עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. היי, יש לי כמה דיסקים קשיחים 3.5" פנימיים שאני רוצה לחבר במקום המקום שאליו מיועד CDROM/DVDROM (גודל 5.25" אם אני לא טועה בשם). מישהו יודע איפה אפשר לקנות מתאמים כאלה בארץ?

• 0 תגובות
    • 843 צפיות
  2. Started by Ewingum,

חיפשתי בהרבה אתרים באינטרנט מידע על הכנת כבל מידי (DATACABLE) לNOKIA 3310. עכשיו, מצאתי שני תרשימים. מישהו מוכן להסביר לי לגביהם? הבנתי חלקית אותם: 1) http://fp.marknatalie.f9.co.uk/ff/schematics/cables/m2bus_cable_for_the_ nokia_3210.htm 2) http://mobil.box.sk/cable.php3 (אני מדבר על הראשון) הם מתאימים בכלל ל3310?

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  3. Started by guandms,

שלום לכולם יש לי בחירה בין 2 סוגי ספקים והיית רוצה את חוות דעתכם מה יותר עדיף למערכת כבדה עם כרטיס מסך X1900XTX : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_99&products_id=12028 זה של ENERMAX http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_1647&products_id=10028 זה של OCZ ויש אולי גם את האפציה הזאת : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_1647&products_id=10029 בדרישות של הכרטיס מסך רשום ככה : power supplies with 450w capacity 30A CURRENT ON 12V RAIL אם תגידו לי מה הכי טוב לי אני יודה לכם תודה רבה מראש !!

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  4. מינימום 3.3 MP אופטיקה מתחלפת טווח רגישות גבוה לאור (100-800 אסא מינימום) מהירות צילום גבוהה שינוי זמן חשיפה תודה...

• 8 תגובות
    • 843 צפיות
  5. Started by VolTAge,

טוב, אז אחרי שלא קניתי מחשב בערך 3, 3 וחצי שנים, החלטתי סוף סוף לקנות מחשב חדש.. High End.. קומפלט, כולל הכל.. מקסימום 2000$.. (סוף סוף מבזבזים את הכסף של כל העבודות ;D .. עם קצת עזרה מאבא ) אני מתכנן לקנות אותו בעוד איזה חודש, חודש וחצי, באמצע החופש הגדול.. אז בואו נגיע לעניין, המפרט : CPU: AMD Athlon XP 2000 Motherboard: Gigabyte GA-7VRXP Memory: Corsair 256MB DDR CMX256A-3000C2 Hard Drive: Maxtor 80GB 7200RPM Video Card: Asus V8460 G-Force 4 Ti4600 Sound Card: Hercules Game Theater xp 6.1 CD-ROM: Asus CD X 52 CDRW: Plextor 40X12X40 DVD: Asus DVD X16 Floppy: Teac Floppy Drive 1.44 Case: Chieftec Dragon DA-01BLD Full Tower Power Supp…

• 10 תגובות
    • 843 צפיות
  6. Started by ofcourse,

היי אשמח לקבל המלצה למצלמה עם עדשה רחבה יחסית, ושדוגמת את התמונה הרבה. המחיר פחות קריטי לי. תודה וחג שמייח

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  7. Started by fuck23,

אני כבר בשלבים אחרונים של קנייה של האוזניות האלו ולפני שאני קונה אני אשמח לחוות דעת מאלו שמבינים יותר ממני באוזניות הייתי רוצה לדעת מה החוות דעת שלכם על האוזניות האלו ואם יש יותר טובות שיגידו אילו תודה לכל מי שיעזור!

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  8. Started by rroonnii,

מחפש מקלדת משהו נחמד ולא יקר במחיר עד 120 שח. מה מומלץ ונוח עד סכום זה?

• 5 תגובות
    • 843 צפיות
  9. הערות : 1. כשכתוב מארז שחור אני מתכוון שגם ה-CDROM שחור והצורב שחור , בקיצר כל הרכיבים של המארז שחורים . 2. כשכתוב לבן , אני מתכוון גם לבז' , כלומר לצבע הרגיל הזה שלא הכי מוגדר , אתם יודעים . הצביעו והשפיעו ! ועכשיו , מספר שאלות לי אליכם : מה אתם חושבים בכלל על זה שהאם מארז שחור יכול להסתדר עם מסך לבן ? אתם בטח תגידו שכל אחד והטעם האישי שלו אבל עדיין אכפת לי שתביעו את טעמכם האישי . והאם לפי דעתכם זה יהיה יותר יפה ממארז לבן + מסך לבן ?

• 9 תגובות
    • 842 צפיות
  10. Started by MDK,

1. האם אתם מכירים את המארז הזה: Logic Concept ATX Master III LU-BLUE P IV ? ? ? הנה פרטים עליו: ATX MIDI Tower For P-4 / AMD Power 400W - 24A 4 * 5.25 , 2 * 3.5 2* HDD, Front Fan With Dust Filter Specially Designed 2 Front Bay Covers For CD-ROM/DVD מארז מהודר חזית בצבע כחול כהה שקוף 2. האם המארז Enermax FS-710B 350W P-IV אשר בא עם ספק אנרמקס 350W, מאושר AMD?

