ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.. חשבתי על משהו שראיתי בכמה מקלדות שממש היה עוזר לי. חוגה לשליטה בווליום של המחשב, אני פשוט ממש אוהב נוחות ובמקלדת שלי הREZAR זה לא ממש נוח ללחוץ על שני כפתורים וככה להגביר ולהנמיך. מה גם שנתקלתי במשחקים כמו METRO 2033 שלא היה ניתן לשלוט בעוצמת הווליום בתוך המשחק. מישהו מכיר אולי כזו חוגה שניתן להזמין מאיבי למשל?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש את העכבר הבא: Microsoft Wireless Laser Mouse 8000 Mac/Win USB 4CH-00009 אשמח לקבל תגובות ממי שיש לו את העכבר, וכמובן הפנייה למאמרים ומבחנים אם יש כאלה לעכבר. תודה,
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מקלדת בחיבור USB, שלא תהיה יותר מדי ארוכה (אין לי הרבה מקום על השולחן). ושתהיה נוחה לשימוש רגיל וגם למשחקים, עם אפשרות ללחוץ על מספר מקשים בו זמנית (4, 5?) חיפשתי דגמים של לוג'יטק וחשבתי על: Classic Keyboard 200 שלא מאוד ארוכה, אבל אני לא יודע על כמה מקשים אפשר ללחוץ עליה בו זמנית ו Ultra-Flat Keyboard - בעלת מקשים בעלי פרופיל נמוך... אני לא בטוח אם זה יהיה נוח למשחקים? למישהו יש נסיון עם מקלדות אילו? אני חושב על המקלדת הזו משום שהיא קצרה ממקלדות רגילות, אבל אם היא לא תהיה נוחה למשחקים אז אלך על ה Classic Keyboard 200, או על מקלדת אחרת אם למישהו יש הצעות? ארצה גם קישורים לחנויות שמוכרות את שתי הדגמים שרשמתי, תודה.
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה לגבי מארז גדול עם הרבה מקום ראיתי את ה chieftec bravo ב KSP והוא נראה לי נחמד ביותר המפרט כרגע הוא: P4 2.4 1GB RAM 6800GT 2X120GB RAID0 1X80GB 1X30GB DVD CDRW המארז שאני מחפש צריך להיות TOOL-LESS מקום ל 4 HDD ומעלה עדיף גדול Full Tower קירור טוב בלי רעש של מכסחת דשא שמתפקדת כמכונית קארטינג... ;D ועם דלת קדמית ולצערי רק עד 400 ש"ח... אם מישהו מכיר מארז טוב שכזה אני אשמח לדעת הנה ביקורת על הBRAVO הנה תודה מראש
-
- 50 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspbiyalik&ca
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
של סרטים והאם יש אפשרות של הדבקת כתוביות יש חיבורים כאלה בחלק מהדי וי די שיצאו היום יש חיבורים כאלה בנפרד? בלי הדי וי די? תודה לכל העקונים
-
- 0 תגובות
- 987 צפיות
-
-
אני מחפש איפה אפשר להשיג בירושלים את הדברים האלה שעליהם מחברים את הלוח אם (המגביהים)
-
- 7 תגובות
- 612 צפיות
-
-
מישהו מכיר ויכול לפרסם לינקים ? רצוי בארה"ב ואם אפשר אז שיהיו כאלה שעושים משלוחים לארץ. תודה
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
מקסימום תל אביב. אם אסור לפרסם חנויות (לא זוכר כבר מה החוקים אומרים), אז כמובן אשמח להודעה פרטית. תודה.
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
חנות חוץ מנעה!(הם מקבלים את המארזים רק ב10.2?)
-
- 14 תגובות
- 955 צפיות
-
-
http://www.hifiheadphones.co.uk/sennheiser-hd435-detachable-replacement-cable-300cm-515261-prodid-2269.html זה הכבל, אני צריך חנות בארץ שמוכרת אותו או חנות אמינה בחו"ל תודה לעוזרים לכבל יש שני יציאות, אחת למחשב והשניי מתחברת לאוזניות ויש לו ווסט ווליום כמו בתמונה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
AOpen Case: H700 מדגמי B או C (אני מעדיף B) עריכה: אבל בכל אופן לא A כי הוא לבן ואני מחפש שחור.. תודה.
