עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by berner,

חברי שלום אני רוצה להתחדש במצלמת אינטרנט לרשת אבקש המלצה למצלמה : אמינה צפיה ושידור חלק איכות תמונה קול יכולת דיבור כיוון למרחב החדר (ימין שמאל , למעלה למטה) מה עוד ניתן לקבל ממצלמה אשמח לקבל המלצות :s05: ???

• 3 תגובות
    • 866 צפיות
  2. Started by Elad83,

שלום רב, אני מחפש מקלדת מולטימדיה עם כפתורים ייעודיים ל"שיר קודם / הבא". מקלדת חוטית בלבד. זממתי על ה microsoft digital media 3000, מאחר ויש לי ניסיון טוב עם ציוד של מייקרוסופט, והיא אכן נראית משכנע עם מקשים שטוחים ורכים, אבל - לא ניתן להשיג אותה. נאמר לי שזהו דגם שיוצא מהמחזור. אז - מישהו מכיר דגם דומה שיענה על הדרישות שלי? *חוטית *מקשי מולטימדיה - next/previous track *כפתורים נוחים ושטוחים. אפשרות נוספת היא לקנות מקלדת כזו עם מקשי favorites, ולתכנת אותם כך שישמשו למולטימדיה, אבל לא מצאתי איך ניתן לתכנת לnext track. אשמח לעצות.

• 0 תגובות
    • 866 צפיות
  3. Started by The_Byter,

כשהפעלתי את העדכון האוטומטי של הXP אחד העדכונים היה לכרטיס מסך - 2.3.1.2 ואכן תחת הממשק של הדרייבר שהיה 2.3.1.1 אכן מצויין שהדרייבר הוא 2.3.1.2 ! (כנראה 2.3.1.1 WHQL)

• 3 תגובות
    • 866 צפיות
  4. Started by Artemis Entreri,

שלום, היכן ניתן יכול למצוא את Xerox phaser 3428N במחיר הזול ? אודה לכם אם תפנו אותי ללינוקים של חנויות תודה !

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  5. .??

• 3 תגובות
    • 866 צפיות
  6. Started by robben,

תכננתי לקנות את אחד העכברים האלה לגיימינג...משחק CS כבר 3 שנים לפחות (: ה518 עולה כמעט פי 2 יותר מה510, אז רציתי לראות השוואה בין שניהם מבני אדם שהשתמשו בהם כבר ניסיתי כבר את הhabu שלא היה לי נוח והG5 מעבר לתקציב

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  7. Started by elixvx,

שלום, ברשותי מדפסת של HP מדגם: J5783 לא מזמן החלפתי לה את מחסניות הדיו, הכל לפי ההוראות ופועל כראוי. הבעיה היא שמאז כל פעם שאני מדליק את המדפסת יש לי הודעה שאני צריך להדפיס את הalign page הזה וניסיתי להדפיס המון פעמים ולסרוק הבעיה היא שהבדיקה נכשלת כל פעם מחדש. וככה זה לא נותן לי לצלם וכו' רק אם אני פעיל את הבדיקה ומיד מבטל. מה אפשר לעשות? תודה!

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  8. Started by tronado,

חברת powerleap מייצרת דבר כזה הנה קישור למוצר http://powerleap.com/PL-P4N.jsp אתם יודעים אולי אם מוכרים את זה בארץ ואם כן איפה חייב את זה דחוף תודה מראש

• 7 תגובות
    • 866 צפיות
  9. Started by yanivu,

אני על סף רכישת מדפסת חדשה לשנה החדשה. אני מתלבט בין 2 דגמים: Samsung 4828FN או HP M2727NF הראשונה דגם ממש חדש ומגיעה עם טונר של 2000 דף מתוך 5000. מחיר מדפסת: 1700 שח. השנייה דגם ישן יחסית מגיעה עם טונר מלא של 3000 דף. ניתן להרחיב אחריות ל 3 שנים באתר הלקוח בתוספת של 460 ש"ח. מחיר מדפסת: 1350 שח. הכי חשוב לי DUPLEX וכרטיס רשת מובנה. מיועדת בעיקר להדפסה ואחרי זה סריקה בשחור לבן. מה אתם אומרים? תודה!

