוקי- קניתי סידירום חדש- אסוס X52. יופי לי הופה לי. רשום לי מאחורה שיש לי בו די די אס אס שתיים ולא אחד ומראים לי שרטוטים של שני ה-(די די אס אס)ים למינהם. יופי אני שמח מזה?!
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אין עוד פרטים זה לחבר שלי לא לי בבקשה אם אפשר תשובה חד משמעית .הדגם זה PINE-XP3800PRO- הוא לא קונה את זה אונליין אבל הנה זה 128http://www.plonter.co.il/webcatalog/computerstore/products_results.tmpl$search?db=catalog.txt&EQcategorydataRQ=%E7%EC%F7%E9%A0%EE%E7%F9%E1&EQdivisiondataRQ=%EB%F8%E8%E9%F1%E9%A0%EE%F1%EA&EQshelfdataRQ=SIS&category=%E7%EC%F7%E9%A0%EE%E7%F9%E1&division=%EB%F8%E8%E9%F1%E9%A0%EE%F1%EA&shelf=SIS&cart=309853723321257323〈=heb&DESCRIPTIONsort=1&TITLEsort=2&max=25&sortitems=1
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום אני מתנצל מראש אם התוכן לא קשור לפורום הזה אני מעוניין לבנות CHIP MOD לPS2 מרמת הנגד עד לשלב ההתקנה הפיזית אם מישהו כאן יוכל לכוון אותי לאתרים הדנים בזה או מידע פרטי אני אשמח ואודה לו
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, יש לי מערכת HTPC בסלון שמשמשת גם לצפייה בסרטים וגם לגיימינג. אני מחפש מקלדת ועכבר אלחוטיים שיהיו נוחים גם לשימוש בעת רביצה על ספה, וגם כשמניחים אותם על שולחן (בשביל משחקים). חוצמזה צריך שיהיה טווח קליטה טוב, דיוק ושלא יהיו בעיות התנתקות שבין המקלדת/עכבר למחשב כמו שקורה לפעמים. אני לא בטוח לגבי התקציב, אשמח לשמוע הצעות כלשהן וכשאראה מה האפשרויות אשקול את עניין המחירים. תודה
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש סט עכבר+מקלדת, שחשוב לי המרחק(משמש בסלון שלי...) ככה שהייתי מעדיף 2.4GHZ כי אני מאמין שבלוטוס' יקר מאוד... התקציב הוא פחות או יותר 300 ש"ח (יש אפשרות להזמין מחו"ל אם יש מוצר ששוה את זה...)
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
http://www.ksp.co.il/hmain.php (המארז הראשון) אם אני רוצה מארז כזה אני יכול לחבר אליו את החלקים של המחשב שלי או שאני צריך לקנות בשבילו חלקים מיוחדים ועוד שאלה למה הוא כזה יקר?!
-
- 9 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום, אתם יודעים איפה אני יכול למצוא זרוע כמו זאת שבתמונה? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש מדפסת עם סורק משולב (לא חייב פקס) שתהיה בעיקר קומפקטית (לא מפלצת- אין לי הרבה מקום אז כמה שיותר קטנה) ואמינה (אני לא הולך להשתמש בה הרבה- ובקודמת הראשי דיו התייבשו כשהיו חצי מלאים...) לא אכפת לי אם זה לייזר או דיו- לא מחפש להדפיס בHD... בעיקר לצורך הדפסת עבודות ללימודים. תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
EB-DGC2 Edimax זה הבלוטוס שיש לי עכשיו המכשיר עצמו מזהה תפאלפון והפאלפון מזהה תמחשב אבל אני רוצה לעביר משהו או להיכנס לפאלפון עצמו מי הבלוטוס זה רושם לי Service Discovevry Failed אני מנסה להעביר משהו זה תמיד רושם לי Service Discovevry Failed מה יוכל להיות הבעיה בחיית נשבע לכם אין לי מזל כול דבר שאני קונה תמיד חייב להיות איזה בעיה
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
היי, בשעה טובה אני רוצה לחבר NUC לטלוויזיה, וצריך מקלדת מיני אלחוטית. מה שאני מוצא ברשת זה בעיקר rii +i8 אבל בחלק מהמקומות כתוב שהוא לא תומך ב windows 10 והוא שוחרר ב 2016 מכירים משהו מומלץ, עם אותיות עבריות, שעובד עם Windows 10? תודה רבה, אייל
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי את העכבר והתקנתי את הדריבר עכשיו הליזר לא פועל יענו יש מנורה אבל אין את האדום זה ככה צריך להיות? או שצריך להיות אור אדום? תודה.
-
- 1 תגובה
- 967 צפיות
-
-
יש לי סט אלחוטי של לוג'יטק Deluxe 660 Cordless Desktop Black Set ועד עכשיו הכל עבד טוב אבל מאתמול בערב פתאום הגלגלת בעכבר שלי לא עובדת. היא לא מגיבה לשום דבר וניסיתי אותה בכל מקום אפשרי וזה לא עובד. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 891 צפיות
-
-
את המערכת שלי ועוד 4 מאווררים? לא יודע של איזה חברה רק משהו של צג עליתה
-
- 7 תגובות
- 856 צפיות
-
-
מה אתם חושבים על עכבר הזה? שווה 180 שקל? http://www.geniusnet.com.tw/product/product-1.asp?pdtno=441#pc
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
כמה מאוורים מקבלים עם הקומפיוקייס ? כמה עם האנרמקס? (2 אם אני לא טועה) ? לפי דעתי יש כאן יתרון לספק של אנרמקס ! אבל חוצמזה יש סיבה לזרוק עוד 200 שקל על האנרמקס או שכדאי ללכת על הקומפיו' ? מה היתרונות והחסרונות של כל אחד...? עריכה: מישהו יכול לנסות להשיג לי תמונות שלו ? לא מצאתי כמעט בכלל (של הקומפיו'), ואיפה לעזאזאל נמצא ה-USB מקדימה בקומפיוקייס ?
-
- 5 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס PCI מקצועי שיושב בתוך המחשב http://www.dektec.com/Products/DTA-107 אני מחפש "קופסא" שהוא יוכל לשבת בתוכה, ולהתחבר למחשבים שונים עם חיבור USB2 מצאתי התקן דומה עבור PCMCIA אבל לא עבור USB2 http://www.mobl.com/expansion/products/expresscard_expansion/1slot/index.html אודה מאד למי שיוכל למצוא לי התקן מתאים תודה קובי
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום אני רוצה ליקנות מיקלדת חדשה אני מיתלבת בין שתים אני מבקש שתגידו לי איזו יותר טובה ומה ההבדלים ביניהם בבכשה זה דחוף (שניהם לוג'יטק) זה ממש דחוף אני צקיך את זה עד מחר בצוהוריים 1)Media Keyboard EliteוLogitech 2)LOGITECH WAVE KEYBOARD תודה מרוש (סליחה אל שגיאות כתיב אם יש)
-
- 7 תגובות
- 862 צפיות
-
-