ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
יש לי ול YOAV ויכוח תמידי על הספקים של SPIRE שמוכרים ב KSP במחירים סבירים.לפי מה שראיתי,הספקים אמורים לעשות את העבודה ושווים את הכסף. מה דעתכם?
-
- 7 תגובות
- 863 צפיות
-
-
יש לי logitech mouseman optical cordless עזבו למה אבל כלנית מחליפים לי לעכבר חוטי אני יכול לבחור בין הדיואל אופטיקל ל mx500 מה יותר כדאי ? עריכת המודר: כותרת.
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
יש לי מקלדת טובה PS2 אבל הבעיה איפה שאמור להתחבר ה PS2 יש בעיה במחשב אז אני רוצה להפוך את המקלדת ל USB אין משהו כזה כי לעכברים יש אז אני צריך PS2 אל USB
-
- 4 תגובות
- 863 צפיות
-
-
CPU - Intel Core i7 6700K @ 4.00GHz Skylake 14nm Technology RAM - 8,00GB Single-Channel DDR3 @ 797MHz (9-9-9-28) Motherboard - ASUSTeK COMPUTER INC. H110M-K D3 (LGA1151) Graphics - 4095MB NVIDIA GeForce GTX 960 (MSI) Storage - 20MB PS3109S9 (SATA) 931GB Seagate ST1000DM003-1SB10C (SATA ) Optical Drives - TSSTcorp CDDVDW SH-224DB Audio - Realtek High Definition Audio
-
- 0 תגובות
- 862 צפיות
-
-
3M Ergonomic Optical Mouse EM500 [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 862 צפיות
-
-
שלום לכולכם, יש לי בעיה מוזרה או אני חושב שיש לי בעיה מוזרה וזה קשור לעכבר. חיברתי אותו מהPS2 פורט לUSB פורט, עכשיו זה לא עזר לי משום מה בחלק מהמשחקים כגון UT2004,Quake4 ב35-40 FPS יש לי לאג עכבר וגם לעיתים ב60FPS זה מסתובב חלק מאוד, אבל לא מהר מאוד כמו שהוא צריך להיות(קשה להסביר את זה). אם למישהו היה או יש MX510 ויש או היה לאג, או אם אפילו אין איך להגדיר אותו הכי טוב?
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אני קונה מחשב נייד פנטיום 1 אני רוצה לשדרג אותו לפנטיום 3/2 עכשיו, מה אני צריך לקנות כדי לשדרג אותו? (לא טרייד אין-לשדרג) הבנתי שצריך לקנות מעבד , צריך לקנות עוד משהו?
-
- 4 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה למדפסת 4 ב-1. עדיפות ללייזר. תודה
-
- 7 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום אני רוצה שתכוונו אותי לאיזה מכשיר יתאים לצרכים שלי? מה ההבדל בין המכשירים שהבאתי בקישור מה יותר טוב מה יותר מומלץ? הצרכים שלי זה בעיקר להשתמש עם הgps בשטח ובכביש וכל מה שמסביב לשמוע mp3 וכד' http://www.mono1.co.il/Product.asp?Pid=00169&Cat2Cat1ID=23&Cat2ID=165&aff=Zap http://www.mono1.co.il/Product.asp?Pid=168168&Cat2Cat1ID=23&Cat2ID=165&aff=Zap http://www.yardenpc.co.il/product.asp?productid=2089 http://www.bnc-il.com/bnc/inter.asp?page=productD&PID=229&dealer=10
-
