עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by סקיווקר,

ממה שבדקתי אלה די האופציות היחידות הטובות והזולות ללייזר מתגובות של אנשים הבנתי שהHP קצת יותר זריזה וטובה בתגובה לHP מצאתי שיש גם טונר חלופי כי המקורי מעט יקר מהXEROX. קיצר מה אתם אומרים תודה

2. Started by Abyss,

היי . למי שיש את העכבר או יודע , יש דרך לשנות את ה- dpi למספר שאני רוצה או שיש רק 4 רמות קבועות ? אני רוצה לשנות ל- 1800 וכשאני מנסה לעשות את זה דרך התוכנה של הדרייבר ומאשר הוא לא עושה שום דבר (אני לוחץ enter על ה- dpi החדש). אני לא יודע אם אין כזאת אופציה בעכבר (קראתי שיש) או שאצלי יש בעיה. מישהו יודע איך לשנות ? יש לי ווינדוס 7.

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  3. Started by Gil28,

נתקלתי בו ב-eBay בעודי מחפש עכבר זול לנייד שלי... http://cgi.ebay.com/Mini-3D-USB-Optical-Finger-Mouse-Mice-for-Laptop-110_W0QQitemZ190334397057QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item2c50d06a81&_trksid=p3286.c0.m14#ht_2003wt_1165 האם הוא נוח? איך משתמשים בו?

4. Started by gabbay,

קניתי את העכבר לפני כמה ימים ושמתי לב שלפעמים העכבר קופץ למעלה תוך כדי משחק או סתם בעבודה ב WINDOWS. יש למישהו מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  5. Started by Crash5,

אחד מהשימושים העיקריים במחשב שלי הוא צפייה בתכנים שונים (סרטים ותוכניות) באמצעות הטלוויזיה שמחוברת ליציאת כרטיס המסך במחשב. במהלך הצפייה קיים צורך לעצור ולהפעיל מחדש, להעביר אחורה וקדימה מבלי לקום למחשב, אבל לצערי, כיום אין בידי את היכולת הזאת. האם קיים שלט למחשב שמיועד לבצע את הפעולות הנ"ל? אגב, האם צריך לעבוד עם תוכנות מדיה ספציפיות בשילוב השלט? תודה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 837 צפיות
  6. Started by alex15,

יש לי מקלדת טובה PS2 אבל הבעיה איפה שאמור להתחבר ה PS2 יש בעיה במחשב אז אני רוצה להפוך את המקלדת ל USB אין משהו כזה כי לעכברים יש אז אני צריך PS2 אל USB

• 4 תגובות
    • 837 צפיות
  7. Started by hichcock,

היי צריך עזרה לחבר בשביל שלט למחשב הוא צריך שלט שאפשר לשלוט בעזרתו בתוכנות מוזיקה\סרטים חשוב שזה יתחבר למחשב או בלוטוט' או מתאם כלשהו מצורף שמתחבר למחשב ע"י USB. יש חייה כזו? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  8. Started by Ev,

ראיתי את המוצר הבא http://cgi.ebay.com/USB-3-0-Front-Panel-Bay-2ports-PCI-Express-Card-Y-6116-/250757037263?pt=UK_Computing_ComputerComponents_InterfaceCards&hash=item3a6248bccf וממה שהבנתי הוא לא יכול לספק את המהירות המלאה של USB3 זה נכון או לא? נא לפרט 8)

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  9. Started by shibby15,

הספק 350W של טסונמי תואם AMD??

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  10. Started by bora8,

שלום לכם ! אני מחפש מקלדת אלחוטית כדי שאוכל להשתמש במחשב שאני נמצא בסלון המחשב מחובר דרך כבל HDMI לLCD שבסלון המרחק בין המחשב שנמצא בחדר לבין הסלון הוא בערך 8 מטר ראיתי באינטרנט את המקלדת הזאת מקלדת אלחוטית משולבת עכבר QUE KBQ1100 המחיר שלה הוא 119 ש"ח האם המקלדת הזרת טובה או שאתם ממליצים על משהו אחר?

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  11. חשיבות: 1. אמינות. 2. דריברים נורמלים שלא דופקים את העסק ומעמיסים על המחשב. נקודות בונוס: פידר דו כיווני ואלחוטית. מומלץ גם: ושלא תבזבז יותר מדי דיו ולא מסורבלת לתפעול. תודה.

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  12. שלום לכולם. שוטטתי לי באינטרנט ופתאום מצאתי את זה: http://www.ofekpc.com/Product.asp?productid=1827 והיה לי פעם PS2 ז"ל ורציתי לדעת אם הדבר הזה שווה משהו והאם הוא יתאים כמעט לכל המשחקים? תודה.

• 6 תגובות
    • 836 צפיות
  13. שלום לכולם, אני מאמין שהת'רד הזה נרשם מספר רב של פעמים אך לאחר שבחנתי את רובם גם הישנים יותר לא ניתן מענה לשאלתי על כן אני פותח נושא חדש ולא ממשיך מת'רד של e-r-a-n ושל DINO, (גם ענין של כבוד). אני צלם חובב וזו תהיה המצלמה הדיג' הראשונה שלי כך שאני רוצה להתנסות בכול הפונקציות בעיקר MANUAL אבל גם P&S ולהתקדם בנושא ובתחביב ואף להיות מקצועי בשלב מסויים, הבעיה שלי היא שיש מבחר עצום בשוק של מצלמות ואני לא יודע מה לבחור קראתי המון מאמרים אבל מה שחסר לי זה ה"תרשמות" וניסיון של אנשים. חרשתי על האתר http://www.dpreview.com (אתר מעולה) אבל הוא לא ענה על השאלה מי הכי כדאית כיוון שרובן קיבלו 4.5 מתוך 5 כוכבים. ואין השוואה ביניהן מלבד הפרטים הטכניים. Nikon coolpix 5700 Mi…

