עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אז בעיקרון הזיכרון שלי טוב?... והאם כדי להוסיף עוד ראם?

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  2. 1. יש דרך לזהות את דגם הכרטיס מסך/קול ללא התקנתם על מחשב? 2. אפשר להתקין חלקים שהיו מותקנים על מחשב פנטיום 3 למחשב פנטיום 4?

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  3. שלום, אני זוכר שבדר''כ מגיעים דגמים חדשים בתחילת שנה לועזית. האם אני צפוי להרוויח משהו אם אני אחכה? בעקרון אני מחפש דגם מתקדם יחסית, דוגמת הJ6413. תודה.

4. Started by orrm,

שלום כולם, יש לי כמה שאלות לגבי המארזים של אנרמקס וצ'יפטק: 1. המארז של אנרמקס הוא אלומיניום? 2. איזה מארז של צ'יפטק הוא זהה לאנרמקס FS710 ויש בו חלון? 3. ראיתי בספסיפיקציות שלהם שהם זהים לחלוטין - אם כן, מה ההבדל ביניהם?

• 2 תגובות
    • 952 צפיות
  5. Started by manco,

קיבלתי מדפסת לייזר, אך החיבור שלה הוא כבל של 37 פינים שמתחבר לכרטיס תואם שצריך להתקין במחשב - אבל אי אפשר, כי החיבור של הכרטיס (לחריצים בלוח אם) הוא מאוד מאוד ישן ואין במחשבים החדשים כזה חיבור. לכן אני צריך או מתאם מ-37 פינים ל-LPT (חיבור של מדפסת רגילה), או כרטיס PCI עם יציאה של 37 פינים. האם קיים אחד (או שני) הדברים האלה? תודה מראש, זה חשוב מאוד לעבודה שלי...

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  6. Started by GHOST,

השימוש העיקרי יהיה לצורכי צילום... כלומר סריקת שקופיות ותמונות תקציב עד 1500 יכול להגדיל במקרה הצורך...

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  7. שעובד בRF ובעל טווח יחסית גדול (3מ'+) הסט ישמש אותי למחשב בסלון כשרואים סרט

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  8. שלום רב, לפני כיומיים רכשתי מארז מסדרת ה-6A המפורסמת הדומה למארז המסוקר בפיסיטיפ, רק שאין לו נעילה בצד, יש לי חור כזה שאמור להוציא את האוויר החם מהמעבד החוצה.. בכל אופן אני מאוד מבסוט מהמארז, היה קל להרכיב בו את הרכיבים והכל היה נח מאוד, בתוכו קיבלתי כבר מובנים 2 מאווררי 120 מ"מ עם חיישן סנסור ירקרק לכל אחד, שכנראה המאוורר שמתחת לספק אמור לזהות את החום של המעבד ולפי זה לפעול, וזה שליד ההארדיסקים אמור כנראה לזהות את חום ההארדיסקים ולפי זה לפעול... הבעיה היא, שהמאווררים פועלים באופן קבוע..... דבר הגורם לרעש רב גם במצב מנוחה ולטמפ' נמוכה מאוד של המעבד.... אני מעדיף מפ' קצת יותר גבוהה ושקט בחדר מאשר רעש וטמפ' נמוכה, ושיפעלו רק כשחם במארז... אז השאלות שלי הן: 1.האם מיקום הסנסו…

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  9. Started by gooz,

קניתי היום הארדיסק חדש של WD SATA והמחשב מזהה אותו חלקית...זאת אומרת רק הRAID מזהה אותו כשאני פותח את המחשב ובביוס ובווידנאוס לא מצאתי זכר..ונכנסתי גם למהל דיסקים במחשב שלי ואין אפילו לאשר כונן חדש :\ אני חושב שהוא מחובר היטב כי הRAID מזהה אותו מה אני צריך לעשות? איך מתעסקים בככל עם הרייד הזה? במנהל התקנים ראיתי שיש איתו בעיה עכשיו אחרי שהתקנתי כונן חדש...אולי פה המפתח

