עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Fertilizer,

היי אני מחפש מקום לקנות את הכבל אותו? (אני צריך כמות גדולה ) כמו כן אשמח לקבל מדריך להכנת כבל כזה

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. לפני כמה ימים קניתי כבל s-video והכבל לא עבד, חיברתי את הכבל למשחשב ולטלוויזיה והטלוויזיה פשוט לא זיהתה אותו, הנה תמונה של הכבל שקניתי: ניסיתי לחבר אותו לכול החיבורים שיש לי מאחורי הטלוויזיה והטלוויזיה לא הצליחה לקלוט אותו. הנה תמונה של החיבורים שיש לי לטלוויזיה: הנה החברה של הטלוויזיה: אני מחפש כבל שאני אוכל לראות את המחשב בטלוויזיה, אני לא רוצה להזמין מהאינטרנט רק תגידו לי איזה כבל עדיף לקנות, חברה והכול, העיקר שהכבל יעבוד בלי שום בעיות!

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. שלום לכולם, אני מחפש בנרות כבל SCSI2 פנימי (50 גידים בחיבור 50 פין בדומה לחיבור IDE) באורך של לפחות 80 ס"מ. יש למישהו מושג איפה אפשר להשיג כזה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  4. Started by Ashand,

מישהו יכול לכוון אותי לקניית כבל SFF8087_to_SFF8482 בארץ? בעיקרון זה כבל SAS שמתחבר לבקר הכבל הוא כמו בלינק : http://www.supermicro.vn/datafiles/setmulti/Controller/SFF8087_to_SFF8482_504.jpg תודה

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  5. Started by דנדן,

מה קורה חבר'ה? יש פה מישהו מב"ש שיש לו את הכבל בכותרת? יש מצב שהכבל שלי נדפק, או שהבעיה בלוח אם, ואין לי איך לבדוק את זה. בעקרון מדובר על לפטופ עם יציאת SPDIF בצורת 7PIN, והוא מחובר לרסיבר. לאחר בדיקה שלי, אחרי תקופה של עבודה תקינה, גיליתי היום שהרמקול הימני מוציא את הצלילים של הסנטר ושלו, והסנטר לא עושה רעש בכלל. (במצבים שלא קשורים לכבל, הסנטר עובד תקין)

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  6. Started by oor,

אני פשוט לא מוצה בשום מקום !! זה +- המוצר ... : http://img.epinions.com/images/feeds/cds/3E/77/I118837-resized200.jpg

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  7. Started by vinipyx,

שלום לכולם אני מחפש כבל לעינת מכשיר ועברת נתונים אם יש למישהוא אני מוכן ליקנות ממנו תודה.

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  8. שבת שלום. אני מעונין לקנות טאבלט שאליו אחבר את הכונן הנייד שיש לי מסוג Transcend. מעונין לצפות בסרטים ולשמוע מוזיקה. לטאבלט יש כניסה מסוג Micro USB ואני מבקש לדעת האם יש כבל או מתאם שיכול לחבר בין השניים. מצרף תמונות של הכבל של ה- Transcend. איני יודע איך נקרא הכבל הזה.

9. Started by tomiv,

יש לי מחשב נייד ודיסק קשיח חיצוני (דיסק קשיח של מחשב שולחן) שיכול להתחבר לUSB באמצעות מתאמם ואני רוצה לחבר אותו לתוך המחשב נייד שלי במקום הדיסק קשיח שיש לי שם או בנוסף לא משנה ושמשם תעלה המערכת הפעלה השאלה שלי אם קיים כבל כזה שיכול לחבר דיסק קשיח של מחשב רגיל או USB (מאחר ויש לי מתאמם לדיסק קשיח שיכול לגרום לו להתחבר דרך הUSB ) לתוך לוח האם של המחשב נייד .. ? שאלתי השנייה היא האם חיבור דיסק קשיח של מחשב נייד הוא כמו דיסק קשיח של מחשב רגיל ? כי לפי מה שאני ראיתי זה חיבור יותר קטן (ואני חושב שבמחשב נייד שלי זה IDE).. מקווה שהבנתם, אשמח לשמוע את תשובותיכם.

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  10. אני יודע שיש חיבור פרללי לUSB השאלה שלי מה זה הכבל בלינק להלן, איך הוא נקרא והאם הוא יתאים למדפסת? http://www.google.co.il/imgres?imgurl=http://ecx.images-amazon.com/images/I/31V1S1ZV-FL._SL500_AA300_.jpg&imgrefurl=http://www.amazon.co.uk/printer-Deskjet-450cbi-Printers-GFS/dp/B003LKG50K&usg=__kFJixPpa16nN3l_HjXS0kClTMws=&h=300&w=300&sz=10&hl=iw&start=28&sig2=B4SaR4DQkPlmSUvSuKr8yg&zoom=1&um=1&itbs=1&tbnid=3-c3SFu0f6LNuM:&tbnh=116&tbnw=116&prev=/images%3Fq%3Dhp%2B840C%2Bcable%26start%3D20%26um%3D1%26hl%3Diw%26sa%3DN%26rls%3Dcom.microsoft:he:IE-SearchBox%26rlz%3D1I7_____iw%26ndsp%3D20%26tbs%3Disch:1&ei=SBH8TPH…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by RAZIEL98,

שלום אני מחפש כבל מאריך טוב לאוזניות מebay אם יש לכם המלצה לכבל מאריך טוב אני אשמח ללינקים תודה לעוזרים

