ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
שלום שוב פורום יקר! אני מחפש Gamepad (דמוי XBOX360, עדיף מאוד) למחשב, בכדי לשחק במשחקי Wii דרך אמולטור, או XBOX360 או NES או SNES או Atari ישנים מאוד בעזרת Emulator וROMS, ובכן, עלה בדעתי לקנות את הLogitech Chillstream בכדי לקבל את ההרגשה של לשחק עם שלט. רציתי רק לשאול האם כשאני בוחר לעצמי מקשים (דרך אמולטורים או במשחקים חדשים יותר) אני אוכל לבחור לדוגמא בA להתקפה או B לקפיצה ודברים כאלו, האם זה אפשרי? הנה הChillstream, מה דעתכם עליו? http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=4954 תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
-
-
עד עכשיו מצאתי שתי מדפסות EPSON STYLUS PHOTO R200 CANON PIXMA iP4200 משתיהן הבנתי שהקנון יותר טובה, אבל היא יותר יקרה. יש מדפסות אחרות שמדפיסות על דיסקים בשוק?
-
- 0 תגובות
- 858 צפיות
-
-
אשמח להמלצה לעכבר אלחוטי חדש תוצרת Logictech היה לי vx nano אבל הוא לא נמכר יותר והוא נאכל ע"י הכלבה תודה
-
- 5 תגובות
- 858 צפיות
-
-
איזה כרטיס עדיף hercules 3d prophet fdx 8500 le 64mb או MSI Geforce3 ti-200 128mb מה ההבדלים וכו..??
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
-
-
אז מישהו ניסה אותו או יודע לגביו? הוא אותו מבנה כמו ה DEATH הישן וטוב, רק עם חיישן 3.5G החדש שלהם (לייזר) כמו כן, יש מקום בארץ שמוכרים אותו? ובאיזה מחיר?? ואיזה משטח הייתם משדכים לו?
-
- 6 תגובות
- 858 צפיות
-
-
מצאתי מדפסת מסוג HP OfficeJet 5510 זרוקה ברחוב. וחיצונית אין לה בעיות. אני מניח שהיא לא תקינה, וכיוון שברצוני לקנות מדפסת חשבתי שאולי כדאי לי לקחת ולתקן אותה. הבעייה היא שאין לי ספק כח מתאים כדי לבדוק אם כדאי בכלל להשקיע עליה. אם למישהו מהפורום יש את אחת מהמדפסות האלה: Hp OfficeJet 5500 Series All In One Psc 1315 Psc 1400 Psc 2410 Photosmart All in One Psc 2500 Photosmart All in One Series Photosmart 7900 series וגר באיזור רעננה, אני מבקש שיתן לי לבדוק אם היא נדלקת אצלו, כדי שאני יוכל לדעת אם שווה לתקן אותה. תודה מראש לכל מי שיעזור
-
- 0 תגובות
- 858 צפיות
-
-
אז ככה אני ירשום פה 2 סוגי כרטיסי מסך שאני מתלבט בינהם.. 1) 142$-Hercules 3D ProphetII GeForce2 Titanium 64MB DDR 2) Innovision GeForce2 Titanium 64MB DDR-119$ עכשיו בתחלה רציתי את ההרקולס ומאחר שיש לי בעיה כספית חיפשתי משהו דומה המחיר זול יותר... ומצאתי את האינוויזיון אז מה אתם אומרים? ההבדל הוא גדול שין שניהם??
-
בעצם 2 שאלות : 1. יש לי מחשב בן 3 בערך. הוא עובד נפלא חוץ מהמארז המעצבן שמאד מציק לי אני מעוניין להחליף אותו במארז חדש. האם כל מארז יתאים לרכיבים היחסית ישנים שלי (לוח אם EPOX 4PEAD 845e)? ובנוסף הייתי רוצה שמהארז יהיה מרווח מספיק,שקט, בעל ספק אמין (כרגע אני מחליף ספק בממוצע כל 3 חודשים) והכי חשוב שיתאים לשדרוג עתידי של המחשב. התקציב רצוי שלא יעלה על 500-600 ש"ח . למי שיש המלצות אני כולי אוזן.. 2. יש לי ניסיון עם פירוק והרכבה של כל הרכיבים במחשב למעט הלוח אם והמארז. האם ניתן לבצע את ההרכבה של המחשב למארז החדש לבד בלי להסתבך יותר מדי? תודה לעונים!
-
- 12 תגובות
- 858 צפיות
-
-
קיבלתי במתנה את ה DIAMONDBACK המהולל - דווקא הייתי מופתע לטובה מהמראה שלו (ירוק כהה ולא מעיק) לעומת תמונות שראיתי ברשת. הבעיה שפיזית הוא מוזר ליד שלי עד כדי מאוד לא נח - אולי היד שלי לא מעוצבת טוב כל פעם שאני חושב שאני מתחיל להתרגל אליו אני מניח את היד על ה INTELLI שלידו וזה מרגיש כמו ספא מפנק בהשוואה. כן הוא ממש זריז ומדוייק - ולחיצת הכפתור שלו היא המספקת ביותר שחוויתי - אבל - אני לא מבין את החברה ב RAZER - ברצינות עכשיו - לפי איזה יד הם בנו את זה? אולי זה אמור להפוך את המשתמשים לגיימרים יותר טובים בשיטת ה פיט בול - יעני יצירת אי נוחות מובנת ובדרך זו יצירת עצבנות תמידית...... תגידו - ה MX510 - נח? אני יודע שזה סובייקטיבי אבל בכל זאת .... את ה RAZER אני כנרא…
-
- 10 תגובות
- 858 צפיות
-
-
בזמן האחרון ניתקלתי במשהו שלא ראיתי אף פעם - עידכון קושחה לעכבר... - האם באמת יש צורך לבצע עידכון כזה אם הכל עובד מצויין?
