עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by doker,

מה מציינים האותיות האחרונות בדיו למדפסת של HP לדוגמה דיו C8774WN לפעמים מופיע כC8774A או כ C8774W מה ההבדלים ביניהם?

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  2. Started by ori83,

היי, אני רוצה לקנות עבר בערך ב200 שקל. אני מעדיף לוג'יטק אבל אם מישהו מכיר עכבר טוב של חברה אחרת זה גם סבבה. מה שחשוב לי מאד זה שיהיה לו רסיבר קטן (USB קטן כזה) כי אני רוצה את זה ללפ-טופ. אם מישהו מכיר עכבר נטען טוב (בלי סוללות) אז שירשום. בשביל זה אני מוכן להשקיע גם עוד כסף. נראה לי ממש מציק לטעון סוללות כל פעם. דרך אגב, הסוללות שמגיעות עם העכבר הם נטענות? כדאי לקנות לייזר או שאופטי רגיל זה מספיק? אם מישהו מכיר סט של עכבר+מקלדת בערך ב300 שקל אז זה גם סבבה. תודה רבה

• 7 תגובות
    • 829 צפיות
  3. Started by McJ,

יש שני מארזים שאני מתלבט בינהם: אחד:TASK 9988L Screwless Front USB 350W Case w/Transparent X-Window With 2 Fans and front USB http://www.pch.co.il/docs/pd1559302545.htm השני: Simbadda Master I LU - Black - 480W + WINDOW + NEON כולל מנורת קטודה כחולה http://www.pch.co.il/docs/pd-829119698.htm עכשיו עם תוכלו לעזור לי להחליט בין המארזים האלו? נ.ב עם אתם מוצאים מארז אחר עם דלת שקופה ומחיר עד 350 ש"ח אז תרשמו אותו פה בבקשה

• 7 תגובות
    • 829 צפיות
  4. CPU: AXP 1700+ MoBo: Gigabyte GA-7VTXE+ Memory: 256MB 266MHz Generic (w/ Samsung chips) Video Card: MSI Geforce4 Ti4200 128MB HD: WD 20GB 5400 RPM CD-ROM: Generic 50x CDRW: Ricoh 12x8x36 Monitor: 17" Newron Sound Card: Genius Sound-Maker 5.1 Case: Simbadda Midi-Tower + Generic 400W P4 approved PSU Speakers: Generic 280W (not sure) 2.0 Quantum Keyboard. Microsoft Intellimouse Explorer Mouse. המחשב מיועד בעיקר למשחקים, מוזיקה, סרטים ואינטרנט.

• 7 תגובות
    • 829 צפיות
  5. Started by Vatos-Locos,

http://www.suntek.de/english/products/vivid/

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  6. Started by yair_gobani,

יש לי סלרון 500 ורציתי לשדרג לסלרון 900 ורציתי לשאול אם הלוח אם שלי יתאים יש לי לוח אם VIA CA64-BC זה חשוב לי מאוד בתודה מיאיר נ.ב מצורפת תמונה שבטוח תעזור היא מקווצת בזיפ.

• 4 תגובות
    • 829 צפיות
  7. Started by Black_Devil,

אני מחפש מקלדת טובה בתקציב של עד 300 שקל... בלי לחרוג יותר מדי. עדיפות לאלחוטי. ועכבר בתקציב של עד 500 שקל, רצוי אלחוטי עם מטען. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 829 צפיות
  8. Started by shimon23,

יש לי מעבד Amd atlon 64 3000 S-754 עם לוח אם Abit Kv8. כרגע יש לי סטיק אחד של זיכרון של A-data 512mb pc3200, ואני מעוניין להוסיף סטיק נוסף. אני יודע שמומלץ להוסיף סטיק זהה לחלוטין, אבל אני לא כך כך מוצא סטיק כזה, מה גם שהלוח שלי גם ככה לא יכול לעבוד בDC. האם זה יפחית משמעותית את הביצועים אם אני יוסיף סטיק אחר? עריכה: מצאתי סטיק של American data האם זו אותה חברה?