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. הטלפון הזה הגיע אלי במצב קשה עם צג תצוגה חיצוני סדוק אבל הצג הפנימי של הLCD עובד כמו גדול, והדובדבן שבקצפת הוא שניתן להתקין לינוקס על הדברים הללו : לינק 1 http://tuxmobil.org/phones_linux_nokia.html בקיצור אם למישהו יש כבל כזה, או יודע להפנות אותי למדריך כיצד לבנות כבל כזה - אני אשמח מישהו יודע איפה מוכרים דברים כאלו בארץ \./ במחיר סביר? אם תרצו אתם למכור לי אותו גם זה מקובל. תודה. hq4ever(_~_)gmail.com

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  13. Started by nils,

שלום לכולם ! אני מחפש כבל לחיבור הUPS החדש שלי למחשב. הבעיה שעל הUPS יש רק חיבור COM (9 פינים) ובגלל אילוצי מקום וכו' החיבור היחיד שיכול להתחבר למחשב הוא USB. שאלתי היא: האם קיים כבל שכזה בכלל? איפה ניתן להשיג? ??? תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  14. Started by MichaelZ,

כבל כמה שיותר קצר (אפשר גם עד אורך מטר אחד), בצד אחד USB נקבה בצד השני PS2 זכר דבר כזה רק בצורת כבל: http://www.ebay.com/itm/Mini-6-Pin-DIN-PS2-to-USB-Port-Mouse-Adapter-Connector-Green-/360699409391 אני יודע שקיים, ראיתי תמונות. מי יכול לעזור לי למצוא את החיה הזאת? רצויי מ-איביי אבל אפשר מכל מקום אחר, כל עוד המחיר כולל משלוח הוא "הגיוני". תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. היי יש לי את החיבור הן בלוח אם והן בסלולארי...אני רוצה כבל כזה לחבר קבוע להטעין ולהעביר כבלים ללא שימוש בכבל המקורי של המטען ..רצוי 1.50 לפחות.. איני מוצא בארץ בעצמי האם מישהו יודע איפה אפשר לרכוש? תודה

16. חיפשתי בכמה חנויות אבל הם לא מוכרים כבלים כאלו. מישהו יודע אולי איפה יש או באיזה אתר מוכרים. או איזה חנות מאזור המרכז?

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  17. שלום, אני מחפש הארדיסק חיצוני של 500 גיגה. השימוש בו יהיה בעיקר לגיבוי שיעובר אליו פעמיים ביום. כמובן שהדבר הכי חשוב הוא אמינות. יש המלצות? תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Randomness,

בשביל ישיבות ארוכות, שלא יכאב בכלל (במרפקים, בגב התחתון) מישהו מכיר (וישב) ויכול להמליץ? תודה

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by zerocool15,

מישהו שקנה משהו בזול , כיסא\כורסא איכותית שיציע הצעות ונראה, עם משענת לראש ורחב עד 300 שקל אם יש משהו טוב לא רוצה להיסחב בחנויות סתם ככה.....

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. שלום לכולם! ישנם כמה דברים שאני מחפש לשידרוג סביבת העבודה שלי: הראשון: אני מחפש צורב DVD נייד שצריך רק חיבור USB למחשב. אני לא מבין במהירויות הצריבה השונות כך שאת כל הפרמטרים השונים אני מותן לכם לבחור.. יש לי מיני נייד (ASUS 1000HE ) ואין לו CD ולכן אני צריך CD-RW שיהיה ככונן ראשי שיהיה בשימוש יום יומי. חשובים לי כמה נ'ק. 1) לא יקר מ300 ש'ח (כמובן גמיש) 2) שיהיה רק עם חיבור USB 3) קטן וקל לנשיאה השני : לאחר ואני משתמש באופן קבוע בכל חיבורי הUSB שלי אני צריך מכשיר שיפצל לי את הUSB לכמה וכמה חיבורי USB נוספים. עדיפות ל6 חיבורים. אני ראיתי המון חיבורים שונים ומשונים שעולים גרושים ואני לא יודע אם באמת הם שווים את זה. אני צריך שהמפצל יהיה בעל שימוש יום יומי והכי…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by jorylit,

העברתי פה חיפוש בפורום ורוב ההודעות ישנות, אני סובל מכאב גב כרוני כבר שנה ורציתי לשאול איזה כיסאות אתם ממליצים לקנות שיהיה אורתופדי לישיבה ממושכת ועם ידיות לידיים מתכווננות. קניתי כסא מד"ר גב שאמור להיות אורתופדי ב500 ש"ח בערך אך הוא לא נוח לי וגם אין לו ידיות מתכווננות. תודה.

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by mastermomo,

אני מחפש כפפה שהיא גם עכבר בסגנון דוח מיוחד כלומר שהכפפה ממש תשמש כעכבר למחשב לא הכפפה מסוג P5 שמוכרים היא לא עובדת טוב אה וחשוב שיהיה ניתן לקנות אותה בארץ

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  23. Started by tabazzz,

שלום. מכירים שלט-אלחוטי למצגות? משהו קטן שנכנס לכיס ואפשר לשלוט איתו על כמה פונקציות בסיסיות במצגת? יופי. אני מחפש משהו דומה. אני מחפש משהו שיאפשר לי ללחוץ על מקש-ארוך באופן אלחוטי. מישהו מכיר גאדג'ט כזה? תודה

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  24. אני מחפש בעצם כפתור שיהיה אפשר לעשות לו קוסטומיזיציה שכשלוחצים על הכפתור הזה לדוג' אז זה יעשה פעולה כמו של Enter. העניין הוא שאת הדברים האלה בעיקר מפתחים לנכים, וגם את הדברים הללו מצאתי רק בחו"ל. אשמח אם תוכלו להנחות/לעזור וחו'... משו בסגנון: או כזה: תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by superyaniv,

שלום! אני מחפש כרטיס firewire באפיק pci-e. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 470 צפיות

דיונים חדשים בפורומים