עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by OnlyOne,

הי, יש לי מדפסת ישנה של CANON מדגם BJC-4200. המדפסת עבדה ושלשום ניסיתי להדפיס ההדפסה מופיעה ואז נמחקת לאחר כמה שניות. ובעצם המדפסת לא מקבלת שום פקודה או מתחילה להדפיס או משו כזה. מה אפשר לעשות? אני יודע שהמדפסת ישנה אבל היא שווה את התיקון/טיפול, יש לי גם מדפסת חדשה של LEXMARK אין מה להשוות...

• 1 תגובה
    • 869 צפיות
  2. מה עושים

• 3 תגובות
    • 869 צפיות
  3. Started by PeaS,

אני מעוניין לקנות מקלדת ועכבר של לוג'יטק. פחות משנה לי אם הם אלחוטיים או לא. בקשר לעכבר חשבתי על הMX510/518 ורציתי לשאול אם ההבדל בינהם הוא רק ברזולוצייה של הזריקה והרוחב פס (הדיוק, בקיצור), ואם כן, אם זה באמת משנה. בקשר למקלדת, הסתכלתי באתר של לוג'יטק, ויש שם גם טבלה של השוואה בין המקלדות, אבל בגדול, לא הבנתי את ההבדלים. לי זה נראה כאילו רק הכפתורים של המולטימדיה מסודרים במקומות שונים (לי רק חשוב שתהיה שליטה על הווליום ויהיו כפתורים של פליי פאוס וכו', לא יותר מזה), אז מה בעצם אני מפסיד אם אני קונה מקלדת זולה? איזה פיצ'רים? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 869 צפיות
  4. היי, בסוף החודש אמורים לבקר אותנו קרובים מארצות הברית ואני חושב מה אפשר לבקש מהם לקנות לי למחשב. חשבתי על עכבר משובח, מקלדת ואם יש לכם הצעות נוספות זה יהיה מצויין תודה

• 5 תגובות
    • 869 צפיות
  5. Started by eyal,

אני רוצה להחליף את הכרטיס שלי ויש לי די תקציב גדול ורציתי לדעת איזה כרטיס יעבוד הכי טוב עם מחשב מהיר פנטיום 4

6. Started by guandms,

שלום לכולם יש לי בחירה בין 2 סוגי ספקים והיית רוצה את חוות דעתכם מה יותר עדיף למערכת כבדה עם כרטיס מסך X1900XTX : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_99&products_id=12028 זה של ENERMAX http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_1647&products_id=10028 זה של OCZ ויש אולי גם את האפציה הזאת : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_1647&products_id=10029 בדרישות של הכרטיס מסך רשום ככה : power supplies with 450w capacity 30A CURRENT ON 12V RAIL אם תגידו לי מה הכי טוב לי אני יודה לכם תודה רבה מראש !!

• 3 תגובות
    • 869 צפיות
  7. קניתי לא מזמן את הג'ויסטיק chillsteam של logitech ומשומה הכפתורים לא בסדר הנכון זאת אומרת בשלט פיזית זה נכון אבל נגיד אני משחק פרו 2009 אז הכפתורים בכלל הפוכים נגיד כפתור 1 זה בכלל כפתור 2 וכפתור 2 זה בכלל כפתור 4 רציתי לדעת אולי יש מה לעשות איזה תוכנה שאני יכול להוריד ולאפיין אותו כי במערכת הפעלה שלי )vista( בלוח בקרה אני לא מצליח תודהמ ראש

• 1 תגובה
    • 869 צפיות
  8. Started by PCguy,

ככה אני עומד לקנות מחשב חדש אך מעולם לא חשבתי ליחס חשיבות יתרה לספק לאחרונה הציעו לי פה בפורום לקנות אך ורק משהו איכותי ולא ג'נרי אז האם זה באמת כזה חשוב?? מעולם לא היתה לי בעיה שקשורה בספק!! בכול אופן האם השימוש בUPS יכול לבוא על חשבון של ספק איכותי ויקר?

• 3 תגובות
    • 869 צפיות
  9. Started by aviram20,

היי חברה כולם מכירים את מהשטח הקטן בלפטופים למנניהם שהוא בעצם העכבר ... אני ממש צריך אחד כזה... יש דבר כזה למכירה בנפרד? בחיבור USB או משהו כזה...

