עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אני לא משעו מבין במפריטים בבקרשה מישעו יכול לבנות לי מפרט טוב עד 4 אלף שח' לא כולל מסך. שהיה כרטיס מסך טוב. אני לא יודע אם מתעים לכתוב פה הודעה אני פשוט צחדש בקהילה הזאת. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 877 צפיות
  2. Started by ziv124,

יש לי מגבר avr 390 של דנון בעיקרון זה סראונד בגלל זה שיושבים במרכז החדר שומעים מעולה אבל המחשב למשל לא במרכז החדר הוא בצד הנגדי של הרמקולים האחוריים לכן שאני יושב על המחשב אני פחות מרגיש את הסראונד, איך אני יכול להגביר רמקולים אחוריים ואולי להנמיך קדמיים?

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  3. Started by danielM,

מחפש מקלדת ומצאתי את Microsoft Desktop 3050 בזאפ (https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=916324) זו היחידה שעונה על כל הדרישות שלי: * מקלדת מלאה * כפתורי PageUp/PageDown וכו' בסדר הנכון * כפתורי מדיה כולל STOP * מלא מקשים אקסטרה. הדגם די מיושן, תוהה אם יש משהו דומה יותר חדיש? לא הצלחתי למצוא. וגם - זה מגיע כסט עם עכבר - שאני לא צריך. יודעים אולי אם יש אפשרות לקנות רק את המקלדת?

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  4. Started by avihay,

אל תשכחו לקחת בחשבון: מחיר, ביצועים ויציבות.

• 1 תגובה
    • 877 צפיות
  5. מה שאני רוצה לעשות זה להפוך שתי מדפסות "רגילות" (HP 1020 + HP5610) למדפסות רשת (שלא תלויות במחשב עצמו). בישביל זה ראיתי שרת מדפסות והבנתי שמצד אחד הוא מחובר לראוטר ומצד שני למדפסות. השאלה קודם כל אם יש שרת מדפסות אחד שיש לו שתי כניסות USB כדי שאוכל לחבר את שתי המדפסות, והאם זה יעבוד בכלל כמו שצריך על אותו אחד בעצם. כמובן שאם קיים אשמח להמלצה למשהו טוב ולא במחיר אסטרונומי. כל עצות/הערות/הארות יתקבלו בברכה

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  6. Started by oDot,

אהלן אנשים, אני מחפש משהו שיעזור לי לדמות מולטיטאצ' בPC שלי. מסך מגע בגלל לא בדקתי כי זה בטח יעלה הון. כרגע הפיתרון היחיד שיש לי זה השימוש בWIIMOTE עבור המטרה הזו, יש לכם הצעה אחרת? אולי יש בקר נפרד שיכול לזהות מגע? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  7. שלום יש לי UPS של חברת Gamatronic. כאשר אני מחבר את הכבל תקשורת בין המחשב והUPS (הכבל שמשמש את הUPS במצב חירום לסגירת המחשב) המנורה של החשמל בUPS נכבית. נכנסתי להגדרות החשמל במחשב וראיתי שהמחשב מזהה את הUPS וכותב שהוא מכובה. מדוע המחשב מכבה את הUPS וכיצד ניתן להפעיל אותו כך שאני אוכל לנצל את התקשורת. בנוסף אין לי תוכנה לUPS - האם אני זקוק לתוכנה כלשהי לצורך הפעלת הUPS? היכן ניתן למצוא תוכנה כזאת? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 877 צפיות
  8. היי, רציתי רק לדעת את ההבדל בין הספק הזה: HEC 300ART לבין זה: HEC 300ER בראשון כתוב שהוא עומד בתקן בתקן TUV/UL/CE ושהוא שקט. וחץ מזה? ומה זה התקן הזה? תודה