-
- 3 תגובות
- 858 צפיות
-
-
אממ אני מעוניין לקנות מקלדת ועכבר (לא מפריע לי אם זה סט או בנפרד) חוטי בלבד! אבל אני רוצה מקלדת בסגנון הזה: ועכבר: חוטי בלבד! עם שני הלחצנים באלו בצד שמעבירים קדימה ואחורה באינטרנט ובתיקיות... ושיהיה אופטי תודה אלעד
-
- 7 תגובות
- 858 צפיות
-
-
מה דעתכם על המסך השטוח 19 אינץ' של HITACHI שעולה 2370 ש"ח. חשבתי לקנות אותו בארה"ב אלף ומשהו שקל
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
-
-
-
שלום יש לי מספדת HP L7590 וראשי ההדפסה שלה דפוקים והגיעו לפח. המדפסת לא סורקת פקסים ולא סורקת למחשב. האם יש דרך לעקוף את זה? בתודה יהודה
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אני צריך אותו למשחקים ולגלישה וכל השאר שיהיה נוח ותתנו עצעות כי אני לא יודע ממש מה לקחת ראיתי שיש מלה עכברים שהמליצו עליהם פה וכל אחד משהו אחר אני כבר מבולבל..... ואני ימני ככה שאין בעיה
-
- 14 תגובות
- 857 צפיות
-
-
היה מתאם כזה בזיגזג לפני הרבה זמן, אין כבר במלאי והם לא יכולים להביא עוד מישהו יודע איפה אני יכול למצוא? יש המון ב ebay מוכרים בזול, אבל עם משלוח לארץ יוצא המון המון כסף :'(
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
לפי המפרט מחשב הנוכחי שלי ניתן לראות שיש לי את המחשב הכמעט הכי גרוע ביחס לאנשים האחרים בפורומים פה... דרך אגב - יש לי כונן קשיח Western Digital 8.4GB ועד עכשיו הוא לא עשה לי בעיות! בקיצר, האם לדעתכם כדאי לשדרג רק חלק מהמחשב - הוספת זיכרון, החלפת כרטיס מסך ואם כן לאיזה, הוספת כונן קשיח, או להחליף אותו לגמרי?!
-
- 8 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אני מרכיב ברגע זה תוכנית למחשב (אני רק מקווה שאני באמת אקנה אותו כי זה תלוי בהורים שלי...) 1) בכל מקרה רציתי לדעת מה צריך בשביל לראות סרט DVD במחשב? אני זוכר בערפול משהו עם מפנעח... 2) לפנטיום 4 צריך מארז מיוחד, אבל לAMD לא, נכון? 3) אפשר להשתמש בATX שהוא "מיוחד לP4" גם לAMD? ו... זהו... ד.א עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי את הנושאים האלה אז אל תגידו לי תחפש, אולי חיפשתי מילים לא נכונות אבל לא ציפיתם שאני אעבור על כל דיון שרשום בו "מארז" נכון?
-
- 3 תגובות
- 857 צפיות
-
-
http://gizmodo.com/gadgets/optimus-video/optimus-keyboard-video-30-seconds-of-lust-plus-gallery-325615.php אחד הקלדות המדהימות בעולם מעניין אם יהיו כאלה אי פעם בארץ
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
למשל במפרט של המצלמה C4000 של OLYMPUS כתוב שיש אפשרויות לשנות ASA 100/200/400 , בשאר המצלמות שהסתכלתי במפרטים שלהן לא ראיתי שום משפט שמזכיר את המילה ASA למשל במצלמה FUJIFILM FPIX 304\3800: http://www.steves-digicams.com/2002_reviews/fuji_3800.html אז חשבתי אולי יש לזה שם אחר או פרמטר אחר ששווה ערך ל פרמטר ASA כלשהו? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 857 צפיות
-
-
בסך הכל מה שעולה משם שIIYAMA 454 PRO הוא הבחירה שלהם לאנשים שמשתמשים ברזולוציה עד 1600*1200 כי הם אומרים שאחרי זה IIYAMA מתחיל לתת תמונה לא חדה לחלוטין, ובEIZO הם בוחרים בעצם מקום שני בגלל כמה "פגמים"...... גם סוני זוכה למקום השלישי או הרביעי המכובד.
-
- 3 תגובות
- 857 צפיות
-
-
נראה שכל הספקים הקיימים התיישנו בין לילה
-
- 6 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום! מכר שלי מעוניין בעכבר קטן, נוח ואלחוטי למחשב הנייד שלו האם אתם ממליצים על העכבר LogiTech V550? כמה זמן הוא מסוגל לעבוד ללא טעינה? איני יכול לשלוט עליכם אבל אני חושב שעלי לציין שהעיניין דיי דחוף... תודה מראש ושבת שלום
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
ראיתי פה המלצות על מדפסות לייזר, די זולות אבל על מנת לצמצם מקום בקלסרים, ולצמצם כריתת יערות רציתי לדעת מה הסיכוי שהמדפסות האלה יודעות להדפיס על שני הצדדים או שזה פונקציה שמייקרת את המדפסת מאוד? אם אתם יכולים להמליץ על דגמים ספציפיים, מהזולים יותר, אני אשמח.
-
- 3 תגובות
- 857 צפיות
-
-
האם יש מקלדות שקטות? ומה ההבדלים של הLogitech : MX518 G5 כרגע יש לי עכבר גיימרים X-710 של A4Tech אבל רוצה יותר דיוק =] או שאמשיך לX-750F מאותה התוצרת?
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-