עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by dj football,

שלום טוב, אז ככה, אבא שלי מחר טס לחו"ל, אז ביקשתי ממנו שיקנה לי שם כמה דברים, ואחד הדברים שביקשתי ממנו הוא עכבר. טוב בכל מקרה, אני מתלבט בין 3 עברים ה MX 510, הרייזורבאק וה MX 518 החדש. בקשר ל MX 510 אני יודע הרבה, ודיי יודע מה הוא שווה, אבל הקשר לשניים האחרים אני לא ממש יודע, ולא יודע מה הם ביחס אליו, ואיך הם ביחס של מחיר לביצועים... אז בבקשה תמליצו לי על העכבר הטוב מבין ה3 האפשריות שציינתי פה...ואני גם אשמח אם תציינו מכירים מוערכים שלהם...ואני רוצה להבהיר שזה יקנה בחו"ל... :-* תודה.

• 10 תגובות
    • 831 צפיות
  2. Started by asta,

ישנה בעייה מכנית במנגנון הפתיחה של המגש בכונן האופטי ( שכבר איננו נימצא יותר באחריות) אני חושב שאני יכול באופן עצמאי לפתור את הבעייה , בתנאי שאוכל לראות את המנגנון בזמן שהוא עובד ,על מנת לאתר את התקלה . השאלה היא האם הדבקה (בזמן שהכונן אינו מחובר לחשמל ,כמובן) של איזולירבנד שחור של חשמלאים על גבי עינית הלייזר , מספקת על מנת שלא תיגרם נזק לראייה כתוצאה מקרינת הלייזר ,כשאני אחבר אותו לחשמל

• 7 תגובות
    • 830 צפיות
  3. Started by shlom_eminob,

בס"ד שלום אנשים אני רוצה לדעת אם אם זה משנה לקנות כבל מאריך של 2 מטר או של 5 מטר או שזה פוגע בביצועים, אני לא יודע איך USB עובד בטורים שולח פקג' וממתין או הוא יכול לשלוח כמה פקג'ים אחד אחרי השני. ואם הכבל המאריך אמור לתמוך ב-USB 2 או שאין דבר כזה?

4. שלום, אני מעוניין במקלדת שקטה, ארגונומית ומוארת (לא חייב בצבעים) ועכבר איכותיים למשחקים ועבודה. עד כה השתמשתי רק במקלדות רגילות ואני מסתדר איתן גם במשחקים, אני לא יודע עד כמה ערך מוסף המכנית תיתן לי (אני לא גיימר תחרותי) במקור חשבתי על מקלדת ועכבר משולבים אך לא איכפת לי שיהיה בנפרד. מה דעתכם על סט המקלדת ועכבר של לוגיטק MK850 ? תודה מראש.

• אהבתי!
    • 2 תגובות
    • 830 צפיות
  5. איך המקלדת הספציפית למשחקים כבדים (פעולה)? http://www.netshops.co.il/product.asp?productid=2148 ובכלל איך הביצועים (זמני תגובה וכו') של מקלדות אלחוטיות? יש מבצע בבאג רק היום ומחר מחיר לאחר הנחה = 723 ש"ח. בתודה מראש,

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  6. אז ככה המקלדת שלי Logitech Media KEyboard יש לה מקש רווח ממש קפיץ או הרבה מן המקלדות בשוק אבל מה שקורה כשני מאזין למוזיקה וכאלה.. המקש רווח קופץ ושומעים אותו באופן מציק כזה ברקע אז אני מחפש מקלדת עד300 ש"ח שהמקש רווח שלה "חזק" בתודה, דור

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  7. מישהו יודע מה ההבדל בין TRACK PAD ל- TOUCH PAD במחשבים ניידים ?

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  8. שלום לכולם אני מתקשה לדעת איזה סוג של סורק לקחת UMAX Astra Slim או MUSTEK 1200UB UMAX Astra Slim מאפיינים: רזולוציה אופטית: 600x1200dpi רזולוציה מקסימלית : 9600x9600dpi שטח סריקה מירבי: 21.6X29.7 ס"מ עומק צבע: 48 סיביות סוג חיבור למחשב: USB הסורק הדק ביותר ללא צורך בחיבור לחשמל MUSTEK 1200UB מאפניינים: רזולוציה אופטית: 600x1200 DPI רזולוציה מקסימלית : 19,200 DPI ב 36 / 48 BIT (טריליוני צבעים) לבעלי מחשב עם חיבור USB *הם באותו מחיר ואין לי שמץ מה לקחת איזה יצרן עדיף לקחת מה אתם ממלצים לי? גם מתוך נסיון אישי שלכם. אני מתחרט כי יש לי סורק ישן שכבר לא עובד אצלי במחשב החדש והיה לו רזולוציה נמוכה בהרבה משתי אלה והספיק לי מאוד לסרוק תמונות באיכות , הסורק הראשון UMAX אהבת…