• 3 תגובות
    • 877 צפיות
  9. Started by 0ogi,

שלום לכולם. אני מחפש עכבר, שיוכל לרשת את מקומו של ה-MX1000 שברשותי. יש לי אותו בערך 7 שנים, ולא מצאתי משהו ראוי בנתיים. מה אני מחפש בעכבר (בעצם כל מה שיש לי בנוכחי...): אלחוטי (לא BT) הרבה כפתורים (שניתן לתכנת בחופשיות) חיי-סוללה ארוכים (אם לא ארוכים, אז עם תחנת עגינה) מדוייק הזן החדש של עכברי-מגע נראה חדש, אבל לא נראה לי שניתן לתכנת את המחוות בצורה גמישה מספיק. ה-Mamba נראה נחמד, עם תחנת עגינה, אבל אני לא בטוח שיש לו מספיק כפתורים. ה-Performance נראה היורש האמיתי של ה-MX1000, אבל יש לו חיי-סוללה קצרים ואין לו תחנת עגינה (ואני רוצה אותו אל-חוטי...) למי יש רעיון? בסוף אשאר עם ה-MX1000...

• 3 תגובות
    • 877 צפיות
  10. Started by shibby15,

הספק 350W של טסונמי תואם AMD??

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  11. היי חברה תראו זה העניין אני מחפש רמקולים 4.1 שיעלו עד לבערך 700 שקל . אל תציעו לי 5.1 כי הכרטיס קול שלי לא תומך בהם ועכשיו הגענו לנקודה הקשה צריך שיהיה לרמקולים מעמדים לרמקולים האחוריים אחרת איפה אני אשים אותם? אם יש לכם המלצות בכל נושא תגיבו זה חשוב

• 8 תגובות
    • 876 צפיות
  12. Started by oren.nk,

big ass review for ALL the latest gaming mice http://hardware.gotfrag.com/portal/story/30943/?spage=1

13. מה שאני מחפש במדפסת זה בעיקר עלות הפעלה זולה, כלומר חסכונית בדיו ובעלת מחיר מחסניות נמוך.

• 9 תגובות
    • 876 צפיות
  14. Started by x-boy_24,

שלום הרבה אני שומע את זה ואני לא מבין מה זה נותן אם אני קונה כזה אז מה זה יתן לי

• 10 תגובות
    • 876 צפיות
  15. אני מחפש מארז קטן במיוחד, כזה שאפשר להתקין בו רק לוח מיקרו ATX. לא חשוב לי איזה ספק יהיה שם כל עוד הוא ATX, זה לא מיועד למודינג או אוברקלוקינג. אני יודע שיש את המחשבים הזעירים של SHUTTLE ו-I WILL אבל הם מאד יקרים ובהם לא ניתן לבצע שום שידרוג (גם המגבלה של חריץ PCI אחד במקרה הטוב לא טובה לי). חיפשתי בכל חנויות האון ליין שאני מכיר ועדיין המארזים הכי קטנים שיש להשיג הם MINI ATX שהם לא ממש קטנים, נכנס בהם לוח ATX רגיל ורובם די מכוערים. אם מישהו יודע איך ניתן להשיג מארז מיקרו כזה, רצוי עם שני מפרצי 5.25 ל-CDROM אני אשמח מאד. תודה מראש !

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  16. היי, אני מעוניין לרכוש פד מסיליקון או כל חומר רך ואיכותי אחר (שישמור על הצורה לאורך זמן) בכדי שאוכל להניח עליו את מפרק כף היד בעד שימוש בעכבר. אני מעוניין במשהו איכותי. כיוון שאני לא יודע מה המחירים עוד לא קבעתי אחד. סביר להניח שלא מעל ה-100/150 ש"ח. בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  17. אני מניח שהמתחרים העיקריים הם: Logitech G7 Logitech MX1100 Logitech MX Revolution Microsoft Arc Microsoft Explorer with BlueTrack Microsoft Laser Mouse 8000 בעיקר אני מחפש עכבר לשימושים כללים של גלישה + אופיס וגם שבמשחקים לא יאכזב (אני לא גיימר מטורף, אבל משחק). חשוב שיהיה אלחוטי, שיהיה נוח ושלא יצטרכו כל יום להטעין. אישית מאוד לא אהבתי את הגלגלת של ה MXRevolution ככה שהעכבר הזה אני כנראה לא יקח, האם ה MX1100 מכיל את אותה גלגלת בדיוק ? ובכלל על איזה עכבר אלחוטי איכותי אתם ממליצים (ולמה) ?

