ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
קניתי את העכבר בחול ולכן אין לי אחריות כאן בארץ. הבעיה היא שהכפתור השמאלי עושה בעיות. יש תקופות שהכפתור פועל טוב אבל לעיתים הוא מפסיק לפעול. יש למישהו פיתרון לבעיה המעצבנת הזאת? האם יש עוד מישהו שנתקל בבעיה?
-
- 4 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לשלוט בעזרת השלט של ה-MEDIA CENTER על הממיר של יס ולא מצליח. ביצעתי את כל שלבי הכיוון (בזמן התקנת המדיה סנטר) כמו שצריך ואני עדיין לא מצליח. העינית יושבת בדיוק מעל הממיר ואני רואה שהיא מקבלת חיווי מהשלט. יש לי מקלדת ושלט מדגם : Microsoft remote keyboard for windows xp media center edition האם יש בכלל אפשרות לשלוט על הממיר של יס עם שלט שהוא לא של יס ? תודה מראש על העזרה. אפי
-
- 3 תגובות
- 912 צפיות
-
-
מחפש אכבר גיימינג אלחוטי מתחת לה 420 ש"ח. רצוי מהחנות טי.אם.סי. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
קניתי מארז ATX גנריק ב 120 ש"ח השאלה אם הוא יתאים ללוח ABIT SG72 שבהוראות יצרן שלה רשום שהוא מותאם ל MICRO ATX ועוד שאלה ? : במארז עצמו יש מן ברגים מוזהבים בתחתית שאמורים לבודד בין המארז ללוח האם השאלה שלי אם אחרי כל פעם שאני רוצה להחליף לוח אם אחר במארז אני צריך לשנות את המיקום של אותם ברגים(מבודדים מוזהבים) ? מפני שבכל לוח אם החורים שמיועדים למבודדים ממוקמים במקום אחר ! שאלה אחרונה - מבטיח אם אני נוגע בחלק התחתון של לוח האם בשבבים עם היד למשל בהתקנה של הלוח על המארז אני יכול להרוס את הלוח ? כי היה מקרה פעם שניסיתי לשים לוח אם חדש של פנטיום 3 על המארז הישן והמבודדים שעל המארז המוזהבים לא התאימו במיקום שלהם לחורים שעל לוח האם החדש והנחתי את הלוח האם החדש על תחתית המ…
-
- 1 תגובה
- 3k צפיות
-
-
שלום כפי שציפיתי יצאה mx700 אם מקלדת elit בחול http://www.logitech.com/index.cfm?page=products/details&CRID=486&CONTENTID=6831&countryid=19&languageid=1 זה עולה 100 $ רציתי לקנות אבל לא היה כתוב על המקלדת בעברית אז רציתי לדעת האם שווה לקנות את המקלדת והעכבר בארץ שזה יעלה כ600 שקל כי בחול הmx700 עולה כ80 $ ובארץ 470 אז זה פי 5.8 אז המקלדת והעכבר יעלו 600 שקל או לקנות רק את העכבר בחול בזול?? נ.ב עכשיו יש לי Cordless Freedom Navigator
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, קיבלתי את המחשב עם ספק 185W ג'נרי (עד כמה שאני יודע). המפרט שלי: p4 2.4ghz לוח אם ג'נרי כלשהו לדעתי, איזשהו לוח שמתאים ל micro atx (צ'יפסט של intel זה בטוח). asus dvd x16 hp cd writer maxtor 80gb 7200rpm gf4 ti4200 128mb לפי מה שקראתי עד עכשיו בפורום זה פלא שהמחשב שלי נדלק בכלל... מה אתם אומרים? אני צריך ספק חדש דחוף? תודה. עריכה: הייתכן שהמדבקה ממש לא ברורה והכוונה בעצם ל 185W output??
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך מקלדת ועכבר אלחוטיים בסביבות 150, עד 200 גג. זה מתנה לאחותי, ככה שזה לא לגיימרים או משהו כזה... מה שיהיה חשוב לה זה רק היופי :-) משהו לא שחור כמו שראיתי שכמעט כל הסטים מגיעים.
