עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by x-boy_24,

שלום הרבה אני שומע את זה ואני לא מבין מה זה נותן אם אני קונה כזה אז מה זה יתן לי

• 10 תגובות
    • 830 צפיות
  2. Started by yanivsk,

תהתי אם אתם יודעים אם העכבר הזה :MICROSOFT Laser Mouse 6000 טוב למשחקים.

• 3 תגובות
    • 527 צפיות
  3. שלום, אני רוצה לשים מחשב בסלון ולהשתמש במקלדת ועכבר אלחוטיים. הבעייה שהמרחק בין המחשב לשולחן הוא משהו כמו 3.5-4 מטר, והבנתי שהסטים ה"רגילים" טובים ל-2 וחצי מטר או משהו כזה. אני יודע ש bluetooth יפתור לי את הבעיה אבל הוא יקר (700-800 שקל לסט נורמלי של מיקרוסופט או לוגיטק) יש איזה פתרון אחר (בתקציב של כ-500 ש"ח) ?

• 10 תגובות
    • 802 צפיות
  4. Started by crazydiamond,

יש לי ספק HEC 400ARTF ואני מריץ את המפרט הרשום בחתימה: יש לי שני דיסקים קשיחים ושני כונני DVD וכמובן את ה 9800 XT שדורש חיבור כח מהספק, כמו כן מחוברים עוד 5 מאווררי מארז ובינתיים הספק סוחב טוב אני רוצה להוסיף עוד דיסק קשיח וככה יהיו לי 2 דיסקים ב RAID ועוד אחד במצב רגיל האם לפי דעתכם הספק מספיק לעומס כזה? (3 הארדיסקים, שני כונני תקליטורים, 5 מאווררים, רדאון 9800 XT וכרטיס קול קריאייטיב לייב 5.1.

• 3 תגובות
    • 527 צפיות
  5. המליצו לי על המסך 17 lcd l1750b 8ms dvi slim איזה מסך אתם ממליצים? בבקשה רק מי שבאמת מבין שיגיב פה

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  6. Started by waizman,

אהלן, אני מעוניין להתקין יכולות GPS למחשב נייח, לאיזה רכיבים אני יזדקק? אני מניח שמקלט ותוכנה, עוד משהו? יש המלצות למקלט USB או משהו כזה? עדיף לאחד זול תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  7. יש לי ספק מודסטרים של OCZ ואח שלי חיבר אותו לא טוב לפלופי ואז המולקס נשרף והספק הפסיק לעבוד... :'( זה היה לפני חודש היום: לפני ששלחתי אותו בחזרה לחנות חיברתי אותו והכל פעל! אבל יש קצת ריח של שרוף עם מצמידים את האף לחור... איך כזה דבר קורה?

• 5 תגובות
    • 624 צפיות
  8. Started by RayZ,

אהלן חבר'ה. תשמעו, אני נתקעתי פה עם עכבר ללא גלילה ומקש שמאלי שפגום משימוש, עכשיו אני משתגע פה. אני מעצב, יש לי עבודות עיצוב חשובות ועוד הרבה דברים. אני חייב המלצה לסט מקלדת ועכבר טובים. שהעכבר יהיה אופטי, המקלדת אלחוטית.. (יודעים מה? לא חייב אלחוטי אם זה עולה יותר) במחיר: 150 ש"ח ככה. בבקשה, שהעכבר תיהיה לו תזוזה מהירה במחשב ולא איטית כזו, למישהו שאני מכיר יש עכבר אופטי ואלחוטי של מייקרושיט, והוא פחות מהיר במחשב מאשר עכבר רגיל אפילו (עם ג'ולה למטה, ועם כאבל\חוט) תודה.

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  9. Started by staticx,

שימו לב לעמוד הזה http://www.noacomp.co.il/category.asp?catcode=430 בביקורות שנעשו על המארזים האלה, נכתב שהם גם מאווררים וגם שקטים בצורה יוצאת מהכלל. מישהו מכיר משהו יותר שקט מזה באותו סדר גודל של מחיר?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Tal555,

שלום אני מעוניין לקנות מדפסת איכותית, זולה, אמינה ועם ראשי דיו זולים אם אפשר , תודה!

