עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by ofer_mat,

רציתי לדעת איזה ספק אני צריך ש"ישרוד" את המפרט הבא 2 HD CD + צורב 4-5 מאווררי 80 SOUND BLASTER AUDIGY כולל פנל 1.7 256-512 RDRAM ואך אני מחשב את הדרישה הזאת תודה מראש

• 7 תגובות
    • 862 צפיות
  2. Started by matan333,

שלום לכולם. אני מחפש רמקול למחשב בתקציב של 250-300 ש"ח. קיבלתי המלצות על 4 דגמים. Logitech z323 Logitech x230 Altec lansing vs2621 creative inspire T3130 איזה מביניהם הוא הכי טוב בתקציב, או שיש בכלל משהו אחר שעדיף. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  3. Started by Boomer,

למישהו יש ניסיון עם העכבר הזה? האם הוא טוב? יש איזה הבדל טכני בינו לבין ה-MX310 מלבד לחצני ה-Back/Forward?

• 0 תגובות
    • 862 צפיות
  4. Started by KvodHagab,

אני יכול להשיג את האנטק true power 430WATT ב99 דולר ואת ה Thermaltake Xaser Silent PurePower 480W 2-fan ב110 דולר על איזה ללכת? לפי מה שהבנתי לאנטק יש יותר יציבות במתחים (מיועד לאוברקלוק +6800U/GT הארדיסק אחד ולפחות 4-6 מאוררי מארז) [אגב אני דיי נעול על השנים האלה - לפחות על האנטק) [glow=red,2,300]עריכה : רעש הוא גורם מ-א-ד חשוב לי P:[/glow]

• 12 תגובות
    • 862 צפיות
  5. Started by matan101010,

כי אמרו לי שיש לי AT

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  6. ב"ה היי! יש לי מדפסת CANON LASERBASE FM5650 ומערכת הפעלה ווינדוס 7 64 ביט באתר של CANON אין דרייבר שמתאים ל64 ביט וכן בדקתי את זה דרך התמיכה טכנית שלהם, הבנתי שיש דרך להתקין איזשהו אמולציה ל 32 ביט וכך אוכל להתקין דרייבר של 32 ביט, אם מישהו יש לו משהו כזה או מידע שיכול לעזור לי אודה לו מאוד, בתוווודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 862 צפיות
  7. שלום. אני מחפש עכבר גדול שיתלבש לי על היד, יהיה מחברה איכותית[RAZAR,MICROSOFT, LOGITECH] אם יש סט[שאפשר לקנות גם עכבר וגם מקלדת ביחד] אז אין לי בעיה, תמליצו לי גם על מקלדת שתהיה שקטה, נוחה, בלי הרבה מקום שיכנס אבק בין המקשים ואם רגליות יחסיות גבוהות כי אני אוהב את המקלדת שלי כלפי מעלה כזה, שתהיה נוחה ליד, חשוב שיהיה גם עברית במקלדת. כרגע יש לי עכבר חוטי ומקלדת אל חוטית, לא משנה לי אם תציעו אלחוטי או חוטי, העיקר שאם חוטי אז החוט לא יהיה קצר מידי, כי העכבר של TEAC ב40 ש'ח שיש לי קצר רצח. שימושים: גלישה באינטרנט, משחקי יריות/MMORPG מידי פעם. תקציב:עד 500 ש'ח כולל מקלדת ועכבר. אם בנפרד אז עכבר בסביבות 300 ש'ח, מקלדת בסביבות 200. או שתשחקו עם זה..