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש בארץ חנות שמוכרת את המוצרים של Razer במחיר נורמאלי? מישו כאן פעם הזמין מ-Razer ויודע כמה עולה משלוח שלהם?
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מארז חדש בתקציב של עד 500 שקל בערך רציתי לקנות את אחד המארזים של CHieftec בשחור לדוגמא מפה : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_339&products_id=1939 אבל רשום שאין להם אותו במלאי ואם אני לא טועה הם לא הולכים להביא עוד כאלה ואני לא מוצא חנויות אחרות שמוכרות את המארז הזה בשחור אולי אתם מכירים חנויות אפילו מחו''ל שעושות הזמנות לארץ במחיר סביר שמוכרות את המארז הזה ? ראיתי את המארזים של supertalent : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_837&products_id=4145 או למשל היותר זולים ב KSP שהם דומים למארזים של chiftec אבל הם באים עם מאוורר בצד ועם חלון ואני לא רוצה מאוורר בצד או חלון אז אני צריך שתעזרו לי למצוא את המארזי…
-
- 6 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אלהן לכולם. נתקלתי לאחרונה במצב מוזר, שאני לא מוצא חנות שמוכרת את הפד. חנויות שמכרו אותו, הוא נעלם להם מהאתר. אצל חנויות אחרות שניסיתי אין אותו במלאי. אני מפספס פה משהו? יש מחליף לדגם? הפסיקו לייצר את הדגם? בקיצור אני מחפש איפה ניתן לקנות את הפד באזור המרכז רצוי גוש דן. נ.ב הוא גם נעלם מזאפ.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מדבר עם החיבור לפני הPS2, החיבור בצורת הVGA או החיבור הדמוי PS2 רק יותר גדול. אני צריך שנאי מUSB/PS2 לחיבורים האלה. ביררתי בכמה חנויות אבל אין, מישהו פה אולי מכיר חנות בצפון שכן מוכרת כזה ציוד? גם משומש? אולי אפילו לא שנאי, גם עכבר ומקלדת במצב טוב. תודה.
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
פעם ראשונה שאני צריך לרכוש למדפסת זאת טונר. זאת מדפסת לייזר לפי הבנתי. שחור לבן. האם יש מקום מומלץ (כמובן -במחיר) שבו אוכל לרכוש טונר עבור מדפסת זאת? samsung ml-3710nd תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי לפני 10 חודשים מדפסת לייזר XEROX 3120, ואני ממש מרוצה... הטיונר במצב חיסכון הדפיס 3400 דפים ולא לא נגמר. אבל קסם הולך להיגמר, ואני צריך לקנות טיונר חדש - אני מחפש הצעות איפה אפשר לקנות בזול (עדיף לא באינטרנט)? * אני יודע שבאופיס דיפו מוכרים בערך ב 450 ש"ח (המחיר הרשמי 500 ש"ח) האם אתם מכירים טיונר חלופי יותר זול (אז עדיף)? ושמעתי משהו על למלא את מיכל טיונר, איך האפשרות הזאת ? איפה עושים את זה? וכמה זה עולה? (לא אכפת לי לנסות) ** אגב לדגמים כמו 3110 של XEROX יש טיונר חלופי בערך ב 300 ש"ח לפני זיכוי על מיכל (בערך 30 ש"ח) - מי שמחפש ישאיר הודעה
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אני משתמש ב G700s של לוג'יטק יותר מעשר שנים וזה העכבר השני שלי מאותו דגם. העכבר כשלעצמו מצויין (למעט הסוללה הנטענת המג'וייפת שמגיעה איתו) מבחינת שימושים אבל הסוויטיצ'ים איתם הוא מגיע דפוקים והכפתורים העליוניים (מקשי עכבר ימני ושמאלי) מתחילים להתקלקל כל חמש-שש שנים. לפני שנה הם התחיל לעשות בעייות (לחיצה כפולה, הפסקת לחיצה שהכפתור לחוץ וכו') אבל הם נעלמו אבל בשבוע האחרון הן חזרו וזה מטריף אותי... את העכבר הקודם (G700) שסבל מאותה בעייה ניסיתי לתקן לבד לפי סרטונים מהיוטיוב עם מעבדת האלקטרוניקה שהייתה לי בעבודה, התיקון אמנם הצליח אבל משהו נדפק באופטיקה של העכבר והוא לא זז נכון. קשה מאוד להשיג עכבר כזה חדש והוא עולה יותר מאלפייה כך שאני מעדיף שיתוקן. מישהו מכיר מעבדה …