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  9. Started by KnO3,

ה officejet 4500 שלי מסרבת להדפיס כל מסמך מלבד דף בדיקה ישירות מהדריבר של HP. כל מסמך מכל תוכנה אחרת לא נשלח לspooler ונמחק ממנו אחרי שנייה, בלי להיות מודפס. ניסיתי למחוק את הדריבר ולהתקין מחדש, להריץ את הtroubleshoot של מייקרוסופט, הדוקטור של HP, שום דבר לא עזר. הסורק במדפסת דווקא עובד טוב. אשמח לעזרה ???

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  10. Started by BONO,

הזמנתי תמארז Thermaltake Highest Xaser III V2000A Super Tower Case ואני צריך עזרה איך להרכיב תמחשב בתוכו אני יודע להרכיב מחשב אבל נראה לי שבמארז הזה יש עוד כמה דברים שיהיו חדשים בשבילי (כמו מאווררים אף פעם לא היו לי) יש לי לוח אם Giga-Byte GA-7vaxp אחת מהשאלות זה איזה כבל צריך לחבר ללוח אם איפה שרשום Sys fan אני יודע מה זה אומר אבל יש איזה 7 מאווררים איך מחברים את זה? מישהו יכול לעזור לי בטלפון או באי סי קיו או בפורום או בטלפתיה משהו?

• 5 תגובות
    • 830 צפיות
  11. Started by kobibo,

אנא עזרתכם במארז טוב שיהיה מרווח מספיק עם איוורור טוב ואם אפשר גם עם ספק טוב שידע להחזיק מערכת טובה למשחקים. תקציב בסביבות 600 ש"ח .

• 10 תגובות
    • 830 צפיות
  12. Started by Artemis Entreri,

שלום, היכן ניתן יכול למצוא את Xerox phaser 3428N במחיר הזול ? אודה לכם אם תפנו אותי ללינוקים של חנויות תודה !

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  13. אפשר המלצות למוצרים שיתאימו לזה מ-ebay כי יש לי הרגשה שבארץ דברים כאלו לא זולים. אנחנו צריכות לחבר מחשב אחד עם שני מסכים זהים כאמור תודה לעוזרים

14. היי, חברים המליצו לי על הפורום הזה לכן החלטתי להתייעץ איתכם בנוגע למסך ורמקולים חדשים. התקציב שלי הוא משו כמו 1400 שקל כרגע. יש לי את הציוד הנ"ל הכרטיס מסך שלי הוא HD5850 1GB מסך- samsung 2243ewx רמקולים-Altec lansing vs2621 עכשיו הקטע הוא כזה אני מתלבט אם להחליף מסך מכיוון שהמסך שנמצא אצלי כרגע נמצא במצב טוב וללא בעיות אבל הוא נמאס עלי והטכנולוגיה שלו דיי מיושנת (פאנל TN, רזולוציה של 1680X1050 וכו') בנוסף אני רוצה לחבר את המסך לממיר ואין באפשרותי לבצע זאת לדעתי, הרמקולים לעומת זאת נהרסו וכבר לא עובדים בצורה טובה לכן אותם חובה להחליף (התקציב שברצוני להשקיע הוא משו כמו 400 ש"ח) שיהיו 2.1. השאלה היא אם אתם הייתם במקומי הייתם מוציאים עכשיו בסביבות ה1000 שקל בשביל מסך חדש? (א…

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  15. אני צריך חוות דעת על מארז הבא :Chieftec Mesh Medi-Tower Black / Black / Silver (No PSU) אני צריך לדעת האם הוא טוב בקירור ושקט מספיק למפרט הבא : מעבד : אינטל D930 (החלק החשוב שאמרו שצריך עוד קירור בשבילו) לוח אם : של גיגהביט אני לא יודע בדיוק את הדגם משהו GI9... זיכרון : DDR II 256 מ"ב 533 מג"ץ כרטיס מסך : NVIDIA GeForce 7600GS חוץ מזה אני רוצה שתתנו לי מידע על המארז אם הוא טוב בכלליות אם כדאי לקחת אותו או אם כדאי לקחת משהו אחר וגם אני רוצה לדעת איזה מאווררים יש לו והאם הם מספקים מספיק קירור בשביל המעבד פנטיום D930 כי תמיד שאומרים מתי שקונים מעבדי אינטל צריך עוד קירור כי אין להם מספיק קירור ואני רוצה להיות בטוח שיש למארז הזה מספיק קירור אז בבקשה תגידו לי אם יש לו מספיק קי…

