ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
אהלן, חבר'ה . מחפש אוזניות, וצריך את העזרה שלכם. המטרה העיקרית היא לגיימינג, אבל גם כדי שאני אוכל להשתמש בהן למוסיקה לדוגמא. הן צריכות להיות בעלות מיקרופון ונוחות ברמה סבירה (אין לי אוזניים גדולות כ"כ, אבל האוזניות הנוכחיות שלי נורא לוחצות ומציקות לאורך זמן). בגלל שאני לא רוצה לעבור את טווח ה-300 ש"ח כי אני לא משחק יותר מדי, אני רוצה ללכת על הSteelSeries Siberia V2, אבל יש לי כמה שאלות לגביהן: אני משתמש בכרטיס קול חיצוני, אז כמה דברים : א' - האוזניות הנוכחיות שלי תפקדו ככרטיס הקול של עצמן. זאת אומרת שחיברתי ל-USB ומיד הן עבדו בלי קשר לכרטיס קול של המחשב. האם גם בסבריה זה אותו הדבר? ב' - איזה חיבור יש להן? במידה ולא USB, האם תהיה לי אפשרות להשתמש במתאם PL קטן לגדול (ל…
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-
-
כי ברמקול עצמו יש מגנט... זה יכול לפגוע במשהו בתוך המחשב?
-
- 7 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אני מרכיב ברגע זה תוכנית למחשב (אני רק מקווה שאני באמת אקנה אותו כי זה תלוי בהורים שלי...) 1) בכל מקרה רציתי לדעת מה צריך בשביל לראות סרט DVD במחשב? אני זוכר בערפול משהו עם מפנעח... 2) לפנטיום 4 צריך מארז מיוחד, אבל לAMD לא, נכון? 3) אפשר להשתמש בATX שהוא "מיוחד לP4" גם לAMD? ו... זהו... ד.א עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי את הנושאים האלה אז אל תגידו לי תחפש, אולי חיפשתי מילים לא נכונות אבל לא ציפיתם שאני אעבור על כל דיון שרשום בו "מארז" נכון?
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-
-
האם הוא מתאים גם ל-PC רגיל כי לפי מה שהבנתי הוא למחשבים ניידים (אהבה ממבט ראשון)
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
המארז הוא Foxconn TLA475. האם יתאים? לא מצאתי פורום אחר, אז שמתי כאן.
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-
-
חברה דיברתי עם אחד שאני מכיר והוא אמר לי שיש לו את המחשב הבא 2.2 P4 1.5GIGA DDR 250 GIGA SCSI hd chita 10000rpm ביקשתי ממנו להריץ את PCMARK2002 אבל הוא לא רצה כי הוא לא מתעסק בתוכנות האלה... מעניין כמה הוא היה מקבל אני מאמין..זיכרון:4200 מעבד:5000 והרדיסק:1200 מה אתם אומרים? :-) עריכה: מה עם כותרת נורמלית?
-
- 6 תגובות
- 814 צפיות
-
-
מה דעתכם על המסך השטוח 19 אינץ' של HITACHI שעולה 2370 ש"ח. חשבתי לקנות אותו בארה"ב אלף ומשהו שקל
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
-
שלום טוב, אז ככה, אבא שלי מחר טס לחו"ל, אז ביקשתי ממנו שיקנה לי שם כמה דברים, ואחד הדברים שביקשתי ממנו הוא עכבר. טוב בכל מקרה, אני מתלבט בין 3 עברים ה MX 510, הרייזורבאק וה MX 518 החדש. בקשר ל MX 510 אני יודע הרבה, ודיי יודע מה הוא שווה, אבל הקשר לשניים האחרים אני לא ממש יודע, ולא יודע מה הם ביחס אליו, ואיך הם ביחס של מחיר לביצועים... אז בבקשה תמליצו לי על העכבר הטוב מבין ה3 האפשריות שציינתי פה...ואני גם אשמח אם תציינו מכירים מוערכים שלהם...ואני רוצה להבהיר שזה יקנה בחו"ל... :-* תודה.
-
- 10 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש עכבר מדוייק למשחקים ולתוכנות 3d רצוי מאוד שיהיה אלחוטי אבל שיהיה לו עריסת טעינה (חשוב מאוד) כי אין לי כוח להחליף בטריות כל הזמן.... תודה! נ.ב לפני שפרסמתי את ההודעה חיפשתי בפורום ולא מצאתי את מה שאני מחפש(אלחוטי +עריסת טעינה). ויש לי עוד שאלה למי שמבין...האם לוח אלקטרוני מתאים לתוכנות כמו rhino ו 3dmax? תודה!
