עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by j,

היום אני משתמש בסט של לוג'יטק ה3100. ואשפר לומר שאני ממש מרוצה.. אני קונה מחשב חדש לדירה שלי ולכן אני צריך סט חדש, כמובן של לוג'יטק, אבל ראיתי שיצאו בינתיים כמה דגמים חדשים ודי לא זולים. למשל ה MX5000, שעולה בארצות הברית משהו כמו 150$ ותומך ב bluetooth.אני יכול להביא אותו מחו"ל ולא תהיה לי שום בעיה? או שיש איזו המלצה לסט אלחוטי אחר? חשוב שיהיה מדוייק, עדיף נטען עם עכבר טוב (פחות משנה לי המקלדת..)

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  2. Started by j,

המליצו לי בחנות על הswing אבל אני לא מבין מה ההבדל בינו לבין הsoprano אני מחפש מארז טוב בסביבות 700 ש"ח , מעוצב אבל בלי כל החייזרים ואלה, ושיהיה כולל ספק המלצות בבקשה, המחשב ככל הנראה יהיה חזק אבל לא היסטרי

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by avivlevy,

^^^^^

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום. יש לי מחשב ביתי רגיל שהספק שלו הוא 500W אני רוצה להזמין UPS אבל אני לא יודע איזה אני צריך ??? ראיתי שיש מייצב חשמל ויש אל-פסק רגיל מה ההבדל? מישהו יכול להמליץ לי? תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by ranyr,

הסורק מיועד בעיקר לטקסט הכי חשוב שיהיה פשוט לתפעול ואיכותי בכל מה שנוגע לבניה ודריברים מחיר... 300 +-

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  6. Started by sashakrik,

שלום לכולם ! מישהו יודע איזה ספק כוח (דגם, הספק..) מותקן בתוך מארז Thermaltake דגם V8000A ? http://www.thermaltake.com/xaserCase/WinGo/v8000a.htm תודה !

• 12 תגובות
    • 930 צפיות
  7. Started by shlomifounis,

יש לי שאלה יש לי 4 מאוררים על 2 ארדיסקים 2 מאוררים בררי מעלות חום מאחורה ואחד במרכז מול ה CPU 2 על הספק ואני רוצה לעשות חורים לעוד 3 אבל לבנטיים מה שיש כולם מכניסים אויר מה כדי לעשות שיהיה זרימת אויר יותר טובה

• 1 תגובה
    • 478 צפיות
  8. מישהו מכיר\שמע\יודע על מכשיר פקס שמקבל את הפקסים אבל מאפשר גישה מהמחשב כדי להחליט איזה פקסים להדפיס מתוכו? מישהו יודע אם קיים בכלל משהו כזה? [אני יודע שיש די הרבה תוכנות כאלה, אבל זה מצריך מחשב שדלוק כל הזמן ומיועד לנושא - אף אחד לא יוכל לעבוד במחשב בצורה סבירה בזמן שהוא מקבל פקס]. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 938 צפיות
  9. לאחורנה קניתי את הפלאפון 6230I. הוא תומך בבלוטוט אך לא נמכר עם מתאם. הבנתי שאפשר לקנות מתאם ב 105 שקלים. חשבתי להוסיף קצת על הסכום הזה וכבר לקנות עכבר ו/או מקלדת אלחוטיים בלוטוט ולהשתמש במתאם שלהם כדי להתחבר עם הפלאפון. האם זה אפשרי? האם מתאמים כאלה תומכים בחיבור מספר מכשירים בו זמנית? איזה סט כדאי לקנות? תודה

• 2 תגובות
    • 913 צפיות
  10. הכל מצויין(דרך אגב מארז ליגההה), אבל מה? אני לא רואה את הטמפרטורות שאני אמור לראות על הצג LCD שקיים בחלק העליון של המארז(ליד החיבורים)... מישהו יודע למה? אשמח לעזרה :]

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  11. Started by oDot,

המארז חייב לקיים כמה תנאים: 1.שיהיה יפה. 2.שיהיה בו חלון. 3.שיהיה קל עד כמה שיותר. 4.שיהיה עם מקום למאווררים (כמה שיותר, אני צריך לשמור אותו קר) ושיהיה מאוורר בכלליות, לא אטום.. אז תודה רבה לכל מי שימצא לי מארז מעריך את זה. נ.ב: אם אפשר המלצה גם ללוח בקרה על מאווררים (טמפרטורה של רכיבים, מהירות של המאוורר, וכל שאר האופציות הנחמדות ^^)

• 7 תגובות
    • 673 צפיות
  12. אז ככה: יש לי תקציב של 1300 ש"ח למארז כולל ספק כוח. רצוי שהמארז יהיה יפה, ושהספק כוח יהיה טוב. יש לי מעבד AMD X2 3800 וכרטיס מסך 6600GT אז צריך ספק דיי חזק. מחכה לכם, תודה

• 5 תגובות
    • 620 צפיות
  13. Started by tuka,

קניתי מארז חדש HEC CI-69U6 עכשיו, יש לי בעיה. במארז הקודם על הספק היו 2 חיבורים ואחד מהם היה למסך בשביל חשמל (זה בלי הפינים). בחדש יש לי רק אחד וההוא של המסך לא שם. איך אני אמור להפעיל את המסך?

