עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אני לא בטוח שזה "ה"דבר שציפינו לו אבל זה שווה בדיקה ללא ספק!! דרייברים חדשים ל-ATI Radeon 8500 יצאו!! הדרייברים אינם של ATI ומתאימים לסביבת win xp בלבד!! שווה בדיקה בהצלחה ובתקווה שדרייברים טובים יפורסמו על ידי ATI!! איל כתובת להורדת הדרייברים- rage3d או ב- windows update

• 3 תגובות
    • 855 צפיות
  2. Started by m_k,

:dance: :coolman:

3. שלום , לאחורנה הdeathadder black שלי מת בייסורים קשים אחרי שנה וקצת של שימוש ואני מחפש את העכבר הכי טוב בשוק אז כמה מילים על כל עכבר שהיה לי mx518 : נתן עבודה 10 שנים רצוף , לאחרונה מתנתק רדומלית והגלגלת לא עובדת , כנראה העכבר הכי טוב שהיה לי אי פעם , חיישן מושלם deathadder black : מרגיש מעולה , חיישן מושלם כמו של הmx518 , אהבתי את החומרים שהוא עשוי ממנו אבל שונא את רייזר ולא מוכן לקנות מוצרים שלהם שוב g500 : לא גדול לי מידי אבל לא נוח לאחיזה שלי שהיא יותר בסגנון finger tip , שנאתי את המשטח המחוספס שלו בצדדים והגלגלת הייתה זוועה g9x : העכבר הכי גרוע שהיה לי אי פעם , פשוט זוועה מכל אספקט אפשרי steelseries ikari : אני משתמש בו עכשיו והוא נוח לגלישה וכו' אבל בזמן משחק רצינ…

• 6 תגובות
    • 855 צפיות
  4. צריך המלצה לנייר הדפסה המתאים להזרקת דיו+לייזר (קונה בארגזים של 500X5) ומקום זול לקניה. איך הנייר בקישור הבא ? http://www.officer.co.il/shop/product_data.asp?id=68832 תודה 8)

• 1 תגובה
    • 854 צפיות
  5. מי שרואה זאת סימן שהוא יודע את התשובה אז שיכתו אתה בפורום ואם צריך גם כתובת אינטרנט

• 5 תגובות
    • 854 צפיות
  6. שלום לכולם, אני מאמין שהת'רד הזה נרשם מספר רב של פעמים אך לאחר שבחנתי את רובם גם הישנים יותר לא ניתן מענה לשאלתי על כן אני פותח נושא חדש ולא ממשיך מת'רד של e-r-a-n ושל DINO, (גם ענין של כבוד). אני צלם חובב וזו תהיה המצלמה הדיג' הראשונה שלי כך שאני רוצה להתנסות בכול הפונקציות בעיקר MANUAL אבל גם P&S ולהתקדם בנושא ובתחביב ואף להיות מקצועי בשלב מסויים, הבעיה שלי היא שיש מבחר עצום בשוק של מצלמות ואני לא יודע מה לבחור קראתי המון מאמרים אבל מה שחסר לי זה ה"תרשמות" וניסיון של אנשים. חרשתי על האתר http://www.dpreview.com (אתר מעולה) אבל הוא לא ענה על השאלה מי הכי כדאית כיוון שרובן קיבלו 4.5 מתוך 5 כוכבים. ואין השוואה ביניהן מלבד הפרטים הטכניים. Nikon coolpix 5700 Mi…

• 5 תגובות
    • 854 צפיות
  7. שיתפוס למרחק של כ7-8 מטר ויעבור בין קירות. יש דבר כזה? תודה.

• 2 תגובות
    • 854 צפיות
  8. אני קונה מחשב נייד פנטיום 1 אני רוצה לשדרג אותו לפנטיום 3/2 עכשיו, מה אני צריך לקנות כדי לשדרג אותו? (לא טרייד אין-לשדרג) הבנתי שצריך לקנות מעבד , צריך לקנות עוד משהו?

• 4 תגובות
    • 854 צפיות
  9. מישהו יודע מה ההבדל בין TRACK PAD ל- TOUCH PAD במחשבים ניידים ?