• 6 תגובות
    • 842 צפיות
  11. האמת שנהייה קצת מסובך לקנות מקלדת ועכבר. (פעם הכל היה פשוט ) אני מחפש המלצה למקלדת ועכבר (לא עקרוני אם זה סט או לא) אלחוטיים (4 מטר לפחות) שיהיו נוחים ושיעבדו טוב. אין לי צורך במוצרי גיימינג. רצוי עד 500, אבל לא נורא גם לחרוג... תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  12. Started by lihayr,

שלום, אני משחק במשחק enemy territory שבו ה-AIM משחק תפקיד רציני,לכן אני מחפש עכבר לtracking בסביבות 200 ש"ח. חריגה מקסימאלית של 50 ש"ח אבל תכלס מעדיף שלא,אלא אם כן השיפור ניכר. עוד פרטים: *אחיזת palm-יד שמאל(תכלס העכבר שלי סימטרי גם לימניים גם לשמאליים ככה שעכבר סימטרי יהיה טוב,אלא אם כן עכבר לשמאלי במיוחד יהיה יותר טוב לאחיזה שלי) *אין לי פד,משחק על השולחן,אבל מתכנן לקנות פד בסביבות 100 ש"ל-פה גם מבקש המלצה *אני משחק ב- low sens וכדי לזוז 360 מעלות צריך להזיז את העכבר,להרים אותו,ושוב להזיז,כמה פעמים. sensitivity 2. *mouse acceleration- 0 יחס של 6\11 win 7. תודה!

• 4 תגובות
    • 842 צפיות
  13. Started by PeaS,

זה התוצאות שיצאו לי בתוכנה הTOSHIBA DVD-ROM זה הכונן תקליטורים והשני זה הצורב. מה אומר את המהירות קריאה? הפס הצוהב שהולך ישר או הפס הירוק שעולה?

• 5 תגובות
    • 842 צפיות
  14. אשמח להמלצה מהדגמים הבאים שבמבצע: https://www.shufersal.co.il/online/he/search?q=כסא עבודה:pricePerUnit-asc:categories-3:G2005:categories-3:G0304:priceValue_min:974.96:priceValue_max:3849.16

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  15. Started by matan333,

שלום לכולם. אני מחפש רמקול למחשב בתקציב של 250-300 ש"ח. קיבלתי המלצות על 4 דגמים. Logitech z323 Logitech x230 Altec lansing vs2621 creative inspire T3130 איזה מביניהם הוא הכי טוב בתקציב, או שיש בכלל משהו אחר שעדיף. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  16. Started by OnlyOne,

הי, יש לי מדפסת ישנה של CANON מדגם BJC-4200. המדפסת עבדה ושלשום ניסיתי להדפיס ההדפסה מופיעה ואז נמחקת לאחר כמה שניות. ובעצם המדפסת לא מקבלת שום פקודה או מתחילה להדפיס או משו כזה. מה אפשר לעשות? אני יודע שהמדפסת ישנה אבל היא שווה את התיקון/טיפול, יש לי גם מדפסת חדשה של LEXMARK אין מה להשוות...

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  17. Started by Nick1986,

אני רוצה לקנות מדפסת משולבת ( מדפסת + פקס + סורק ) ומתלבט בין היצרנים הבאים : HP SAMSUNG XEROX מה הכי כדאי ?

• 0 תגובות
    • 842 צפיות
  18. מה עושים

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  19. Started by TONY23,

מעוניין במארז +ספק כח איכותי

• 5 תגובות
    • 842 צפיות
  20. Started by jean-paul,

יש לי את המצלמה הזאת ואני מגדיר אותה חהגדרות הגבוהות ביותר אפילו 4 mp ודחיסה הכי טובה. אולם ברגע שאני מעביר תמונות למחשב אני רואה תמונות משוננות לא חלקות כאילו רועדות(רעש). מה בדיוק יכולה להיות הבעיה? אני יודע שזו לא המצלמה הטובה ביותר אולם לפחות תמונות על המחשב אני אמור לראות בצורה סבירה ומעלה

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  21. Started by shloosh,

הזיכרון הזה הוא טוב??? ואני לא רוצה שהוא יהיה סופר כמו CORSAIR לדוגמא אלא זיכרון טוב ופשוט בלי בעיות!

• 4 תגובות
    • 842 צפיות
  22. Brother DCP7010 או HP M1005 תודה!

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  23. היי, אני מתלבט בין שני מכשירים משולבים של LEXMARK...... הם עולים אותו דבר בבקשה תעזרו ל ילהחליט מי עדיף... X5130 או X5150?? כי ב5130 אפפשר לשלוח פקסים מהמחשב לפי מה שהבנתי ויש חיבור USB2 וב5150 יש אפשרויות אחרות אבל לא נראה לי אפשר לשלוח פקסים מהמחשב ואני לא מיבן איזה חיבור יש שם... בבקששה תעזרו... תדוהה מראש, ניר.

• 0 תגובות
    • 842 צפיות
  24. Started by wooper,

היי האם טונר לא מקורי למדפסת מספיק לכמות הדפים כמו מקורי? האם זה פוגע באחריות או מזיק למדפסת? תודה

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  25. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3567581,00.html נראה חרטה

• 3 תגובות
    • 842 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.