ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
1. האם אתם מכירים את המארז הזה: Logic Concept ATX Master III LU-BLUE P IV ? ? ? הנה פרטים עליו: ATX MIDI Tower For P-4 / AMD Power 400W - 24A 4 * 5.25 , 2 * 3.5 2* HDD, Front Fan With Dust Filter Specially Designed 2 Front Bay Covers For CD-ROM/DVD מארז מהודר חזית בצבע כחול כהה שקוף 2. האם המארז Enermax FS-710B 350W P-IV אשר בא עם ספק אנרמקס 350W, מאושר AMD?
-
- 6 תגובות
- 865 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות פה בארץ את המקלדת של הגיימרים של קראייטיב מדגם Fatal1ty Gaming Keyboard... מישהו יודע איכן ניתן לרכוש אותה בארץ????
-
- 6 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום , שאלתי לפני כמה הודעות אם כדאי להזמין מחול - Logitech Cordless Desktop Optical . בקיצור מצאתי מכירה מ-eBay ששלחים לישראל (Airship - 30$ Surface-24$) והמקלדת+עכבר עצמם לא מגיעים ל-70$ הם בסביבות ה-50$.... ככה שיוצאת לי מכירה שחבל"ז...נגיד אני לוקח AIRSHIP זה 70$ זה 350 שקל ! ויש לי עוד 100 אם יש עוד טיפולים וכאלו שטויות.... או שאפילו חברים שלי מארה"ב חוזרים לארץ עוד שבועיים ככה שהם אמרו שהם יכולים לקנות שם ולהביא אלי. אם יש למישהו משהו להמליץ\לספר רעיונות תרשמו ! זאת הפעם הראשונה שאני מזמין משהו מחול ככה שאני לא ממש בקיא בפרטים... ודרך אגב...המקלדת תהיה באנגלית ככה שבהתקנה שלה בווינדוס (חוץ מהעבודה שאני ידביק על המקשים אותיות בעברית) אני יצטרך לשים פונטים מיוחדים או…
-
- 3 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום, העכבר שלי בן פחות משבוע ויש לי איתו כבר בעיה חדשה קניתי לעכבר שלי פאד תואם, roccat sense glacier עכשיו לפעמים גם בלי שאני נוגע בו אז העכבר על המחשב זז.. כאילו שאני מזיז אותו לפעמים זה רעידות קלות. ולפעמים הוא זז לצדדים כאילו אני דוחף את העכבר פיזית. מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 865 צפיות
-
-
יש לי שני מחבים מחוברים למסך DELL 2007WFP , אני רוצה לישלוט בשני החשבים בעזרת מיקלדת USB 1 יש איזשהו מתאם עם מתג שאני יכול להחליף בינהם בקלות ועוד משהו, מהו הדגם הכי טוב ללא קשר למחיר , במצלמת אינטרנט לוגיטק
-
- 1 תגובה
- 865 צפיות
-
-
אהלן מה נשמע.. מחר אני קונה סורק חדש אני מתלבט בין אפסון ל hp בכל מקרה התקציב הוא בין 450 ל 650 שח תכלס אני לא צריך איכות מעולה סריקת תמונות ואמינות.. זה הכל תנו הצעות.. תודה רבה יניב
-
- 1 תגובה
- 865 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין בעכבר שדיוקו ו''ביצועיו'' גבוהים (לגיימינג מן הסתם). קודם כל,כולם חייבים להיות מהאתר Nweegg.com,תג המחיר שלי הוא מקס' 80$. בעיקרון אני מתלבט בין כמה סוגים - :Logitech Logitech MX518 (1 Logitech G9 (2 Logitech VX Revolution (3 Logitech G5 (4 Razer: RAZER RZ01 Infrared DeathAdder Guild Wars Edition Gaming Mouse(1 RAZER RZ01 Optical DeathAdder High Precision Gaming Mouse (2 אשמח אם תאמרו לי מי יותר טוב, ואם יש אחד אחר,אשמח לקבל גם אותו. בתודה, רועי. ---ההודעה נערכה,ולכן היא פחות קשורה לתגובות---
-
- 4 תגובות
- 865 צפיות
-
-
הי, הודעה זו היא בהמשך לדיון שנפתח בטעות בפורום הלא נכון ואפשר לראות אותו כאן: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=104464.0 קניתי לאחרונה חלקי מחשב ואני לא יכול להרכיב אותם מפני שאינני מוצא את המארז שרציתי. אני מחפש מארז Chenbro Xpider (Gaming Bomb) Silver ואין לאף אחד. מישהו כאן נתקל בבעיה דומה ויכול אולי לעזור? מישהו יודע ויכול לתת רמז היכן ניתן למצוא אחד כזה בארץ? קיימים בצבעים אחרים אבל לאף אחד אין את הכסוף... אתם בטח יכולים לתאר לעצמכם כמה מתסכל המצב... הרבה אתרים מדווחים כאילו יש להם במלאי למרות שכאשר מנסים להזמין מתברר שבעצם אין... בין השאר גם לוג'יק פי.סי, פנדה, נעה, למיר ואחרים. כולם מנסים למכור לי את הכתום... מישהו שמע או יודע על מקום כלשהו שיש לו …
-
- 1 תגובה
- 865 צפיות
-
-
איך הספק של HEC א. האם הוא נותן מתח יציב בעומס ובמנוחה? ב. האם הוא נותן את אותם מתחים כמו שרשום עליו? ג. האם הוא מתחמם? ד. האם המאורר שלו שקט? ה. האם הא נחשב לאמין/איכותי? הרבה שאלות... תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 865 צפיות
-
-
חיפשתי בהרבה אתרים באינטרנט מידע על הכנת כבל מידי (DATACABLE) לNOKIA 3310. עכשיו, מצאתי שני תרשימים. מישהו מוכן להסביר לי לגביהם? הבנתי חלקית אותם: 1) http://fp.marknatalie.f9.co.uk/ff/schematics/cables/m2bus_cable_for_the_ nokia_3210.htm 2) http://mobil.box.sk/cable.php3 (אני מדבר על הראשון) הם מתאימים בכלל ל3310?
