עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אשמח לשמוע המלצות לגבי מקלדת נוחה, עם אפשרויות מולטימדיה (עוצמת קול, כפתור Play, Stop וכד'), וכן עם קיצורי דרך (כמו My Fovarites וכד', שאפשר להקצות עצמאית). מעוניין בהמלצות הן לגבי חוטיות ואלחוטיות תודה

• 5 תגובות
    • 876 צפיות
  2. המארז הזה פשוט אדיר ואני מתכנן כבר זמן מה לשדרג את המארז.

• 9 תגובות
    • 876 צפיות
  3. Started by nw,

האם אני יכול להכניס לוח של פנטיום 2 ו3 (ATX) בתוך מארז שבחנויות כתוב "לפנטיום 4"? ואם אני כבר מדברים על זה אז מה בדבר AMD אפשר להכניס לוח AMD במארז ATX של הפנטיומים?

• 5 תגובות
    • 876 צפיות
  4. Started by amirn,

היי אני רוצה לקנות UPS למחשב, הדרישות הן: 1. למנוע בעיות של קפיצות או נפילת מתח (שיחזיק גם לכמה דקות אם אין מתח בכלל) 2. צריך להחזיק מחשב P4 + מודם כבלים (מסך אופציונלי - אפשר לא לחבר אותו ל UPS) 3. הורדת מחשב (WIN XP) מסודרת מה דעתכם על: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=131&products_id=689 ? איזה כבל / תוכנה צריך כדי להוריד את המחשב מסודר? תודה

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  5. Started by דנדן,

שלום לכולם, יש לי שאלה בנוגע לסט LX710 שיש לי, העכבר בעל כפתור POWER למטה לכיבוי העכבר, השאלה שלי, אם העכבר נרדם לבד, כמו ה5000 של מיקרוסופט (שהוא BT), או שצריך לכבות אותו כל פעם ידנית? ומצד שני, המקלדת, היא לא בעלת כפתור כיבוי, אז מישהו יודע אם היא נרדמת או שהיא תמיד עובדת? תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  6. אני מתלבט בין ה3 סטים הבאים (השימוש הוא לאינטרנט, סרטים וקצת תוכנות): Logitech Cordless Desktop LX710 - מחיר: 374 שקל Logitech Cordless Desktop Wave - מחיר: 399 שקל Logitech Cordless Desktop S520 - מחיר: 319 שקל בוא נשאיר רגע את המחיר בצד... יש הבדלים קריטיים בין הסטים? יש פה מישהו שיש לו את אחד מהם ויכול לתת חוות דעת? בעיקרון הWave הכי מושך אותי בגלל העיצוב של המקלדת שלו.. הוא ממש פצצתי אשמח לעזרה, תודה מראש

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  7. שלום פורום חומרה אחרת וציוד הקיפי בסוף לא קניתי את מחשב ה"על" שתכננתי בגלל הDX10 שצפוי לצאת עוד שנה, אני רק משדרג את הקיים. אני קונה 7800GS שכתוב עליו שהוא צורך ב12V 20A מינימום (במסגרת השדרוג אני קונה גם 512X2). המחשב החדש שיצא יראה ככה: אינטל פרספוקט 3.0 (אני מקודד אז פחדתי מAMD) 7800GS שדורש מינימום 20A ב12V. הרד דיסק 120GB . 1024 ראם. עכשיו רציתי לשדרג את הספק כי גם היום הוא די גבולי, חשבתי לקנות את זה : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4015 אבל אז ראיתי שבניואגג הוא יותר זול : http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16817104953 ובכלל אפשר לעלות מגירסה 2.0 לגירסה 2.01 שגם היא יותר זולה מ2.0 בארץ: http://www.newegg.com/Product/P…

• 6 תגובות
    • 875 צפיות
  8. Started by vipnisim,

איזה סט עדיף ? מיועד למשחקים בעיקר ושימוש כללי

• 3 תגובות
    • 875 צפיות
  9. Started by lihayr,

שלום, אני משחק במשחק enemy territory שבו ה-AIM משחק תפקיד רציני,לכן אני מחפש עכבר לtracking בסביבות 200 ש"ח. חריגה מקסימאלית של 50 ש"ח אבל תכלס מעדיף שלא,אלא אם כן השיפור ניכר. עוד פרטים: *אחיזת palm-יד שמאל(תכלס העכבר שלי סימטרי גם לימניים גם לשמאליים ככה שעכבר סימטרי יהיה טוב,אלא אם כן עכבר לשמאלי במיוחד יהיה יותר טוב לאחיזה שלי) *אין לי פד,משחק על השולחן,אבל מתכנן לקנות פד בסביבות 100 ש"ל-פה גם מבקש המלצה *אני משחק ב- low sens וכדי לזוז 360 מעלות צריך להזיז את העכבר,להרים אותו,ושוב להזיז,כמה פעמים. sensitivity 2. *mouse acceleration- 0 יחס של 6\11 win 7. תודה!