-
- 8 תגובות
- 814 צפיות
-
-
קניתי את העכבר לפני כמה ימים ושמתי לב שלפעמים העכבר קופץ למעלה תוך כדי משחק או סתם בעבודה ב WINDOWS. יש למישהו מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום יש מצלמת וידאו סוני (handycam dcr-hc27( אני רוצה לעביר את הקלטות למחשב דרך FIREWIRE במצלמה מזוהה הכול עובד אבל זה מעביר מטושטש מאוד ניסיתי עם WINDOWS LIVE MOVIE MARKER עם NERO ועוד כמה תוכנות שמצאתי באינטרנת והתוצאה אותה תוצאה אני צריך פיתרון כדי שזה יעביר את הקלטות באיכות סבירה ניסיתי עם שתי כרטיסים שונים windows 7 amd 3600 2gb ram 8400gs via pci firewire adapter
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
באוזניות שיש לי היום לי יש דבר אחד מעצבן כשאני מדבר עם הצד השני אני שומע את עצמי דרך האוזניות אני יודע שיש על כל מיני מכשירים אחרים אבל אני מחפש אוזניות שהמיקרופון מחובר אליהן כיחידה אחת. ממישהו מכיר אוזניות עם מקרופון שאין בהם את הבעיה הזאת ?
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
בס"ד שלום אנשים אני רוצה לדעת אם אם זה משנה לקנות כבל מאריך של 2 מטר או של 5 מטר או שזה פוגע בביצועים, אני לא יודע איך USB עובד בטורים שולח פקג' וממתין או הוא יכול לשלוח כמה פקג'ים אחד אחרי השני. ואם הכבל המאריך אמור לתמוך ב-USB 2 או שאין דבר כזה?
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום , אני מחפש אוזניות עם מיקרופון לגיימינג בעיקר למשחק counter strike . תקציב עד 200 ש''ח +- . שיהיו איכותיות מאוד , דוגמא בCS שיורים שאני ישמע מאיפה באה היריה ושרצים שאני ישמע מאיפה הצעדים ובכללי שיהיו איכותיות . הם ישמשו גם למשחקים כמו gta iv , cod4 . תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אלו דיסקים מיוחדים או דיסקים רגילים ואיך עושים את זה
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
חברים , ביום בהיר אחד הכונן פשוט לא נדלק יותר. נורות החיווי לא נדלקות כאשר אני מחבר את הכונן למחשב. ניסיתי בעזרת USB וגם ESATA. יש רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
ישנה בעייה מכנית במנגנון הפתיחה של המגש בכונן האופטי ( שכבר איננו נימצא יותר באחריות) אני חושב שאני יכול באופן עצמאי לפתור את הבעייה , בתנאי שאוכל לראות את המנגנון בזמן שהוא עובד ,על מנת לאתר את התקלה . השאלה היא האם הדבקה (בזמן שהכונן אינו מחובר לחשמל ,כמובן) של איזולירבנד שחור של חשמלאים על גבי עינית הלייזר , מספקת על מנת שלא תיגרם נזק לראייה כתוצאה מקרינת הלייזר ,כשאני אחבר אותו לחשמל
-
- 7 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אני רוצה מארז טוב אם איורור טוב יש לי גם חדר ממש קטן, המחשב הישן שלי תמיד מתחמם ובגלל שהחדר קטן אז נורא חם, אני שונא מארזים אם דלתות לסי די רום. אני מעדיף שכל היציאות מלפנים יהיו למעלה מאשר למטה כי הוא יעמוד על הרצפה, ראיתי מארזים עם מסך קטן(כמה מעלות במארז/מעבד) אז יהיה נחמד אם הוא יהיה גם תודה לעוזרים. אני אקנה ספק בנפרד
-
- 12 תגובות
- 814 צפיות
-
-
האם למישהו יש המצלמה על משהו טוב של HP או BROTHER ? אני רואה שהמבחר לא מזהיר אבל האם למישהו יש קצת מידע על אחזקה של מדפסות כאלה ועלויות של טונרים בהמשך ?
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
מי יודע או יודעת איפה אני יכול להחזיר את ראשי דיו שלי ריקם BROTHER, LC900 ולקבל הנחה בקנית ראש דיו חדש???
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
היי, אני מחפש את המקלדת הסקסית הזאת http://www.enermax.com.tw/english/product_peripherals_detail.asp?PrID=84 מאיפה משיגים ? תודה
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
היי, דוד שלי ביקש ממני שאני אקנה לו מדפסת לייזר למשרד ... חשבתי בהתחלה לא בעיה, אבל הוא אמר לי שהוא צריך מדפסת עם תמיכת דוס בעיברית כי הוא עובד עם תוכנות ישנות של רואי חשבון, אני לא יודע איזה דגמים יש של מדפסות לייזר טובות עם תמיכת דוס בעיברית.. תוכלו בבקשה להמליץ לי על דגם כזה? המחשב שלו פנטיום 4 עם XP אבל התוכנות של הרואי חשבון מופעלות ב DOS של הוינדוס והן ממש ישנות. התקציב עד 500 שקל בערך. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-
-
מי שזקוק לתחנת כוח....תנו דעתכם http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleid=1964&page=2
-
- 6 תגובות
- 814 צפיות
-
-
האם יש מקלדות שקטות? ומה ההבדלים של הLogitech : MX518 G5 כרגע יש לי עכבר גיימרים X-710 של A4Tech אבל רוצה יותר דיוק =] או שאמשיך לX-750F מאותה התוצרת?
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-