עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by ran_meir,

יש לי הצעה לקנות את ההגה Microsoft SideWinder Force Feedback Wheel במחיר נמוך מאוד, ההגה בא עם Game Port שעלול להוות בעיה, אך עכשיו אני עובד עם הגה בעל חיבור זהה ללא בעיות. אני רוצה לדעת אם כדאי לי קנות את ההגה (למרות שהוא ישן), ואיזה בעיות יכולות להיות לי איתו ומה החסרונות שלו. תודה

2. Started by frozen_sun3,

שלום! בעיקבות הצניחה במחירי מדפסות הלייזר ובגלל הצורך שלי במדפסת חדשה, החלטתי הפעם להשקיע טיפה יותר ובתקווה לקבל בהתאם. אני מעוניין לרכוש את מדפסת הלייזר הכי זולה בשוק - Xerox 3120. עלותה היא כ700ש"ח. אני לא כ"כ בקיא בתחום הזה והייתי רוצה לשאול אותכם האם את מכירים את הדגם הזה? האם יש איתו בעיות כל שהן? האם יש משהו שאני צריך לדעת לפני שאני משקיע ממיטב כספי על המדפסת הזאת? (כן, אני יודע שדיו חדש עולה 500ש"ח וזה רק שחור לבן - כמובן). יש עוד דברים שאני צריך לקחת בחשבון? אנא יעצו לי, כי המדפסת הישנה שלי הייתה ממש אכזבה והדיו עלה לי הון תועפות (מדובר על Epson C20). תודה רבה על העזרה מצפה לתגובות מהירות, כי אני הולך לרכוש מחר.

• 4 תגובות
    • 808 צפיות
  3. Started by DXT,

יש לי כרגע מארז ATX רגיל אבל מאד נוח (כזה שלא צריך ברגים בכלל . הספק בו הוא 300W. אני מתכנן לשדרג בקרוב ורציתי לדעת האם אני חייב לקנות ספק חדש עם יותר הספק? אני משדרג למשהו כזה: AMD AXP 1800+ לוח אם םמבוסס KT333 256MB PC2700 או PC3000 כרטיס מסך שיש לי עכשיו GF2PRO 64MB DDR הלוח אם יהיה כנראה MSI KT3 Ultra ARU או GA-7VRXP.

• 7 תגובות
    • 808 צפיות
  4. Started by nice-1,

אחרי משהו כמו חודשיים של עקיבה יומיומית של כל המכרזים ברשת הצלחנו להוציא את הC700 של אולימפוס ב2300 שקלים חדשים... המחיר בחנויות לא יורד מ2600 אחרי עליית המעמ, ואפילו מתקרב לגבול ה3000 קצת על המצלמה: 2.1 מגהפי' זום אופטי X10 -- 38-380 מגיע ל800 אסא אז מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 808 צפיות
  5. שלום לכולם אני מתקשה לדעת איזה סוג של סורק לקחת UMAX Astra Slim או MUSTEK 1200UB UMAX Astra Slim מאפיינים: רזולוציה אופטית: 600x1200dpi רזולוציה מקסימלית : 9600x9600dpi שטח סריקה מירבי: 21.6X29.7 ס"מ עומק צבע: 48 סיביות סוג חיבור למחשב: USB הסורק הדק ביותר ללא צורך בחיבור לחשמל MUSTEK 1200UB מאפניינים: רזולוציה אופטית: 600x1200 DPI רזולוציה מקסימלית : 19,200 DPI ב 36 / 48 BIT (טריליוני צבעים) לבעלי מחשב עם חיבור USB *הם באותו מחיר ואין לי שמץ מה לקחת איזה יצרן עדיף לקחת מה אתם ממלצים לי? גם מתוך נסיון אישי שלכם. אני מתחרט כי יש לי סורק ישן שכבר לא עובד אצלי במחשב החדש והיה לו רזולוציה נמוכה בהרבה משתי אלה והספיק לי מאוד לסרוק תמונות באיכות , הסורק הראשון UMAX אהבת…

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  6. Started by yoav9,

אופטימלית זה לא מילה...

