ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
-
שלום, אני מחפש מצלמת רשת למחשב הנייד. התקציב הוא בערך 150-180 שקל. עדיף לכיוון ה-150. חיפשתי באתר ולא מצאתי משהו שמתאים, הכל היה לא מעודכן.. ראיתי הרבה מצלמות בזאפ ואני לא יודע במה לבחור. מיקרופון לא ממש חשוב. למרות שזה יכול להיות תוספת נחמדה. תודה, גיא.
-
- 0 תגובות
- 844 צפיות
-
-
-
אז ככה.. לפני כמה ימים פתחתי דיון בשאלהאיזה עכבר ופאד לקנות... ובסוף הגעתי למסקנה שאני קונה את העכבר : Logitech® G5 Laser Mouse ו ופאד : Steelpad S&S אז עוד שאלה לי לפני שאני מזמיןץ... האם הפאד יתאים לעכבר החדש? כי הפאדים האלה יצאו לפניו ונוסו על סידרת ה- mx ...מי אמר שזה יתאים לעכבר החדש שלי בכלל?? שלא נכלל בסדרת ה- mx .. ואולי בכלל כדאי לי לקחת פאד יותר מתקדם Steelpad 4S בתוספת של 30 שקל בלבד.... אבל רשום שם על ה- 4s ככה: Does not work with Logitech Optical mice other than the MX Series ושוב שלי זה לא mx ...אוף אני שוב מבולבל מה לעשות... דרך אגב רוב הפאדים כיום לא נוסו על g5 ....מה עושים תודה מראש לעוזרים...
-
- 8 תגובות
- 843 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, אני מתכוון לרכוש מדפסת (משולבת) חדשה הביתה, לאחר סיקור די רחב בזאפ, הגעתי למסקנה, שאלו שלושת המדפסות שעונות על דרישותי: 1. HP OfficeJet 5510 - http://zap.co.il/model.asp?model_id=22455 2. HP PSC2410 - http://zap.co.il/model.asp?model_id=19743 3. Lexmark X6170 - http://zap.co.il/model.asp?model_id=22170 טווח המחירים שהקצבתי לעצמי הוא עד 1400 ש"ח. אשמח אם תעזרו לי לבחור את המדפסת הטובה מבינהם (במיוחד כאלו עם בעלי נסיון) ובנוסף לזאת, אם יש עוד מדפסת משולבת (חובה פקס עצמאי) בטווח המחירים שלי, אשמח אם תידעו אותי. תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות דיסק קשיח נייד בנפח של 1 טרה, הייתי שמח לשמוע עצות לאילו פרטים יש לשים לב בעת קניית הנ"ל (איזה חיבור עדיף אם בכלל, מחיר, זכרון נדיף). בזאפ מצאתי את הדיסק הבא:Seagate FreeAgent Desk 1000GB ST310005FDD2E1-RK אם מישהו יכול לתת את חוות דעתו בעיניין אשמח מאוד! תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אהלן, אני משתמש כבר כמה שנים בעכברי Logitech G5 למיניהם ולאחרונה הגעתי למסקנה שהם לא נוחים לי. מעבר לכך הופיעה אצלי תופעה של כאבים בשורש כף היד ואני חושש שאולי גם לעכבר הייתה תרומה לזה. אני שם לב שכשאני אוחזר בעכבר אני עושה מאמץ את היד ומחזיק אותו בצורה לא טבעית. השימושים שלי הם עבודה לאורך כל היום בתכנות, עיצוב, שימושים כללים וגם משחקים. כשאני חושב על זה אני חושב שהעכבר שהיה לי הכי נח היה העכבר האופטי הקלאסי של מיקרוסופט. אני חושב שבגלל שהוא היה עבה ושטוח יחסית, זה מה שעשה אותו כל כך נח. האם יש עכברים שדומים לו גם היום? מבחינת מחיר אני מוכן לשלם כמה שידרש בעבור עכבר טוב באמת, אבל אני מניח שזה לא יחצה את המחיר של 500 שקל מקסימום. תודה!
