עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Glow,

שלום! אני פה ורציתי לשאול איזה מארז אתה ממליצים לי ב 500 ש"ח......משהוא אם קירור טוב בבקשה..... ואני מחפש חנות מחשבים טובה באזור המרכז יש המלצות?

• 54 תגובות
    • 4.3k צפיות
  2. Started by צבי יהודה,

אני צריך המלצה על עכבר אלחוטי איכותי עד 600 ש"ח

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  3. Started by RAZIEL98,

שלום אני רוצה להתייעץ אני רוצה לקנות עכבר ומקלדת למחשב נייח השאלה שלי מה יותר עדיף מקלדת ועכבר אלחוטי או חוטי וגם ואיפה עדיף לקנות מקלדת מכאנית rgb בארץ או באמזון מבחינת מחיר ?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by iGaL,

טוב יש לי עכשיו עכבר רגיל כזה ליזר של מיקרוסופט ואני ממש סובל ממנו מת להחליף עכבר בטח תשאלו תקציב אז לא יודע אין תקציב גדול במיוחד אני עובד על משטח עץ לא אחיד אז גם אם כדאי לקנות פד כלשהו לעכבר

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by Moo,

זה המארז שאני קונה מזיגזג אבל פתאום חשבתי עם כמה מאווררים הוא מגיע? וחוץ מזה המארז הזה טוב או יש לכם המלצה למארז אחר?

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  6. Started by klayman,

למרות שאני חושב שהוא הלך פייפן..ננסה. ה UPS פשוט הספיק לעבוד, כשהפעלתי אותו מחדש, הוא נתן ציפצוף ארוך והדליק את הנורה של המצבר באופן קבוע, לאחר מכן הפסיק לעבוד. אפשר לעשות משהו במצב כזה ?

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  7. Started by maazg,

שלום רב, אני מעוניין לקנות פקס, איכות ההדפסה של הפקס לא כל כך חשובה וחשוב יותר כמות הדפים שהראש עושה. לא חשוב לי אם זה מכונה משולבת או לא אני אשתמש בזה כפקס בלבד. התקציב עד 800 ש"ח. מה כדא לקנות: פקס לייזר או הזרקת דיו? והאם לקנות משולב או פקס בלבד? ועל איזה דגם אתם ממליצים. תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. היי קניתי לא מזמן את הצורב הנ"ל שהוא מעולה דרך אגב .. אך קצת יקר קניתי אותו ברעות מחשבים שבא בbox וניתן לי שנתיים אחריות!!! ;D ;D ;D חבר שלי בדק וגילה שksp מוכרים את מסתבר אותו צורב במחיר נמוך יותר ולכן אץ לקנות הוא שילם וכשניתן לו הצורב הוא קיבל מין cdrom שכזה בלי שום זיהוי קדמי מאשר למטה במדבקה היה כתוב teac על הצורב שלי מתנוסס בfront כיתוב ושאר ירקות במחירון של ksp היה כתוב בבירור שזה בא retail וחברי קבל oem שנאמר לו שהוא בעל שנת אחריות אחת בלבד .. כשהו ראה את הסחורה ואת התשובות שניתנו לו הוא בטל את העיסקה מייד השאלה שלי היא .. מה לעזאזל קורה? האם רימו אותו כהרגלם או האם oem של teac בא עם שנה אחריות תודה מראש לעונים :smoke:

• 6 תגובות
    • 873 צפיות
  9. Started by SpiritKnight,

זה רק אני, או שגם אתם שמתם לב שיש ירידה ענקית במחירים? תלכו לדיון של צוקי, ותרכיבו את המערכות שנתתי בפנדה- ירידה של 200 ש"ח מלפני שבועיים עם פורטיסימו לאינטל וירידה של 600 ש"ח לAMD!!! זה נראה הגיוני?

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  10. Started by gggilad13,

איפה (אם בכלל) מוכרים בארץ ג'וייסטיקים של SAITEK? (בעיקר את הX45 והX52)

• 5 תגובות
    • 714 צפיות
  11. Started by KillerOfReligion,

מחפש מקלדת עד 200 שקל מקלדת נוחה העדפה למקלדת עם אורות אבל לא חובה , שיהיה כפתורי מולטימדיה , והאמ זהו (: תודה לכל מי שעוזר D:

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  12. Started by jitz,

לפני כשבוע הזמנתי את המחשב החדש שלי מפנדה,...: Bundle: AMD Athlon XP 1900 + MSI KT3 ULTRA-ARU + CORSAIR XMS256 MB 3000DDR MSI GeForce4 Ti4200 64MB WD 80GB 7200RPM 8 MB Cache special version CDRW: Liteon 32x12x40 Case: Chieftec Dragon AH-01SL Aluminum Case Silver Power Supply: Tsunami 350 Watt Thermal Take Volcano 7 Plus ALPS Floppy 1.44 אז ככה, את הכל הם יוכלו לספק.. ולא תהיה בעיה (ייקח עוד איזה שבוע עד שהלוח והכרטיס מסך יגיעו לארץ... אבל.. חפיף)... חוץ.. מהמארז (שיגיע אליהם עוד אחד כזה רק עוד איזה חודש, ואין מצב שאני מחכה חודש). אני מחפש מארז שיהיה כמה שיותר היי טקי/יפה/מקורר - אך בו זמנית ייכנס לי לספריה (מה שמגביל אותי לגובה של בערך 47 סנטימטר של המארז) - בגלל כל הסיבו…

• 7 תגובות
    • 819 צפיות
  13. Started by guandms,

שלום לכולם יש לי בחירה בין 2 סוגי ספקים והיית רוצה את חוות דעתכם מה יותר עדיף למערכת כבדה עם כרטיס מסך X1900XTX : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_99&products_id=12028 זה של ENERMAX http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_1647&products_id=10028 זה של OCZ ויש אולי גם את האפציה הזאת : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_1647&products_id=10029 בדרישות של הכרטיס מסך רשום ככה : power supplies with 450w capacity 30A CURRENT ON 12V RAIL אם תגידו לי מה הכי טוב לי אני יודה לכם תודה רבה מראש !!

