עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by gab1234,

קניתי מחשב חדש (תתחדש לי )... AMD 64 3200 EPOX 8KDAJ3 SAMSUNG 512 DDR 400 MSI RADEON 9800 PRO NEC 3500A DVD-R LITEON DVD X16 HP OFFICEJET 5510 HYUNDAI Q17S LCD-TFT וכול זה במארז - HEC 6A19 ... אבל , לא חשבתי בכלל על להחליף ספק ...? זה מאוד קריטי ? אני לא יצליח לעבוד או להריץ משחקים ? תענו לי כי אני קצת מודאג !!! :(

• 9 תגובות
    • 809 צפיות
  2. Started by Boomer,

למישהו יש ניסיון עם העכבר הזה? האם הוא טוב? יש איזה הבדל טכני בינו לבין ה-MX310 מלבד לחצני ה-Back/Forward?

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  3. Started by kuBBia,

מישהו שמע על דבר כזה? עם מקשים יותר גדולים ואותיות יותר גדולות...נראה לכם שיש כזה דבר במחיר סביר[עד 200 שקל]?

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  4. אז ככה המקלדת שלי Logitech Media KEyboard יש לה מקש רווח ממש קפיץ או הרבה מן המקלדות בשוק אבל מה שקורה כשני מאזין למוזיקה וכאלה.. המקש רווח קופץ ושומעים אותו באופן מציק כזה ברקע אז אני מחפש מקלדת עד300 ש"ח שהמקש רווח שלה "חזק" בתודה, דור

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  5. http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=11200 מחיר מגוחך לדעתי, הדבר הזה (שקיבל ביקורות מצויינות אגב) עולה כמו 3 מקלדות, ויותר מה-Z BOARD. נראה נוח וכיפי, קצת מיותר, אבל רק אם זה היה עולה שליש - הייתי שוקל קניה של זה.

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  6. Started by Alexkmr,

אני רוצה להתחדש בעכבר חדש, ומחר אני רוצה לנסוע ולקנות את MX518, אבל ראיתי שכתוב: "Logitech MX518 Gaming Grade RETAIL" מה זה אומר?

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  7. שלום, חלק מהמקשים במקלדת נ"ל עושים 2 פעולות לפעמים, למשל הקאפס לוק גם כותב +, או שלחיצה על אות אחת כותבת 2 אותיות, או ששינוי שפה (ALT+SHIFT) פותח את הדפדפן... איך מסדרים את זה? התקנתי את דיסק הדרייברים שבא איתה, מקשי קיצור הדרך והפייבוריטס עובדים כמו שצריך. פשוט בלתי אפשרי לכתוב איתה ככה. וזה מחובר ל USB. תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 809 צפיות
  8. למדפסת באיכות די גבוהה.. לא צריך משולבת... שתיהיה לה אפשרות להדפיס על דיסקים... באיכות די גבוהה.. (אני מדבר על מתקן כזה מיוחד שמכניסים בו את הדיסק המיוחד וזה מדפיס עליו..|)

• 5 תגובות
    • 809 צפיות
  9. Started by MDK,

היי נשבר לי אחד הפלסטיקים שמושך את הדפים ורציתי לדעת אם ידוע לכם על מקום שמתקן או מוכר חלקים לHP 840C ? (אבא שלי מסרב לקנות חדשה ומשוכנע שיש מקום כזה)