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום אני מחפש עכבר (רצוי אם ניתן גם משולב עם מקדלת) בעל טווח ארוך במיוחד עבור מדיה סנטר. הבעיה שלי היא שהעכבר האלחוטי הנוכחי שלי מתחיל "לגמגם" בערך מטווח של 2 מטרים, בעוד שהישיבה שלי מהטלויזיה והמחשב שמחובר אליה היא במרחק של כ-3 מטרים. אשמח לשמוע המלצות אם למישהו יש פיתרון לבעיה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן ! אני מחפש מדפסת לייזר להדפסה בשחור לבן למטרות הדפסת ספרי PDF לקריאה. אני צריך שהיא תהיה כמה שיותר חסכונית מבחינת גודל טיונר ומחיר טיונר, ועדיין תספק הדפסה איכותית בשחור לבן. אם אני עושה סדר עדיפויות של הדרישות: 1. מחיר וגודל טיונר, זול להחלפה, קיבולת גבוהה, BANG FOR THE BUCK. 2. מחיר התחלתי של המכשיר 3. אמינות זה אומר שאם משהו עולה יחסית הרבה, אבל בטווח הארוך הוא חסכוני בגלל הטיונרים הזולים או הגדולים, אני אלך עליו. המלצות ? תודה !
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מבקש המלצה על נגן MP3 256 MB בסביבות 200-250 ש"ח והמלצה על בטריות נטענות או רגילות ... בתודה מראש... אייל בנימין
-
- 4 תגובות
- 836 צפיות
-
-
תגידו מה אתם אומרים על הסט הבא.. http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7599042&type=2&product=1&= אני יודע שזה לא מיקרוסופט או לוגיטק אבל זה זול ומפתה.. עד כמה הסט הזה גרוע? אני לא גיימר או משהו...לשימוש יומיומי..אינטרנט סרטים וכו'.. אם למישהו יש הצעות טובות יותר הוא מוזמן להציע אותן.. מה שכן חשוב שלעכבר יהיה מטען כמו בסט שהצעתי.. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
המפרט הוא E6300 או E6400 (עוד לא החלטתי) + DFI 975X. הכרטיס מסך יהיה ככל הנראה X1800XT עם 256Mb. דיסק קשיח 1 של 250Gb. זיכרון של 2 ג'יגה בדואל צ'אנל. נראה לי זה כל הפרטים שצריך. המעבד יעבור OC בקירור גז עד הקצה ויעבוד עם ה-OC נונסטופ. הכרטיס מסך גם כן יעבור OC, אבל על אוויר אולי על מים (יש סיכוי למודים של מתח לליבה ולזיכרון), גם כן יעבוד עם ה-OC נונסטופ. הבעיה היא שהתקציב לספק לא גבוה ואני מחפש את הספק הכי זול שיחזיק את המחשב בצורה שכתבתי. מה אתם אומרים על FSP 400W, יחזיק?
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש את המארז: Antec 1000 AMG רציתי לדעת מה ההבדלים בין 2 המארזים הבאים: 1. noacomp: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=183&catcode=183 2. LogicPC: http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=1572 יש בינהם הפרש של 120 ש"ח ! זה לא אותו הדגם? יש בראשון משהו שאין בשני? או שפשוט המארז הנ'ל זול יותר בחנות השניה? (אם אסור לפרסם קישורים לחנויות אני מצטער. פשוט סיקרן אותי לדעת למה יש בינהם הפרש). ובנוסף רציתי לדעת את משקלו של המארז. לפי עמוד המידע שלו הוא שוקל Net Weight : 27 lbs. Gross Weight: 31.5 lbs. כמה זה יוצא בקילוגרמים/גרמים? תודה.
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-
-
מחפש המלצה על מדפסת צבע טובה, לא יקרה (גם טונרים לא יקרים) בשביל שימוש לא מרובה (להדפיס עבודות). המדפסת\סורק\פקס המשולב של HP שווה משהו?
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מדפסת להדפסה על נייר פוטו ממצלמה דיגיטלית Sony P73. כמובן על נייר פוטו , אני לא צריך תוצאות מדינמות אבל שיהיו טובות . יש דבר כזה בסביבות 400 ? ראיתי את הCanonים , IX1500',1600,IP2200 . איך הם ? ואיך הם בתור מדפסת ?
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
מנכ"ל HP פרסם בבלוג החברה התנצלות בעקבות עדכון קושחה מפתיע שגרם לזעם גדול ברשת לכתבה
-
- 1 תגובה
- 911 צפיות
-
-
אמממ. להלהלהלה בבקשה תגובות ענייניות וציינו בבקשה גם את החנות עריכה: הדרישות שלי הן: מארז גדול,מקורר היטב ועם אוברקלוק, בלי ספק, יתכן מודינג בעתיד אבל די מינמלי (מאורר פה מאורר שם... אולי קצת יותר.)
