עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by McJ,

יש שני מארזים שאני מתלבט בינהם: אחד:TASK 9988L Screwless Front USB 350W Case w/Transparent X-Window With 2 Fans and front USB http://www.pch.co.il/docs/pd1559302545.htm השני: Simbadda Master I LU - Black - 480W + WINDOW + NEON כולל מנורת קטודה כחולה http://www.pch.co.il/docs/pd-829119698.htm עכשיו עם תוכלו לעזור לי להחליט בין המארזים האלו? נ.ב עם אתם מוצאים מארז אחר עם דלת שקופה ומחיר עד 350 ש"ח אז תרשמו אותו פה בבקשה

• 7 תגובות
    • 850 צפיות
  2. Started by The Man123,

אני רוצה לקנות מחשב מKSP אבל אני לא יודע איזה מארז כדי לי לקנות אז אני צריך עזרה בבחירת המארז הכי טוב מKSP הוא צריך להתאים ולספק מספיק קירור למפרט הזה : מעבדים : ?AMD Athlon64 3800+ (Socket AM2) X2 DUAL CORE לוחות אם למעבדים : ?AMD ASUS M2N-E Socket AM2, 570Ultra, DDRII 800, PCI-E זכרונות : DDR II 667 512MB Twinmos + DDR II 533 512 MB Starex דיסקים קשיחים :Western Digital 160GB 7200 8MB WD1600JB כרטיסי מסך : eVGA 7600GT 256MB TV, DVI, PCI-E * הוא צריך לספק קירור טוב למחשב + אם יש לו ספק כוח (עדיף מארז עם ספק כוח כי אני לא ממש רוצה להזמין ספק בנפרד ואז ואולי לעבד אחריות) אז שגם הוא יספק מספיק כוח למחשב *ובבקשה גם תגידו לי מה הוא הספק כוח הכי מומלץ מKSP ממה שהם מצי…

• 8 תגובות
    • 850 צפיות
  3. Started by sherlock1212,

סורק מדפסת ומכונת צילום(צבעוני+שחור לבן) חסכונית בדיו וקלה להפעלה. אני לא מבין במחיר אז תציעו אבל לא בשמים. תודה.

• 6 תגובות
    • 850 צפיות
  4. Started by BONO,

הזמנתי תמארז Thermaltake Highest Xaser III V2000A Super Tower Case ואני צריך עזרה איך להרכיב תמחשב בתוכו אני יודע להרכיב מחשב אבל נראה לי שבמארז הזה יש עוד כמה דברים שיהיו חדשים בשבילי (כמו מאווררים אף פעם לא היו לי) יש לי לוח אם Giga-Byte GA-7vaxp אחת מהשאלות זה איזה כבל צריך לחבר ללוח אם איפה שרשום Sys fan אני יודע מה זה אומר אבל יש איזה 7 מאווררים איך מחברים את זה? מישהו יכול לעזור לי בטלפון או באי סי קיו או בפורום או בטלפתיה משהו?

• 5 תגובות
    • 850 צפיות
  5. Started by omrit,

שלום, ראיתי ברשימת ה"מפרטים הממומלצים" שכמעט בכל מפרט שהוא לא דל תקציב, כלול ספק כוח ומארז. למשל במפרט למשחקים ב 5000 ש"ח בלי מסך, מומלץ ספק כוח של אנרמקס- Enermax 420W - EG425P-VE FMA שמחירו 450 ש"ח ועוד מארז שעולה 280 ש"ח. האם יש כזאת חשיבות לספק כוח ומארז שכדאי להוציא עליהם 730 ש"ח???? למה לא לקנות מארז "פשוט" עם ספק ב 300 ש"ח ולהשקיע ברכיבים אחרים? אשמח לתשובה, עמרי.

• 5 תגובות
    • 850 צפיות
  6. טוב, אז הדרישה שלי נשמעת אולי מוזרה, אבל היא מאוד פשוטה- אני מעוניין בעכבר אלחוטי, שישמש אותי בעיקר מהמיטה (מסך המחשב הוא טלוויזית LCD 32" התלויה מול המיטה). היה לי MX revolutions עם חיישן לייזר, שכנראה לא ממש מסתדר עם סדינים (מכרתי אותו השבוע) על השולחן הוא עבד נפלא, אבל על סדינים (בעיקר בהירים) הוא קרטע לגמרי, והשימוש בו מהמיטה היה ממש מלחמה עם הסמן. אני חושב שהבעיה טמונה בחיישן הלייזר שלו, שכן כשאני משתמש ב MX-518 החוטי שלי באמצעות כבל מאריך - במיטה, הוא זז מעולה (החיישן של ה MX 518 הוא אופטי, ולא לייזר). אז לסיכום, הייתי מעוניין בעכבר כמה שיותר דומה ל MX-518, רק שיהיה אלחוטי, ועם חיישן אופטי (לא לייזר). מבחינה פיזית, האלחוטי שהכי דומה ל MX-518 הוא ה G7 עד כמה שיצא לי…

