ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
מה עדיף ולמה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 851 צפיות
-
-
מדפסת משולבת לא באה בחשבון בגלל שיש בידי מדפסת איכותית המספקת אותנו בהחלט. מטרות הסורק הם לסרוק מסמכים ותמונות.
-
- 6 תגובות
- 851 צפיות
-
-
-
יש לי את המארז soprano של טרמלטק ואני רוצה לקנות בקר של מאווררים עכשיו יש את הבעיה למארזים עם דלתות שאחרי שמתקינים בקר עם כפתורים גדולים אז הדלת של המארז לא נסגרת וזאת תיהיה בעיה עכשיו אני רוצה לדעת אם יש מספיק מרווח בין הדלת לכונן ככה שהיא תוכל להיסגר כמו שצריך? תודה
-
- 6 תגובות
- 851 צפיות
-
-
מחפש סט מקלדת+עכבר אלחוטי עבור מחושב קולנוע ביתי (משמש לכתיבת מסמכים, צפייה בטלויזיה וקצת משחקים). עד היום היה לי microsoft entertainment 7000 והייתי מאד מרוצה ממנה (טווח קליטה מדהים. אין בעיות הקלדה ואפילו אפשר לשחק איתה משחקים ברמה סבירה). העכבר התקלקל ואין אפשרות להחליף אותו (היא באחריות אבל מיקרוסופט כבר לא מייצרים אותה) אז קיבלתי זיכוי של 700 ש"ח. לכן אני מחפש סט שיש לו קליטה מאד טובה (הבנתי שסט bluetooth עדיף בגלל קליטה יותר טובה). ממה שקראתי להמון סטים יש בעיות קליטה אבל הסט Logitech Cordless Desktop MX5500 Laser USB RETIAL (שהוא יקר מאד) עומד בדרישות. קיוויתי למצוא משהו במחיר שפוי יותר. תודה לכל העונים
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
קודם כל לפני שאני יתחיל אני פשוט חייב לדעת למה באיזה שהיא חנות ( *שיעול* השם שלה זה שם של דוב *שיעל* ) ליד המארז של אנרמקס רשום בפירוש "יש להתנהג בזהירות רבה עם הדלת , עלולה להישבר." וליד צ'יפטק ואנטק זה לא היה רשום, תמיד חשבתי שזה אותם מארזים רק שהחברות מרכיבות להם מאוורים וכו'... וחוץ מזה הדלת של החברות האחרות לא שבירות ??? ועכשיו לנושא ! איזה מארז לפי דעתכם הכי כדאי לי ? האנרמקס, הקומפיוקייס ואת השאר תציעו אתם ותנמקו. אני נוטה יותר לכיוון של האנרמקס כי גם מקבלים איתו ספק איכותי ואת הספק של הקומפיוקייס אני לא מכיר. אז מה דעתכם ?
-
- 5 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום לכולם.. קיבלתי היום אוזניות של - CYBERSNIPA דגם SONAR HEADSET 5.1 למי שלא מכיר, פה : http://www.cybersnipa.com/us/products/sonar-5.1-gaming-headset.php עכשיו הבעיה היא, שלפעמים אני מרגיש שאני שומע באוזן שמאל יותר חזק מאוזן ימין. יש מצב שזה משהו בדרייברים ? אני אביא לכם תמונה תעזרו לי לסדר את האזניות דרך הדריבר תמונה של הדריבר : 1) http://picuploader.team1338.com/viewer.php?file=am5xa1t9l387wgg9yy4.jpg http://picuploader.team1338.com/viewer.php?file=ejzrj8x426om0q3kfkvj.jpg2) 3) http://picuploader.team1338.com/viewer.php?file=d8pzii6831b254eoew2.jpg תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 851 צפיות
-
-
נו אז כמה אתה תשקיא 700 או 100 או יותר או בכלל לא תקנה מארז חדש?? ;D
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אני רוצה מארז טוב אם איורור טוב יש לי גם חדר ממש קטן, המחשב הישן שלי תמיד מתחמם ובגלל שהחדר קטן אז נורא חם, אני שונא מארזים אם דלתות לסי די רום. אני מעדיף שכל היציאות מלפנים יהיו למעלה מאשר למטה כי הוא יעמוד על הרצפה, ראיתי מארזים עם מסך קטן(כמה מעלות במארז/מעבד) אז יהיה נחמד אם הוא יהיה גם תודה לעוזרים. אני אקנה ספק בנפרד
-
- 12 תגובות
- 851 צפיות
-
-
קניתי במסגרת המבצע של באג את הסט של לוג'יטק MX5500 וקניתי בנוסף פאד לעכבר משם(המוכר טען שהוא מתאים לעכבר לייזר, אבל על הקופסא רשום לעכבר אופטי ורגיל... ) זה הפאד http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=4143&perur=2&t=9&c=201 עכשיו הפאד הוא מחוספס, רציתי לדעת אם זה מתאים לעכבר הנ"ל...? תודה
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-
-
-
-
-