• 4 תגובות
    • 875 צפיות
  10. Started by adiv,

היי, רציתי לדעת אם מישהו התנסה בעבודה עם מערכת הזנת דיו למדפסת? יש לי עסק שמדפיס בכמויות גדולות מאוד והבנתי שהמערכת יכולה לחסוך המון בעלויות דיו. השאלה אם היא אמינה ולא עושה הרבה בעיות. תודה, עדי.

• 0 תגובות
    • 875 צפיות
  11. Started by idan188,

אני רוצה לקנות עכבר..ואני לא יודע באיזה לבחור.. הדבר הכי חשוב זה שהעכבר יהיה נוח..,אני רוצה שיהיה נוח שיהיה מדוייק...שיהיה איכותי..!

• 9 תגובות
    • 875 צפיות
  12. Started by ThE_BesT,

אז ככה אני ירשום פה 2 סוגי כרטיסי מסך שאני מתלבט בינהם.. 1) 142$-Hercules 3D ProphetII GeForce2 Titanium 64MB DDR 2) Innovision GeForce2 Titanium 64MB DDR-119$ עכשיו בתחלה רציתי את ההרקולס ומאחר שיש לי בעיה כספית חיפשתי משהו דומה המחיר זול יותר... ומצאתי את האינוויזיון אז מה אתם אומרים? ההבדל הוא גדול שין שניהם??

• 3 תגובות
    • 875 צפיות
  13. Started by SharKiMaN,

בכל משחק באשר הוא, תמיד פועל לי רק ציר אחד-הציר השמאלי. בקיצור, למדתי לחיות עם זה (אולי כי אני לא יודע להגדיר). אתמול התקנתי את הגרסה החדשה של LOGITECH PROFILER בגלל שבכמה משחקים הכפתורים לא עובדים חשבתי שהתקנת גרסא חדש תעזור לי לפתור את הבעיה. לפני התקנת התוכנה, שני משחקים היו מותקנים אצלי (DMC3 וDMC4), בשניהם תמיד הציר השמאלי עבד,זה היה די נוח כי הוא רחוק מ4 הלחצנים העליונים. לאחר התקנת התוכנה, פסק הציר השמאלי מלתפקד וכעת רק הציר הימני מתפקד. כמובן זה לא נוח במיוחד כי זה כמעט בלתי אפשרי ילנוע ולעשות פעולות בו זמנית בגלל הקירוב בין הציר הימני ללחצנים. הציר השמאלי לא מתפקד בשני המשחקים. השאלה שלי היא איך מחליפים בין תפקוד הצירים?, לא ממש אכפת לי מהציר הימני, העיקר שהציר ה…

• 3 תגובות
    • 875 צפיות
  14. Started by VolTAge,

טוב, אז אחרי שלא קניתי מחשב בערך 3, 3 וחצי שנים, החלטתי סוף סוף לקנות מחשב חדש.. High End.. קומפלט, כולל הכל.. מקסימום 2000$.. (סוף סוף מבזבזים את הכסף של כל העבודות ;D .. עם קצת עזרה מאבא ) אני מתכנן לקנות אותו בעוד איזה חודש, חודש וחצי, באמצע החופש הגדול.. אז בואו נגיע לעניין, המפרט : CPU: AMD Athlon XP 2000 Motherboard: Gigabyte GA-7VRXP Memory: Corsair 256MB DDR CMX256A-3000C2 Hard Drive: Maxtor 80GB 7200RPM Video Card: Asus V8460 G-Force 4 Ti4600 Sound Card: Hercules Game Theater xp 6.1 CD-ROM: Asus CD X 52 CDRW: Plextor 40X12X40 DVD: Asus DVD X16 Floppy: Teac Floppy Drive 1.44 Case: Chieftec Dragon DA-01BLD Full Tower Power Supp…

• 10 תגובות
    • 875 צפיות
  15. Started by menis,

של שתי חברות שונות?

• 5 תגובות
    • 875 צפיות
  16. Started by kobibo,

קניתי את ה MX1 ונאמר לי ע"י המוכר כי מומלץ לשים טיפה ( בגודל של גרגיר אורז ) במרכז המעבד ואין צורך למרוח שכבה אחידה עליו כמו כן אין צורך למרוח ולשפשף גם את גוף הקירור, האם מומלץ ללכת לפי עצתו ? כמו כן נאמר לי שאורך החיים של המישחה ( בתוך המזרק ) שנה, האם לא יותר ? האם ניתן למרוח את המישחה גם על כרטיסי מסך ?