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  10. שלום רב, ברשותי מדפסת Lexmark 2550X חדשה עם דרייברים המעודכנים ביותר. המדפסת היא משולבת (מדפסת, סורק ומכונת צילום). כאשר היא מחוברת למחשב עם כבל ה- Usb, לאחר שאני מעלה את המחשב, שולחן העבודה "קופא" למשך 3-4 דקות ורק אחר כך משתחרר. כאשר כבל ה- Usb של המדפסת מנותק, המחשב עולה ומוכן לשימוש ברגע שאני רואה את שולחן העבודה. החלפתי אפילו כבל Usb וזה לא פתר לי. נכנסתי ל-"התקנים" והפכתי ל- "לא זמין" את "Lexmark2550" אשר נמצאת מתחת לקטגורית "הדמייה". ועכשיו, כאשר אני מאתחל את המחשב, אין לי את בעיית שולחן העבודה "הקפוא". המדפסת מדפיסה בלי בעיות רק שאני מנסה לסרוק הוא נתן לי הודעה שישנה בעיה ולכן לא מצליח לסרוק ("נא בדוק כבל Usb וחיבורי חשמל...) אודה לכם על כיווני פתרון. למנהלי הפו…

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  11. Started by EasyPooper,

שלום! מכר שלי מעוניין בעכבר קטן, נוח ואלחוטי למחשב הנייד שלו האם אתם ממליצים על העכבר LogiTech V550? כמה זמן הוא מסוגל לעבוד ללא טעינה? איני יכול לשלוט עליכם אבל אני חושב שעלי לציין שהעיניין דיי דחוף... תודה מראש ושבת שלום

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  12. Started by אוריגמיש,

1. האם מישהו יכול להמליץ על מצלמת אינטרנט פשוטה וטובה (לשימוש בסקייפ ומסנג'ר) ? היתה לי משלמה פשוטה שקיבלתי, אבל איכות התמונה לא טובה, אשמח להמלצה על משהו ספציפי. 2. בזמן האחרון מתרבים מחשבי הלוח (אייפד ודומיו), מישהו יודע האם למחשבים הללו קיימות אפליקציות רפואיות ? בנוסף, האם רופאים נוהגים להסתובב עם מחשב לוח, לתיעוד הביקורים / בדיקות / שימוש באפליקציות ? (יתכן וזה תלוי מחלקה, לדוגמא, רופאים בפנימית לא, אבל במחלקות אחרות כן)

13. Started by le011,

חג שמח לכולם האם הספק שלי HEC300ART יחזיק עם הX850 PRO או הX800XL(עוד לא החלטתי ביניהם)? שאר המערכת בחתימה תודה

• 8 תגובות
    • 808 צפיות
  14. Started by r.g.comuters,

שלום לכולם אני מתכנן פרוייקט HTPC ואני רציתי לדעת מאיפה אני משיג בארץ כזה ספק כוח ??.... כי למארז שלי יימצא מקום רק משהו כזה הוא גם ככה צפוף סידי רום של ניד ד.קשיח של נייד עם מתאם ונאר מקום קטן לספק אז בבקשה עזרו לי עריכה: נ.ב הספק צריך להיות ATX

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  15. Started by Crazy Angel,

שלום! ברשותי מקלדת של מיקרוסופט מדגם "Microsoft Wireless Multimedia Keyboard", ואני ממש לא מרוצה ממנה. היא לפעמים "מפספסת" אותיות שאני כותב, לפעמים היא לא מגיבה והכי גרועה - אני ממש צריך לריב איתה בזמן שאני משחק. אני רוצה מקלדת, תקציב ללא הגבלה, שתיהיה הטובה ביותר למשחקים. (עדיפות לאלחוטית). תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 808 צפיות
  16. Started by shimon23,

יש לי מעבד Amd atlon 64 3000 S-754 עם לוח אם Abit Kv8. כרגע יש לי סטיק אחד של זיכרון של A-data 512mb pc3200, ואני מעוניין להוסיף סטיק נוסף. אני יודע שמומלץ להוסיף סטיק זהה לחלוטין, אבל אני לא כך כך מוצא סטיק כזה, מה גם שהלוח שלי גם ככה לא יכול לעבוד בDC. האם זה יפחית משמעותית את הביצועים אם אני יוסיף סטיק אחר? עריכה: מצאתי סטיק של American data האם זו אותה חברה?