• 2 תגובות
    • 869 צפיות
  10. Started by BaconMan,

שלום לכולם, החלטתי להחליף את המדפסת שלי, היה לי Lexmark X1100 שכבר מאוד ישנה, וקניתי בחמישי HP J6413, שאני מאוד מאוכזב ממנה והולך להחזיר אותה (בעיקר בגלל שאין תמיכה בכלל של HP לWIN 7). אז אני צריך בבקשה המלצה למדפסת משולבת עד +-700 שקל. חשוב לי כמובן שהדיו יהיה זול (כמו לכולם), שתהיה WIRELESS ושתהיה כמובן עם סורק ופקס. זו מדפסת לשימוש ביתי ככה שנראה לי שהזרקת דיו זה בסדר, יש למישהו המלצות? תודה מראש.

11. Started by swisaman,

היי, ברצוני לקנות בקר משחק(כמו של XBOX),שמתי לב שKSP מוכרים שניים שניראים דיי זהים. http://www.speedlink.com/?p=2&cat=3132&pid=22714&paus=1 ואת זה : http://ksp.co.il/link.php?uin=9596 מה ההבדל ביניהם?שניהם נראים כמו בקרים רגילים לגמרי,כדאי ללכת על זה של SPEEDLINK?הוא זול יחסית למיקרוסופט... תודה.

• 3 תגובות
    • 869 צפיות
  12. Started by m_k,

:dance: :coolman:

13. הכוונה לסטילס איכותי. בעקרון אני רוצה לרכוש את 2 המוצרים (מצלמת ווידאו דיגיאלית ("מסרטה"), וגם מצלמת סטילס דיגיטלית), במידה ויש מסרטות דיגיטליות, המצלמות גם סטילס איכותי, אשמח לשמוע. אינני מקצוען, ולא כל פרט ופרט מעניין אותי, לדעתי אם המסרטה מצלמת סטילס באיכות של 2-3 מגה פיסקל - סביר ביותר.

• 8 תגובות
    • 869 צפיות
  14. שלום , לאחורנה הdeathadder black שלי מת בייסורים קשים אחרי שנה וקצת של שימוש ואני מחפש את העכבר הכי טוב בשוק אז כמה מילים על כל עכבר שהיה לי mx518 : נתן עבודה 10 שנים רצוף , לאחרונה מתנתק רדומלית והגלגלת לא עובדת , כנראה העכבר הכי טוב שהיה לי אי פעם , חיישן מושלם deathadder black : מרגיש מעולה , חיישן מושלם כמו של הmx518 , אהבתי את החומרים שהוא עשוי ממנו אבל שונא את רייזר ולא מוכן לקנות מוצרים שלהם שוב g500 : לא גדול לי מידי אבל לא נוח לאחיזה שלי שהיא יותר בסגנון finger tip , שנאתי את המשטח המחוספס שלו בצדדים והגלגלת הייתה זוועה g9x : העכבר הכי גרוע שהיה לי אי פעם , פשוט זוועה מכל אספקט אפשרי steelseries ikari : אני משתמש בו עכשיו והוא נוח לגלישה וכו' אבל בזמן משחק רצינ…

• 6 תגובות
    • 869 צפיות
  15. Started by chadash,

נכון שזה לא דגם חד אבל איך היא באופן כללי.

• 5 תגובות
    • 869 צפיות
  16. Started by bora8,

שלום לכם ! אני מחפש מקלדת אלחוטית כדי שאוכל להשתמש במחשב שאני נמצא בסלון המחשב מחובר דרך כבל HDMI לLCD שבסלון המרחק בין המחשב שנמצא בחדר לבין הסלון הוא בערך 8 מטר ראיתי באינטרנט את המקלדת הזאת מקלדת אלחוטית משולבת עכבר QUE KBQ1100 המחיר שלה הוא 119 ש"ח האם המקלדת הזרת טובה או שאתם ממליצים על משהו אחר?

