ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
CPU: AXP 1700+ MoBo: Gigabyte GA-7VTXE+ Memory: 256MB 266MHz Generic (w/ Samsung chips) Video Card: MSI Geforce4 Ti4200 128MB HD: WD 20GB 5400 RPM CD-ROM: Generic 50x CDRW: Ricoh 12x8x36 Monitor: 17" Newron Sound Card: Genius Sound-Maker 5.1 Case: Simbadda Midi-Tower + Generic 400W P4 approved PSU Speakers: Generic 280W (not sure) 2.0 Quantum Keyboard. Microsoft Intellimouse Explorer Mouse. המחשב מיועד בעיקר למשחקים, מוזיקה, סרטים ואינטרנט.
-
- 7 תגובות
- 812 צפיות
-
-
-
המפרט: Intel Pentium 3 866mhz Pc Partner (אין לנו דגם, תואם זיכרונות Sdram 100) 128MB SDRAM 100 VOODOO 3 16MB מארז של Super Power. כרטיס קול Vibra 128. אין המחשב? (זה הוא שואל לא אני, אני יודע טוב מאוד מה צריך לשפר).
-
- 9 תגובות
- 812 צפיות
-
-
יש לי logitech mouseman optical cordless עזבו למה אבל כלנית מחליפים לי לעכבר חוטי אני יכול לבחור בין הדיואל אופטיקל ל mx500 מה יותר כדאי ? עריכת המודר: כותרת.
-
- 3 תגובות
- 812 צפיות
-
-
טוב, מכיוון שהכרטיס מסך שבא עם המחשב יושב קבוע בתוך הלוח אם, אני לא יכול להחליף אותו, מה שאומר שאני יכול להתקין רק כרטיסי מסך מסוג PCI ולא AGP, אחרי חיפוש באינטרנט, מצאתי כרטיס ATI RADEON 7000 שאפשר להשיג אותו גם בתצורת PCI. השאלה שלי היא האם הכרטיס טוב? אני לא מחפש כרטיס HIGH-END, אלא רק אחד שיריץ משחקי אסטרטגיה/תפקידים תלת מימדיים בצורה סבירה.
-
- 3 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום, ראיתי קיטים באתרים בארה"ב למילוי טונרים למדפסות (באיזה 10 דולר) יש לי מדפסת HP LaserJet 1018, עם טונר דגם Q2612A. האם יש חנויות בארץ שאפשר לקנות רק את תוכן הטונר במקום לקנות טונר חדש ב200 שקלים ולמלא בעצמי? תודה מראש, גיא
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום. אני צריך למצוא לאמא שלי (בשביל מצגות ופרזנטציות וכו') עכבר עם טווח קליטה גדול בשביל הנייד שלה. הבנתי שאלה שמבוססים על BT יכולים להגיע לטווח יותר גדול מהמקובל. אשמח אם תוכלו לעזור לי בזה, תודה מראש לעונים!
-
- 4 תגובות
- 812 צפיות
-
-
איך המקלדת הספציפית למשחקים כבדים (פעולה)? http://www.netshops.co.il/product.asp?productid=2148 ובכלל איך הביצועים (זמני תגובה וכו') של מקלדות אלחוטיות? יש מבצע בבאג רק היום ומחר מחיר לאחר הנחה = 723 ש"ח. בתודה מראש,
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
אני לא השתמשתי בGAME PADS ו אני רוצה להבין מה הם ההבדלים בין אחד שעולה 20 ש"ח לאחד שעולה 200
-
- 5 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום. קניתי עכשו מקלדת פשוטה ביותר של ג'ינס ומקשי הPOWER והSLEEP ממוקמים לי במקום לא טוב... אני רוצה לבטל את הכפתורים האלה... הכפתורים הם לא כפתורים רגילים כמו האתיות אלא כפתורים קטנים יותר ומעוגלים (אני לא יודע אם אפשר סתם לשלוף אותם...) יש דרך לעשות את זה בלי לפתוח את המקלדת? תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שאני מחבר את המחשב לטלויזיה אני יכול לראות סרטים מהמחשב דרך הטלויזה בסלון? כמובן שיש לי כרטיס טלויזיה..
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
האם קיימים מארזים זעירים לקונרו (לוח האם תואם לקונרו)? אם כן, אשמח לקבל המלצה למארז. המטרה העיקרית של המארז הזעיר היא ניידות ולא מרכז מולטימדיה, כך שאין חשיבות למראה. תודה!
-
- 7 תגובות
- 812 צפיות
-
-
נתקלתי בו ב-eBay בעודי מחפש עכבר זול לנייד שלי... http://cgi.ebay.com/Mini-3D-USB-Optical-Finger-Mouse-Mice-for-Laptop-110_W0QQitemZ190334397057QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item2c50d06a81&_trksid=p3286.c0.m14#ht_2003wt_1165 האם הוא נוח? איך משתמשים בו?
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
שלום לכולם ראיתי את העכבר T620 של לוגיט'ק.. אבל משהו קצת מפריע לי.. האם אין לו שני כפתורים פיזים? האם הוא נוח? תודה רבה לכם.