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  18. Started by Ronll,

יש לי שני מחבים מחוברים למסך DELL 2007WFP , אני רוצה לישלוט בשני החשבים בעזרת מיקלדת USB 1 יש איזשהו מתאם עם מתג שאני יכול להחליף בינהם בקלות ועוד משהו, מהו הדגם הכי טוב ללא קשר למחיר , במצלמת אינטרנט לוגיטק

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  19. Started by or,

יש לי מחשב פנטיום 4 1.6 GHz 512 rdram auas v8200 t2 64 pure קיבלתי 6500 זה בסדר??????????

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  20. אהלן מה נשמע.. מחר אני קונה סורק חדש אני מתלבט בין אפסון ל hp בכל מקרה התקציב הוא בין 450 ל 650 שח תכלס אני לא צריך איכות מעולה סריקת תמונות ואמינות.. זה הכל תנו הצעות.. תודה רבה יניב

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  21. שלום לכולם, אני מעוניין בעכבר שדיוקו ו''ביצועיו'' גבוהים (לגיימינג מן הסתם). קודם כל,כולם חייבים להיות מהאתר Nweegg.com,תג המחיר שלי הוא מקס' 80$. בעיקרון אני מתלבט בין כמה סוגים - :Logitech Logitech MX518 (1 Logitech G9 (2 Logitech VX Revolution (3 Logitech G5 (4 Razer: RAZER RZ01 Infrared DeathAdder Guild Wars Edition Gaming Mouse(1 RAZER RZ01 Optical DeathAdder High Precision Gaming Mouse (2 אשמח אם תאמרו לי מי יותר טוב, ואם יש אחד אחר,אשמח לקבל גם אותו. בתודה, רועי. ---ההודעה נערכה,ולכן היא פחות קשורה לתגובות---

• 4 תגובות
    • 876 צפיות
  22. Started by Darkwood,

היום קניתי אותו התקנתי דריברים והוא הפסיק לפעול בכלל חיברתי גם למחשב אחר אותו דבר כותב לי use device not recognized מה אני עושה אכשיו הלכו 250 ש"ח? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 876 צפיות
  23. Started by The Grey Matter,

איך הספק של HEC א. האם הוא נותן מתח יציב בעומס ובמנוחה? ב. האם הוא נותן את אותם מתחים כמו שרשום עליו? ג. האם הוא מתחמם? ד. האם המאורר שלו שקט? ה. האם הא נחשב לאמין/איכותי? הרבה שאלות... תודה מראש

24. Started by gal10_private,

שלום לכולם! אני מחפש לוח כתיבה שיהיה אל חוטי (כבר אסביר עוד) שבזמן שאני מעביר הרצאות אני אוכל לקשקש על המצגת (וגם לראות אותה אצלי ביד) החיבור האל חוטי צריך להעשות כך: שהלוח יתחבר או בדונגל למחשב המקומי בחדר ההרצאות או שיתחבר לWIFI ואני אתקין כבר דרייבר. ישירות חשבתי על האיפד אבל יש יותר מידי דברים שכרוכים בשביל להעלות מצגת.. כמו שאני רואה את זה, אני צריך סוג של remot descktop אל תוך הטבלט ושאני אוכל לשלוט בעכבר. אשמח להצעות. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  25. Started by Moor,

שלום חברים, אני מחפש כבל HDMI To HDMI Cable 10m Male מהמחשב לטלויזיה באורך 10 מטר באיכות FLH. מוכן להשקיע כמה שצריך העיקר שהכבל יהיה טוב!! אשמח לקבל ייעוץ תודה מראש לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 876 צפיות

דיונים חדשים בפורומים