ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
שבוע טוב לכם.רכשתי מחשב נייד של ASUS ואני מעוניין לרכוש לו עכבר.מכיוון שאני מתכוון לעבוד הרבה עם העכבר חשבתי על עכבר עם כבל ולא אלחוטי(כדי שלא יגמר לי מהר).מה דעתכם בעניין?על איזה דגם של עכבר אתם ממליצים לי?
-
- 3 תגובות
- 868 צפיות
-
-
לדעתי מראה טיפה חדשני ונחמד. מאד מאד קופץ מול העין. :coolman: בעל מאורר של "10 Scythe XCLIO A380 ATX case http://www.techtree.com/techtree/jsp/article.jsp?article_id=75022&cat_id=505 http://www.pcinpact.com/actu/news/30597-Scythe-XCLIO-A380-nouvelle-boite-a-lettres-v.htm?vc=1&p=2c788131
-
- 3 תגובות
- 868 צפיות
-
-
מחיר המקלדות שאני אפרסם כאן נע בין 300$ לבין (כן, כן ) 4500$ למי שמעוניין וקורא רוסית, הנה המקור : http://www.cyberstyle.ru/publications/view/186 שם של כל קובץ זהו מחיר המקלדת בדולרים. [br]פורסם בתאריך: 27.04.2007 בשעה 13:44:46 ושני אחרונים, והמיוחדים לדעתי אלה.המיוחד בראשון - כל הכפתורים הם מסכים קטנים ומחירה 1490$ מה מיוחד בשני, חוץ מהמחיר של 4400$ ? OK, תחזיקו טוב : זה שמה : Happy Hacking Keyboard Professional HP Japan וככה עושים אותה : מכסים אותה בלקה בשם Urushi, בעזרת מברשת העשויה משערות של בטולה, ואחרי זה מכסים את העניין בפודרה מוזהבת. PS סליחה על הקפצות, פשוט אי אפשר לפרסם בו-זמנית יותר מ 4 תמונות יחד. תודה על ההבנה. [br]פורסם בתאריך: 27.04.2007 בשעה …
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-
-
^^^^^^ מה ההיתרונות של חוטי לאומת אלחוטי בגיימינג כי ממש חשוב לי האלחוטיות אני אוהב לשכב במיתה ובאותו זמן להתעסק במחשב שתהיה קליטה של לפחות 4 מטרים נ.ב הלוגיטק G7 לא טוב בשבילי כי צריך להחליף סוללות הרבה ואני בחור די עצלן
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-
-
בעצם 2 שאלות : 1. יש לי מחשב בן 3 בערך. הוא עובד נפלא חוץ מהמארז המעצבן שמאד מציק לי אני מעוניין להחליף אותו במארז חדש. האם כל מארז יתאים לרכיבים היחסית ישנים שלי (לוח אם EPOX 4PEAD 845e)? ובנוסף הייתי רוצה שמהארז יהיה מרווח מספיק,שקט, בעל ספק אמין (כרגע אני מחליף ספק בממוצע כל 3 חודשים) והכי חשוב שיתאים לשדרוג עתידי של המחשב. התקציב רצוי שלא יעלה על 500-600 ש"ח . למי שיש המלצות אני כולי אוזן.. 2. יש לי ניסיון עם פירוק והרכבה של כל הרכיבים במחשב למעט הלוח אם והמארז. האם ניתן לבצע את ההרכבה של המחשב למארז החדש לבד בלי להסתבך יותר מדי? תודה לעונים!