• 5 תגובות
    • 836 צפיות
  14. Started by Jack_g,

למשל במפרט של המצלמה C4000 של OLYMPUS כתוב שיש אפשרויות לשנות ASA 100/200/400 , בשאר המצלמות שהסתכלתי במפרטים שלהן לא ראיתי שום משפט שמזכיר את המילה ASA למשל במצלמה FUJIFILM FPIX 304\3800: http://www.steves-digicams.com/2002_reviews/fuji_3800.html אז חשבתי אולי יש לזה שם אחר או פרמטר אחר ששווה ערך ל פרמטר ASA כלשהו? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 836 צפיות
  15. שלום שוב פורום יקר! אני מחפש Gamepad (דמוי XBOX360, עדיף מאוד) למחשב, בכדי לשחק במשחקי Wii דרך אמולטור, או XBOX360 או NES או SNES או Atari ישנים מאוד בעזרת Emulator וROMS, ובכן, עלה בדעתי לקנות את הLogitech Chillstream בכדי לקבל את ההרגשה של לשחק עם שלט. רציתי רק לשאול האם כשאני בוחר לעצמי מקשים (דרך אמולטורים או במשחקים חדשים יותר) אני אוכל לבחור לדוגמא בA להתקפה או B לקפיצה ודברים כאלו, האם זה אפשרי? הנה הChillstream, מה דעתכם עליו? http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=4954 תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  16. Started by omer_xd,

שלום אני מעוניין ליקנות רמקולים 5.1 איכותיים (עם סבופר) תקציב עד 600 ש''ח רצוי של logitech

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  17. אני מתלבט בין המקלדת הזו Microsoft - Multimedia Keyboard - PS2 עולה כ100~ ש"ח. לבין המקלדת הזו Genius KB-21 Multimedia PS2 שוב זה לגיימר עם תקציב די נמוך,ורציתי לדעת איזו בין אלו יותר נוכה מבחינת מקשים רכים (לא יותר מידי) ולמשחקים בכללי?

• 10 תגובות
    • 836 צפיות
  18. מחפש סט מקלדת ועכבר אלחוטיים למחשב נייח עם הנתונים הבאים: 1. שיהיו כמובן נוחים ללחיצה. 2. במקלדת - שיהיו מקשי מולטימדיה. בעכבר - גלגלת לפחות ללמעלה וללמטה. 3. חסכוניים בסוללה!! אני עכשיו עם עכבר שכל חודש מחליף לו סוללה. 4. שהעכבר והמקלדת יהיו בעלי אותו גודל של סוללה. 4. עדיפות לחיבור נאנו למחשב. לא בגודל של USB. בנוסף, מחפש רמקולים איכותיים למחשב עד 250 ש"ח - עדיפות לחסוך כמה שיותר. תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 836 צפיות
  19. Started by yaakovd,

הספק אמור להחזיק E6300, 7600GS, לא מתכנן OC עתידי, ייתכן שדרוג ל-Quad Core. מעיון בפורום נראה כי ממליצים על FSP. 1. האם 400W יספיקו לי? 2. האם זהו ספק שקט? 3. מה ההבדל בין PA, 60GN, 60THA, ו-PAF? 4. האם יש לכם המלצה אחרת בתקציב הנ"ל? בתודה.

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  20. Started by berner,

חברי שלום אני רוצה להתחדש במצלמת אינטרנט לרשת אבקש המלצה למצלמה : אמינה צפיה ושידור חלק איכות תמונה קול יכולת דיבור כיוון למרחב החדר (ימין שמאל , למעלה למטה) מה עוד ניתן לקבל ממצלמה אשמח לקבל המלצות :s05: ???

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  21. שלום. אני צריך למצוא לאמא שלי (בשביל מצגות ופרזנטציות וכו') עכבר עם טווח קליטה גדול בשביל הנייד שלה. הבנתי שאלה שמבוססים על BT יכולים להגיע לטווח יותר גדול מהמקובל. אשמח אם תוכלו לעזור לי בזה, תודה מראש לעונים!

22. Started by e-r-a-n,

מדובר במכשיר לשימוש כGPS...הנה לינק למכשיר המדובר איך הוא מבחינת אמינות? שימוש? אשמח לקבל את כל הדעות שיש לכם\לכן עליו, מה טווח המחירים שבו הוא נמכר? תודה רבה....ערן.

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  23. Started by a1516a,

איזה עכבר הוא הכי מומלץ מבין שלושת העכברים האלו: 1.MX510 LogiTech. 2.Intellimouse Optical Microsoft 3.MX500 Logitech . חשוב מאוד שהעכבר יהיה מאוד נח ליד.. העכבר של מיקרוסופט הוא הכי זול מביניהם ואח"כ הmx500.

• 6 תגובות
    • 836 צפיות
  24. Started by Guarding angel,

האם יש מקלדות שקטות? ומה ההבדלים של הLogitech : MX518 G5 כרגע יש לי עכבר גיימרים X-710 של A4Tech אבל רוצה יותר דיוק =] או שאמשיך לX-750F מאותה התוצרת?

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  25. Started by yonatan.mendelson,

יצרנית הציוד ההיקפי דאגה להפגין את המנעד המרשים של המוצרים והמותגים אותו צברה בתקופה האחרונה בדוכן שלה ב-CES 2020 לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.