עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אני רוצה לקנות הגה למחשב של Logitech And MOMO והמקום היחיד שמצאתי בינתיים זה פאנדס והם אמרו שהם כבר לא מייבאים אותו לארץ אז רציתי לשאול אם מישהו יודע איפה אפשר לקנות אותו... תודה כפרה

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  2. Started by Integer,

רציתי לדעת בכללי איך הספקים של החברה הזאת?? יש לי את הספק שלהם HIPRO HP - A2307F3P איך הוא ומה הנתונים שלו...?

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  3. Started by ziv124,

יש לי מגבר avr 390 של דנון בעיקרון זה סראונד בגלל זה שיושבים במרכז החדר שומעים מעולה אבל המחשב למשל לא במרכז החדר הוא בצד הנגדי של הרמקולים האחוריים לכן שאני יושב על המחשב אני פחות מרגיש את הסראונד, איך אני יכול להגביר רמקולים אחוריים ואולי להנמיך קדמיים?

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  4. המ... זאת מסרטה דיגיטלית של JVC וממש אין לי מושג איך אני מחבר אותה למחשב(זה לא עם USB)... המ...מישהו יודע\עבד עם המצלמה הזאת פעם? http://www.olsale.co.il/auction/description_only.asp?type=1&supplier%5Fid=1&product%5Fonly=1&sku=jvc%5Fgrdvl45&mscssid=DH0K74H0V1GX9LELX9K4VR56G6NC7AP6

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  5. קדימה אנשים אני חייב המלצה...

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  6. Started by Ran B,

חבר'ה.. מה אתם אומרים על המארז הזה? ההורים שלי קנו לי אותו בשביל ראש השנה.. (למרות שעבר קצת זמן..).. והוא צריך להגיע בשבוע הקרוב.. רק לא הבנתי מה המידות של בסנטימטרים..אז יש מישהו שמבין..כי נראה לי זה רשום באינצים או משהו כזה.. אז יש מישהו שיכול להגיד לי מה המידות בסנטימטר עומק, אורך, רחוב.. תודה, רן! עריכה ------- חח הקישור משום לא עובד אז אני אדריך אותך.. כנסו לפנדה http://www.pandas.co.il/ ומשם תכנסו למארזים ואז בקטגוריה SuperTalnet תבחרו בזה ושם המארז הראשון(הכי למעלה) זה מה שקנו לי.. Super Talent Aluminum Mid Tower 4318 Bar-Light W/Side Window ---------- לפי דעתי הוא ממש יפה D:...

• 8 תגובות
    • 836 צפיות
  7. Started by wombat,

שלום, אני מעוניין לרכוש (2-3) מצלמות שניתן יהיה לצלם בעזרתן הרצאות ממרחק של כ 5-7 מטר, כל מצלמה תצלם לוח באורך של כ 2 מטר וגובה של כ 1.5 מטר. האיכות צריכה ליהיות טובה מספיק כדי שיהיה אפשר להבין מה כתוב על הלוח בלי מאמץ. המצלמות יהיו מקובעות לתקרה ולא תיהיה גישה אליהן בלי סולם לכן צריך אפשרות לחבר אותן ישירות למחשב ולשלוט עליהן מהמחשב, שיהיה אפשר להתחיל/להפסיק הקלטה, להעביר את הקבצים למחשב. כמובן שהמצלמה תקבל אספקת חשמל ממקור חיצוני ולא מבטריות(עדיף מחיבור USB). חשבתי על מצלמות USB באיכות גבוהה והקלטה בעזרת תוכנת מחשב(אם מישהו יכול להמליץ על תוכנה הקלטה/עריכה שתתאים זה יהיה נהדר) ומיקרופון אלחוטי שהמרצה ישים על החולצה. אין תקציב מוגדר אך עדיף מצלמה כמה שיותר זולה ושתע…

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  8. בזמן האחרון ניתקלתי במשהו שלא ראיתי אף פעם - עידכון קושחה לעכבר... - האם באמת יש צורך לבצע עידכון כזה אם הכל עובד מצויין?

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  9. Started by mega1234,

יש כאלה ? או שפשוט לקחת את ההכי זולה ?

• 8 תגובות
    • 836 צפיות
  10. Started by Regev,

מה דעתכם על המסך השטוח 19 אינץ' של HITACHI שעולה 2370 ש"ח. חשבתי לקנות אותו בארה"ב אלף ומשהו שקל

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  11. Started by J0n1,

ראיתי את המקלדת הזאת בזאפ אבל אין לה שום חוות דעת, אז יש לי כמה שאלות: 1. איך השימוש הכללי בה? היא נוחה? 2. איך היא מתחברת? 3. מה זמן הסוללה שלה? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 835 צפיות
  12. Started by Cyber M@N,

אני מעוניין לקנות זיכרון חדש{128ל-256}אבל חברים הימליצו לי לקנות DDRAM ואף פעם לא שמעתי על זה אז אני לא יודע מה לקנות... הם גם אמרו שזה יותר זול והכי טוב... ואני לא יודע מה כדאי לקנות אז אני מחכה לתגובות שישלחו לי. תודה