• 10 תגובות
    • 875 צפיות
  17. Started by hichcock,

היי צריך עזרה לחבר בשביל שלט למחשב הוא צריך שלט שאפשר לשלוט בעזרתו בתוכנות מוזיקה\סרטים חשוב שזה יתחבר למחשב או בלוטוט' או מתאם כלשהו מצורף שמתחבר למחשב ע"י USB. יש חייה כזו? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 875 צפיות
  18. אז ככה, אני מחפש מארז איכותי שיאפשר לי לעשות לו מודינג ויגיע אם איוורור סביר , אני אוסיף איוורור משלי. התקציב שלי עומד על 800 ש"ח כולל ספק כוח איכותי שגם כזה אני מחפש. אין לי בעיה לקנות באינטרנט , חנויות ששולחות לארץ. אהבתי את הצורה של האנטקים ... אני מחפש מארז בלי חלון מוכן מראש. ה- ANTEC SX1040BII נראה מצויין ! אבל אני לא יודע אם אני צריך מארז כזה גדול , מישהו יכול להגיד לי אולי כמה גדול המארז ? האנטק סונטה גם נראה טוב מאוד. אם מישהו יכול להמליץ לי. אני מחפש משהו פשוט שצורה של האנטקים , איכותי תודה

• 7 תגובות
    • 874 צפיות
  19. מי שרואה זאת סימן שהוא יודע את התשובה אז שיכתו אתה בפורום ואם צריך גם כתובת אינטרנט

• 5 תגובות
    • 874 צפיות
  20. Started by Ashand,

כמו בתמונה http://www.soarland.com/Hot-Swap_SAS_Drive_Adapter-product-265.html בארץ תודה

• 1 תגובה
    • 874 צפיות
  21. רכשתי את הסט לפני כמה ימים ב 200 שקל אחרי שחיפשתי סט זול ונורמאלי. פסלתי את המועמדים העיקריים במחיר הזה (ex110 של לוגיטק ו 1000 של מיקרוסופט) אחרי שראיתי אותם בחנות והם נראו ממש זולים, כמו כן המוכר אמר לי שהטווח שלהם קצר מאוד ואם אני ירחיק אותם מהשולחן (נגיד לספה) הם לא יקלטו וסיפר לי על הפלא החדש (עלק חדש...) והוא מקלטים בתשדורת 2.4 GHZ. לצערי רק הדגמים ההיקרים של לוגיטק ומיקרוסופט תמכו בתקן הזה. אחרי חיפוש קצר מצאתי את המקלדת הזאת, שתומכת בתקן, באה מחברה מוכרת (לא TECH וכ"ו) ובמחיר סביר בהחלט. הסט כאמור מחזיק עד טווח של 10 מטר (כל מקום מהסלון הוא קולט מצויין), העכבר פשוט אבל לא מרגיש זול, סימטרי (מותאם לימניים ושמאליים) ובלי כפתורים מיוחדים, תכונה טובה היא כפתור הכי…

• 0 תגובות
    • 874 צפיות
  22. Started by 23avri,

במפרט של המדפסת כתוב שאפשר להדפיס דרך bluetooth עם מתאם BT450 של HP . האם כל מתאם יתאים או שצריך דוקא של חברת HP

• 1 תגובה
    • 874 צפיות
  23. Started by KvodHagab,

אני יכול להשיג את האנטק true power 430WATT ב99 דולר ואת ה Thermaltake Xaser Silent PurePower 480W 2-fan ב110 דולר על איזה ללכת? לפי מה שהבנתי לאנטק יש יותר יציבות במתחים (מיועד לאוברקלוק +6800U/GT הארדיסק אחד ולפחות 4-6 מאוררי מארז) [אגב אני דיי נעול על השנים האלה - לפחות על האנטק) [glow=red,2,300]עריכה : רעש הוא גורם מ-א-ד חשוב לי P:[/glow]

• 12 תגובות
    • 874 צפיות
  24. חוץ מה- G15 והטרנטולה של razer. אני רגיל פשוט למקלדת שהמקש ctrl נמצא בצד השמאלי ללא תוספות מקשים. תודה

• 1 תגובה
    • 874 צפיות
  25. Started by shedox,

אני מעוניין לקנות עכבר חדש, בעיקר למטרות גלישה ברשת, אך אני גם משחק משחקים במחשב.. ביינתים מצאתי את שלושת העכברים האלה - http://zap.co.il/model.aspx?modelid=686184 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=714412 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=150484 איזה מהם הכי מומלץ ובנוסף אני אשמח אם תציעו לי עוד דגמים בטווח המחירים הזה... עוד דבר הוא שלא עברתי על תחום העכברים האלחוטיים והשאלה אם הם יתאימו לי ... אני משתמש במחשב נייח אם זה משנה.

• 6 תגובות
    • 874 צפיות

דיונים חדשים בפורומים