• 5 תגובות
    • 808 צפיות
  17. Started by ciauai,

מחפש מקלדת לגימרים עד 100 שקל האתרים העדיפים KSP.CO.IL PANDAS.CO.IL הכי קל לי לקנות מKSP

18. שלום לכולם אני מחפש הגה למחשב שיתן לי את חווית המשחק הטובה ביותר לGRID. למחשב (אם יש PS2 בנוסף אז עדיף) עדיף עם ידית הילוכים (ואולי אפילו עם האנדברקס) שלא יעבור את סביבות ה200 ש"ח, עדיף כמה שפחות. ראיתי את הדגמית הבאים: http://www.gamestation.co.il/Product.asp?productid=7 http://www.scsi.co.il/Product.asp?productid=133 יש המלצות? אור כהן

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  19. היי, האם יש מדפסת לייזר צבעונית זולה ששווה משהו? אני רוצה להחליף מדפסת דיו זקנה, וחשבתי שאולי עדיף לקנות כבר לייזר ולחסוך דיו השאלה, האם יש לייזר זולות בצבע שהם לא בזבוז כסף (וגם שהטונר שלהם לא יותר יקר מדיו) בעקרון חשבתי עד 600 ש"ח, אבל אפשר לחרוג קצת. תודה

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  20. Started by LRa,

שלום, אני מחפש המלצה למדפסת 4 ב-1. עדיפות ללייזר. תודה

• 7 תגובות
    • 808 צפיות
  21. Started by BURTON,

יש למישהו מושג מתי הוא מגיע לארץ או אם בכלל? כי לא ראיתי אותו בשום מקום.

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  22. Started by ran_meir,

יש לי הצעה לקנות את ההגה Microsoft SideWinder Force Feedback Wheel במחיר נמוך מאוד, ההגה בא עם Game Port שעלול להוות בעיה, אך עכשיו אני עובד עם הגה בעל חיבור זהה ללא בעיות. אני רוצה לדעת אם כדאי לי קנות את ההגה (למרות שהוא ישן), ואיזה בעיות יכולות להיות לי איתו ומה החסרונות שלו. תודה

23. Started by frozen_sun3,

שלום! בעיקבות הצניחה במחירי מדפסות הלייזר ובגלל הצורך שלי במדפסת חדשה, החלטתי הפעם להשקיע טיפה יותר ובתקווה לקבל בהתאם. אני מעוניין לרכוש את מדפסת הלייזר הכי זולה בשוק - Xerox 3120. עלותה היא כ700ש"ח. אני לא כ"כ בקיא בתחום הזה והייתי רוצה לשאול אותכם האם את מכירים את הדגם הזה? האם יש איתו בעיות כל שהן? האם יש משהו שאני צריך לדעת לפני שאני משקיע ממיטב כספי על המדפסת הזאת? (כן, אני יודע שדיו חדש עולה 500ש"ח וזה רק שחור לבן - כמובן). יש עוד דברים שאני צריך לקחת בחשבון? אנא יעצו לי, כי המדפסת הישנה שלי הייתה ממש אכזבה והדיו עלה לי הון תועפות (מדובר על Epson C20). תודה רבה על העזרה מצפה לתגובות מהירות, כי אני הולך לרכוש מחר.

• 4 תגובות
    • 808 צפיות
  24. Started by DXT,

יש לי כרגע מארז ATX רגיל אבל מאד נוח (כזה שלא צריך ברגים בכלל . הספק בו הוא 300W. אני מתכנן לשדרג בקרוב ורציתי לדעת האם אני חייב לקנות ספק חדש עם יותר הספק? אני משדרג למשהו כזה: AMD AXP 1800+ לוח אם םמבוסס KT333 256MB PC2700 או PC3000 כרטיס מסך שיש לי עכשיו GF2PRO 64MB DDR הלוח אם יהיה כנראה MSI KT3 Ultra ARU או GA-7VRXP.

• 7 תגובות
    • 808 צפיות

דיונים חדשים בפורומים