עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Ran B,

חבר'ה.. מה אתם אומרים על המארז הזה? ההורים שלי קנו לי אותו בשביל ראש השנה.. (למרות שעבר קצת זמן..).. והוא צריך להגיע בשבוע הקרוב.. רק לא הבנתי מה המידות של בסנטימטרים..אז יש מישהו שמבין..כי נראה לי זה רשום באינצים או משהו כזה.. אז יש מישהו שיכול להגיד לי מה המידות בסנטימטר עומק, אורך, רחוב.. תודה, רן! עריכה ------- חח הקישור משום לא עובד אז אני אדריך אותך.. כנסו לפנדה http://www.pandas.co.il/ ומשם תכנסו למארזים ואז בקטגוריה SuperTalnet תבחרו בזה ושם המארז הראשון(הכי למעלה) זה מה שקנו לי.. Super Talent Aluminum Mid Tower 4318 Bar-Light W/Side Window ---------- לפי דעתי הוא ממש יפה D:...

• 8 תגובות
    • 822 צפיות
  2. היי, אני מתלבט בין שני מכשירים משולבים של LEXMARK...... הם עולים אותו דבר בבקשה תעזרו ל ילהחליט מי עדיף... X5130 או X5150?? כי ב5130 אפפשר לשלוח פקסים מהמחשב לפי מה שהבנתי ויש חיבור USB2 וב5150 יש אפשרויות אחרות אבל לא נראה לי אפשר לשלוח פקסים מהמחשב ואני לא מיבן איזה חיבור יש שם... בבקששה תעזרו... תדוהה מראש, ניר.

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  3. Started by BONO,

אני רוצה לקנות ספק כוח ואין לי מספיק כסף אז חשבתי לקנות את הספק של tsunami 350w המערכת שלי היא: radeon 9700 amd xp 2000 gigabyte ga-7vaxp ddr 3200 corsair 256mb אומרים שהכרטיס מסך שלי צריך סספק כח חזק בשביל שלא יהיהו תקיעות ונפילות מידי פעם הספק הזה יעשה את העבודה אם לא איזה יכול לעשות במחיר טוב?

• 5 תגובות
    • 822 צפיות
  4. Started by Integer,

רציתי לדעת בכללי איך הספקים של החברה הזאת?? יש לי את הספק שלהם HIPRO HP - A2307F3P איך הוא ומה הנתונים שלו...?

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  5. אז הנה חלק מהמפרט שאני רוצה: מעבדי ?AMD? Athlon 64 3000+ (S-754) זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB A-DATA כרטיסי מסך? PINE Price Units Total xfx 6800 128MB DVI,TV מארזים? Price Units Total HEC Compucase CI-6A19 טוב עכשיו אני יודע שהמארז הזה בא עם ספק 300W האם הוא יוכל להחזיק מערכת כזאת? במידה ולא, איזה ספק לקחת בהתחשב בעובדה שאבא שלי מסכים לקנות מחשב וחלקים מ-KSP בלבד (כי זה 2 מטר מהבית ומסיבה לא מוסברת הוא לא רוצה לקנות במקום רחוק)

• 7 תגובות
    • 822 צפיות
  6. Started by bendan7,

MGE Sidewinder SILVER http://www.mgecompany.com/xgbox/schassis.html איך המארז ? ואיך הספק ? http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3001&catcode=425

• 6 תגובות
    • 822 צפיות
  7. Started by amd950,

innovision ge force 2 ti 64 mb ddr או ge force 4 mx 440 64 mb ddr מה ההבדל בינהם בעיקר?

• 6 תגובות
    • 822 צפיות
  8. Started by WizMaster,

ראיתי את המדפסת הזו בפרסומת של הום סנטר שמציעים טרייד אין, על כל מדפסת ישנה. השאלה שלי, או יותר נכון השאלו הן האם המדפסת הזו שווה משהו, איך איכויות ההדפסה שלה, והאם המבצע הזה שווה? לפי המודעה בעיתון בידיעות אחרונות, היא עולה 550 ש"ח, ובתוקף המבצע היא תעלה 300 ש"ח.