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום רב, קניתי את ה MX1000 החדש והכפתורי BACK ו FWD לא עבדו אז עשיתי חיפוש פה בפורום ואמרו לשנות את הגדרת הכפתור ל KEYSTROKE וללחוץ ALT + RIGHT CLICK וכו'.... אני לא מצליח לעשות את זה - לחיצה אחת את אלט ועכבר רושם לי אלט ונותן לי סמן שחור (תמונה 1) ולחיצה נוספת על העכבר פשוט מסמנת לי את הטקסט בתיבה ולא עובד לי... (תמונה 2) זה מציק בטירוף. רעיונות חברה? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
עדיף ללא תמיכה לידיים בתחתית ולא "גבוה מדי" כי איני רגיל להשמתמש בכפתורים עליונים(מתחת לשולחן ולא נוח). בינתיים חשבתי על Logitech Media Keyboard Elite.מבקש את דעתכם והמלצתכם.הכי חשוב נוחות הכפתורים.שילחצו חלק ובשקט.בינתיים יש לי מקלדת מדיה זולה של CLICKER ונשמאס לי ממנה.
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
ערב טוב. ברשותי הטלוויזיה - Samsung LCD 32' LA32s81B שרק שבת קודמת תליתי בשעה טובה על הקיר. אני מעוניין להעביר קבל וידיאו באורך של כ-15/10 מטר,מהמחשב לטלויזיה. הכבל עובר בקיר. בקיצור,ראיתי חנות שמוכרת את הכבל SVGA באורך הרצוי ממש זול,והייתי רוצה לדעת מה ההבדל בין חיבור VGA ל-SVGA. חיפשתי בויקיפדיה,אך לא ממש הבנתי את ההבדלים. הייתי רוצה לדעת האם שווה לי לקנות את ה-SVGA שהוא יותר זול מה-VGA, ואם אפשר,גם את ההבדלים בינהם. בתודה מראש, רועי.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
על איזה מהשנים אתם ממליצים ? עד עכשיו השתמשתי ב Logitech dual optical שהוא בסדר אבל אחרי עבודה ממושכת הוא מכאיב לי בשורש כף היד. תודה
-
- 10 תגובות
- 852 צפיות
-
-
בימים האחרונים אני מחפש דרכים להפוך את השולחן שלי למסודר ונקי יותר... החלפתי מסך מFLATRON F700P לLCD של LG 1970HR עכשיו להשלמת המראה ההסטטי אני מחפש עכבר ומקלדת אלחוטיים.. עכבר כבר מצאתי http://bug.co.il/prodtxt.asp?psn=794&scat=201&tcat= בתוך עכבר לייזר אלחוטי עם תחנת עגינה ו1600DPI זה מחיר מאוד הוגן.. אלה אם כן הבטריה שלו גרועה , מה דעתכם עליו? מקלדת זאת כבר בעיה ואני צריך עזרה... עד עכשיו לא מצאתי מקלדת אלחוטית ללא עכבר אלחוטי (סט) אני מחפש מקלדת אלחוטית מקסימום 100 שקל..ויש לי שאלה.. מה אני עושה עם הבטריות? האם יש למקלדת תחנת קליטה עם מטען סוללות? איך זה עובד? וכל כמה זמן בערך צריך הלחליף סוללות ? אגב אני לא שולל סטים של מקדלת ועכבר אלחוטיים... אבל חשוב שהעכבר…
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
במחשב נייד שלי אין line in אלא רק אוזניות ומיקרופון, איך אפשר להוסיף כזה חיבור? לא הצלחתי למצוא משהו מתאים באיביי...
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, לפני כמה זמן קניתי 2 ג'ויסטיקים אלחוטיים פשוטים בEBAY ויש לי בעיה איתם. אני מחבר אחד מהם למחשב הנייד ומשחק בפיפ"א ואחרי 2 דקות בערך הג'ויסטיק מתחיל לעשות בעיות ולהזיז את השחקנים לבד (בדרך כלל זה המקש עם החץ כלפי למטה שפועל לבד, אבל לא רק), ניסיתי לכוונן אותו דרך הWINDOWS וזה גם לא עזר. כשאני מכבה ומדליק אותו הבעיה נפתרת אבל אחרי דקה חוזרת/צצה בעיה חדשה. יש לי מחשב נייד חדש, WINDOWS 7 64. חשוב לציין שהדבר חוזר גם בג'ויסטיק השני. מישהו יודע מה אני יכול לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-