ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
1. האם אתם מכירים את המארז הזה: Logic Concept ATX Master III LU-BLUE P IV ? ? ? הנה פרטים עליו: ATX MIDI Tower For P-4 / AMD Power 400W - 24A 4 * 5.25 , 2 * 3.5 2* HDD, Front Fan With Dust Filter Specially Designed 2 Front Bay Covers For CD-ROM/DVD מארז מהודר חזית בצבע כחול כהה שקוף 2. האם המארז Enermax FS-710B 350W P-IV אשר בא עם ספק אנרמקס 350W, מאושר AMD?
-
- 6 תגובות
- 821 צפיות
-
-
תסתכלו במפרט שלי. עכשיו, האם לדעתכם אני אצליח למכור את המחשב בלי הצורב במחיר של 500 ש"ח ? ? ? (או יותר? ) המחשב במצב לא משהו, אבל הvoodoo יכול להיות פריט לאספנים למרות שאין לו TV CARD...אולי... : וגם אולי אפשר לעשות איזהשהו פרויקט קטן עם המחשב...לא יודע....אני פתוח להצעות....למרות שאני לא מעוניין למכור אותו לכם....לא שאתם תרצו אותו... ;D
-
- 3 תגובות
- 821 צפיות
-
-
איך הספק של HEC א. האם הוא נותן מתח יציב בעומס ובמנוחה? ב. האם הוא נותן את אותם מתחים כמו שרשום עליו? ג. האם הוא מתחמם? ד. האם המאורר שלו שקט? ה. האם הא נחשב לאמין/איכותי? הרבה שאלות... תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 821 צפיות
-
-
אני בטוח בזה רק ב99% אז אני רק רוצה לוודא מעבד AMD לא תומך בזכרונות מסוג rd-ram נכון? חוץ מזה בטח שמתם לב שאני חדש וזאת ההודעה הראשונה שלי...
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
קניתי צורב כזה לפני כשבועיים אני משתמש בתוכנת נרו ויש שמה אפשרות של אוברברנינג מישהו מכם השתמש כבר באפשרות הזאת ויכול לספר לי עליה? האם הצורב תומך בה? לא עושה בעיות? כמה אפשר לצרוב? תודה רבה לכם! תהנו עם הצורב - צורב מהיר!!!! חולה עליו!!!
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את הכרטיס שלי ויש לי די תקציב גדול ורציתי לדעת איזה כרטיס יעבוד הכי טוב עם מחשב מהיר פנטיום 4
-
- 4 תגובות
- 821 צפיות
-
-
היי, רציתי רק לדעת את ההבדל בין הספק הזה: HEC 300ART לבין זה: HEC 300ER בראשון כתוב שהוא עומד בתקן בתקן TUV/UL/CE ושהוא שקט. וחץ מזה? ומה זה התקן הזה? תודה
-
- 3 תגובות
- 821 צפיות
-
-
היה מתאם כזה בזיגזג לפני הרבה זמן, אין כבר במלאי והם לא יכולים להביא עוד מישהו יודע איפה אני יכול למצוא? יש המון ב ebay מוכרים בזול, אבל עם משלוח לארץ יוצא המון המון כסף :'(
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
קיבלתי במתנה את ה DIAMONDBACK המהולל - דווקא הייתי מופתע לטובה מהמראה שלו (ירוק כהה ולא מעיק) לעומת תמונות שראיתי ברשת. הבעיה שפיזית הוא מוזר ליד שלי עד כדי מאוד לא נח - אולי היד שלי לא מעוצבת טוב כל פעם שאני חושב שאני מתחיל להתרגל אליו אני מניח את היד על ה INTELLI שלידו וזה מרגיש כמו ספא מפנק בהשוואה. כן הוא ממש זריז ומדוייק - ולחיצת הכפתור שלו היא המספקת ביותר שחוויתי - אבל - אני לא מבין את החברה ב RAZER - ברצינות עכשיו - לפי איזה יד הם בנו את זה? אולי זה אמור להפוך את המשתמשים לגיימרים יותר טובים בשיטת ה פיט בול - יעני יצירת אי נוחות מובנת ובדרך זו יצירת עצבנות תמידית...... תגידו - ה MX510 - נח? אני יודע שזה סובייקטיבי אבל בכל זאת .... את ה RAZER אני כנרא…
-
- 10 תגובות
- 821 צפיות
-
-
יש לי מקדלת ישנה עם חיבור גדול כזה שנראה כמו הPS החדש רק יותר גדול ועם חמש פינים ואני צריך מתאם לPS הרגיל/החדש מתאם כמו זה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 821 צפיות
-
-
יש לי מגבר avr 390 של דנון בעיקרון זה סראונד בגלל זה שיושבים במרכז החדר שומעים מעולה אבל המחשב למשל לא במרכז החדר הוא בצד הנגדי של הרמקולים האחוריים לכן שאני יושב על המחשב אני פחות מרגיש את הסראונד, איך אני יכול להגביר רמקולים אחוריים ואולי להנמיך קדמיים?
