ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש אוזניות עם מיקרופון זולות אך עמידות המיועדות לשימוש ילדי. תודה לממליצים.
-
- 0 תגובות
- 996 צפיות
-
-
אני מעדיף אוזניות אטומות עם מיקרופון. מה שחשוב לי שיהיה אפשר להרגיש את הבאסים באוזניות. סוג המוזיקה שאני שומע הוא רוק קלאסי + פסי קול של סרטים. התקציב הוא עד 400 ש"ח.
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
השימושים שלי במחשב הוא למוזיקה+סרטים+גיימינג. אני לא נעול על פירמה מסויימת... תודה מראש לכל המציעים
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
חשוב לי שיהיו כמובן 2.4GHZ ולא רדיו. תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אני מחפש המלצה לאזניות גיימרים טובות, תקציב עד 600 ש"ח פלוס מינוס. חיבור USB הסתכלתי בינתיים על הדגמים האלה: Megalodon 7.1 Surround Gaming Headset Corsair Vengeance 1500 Dolby 7.1 USB Gaming Headset Tt eSports Shock Spin HD Circumaural Black Gaming Headset על מה אתם ממליצים?
-
- 0 תגובות
- 872 צפיות
-
-
הכוונה לאותה רמת מחיר או פחות (כ200 שקל). דרישות: 1. שיהיה נוח לשימוש גם עם יד לא קטנה במיוחד 2. חייב 3 צירי תנועה, כלומר ידית שסובבת על צירה בנוסף להטיה קדימה אחורה ולצדדים 3. רצוי שיהיה לו "מיני ג'ויסטיק" על ראש הידית (הנשלט ע"י האגודל) 4. רצוי שתהיה אפשרות לשליטה על הרגישות שאינה תלויית משחק, קרי בורר פיזי על הג'ויסטיק או לפחות דרך הדרייבר 5. רצוי שיתפוס שטח שולחן קטן ככל האפשר 6. רצוי שיהיה בעל כבל של 2 מטר בערך, שכן המחשב נמצא ליד השולחן בצד השני. עם זאת, אני מעדיף חוטי על פני כל דבר שדורש סוללות. 7. פידבק - רצוי אבל לא חובה. 8. שלא יהיה שביר מדי ושלא ירגיש רופף. יש משהו כזה, או שאני דורש יותר מדי? או פשוט ללכת על הלוג'יטק שבכותרת וזהו?
-
- 5 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום כולם ושבת שלום, אני קונה מחשב בתחילת השבוע הקרוב, אני מחפש סט מקלדת ועכבר (אלחוטיים?) בתקציב של 200-250 שקל. חשבתי על לוג'יטק או מייקרוסופט אבל אולי יש לכם משהו לחדש לי [= יש המלצות? תודה לעונים!
-
- 5 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות גיים פאד בסביבות ה200 שקל, יש למישהו המלצה ???
-
- 5 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום, קניתי היום את הגיים פאד Precision Gamepad Logitech אבל אני מחר מחזיר אותו כי הוא ממש לא נוח !! יש המלצות ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 967 צפיות
-
-
שלום נכנסתי לאתר ZAP ובדקתי שם כל מיני הגאים. היו שם הרבה בתקציב שלי אבל אני לא בטוח איזו חברה הכי אמינה ואיזה הגה הכי טוב. חשוב לי שהוא יכלול את הדוושות של הגז והברייקס, שיהיה לו גיר הילוכים. הגה רוטט יכול להיות נחמד אבל זה לא לחוץ לי - אני מעדיף איכות. אני הסתכלתי על שני הגאים בעיקר ואני לא יודע איזה כדאי: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=29840 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=152663 אם אתם רואים משהו טוב יותר, תגידו! תודה רבה. זו מתנה לאחי הקטן אז שלא יתאכזב. (גם אני הולך להשתמש בזה אז אל תאכזבו גם אותי )
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש המלצה להגה לחיבור למחשב כמובן (שונא קונסולות) שיעבוד עם כל אבל אני מתכוון כל משחקי המירוצים כי אני כבר נפלתי עם הגה שלא עבד עם שום משחק חוץ מNFS אבל גרסה ממש ישנה שלו (חחחחח גרסה כל כך ישנה שהם קראו לפג'ו 206 מכונית מירוץ חחחחח) אז מחפש המלצה כמובן להגה שיהיה כמה שפחות יקר אבל שיעבוד עם כל המשחקים תודה
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס טלביזיה לצורך המרת קלטות וידאו לפורמט דיגיטלי, איזה כרטיס עושה את זה באיכות הכי טוב? וגם שתומך בFULLHD-1080P... התקציב של עד 1000 ש"ח..