-
- 4 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות אוזניות חדשות תקציב: 500ש"ח ללא חריגה שימושים שלי: 80%גיימינג, 10%מוזיקה, 10%סרטים(אימה בעיקר). הערות: כבר באור 2מטר לפחות, מקרופון טוב, אוזניות 5.1/7.1 אמיתי , שיהיה אפשר לקנות את האוזניות בארץ. לוח האם שלי זה Intel DH67BL אפשר המלצות לאוזניות? תודה
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
למרות (או בגלל) שיש בארץ יבואנים רשמיים לכל שלושת היצרנים אני לא מצליח למצוא שום חנות שמוכרת אותם: [list type=decimal] [*]ASUS XONAR DG [*]Zalman Microphone ZM-Mic1 [*]Audio Technica ATH-AD700 למישהו יש מושג איפה אפשר למצוא את המוצרים במחירי משלוח סבירים? תודה, רז
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
היי, חברים המליצו לי על הפורום הזה לכן החלטתי להתייעץ איתכם בנוגע למסך ורמקולים חדשים. התקציב שלי הוא משו כמו 1400 שקל כרגע. יש לי את הציוד הנ"ל הכרטיס מסך שלי הוא HD5850 1GB מסך- samsung 2243ewx רמקולים-Altec lansing vs2621 עכשיו הקטע הוא כזה אני מתלבט אם להחליף מסך מכיוון שהמסך שנמצא אצלי כרגע נמצא במצב טוב וללא בעיות אבל הוא נמאס עלי והטכנולוגיה שלו דיי מיושנת (פאנל TN, רזולוציה של 1680X1050 וכו') בנוסף אני רוצה לחבר את המסך לממיר ואין באפשרותי לבצע זאת לדעתי, הרמקולים לעומת זאת נהרסו וכבר לא עובדים בצורה טובה לכן אותם חובה להחליף (התקציב שברצוני להשקיע הוא משו כמו 400 ש"ח) שיהיו 2.1. השאלה היא אם אתם הייתם במקומי הייתם מוציאים עכשיו בסביבות ה1000 שקל בשביל מסך חדש? (א…
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם.בקצרה אני צריך אוזניות חדשות למחשב.שימוש עיקרי יהיה משחקים, פה ושם גם מוזיקה וסרטים.תקציב עד 300-350, אם באמת צריך לחרוג אפשר קצת.רק צריך שיהיו נוחות כמה שיותר וקלות, מיקרופון נדרש גם כן, ושיכסו את כל האוזן או לפחות את מרבית האוזן. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
אני מאוד מתלבט בין Microsoft SideWinder X4 ו Razer Blakcwidow עכשיו תחלס אני מעדיף את הBLACKWIDOW כי הבנתי שהיא יותר טובה לגיימינג אבל מה שמפריע לי זה הקול שמקלדות מכניות עושות.. אף פעם לא השתמשתי בהם אבל לפי מה שראיתי באינטרנט ובYOUTUBE היא עושה רעש מאוד חזק וראיתי אפילו שאנשים כותבים שבקושי שומעים אותם בSKYPE מרוב שהמקלדת מרעישה.. רציתי לדעת אם זה באמת ככה למה אני לא רוצה לקנות אותה ובסוף להעיר את כל הבית בלילה מהמקלדת חחחחחחחחחחחח... אז בתכלס מה ההבדל בקול שהיא עושה מול מקלדת רגילה?
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מדפסת ישנה אבל עושה את עבודתה מעולה, HP 940C שמעולם לא היינו צריכים לתקן אותה ועובדת כבר כלכך הרבה שנים שאני לא זוכר מתי נקנתה. הבעיה איתה זה מחירי הדיו. הראש הצבעוני שלה מאוחד וזה אומר שברגע שנגמר הצבע יש לקנות מיכל חדש יקר. האם המעבר למדפסת חדשה עם ראשי דיו נפרדים יהיה לי משתלם? האם ראשי הדיו יחזיקו יותר? או שזה סתם גימיק שיווקי שאמור למכור יותר? תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
ה officejet 4500 שלי מסרבת להדפיס כל מסמך מלבד דף בדיקה ישירות מהדריבר של HP. כל מסמך מכל תוכנה אחרת לא נשלח לspooler ונמחק ממנו אחרי שנייה, בלי להיות מודפס. ניסיתי למחוק את הדריבר ולהתקין מחדש, להריץ את הtroubleshoot של מייקרוסופט, הדוקטור של HP, שום דבר לא עזר. הסורק במדפסת דווקא עובד טוב. אשמח לעזרה ???
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
שלום אפשר לשים במארז הזה קירור מים? http://www.thermaltakeusa.com/Product.aspx?S=1308&ID=1967
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה! אני עובד בחופש וגם אני ימשיך לעבוד גם אחריו ואני רוצה לקנות מדפסת ,פעם ראשונה שאני קונה מדפסת התקציב שלי זה 200-300 שקל אני יכול לעבוד ולהגיע ל400 אם צריך אבל מדפסת ראשונה לא יקרה מדי ,מצלמת מהר ,יש לה ביצועים טובים,חסכונית. בשילוב עם סורק ומכונת צילום אבא שלי המליץ לי על מדפסת של לייזר ולא של הזרקת דיו,אני ישמח לדעת מה אתם חושבים ומה אתם ממליצים תודה מראש אם יש משהו ששכחתי לכתוב תקנו אותי
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, הhp המזדקנת עושה המון בעיות. הוחלט להחליפה בחדשה. הדרישות די רגילות, מדפסת הזרקת דיו ויפי משולבת סורק, לא יקרה, עם דיו לא יקר להחלפה וכמובן אמינה. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-