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-
-
כל סט שבדקתי (AX PRO 5.1 , AX720, 720ּ+ , PROּּּ+ ; ETC) בכולם יש סאונד דקודרס שלא מתאימים למחשב, כבל אופטי (שמן הסתם לא תואם עם הלוח אם) , כל מני כבלים ואדפטרים של קונסולות ולרוב אין אפילו את חיבור ה3.5MM הרגיל ... באמת אין איזשהם אוזניות של טריטון למחשב שאפשר לממש את כל (או לפחות את רוב) הפוטנציאל והFEATURES שלהם? *והמלאי בארץ של החברה הזו פשוט זוועה אגב.
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-
-
מחפש סט מקלדת+עכבר אלחוטי עבור מחושב קולנוע ביתי (משמש לכתיבת מסמכים, צפייה בטלויזיה וקצת משחקים). עד היום היה לי microsoft entertainment 7000 והייתי מאד מרוצה ממנה (טווח קליטה מדהים. אין בעיות הקלדה ואפילו אפשר לשחק איתה משחקים ברמה סבירה). העכבר התקלקל ואין אפשרות להחליף אותו (היא באחריות אבל מיקרוסופט כבר לא מייצרים אותה) אז קיבלתי זיכוי של 700 ש"ח. לכן אני מחפש סט שיש לו קליטה מאד טובה (הבנתי שסט bluetooth עדיף בגלל קליטה יותר טובה). ממה שקראתי להמון סטים יש בעיות קליטה אבל הסט Logitech Cordless Desktop MX5500 Laser USB RETIAL (שהוא יקר מאד) עומד בדרישות. קיוויתי למצוא משהו במחיר שפוי יותר. תודה לכל העונים
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש רמקול למחשב בתקציב של 250-300 ש"ח. קיבלתי המלצות על 4 דגמים. Logitech z323 Logitech x230 Altec lansing vs2621 creative inspire T3130 איזה מביניהם הוא הכי טוב בתקציב, או שיש בכלל משהו אחר שעדיף. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
יש לי תקציב של בערך 300 שקל לפאד + עכבר חיפשתי הרבה באינטנט והתמקדתי בדגמים האלה: RAZER DEATADDER LOGITECH G500 SS IKARI ונראה לי שאני יקח פאד מהסדרה QCK כדאי? אם כן איזה עובי? (גודל אני אבחר אחר כך) בקשר למקלדת אני לא רוצה משהו יקר אבל שתהיה נוחה, ( איך הWAVE? ) . תודה
-
- 3 תגובות
- 820 צפיות
-
-
יש לי גיימפאד לוג'יטק Rumblepad אלחוטי ישן שכמעט לא יצא לי להשתמש בו (כי אני משחק בעיקר משחקי FPS עם עכבר ומקלדת). קיבלתי את טומב ריידר האחרון עם רכישה של כרטיס מסך וקראתי שהוא מתאים מאוד לגיימפד, ואני חושב לקנות את NBA 2013 שגם כן אמור לעבוד הכי טוב עם גיימפאד. השאלה אם הלוג'יטק שלי ייעשה את העבודה או שכדאי לשדרג לגיימפד חדש יותר, כמו למשל ה-360 של מיקרוסופט. אשמח לתובנות בנושא. תודה!
-
- 8 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש המלצה למדפסת עם המאפיינים הבאים: הזרקת דיו. מחירי דיו/דיו חלופי זולים יחסית. משולבת סורק איכותי. שימושים: ביתיים: הדפסות צבעוניות ודפי קריאה. סריקת מסמכים. רמת שימוש: בינונית (לא ברמת משרד). תודה לכל העונים!