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  8. ראיתי שיש למכירה מארזים שקופים לחלוטין של 3 חברות 2 מהם אני לא זוכר את השם והשלישית זאת SUN BEAM הייתי רוצה לדעת אם יש כאן משתמשים בעלי מארז שקוף שנקנה - לא כאלה שבנו לבד את המארז יש לי מספר שאלות כמו על אופן ההרכבה, החוזק של המוצר, פגיעות לגבי שריטות, ועוד... תודה (:

9. Started by fire1ce,

לדעתי מראה טיפה חדשני ונחמד. מאד מאד קופץ מול העין. :coolman: בעל מאורר של "10 Scythe XCLIO A380 ATX case http://www.techtree.com/techtree/jsp/article.jsp?article_id=75022&cat_id=505 http://www.pcinpact.com/actu/news/30597-Scythe-XCLIO-A380-nouvelle-boite-a-lettres-v.htm?vc=1&p=2c788131

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  10. כרגע יש לי עכבר של לוג'יטק (G600 עם 10 כפתורי מאקרו) שמופעל באמצעות Logitech gaming software. ניסיתי לחבר הגה של לוג'יטק G29 והייתי צריך להתקין G-HUB. ה G-HUB הדפוק מנטרל LGS וחלק גדול מהאפשרויות שקיימות ב LGS (הצבת כפתור מקרו ספציפית לאפליקציה) לא קיימות שם... אחרי הסרת ה G-HUB הכל חזר לעבוד. -האם באופן כללי ניתן להפעיל הגה של לוג'יטק ללא ה G-HUB הדפוק? -האם ניתן להפעיל/להפסיק את ה G-HUB הדפוק תוך כדי עבודה או לנטרל אותו כדי שה LGS יעבוד?

11. Started by EladOs,

יש לי את העכבר כשנה וחצי. עד עכשיו השתמשתי בו כעכבר חוטי ועכשיו החלטתי לעבור לאלחוטי.. הסוללה הנטענת הייתה בעכבר מיום הקניה. היום בLGS ראיתי שמד הסוללה הגיע לקו האדום האחרון אז חיברתי את המטען לUSB בלוח אם ואת הדונגל לצד השני של המטען. הבעיה היא שזה פשוט לא מטעין...אין שום סימן להטענה וזה נשאר על הקו האדום כבר כמעט 10 שעות. בעיה בסוללה? בעכבר? תודה לעונים.

• 7 תגובות
    • 862 צפיות
  12. מוכן להתגמש קצת לפה קצת לשם, לא נעול על ה350 אבל שיהיה בסביבות... חשוב מאוד!! יכול לקנות רק ב: זיגזג, KSP, פנדה. (מסודר גם לפי סדר העדיפויות, אם יש בזיגזג אז באמת שעדיף).

• 12 תגובות
    • 862 צפיות
  13. היי, דוד שלי ביקש ממני שאני אקנה לו מדפסת לייזר למשרד ... חשבתי בהתחלה לא בעיה, אבל הוא אמר לי שהוא צריך מדפסת עם תמיכת דוס בעיברית כי הוא עובד עם תוכנות ישנות של רואי חשבון, אני לא יודע איזה דגמים יש של מדפסות לייזר טובות עם תמיכת דוס בעיברית.. תוכלו בבקשה להמליץ לי על דגם כזה? המחשב שלו פנטיום 4 עם XP אבל התוכנות של הרואי חשבון מופעלות ב DOS של הוינדוס והן ממש ישנות. התקציב עד 500 שקל בערך. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  14. Started by samudi,

יש לי לוח אם ישן יחסית שאינו תומך ב-usb 2. אם אני אקנה למחשב כרטיס USB2 כזה לדוגמא- http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1239_680&products_id=8335 האם הוא יעבוד כ- USB2 במהירות של USB2 - למרות שהלוח אם אינו תומך? :s05: תודה

• 7 תגובות
    • 862 צפיות
  15. Started by hichcock,

היי צריך עזרה לחבר בשביל שלט למחשב הוא צריך שלט שאפשר לשלוט בעזרתו בתוכנות מוזיקה\סרטים חשוב שזה יתחבר למחשב או בלוטוט' או מתאם כלשהו מצורף שמתחבר למחשב ע"י USB. יש חייה כזו? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 862 צפיות
  16. Started by markizik,

האם קיים כרטיס טלוויזיה USB שאפשר לחבר אליו ממיר (רגיל) של HOT? תודה.