• 2 תגובות
    • 984 צפיות
  10. Started by avishaiar17,

האופציה שקיימת כרגע... EPSON R290 מה אתם אומרים???היא עולה 550 ש"ח... הייעוד של המדפסת הינו להדפיס על גבי דפי פוטו A4 (הדפסת של תמונות), באיכות כמו של פיתוח רגיל... מה אתם אומרים עליה..?!?!? יש עוד אופציות ..חברות אחרות ...- HP או CANON שמשתוות אליה...??

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Wood-Elf,

מיק אני גם כנראה אקנה באיזה 20 שקל ככה. P= אוקיי, אני צריך עכבר, אוזניות ו פאד. כנראה שאני לא אקנה גם וגם, אבל עכבר ופאד אני בטוח קונה ביחד. התקציב הוא בערך 400-450 לעכבר והפאד. ועוד איזה 250 - 300 לאוזניות. ועכבר חשבתי אולי MX518. הוא עולה בערך 350, נכון? ואם יש פאד טוב בחמישים שקל סבבה, אבל אפשר גם בערך במאה שקל... אני מקווה שיהיה לי מספיק כסף לשניהם, אם לא, כנראה שזה יהיה אוזניות.

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  12. Started by yoakall,

לא מזמן קניתי mio 168 אני משתמש בו גם ע"מ לקרוא ספרים.. השאלה שלי היא איך אני שומר על העמוד שבו הפסקתי ז"א איך אני חוזר אליו בקריאה הבאה..?. אני יודע שיש בו השהיה ל4 שעות שבה הוא שומר על העמוד האחרון אבל לאחר מכן הוא חוזר לתחילת הספר.. מה עושים? תודה..

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  13. Started by the damonion,

שלום רציתי לקנות עכבר בסביבות ה 100 .... בהתחלה רציתי לקנות את ה MX500 מנועה אבל נגמר להם או משוה אשמח עם תעזרו לי

14. http://www.newtonperipherals.com/

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  15. Started by base,

האם ניתן לתכנת את הכפתורים של העכבר לכל אופציה? במשחקים או ב-WINDOWS . כמה לחצנים יש לעכבר? ולמה בדיוק הגלגלת התחתונה מתוכנתת למה ייעודה? (האם זו גלגת או רק משמשת אחורה וקדימה? ) האם העבכר נוח או שהוא כמו שנאמר על ה- G7 כבר ששימוש מרובה בו מזיעים איתו? MX Revolution האם עכבר זה מתאים למשחקים?

16. יום שני במיזם ההנחות הענקי כבר כאן, ואיתו רצף של הצעות מעודכנות שארזנו לכם במקום אחד מסודרלכתבה

17. אשמח לתגובות...

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by danielzy,

שלום, יש לי כרגע G9, מכוון שהשגתי אותו ממש ממש בזול, אין לי בעייה למכור אותו בפחות או יותר אותו מחיר ולקחת משהוא אחר. כשקניתי תG9 התייחסתי ל DPI וכפתורים, ממש ככה. אחרי חודשיים שלושה עם הG9, אני מבין שכל השיט הזה של ה DPI זה חרטא ואף אחד לא משחק על יותר מ1000DPI. האופציות שחשבתי עליהם : DeathAdder \ Habu קורצים לי גם בגלל שאפשר לקנות אותם ב PCgames באמצעות PayPal, שיש לי שם כסף. המלצות ?