• 7 תגובות
    • 808 צפיות
  7. Started by A1,

הי, הודעה זו היא בהמשך לדיון שנפתח בטעות בפורום הלא נכון ואפשר לראות אותו כאן: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=104464.0 קניתי לאחרונה חלקי מחשב ואני לא יכול להרכיב אותם מפני שאינני מוצא את המארז שרציתי. אני מחפש מארז Chenbro Xpider (Gaming Bomb) Silver ואין לאף אחד. מישהו כאן נתקל בבעיה דומה ויכול אולי לעזור? מישהו יודע ויכול לתת רמז היכן ניתן למצוא אחד כזה בארץ? קיימים בצבעים אחרים אבל לאף אחד אין את הכסוף... אתם בטח יכולים לתאר לעצמכם כמה מתסכל המצב... הרבה אתרים מדווחים כאילו יש להם במלאי למרות שכאשר מנסים להזמין מתברר שבעצם אין... בין השאר גם לוג'יק פי.סי, פנדה, נעה, למיר ואחרים. כולם מנסים למכור לי את הכתום... מישהו שמע או יודע על מקום כלשהו שיש לו …

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  8. אם למשהו יש מושג איפה למצוא דריבר (fusion 878A) יש לי דריבר אבל הוא ממש ישן ולא מתאים ל-win xp

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  9. Started by tronado,

חברת powerleap מייצרת דבר כזה הנה קישור למוצר http://powerleap.com/PL-P4N.jsp אתם יודעים אולי אם מוכרים את זה בארץ ואם כן איפה חייב את זה דחוף תודה מראש

• 7 תגובות
    • 808 צפיות
  10. אני רוצה לקנות מארז מחשב שיהיה גם יפה .. שהעיצוב שלו יהיה יפה עם אורות כזה.. וגם שיהיה לו כמה שיותר מאווררים כדי לקרר את המארז.. ובמחיר של עד 500 שקל ... תמליצו על משו טוב ... תודה מראש אחים שליי

• 14 תגובות
    • 808 צפיות
  11. שלום, אני רוצה רכוש Edifier R1280DB Bluetooth Bookshelf Speakers כאשר השימוש הוא למחשב ע"י חיבור בכבל. ולטלוויזיה באמצעות חיבור בלוטוס. כמובן שלא מיועד לניגון בו זמנית. - האם זה אפשרי ששני מקורות יהיו מחוברים בו זמנית ואוכל לבחור איזה מקור ינגן בכל עת? - המחיר הוא בסביבות ה400 שקלים. האם במחיר הזה קיימים רמקולים(שמיועדים למחשב\משחקים ולטלוויזיה) טובים יותר? תודה.

12. Started by ravnadal,

עברתי על כמה חנוית בארץ ובחו"ל ללא הצלחה אין במלאי באמזון

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  13. היי חברים, לפני שנה רכשתי עכבר MX Master 3, ולאחרונה התחילו להופיע סימנים מוזרים עליו (שנראים שומניים כאלה) אני משתמש במחשב לצרכי עבודה בלבד ועובד בסביבה נקייה. שניסיתי לנקות את זה, זה התחיל לקלף חלקים מהפלסטיק אז ירדתי מהרעיון. מעולם לא יצא לי לראות דבר כזה עם עכברים אחרים שהיו לי למישהו יש מושג איך מנקים את זה? או האם אפשר להחליף את הפאנל העליון של העכבר? צרפתי תמונות תודה!

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  14. Started by ProDeaN,

מחפש ציוד היקפי כגון:מקלדת גיימינג ואוזניות גיימינג (over-ear). שהמקלדת תעלה 0-200. שהאוזניות יעלו עד 0-150

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  15. אני צריך מחסניות דיו מסוג HP 178XL, מעוניין במולטי-פאק של כל ה4 צבעים אבל לא מוצא באיביי או בשום אתר אחר במחיר נורמלי (בארץ זה מעל 250 שקל). מצאתי באמזון אבל לא עושה משלוחים לארץ עזרתכם!

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  16. אני מתלבט בין הLogitech G15 לRazer Tarantula... התקציב שלי הוא 500 ש"ח ראיתי שיש לG15 מסך LCD אך זה באמת יתרון? איזה מקלדת יותר נוחה מבין השנים? איזה עושה הכי פחות בעיות? והאם הטרנטולה מוארת בחושך? בתודה, נבו.