-
- 3 תגובות
- 865 צפיות
-
-
בכל משחק באשר הוא, תמיד פועל לי רק ציר אחד-הציר השמאלי. בקיצור, למדתי לחיות עם זה (אולי כי אני לא יודע להגדיר). אתמול התקנתי את הגרסה החדשה של LOGITECH PROFILER בגלל שבכמה משחקים הכפתורים לא עובדים חשבתי שהתקנת גרסא חדש תעזור לי לפתור את הבעיה. לפני התקנת התוכנה, שני משחקים היו מותקנים אצלי (DMC3 וDMC4), בשניהם תמיד הציר השמאלי עבד,זה היה די נוח כי הוא רחוק מ4 הלחצנים העליונים. לאחר התקנת התוכנה, פסק הציר השמאלי מלתפקד וכעת רק הציר הימני מתפקד. כמובן זה לא נוח במיוחד כי זה כמעט בלתי אפשרי ילנוע ולעשות פעולות בו זמנית בגלל הקירוב בין הציר הימני ללחצנים. הציר השמאלי לא מתפקד בשני המשחקים. השאלה שלי היא איך מחליפים בין תפקוד הצירים?, לא ממש אכפת לי מהציר הימני, העיקר שהציר ה…
-
- 3 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שאני מחבר את המחשב לטלויזיה אני יכול לראות סרטים מהמחשב דרך הטלויזה בסלון? כמובן שיש לי כרטיס טלויזיה..
-
- 2 תגובות
- 865 צפיות
-
-
-
צריך המלצה לחנות מחשבים זולה ואמינה באזור המרכז, עדיף אחת גדולה או רשת חנויות, שיהיו בעלי הצע גדול של מוצרים מחברות שונות ;D
-
- 2 תגובות
- 865 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי הסבר מקיף על UPS? איך מודדים UPS? מהם השמות המובילים בתחום? כמה יעלה אחד איכותי שיוכל להחזיק לי את המחשב בהפסקות חשמל? וכמה זמן? תודה.
-
- 1 תגובה
- 865 צפיות
-
-
קניתי היום אחד הכי חדש בשוק ורציתי לדעת איזה תוכנות טובות יש אליו והאם יש וורד וכל הדברים האלה להוריד בהדגשה על תוכנות בחינם..
-
- 2 תגובות
- 865 צפיות
-
-
אני זקוק להמלצה להגה למחשב בתקציב עד 1,300 ש"ח.
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מקלדת אלחוטית + עכבר אלחוטי אופטי מצאתי 3 אפשרויות, ואני לא יודע באיזו מהן לבחור : Microsoft Wireless Optical Desktop [לא חדשנית מידי, אלגנטית ונעימה ..פשוטה יחסית, אבל בכל זאת, Microsoft) Logitech Cordless Desktop Optical Black [שדווקא דיי אהבתי, גם בגלל העיצוב, וגם בגלל אפשרות של התאמת כפתורים לצרכים אישיים] Creative Desktop Wireless 6000 [מקלדת עם טווח קליטה קצת קצר יותר מהאחרות, אבל יש בה הרבה כפתורים נוספים, מה שמעלה את הסקרנות שלי] אז מה אתם אומרים ? איזו מהן מומלצת ? אשמח לשמוע למה. דרך אגב, מישהו יכול לגלות מה טווח הקליטה של הלוג'יטק ? אני לא מצאתי
-
- 0 תגובות
- 864 צפיות
-
-
ראיתי את המדפסת הזו בפרסומת של הום סנטר שמציעים טרייד אין, על כל מדפסת ישנה. השאלה שלי, או יותר נכון השאלו הן האם המדפסת הזו שווה משהו, איך איכויות ההדפסה שלה, והאם המבצע הזה שווה? לפי המודעה בעיתון בידיעות אחרונות, היא עולה 550 ש"ח, ובתוקף המבצע היא תעלה 300 ש"ח.