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  19. Started by iliyaman,

שלום לכולם ! אני מעוניין לקנות בקרוב אוזניות חדשות . התקציב שלי הוא עד 500 שקל (כולל חריגה) . אני מעוניין אוזניות לשימוש רק למוזיקה , לא לגיימינג ולא לשום דבר אחר . אני הולך לחבר למחשב , לאייפד שלי , וכנראה לפאלפון . המליצו לי בפורום אחר , על האוזניות הבאות : 1: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=13687 2: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11050 יש לחבר שלי את האוזניות הראשונות , ולכן כנראה אני אלך על השניים . אבל יש לי כמה שאלות : 1: איזה מהאוזזניות יותר טובות ? 2:הן יהיו נוחות אם אני אקח אותן לבחוץ ? 3: יש טעם לקנות כרטיס קול חיצוני ? (כשאני אחבר למחשב) ? 4: הם ישמעו מעולה באייפד ובפאלפון ?5: אני אוהב לשמוע רוק , רוק כבד והרבה מטאל . הן לא יזייפו / יקרעו / משו כזה …

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  20. Started by OferS16,

שלום, אחי מחפש לקנות אוזניות אבל הוא רוצה אוזניות טובות ועמידות במחיר סביר. כשהוא שאל אותי על דגם מסוים אמרתי לו שישנן אוזניות שמיוצרות משנות ה80(עד היום כמובן) והן אמינות בצורה בלתי יאמנת וגם האחריות שלהן מאוד טובה , אך מכיוון שהזיכרון שלי מעולם לא היה משהו שחכתי את שמן ואיני יכול להיזכר בהן כעת. בעיקרון זה אוזניות קשת שאם אני זוכר נכון יש להן ציור תכלת כחול כזה בצד וצורה מוזרה מעט . הן ידועות מאוד והן נמכרות באזור ה200-300 ש"ח , זה כל מה שאני יכול לזכור עליהן . אה גם השם שלהם זה PORTAL או משהו כזה. אשמח לתשובה

• 2 תגובות
    • 975 צפיות
  21. צריך המלצה למדפסת לייזר+סורק המלצה למדפסת לייזר שחור לבן+ סורק עד 500 שקל שהיה חסכוני ככל האפשר. עדיף מדפסת עם סורק משולב לא חייב פקס, אך לא יפריעה. אם אפשר לקנות בנפרד גם בסדר. הסורק ישמש לסריקת ספרים, ותמונות. עדיף מדפסת עם אפשרות לדו צדקקי. כרגע אני עם EPSON C45 וזה זועה!! היא עושה המון רעש! ומדפיסה בצורה איטית בצורה מטורפת!! 6 דקות דף על האיכות הכי גבוהה, אם שמים על איכות בינונית הכתב בכלל לא ברור...

22. חיברתי את כול הכבלים של הספק הכוח החדש בדיוק כמו שהיה מחובר הישן אבל אחרי שאני מפעיל את המחשב אז הוא מאוד לאט עולה עד לווינדוס זה נוררמאלי? מה יכולה להיות הבעיה? מדובר בספק hec 475

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  23. Started by AMIT_MEG,

שלום קניתי את המתאם הזה http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.20775#open%20full%20view אני רוצה לחבר את האקס בוקס למסך שלי Dell U2311H שיש לו חיבור dvi ו displayport המחשב מחובר ב dvi וקניתי את המתאם לאקס בוקס שאני מחבר את האקס בוקס למסך הוא לא מציג לי תמונה לא יודע על המתאם רשום displayport input ועל ה hdmi output זה אומר מה שאני חושב או שיש בעיה במקום אחר איך אני יכול לחבר את האקס בוקס למסך??

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. אני משחק הרבה ומנסיון שלי יש דיליי מאוד מורגש עם מוצרים אלחוטיים. מכייון שהמחשב שלי מחובר לטלוויזיה ואני רואה סרטים דרכו, חשבתי לקנות מקלדת אלחוטית. אשמח גם לשמוע המלצות למקלדת אלחוטית עם עכבר מובנה עד 300 שקלים. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. אומרים לחבר דיסק קשיח עם גובמיות.. בשביל למנוע רעש... איזה גומיות? ואיך לחבר? :s05:

• 2 תגובות
    • 903 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.