ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
מבקש המלצה על נגן MP3 256 MB בסביבות 200-250 ש"ח והמלצה על בטריות נטענות או רגילות ... בתודה מראש... אייל בנימין
-
- 4 תגובות
- 842 צפיות
-
-
בעצם 2 שאלות : 1. יש לי מחשב בן 3 בערך. הוא עובד נפלא חוץ מהמארז המעצבן שמאד מציק לי אני מעוניין להחליף אותו במארז חדש. האם כל מארז יתאים לרכיבים היחסית ישנים שלי (לוח אם EPOX 4PEAD 845e)? ובנוסף הייתי רוצה שמהארז יהיה מרווח מספיק,שקט, בעל ספק אמין (כרגע אני מחליף ספק בממוצע כל 3 חודשים) והכי חשוב שיתאים לשדרוג עתידי של המחשב. התקציב רצוי שלא יעלה על 500-600 ש"ח . למי שיש המלצות אני כולי אוזן.. 2. יש לי ניסיון עם פירוק והרכבה של כל הרכיבים במחשב למעט הלוח אם והמארז. האם ניתן לבצע את ההרכבה של המחשב למארז החדש לבד בלי להסתבך יותר מדי? תודה לעונים!
-
- 12 תגובות
- 842 צפיות
-
-
היי, דוד שלי ביקש ממני שאני אקנה לו מדפסת לייזר למשרד ... חשבתי בהתחלה לא בעיה, אבל הוא אמר לי שהוא צריך מדפסת עם תמיכת דוס בעיברית כי הוא עובד עם תוכנות ישנות של רואי חשבון, אני לא יודע איזה דגמים יש של מדפסות לייזר טובות עם תמיכת דוס בעיברית.. תוכלו בבקשה להמליץ לי על דגם כזה? המחשב שלו פנטיום 4 עם XP אבל התוכנות של הרואי חשבון מופעלות ב DOS של הוינדוס והן ממש ישנות. התקציב עד 500 שקל בערך. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 842 צפיות
-
-
יש לי כרגע את הQCK הרגיל וחשבתי לקנות את הHeavy ורציתי לדעת אם הוא יותר נוח או שהוא לא שווה 150 שקל ושאני אלך על ה+? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1300_1303_1304&products_id=15255 תודה
-
- 4 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מדפסת משולבת (פקס, סורק, צילום, הדפסה) לאבא שלי. עדיף שיהיה של חברת מוכרת (HP, ברוטר, לקסמרק עם דיו זול), אני שמעתי שיש מדפסות שהדיו עולה מעל 1000 ש"ח למחסנית או משהו כזה (לא מעוניין בזה חח). שהדיו יהיה סביר, יחסית כמובן=] בעקבות האשכול הזה, http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=307304.0
-
- 8 תגובות
- 842 צפיות
-
-
המחיר עד 400 שח ללא חריגות מהתקציב. אני מחפש איכות טובה אבל בהתאם למחיר (400שח). ומישהו יכול להסביר לי מה היא הטכנולוגיה של הדפסה טרמית? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 842 צפיות
-
-
האם קיים כרטיס טלוויזיה USB שאפשר לחבר אליו ממיר (רגיל) של HOT? תודה.
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
-
-
כמו בתמונה http://www.soarland.com/Hot-Swap_SAS_Drive_Adapter-product-265.html בארץ תודה
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
מנועה מחשבים עכשיו זה מארז טוב?מבחינת קירור וזרימת אוויר טובה? עכשיו תקראו את זה תהיה לי אות בעיה או שאני לא צריך לחשוש? http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=145552.0
-
- 2 תגובות
- 841 צפיות
-
-
-
אני מחפש מדפסת עם מכונת צילום סורק פקס ותמיכה בWIFI המדפסת היא לשימוש ביתי. רצוי שתיהיה חסכונית בדיו
-
- 3 תגובות
- 841 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות פה בארץ את המקלדת של הגיימרים של קראייטיב מדגם Fatal1ty Gaming Keyboard... מישהו יודע איכן ניתן לרכוש אותה בארץ????
-
- 6 תגובות
- 841 צפיות
-
-
היי, אחרי הרבה חיפושים אחרי נגן ננעלתי על הSansa View 8GB http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=677268 למישהו יש המלצה בעד/נגד הנגן הזה או נגן אחר יותר טוב? אני לא רוצה לחרוג במחיר מעבר ל600 שקל
-
- 5 תגובות
- 841 צפיות
-
-
למישהו יש ניסיון עם העכבר הזה? האם הוא טוב? יש איזה הבדל טכני בינו לבין ה-MX310 מלבד לחצני ה-Back/Forward?
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
-
-
כל סט שבדקתי (AX PRO 5.1 , AX720, 720ּ+ , PROּּּ+ ; ETC) בכולם יש סאונד דקודרס שלא מתאימים למחשב, כבל אופטי (שמן הסתם לא תואם עם הלוח אם) , כל מני כבלים ואדפטרים של קונסולות ולרוב אין אפילו את חיבור ה3.5MM הרגיל ... באמת אין איזשהם אוזניות של טריטון למחשב שאפשר לממש את כל (או לפחות את רוב) הפוטנציאל והFEATURES שלהם? *והמלאי בארץ של החברה הזו פשוט זוועה אגב.