• 6 תגובות
    • 822 צפיות
  9. Started by FatalElement,

אני צריך אותו למשחקים ולגלישה וכל השאר שיהיה נוח ותתנו עצעות כי אני לא יודע ממש מה לקחת ראיתי שיש מלה עכברים שהמליצו עליהם פה וכל אחד משהו אחר אני כבר מבולבל..... ואני ימני ככה שאין בעיה

• 14 תגובות
    • 822 צפיות
  10. היי, אני צריך לקנות מתנה לחבר שלי רמקולים פשוטים למחשב נייח בתקציב של עד 120 שקל בערך. הרמקולים מן הסתם יהיו 2.0 ולשימוש של מוזיקה בלבד. היומולדת שלו מחר ואני חייב לקנות, לכן זה ממש דחוף. אני מתלבט בין שלושה דגמים שכולם נמכרים ב-KSP כי שם אני קונה: Altec Lansing - BXR1320 - חיבור USB (מה לעזאזל? זה בסדר?) במחיר של 85 שקל. Creative SBS A60 - חיבור PL רגיל במחיר של 80 שקל. Logitech LS11 - חיבור PL רגיל במחיר של 125 שקל. מה כדאי? מישהו יודע? עבד ב-KSP פעם? נתקל בדגמים האלו? משהו...? מה כדאי לקנות? אשמח לכל עזרה!

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  11. Started by vipnisim,

איזה סט עדיף ? מיועד למשחקים בעיקר ושימוש כללי

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  12. Started by doker,

אני מחפש מדפסת עם מכונת צילום סורק פקס ותמיכה בWIFI המדפסת היא לשימוש ביתי. רצוי שתיהיה חסכונית בדיו

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  13. עכשיו יש לי ספק 400W ג'נרי, ויש לי 7800GT ושני הדברים האלה לא הולכים ביחד. אז איזה ספק טוב אתם מציעים לי לקנות??? 400W-450W והתקציב הוא 400-300 ש"ח.

• 9 תגובות
    • 822 צפיות
  14. שלום לכולם. אני מחפש מקלדת. תקציב לא מוגבל אבל לא להגזים. רצוי שתיהי נוחה מאוד עם עכבר נוח ורצוי מאוד תיהי לה שלט אל חוטי למדיה כלומר שליטה מלאה במדיה. וחובה שעל המקלדת יהיו אותיות ברוסית. תודה רבה מראש

• 7 תגובות
    • 822 צפיות
  15. המלצה למקלדת: 1. תקציבכם: 500 ש"ח חריגה מקסימאלית: 550 ש"ח 2. מה השימושים של הציוד שתרצו לקנות: משחקי מחשב \ סרטים \ מוזיקה \ עבודה משרדית 3. הערות: אני חשבתי על: Razer Tarantula או: Logitech G110 איזה מקלדת יותר טובה ? המחירים של 2 המקלדות זהים! הטרנטולה עולה 420 ש"ח וה- G110 עולה 390 ש"ח. כך, שאל תתייחסו בבחירה שלכם למחיר! עריכה: לא יודע למה אבל אני שונא את ה Lycosa ואת ה- Arctosa אז לא להציע אותן. ועוד משהו, במקלדות אני מעדיף כמה שיותר מקשי מאקרו יעודיים ולא שצריך להחליף מקש קיים. שתיהיה איכותית ונוחה(נוחות חשוב לי מאוד) יופי ותאורה למקלדת - זה הכי פחות חשוב! תודה לעוזרים !