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  11. Started by NeoNate,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות עכבר חדש , עכשיו , שמתי עין על הקופרהד אבל ראיתי שרובכם אומרים כי הG5 יותר טוב. השאלה שלי היא כזו, אני לא שחקן רציני - משחק סורס וקאונטר סטרייק אבל לא ברמה "גבוהה" (מבחינת משך המשחק , לא מקצועיות) אז רציתי לשאול האם מרגישים הבדל בין עכבר לייזר לאופטי , והאם מרגישים הבדל בין 2000 DPI לבין 1600? מה יותר יתאים לשחקן כמוני : G5 או MX518 ? ועוד שאלה - האם הפאד משפיע רבות על ביצועי העכבר או שלא?

• 5 תגובות
    • 635 צפיות
  12. Started by EnerGy,

אחרי שימוש של מספר דקות עד שעה העכבר קופא ולא זז, אפשר לפתור את הבעיה רק אם מחברים את העכבר מחדש או אם עושים ריסטרט. יש לי את העכבר כבר כמעט חצי שנה והבעיות התחילו רק לאחרונה. יש לי את הדרייברים הכי חדשים. מה יכולה להיות הבעיה ? :

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  13. אני רוצה לקנות לעכבר שלי פד מחברת Razer ואני לא יודע איזה פד יותר טוב ויותר יתאים לעכשבר שלי מפרט על העכבר: http://www.razerzone.com/products/products_copperhead.php והפדים: mantis http://www.razerzone.com/products/products_mantis.php exactmat http://www.razerzone.com/products/products_exactmat.php Razer Pro|Solution Pro Pad http://razerpro.com/index.php?option=com_content&task=view&id=16&Itemid=30 אני חייב לדעת מה הכי טוב ומה הכי יתאים לעכבר.. תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 869 צפיות
  14. בתדירות של פעם בשבוע המחשב שלי נכבה בפתאומיות ונדלק רק אחרי שאני מוצא את השקע ומחזיר. אבל אף פעם זה לא קרה תוך כדי עבודה על המחשב. פעם היתה את הבעיה הזו ואז הפסיקה ושוב חזרה. יש לי ספק 300W. AMD 2200 מה לדעתכם הבעיה? תודה

• 7 תגובות
    • 806 צפיות
  15. Started by Snufkin,

רציתי לדעת אם לעוד מישהו יש את המארז שיש לי, כי יש לי בעיה קטנה איתו.... כשאני לוחץ על הכפתור של אחד מכונני התקליטורים שלי המגש נתקע ולא נכנס. זה מארז עם פאנל שמסתיר את הכוננים ונפתח שהם יוצאים. כל ניסיון לשלוח אי-מייל ך COOLERMASTER נכשל.... אשמח לקבל תגובות

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  16. Started by majestix,

יש לי כמה התלבטויות בקשר למארז-קודם כל המארז צריך להיות מקרר טוב ושהזרימת אוויר תהיה טובה כי אני הולך לעשות OC אבל גם השקט חשוב לי. בנוסף נכנסת כאן גם באופן בלתי נמנע ההתלבטות בקשר לספק.(מערכת עם כרטיס 7800GT ומעבד אופטרון חד ליבה) הנה האפשרויות שחשבתי עליהם: 1) ANTEC SONATA II Piano Black Quiet Mid Tower שבא עם ספק antec smartpower 450W 2)ANTEC TX1088AMG Metallic Gray SOHO file server TRUEPOWER II 480Watt 3)מארז אחר כמו למשל Coolermaster Centurion 5 עם ספק כוח טוב(השאלה היא איזה?) מה אתם אומרים על האפשרויות האלה בהתחשב בצורך בקירור טוב אבל גם בשקט(על השקט אפשר להתפשר). תודה.