• 3 תגובות
    • 854 צפיות
  10. Started by berner,

חברי שלום אני רוצה להתחדש במצלמת אינטרנט לרשת אבקש המלצה למצלמה : אמינה צפיה ושידור חלק איכות תמונה קול יכולת דיבור כיוון למרחב החדר (ימין שמאל , למעלה למטה) מה עוד ניתן לקבל ממצלמה אשמח לקבל המלצות :s05: ???

• 3 תגובות
    • 854 צפיות
  11. שלום. אני צריך למצוא לאמא שלי (בשביל מצגות ופרזנטציות וכו') עכבר עם טווח קליטה גדול בשביל הנייד שלה. הבנתי שאלה שמבוססים על BT יכולים להגיע לטווח יותר גדול מהמקובל. אשמח אם תוכלו לעזור לי בזה, תודה מראש לעונים!

12. שלא יהיו במחירים מטורפים

• 7 תגובות
    • 854 צפיות
  13. Started by Doron Rosenzweig,

שלום לכולם... שאלה די טיפשית אבל פשוט לא הצלחתי למצוא את התשובה! מהי החומרה של ה Playstaion 2 המאפשרת לו חיבור התקנים חיצוניים (יציאות). למיטב הבנתי יש לו 2 יצואות USB יציאת FIREWIRE ויציאה לכרטיס דיכרון... וכאן נשאלת השאלה - האם ל Playstaion 2 יש יציאת Ethernet ( ואם לא - האם ואיך ניתן להוסיף לו) בתודה מראש, דורון

• 0 תגובות
    • 854 צפיות
  14. איזה מארז לקחת? Foxconn TLA475R No PSU http://"http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=6252 170 ש"ח או Hec 6C29 No PSU http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4178 190 ש"ח אני יותר נוטה לHec , אני מציין שהספק שאני שם הוא Hec 350TRT , ושיהיה בנוסף מאוורר 80 מ"מ של TT .

• 11 תגובות
    • 854 צפיות
  15. Brother DCP7010 או HP M1005 תודה!

• 1 תגובה
    • 854 צפיות
  16. Started by ilanZx,

אני מאוד מתלבט בין Microsoft SideWinder X4 ו Razer Blakcwidow עכשיו תחלס אני מעדיף את הBLACKWIDOW כי הבנתי שהיא יותר טובה לגיימינג אבל מה שמפריע לי זה הקול שמקלדות מכניות עושות.. אף פעם לא השתמשתי בהם אבל לפי מה שראיתי באינטרנט ובYOUTUBE היא עושה רעש מאוד חזק וראיתי אפילו שאנשים כותבים שבקושי שומעים אותם בSKYPE מרוב שהמקלדת מרעישה.. רציתי לדעת אם זה באמת ככה למה אני לא רוצה לקנות אותה ובסוף להעיר את כל הבית בלילה מהמקלדת חחחחחחחחחחחח... אז בתכלס מה ההבדל בקול שהיא עושה מול מקלדת רגילה?

• 1 תגובה
    • 854 צפיות
  17. Started by Elad83,

שלום רב, אני מחפש מקלדת מולטימדיה עם כפתורים ייעודיים ל"שיר קודם / הבא". מקלדת חוטית בלבד. זממתי על ה microsoft digital media 3000, מאחר ויש לי ניסיון טוב עם ציוד של מייקרוסופט, והיא אכן נראית משכנע עם מקשים שטוחים ורכים, אבל - לא ניתן להשיג אותה. נאמר לי שזהו דגם שיוצא מהמחזור. אז - מישהו מכיר דגם דומה שיענה על הדרישות שלי? *חוטית *מקשי מולטימדיה - next/previous track *כפתורים נוחים ושטוחים. אפשרות נוספת היא לקנות מקלדת כזו עם מקשי favorites, ולתכנת אותם כך שישמשו למולטימדיה, אבל לא מצאתי איך ניתן לתכנת לnext track. אשמח לעצות.