• 5 תגובות
    • 829 צפיות
  9. Started by MDK,

היי נשבר לי אחד הפלסטיקים שמושך את הדפים ורציתי לדעת אם ידוע לכם על מקום שמתקן או מוכר חלקים לHP 840C ? (אבא שלי מסרב לקנות חדשה ומשוכנע שיש מקום כזה)

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  10. שלום , אני מחפש אוזניות עם מיקרופון לגיימינג בעיקר למשחק counter strike . תקציב עד 200 ש''ח +- . שיהיו איכותיות מאוד , דוגמא בCS שיורים שאני ישמע מאיפה באה היריה ושרצים שאני ישמע מאיפה הצעדים ובכללי שיהיו איכותיות . הם ישמשו גם למשחקים כמו gta iv , cod4 . תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  11. שלום. אני מעוניין לקנות את הקונסולה PlayStation 2 ומעוניים לדעת האם כל המשחקים עבור קונסולה זאת משווקים במדיה של DVD או שעדיין יש משחקים שמשווקים על מדיה של CDROM ? אשמח לקבל פרטים על הנושא תודה.

• 7 תגובות
    • 829 צפיות
  12. Started by nice-1,

אחרי משהו כמו חודשיים של עקיבה יומיומית של כל המכרזים ברשת הצלחנו להוציא את הC700 של אולימפוס ב2300 שקלים חדשים... המחיר בחנויות לא יורד מ2600 אחרי עליית המעמ, ואפילו מתקרב לגבול ה3000 קצת על המצלמה: 2.1 מגהפי' זום אופטי X10 -- 38-380 מגיע ל800 אסא אז מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 829 צפיות
  13. אני קונה מנעה מחשבים חבילה עוד 2GB זיכרון ודיסק קשיח ועכבר, עכשיו אני רוצה להוסיף לחבילה הזו עוד: רמקולים טובים ב-200 ש"ח פנאל לשליטה במאווררים עד 200 ש"ח הגה ג'יסטיק עד 400 ש"ח יש המלצות?

• 6 תגובות
    • 829 צפיות
  14. האם העכברים האלה מהווים שיפור על פני קודמיהם ומהווים תחרות ל - MX518 ו - RAZER DEATHADDER הנחשבים לעכברי הגיימינג הטובים ביותר בשוק לפי ESREALITY ?

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  15. Started by Spidey,

יש לי logitech mouseman optical cordless עזבו למה אבל כלנית מחליפים לי לעכבר חוטי אני יכול לבחור בין הדיואל אופטיקל ל mx500 מה יותר כדאי ? עריכת המודר: כותרת.

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  16. Started by m_k,

:dance: :coolman:

17. Started by Ibrow-Now,

מי היבואנים של אפסון בישראל ?

• 5 תגובות
    • 829 צפיות
  18. Started by kuBBia,

מישהו שמע על דבר כזה? עם מקשים יותר גדולים ואותיות יותר גדולות...נראה לכם שיש כזה דבר במחיר סביר[עד 200 שקל]?

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  19. Started by x-dude,

טוב אז עד עכשיו הייתי משתמש בעכבר פשוט אופטי של מייקרוסופט, אני לא גיימר והעכבר הזה פשוט היה לי מושלם. לאחרונה הוא התחיל לזייף (לחיצה ימנית אחת עושה שתי לחיצות) וזה התחיל לעצבן, פשוט הלכתי על האופציה לקנות עכבר נורמלי והלכתי לקנות את ה G7. לא היה להם את ה G7 לכן המליצו לי על ה MX הזה, אחרי בירורים וקריאה (טוב זה בחנות עצמה כמה זמן כבר יש לי לברר על רכיב חומרה בחנות) החלטתי שאני הולך על ה MX Revolution. קודם כל אני חייב לציין שפעם אחרונה שהשתמשתי בעכבר אלחוטי הייתה בשנות ה-90 המוקדמות והדבר ממש הדאיג אותי (בטרייה הייתה נגמרת מהר, הייתי לוחץ בכח שיגיב, חייב לחכות שייטען... בקיצור סיוט שעד היום נמנעתי ממנו), אבל כיום הטכנולוגיה ממש השתפרה, ה MX משתמש בבטרייה Li-ion שהטענתי א…