- 3 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אהלן, חבר'ה . מחפש אוזניות, וצריך את העזרה שלכם. המטרה העיקרית היא לגיימינג, אבל גם כדי שאני אוכל להשתמש בהן למוסיקה לדוגמא. הן צריכות להיות בעלות מיקרופון ונוחות ברמה סבירה (אין לי אוזניים גדולות כ"כ, אבל האוזניות הנוכחיות שלי נורא לוחצות ומציקות לאורך זמן). בגלל שאני לא רוצה לעבור את טווח ה-300 ש"ח כי אני לא משחק יותר מדי, אני רוצה ללכת על הSteelSeries Siberia V2, אבל יש לי כמה שאלות לגביהן: אני משתמש בכרטיס קול חיצוני, אז כמה דברים : א' - האוזניות הנוכחיות שלי תפקדו ככרטיס הקול של עצמן. זאת אומרת שחיברתי ל-USB ומיד הן עבדו בלי קשר לכרטיס קול של המחשב. האם גם בסבריה זה אותו הדבר? ב' - איזה חיבור יש להן? במידה ולא USB, האם תהיה לי אפשרות להשתמש במתאם PL קטן לגדול (ל…
-
- 3 תגובות
- 862 צפיות
-
-
מחפש סט מקלדת+עכבר אלחוטי עבור מחושב קולנוע ביתי (משמש לכתיבת מסמכים, צפייה בטלויזיה וקצת משחקים). עד היום היה לי microsoft entertainment 7000 והייתי מאד מרוצה ממנה (טווח קליטה מדהים. אין בעיות הקלדה ואפילו אפשר לשחק איתה משחקים ברמה סבירה). העכבר התקלקל ואין אפשרות להחליף אותו (היא באחריות אבל מיקרוסופט כבר לא מייצרים אותה) אז קיבלתי זיכוי של 700 ש"ח. לכן אני מחפש סט שיש לו קליטה מאד טובה (הבנתי שסט bluetooth עדיף בגלל קליטה יותר טובה). ממה שקראתי להמון סטים יש בעיות קליטה אבל הסט Logitech Cordless Desktop MX5500 Laser USB RETIAL (שהוא יקר מאד) עומד בדרישות. קיוויתי למצוא משהו במחיר שפוי יותר. תודה לכל העונים
-
- 0 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אז כמו שכתוב בכותרת, סט אלחוטי, התקציב הוא 500שח בערך, אבל אני מוכן לחרוג אם זה שווה את זה. מה שחשוב לי בעיקר בסט, זה קודם כל שימוש לגיימינג. ככה שחשוב לי שהעכבר יהיה מאוד מדוייק ולא "יגמגם" פתאום באמצע משחקים או אפילו סתם בעבודה רגילה על המחשב. העכבר לא חייב להיות משהו מקצועי בטירוף שמדייק במיליונית הפיקסל, אלא שפשוט "יעשה את העבודה כמו שצריך". כרגע אני עובד עם עכבר G5 ואני מעדיף לפחות לא לרדת באיכות. דבר נוסף זה עדיפות לעכבר נטען בלי צורך להחליף בטריות, וכמה שיותר חיי בטריה בלי צורך להטעין כל חצי שעה. לגבי מקלדת אין לי שום דרישות מיוחדות, אני לא צריך גימיקים או מיליון כפתורים מיוחדים, רק שתעבוד כמו שצריך בלי בעיות, וכמובן עדיפות לחיי בטריה כמה שיותר ארוכים. כרגע אני מש…
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
היי, אני מחפש את המקלדת הסקסית הזאת http://www.enermax.com.tw/english/product_peripherals_detail.asp?PrID=84 מאיפה משיגים ? תודה
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום. אני צריך למצוא לאמא שלי (בשביל מצגות ופרזנטציות וכו') עכבר עם טווח קליטה גדול בשביל הנייד שלה. הבנתי שאלה שמבוססים על BT יכולים להגיע לטווח יותר גדול מהמקובל. אשמח אם תוכלו לעזור לי בזה, תודה מראש לעונים!