• 3 תגובות
    • 835 צפיות
  13. Started by leok0,

שלום יש מצלמת וידאו סוני (handycam dcr-hc27( אני רוצה לעביר את הקלטות למחשב דרך FIREWIRE במצלמה מזוהה הכול עובד אבל זה מעביר מטושטש מאוד ניסיתי עם WINDOWS LIVE MOVIE MARKER עם NERO ועוד כמה תוכנות שמצאתי באינטרנת והתוצאה אותה תוצאה אני צריך פיתרון כדי שזה יעביר את הקלטות באיכות סבירה ניסיתי עם שתי כרטיסים שונים windows 7 amd 3600 2gb ram 8400gs via pci firewire adapter

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  14. Started by 1,

מדפסת משולבת לא באה בחשבון בגלל שיש בידי מדפסת איכותית המספקת אותנו בהחלט. מטרות הסורק הם לסרוק מסמכים ותמונות.

• 6 תגובות
    • 835 צפיות
  15. אני מתעניין במדפסת שתוכל להתחבר לרשת שלי (באופן חוטי) אך במחיר זול יחסית. יש לי כיום HP 1020 (לייזר שחור לבן) שאני מאוד מרוצה ממנה, היתי רוצה משהו בסגנון, פשוט, לייזר שחור לבן, עם החיבור לרשת וזול עד כמה שאפשר. על מה הייתם ממליצים? תודה, דור.

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  16. אני קונה מחשב נייד פנטיום 1 אני רוצה לשדרג אותו לפנטיום 3/2 עכשיו, מה אני צריך לקנות כדי לשדרג אותו? (לא טרייד אין-לשדרג) הבנתי שצריך לקנות מעבד , צריך לקנות עוד משהו?

• 4 תגובות
    • 835 צפיות
  17. Started by urich,

מחשב נייד ב 6000-7000 אלף שקל בתשלומים (חשוב מאוד בתשלומים) מחברה טובה עם מסך 14 טוב עם cd או dvd בטרייה טובה לכמה שעות מעבד מספיק חזק להרבה office ואינטרנט 256 זכרון כרטיס מסך אמין לא משהו למשחקים כרטיס קול בסיסי ורמקולים לא חשוב (העיקר שתהיה יציאה לאוזניות) מיועד לסטודנטית עכשיו האם יש מפלצת שכזאת במחיר הזה האם לבדוק ביד שניה אשמח לקבל עזרה בתודה מראש urich

• 5 תגובות
    • 835 צפיות
  18. Started by ofer_mat,

רציתי לדעת איזה ספק אני צריך ש"ישרוד" את המפרט הבא 2 HD CD + צורב 4-5 מאווררי 80 SOUND BLASTER AUDIGY כולל פנל 1.7 256-512 RDRAM ואך אני מחשב את הדרישה הזאת תודה מראש

• 7 תגובות
    • 835 צפיות
  19. Started by bigblue,

http://gizmodo.com/gadgets/optimus-video/optimus-keyboard-video-30-seconds-of-lust-plus-gallery-325615.php אחד הקלדות המדהימות בעולם מעניין אם יהיו כאלה אי פעם בארץ

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  20. Started by yosigb,

שלום ושנה טובה לכולם ! ברצוני לברר על תופעה מוזרה בעת חיבור התקן USB למחשב כגון מדפסת או מקלדת ועכבר אלחוטי המחשב מבצע ריסטארט . המחשב עבר התקנה חדשה לאחר פירמוט כל ההתקנים מותקנים וכן עבר עידכון מלא למערכת ההפעלה כמובן אני עובד עם WINXP אשמח לקבל תשובת או רעיונות

21. Started by idot6,

יש לי תקציב של בערך 300 שקל לפאד + עכבר חיפשתי הרבה באינטנט והתמקדתי בדגמים האלה: RAZER DEATADDER LOGITECH G500 SS IKARI ונראה לי שאני יקח פאד מהסדרה QCK כדאי? אם כן איזה עובי? (גודל אני אבחר אחר כך) בקשר למקלדת אני לא רוצה משהו יקר אבל שתהיה נוחה, ( איך הWAVE? ) . תודה

• 3 תגובות
    • 835 צפיות
  22. נו אז כמה אתה תשקיא 700 או 100 או יותר או בכלל לא תקנה מארז חדש?? ;D

• 3 תגובות
    • 835 צפיות
  23. Started by yp3,

קניתי מקלדת סיליקון מתקפלת עם חיבור בלוטוס. איך אני מוסיף לה עברית? מדבקות? אני מאמין שיתקלפו חריטה? יש חריטה על גומי? עט? יש עט שלא נמחק על גומי? אשמח לרעיונות דרך אגב המקלדת בצבע שחור תודה מראש

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  24. Started by winner,

חברים שלום אני צריך סורק USB שישמש אותי לסריקת מסמכים, תמונות וקצת שקופיות ונגטיבים חשובים לי איכות הסריקה ואמינות המכשיר. התקציב שלי הוא עד 1000 ש"ח. ראיתי את ה-HP Scanjet 3970 ואת Canon CanoScan 3000F ואני מעוניין לדעת אם למישהו יש נסיון עם אחד מהם ועל מה אתם ממליצים ?

• 3 תגובות
    • 835 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.