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  20. Started by frozen_sun3,

שלום! בעיקבות הצניחה במחירי מדפסות הלייזר ובגלל הצורך שלי במדפסת חדשה, החלטתי הפעם להשקיע טיפה יותר ובתקווה לקבל בהתאם. אני מעוניין לרכוש את מדפסת הלייזר הכי זולה בשוק - Xerox 3120. עלותה היא כ700ש"ח. אני לא כ"כ בקיא בתחום הזה והייתי רוצה לשאול אותכם האם את מכירים את הדגם הזה? האם יש איתו בעיות כל שהן? האם יש משהו שאני צריך לדעת לפני שאני משקיע ממיטב כספי על המדפסת הזאת? (כן, אני יודע שדיו חדש עולה 500ש"ח וזה רק שחור לבן - כמובן). יש עוד דברים שאני צריך לקחת בחשבון? אנא יעצו לי, כי המדפסת הישנה שלי הייתה ממש אכזבה והדיו עלה לי הון תועפות (מדובר על Epson C20). תודה רבה על העזרה מצפה לתגובות מהירות, כי אני הולך לרכוש מחר.

• 4 תגובות
    • 828 צפיות
  21. הכל בכותרת בערך. הG5 שלי החליט שנמאס לו ועזב אותי. כרגע אני מחפש עכבר, בסביבות ה200 שקל (למרות שאפשר לחרוג בלי בעיה). הדרישה העיקרית היא עכבר גדול - עם עכברים 'פשוטים' של מיקרוסופט, לדוגמא (וLogitech באותה הזדמנות), אני בדרך כלל לא מסתדר, ואני מאמין שגם עם הרייזרים לא ממש - יש לי יד גדולה. חוץ מזה התרגלתי כבר לG5, שמבחינת עיצוב הוא אחד העכברים (אם לא ה-עכבר) שהכי נוח לי איתם. מה שמשאיר אותי, אלא אם מישהו יעיד אחרת (בעיקר מבחינת גודל, או נוחות עם יד גדולה) עם G5 וMX518. היעוד העיקרי הוא גיימינג (איך לא?), בעיקר משחקי FPS וRPG, ושימושים משרדיים כאלה ואחרים. ההבדל בין הG5 לMX518, נכון לעכשיו, לא נראה לי גדול, לא מבחינת מחיר או שום דבר אחר, כשל518 יש את ייתרון החיישן (שלי, אי…

• 3 תגובות
    • 828 צפיות
  22. תודה למגיבים

• 5 תגובות
    • 828 צפיות
  23. שלום, אני מחפש לקנות סורק כמה שיותר זול, היעוד היחידי שלו יהיה לסרוק מסמכים כגון תעודת זהות, עמודים של סיפרי לימוד וחשבונות. הסורק הולך לשמש בעיקר לגיבוי של מסמכים. אני מחפש משהוא זול(אני לא דורש ממנו את היכולת לסרוק תמנות בפירוט רב) אבל שיהיה אמין ועדיף שיהיה של חברה ידועה, כמו כן אני רוצה שהוא יתמוך בOCR בעברית. תודה מראש לעונים.

• 3 תגובות
    • 828 צפיות
  24. אני לא מצליח להבין מה הבעיה שלו... הלד(נורה) לא נדלק קבוע... אני משחק עם הסוללות והיא נדלקת ונכבת כל שניה... עכשיו אתם בטח אומרים זה בטוח מגעים.אז זהו שאני לא חושב... לא יודע מה לעשות... עכבר טוב חבל לי עליו... אשמח להצעות

• 3 תגובות
    • 828 צפיות
  25. Started by pro,

אני הולך לשפץ את המחשב וחבל לי על החלקים המיותרים אז ברצוני לדעת האם יש חנות שקונה חלקים משומשים?

• 2 תגובות
    • 828 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.