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  7. Started by nati87,

מצלמת אינטרנט של Silver Line עושה לי בעיות כאשר אני מנסה לצפות בעזרת תוכנה הניתנת עם המצלמה "Video Impression 1.6" היא כותבת לי את השגיאה הבאה: "Cannot connect to video capture device" ונפתח לי בלון שגיאה שאומר שאין די רוחב פס וכו'..המצלמה צריכה 60% והיא מחוברת למפצל usb ל-4 יציאות,העכבר מחובר לשם,המדפסת(כבויה),והמצלמה עצמה.. במחשב עצמו יש לי רק 2 יציאות usb, לאחת מהן מחובר המודם ולשניה המפצל. עזרה לתפעול המצלמה תתקבל בברכה..(=

• 6 תגובות
    • 850 צפיות
  8. המפרט של המחשב שלי הוא: PANTIUM 2.8 512. 800 FSB ABIT IS7-E)INTEL 865PE שני זכרונות 256 של A-DATA SEGATE 120 GIGA 8MB BUFFER SATA כרטיס מסך GIGABYE 9200 128 TV+DVI צורב די וי די NEC 2500A הבעיה שלי במחשב שאני רואה סרט או משחק במשחק אז 10 דקות לאחר מכן תמונת המסך קופאת והמקלדת נכבת המחשב נתקע. ניסיתי להחליף ספק ישן שאף פעם לא עשה בעיות במחשב הקודם, ועדיין נשארה אותה בעיה. בדקתי את הזיכרונות עם MEMTEST במשך 8 שעות ולא היו ERRORS. כניראה שזאת בעיית ספק בכל זאת, אז מה דעתכם על ספק SPL 400 V ? (זה הספק היחידי לא ג'נרי שיש בחנות ליד הבית שלי)

• 5 תגובות
    • 850 צפיות
  9. היי, חברים המליצו לי על הפורום הזה לכן החלטתי להתייעץ איתכם בנוגע למסך ורמקולים חדשים. התקציב שלי הוא משו כמו 1400 שקל כרגע. יש לי את הציוד הנ"ל הכרטיס מסך שלי הוא HD5850 1GB מסך- samsung 2243ewx רמקולים-Altec lansing vs2621 עכשיו הקטע הוא כזה אני מתלבט אם להחליף מסך מכיוון שהמסך שנמצא אצלי כרגע נמצא במצב טוב וללא בעיות אבל הוא נמאס עלי והטכנולוגיה שלו דיי מיושנת (פאנל TN, רזולוציה של 1680X1050 וכו') בנוסף אני רוצה לחבר את המסך לממיר ואין באפשרותי לבצע זאת לדעתי, הרמקולים לעומת זאת נהרסו וכבר לא עובדים בצורה טובה לכן אותם חובה להחליף (התקציב שברצוני להשקיע הוא משו כמו 400 ש"ח) שיהיו 2.1. השאלה היא אם אתם הייתם במקומי הייתם מוציאים עכשיו בסביבות ה1000 שקל בשביל מסך חדש? (א…

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  10. Started by Ghosthunter,

המארז הוא Foxconn TLA475. האם יתאים? לא מצאתי פורום אחר, אז שמתי כאן.

11. Started by ProDeaN,

מחפש ציוד היקפי כגון:מקלדת גיימינג ואוזניות גיימינג (over-ear). שהמקלדת תעלה 0-200. שהאוזניות יעלו עד 0-150

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  12. Started by KingYes,

שלום לכולם ראיתי את העכבר T620 של לוגיט'ק.. אבל משהו קצת מפריע לי.. האם אין לו שני כפתורים פיזים? האם הוא נוח? תודה רבה לכם.

• 4 תגובות
    • 850 צפיות
  13. האם העכברים האלה מהווים שיפור על פני קודמיהם ומהווים תחרות ל - MX518 ו - RAZER DEATHADDER הנחשבים לעכברי הגיימינג הטובים ביותר בשוק לפי ESREALITY ?

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  14. Started by Spidey,

יש לי logitech mouseman optical cordless עזבו למה אבל כלנית מחליפים לי לעכבר חוטי אני יכול לבחור בין הדיואל אופטיקל ל mx500 מה יותר כדאי ? עריכת המודר: כותרת.