• 0 תגובות
    • 861 צפיות
  17. הערות : 1. כשכתוב מארז שחור אני מתכוון שגם ה-CDROM שחור והצורב שחור , בקיצר כל הרכיבים של המארז שחורים . 2. כשכתוב לבן , אני מתכוון גם לבז' , כלומר לצבע הרגיל הזה שלא הכי מוגדר , אתם יודעים . הצביעו והשפיעו ! ועכשיו , מספר שאלות לי אליכם : מה אתם חושבים בכלל על זה שהאם מארז שחור יכול להסתדר עם מסך לבן ? אתם בטח תגידו שכל אחד והטעם האישי שלו אבל עדיין אכפת לי שתביעו את טעמכם האישי . והאם לפי דעתכם זה יהיה יותר יפה ממארז לבן + מסך לבן ?

• 9 תגובות
    • 861 צפיות
  18. Started by lenis78,

שלום, ברצוני לקנות דיסק קשיח נייד בנפח של 1 טרה, הייתי שמח לשמוע עצות לאילו פרטים יש לשים לב בעת קניית הנ"ל (איזה חיבור עדיף אם בכלל, מחיר, זכרון נדיף). בזאפ מצאתי את הדיסק הבא:Seagate FreeAgent Desk 1000GB ST310005FDD2E1-RK אם מישהו יכול לתת את חוות דעתו בעיניין אשמח מאוד! תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 861 צפיות
  19. Started by !_Evil_!,

מנועה מחשבים עכשיו זה מארז טוב?מבחינת קירור וזרימת אוויר טובה? עכשיו תקראו את זה תהיה לי אות בעיה או שאני לא צריך לחשוש? http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=145552.0

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  20. Started by vipnisim,

איזה סט עדיף ? מיועד למשחקים בעיקר ושימוש כללי

• 3 תגובות
    • 861 צפיות
  21. Started by adiv,

היי, רציתי לדעת אם מישהו התנסה בעבודה עם מערכת הזנת דיו למדפסת? יש לי עסק שמדפיס בכמויות גדולות מאוד והבנתי שהמערכת יכולה לחסוך המון בעלויות דיו. השאלה אם היא אמינה ולא עושה הרבה בעיות. תודה, עדי.

• 0 תגובות
    • 861 צפיות
  22. Started by OnlyOne,

הי, יש לי מדפסת ישנה של CANON מדגם BJC-4200. המדפסת עבדה ושלשום ניסיתי להדפיס ההדפסה מופיעה ואז נמחקת לאחר כמה שניות. ובעצם המדפסת לא מקבלת שום פקודה או מתחילה להדפיס או משו כזה. מה אפשר לעשות? אני יודע שהמדפסת ישנה אבל היא שווה את התיקון/טיפול, יש לי גם מדפסת חדשה של LEXMARK אין מה להשוות...

• 1 תגובה
    • 861 צפיות
  23. Started by edbd,

אוקיי בזמן האחרון אני משחק המון המשחקים ואני תקוע עם עכבר אופטי מעאפן ברמות על איזה עכבר נוח אצתה יכולים להמליץ לי? הרבה אנשים אומרים G5, אבל הוא באמת טוב? אמרו לי שהוא מיועד אך ורק לגיימרים ואני גם באופיס אינטרנט וכל זה לפעמים.. לא משנה עם יהיה לוג'יטק או מיקרוסופט..

• 4 תגובות
    • 861 צפיות
  24. Started by TONY23,

מעוניין במארז +ספק כח איכותי

• 5 תגובות
    • 861 צפיות
  25. Started by wooper,

היי האם טונר לא מקורי למדפסת מספיק לכמות הדפים כמו מקורי? האם זה פוגע באחריות או מזיק למדפסת? תודה

• 3 תגובות
    • 861 צפיות

דיונים חדשים בפורומים