-
- 4 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אנא נמקו את תשובתכם. בשימושי GAMER השוואה בין הדגמים GAMECOM777 יתרונות-(3) *סראונד 5.1 *כרטיס קול חיצוני *מיקרופון מעולה חסרונות-(3) *גודולות ומחממות את האוזן (מניסיון!) *לא טובות למוזיקה *לא נוחות (דורשות התרגלות) STEELSERIES SISIBERIA יתרונות-(3) *סראונד 2.1 המאתים לסרטים ומוזיקה *ניתן לחבר כרטיס קול חיצוני *מיקרופון נשלף ובידוד קול מדהים חסרונות-(3) *כטריס קול חיצוני עולה כמעט כמו אוזניה חדשה *לא מגיעה עם כרטיס קול חיצוני *מיקרופון קצר (יחסית) אז במה הנכם בוחרים? אני בוחר בSS V2. וכעת אני שמח לבשר שיהיה לי יותר זמן לפורום שעקבות התפטרותי מתפקידי (מפקח קטגורית חומרה בFXP). שבת שלום
-
- 0 תגובות
- 862 צפיות
-
-
קנית תעכבר g5 פשוט תענוג. הוא עובד נפלא ונח לשימוש.
-
- 5 תגובות
- 862 צפיות
-
-
לפני כשבוע הזמנתי את המחשב החדש שלי מפנדה,...: Bundle: AMD Athlon XP 1900 + MSI KT3 ULTRA-ARU + CORSAIR XMS256 MB 3000DDR MSI GeForce4 Ti4200 64MB WD 80GB 7200RPM 8 MB Cache special version CDRW: Liteon 32x12x40 Case: Chieftec Dragon AH-01SL Aluminum Case Silver Power Supply: Tsunami 350 Watt Thermal Take Volcano 7 Plus ALPS Floppy 1.44 אז ככה, את הכל הם יוכלו לספק.. ולא תהיה בעיה (ייקח עוד איזה שבוע עד שהלוח והכרטיס מסך יגיעו לארץ... אבל.. חפיף)... חוץ.. מהמארז (שיגיע אליהם עוד אחד כזה רק עוד איזה חודש, ואין מצב שאני מחכה חודש). אני מחפש מארז שיהיה כמה שיותר היי טקי/יפה/מקורר - אך בו זמנית ייכנס לי לספריה (מה שמגביל אותי לגובה של בערך 47 סנטימטר של המארז) - בגלל כל הסיבו…
-
- 7 תגובות
- 862 צפיות
-
-
קדימה אנשים אני חייב המלצה...
-
- 3 תגובות
- 862 צפיות
-
-
-
האם הוא מתאים גם ל-PC רגיל כי לפי מה שהבנתי הוא למחשבים ניידים (אהבה ממבט ראשון)
-
- 1 תגובה
- 862 צפיות
-
-
שיש להם מאווררים שקטים למעבדי AMD (שתומכים עד 2100+ ובטח בעתיד ייתמכו ביותר) עם עוצמה של 27 דציבילים..... מאווררים שקטים. מי היבואן שלהם... יהיה טוב להביא מאוורר עם עוצמת רעש נורמלית. (זה לא מאוורר לOC..... רק 3500 סיבובים, אבל עדיין....)
-
- 7 תגובות
- 862 צפיות
-
-
בחנויות המארז הזה מופיע כ'מיני', אבל באתר החברה הוא מופיע כ'מידי' זה המארז באתר החברה http://www.hec-group.com.tw/product/product_b.asp?id=10 אפשר לראות שהוא מופיע שם כ'מידי'. המידות שלו הן 43x42x19.7. אז זה מיני או מידי? אני מתכוון לקנות לוח אם neo2 platinum. האם הוא מתאים?
-
- 4 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום, מחפש עכבר ומקלדת לטובת גיימינג. מעדיף ששניהם יהיו חוטיים אבל במידה וניתן עכבר אלחוטי (עם מטען/תחנת עגינה) זה יהיה מצויין. תקציב לשניהם ביחד עד 600 שח. שבוע טוב.
-
- 1 תגובה
- 862 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הMX REVOLUTION זה עכבר טוב (כמובן אחרי שירד המחיר המופרז שלו למשו סביר יותר)? כמה כפתורים יש לו חוץ מה השתיים שיש בצד?
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
ניסיתי בתוכנה everest אבל לא היה רשום בה אם זה USB2... ד.א יש במחשב שמונה USB :שני חיבורים מקדימה,ארבעה מאחורה בלוח אם ועוד 2 שכנראה הוסיפו שהם נמצאים כמו כרטיס כזה והם לא כברירת מחדל של לוח האם
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-