-
- 12 תגובות
- 868 צפיות
-
-
קיבלתי במתנה את ה DIAMONDBACK המהולל - דווקא הייתי מופתע לטובה מהמראה שלו (ירוק כהה ולא מעיק) לעומת תמונות שראיתי ברשת. הבעיה שפיזית הוא מוזר ליד שלי עד כדי מאוד לא נח - אולי היד שלי לא מעוצבת טוב כל פעם שאני חושב שאני מתחיל להתרגל אליו אני מניח את היד על ה INTELLI שלידו וזה מרגיש כמו ספא מפנק בהשוואה. כן הוא ממש זריז ומדוייק - ולחיצת הכפתור שלו היא המספקת ביותר שחוויתי - אבל - אני לא מבין את החברה ב RAZER - ברצינות עכשיו - לפי איזה יד הם בנו את זה? אולי זה אמור להפוך את המשתמשים לגיימרים יותר טובים בשיטת ה פיט בול - יעני יצירת אי נוחות מובנת ובדרך זו יצירת עצבנות תמידית...... תגידו - ה MX510 - נח? אני יודע שזה סובייקטיבי אבל בכל זאת .... את ה RAZER אני כנרא…
-
- 10 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אין בעיה שתפנו אותי ללינקים של מארזים גם ב 450 שח, כי אני יוריד את המחיר של הספק ואז יצא 400 תודה מראש לכל מי שעוזר
-
- 9 תגובות
- 868 צפיות
-
-
ממה שבדקתי אלה די האופציות היחידות הטובות והזולות ללייזר מתגובות של אנשים הבנתי שהHP קצת יותר זריזה וטובה בתגובה לHP מצאתי שיש גם טונר חלופי כי המקורי מעט יקר מהXEROX. קיצר מה אתם אומרים תודה
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-
-
יש לי חיבור ל-adsl יש לי פינג נמוך אבל המשחק עובד בקיטועים אבל רק ברשת אני אולי צריך דרייברים ללוח אבל אני לא מוצא תעזרו לי!! p-3 866mhz asus cusl2 128 sdram windows me ד"א ב win xp זה עובד טוב אבל אני לא אוהב אותו
-
- 4 תגובות
- 868 צפיות
-
-
יש לי לוח אם ישן יחסית שאינו תומך ב-usb 2. אם אני אקנה למחשב כרטיס USB2 כזה לדוגמא- http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1239_680&products_id=8335 האם הוא יעבוד כ- USB2 במהירות של USB2 - למרות שהלוח אם אינו תומך? :s05: תודה
-
- 7 תגובות
- 868 צפיות
-
-
מעבד 3200 AMD BARTON ABIT NF7 MB768 DDR 400 GF4MX440 מודם 3 מאווררים במארז צורב CD הרדיסק 80 גיגה 1.44 פלופי ממממ האם יש עומס על הספק?
-
- 5 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ספק כוח ואין לי מספיק כסף אז חשבתי לקנות את הספק של tsunami 350w המערכת שלי היא: radeon 9700 amd xp 2000 gigabyte ga-7vaxp ddr 3200 corsair 256mb אומרים שהכרטיס מסך שלי צריך סספק כח חזק בשביל שלא יהיהו תקיעות ונפילות מידי פעם הספק הזה יעשה את העבודה אם לא איזה יכול לעשות במחיר טוב?
-
- 5 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם כדאי לי לי לקנות את המארז הנ"ל עם ספק כוח של hec 300 watt ב380 שקל. זה לא למטרות OC רק ליוםיום בעקרון הוא נוח או לא נוח? יש לו בעיות או משהו כזה? ולא צריכה להיות בעיה לגבי גודל הלוח אם נכון? לכולם יש אותם הברגות לא?!
-
- 10 תגובות
- 868 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על האיכות שלהן? אני מדבר על מדפסת ביתית פשוטה. זה נכון שהם מייצרים את המדפסות של זירוקס? ועוד שאלה: האם הדרייבר שלהם תומך בדופלקס ידני בעברית? (בהדפסה שלא מוורד)
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אממ אני מעוניין לקנות מקלדת ועכבר (לא מפריע לי אם זה סט או בנפרד) חוטי בלבד! אבל אני רוצה מקלדת בסגנון הזה: ועכבר: חוטי בלבד! עם שני הלחצנים באלו בצד שמעבירים קדימה ואחורה באינטרנט ובתיקיות... ושיהיה אופטי תודה אלעד
-
- 7 תגובות
- 868 צפיות
-
-
היי לכולם, אני קונה מחר עכבר וצורב ואני צריך המלצות. אז בנוגע לעכבר חשבתי על mx300 שהוא עכבר מצויין ומלבד כמה כפתוריים אין הבדל איתו עם ה mx500 http://www.pch.co.il/docs/pd1805355765.htm ובנוגע לצורב אני לא יודע מה עדיף אבל לפי הזכור לי אתם ממליצים את זה בדרך כלל http://www.pch.co.il/docs/pd1269512737.htm אז יש הצעות לשיפור בדגמים האלו? בנוגע לעכבר חשוב לי המהירות במשחקים אז אני לא רוצה אלחוטי (sof2...) והצורב הנ"ל לא נראה לי משהו,לחבר שלי הוא עושה רעש והחברה לא מפורסמת כל-כך אז אני פתוח להצעות...