• 7 תגובות
    • 807 צפיות
  17. הכל בכותרת בערך. הG5 שלי החליט שנמאס לו ועזב אותי. כרגע אני מחפש עכבר, בסביבות ה200 שקל (למרות שאפשר לחרוג בלי בעיה). הדרישה העיקרית היא עכבר גדול - עם עכברים 'פשוטים' של מיקרוסופט, לדוגמא (וLogitech באותה הזדמנות), אני בדרך כלל לא מסתדר, ואני מאמין שגם עם הרייזרים לא ממש - יש לי יד גדולה. חוץ מזה התרגלתי כבר לG5, שמבחינת עיצוב הוא אחד העכברים (אם לא ה-עכבר) שהכי נוח לי איתם. מה שמשאיר אותי, אלא אם מישהו יעיד אחרת (בעיקר מבחינת גודל, או נוחות עם יד גדולה) עם G5 וMX518. היעוד העיקרי הוא גיימינג (איך לא?), בעיקר משחקי FPS וRPG, ושימושים משרדיים כאלה ואחרים. ההבדל בין הG5 לMX518, נכון לעכשיו, לא נראה לי גדול, לא מבחינת מחיר או שום דבר אחר, כשל518 יש את ייתרון החיישן (שלי, אי…

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  18. Started by hichcock,

http://www.alfaspring.co.il/index.php?page=shop.product_details&category_id=&flypage=shop.flypage&product_id=1732&option=com_virtuemart&Itemid=1 מה דעתכם? שווה את הכסף? איך זה מתחבר למחשב? חשוב מאוד.... לא מצאתי שום דבר כתוב בנושא.

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  19. תודה מראש!!

• 7 תגובות
    • 807 צפיות
  20. מה קורה חבר'ה? קניתי לפטופ של DELL 1520 ואני מחפש עכבר טוב למשחקים בשבילו, עדיפות לאלחוטי עד 200 ש"ח ואם יש סט מתאים מקלדת ועכבר, אשמח להצעות עד 400 ש"ח

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  21. היי, מבקש המלצה לעכבר חוטי שיתאים לעבודה גם ביד ימין וגם שמאל. לא יודע אם הוא חייב להיות סימטרי לחלוטין,העיקר שיתאים לשתי הידיים. יש חיה כזו? אני לא משחק במשחקים ,הוא צריך להתאים לשימוש כללי. מידי פעם אני עורך תמונות בפוטושופ אז עדיין רצוי שיהיה מדוייק. תודה.

• 8 תגובות
    • 807 צפיות
  22. תקשיבו הרמקול שלי נדפק (yamaha yst-ms50) אם מישהו יודע אם אני יכול לקנות את ה yamaha האלה באיזשהי חנות בארץ אז אני אקנה אותם אם אין אותם כבר אז ככה: אני מחפש רמקולים בתקציב של 500 שקל שיתנו לי ביצועים כמו ה yamaha או יותר טובים. אני מבקש רמקול מחברה טובה ומוכרת, לא חייב להגיע ל500 שקל, אם יש רמקולים ברמה שאני מחפש ויותר זולים אז עדיף אותם... תודה !!

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  23. Started by eegg,

ראיתי בנועה את זה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4181

• 4 תגובות
    • 807 צפיות
  24. Started by J.a.C.k,

המחיר עד 400 שח ללא חריגות מהתקציב. אני מחפש איכות טובה אבל בהתאם למחיר (400שח). ומישהו יכול להסביר לי מה היא הטכנולוגיה של הדפסה טרמית? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 807 צפיות
  25. Started by ntl,

טוב אז ככה זה יש לי צורב HP8100 (כן, כן) ותמיד שאני צורב דיסק של 700 מגה (בד"כ הוא סוגר את הדיסק ולפעמים לא, אבל זה לא משנה בכלל....) - לאחר מכן הדיסק לא קריא בשום CDROM. עד היום לא הצלחתי לצרוב דיסק 700 אחד מסכן בצורב הזה, לא משנה באיזו תוכנה השתמשתי (ד"א, זה צורב X4) אני יודע שיש באתר CDR-INFO תוכנת FIRMWARE לצורב הזה (יש שם 1 או 2), אבל אני לא יודע אם זה יעזור... http://www.cdrinfo.com/Sections/Firmware/List_DriveVersions.asp?ListWhat=8100/8110 מישהו יודע אולי על בעיה שקיימת בצורב הזה עם דיסקים של 700 מגה (80 דקות) או אולי יכול להסתכל בתמיכה באתר של HP או ב-FIRMWARE שאמרתי ולהעזור לי?! אני נואש!!! :'(

• 3 תגובות
    • 807 צפיות

דיונים חדשים בפורומים