• 3 תגובות
    • 838 צפיות
  14. איזה מהפאדים יותר טוב? ולגבי האוזניות - למישהו יש אותם ויכול לתת חוות דעת עליהן?

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  15. Started by EVGENYIL,

ישלי תקציב של 700 שקל ,עם אפשרות להתגמש טיפה,אני שומע בעיקר מוזיקה אלקטרונית ומחפש אוזניות שיעבירו לי טוב צלילים נמוכים ובאסים למיניהם.. בנוסף,אני נוסע הרבה באוטובוס ובגלל שאני לא רוצה להטריד את שאר האנשים עדיף שלא ישמיעו יותר מידי רעשים כלפי חוץ אני גם לא רוצה אוזניות מסורבלות מידי,כאילו לא אכפת לי שלא יהיו IN EAR רק שלא יהיו גדולות מידי למה אין לי לאן להכניס אותם תודה מראש :]

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  16. שלום לכולם, אין לי מושג בעכברים למשחקים - היום אני משתמש בעכבר אופטי פשוט של microsoft. מחפש המלצה על עכבר טוב ואיכותי שיתאים למשחקי RTS (כמו: Supreme Commander) - כמו שכתבתי בכותרת אין מגבלת תקציב אשמח לשמוע המלצות תודה מראש

• 6 תגובות
    • 884 צפיות
  17. למישהו יש הצעות???

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  18. Started by speed42,

אני מעוניין לקנות מתאם : 1. חיבור DVD של מחשב כך שאוכל לחבר אותו ב USB (מתח חיצוני) - חשוב שאוכל לבצע התקנה של WINDOWS ופירמוט מדיסק דרך USB. אשמח להמלצה לאחד מאיפה לקנות כולל EBAY. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. שלום לכולם. אני מחפש מכשיר משולב שחשוב לי שיהיה לו גם פקס. (אני לא מחפש HP. אם אפשר המלצות על חברה אחרת...) התקציב הוא בסביבות עד 900 ש"ח (אם יש בפחות , מה טוב....) האם יש חיה כזו?? תודה.

• 3 תגובות
    • 864 צפיות
  20. אהלן אנשים .. ברשותי המארז הנ"ל HEC COMPUCASE ... שעד כה היה מדהים ונוח עם המגירות .. אבל עכשיו אני צריך להתקין צורב חדש שקניתי וזה נראה בלתי אפשרי ! בהוראות יצרן של המארז כתוב: 1) צריך להבריג את 2 הברזלים על הצורב ולהשחיל את הצורב במגירה --> לא עובד ! אפשרות 2 ) להשחיל את הצורב ואז להבריג כשמראש לדאוג שהברזלים בפנים - קשה מאוד - יש משהו שחוסם את החורים לברגים.. אז איך עושים את זה ?! תודה.. כבר בא לי להתקין את הצורב אז תעזרו לי

• 9 תגובות
    • 776 צפיות
  21. Started by moriss15,

לפני כמה זמן היו לי מקלדת ועכבר אלחוטיים ויום אחד בלי שום הודעה מוקדמת המקלדת הפסיקה לעבוד והעכבר המשיך לפעול כרגיל,קניתי מקלדת ועכבר חדשים אלחוטיים וגם הפעם העכבר עובד כרגיל והמקלדת לא עובדת.. הסט שיש לי כרגע זה עם USB....

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  22. שלום לכולם! יש לי מצלמת אינטרנט Microsoft LifeCam VX-2000. התוכנה והדרייברים שמגיעים עם המצלמה (כמו גם העדכונים שאפשר להוריד מאתר מיקרוסופט) לא מאפשרים תצוגת מראה, מה שאומר שהתצוגה על המסך הפוכה לגמרי (למשל - יד ימין על המסך היא בעצם יד שמאל, וכו'...). בתוכנה של המצלמה וגם במסנג'ר אין אפשרות לתצוגת מראה. יש למישהוא מושג איך ניתן לפתור את זה? אולי בעזרת תוכנה אחרת? מישהוא מכיר? תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  23. Started by ziv124,

יש לי מגבר avr 390 של דנון בעיקרון זה סראונד בגלל זה שיושבים במרכז החדר שומעים מעולה אבל המחשב למשל לא במרכז החדר הוא בצד הנגדי של הרמקולים האחוריים לכן שאני יושב על המחשב אני פחות מרגיש את הסראונד, איך אני יכול להגביר רמקולים אחוריים ואולי להנמיך קדמיים?

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  24. חיפשתי בכל מקום בארץ KSP ALUF MAHSHEVIM ועוד פול מקומות ואין מישו מכיר איפה יש או שאולי מכיר פיטרון לזה למישו יש טלפון של אופיס דיפו?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.