-
- 10 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מדפסת משולבת (פקס, סורק, צילום, הדפסה) לאבא שלי. עדיף שיהיה של חברת מוכרת (HP, ברוטר, לקסמרק עם דיו זול), אני שמעתי שיש מדפסות שהדיו עולה מעל 1000 ש"ח למחסנית או משהו כזה (לא מעוניין בזה חח). שהדיו יהיה סביר, יחסית כמובן=] בעקבות האשכול הזה, http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=307304.0
-
- 8 תגובות
- 868 צפיות
-
-
כנראה שיש לי בעיה מאוד מוזרה עם העכבר kone xtd. נתחיל מהחדשות הטובות: העכבר מצוין ואני מאוד מרוצה ממנו, מרגיש איכותי ואני די בטוח שישרת אותי שנים רבות. אבל, שמתי לב, שלאחר פרק זמן ארוך שאינני משתמש בעכבר (לפעמים לאחר חצי שעה, בדרך כלל לאחר כמה שעות) הקליק הראשון על המקש השמאלי מרגיש "שונה". למה הכוונה שונה? יש התנגדות (הקלה שבקלים) כאשר אני לוחץ וגם צליל הקליק משתנה. הדבר אינננו קורה עם מקש ימין ויש לציין שזה קורה, רק, לאחר פרק זמן שאינני משתמש בעכבר. ניסיתי לנקות את העכבר עם מייבש שיער וחוט דנטלי אך הדבר לא עזר האם שמעתם אי פעם על בעיה דומה? (אני עדיין לא בטוח אם אני מדמיין אותה או לא) ישנו פתרון חוץ מהפעלת אחריות? (אין לי מושג, איך אני מוכיח דבר כזה למוכר)
-
- 3 תגובות
- 868 צפיות
-
-
מישהו בבקשה יכול להגיד לי מה זה הכרטיס קול הזה: 3d melody mf -1000 כמה הוא ישן? כמה הוא גרוע (או טוב?!) ? כמה הוא עלה בעבר? וכמה הוא עולה היום?!
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
מה עדיף ולמה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 867 צפיות
-
-
לפי המפרט מחשב הנוכחי שלי ניתן לראות שיש לי את המחשב הכמעט הכי גרוע ביחס לאנשים האחרים בפורומים פה... דרך אגב - יש לי כונן קשיח Western Digital 8.4GB ועד עכשיו הוא לא עשה לי בעיות! בקיצר, האם לדעתכם כדאי לשדרג רק חלק מהמחשב - הוספת זיכרון, החלפת כרטיס מסך ואם כן לאיזה, הוספת כונן קשיח, או להחליף אותו לגמרי?!
-
- 8 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שיתפוס למרחק של כ7-8 מטר ויעבור בין קירות. יש דבר כזה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
יש לי את שני המוצרים (היום קניתי 4HD) והעכבר על הפאד הולך חלק אבל העכבר מראה במסך תקיעות ואי דיוק (אני פשוט זז והוא מראה במסך תקיעות או במשחק) מה שלא קורה בלי פאד רציתי לדעת עם זה גם לכם ככה . ומה זה גורם ואיך אפשר לפתור את זה כי ראיתי ביקרות של אנשים שיש להם את שני המוצרים והם אומרים שהעבר זז חלק. תודה
-
- 0 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום שוב פורום יקר! אני מחפש Gamepad (דמוי XBOX360, עדיף מאוד) למחשב, בכדי לשחק במשחקי Wii דרך אמולטור, או XBOX360 או NES או SNES או Atari ישנים מאוד בעזרת Emulator וROMS, ובכן, עלה בדעתי לקנות את הLogitech Chillstream בכדי לקבל את ההרגשה של לשחק עם שלט. רציתי רק לשאול האם כשאני בוחר לעצמי מקשים (דרך אמולטורים או במשחקים חדשים יותר) אני אוכל לבחור לדוגמא בA להתקפה או B לקפיצה ודברים כאלו, האם זה אפשרי? הנה הChillstream, מה דעתכם עליו? http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=4954 תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
מחפש כבל מומלץ?אני יודע שיש גם ב 300 שח.הטלויזיה היא סמסונג a 450 32 אינטש האם אפשר ללכת על כבל פשוט? 3 מטר עולה 70 שח מחיר סביר?או ישד משהו אחר מומלץ?
-
- 4 תגובות
- 867 צפיות
-