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  16. Started by OnlyOne,

הי, יש לי מדפסת ישנה של CANON מדגם BJC-4200. המדפסת עבדה ושלשום ניסיתי להדפיס ההדפסה מופיעה ואז נמחקת לאחר כמה שניות. ובעצם המדפסת לא מקבלת שום פקודה או מתחילה להדפיס או משו כזה. מה אפשר לעשות? אני יודע שהמדפסת ישנה אבל היא שווה את התיקון/טיפול, יש לי גם מדפסת חדשה של LEXMARK אין מה להשוות...

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  17. Started by psychuil,

לינק, קודם כל: http://www.ocztechnology.com/products/ocz_peripherals/nia-neural_impulse_actuator ולמישהו יש מושג אם זה באמת עובד? אני שוקל ברצינות להזמין.

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  18. Started by yosigb,

שלום ושנה טובה לכולם ! ברצוני לברר על תופעה מוזרה בעת חיבור התקן USB למחשב כגון מדפסת או מקלדת ועכבר אלחוטי המחשב מבצע ריסטארט . המחשב עבר התקנה חדשה לאחר פירמוט כל ההתקנים מותקנים וכן עבר עידכון מלא למערכת ההפעלה כמובן אני עובד עם WINXP אשמח לקבל תשובת או רעיונות

19. Started by lenis78,

שלום, ברצוני לקנות דיסק קשיח נייד בנפח של 1 טרה, הייתי שמח לשמוע עצות לאילו פרטים יש לשים לב בעת קניית הנ"ל (איזה חיבור עדיף אם בכלל, מחיר, זכרון נדיף). בזאפ מצאתי את הדיסק הבא:Seagate FreeAgent Desk 1000GB ST310005FDD2E1-RK אם מישהו יכול לתת את חוות דעתו בעיניין אשמח מאוד! תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  20. שלום לכולם, לאחר חיפוש באתרי השוואות מחירים שונים לא הצלחתי למצוא מקלדת הכוללת בפנים עכבר מסוג טראקבול. רציתי לדעת אם מישהו יודע איפה אולי כן אפשר לקנות כזאת. ולא בחו"ל. ורצוי גם לא משומשת. אני לא מעוניין אבל במקלדות עם Touchpad או ג'ויסטיק (הדבר הזה שנראה כמו מחק במחשבים ניידים) משולב. רק טראקבול. תודה רבה למשיבים.

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  21. Started by Unavoidable Encounter,

איפה אפשר להשיג את הגרסה החדשה של ה-Logitech G5? זה יצא בכלל? לא מצאתי את זה בשום אתר מהארץ או מחו"ל לפי האתר (HWZONE) זה אמור היה לצאת במרץ

22. כותרת אני חשבתי על ה G15 של לוגיטיק אבל אין בה קיצורים כמו "מחשב שלי" ו"דף הבית" וכאלה וגם אין עברית (מאיפה אני יכול להשיג מדבקות עברית ???) תודה

• 14 תגובות
    • 821 צפיות
  23. הי חברה, התפלאתי לא למצוא כאן איזשהו מדריך למדפסות המומלצות (כמו שיש מדריך לכרטיסי מסך לדוגמה) ולכן השאלה בכותרת. הייתי אתמול באופיס דיפו וראיתי שתי מדפסות משולבות ממש זולות HP6510 שעולה איזה 440 ש"ח ואפסון CX4300 שעולה איזה 250 ש"ח. האם אחת מהן נחשבת למומלצת? כרגיל, תודה מראש לעונים

24. אהלן אני גר בנתניה ואין לי כרטיס אשראי{אז להזמין לשכוח להזמין מהאינטרנט} רציתי לדעת איפה הכי טוב להשיג ציוד קירור למחשב????? אני כל פעם רואה באתר כתבות על ציוד חדש ולא מיידעים איפה אפשר להשיג!!!!!!!

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  25. Started by -swap-,

איזה לוח אם כדאי לקנות ל AMD AthlonXP (בין הטובים) לא משנה כרגע איזה מהירות... עם RAID כמובן

• 1 תגובה
    • 821 צפיות

דיונים חדשים בפורומים