-
- 4 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אני מרכיב רשימת חלקים למחשב חדש (A64-3000+ או A64-3200+ בעקבות ירידת המחיר), ומתלבט לגבי מארז. הפתרון הפשוט והזול הוא לקנות CI-6A19 שחור או לבן ב- 310 ש"ח., כולל ספק. אם אני אחליט ללכת על ספק שקט יותר (זלמן), האם יש מארז אחר טוב יותר? דרישות: 3x5.25 2x3.5 ברגי בונן (פתיחה וסגירה ללא כלים) מרווח נורמלי בין הלוח לספר להתקנה של כל היט-סינק שארצה מקום למאוורר 120 מ"מ מאחור שקט (גומיות לבידוד איפה שצריך, ובכלל אם יש משהו בתכנון שנועד לעשות אותו שקט) מודולרי ככל האפשר (פונקציות כמו מגש נשלף בתלות במחיר) לא חייב להיות: אלומיניום (אלא אם כן זה נותן יתרונות מיוחדים מבחינת שקט - המשקל עצמו והעיצוב לא משחקים כאן בשבילי). עיצוב מיוחד חלון בצד חיבורים בחזית (המארז לא מונח על השולחן) ב…
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
הזמנתי מפרט מח"ל ... הוא מגיע בעוד שבועיים (המפרט מצויין בפרטים שלי) עכשיו אני רוצה לקנות בארץ ספק שיחזיק לי בעתיד עוד כרטיס x1900xt ..ומארז טוב יש לי אופציה לקחת את המארז הזה : http://hwzone.co.il/tradezone/index.php?cat=showitem&item=2259 שהוא משומש ..אבל המוכר הציע לי אותו ב 250 שקלים ... כזה ישאיר לי כ 650 לספק איכותי .. אני לא יודע מספיק על מארזים וספקים בשביל לבחור .. אז אם למישהו יש הצעות לגבי איזה ספק אני צריך, אם לקחת את המארז המשומש ב250 או לקנות חדש במקום ... והצעות לאיזה מארז ...אז בבקשה תציעו! תודה מראש
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מאוורר אחד של 120 מקדימה (או 2 של 80 מקדימה) אם אפשר אז גם עם פילטר אוויר.. מאוורר אחד של 120 מאחור (או 2 של 80 מאחור) עם פתחי USB, קול ו-FireWire מקדימה.. שיהיה רחב.. עם אופציה לאיוורור הכרטיס הגרפי מהצד.. מישהו מכיר מארז בתצורה כזו או דומה לזו?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה, אני מחפש מארז איכותי שיאפשר לי לעשות לו מודינג ויגיע אם איוורור סביר , אני אוסיף איוורור משלי. התקציב שלי עומד על 800 ש"ח כולל ספק כוח איכותי שגם כזה אני מחפש. אין לי בעיה לקנות באינטרנט , חנויות ששולחות לארץ. אהבתי את הצורה של האנטקים ... אני מחפש מארז בלי חלון מוכן מראש. ה- ANTEC SX1040BII נראה מצויין ! אבל אני לא יודע אם אני צריך מארז כזה גדול , מישהו יכול להגיד לי אולי כמה גדול המארז ? האנטק סונטה גם נראה טוב מאוד. אם מישהו יכול להמליץ לי. אני מחפש משהו פשוט שצורה של האנטקים , איכותי תודה
-
- 7 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אנא עזרתכם במארז טוב שיהיה מרווח מספיק עם איוורור טוב ואם אפשר גם עם ספק טוב שידע להחזיק מערכת טובה למשחקים. תקציב בסביבות 600 ש"ח .
-
- 10 תגובות
- 810 צפיות
-
-
מחשב לעריכת וידאו + usb and fire wire מקדימה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 486 צפיות
-
-
אהלן כיום יש ברשותי מארז מסוג 4000D Mesh, שלמען האמת הוא מעולה, פשוט קצת גדול לי מדי ואני מחפש הרכבה קומפקטית יותר. האם קיים מארז שכזה? כמעט רכשתי Lian Li Q58X ושניה לפני גיליתי שהוא לא מתאים ללוח אם שיש לי. המערכת הקיימת היא: 5800X3D MSI X470 Gaming Plus 6750XT Mech X2 יש כרגע קירור אוויר שיוחלף בקירור מים 280 השבוע, כך שמבחינת מקום לא אמורה להיות בעיה (מלבד הלוח אם). אשמח לעזרה בהמלצה, או שפשוט להשאר עם המארז הקיים (או להחליף ללוח m-ATX?)
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
עדיף 20 ס"מ+ כמובן ספק לא ג'נרי... ושלא יעלה במחירו מעל 300 ש"ח כמו שאמרתי רחב כמה שיותר וגובה סביר
-
- 7 תגובות
- 610 צפיות
-
-
יש לנו בבית מחשב אחד עם מארז של CHENBRO עם ספק ג'נרי, בהחלט מארז מסיבי ודי שקט אבל קולט המון אבק אני מחפש כרגע למחשב שאני קונה מארז יפה וסימפטי בעל חוש הומור ;D , הכי חשוב שיהיה יציב ושקט ונוח לפירוק והרכבה וכמו כן שיהיה בעל ספק שיהיה מסוגל להחזיק כונן קשיח + 2 מאווררים + INTEL P4 וכו'... מה אתם אומרים על זה אגב http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=1861&CatCode=91
-
- 14 תגובות
- 995 צפיות
-
-
המחיר עד 400 שח ללא חריגות מהתקציב. אני מחפש איכות טובה אבל בהתאם למחיר (400שח). ומישהו יכול להסביר לי מה היא הטכנולוגיה של הדפסה טרמית? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת וסורג ביחד יש דבר כזה מכונה של מדבקות לדיסיקים? שמעתי שיש מדפסות שהם גם מכונה של מדבקות של דיסיקים מחיר 500 שקל אפשר יותר אבל עם יש מדפסת + סורג + מכונה של דיסקים אפשר עד 700 שקל
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
שלום מחפש מדפסת צבעונית כמו כן אני רוצה לציין שקיימת רשת אלחוטית בבית, ראוטר WR941ND המחשב השולחני מחובר ישירות ומחשב נייד Wi-Fi אז מומלץ שיהיה משהו שגם יתאים לרשת אם אפשר בתודה מראש לכל מי שיעזור
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כפי שרשום בכותרת, אני מעדיף להמנע מ HP כי הם גרועים מנסיון שני מדפסות יקרות שלהם התקלקלו לי כמה פעמים. אני מחפש משהו לא יקר, אמין ועם עלויות זולות. האם אפשר להשתמש במדפסת לייזר בבית ואם לא, למה?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-