אני מחפש אל פסק זול, אין לי הרבה כסף להשקיע על זה יש דברים אחרים שאני רוצה ;D מחפש משהו פשוט שיעשה את העבודה בסביבות ה300 שקל+ אני רק צריך שאיך שתהיה הפסקת חשמל מצידי שיחזיק ביוק דקה אחות אפילו פחות רק שיכבה לי תמחשב זה חשוב אני כל הזמן בוכה כשיש איזה הפסקת חשמל/ קופץ הפקק..אני יודע שזה מסוכן יש איזה אל פסק שעונה לדרישות האלה ועדין הוא אמין ואני יכול לסמוך עליו לכבות לי תמחשב כל פעם בהפסקת חשמל ?? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אני כבר מבולבל , חלק אומרים ספייר זה חרא חלק אומרים זה טוב , בחלק מהמפרטים מציעים FSP בחלק אחר מציעים COOLMAX ... מה עדיף ? ספק בשביל קונרו E6300 , כרטיס מסך 7600 GS , ואחד גיגה זכרון של G.SKILL ( או CORSAIR עדיין לא הבנתי מה טוב יותר , חלק אומרים בכלל TWINMOS ) , המחשב לא יעבור בחיים OC ולא דרוש OC , אבל אני עדיין רוצה דברים איכותיים ... תקציב גג 500 שח
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
לפני כשבוע הזמנתי את המחשב החדש שלי מפנדה,...: Bundle: AMD Athlon XP 1900 + MSI KT3 ULTRA-ARU + CORSAIR XMS256 MB 3000DDR MSI GeForce4 Ti4200 64MB WD 80GB 7200RPM 8 MB Cache special version CDRW: Liteon 32x12x40 Case: Chieftec Dragon AH-01SL Aluminum Case Silver Power Supply: Tsunami 350 Watt Thermal Take Volcano 7 Plus ALPS Floppy 1.44 אז ככה, את הכל הם יוכלו לספק.. ולא תהיה בעיה (ייקח עוד איזה שבוע עד שהלוח והכרטיס מסך יגיעו לארץ... אבל.. חפיף)... חוץ.. מהמארז (שיגיע אליהם עוד אחד כזה רק עוד איזה חודש, ואין מצב שאני מחכה חודש). אני מחפש מארז שיהיה כמה שיותר היי טקי/יפה/מקורר - אך בו זמנית ייכנס לי לספריה (מה שמגביל אותי לגובה של בערך 47 סנטימטר של המארז) - בגלל כל הסיבו…
-
- 7 תגובות
- 851 צפיות
-
-
-
איפה אפשר להשיג את הגרסה החדשה של ה-Logitech G5? זה יצא בכלל? לא מצאתי את זה בשום אתר מהארץ או מחו"ל לפי האתר (HWZONE) זה אמור היה לצאת במרץ
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום אפשר לשים במארז הזה קירור מים? http://www.thermaltakeusa.com/Product.aspx?S=1308&ID=1967
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
הי לי יש מחשב עם כרטיס קול מובנה (לוח אם gigabyte ga-945 s3) יש לי בחלק האחורי 3 יציאות/כניסות של אודיו (אדום כחול וירוק), הרמקולים של המחשב מחוברים ליציאה הירוקה והכל עובד מעולה. יש לי אוזניות פשוטות עם מיקרופון מובנה שיש להן שני חיבורים, כאשר אני מחבר את האוזניות לשני החורים הנוספים (הכחול והאדום) אז אני שומע תמיד גם מהרמקול וגם מהאוזניות. אני מעוניין להגיע למצב שבו אני יכול לבחור האם אני רוצה לשמוע מהרמקול או מהאוזניות (חשוב לי שהאופציה של מיקרופון מובנה תישאר) מה עושים?
-
- 6 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שיש להם מאווררים שקטים למעבדי AMD (שתומכים עד 2100+ ובטח בעתיד ייתמכו ביותר) עם עוצמה של 27 דציבילים..... מאווררים שקטים. מי היבואן שלהם... יהיה טוב להביא מאוורר עם עוצמת רעש נורמלית. (זה לא מאוורר לOC..... רק 3500 סיבובים, אבל עדיין....)
-
- 7 תגובות
- 851 צפיות
-
-
-
שלום חברים אני יודע שהמארז של HEC 6A19 הוא מאוד מומלץ ובדרך כלל אני מציע אותו לאנשים אבל יש אנשים בעיקר אלו הלחוצים על הכסף שלא היו מעונינים להוציא 300 ש"ח ואף קצת יותר על מארז והיו רוצים מארז יותר זול ולכן הייתי מעונין לדעת איזה מארז יותר זול מ HEC אתם ממליצים בסביבות ה 150 ש"ח למשל כמובן שהכוונה מארז וספק ביחד בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
הכל בכותרת בערך. הG5 שלי החליט שנמאס לו ועזב אותי. כרגע אני מחפש עכבר, בסביבות ה200 שקל (למרות שאפשר לחרוג בלי בעיה). הדרישה העיקרית היא עכבר גדול - עם עכברים 'פשוטים' של מיקרוסופט, לדוגמא (וLogitech באותה הזדמנות), אני בדרך כלל לא מסתדר, ואני מאמין שגם עם הרייזרים לא ממש - יש לי יד גדולה. חוץ מזה התרגלתי כבר לG5, שמבחינת עיצוב הוא אחד העכברים (אם לא ה-עכבר) שהכי נוח לי איתם. מה שמשאיר אותי, אלא אם מישהו יעיד אחרת (בעיקר מבחינת גודל, או נוחות עם יד גדולה) עם G5 וMX518. היעוד העיקרי הוא גיימינג (איך לא?), בעיקר משחקי FPS וRPG, ושימושים משרדיים כאלה ואחרים. ההבדל בין הG5 לMX518, נכון לעכשיו, לא נראה לי גדול, לא מבחינת מחיר או שום דבר אחר, כשל518 יש את ייתרון החיישן (שלי, אי…
-
- 3 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מצלמת רשת איכותית למחשב נייד שתשב על המסך עד 600 ש"ח.. תודה רבה בדחיפות
-
- 1 תגובה
- 850 צפיות
-