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  15. שלום אני מחפש מדפסת משולבת הכוללת הכול(פקס מכונת צילום סורק ומדפסת מין הסתם) יש לי עכשיו מדפסת brather MFC425N ואני די מרוצה ממה(אני צריך עוד אחת) עכשיו גם בגלל שהפסיקו למכור אני מחפש עוד מדפסת בסיגנון שלה יש משהו מומלץ? תקציב עד 800 שקל תודה מראש

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  16. Started by le011,

חג שמח לכולם האם הספק שלי HEC300ART יחזיק עם הX850 PRO או הX800XL(עוד לא החלטתי ביניהם)? שאר המערכת בחתימה תודה

• 8 תגובות
    • 850 צפיות
  17. Started by frozen_sun3,

שלום! בעיקבות הצניחה במחירי מדפסות הלייזר ובגלל הצורך שלי במדפסת חדשה, החלטתי הפעם להשקיע טיפה יותר ובתקווה לקבל בהתאם. אני מעוניין לרכוש את מדפסת הלייזר הכי זולה בשוק - Xerox 3120. עלותה היא כ700ש"ח. אני לא כ"כ בקיא בתחום הזה והייתי רוצה לשאול אותכם האם את מכירים את הדגם הזה? האם יש איתו בעיות כל שהן? האם יש משהו שאני צריך לדעת לפני שאני משקיע ממיטב כספי על המדפסת הזאת? (כן, אני יודע שדיו חדש עולה 500ש"ח וזה רק שחור לבן - כמובן). יש עוד דברים שאני צריך לקחת בחשבון? אנא יעצו לי, כי המדפסת הישנה שלי הייתה ממש אכזבה והדיו עלה לי הון תועפות (מדובר על Epson C20). תודה רבה על העזרה מצפה לתגובות מהירות, כי אני הולך לרכוש מחר.

• 4 תגובות
    • 849 צפיות
  18. Started by razy,

למרות (או בגלל) שיש בארץ יבואנים רשמיים לכל שלושת היצרנים אני לא מצליח למצוא שום חנות שמוכרת אותם: [list type=decimal] [*]ASUS XONAR DG [*]Zalman Microphone ZM-Mic1 [*]Audio Technica ATH-AD700 למישהו יש מושג איפה אפשר למצוא את המוצרים במחירי משלוח סבירים? תודה, רז

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  19. Started by 1nstall,

היי לפני חודש (אחרי הרבה זמן שחיכיתי) קניתי את הספק butterflt, לפי הביקורות שקראתי זה ספק מעולה (ויפה)! הוא מחזיק לי את כל המחשב (מפרט בסוף) + 7XSF2,שזה יפה מאוד! לאומת הספק ג'נרי הקודם שלי. אבל המתחים ממש לא טובים, עם הספק ג'נרי הם יותר טובים, האם המתחים נורמלים?, איך אפשר לשפר אותם? התמונה הראשונה המתחים שלי התמונה השניה המפרט שלי [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 849 צפיות
  20. Started by Buffer,

שלום לכולם, אני מחפש עכבר למחשב הנייד שלי, מעדיף לא את העכברים הקטנים האלה. צריך להיות אלחוטי, עם מקלט קטן יחסית(לא הענקיים האלה של MS) צריך להחזיק הרבה זמן ללא טעינה. אני כנראה אקנה ב-Ebay אז תקציב על 40$

• 5 תגובות
    • 849 צפיות
  21. הי חברה, התפלאתי לא למצוא כאן איזשהו מדריך למדפסות המומלצות (כמו שיש מדריך לכרטיסי מסך לדוגמה) ולכן השאלה בכותרת. הייתי אתמול באופיס דיפו וראיתי שתי מדפסות משולבות ממש זולות HP6510 שעולה איזה 440 ש"ח ואפסון CX4300 שעולה איזה 250 ש"ח. האם אחת מהן נחשבת למומלצת? כרגיל, תודה מראש לעונים

22. CPU: AXP 1700+ MoBo: Gigabyte GA-7VTXE+ Memory: 256MB 266MHz Generic (w/ Samsung chips) Video Card: MSI Geforce4 Ti4200 128MB HD: WD 20GB 5400 RPM CD-ROM: Generic 50x CDRW: Ricoh 12x8x36 Monitor: 17" Newron Sound Card: Genius Sound-Maker 5.1 Case: Simbadda Midi-Tower + Generic 400W P4 approved PSU Speakers: Generic 280W (not sure) 2.0 Quantum Keyboard. Microsoft Intellimouse Explorer Mouse. המחשב מיועד בעיקר למשחקים, מוזיקה, סרטים ואינטרנט.

• 7 תגובות
    • 849 צפיות
  23. אני אוהב אותה בעיקר בגלל העיצוב, מה אתם אומרים?

• 13 תגובות
    • 849 צפיות
  24. Started by deluxe,

אני מעוניין ב-QCK באחת מגרסאותיו אך בשל המבצעים הלא כל כך אטרקטיביים השנה, הוא לא בא בחשבון כרגע. חשבתי על תחליף שיתאים לעכבר כמו G400, ושקיימת עליו הנחה טובה. חשבתי על Roccat Taito. הוא מתאים? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 849 צפיות
  25. Started by guyshsh,

שניהם חוטיים (USB), מקלדת מולטימדיה, עכבר עדיפות ללייזר אבל אם לא נכנס בתקציב אז אופטי, חשוב לי שהמקלדת תיהיה ישרה ולא מעוגלת כמו המקלדת הזאת: אין לי חברות עדיפות, תמליצו לי אתם, תודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 849 צפיות

דיונים חדשים בפורומים