-
- 6 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום! אני צריך כונן צריבה חיצוני לצורכי התקנה מערכת הפעלה מ-KSP. ראיתי את זה: http://www.samsung.com/ca/consumer/office/optical-disk-drives/optical-disk-drives/SE-S084B/RSBN/index.idx?pagetype=prd_detail האם הוא טוב?
-
- 0 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מעוניין לקנות בקרוב אוזניות חדשות . התקציב שלי הוא עד 500 שקל (כולל חריגה) . אני מעוניין אוזניות לשימוש רק למוזיקה , לא לגיימינג ולא לשום דבר אחר . אני הולך לחבר למחשב , לאייפד שלי , וכנראה לפאלפון . המליצו לי בפורום אחר , על האוזניות הבאות : 1: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=13687 2: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11050 יש לחבר שלי את האוזניות הראשונות , ולכן כנראה אני אלך על השניים . אבל יש לי כמה שאלות : 1: איזה מהאוזזניות יותר טובות ? 2:הן יהיו נוחות אם אני אקח אותן לבחוץ ? 3: יש טעם לקנות כרטיס קול חיצוני ? (כשאני אחבר למחשב) ? 4: הם ישמעו מעולה באייפד ובפאלפון ?5: אני אוהב לשמוע רוק , רוק כבד והרבה מטאל . הן לא יזייפו / יקרעו / משו כזה …
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-
-
אני מחפש UPS עד 800 ש"ח שיספיק למחשב שלי עם ספק של 500 WATT , מסך שטוח 19 אינץ והכרטיס מסך 7800GT אני לא כל כך מבין בזה אז ככה שאני פתוח לכל הצעה הכי חשוב שיהיה משהו אמין ושידאג לכך שהמחשב לא יהרס בכל הפסקת חשמל שיגן בפני ברקים , מייצב מתח וכל מה שצריך פחות או יותר ב UPS תודה
-
- 11 תגובות
- 864 צפיות
-
-
מחר אני טס לחו"ל וקונים לי פאלם פיילוט בדיוטי פרי. אני לא יודע איך קובעים מה טוב כאילו זה פועל על פנטיום ומגה הרץ? יש דבר כזה חיבור רשת לפאלם???? מה יש להמליץ בשבילי?
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-
-
רכשתי את הסט לפני כמה ימים ב 200 שקל אחרי שחיפשתי סט זול ונורמאלי. פסלתי את המועמדים העיקריים במחיר הזה (ex110 של לוגיטק ו 1000 של מיקרוסופט) אחרי שראיתי אותם בחנות והם נראו ממש זולים, כמו כן המוכר אמר לי שהטווח שלהם קצר מאוד ואם אני ירחיק אותם מהשולחן (נגיד לספה) הם לא יקלטו וסיפר לי על הפלא החדש (עלק חדש...) והוא מקלטים בתשדורת 2.4 GHZ. לצערי רק הדגמים ההיקרים של לוגיטק ומיקרוסופט תמכו בתקן הזה. אחרי חיפוש קצר מצאתי את המקלדת הזאת, שתומכת בתקן, באה מחברה מוכרת (לא TECH וכ"ו) ובמחיר סביר בהחלט. הסט כאמור מחזיק עד טווח של 10 מטר (כל מקום מהסלון הוא קולט מצויין), העכבר פשוט אבל לא מרגיש זול, סימטרי (מותאם לימניים ושמאליים) ובלי כפתורים מיוחדים, תכונה טובה היא כפתור הכי…
-
- 0 תגובות
- 864 צפיות
-
-
היי חברים, בימים האחרונים אני סובל בכאב במרפקי הידיים, יותר בימנית. אני סבור שהדבר קשור ישירות לצורת העבודה ותנועת הידיים על העכבר והמקלדת. היתה לי אחלה מקלדת של מייקרוסופט שעולה 86 אבל אחרי ששפכתי עליה כוס נס קפה על הבוקר היא עושה לי בעיות ולא הצלחתי לתקן אותה. עכשיו אני צריך לקנות מקלדת חדשה ועם הכאבים במרפקי הידיים חשבתי לקנות את ה"מקלדות הבריאותיות", כדוגמת זו: Microsoft® Natural® MultiMedia Keyboard שעולה 296 שקל אצל פנד* עכשיו, מה אתם אומרים על המקלדות הללו? (הKeyboard Natural). הן באמת בריאות? הן נוחות לשימוש? (הצורה הזיגזגית...) או שמא לקנות ב 86 שקל מקלדת *פשוטה* כמו הקודמת? עוד הצעות יתקבלו בברכה
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-