• 0 תגובות
    • 854 צפיות
  18. ראיתי שיש פאנק סרפייס, יש אייסמט, יש סטילפד אצל סטילפד יש בערך 5-6 סוגים שנעים בין 170 ל300 שקל מה בעצם ההבדל בינהם חבר שלי רוצה לקנות סטילפד כי הוא גיימר רציני, השאלה אם קניה של נגיד פאנק תיהיה נפילה מורגשת? וסתם לידע כללי מה בעצם ההבדל (בתחלס.. לא פרטים טכניים) בין הסטיל של 170 שקל לבין הסטיל של ה 300 שקל ועד כמה זה משפיע לגיימרים תודה (:

• 9 תגובות
    • 854 צפיות
  19. שלום לכולם. אני מחפש מקלדת. תקציב לא מוגבל אבל לא להגזים. רצוי שתיהי נוחה מאוד עם עכבר נוח ורצוי מאוד תיהי לה שלט אל חוטי למדיה כלומר שליטה מלאה במדיה. וחובה שעל המקלדת יהיו אותיות ברוסית. תודה רבה מראש

• 7 תגובות
    • 854 צפיות
  20. Started by yanivu,

אני על סף רכישת מדפסת חדשה לשנה החדשה. אני מתלבט בין 2 דגמים: Samsung 4828FN או HP M2727NF הראשונה דגם ממש חדש ומגיעה עם טונר של 2000 דף מתוך 5000. מחיר מדפסת: 1700 שח. השנייה דגם ישן יחסית מגיעה עם טונר מלא של 3000 דף. ניתן להרחיב אחריות ל 3 שנים באתר הלקוח בתוספת של 460 ש"ח. מחיר מדפסת: 1350 שח. הכי חשוב לי DUPLEX וכרטיס רשת מובנה. מיועדת בעיקר להדפסה ואחרי זה סריקה בשחור לבן. מה אתם אומרים? תודה!

• 0 תגובות
    • 854 צפיות
  21. Started by morphi4,

היי אני מחפש מדפסת שחור לבן חסכונית כמה שניתן, מבחינת עלויות של טונרים ובסופו של דבר עלות של כל דף מודפס. היות ואני באוניברסיטה וצריך להדפיס הרבה. אני יודע שעדיפה מדפסת לייזר. כרגע יש לי ,MP160 של קנון שאני מאוד מרוצה ממנה אבל הדיו נגמר דיי מהר. אודה לתגובותיכם

22. היי יש לי סט עכבר + מקלדת logitech cordless desktop ex110, עכשיו יש לי כמה בעיות איתו, האחת והעיקרית זה שהעכבר עכשיו סובל מרעידות כל הזמן שהוא פועל ומונח על כל משטח שהוא(גם אחרי שפתחתי אותו וניקיתי אותו) והשנייה היא שהזוג הזה אוכל סוללות פעם בשבועיים הייתי צריך להחליף בטריות בעכבר המקלדת הייתה פחות בעייתית בקטע הזה ועוד בעייה עם העכבר הזה זה שחסרים לי כפתורים בצדדים. בעיקרון אז אני מחשב עכבר בערך באותו הגדול, יותר גדול לא יפריע לי חשוב שהעכבר יתאים גם לימניים וגם לשמאליים השימוש הוא בעיקר לעבודה יומיומית של גלישה באינטרנט, תכנות סרטים ומשחקים. עכבר עם גלגלת לחיצה ושני כפתורים בצדדים לפחות, ובונוס ממש נחמדה תיהיה אופציה לכבות אותו, או שהוא יכבה אוטמטית עד שלוחצים על הגלגלת…

• 0 תגובות
    • 854 צפיות
  23. בחנויות המארז הזה מופיע כ'מיני', אבל באתר החברה הוא מופיע כ'מידי' זה המארז באתר החברה http://www.hec-group.com.tw/product/product_b.asp?id=10 אפשר לראות שהוא מופיע שם כ'מידי'. המידות שלו הן 43x42x19.7. אז זה מיני או מידי? אני מתכוון לקנות לוח אם neo2 platinum. האם הוא מתאים?

• 4 תגובות
    • 854 צפיות
  24. Started by D_N_A,

מישהו בבקשה יכול להגיד לי מה זה הכרטיס קול הזה: 3d melody mf -1000 כמה הוא ישן? כמה הוא גרוע (או טוב?!) ? כמה הוא עלה בעבר? וכמה הוא עולה היום?!

• 0 תגובות
    • 854 צפיות
  25. ואני לא מבין כלום במקלדת קיבלתי אותה אם תוכנה פשוט יש לה מלא כפתורים שאני לא מבין למה יש אותם פשוט אני לא יודע להשתמש בהם הייתי שמח אם יש פה למישהו את המקלדת ולעזור לי איך לעבוד אם התוכנה שקיבלתי איתה

• 0 תגובות
    • 854 צפיות

דיונים חדשים בפורומים