עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. רשום על המצלמה: VCAM USB 2.0 נדמה לי שהיא של ICATCH אבל כשהורדתי דרייברים של אז הווינדוס אמר לי שזה לא מכיל מידע עבור החומרה שברשותי מה עושים?

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  2. Started by The_Byter,

כשהפעלתי את העדכון האוטומטי של הXP אחד העדכונים היה לכרטיס מסך - 2.3.1.2 ואכן תחת הממשק של הדרייבר שהיה 2.3.1.1 אכן מצויין שהדרייבר הוא 2.3.1.2 ! (כנראה 2.3.1.1 WHQL)

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  3. שלום לכולם, אני מאמין שהת'רד הזה נרשם מספר רב של פעמים אך לאחר שבחנתי את רובם גם הישנים יותר לא ניתן מענה לשאלתי על כן אני פותח נושא חדש ולא ממשיך מת'רד של e-r-a-n ושל DINO, (גם ענין של כבוד). אני צלם חובב וזו תהיה המצלמה הדיג' הראשונה שלי כך שאני רוצה להתנסות בכול הפונקציות בעיקר MANUAL אבל גם P&S ולהתקדם בנושא ובתחביב ואף להיות מקצועי בשלב מסויים, הבעיה שלי היא שיש מבחר עצום בשוק של מצלמות ואני לא יודע מה לבחור קראתי המון מאמרים אבל מה שחסר לי זה ה"תרשמות" וניסיון של אנשים. חרשתי על האתר http://www.dpreview.com (אתר מעולה) אבל הוא לא ענה על השאלה מי הכי כדאית כיוון שרובן קיבלו 4.5 מתוך 5 כוכבים. ואין השוואה ביניהן מלבד הפרטים הטכניים. Nikon coolpix 5700 Mi…

• 5 תגובות
    • 815 צפיות
  4. לא מזמן רכשנו מצלמת אינטרנט כלשהי שנראת דיי בסדר... היא נקראת TinyCam, PD 300U usb camera יש תמונה שלה ובדיוק מה שרכשתי http://www.ipc.ne.jp/pd/pd-product.html עכשיו אני קצת מתקשה למצוא לה דרייבר לאקספי, ובדיסק יש ל 2000\98\מאק... ניסיתי להתקין ולא הצליח, זה מזהה אותה אבל יש שלג וסימן קריאה צהוב במנהל התקנים... זקוק לעזרה, תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  5. * 3.3V @ 28A+ * 5V @ 40A+ * 12V @ 18A+ * 5V @ 1A- * 12V @ 1A- * 5VSB @ 3A+ האם זה נחשב ספק כח איכותי?, מישהו יכול להסביר לי את המספרים ואיזה מתח אופטימלי צריך להיות

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  6. ראיתי שיש פאנק סרפייס, יש אייסמט, יש סטילפד אצל סטילפד יש בערך 5-6 סוגים שנעים בין 170 ל300 שקל מה בעצם ההבדל בינהם חבר שלי רוצה לקנות סטילפד כי הוא גיימר רציני, השאלה אם קניה של נגיד פאנק תיהיה נפילה מורגשת? וסתם לידע כללי מה בעצם ההבדל (בתחלס.. לא פרטים טכניים) בין הסטיל של 170 שקל לבין הסטיל של ה 300 שקל ועד כמה זה משפיע לגיימרים תודה (:

• 9 תגובות
    • 815 צפיות
  7. Started by BONO,

הזמנתי תמארז Thermaltake Highest Xaser III V2000A Super Tower Case ואני צריך עזרה איך להרכיב תמחשב בתוכו אני יודע להרכיב מחשב אבל נראה לי שבמארז הזה יש עוד כמה דברים שיהיו חדשים בשבילי (כמו מאווררים אף פעם לא היו לי) יש לי לוח אם Giga-Byte GA-7vaxp אחת מהשאלות זה איזה כבל צריך לחבר ללוח אם איפה שרשום Sys fan אני יודע מה זה אומר אבל יש איזה 7 מאווררים איך מחברים את זה? מישהו יכול לעזור לי בטלפון או באי סי קיו או בפורום או בטלפתיה משהו?