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  17. התקנתי את הדרייבר , והסורק מופיע אבל שאני מנסה לעשות עליו דאבל קליק או לגשת אליו דרך ה wizard הוא כותב לי שהוא לא מחובר. מנסיון , אם אני אתקין את התוכנה hp imaging שהיא השלב הבא של ההתקנה (מתוך הדיסק) אחרי הדרייבר , אז כן יהיה אפשר לגשת אליו דרך לא רוצה להתקין את התכנה הזאת , אני גם לא משתמש בה אף פעם , מה לעשות? למישהו זה קרה?

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  18. Started by saar2,

איזה מעבד יותר חזק 1.7 פרסקוט או 2.5 סלרון ??

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  19. Started by Jack_g,

אני חושב על להזמין מתאם מחיבור של בקשר של XBOX ל USB של מחשב. רציתי לשאול אם זה בכלל כדאי? ואיך זה עובד, האם כל המשחקים מזהים את הבקר כמו נגיד בקרים של לוג'יטק והאם הרטט וכל הכפתורים האחרים של הבקר מתקפדים כמו שהם מתפקדים ב XBOX עצמו? תודה.

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  20. Started by ran_meir,

יש לי בבית 3 בקרי משחק שונים... ויציאת גיימפורט אחת. האם קיימת תוכנה שיכולה להפעיל אותם מהרגע שאני מחבר אותם ולא צריך להסיר את ההתקן הקודם מ"לוח הבקרה" ולהגדיר מחדש את ההתקן שאני רוצה להפעיל עכשיו. זה ממש מעצבן שכל פעם שאני רוצה להפעיל משהו אחד אני חייב להסיר אותו ולהגדיר מחדש את ההתקן השני במחשב... פיתרונות?

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  21. Started by borg,

אני מעוניין במחשב כף יד עם GPS מובנה (רצוי ללא חלקים מתקפלים), ותוכנת ניווט לווייני עם מפות עדכניות של ישראל (אולי גם של חו"ל) עבור כלי רכב והולכי רגל. המחשב צריך לכלול רמקול פנימי לכיוון בקול אנושי בזמן אמת, ותמיכה ב-BlueTooth עבור אוזניית BlueTooth (כתחליף לרמקול). חשוב שתהיה תמיכה ב-USB 2.0. רצוי תמיכה ב-InfraRed ומצלמה מובנית. שימושים נוספים: תוכנות Office וכדומה, נגן MP3. המכשיר צריך להיות קטן מימדים וקל משקל. יש למישהו המלצה על דגם ספיציפי של מחשב כף יד העונה לדרישות הנ"ל (אני מעוניין בקישורים רלוונטיים ומחירים מומלצים)?

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  22. Started by parker8,

אם לא מישהו יודע איפה הכי כדאי לקנות אותם בנפרד... אני חשבתי על נועה תציעו אתם... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  23. Started by wollmann,

קיבלתי היום UPS ממשהו שלא צריך אותו (כי הוא קנה חדש חזק יותר) של אדוויס דגם PR600. שמתי רק בחשמל, הפעלתי ושתי מנורות דולקות - הירוקה (שזה פועל) והאדומה (שהבטריה תקולה) האם הבטריה דפוקה? אם כן... אז מה אפשר לעשות? או שאולי זה בכלל ארור אחר? תודה לכל העוזרים

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by tmp,

שלום, אני נוסע לחול בקרוב ויש לי תקציב של 80 דולר, החלטתי לקנות מארז בסכום הזה.. בינתיים ראיתי רק את זה http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16811156180 שעושה רושם כמארז טוב.. ואהבתי גם את המארז הזה http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16811146001 אני רק לא בטוח לגבי האיוורור שלו.. בגדול רציתי לשאול עם המארזים האלה טובים, מי מהם יותר טוב ואם יש הצעות יותר טובות, אשמח לשמוע (80 דולר)

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  25. ואיזה תוכנה יודעת לעבוד איתו?

• 0 תגובות
    • 780 צפיות

דיונים חדשים בפורומים