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
-
-
ראיתי שיש למכירה מארזים שקופים לחלוטין של 3 חברות 2 מהם אני לא זוכר את השם והשלישית זאת SUN BEAM הייתי רוצה לדעת אם יש כאן משתמשים בעלי מארז שקוף שנקנה - לא כאלה שבנו לבד את המארז יש לי מספר שאלות כמו על אופן ההרכבה, החוזק של המוצר, פגיעות לגבי שריטות, ועוד... תודה (:
-
- 2 תגובות
- 841 צפיות
-
-
ברצוני לקנות מעבד AMD תעזרו לי בבקשה לבחור אני צריך משהו טוב ולא יקר ואני צריך גם לוח אם תואם לו
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
מצאתי מדפסת מסוג HP OfficeJet 5510 זרוקה ברחוב. וחיצונית אין לה בעיות. אני מניח שהיא לא תקינה, וכיוון שברצוני לקנות מדפסת חשבתי שאולי כדאי לי לקחת ולתקן אותה. הבעייה היא שאין לי ספק כח מתאים כדי לבדוק אם כדאי בכלל להשקיע עליה. אם למישהו מהפורום יש את אחת מהמדפסות האלה: Hp OfficeJet 5500 Series All In One Psc 1315 Psc 1400 Psc 2410 Photosmart All in One Psc 2500 Photosmart All in One Series Photosmart 7900 series וגר באיזור רעננה, אני מבקש שיתן לי לבדוק אם היא נדלקת אצלו, כדי שאני יוכל לדעת אם שווה לתקן אותה. תודה מראש לכל מי שיעזור
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום לכולם למישהו יש מושג איך נקרא באנגלית הראוטר שמתחבר שמתחבר למחשב דרך ה-USB שבתוכו אפשר לשים כרטיס סים של אחת מחברות הסלולר ולגלוש דרכו? אני רוצה לקנות מכשיר כזה מחו"ל אבל אני לא מצליח למצוא את השם המקצועי שלו. בתודה מראש שי
-
- 3 תגובות
- 841 צפיות
-
-
המארז הזה פשוט אדיר ואני מתכנן כבר זמן מה לשדרג את המארז.
-
- 9 תגובות
- 841 צפיות
-
-
1.אני צריך ספק חדש .. אבל חייב שיהיה כמה דברים.. סליבים-היה לי את ההאק בלי עכשיו יש לי עם אני לא מוכן לוותר על זה ואני לא מיתכוון לחזור על התהליך שוב ;D ספק שיראה טוב אם איכות גימור טוב. אם אפשר מודולארי אז למה לא .. וכמובן שיהיה יציב ואיכותי גם בביצועים אם כי לא חייב הטוב ביותר מעל 400W יש לי 300W.. לא מספיק כבר ועוד יבוא כרטיס מסך אחר מקרוב . אז מה האפשרויות שלי ? חשבתי על ה OCZ 450W .. יש משהו דומה בפחות כסף ? 2 אל פסק . אני לא צריך שעה של מחשב עובד ... אלא רק לימנוע את השניה שיש קפיצה . ואני צרי להחזיק מערכת כבדה יחסית .. A64 754 2000@2500 גיגה זיכרון כניראה 6800GT HDD 160 גיגה הספק שיבחר . CTR 17 XJ770 של מאג וזהו בערך אז איכות או כמות ?! או…
-
- 6 תגובות
- 841 צפיות
-
-
היי! אני לא בטוח שזהו הפורום הנכון אז מנהלים, תעבירו אם צריך. רציתי לשאול את בעלי ההגה SideWinder(בלי רטט) של Microsoft, כמה מעלות ההגה מסתובב לכל צד?
-
- 5 תגובות
- 841 צפיות
-
-
היי אני מחפש מדפסת שחור לבן חסכונית כמה שניתן, מבחינת עלויות של טונרים ובסופו של דבר עלות של כל דף מודפס. היות ואני באוניברסיטה וצריך להדפיס הרבה. אני יודע שעדיפה מדפסת לייזר. כרגע יש לי ,MP160 של קנון שאני מאוד מרוצה ממנה אבל הדיו נגמר דיי מהר. אודה לתגובותיכם
-
- 6 תגובות
- 841 צפיות
-
-
ככה אני עומד לקנות מחשב חדש אך מעולם לא חשבתי ליחס חשיבות יתרה לספק לאחרונה הציעו לי פה בפורום לקנות אך ורק משהו איכותי ולא ג'נרי אז האם זה באמת כזה חשוב?? מעולם לא היתה לי בעיה שקשורה בספק!! בכול אופן האם השימוש בUPS יכול לבוא על חשבון של ספק איכותי ויקר?
-
- 3 תגובות
- 841 צפיות
-
-
הכוונה לסטילס איכותי. בעקרון אני רוצה לרכוש את 2 המוצרים (מצלמת ווידאו דיגיאלית ("מסרטה"), וגם מצלמת סטילס דיגיטלית), במידה ויש מסרטות דיגיטליות, המצלמות גם סטילס איכותי, אשמח לשמוע. אינני מקצוען, ולא כל פרט ופרט מעניין אותי, לדעתי אם המסרטה מצלמת סטילס באיכות של 2-3 מגה פיסקל - סביר ביותר.
-
- 8 תגובות
- 841 צפיות
-