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  14. Started by J.allmighty,

היום הלך לי הספק, כנראה בגלל המתח הדפוק שיש לי בבית( Thermaltake) גם הלוח כנראה הלך אבל זה סיפור אחר אני צריך עכשיו לקנות ספק + UPS , נתחיל בשאלה.. אם אני מכניס ספר ג'נרי וקונה UPS יש סיכוי לבעיות ? (אני מתכוון לבעיות מתח ) איזה ספק לקחת ? (אם לא גנרי אז OCZ או דומה אבל לפחות 3 שנים אחריות) ואיזה UPS לקנות ? (אין לי שמץ) המפרט: כדי לדעת מה להציע: p4 3 ht geil X2 512 CDRW + DVDRW פלופי radeon 9800 pro 3 דיסקים (120x3 wd ) כרטיס קול ,רשת , מודם ,בקר פאן. עכשיו לשאלה האחרונה (אני רושם כאן כי אין טעם לפתוח עוד תר'ד) על איזה לוח ללכת ? (היה לי p4p800se ) עדיין באחריות אני צריך לוח לraid 0 , 4 כניסות sata, רשת, קול. לא מבצע OC גיימר לגבי סכום: אין לי בעיה של תקציב , אני צריך…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by ofird,

אני פשוט לא יכולכבר לעשות כלום בלי עצות טובות ממכם... איך המארז הזה - http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=VB1400BWS&Cat2Cat1ID=23&Cat2ID=137 ? ואני רוצה להתאים לו ספק שקט, אני לא מבין, איך הם מוכרים שם ספק 500W ב100 ש"ח ?? ראה קישור - http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=258648&Cat2Cat1ID=23&Cat2ID=138 ? ובמקום אחר עם 350W זה נמכר בערך בפי 3? מה קורה פה? איך יודעים איזה ספק טוב לי ?

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by ofird,

יש לי לוח MICRO ATX האם אני צריך מארז MICRO ATX גם, למרות שהגודל לא מפריע לי? נראה לי פשוט קר יותר לחומרה במארז גדול מאשר קטן, אני צודק?

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  17. Started by wollmann,

שלום לכולם... אני מקווה שהכותרת עניינית מספיק. רציתי לדעת מה אנשים חושבים על המארז הבא - http://www.mgecompany.com/xg/products_cases_xcase.php איך הוא מבחינת אוורור ונוחות?

• 7 תגובות
    • 842 צפיות
  18. אני מבקש המלצה לספק ( 660-680W )ב 600-700ש"ח. ולמארז עד 600 ש"ח

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  19. Started by ofird,

נו - אז מי לקח במירוץ MICROSOFT או LOGITECH. יש איה דגם לא BLUETOOTH) שאתם ממליצים עליו ?

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  20. Started by FatalElement,

יש הבדל בין ה t2 t1 t3 t4? http://www.noacomp.co.il/category.asp?catcode=430 כנסו תיראו

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  21. Started by parker8,

באתר של LOGITECH ראיתי אותה ופשוט התאהבתי.. מישהו יודע אם היא תגיע לארץ בקרוב? כי אם ה-G5 הגיע וגם ה-MX518 למה שזה דווקא לא יגיע לארץ? אם למישהו יש מידע אני ישמח לשמוע... תודה מראש

22. Started by Bruce,

עשיתי חיפוש הפורום לגבי כל נושא העכבר לגיימר ועדייין לא הצלחתי לגבש החלטה. ההתלבטות שלי היא בין הG5 לMX518 האם ההפרש מחירים מוצדק בכלל? והאם באמת יש משמעות לעכבר כזה אם אני משחק למשל בBattleField ? לפי מי שראיתי לG5 יש את עניין המשקולות וכן אומרים שהוא זז יותר טוב על השולחן וכמובן לייזר. חבר שלי נמצא כרגע בניו יורק ואני צריך להחליט אז אשמח לעזרתכם בנושא. תודה

23. הכה של לוגיטק לא פועל הרטט מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  24. Started by HellAd,

דרישות: שקט הכי חשוב שיראה טוב שיהיה זול - עד 450 טופ תודה

• 4 תגובות
    • 537 צפיות
  25. Started by k-o-b-y,

שלום לכולם אני מחפש מדפסת חדשה, שתחליף את ה HP 959C שלי שנמצאת על סף התפרקות מוחלטת. עוד לא החלטתי אם אני רוצה מדפסת או מכשיר משולב, ככה שאשמח להמלצות משני התחומים. המדפסת תהיה לשימוש ביתי, כולל מעט תמונות (ממצלמה דיגטלית). אין לי כרגע תקציב מוגדר מאחר ועוד החלטתי אם לקנות מדפסת או מכשיר משולב. קראתי על המדפסת Canon Pixma IP4200 וראיתי שהיא מומלצת. איך היא? מצאתי אותה ב 649 ש"ח ב"פוטו נגבה" : http://www.photonegba.co.il/productspec.asp?id=618 ראיתי שהדיו שלה די זול, אבל קראתי שיש לה 5 מחסניות דיו נפרדות. ראיתי שיש שחור, ציאן, מג'נטה וצהוב. מהו הצבע הנוסף? בקשר למכשיר משולב: איזה מכשיר משולב מומלץ (אני חושב שעד סביבות ה 1000+-)? תודה

• 7 תגובות
    • 861 צפיות

דיונים חדשים בפורומים