• 5 תגובות
    • 815 צפיות
  8. Started by pelpal,

שלום, אני לפני קניית מחשב חדש. האם שווה לחכות עד סוף החודש לפני הקנייה, לכניסה של הבלו-טות'? האם תהיה לכך משמעות? האם בכלל כדאי לקנות עכבר, מקלדת, מסך וכו' מתקשרים בבלו-טות'? האם בכלל יהיו מוצרים בעלות שווה עד סוף השנה? אשמח לתשובות / להפניה לת'רד. תודה

• 8 תגובות
    • 815 צפיות
  9. יש לנו מדפסת Lexmark X5495 ואני רוצה לחבר אותה לרשת ולתקוע אותה בחור ולא לידי האם זה אפשרי... כי אני לא ראיתי אצלה מקום לחיבור או שיש איזה כונברטר מ-USB לרשת...?

• 8 תגובות
    • 815 צפיות
  10. Started by saas,

בשום מקום לא מצאתי מידע על התאריך שבו הוא יהיה זמין, למישהו יש מושג? דרך אגב, למי שלא יודע, ההבדל היחיד בינו לבין הQCK+ זה העובי. ה+ בעובי 2 מ"מ והHeavy בעובי 6 מ"מ.

• 6 תגובות
    • 815 צפיות
  11. נתנו לי בפורום של המלצות למפרטים את הספק הזה JSP-TECH PS-05 BIG FAN 420W (12cm Fan) (24pin) ואמרו שהוא לא משהו וכדאי להתעניין בפורום הזה לגבי ספק אני מעדיף לקנות הכל מ KSP, ולא חלק בחנות כזו וחלק בחנות אחרת, לכן תתנו לי בבקשה ספק מ KSP אפילו אם הוא יעלה יותר מהספק שרשמתי תודה לכם.

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  12. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6582 http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/ProductDetails.aspx?pid=084&active_tab=systemRequirements

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  13. Started by shlosi,

שלום לכולם, קניתי מחשב חדש בשעה טובה ומוצלחת. המחשב מזהה שהמדפסת מחוברת, אבל לא מאפשר לי להדפיס שום דבר. ניסיתי להוריד דרייבר מהאתר של בראד'ר והעלתי חרס בידי. חוץ מזה, יש לי במחשב חיבור e-sata. חברתי את ההארד דיסק החיצוני שלי בחיבור הזה, ההארד דיסק נדלק (נדלקו האורות והוא רעד בצורה נורמלית), ושם זה נגמר. כשחיברתי אותו דרך יואסבי הוא עבד בלי בעייה. כשאני מחבר אותו ללפטופ דרך הe-sata אז אין בעייה בכלל. חשבתי שאולי בדיסק ההתקנה של לוח האם יש איזושהי אופציה של e-sata שפספסתי אבל לא מצאתי דבר כזה, וגם באתר של גיגבייט לא מצאתי. צרפתי קובץ של הmanage כדי שתראו מה העניין בדיוק. כל הפותר הבעייה הרי הוא ישובח. החלקים הם: מדפסת Brother MFC5440 הארד דיסק חיצוני Seagate freeagent xtre…

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  14. אז כמו שכתוב בכותרת, סט אלחוטי, התקציב הוא 500שח בערך, אבל אני מוכן לחרוג אם זה שווה את זה. מה שחשוב לי בעיקר בסט, זה קודם כל שימוש לגיימינג. ככה שחשוב לי שהעכבר יהיה מאוד מדוייק ולא "יגמגם" פתאום באמצע משחקים או אפילו סתם בעבודה רגילה על המחשב. העכבר לא חייב להיות משהו מקצועי בטירוף שמדייק במיליונית הפיקסל, אלא שפשוט "יעשה את העבודה כמו שצריך". כרגע אני עובד עם עכבר G5 ואני מעדיף לפחות לא לרדת באיכות. דבר נוסף זה עדיפות לעכבר נטען בלי צורך להחליף בטריות, וכמה שיותר חיי בטריה בלי צורך להטעין כל חצי שעה. לגבי מקלדת אין לי שום דרישות מיוחדות, אני לא צריך גימיקים או מיליון כפתורים מיוחדים, רק שתעבוד כמו שצריך בלי בעיות, וכמובן עדיפות לחיי בטריה כמה שיותר ארוכים. כרגע אני מש…