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
אנא נמקו את תשובתכם. בשימושי GAMER השוואה בין הדגמים GAMECOM777 יתרונות-(3) *סראונד 5.1 *כרטיס קול חיצוני *מיקרופון מעולה חסרונות-(3) *גודולות ומחממות את האוזן (מניסיון!) *לא טובות למוזיקה *לא נוחות (דורשות התרגלות) STEELSERIES SISIBERIA יתרונות-(3) *סראונד 2.1 המאתים לסרטים ומוזיקה *ניתן לחבר כרטיס קול חיצוני *מיקרופון נשלף ובידוד קול מדהים חסרונות-(3) *כטריס קול חיצוני עולה כמעט כמו אוזניה חדשה *לא מגיעה עם כרטיס קול חיצוני *מיקרופון קצר (יחסית) אז במה הנכם בוחרים? אני בוחר בSS V2. וכעת אני שמח לבשר שיהיה לי יותר זמן לפורום שעקבות התפטרותי מתפקידי (מפקח קטגורית חומרה בFXP). שבת שלום
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אהלן, אני משתמש כבר כמה שנים בעכברי Logitech G5 למיניהם ולאחרונה הגעתי למסקנה שהם לא נוחים לי. מעבר לכך הופיעה אצלי תופעה של כאבים בשורש כף היד ואני חושש שאולי גם לעכבר הייתה תרומה לזה. אני שם לב שכשאני אוחזר בעכבר אני עושה מאמץ את היד ומחזיק אותו בצורה לא טבעית. השימושים שלי הם עבודה לאורך כל היום בתכנות, עיצוב, שימושים כללים וגם משחקים. כשאני חושב על זה אני חושב שהעכבר שהיה לי הכי נח היה העכבר האופטי הקלאסי של מיקרוסופט. אני חושב שבגלל שהוא היה עבה ושטוח יחסית, זה מה שעשה אותו כל כך נח. האם יש עכברים שדומים לו גם היום? מבחינת מחיר אני מוכן לשלם כמה שידרש בעבור עכבר טוב באמת, אבל אני מניח שזה לא יחצה את המחיר של 500 שקל מקסימום. תודה!
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
אחד מהשימושים העיקריים במחשב שלי הוא צפייה בתכנים שונים (סרטים ותוכניות) באמצעות הטלוויזיה שמחוברת ליציאת כרטיס המסך במחשב. במהלך הצפייה קיים צורך לעצור ולהפעיל מחדש, להעביר אחורה וקדימה מבלי לקום למחשב, אבל לצערי, כיום אין בידי את היכולת הזאת. האם קיים שלט למחשב שמיועד לבצע את הפעולות הנ"ל? אגב, האם צריך לעבוד עם תוכנות מדיה ספציפיות בשילוב השלט? תודה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 820 צפיות
-
-
^^^^^^ מה ההיתרונות של חוטי לאומת אלחוטי בגיימינג כי ממש חשוב לי האלחוטיות אני אוהב לשכב במיתה ובאותו זמן להתעסק במחשב שתהיה קליטה של לפחות 4 מטרים נ.ב הלוגיטק G7 לא טוב בשבילי כי צריך להחליף סוללות הרבה ואני בחור די עצלן
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
רכשתי את הסט לפני כמה ימים ב 200 שקל אחרי שחיפשתי סט זול ונורמאלי. פסלתי את המועמדים העיקריים במחיר הזה (ex110 של לוגיטק ו 1000 של מיקרוסופט) אחרי שראיתי אותם בחנות והם נראו ממש זולים, כמו כן המוכר אמר לי שהטווח שלהם קצר מאוד ואם אני ירחיק אותם מהשולחן (נגיד לספה) הם לא יקלטו וסיפר לי על הפלא החדש (עלק חדש...) והוא מקלטים בתשדורת 2.4 GHZ. לצערי רק הדגמים ההיקרים של לוגיטק ומיקרוסופט תמכו בתקן הזה. אחרי חיפוש קצר מצאתי את המקלדת הזאת, שתומכת בתקן, באה מחברה מוכרת (לא TECH וכ"ו) ובמחיר סביר בהחלט. הסט כאמור מחזיק עד טווח של 10 מטר (כל מקום מהסלון הוא קולט מצויין), העכבר פשוט אבל לא מרגיש זול, סימטרי (מותאם לימניים ושמאליים) ובלי כפתורים מיוחדים, תכונה טובה היא כפתור הכי…
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-
-
האמת שנהייה קצת מסובך לקנות מקלדת ועכבר. (פעם הכל היה פשוט ) אני מחפש המלצה למקלדת ועכבר (לא עקרוני אם זה סט או לא) אלחוטיים (4 מטר לפחות) שיהיו נוחים ושיעבדו טוב. אין לי צורך במוצרי גיימינג. רצוי עד 500, אבל לא נורא גם לחרוג... תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
שלום לכולם. שוטטתי לי באינטרנט ופתאום מצאתי את זה: http://www.ofekpc.com/Product.asp?productid=1827 והיה לי פעם PS2 ז"ל ורציתי לדעת אם הדבר הזה שווה משהו והאם הוא יתאים כמעט לכל המשחקים? תודה.
-
- 6 תגובות
- 820 צפיות
-
-
הכי נוחים שיש למטרות גיימינג אינטרנט וקשקושים... פיצ'רים לא יזיקו לינקים כמובן רק מהארץ! תודה
-
- 3 תגובות
- 820 צפיות
-