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
נתנו לי בפורום של המלצות למפרטים את הספק הזה JSP-TECH PS-05 BIG FAN 420W (12cm Fan) (24pin) ואמרו שהוא לא משהו וכדאי להתעניין בפורום הזה לגבי ספק אני מעדיף לקנות הכל מ KSP, ולא חלק בחנות כזו וחלק בחנות אחרת, לכן תתנו לי בבקשה ספק מ KSP אפילו אם הוא יעלה יותר מהספק שרשמתי תודה לכם.
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
היי מישהו השתמש במשטח הזה? יכול להביא קצת מידע? אני די אוהב משטחים קשיחים ומעניין אותי איך הוא
-
- 7 תגובות
- 843 צפיות
-
-
-
אני מתלבט בין ה-Antec TX1050B http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3474 ובין ה-Centruion 5 CAC-T05-UW http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=CAC-T05-UW&affiliate=zap אם אני קונה את הסנטוריאון אני יקנה איתו את הספק שבא אם המארז של Antec, שבמחיר יצא לי 850(A) נגד 900(CC) ספק+מארז ההטלבטות היא שה-TX הוא בקטגורית גודל שרת, שזה נראה לי Full Tower וה-Centruion הוא בינוני אבל יש בוא עוד מאוור 1, גם קראתי מכל מיני ביקורות שאנשים יותר מרוצים מה-centurion מה אתם הייתם בוחרים? תודה
-
- 7 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מעוניין לקנות בקרוב אוזניות חדשות . התקציב שלי הוא עד 500 שקל (כולל חריגה) . אני מעוניין אוזניות לשימוש רק למוזיקה , לא לגיימינג ולא לשום דבר אחר . אני הולך לחבר למחשב , לאייפד שלי , וכנראה לפאלפון . המליצו לי בפורום אחר , על האוזניות הבאות : 1: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=13687 2: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11050 יש לחבר שלי את האוזניות הראשונות , ולכן כנראה אני אלך על השניים . אבל יש לי כמה שאלות : 1: איזה מהאוזזניות יותר טובות ? 2:הן יהיו נוחות אם אני אקח אותן לבחוץ ? 3: יש טעם לקנות כרטיס קול חיצוני ? (כשאני אחבר למחשב) ? 4: הם ישמעו מעולה באייפד ובפאלפון ?5: אני אוהב לשמוע רוק , רוק כבד והרבה מטאל . הן לא יזייפו / יקרעו / משו כזה …
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
-
מחר אני טס לחו"ל וקונים לי פאלם פיילוט בדיוטי פרי. אני לא יודע איך קובעים מה טוב כאילו זה פועל על פנטיום ומגה הרץ? יש דבר כזה חיבור רשת לפאלם???? מה יש להמליץ בשבילי?
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום האם שווה להשקיע עוד כ-200 ש"ח בשביל המארז של HEC?
-
- 8 תגובות
- 843 צפיות
-
-
האם ספק כוח של המחשב יכול להשפיע מבחינה משמעותית בביצועים של המחשב? כרגע יש לי ספק של RAIDMAX 420W שקיבלתי עם המארז
-
- 14 תגובות
- 843 צפיות
-
-
מישהו יודע איך היא? ולמישהו יש הצעה יותר טובה? אולי הA70 של CANON? או הHP 850?