• 0 תגובות
    • 866 צפיות
  10. Started by q1234,

אני מחפש מדפסת חדשה , התקציב הוא 600 ש"ח . לא משנה לי אם היא לייזר או לא , לא משנה צבעונית או לא , העיקר שלא תעשה בעיות , זה הכי חשוב . חשבתי על ה-hp laserjet 1010 וגם על זאת : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=58_584_73_478&products_id=8382 איזה תהיה טובה ואמינה יותר ? תודה .

• 5 תגובות
    • 866 צפיות
  11. בזמן האחרון ניתקלתי במשהו שלא ראיתי אף פעם - עידכון קושחה לעכבר... - האם באמת יש צורך לבצע עידכון כזה אם הכל עובד מצויין?

• 3 תגובות
    • 866 צפיות
  12. היי יש לי סט עכבר + מקלדת logitech cordless desktop ex110, עכשיו יש לי כמה בעיות איתו, האחת והעיקרית זה שהעכבר עכשיו סובל מרעידות כל הזמן שהוא פועל ומונח על כל משטח שהוא(גם אחרי שפתחתי אותו וניקיתי אותו) והשנייה היא שהזוג הזה אוכל סוללות פעם בשבועיים הייתי צריך להחליף בטריות בעכבר המקלדת הייתה פחות בעייתית בקטע הזה ועוד בעייה עם העכבר הזה זה שחסרים לי כפתורים בצדדים. בעיקרון אז אני מחשב עכבר בערך באותו הגדול, יותר גדול לא יפריע לי חשוב שהעכבר יתאים גם לימניים וגם לשמאליים השימוש הוא בעיקר לעבודה יומיומית של גלישה באינטרנט, תכנות סרטים ומשחקים. עכבר עם גלגלת לחיצה ושני כפתורים בצדדים לפחות, ובונוס ממש נחמדה תיהיה אופציה לכבות אותו, או שהוא יכבה אוטמטית עד שלוחצים על הגלגלת…

• 0 תגובות
    • 866 צפיות
  13. שלום אני מחפש מדפסת משולבת הכוללת הכול(פקס מכונת צילום סורק ומדפסת מין הסתם) יש לי עכשיו מדפסת brather MFC425N ואני די מרוצה ממה(אני צריך עוד אחת) עכשיו גם בגלל שהפסיקו למכור אני מחפש עוד מדפסת בסיגנון שלה יש משהו מומלץ? תקציב עד 800 שקל תודה מראש

• 0 תגובות
    • 866 צפיות
  14. מה זה כבר משפר את מהירות המחשב???

15. שלום יש לי מספדת HP L7590 וראשי ההדפסה שלה דפוקים והגיעו לפח. המדפסת לא סורקת פקסים ולא סורקת למחשב. האם יש דרך לעקוף את זה? בתודה יהודה

• 0 תגובות
    • 865 צפיות
  16. Started by Regev,

לאיזו מהירות יכול להגיע AMD ATHLON XP 2000+ באוברקלוקינג, מפני שכרגע הוא 1667 מגה-הרץ?

• 4 תגובות
    • 865 צפיות
  17. Started by KnO3,

ה officejet 4500 שלי מסרבת להדפיס כל מסמך מלבד דף בדיקה ישירות מהדריבר של HP. כל מסמך מכל תוכנה אחרת לא נשלח לspooler ונמחק ממנו אחרי שנייה, בלי להיות מודפס. ניסיתי למחוק את הדריבר ולהתקין מחדש, להריץ את הtroubleshoot של מייקרוסופט, הדוקטור של HP, שום דבר לא עזר. הסורק במדפסת דווקא עובד טוב. אשמח לעזרה ???

• 1 תגובה
    • 865 צפיות
  18. Started by ntl,

טוב אז ככה זה יש לי צורב HP8100 (כן, כן) ותמיד שאני צורב דיסק של 700 מגה (בד"כ הוא סוגר את הדיסק ולפעמים לא, אבל זה לא משנה בכלל....) - לאחר מכן הדיסק לא קריא בשום CDROM. עד היום לא הצלחתי לצרוב דיסק 700 אחד מסכן בצורב הזה, לא משנה באיזו תוכנה השתמשתי (ד"א, זה צורב X4) אני יודע שיש באתר CDR-INFO תוכנת FIRMWARE לצורב הזה (יש שם 1 או 2), אבל אני לא יודע אם זה יעזור... http://www.cdrinfo.com/Sections/Firmware/List_DriveVersions.asp?ListWhat=8100/8110 מישהו יודע אולי על בעיה שקיימת בצורב הזה עם דיסקים של 700 מגה (80 דקות) או אולי יכול להסתכל בתמיכה באתר של HP או ב-FIRMWARE שאמרתי ולהעזור לי?! אני נואש!!! :'(

• 3 תגובות
    • 865 צפיות
  19. Started by SoapSeller,

אני זקוק לכזה בדחיפות. מישהו יודע היכן ניתן לקנות כזה בארץ?