• 0 תגובות
    • 868 צפיות
  17. הכל בכותרת בערך. הG5 שלי החליט שנמאס לו ועזב אותי. כרגע אני מחפש עכבר, בסביבות ה200 שקל (למרות שאפשר לחרוג בלי בעיה). הדרישה העיקרית היא עכבר גדול - עם עכברים 'פשוטים' של מיקרוסופט, לדוגמא (וLogitech באותה הזדמנות), אני בדרך כלל לא מסתדר, ואני מאמין שגם עם הרייזרים לא ממש - יש לי יד גדולה. חוץ מזה התרגלתי כבר לG5, שמבחינת עיצוב הוא אחד העכברים (אם לא ה-עכבר) שהכי נוח לי איתם. מה שמשאיר אותי, אלא אם מישהו יעיד אחרת (בעיקר מבחינת גודל, או נוחות עם יד גדולה) עם G5 וMX518. היעוד העיקרי הוא גיימינג (איך לא?), בעיקר משחקי FPS וRPG, ושימושים משרדיים כאלה ואחרים. ההבדל בין הG5 לMX518, נכון לעכשיו, לא נראה לי גדול, לא מבחינת מחיר או שום דבר אחר, כשל518 יש את ייתרון החיישן (שלי, אי…

• 3 תגובות
    • 868 צפיות
  18. http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=11200 מחיר מגוחך לדעתי, הדבר הזה (שקיבל ביקורות מצויינות אגב) עולה כמו 3 מקלדות, ויותר מה-Z BOARD. נראה נוח וכיפי, קצת מיותר, אבל רק אם זה היה עולה שליש - הייתי שוקל קניה של זה.

• 2 תגובות
    • 868 צפיות
  19. Started by gidishual,

מה ההבדל בניהם ואם ההבדל שווה את ה 140 שקל הפרש

• 11 תגובות
    • 868 צפיות
  20. Started by aero,

האם ספק כוח של המחשב יכול להשפיע מבחינה משמעותית בביצועים של המחשב? כרגע יש לי ספק של RAIDMAX 420W שקיבלתי עם המארז

• 14 תגובות
    • 868 צפיות
  21. Started by e-r-a-n,

מדובר במכשיר לשימוש כGPS...הנה לינק למכשיר המדובר איך הוא מבחינת אמינות? שימוש? אשמח לקבל את כל הדעות שיש לכם\לכן עליו, מה טווח המחירים שבו הוא נמכר? תודה רבה....ערן.

• 2 תגובות
    • 868 צפיות
  22. Started by EasyPooper,

שלום! מכר שלי מעוניין בעכבר קטן, נוח ואלחוטי למחשב הנייד שלו האם אתם ממליצים על העכבר LogiTech V550? כמה זמן הוא מסוגל לעבוד ללא טעינה? איני יכול לשלוט עליכם אבל אני חושב שעלי לציין שהעיניין דיי דחוף... תודה מראש ושבת שלום

• 0 תגובות
    • 868 צפיות
  23. Started by TONY23,

מעוניין במארז +ספק כח איכותי

• 5 תגובות
    • 868 צפיות
  24. שלום אנשים, אני מחפש מתנה לחבר, סט אלחוטי מקלדת +עכבר, המיטה שלו נמצאת כ2-3 מטר מהמחשב. הוא רואה סרטים ולכן אני רוצה לתת לו סט כזה מתנה. יש לי סט של לוגיטק שקיבלתי במתנה והעכבר קולט ל1.5-2 מטר, ואני מבסוט ממנו לשימושים רגילים (לא למשחקים). בכל החיפושים לא ראיתי מידע על טווחים, אשמח אם מי שמציע דגם \ סט ייתן לינק לטווח שלו. שימושיו הם לא למשחקים, תוכנות כמו MATLAB בעיקר וסרטים. כאמור התקציב בעיקרון 280 עם אפשרות חריגה עד 300. אני אמור להיפגש איתו יום שישי, לכן הזמן די קצוב מבחינתי. חנויות אפשריות מבחינתי (אני אאסוף את המוצר בעצמי): SKYPC, IQPC, אייבורי, KSP, LOGICPC, GOLDTOP אם יש חנות מומלצת אחרת באזור המרכז אשמח לשמוע. תודה מראש למי שיכול לעזור... יוסי.

• 2 תגובות
    • 868 צפיות

דיונים חדשים בפורומים