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  15. Started by J0n1,

ראיתי את המקלדת הזאת בזאפ אבל אין לה שום חוות דעת, אז יש לי כמה שאלות: 1. איך השימוש הכללי בה? היא נוחה? 2. איך היא מתחברת? 3. מה זמן הסוללה שלה? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  16. שלום, אני מעוניין בהמלצה למדפסת לייזר(שחור לבן) או הזרקת דיו בתקציב של 300-400 השימוש במדפסת הוא בעיקר להדפסת מודעות ומסמכים מWORD . רצוי מדפסת לייזר זולה עם טונר זול. תודה.

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  17. Started by DeeKay,

היי. לא בטוח שזהו הפורום הנכון, אך בהעדר אפשרויות אחרות פתחתי נושא פה. כשאני מנסה ללחוץ על יותר משני כפתור במקלדת, שאר הכפתורים מפסיקים להגיב. לדוגמה, כפתורי החיצים שמאל+למעלה ורווח. האם הבעיה במקלדת או בלוח האם?

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  18. שלום. אני מחפש מצלמת רשת איכותית למחשב נייד שתשב על המסך עד 600 ש"ח.. תודה רבה בדחיפות

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  19. Started by XMB,

מתלבט בין הדגמים הבאים: HP OfficeJet 5610 (All In One + Fax) http://www.tzur-pc.co.il/productcart/pc/viewPrd.asp?idcategory=61&idproduct=1430 או Lexmark X7350 http://www.click2buy.co.il/Product.asp?productid=393 המחירים דומים +- 700 ש"ח מה כדאי יותר?, תודה רבה על העזרה

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  20. Started by okarmi,

שלום לכולם, אני זקוק לעזרה בנוגע למדפסות ואני ממש לא מבין בתחום. המדפסת בה השתמשתי עד עכשיו היתה מדפסת לייזר מונו של Kyocera מדגם Ecosys FS-1750 אני חושב שכאן ניתן למצוא מפרט מדפסת - http://www.dooyoo.co.uk/laser-printer/kyocera-mita-fs-1750/details/ למדפסת היו שתי שימושים עיקריים: 1. שימשה כמה מחשבים במשרד. 2. שימשה להדפסה על מיילרים (זה כמו שקפים). כרגע, השימוש היחיד החשוב זה רק הדפסה על מיילרים. אשמח לקבל המלצה למדפסת על סמך הדרישות שפירטתי. תודה רבה!

21. תודה למגיבים

• 5 תגובות
    • 815 צפיות
  22. Started by BAR - moah,

צריך עזרה בבחירת אוזניות לנגן mp3, מיועדות לשמיעת מוסיקה ורדיו באימוני ריצה ובאוטובוסים. עם כבל סימטרי. האם sennheiser cx 400 ii יתאימו ? אם כן אשמח לשמוע היכן ניתן לרכוש אותן עם אחריות היבואן הרשמי.

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  23. Started by Ev,

ראיתי את המוצר הבא http://cgi.ebay.com/USB-3-0-Front-Panel-Bay-2ports-PCI-Express-Card-Y-6116-/250757037263?pt=UK_Computing_ComputerComponents_InterfaceCards&hash=item3a6248bccf וממה שהבנתי הוא לא יכול לספק את המהירות המלאה של USB3 זה נכון או לא? נא לפרט 8)

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  24. Started by TheDiesel,

יש לי עכבר Logitech G604 והוא הפסיק לעבוד. החלפתי סוללות ובדקתי שהכבל מחובר. האם הוא הגיע לתיקון שלו?

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  25. Started by kaboonkal,

שבת שלום לכולם.בקצרה אני צריך אוזניות חדשות למחשב.שימוש עיקרי יהיה משחקים, פה ושם גם מוזיקה וסרטים.תקציב עד 300-350, אם באמת צריך לחרוג אפשר קצת.רק צריך שיהיו נוחות כמה שיותר וקלות, מיקרופון נדרש גם כן, ושיכסו את כל האוזן או לפחות את מרבית האוזן. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 814 צפיות

דיונים חדשים בפורומים