• 5 תגובות
    • 830 צפיות
  16. Started by yakir8,

שלום אני מחפש עכבר למשחקים בעיקר עד 300 שקל חשבתי על הG5, לפי הביקרות באתר הוא נישמע מצוין. וskypc ראיתי שהם מוכרים את הG5 בעיצור החדש יש הבדל באחיזה? הוא שזה רק שהוסיפו עוד כפתור לקדימה ואחורה בדפדפן(לפי התמונות) ואת הצבע שלו.... http://skypc.co.il/pl_product~910-000094~19~0.htm ויש המלצות אחרות? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 830 צפיות
  17. היי מחפש רמקולים איכותיים למחשב, בעיקר למוסיקה ומשחקים, שיהיו בלוטוס, עם כמה שפחות חוטים. תקציב עד 500 שח, תודה.

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  18. אני רוצה לקנות מארז מחשב שיהיה גם יפה .. שהעיצוב שלו יהיה יפה עם אורות כזה.. וגם שיהיה לו כמה שיותר מאווררים כדי לקרר את המארז.. ובמחיר של עד 500 שקל ... תמליצו על משו טוב ... תודה מראש אחים שליי

• 14 תגובות
    • 830 צפיות
  19. שלום, אני מעוניין בהמלצה למדפסת לייזר(שחור לבן) או הזרקת דיו בתקציב של 300-400 השימוש במדפסת הוא בעיקר להדפסת מודעות ומסמכים מWORD . רצוי מדפסת לייזר זולה עם טונר זול. תודה.

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  20. Started by aviram20,

היי חברה כולם מכירים את מהשטח הקטן בלפטופים למנניהם שהוא בעצם העכבר ... אני ממש צריך אחד כזה... יש דבר כזה למכירה בנפרד? בחיבור USB או משהו כזה...

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  21. Started by Vatos-Locos,

בדקתי כמה עולה כבל לפלאפון שלי, אמרו לי בסביבות ה 250 שקל אני גם מחליף כל הזמן פלאפונים והחלטתי שיותר עדיף אם אני יקנה פשוט מתאם לאינפרה אדום.. ככה זה יצא יותר אפקטיבי ושימושי... עכשיו, אני מאוד מפחד בעניין של מוצרי USB כי הזיכרון דיסק און קיי האחרון שהכנסתי שרף לי את הלוח.. אחרי 3 חודשים שעבד מצויין אז ככה שאם אני הולך עכשיו על משהו אני רוצה ללכת על משהו איכותי ואמין שהסבירות שיעשה לי נזק כזה או אחר נמוך עד מאוד מה אתם ממליצים ?

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  22. Started by ravid,

היי לכולם, אני קונה מחר עכבר וצורב ואני צריך המלצות. אז בנוגע לעכבר חשבתי על mx300 שהוא עכבר מצויין ומלבד כמה כפתוריים אין הבדל איתו עם ה mx500 http://www.pch.co.il/docs/pd1805355765.htm ובנוגע לצורב אני לא יודע מה עדיף אבל לפי הזכור לי אתם ממליצים את זה בדרך כלל http://www.pch.co.il/docs/pd1269512737.htm אז יש הצעות לשיפור בדגמים האלו? בנוגע לעכבר חשוב לי המהירות במשחקים אז אני לא רוצה אלחוטי (sof2...) והצורב הנ"ל לא נראה לי משהו,לחבר שלי הוא עושה רעש והחברה לא מפורסמת כל-כך אז אני פתוח להצעות...

• 10 תגובות
    • 830 צפיות
  23. הי, יש לי מחשב נייד Lenovo ThinkPad L14 עם חיבור HDMI וחיבור Type-C לתחנת עגינה. אני מעוניין לחבר 2 מסכים. מסך אחד 24" 1920*1080 (Dell P2419H) את השני לא קיבלתי עדיין, כנראה יהיה 22" ואין לי פרטים על הרזולוציה (אני מניח שיהיה ברמה דומה לראשון) אשמח לרעיונות לא יקרים מידי (עדיף פתרונות שיכללו גם חיבורי USB עבור מקלדת, עכבר וכד'). תודה רבה.

24. Started by chadash,

נכון שזה לא דגם חד אבל איך היא באופן כללי.

• 5 תגובות
    • 830 צפיות
  25. Started by gal1,

אני צריך המצלמה למארז טוב ויפההה היופי יותר חשוב לי ןחשוב לי שיהיה לו חלון שיהיה בצבע ושיהיה יפה בקיצר התקציב שלי 450 שקל חשבתי על אחד המארזים מ 3 המארזים של רידמקס מאתר פי סי קול

• 8 תגובות
    • 829 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.