-
- 12 תגובות
- 3.4k צפיות
- 3 followers
-
-
אהלן, יש לי Windows 10. לאחרונה חיברתי אליו מדפסת hp LaserJet 1012. אין לה דרייבר ל10, וגם לא ל8. את הדרייבר של 7 הוא לא נותן להוריד. המדפסת ישנה (שנת הוצאה לשוק 2004), אך עובדת ובמצב מעולה. המחשב מזהה אותה ואת הדגם שלה, אך בתוך view or add printers הוא כותב אותה תחת הקטגוריה Unspecified. מישהו ניסה או יודע איך אפשר בכל זאת לגרום למדפסת לעבוד? להוריד דרייבר של מדפסת אחרת, להוריד דרייבר של אותה המדפסת של מערכת הפעלה ישנה יותר? כל רעיון יתקבל בברכה, אני חדור מטרה ומוכן להשקיע זמן רב כדי שהמאמץ יניב פרי תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היה לי G7 ארבע שנים והוא היה מצויין! ממש נהניתי לשחק איתו - עכבר קל משקל, אלחוטי, מדוייק, וכשנגמרת הסוללה ניתן להחליף לאחרת ולטעון במקביל. למרבה הצער העכבר הגיע לסוף ימיו, ולמרבה הצער נראה שכבר לא מוכרים אותו ולא מייצרים אותו. אני מחפש המלצה לעכבר שיחליף אותו. למעלה כבר כתבתי מה חשוב, והנה מה שלא חשוב: לא צריך כפתורי שינוי DPI ולא צריך כפתורים "משוגעים" (אחורה, קדימה, חיפוש באינטרנט, וכו'). כל עוד יש את 3 הכפתורים הרגילים + גלגלת זה מספיק. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחרי 10+ שנים הmx500 שלי התחיל לזייף, הקליק השמאלי מגיב פעם בכמה לחיצות. האחיזה של היא fingertip. מה שאני מחפש זה לא דווקא העכבר הכי טוב שיש, אלה יחס ביצועים/עלות מקסימלי. קחו בחשבון שהmx500 היה עכבר ישן אבל הוא סיפק את כל הדרישות שלי. מה שאני מחפש בעכבר זה שיהיה לו כפתורי back+forward, ושיהיה עם חוט (לא סובל עכברים אלחוטיים). השימוש שלי בעכבר הוא רק למשחקי FPS או משהו שדורש דיוק+מהירות. ליום יום יש לי עכבר ארגונומי שהחיסרון שלו שהוא לא מתאים למשחקי FPS. ראיתי שיש עכברים סיניים די זולים אבל הם לא רעים בכלל, לדוגמא: http://www.amazon.com/Redragon-M601-CENTROPHORUS-2000-Buttons-Switches/dp/B00HTK1NCS/ref=sr_1_6?ie=UTF8&qid=1427615873&sr=8-6&keywords=mouse http:…
-
- 26 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לוח ציור אלקטרוני. ראיתי הרבה דגמים (חלקם של חברת GENIUS) ואני פשוט לא מבין בזה... מישהו יכול לכוון אותי לדגם טוב ומומלץ ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך חיבור DVI עם פינים מלא שיכול לספק את המקסימום. יש לכם רעיונות כגון אחד כזה? http://exp.shopy.co.il/products/106662 בחנות קרובה יותר שלא צריך הזמנה, סביבות רמת גן או ת"א. במחיר שפוי כמובן. הכבל כעיקרון נקרא 24+1 פינים במקום 18+1. ש 18+1 הוא כאמור SINGEL LINK ו ה 24+1 הוא DUAL.
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אני מחפש כבל ... מ PCMCIA ל MINIPCI מישהו יודע איפה ניתן לרכוש? מישהו יכול לתת לי לינק לחיווט הפנימי שלו?
-
- 5 תגובות
- 829 צפיות
-