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אני יכול להשיג את האנטק true power 430WATT ב99 דולר ואת ה Thermaltake Xaser Silent PurePower 480W 2-fan ב110 דולר על איזה ללכת? לפי מה שהבנתי לאנטק יש יותר יציבות במתחים (מיועד לאוברקלוק +6800U/GT הארדיסק אחד ולפחות 4-6 מאוררי מארז) [אגב אני דיי נעול על השנים האלה - לפחות על האנטק) [glow=red,2,300]עריכה : רעש הוא גורם מ-א-ד חשוב לי P:[/glow]
-
- 12 תגובות
- 843 צפיות
-
-
יש לי שני מחבים מחוברים למסך DELL 2007WFP , אני רוצה לישלוט בשני החשבים בעזרת מיקלדת USB 1 יש איזשהו מתאם עם מתג שאני יכול להחליף בינהם בקלות ועוד משהו, מהו הדגם הכי טוב ללא קשר למחיר , במצלמת אינטרנט לוגיטק
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
שלום, רכשתי מקלדת מדהימה G15, אך לא מצליח להפעיל את מקש ההתחל...(בין בAlt ל- Ctrl) בעצם כל מקש שקשור לווינוס לא עובד... אולי זה קשור לדרייבר ? גירסה...? מישהו אולי מכיר ויודע איך אפשר בדיוק להפעיל את המקשים האלו ? תודה, שלומי
-
- 7 תגובות
- 843 צפיות
-
-
קיבלתי לאחרונה עכבר MICROSOFT HABU הדרייברים המקוריים לא היו מצורפים מה שעשיתי זה: חיברתי את העכבר, התקנתי דרייברים מהאינטרנט (מהאתר של RAZER) אחרי זה עשיתי עדכון לקושחה (FIRMWARE UPDATE) כנראה שעשיתי משהו לא טוב, כי העכבר כל הזמן כאילו מתנתק ומתחבר מחדש וקופץ לי חלון של Windows שאומר שיש בעיה בהתקן ניסיתי לחבר לפורט USB אחר, לא עזר ניסיתי להסיר הכל ולהתקין עדכון קושחה קודם ואז עדכון תוכנה, לא עזר מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 1.6 GHz 512 rdram auas v8200 t2 64 pure קיבלתי 6500 זה בסדר??????????
-
- 3 תגובות
- 843 צפיות
-
-
ראיתי פה המלצות על מדפסות לייזר, די זולות אבל על מנת לצמצם מקום בקלסרים, ולצמצם כריתת יערות רציתי לדעת מה הסיכוי שהמדפסות האלה יודעות להדפיס על שני הצדדים או שזה פונקציה שמייקרת את המדפסת מאוד? אם אתם יכולים להמליץ על דגמים ספציפיים, מהזולים יותר, אני אשמח.
-
- 3 תגובות
- 843 צפיות
-
-
טוב, מכיוון שהכרטיס מסך שבא עם המחשב יושב קבוע בתוך הלוח אם, אני לא יכול להחליף אותו, מה שאומר שאני יכול להתקין רק כרטיסי מסך מסוג PCI ולא AGP, אחרי חיפוש באינטרנט, מצאתי כרטיס ATI RADEON 7000 שאפשר להשיג אותו גם בתצורת PCI. השאלה שלי היא האם הכרטיס טוב? אני לא מחפש כרטיס HIGH-END, אלא רק אחד שיריץ משחקי אסטרטגיה/תפקידים תלת מימדיים בצורה סבירה.
-
- 3 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש עכבר גדול שיתלבש לי על היד, יהיה מחברה איכותית[RAZAR,MICROSOFT, LOGITECH] אם יש סט[שאפשר לקנות גם עכבר וגם מקלדת ביחד] אז אין לי בעיה, תמליצו לי גם על מקלדת שתהיה שקטה, נוחה, בלי הרבה מקום שיכנס אבק בין המקשים ואם רגליות יחסיות גבוהות כי אני אוהב את המקלדת שלי כלפי מעלה כזה, שתהיה נוחה ליד, חשוב שיהיה גם עברית במקלדת. כרגע יש לי עכבר חוטי ומקלדת אל חוטית, לא משנה לי אם תציעו אלחוטי או חוטי, העיקר שאם חוטי אז החוט לא יהיה קצר מידי, כי העכבר של TEAC ב40 ש'ח שיש לי קצר רצח. שימושים: גלישה באינטרנט, משחקי יריות/MMORPG מידי פעם. תקציב:עד 500 ש'ח כולל מקלדת ועכבר. אם בנפרד אז עכבר בסביבות 300 ש'ח, מקלדת בסביבות 200. או שתשחקו עם זה..
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-