• 1 תגובה
    • 865 צפיות
  20. Started by Gri,

יש לי הגה ישן של חברה בשם DEXXA. אני מחפש מוצר שמיצד אחד יתחבר להגה(חיבור בעל 15 פינים) ומצד שני שיתחבר לUSB בקשה נוספת היא מה זה בדיוק GAMEPORT והאם אני יכול למצוא חיבור בין ההגה ל GAMEPORT אם זה אפשרי בכלל

• 1 תגובה
    • 865 צפיות
  21. אני אולי אקנה את המארז הזה (לא בטוח עדיין): Simbadda 326 Silver 500W USB 2.0 Front Case w/X-Window מקדימה יש מאוורר (נדמה לי). והמאוורר הזה שואף את האוויר מחור קטן בתחתית המארז מקדימה, ובגלל זה המאוורר לא מנצל את כל היכולת שלו. אז לפי התמונה אני רואה שיש מקום לעשות שני חורים קצת קטנים ליד כפתור ההפעלה. זה לא יהיה קשה לעשות את זה (כבר יש לי מקדח כוס בגודל המתאים) אבל הבעיה היא שאין לי במה לכסות את החורים כי אין גרילים כאלה קטנים. אז חשבתי לשים רשת שחורה ולקנות מאוורר אדום כך שהחורים לא יראו מכוערים. אבל אני לא יודע מאיפה קונים רשת ומאיזה סוג לקנות? יש בכלל סוגים של רשתות? אם יש אז איזה סוג הכי מתאים?

• 4 תגובות
    • 865 צפיות
  22. Started by MasterOr,

אני מחפש אל פסק זול, אין לי הרבה כסף להשקיע על זה יש דברים אחרים שאני רוצה ;D מחפש משהו פשוט שיעשה את העבודה בסביבות ה300 שקל+ אני רק צריך שאיך שתהיה הפסקת חשמל מצידי שיחזיק ביוק דקה אחות אפילו פחות רק שיכבה לי תמחשב זה חשוב אני כל הזמן בוכה כשיש איזה הפסקת חשמל/ קופץ הפקק..אני יודע שזה מסוכן יש איזה אל פסק שעונה לדרישות האלה ועדין הוא אמין ואני יכול לסמוך עליו לכבות לי תמחשב כל פעם בהפסקת חשמל ?? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 865 צפיות
  23. שלום חברים! אני רוצה לקנות גיים פאד כאמור ומחפש המלצות לאחד,אז זרקו כמה, שמתי עין על הCordless Rumblepad II Logitech http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=37755 מה דעתכם אליו בפרט? באופן כללי מה עדיף לקנות אלחוטי או עם חוט מחבר? הדרייברים של השלט תומכים בוינדוס 7 ? גיים פאד תומכים בכל המשחקים? (אפילו סטייל דיאבלו?)

• 1 תגובה
    • 865 צפיות
  24. שלום לכולם למישהו יש מושג איך נקרא באנגלית הראוטר שמתחבר שמתחבר למחשב דרך ה-USB שבתוכו אפשר לשים כרטיס סים של אחת מחברות הסלולר ולגלוש דרכו? אני רוצה לקנות מכשיר כזה מחו"ל אבל אני לא מצליח למצוא את השם המקצועי שלו. בתודה מראש שי

• 3 תגובות
    • 865 צפיות
  25. Started by yp3,

קניתי מקלדת סיליקון מתקפלת עם חיבור בלוטוס. איך אני מוסיף לה עברית? מדבקות? אני מאמין שיתקלפו חריטה? יש חריטה על גומי? עט? יש עט שלא נמחק על גומי? אשמח לרעיונות דרך אגב המקלדת בצבע שחור תודה מראש

• 0 תגובות
    • 865 צפיות

דיונים חדשים בפורומים