עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by german103,

טעות, נורא מצטער

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  2. Started by ori_fadida,

שלום לכולם, ישנה בעיה שמצאתי לאחרונה במדפסת שציינתי. אני עובד עם תוכנות של חברות ביטוח אחת מהן היא הכשרת היישוב שבה יש לי בעיה. כשאני מדפיס את המסמך מהתוכנה שלהם יוצא לי רק חצי דף. מדוע זה קורה? שמעתי מאנשים שאולי זאת בעיית פונטים.האם זה אכן הבעיה? אשמח לקבל עזרה. תודה רבה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by dr_hofman,

האם זה משנה איזה חברה אני קונה?

• 5 תגובות
    • 748 צפיות
  4. אז ככה, אני מחפש מקלדת גיימינג עם תאורה למקשים, ועם חיבור USB אחד לפחות. המקלדת הזאת הולכת למחשב של כל הבית אז אני צריך איזשהי דרך שעל המקשים יהיה גם עברית, אני לא יודע אם אפשרי לשים מדבקות על מקלדות גיימינג מכיוון שהעיצוב שלהן שונה וגם האותיות בדרך כלל ממוקמות במרכז המקש, אודה לכם על כל המלצה ופתרון לבעיית האותיות בעברית.

• 5 תגובות
    • 966 צפיות
  5. שלום. אני רוצה לקנות עכבר למשחקים אני גיימר דיי כבד אני משחק בעיקר פקמן. סתםם אני משחק counter-strike source. הפד של הוא fUnc אז בבקשה תעזרו לי להחליט על אחד העכברים האלו. תודה רבה רבה =)

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by Spaik,

אני רוצה להחליף מארז. אם אני עכשיו מחליף מארז, אז אני יחליף הרי למארז שמקרר יותר טוב. אז גם המטמפרטורה של המעבד תרד לי או רק של המחשב עצמו (הלוח אם וכל החלל בפנים)??? איזה מארז אתם ממליצים לי בערך ב 400 שקל? לא צריך ספק. עם חלון עדיף

• 5 תגובות
    • 734 צפיות
  7. Started by prelly,

אוקיי נתחיל בכך שלא ידעתי איזה פורום צריך הפאלם להיות אבל מה לעשות זה נראה לי הכי מתאים קורה... אוקיי אז הבעיה בפאלם שלי הוא שכנראה (אין לי מוגש איך או מה) נכנס לו ווירוס אחרי שעשיתי עידכון לפני כמה חודשים עכשיו הצלחתי לייצב אותו למרות שאני לא גדול בדברים האלה בכלל הצלחתי אולי להוציא את הווירוס או לפחות נראה לי ככה. אבל אין לי עברית מישהו בבקשה יכול להביא לי אתר משהו שאני יכול להוריד/או לבקש להוריד את התוכנה אני פשוט חייב את זה דחוף ועוד בקשה קטנה מי החברה שמביאה אותם (את הפאלם) לארץ חשבתי אולי לדבר איתם על תוכנה או משהו כזה.... מישהו בבקשה יכול להביא טלפון כתובת ושם בבקשה! תודה לכולם!

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  8. Started by MOFRA,

שלום אני מחפש מקלדת עם יציאת אדיו מהמקלדת. כמה שיותר זולה.... בתודה.

• 3 תגובות
    • 879 צפיות
  9. Started by kalimero1234,

Logitech ClearChat Comfort USB HeadSet with Microphone‎ http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8646 Logitech ClearChat Pro USB HeadSet with Microphone http://ksp.co.il/hmain.php?uin=7852 הכי חשוב לי הנוחות על האוזן.... תקציב עד 220 שח שימוש - סרטים

10. Started by NoamH,

שלום רכבתי סט של לוגיטק המגיע כסט (עבר+מקלדת) מדגם K520. באופן כללי המוצר בסדר גמור, כפתורים שימושיים, עיצוב נחמד (אפשר לעבוד עוד על איכות המקשים). בכל מקרה, הבעיה היא שהמקלדת כל הזמן נכנסת למצב שינה ! האם יש דרך להפסיק את זה? מה זה אומר מצב שינה? לאחר זמן מסויים ללא שימוש במקלדת, לוקח בערך 3 שניות עד שניתן להקליד שוב. תודה

11. היו הרבה שביקשו מקלדת שקטה, הרצתי חיפוש ולא ראיתי ת'רד נורמלי שעוסק בזה. אז הבקשה היא כזאת, תנו מקלדות כמה שיותר שקטות, עדיף נוחות כמובן, בטווח מחירים סביר [עד 200 ש"ח~], שמיועדות להקלדה, לא חובה גיימינג. תודה

• 7 תגובות
    • 4.4k צפיות
  12. שלום, התחלתי לאהוב לפני כמה זמן משחקי מירוצים ויש לי כבר 4 על המחשב. אז רציתי להתחיל לשח עם הגה.. רציתי הגה איכותי, רגיש, אמיו, של חברה מוכרת ושיהיה גם עם דוושות (ועדיף גם הילוכים- לא חייב).. אבל הבעיה היא תקציב.. אני מוכן להשקיע על זה 350 שקל.. אשמח אם תביאו קישורים עם תמונות של הגהים למחשב.. (שיהיה למחשב ולא לסוני בבקשה..) תודה מראש לעוזרים ומקווה לתשובות מהירות, דניאל.

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  13. Started by tovtov,

שלום, קיבלתי היום את המארז החדש שקניתי Chenbro PC61163 http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6765 המארז מגיע עם מאוורר מקדימה (92 מ"מ) כדי שיכניס אוויר. עד שאני אתקין מאוורר אחורי (להוצאת אוויר) מה עדיף? מאוורר אחד קידמי שיכניס אוויר או מאוורר אחד אחורי שיוציא אוויר. תודה

• 10 תגובות
    • 913 צפיות
  14. Started by EagleX2,

מישהו יכול לתת לי מדריך? (עדיף בעברית אבל באנגלית יתקבל גם) להרכבת מחשב? אתם יכולים לרשום פה מניסיונכם האישי גם..

• 8 תגובות
    • 929 צפיות
  15. אממ עדיין לא קניתי את המחשב אני קונה מארז איתו התלבטתי בין הארמור, השארק, והטרנספורמר אני צריך שהמחשב שלי יהיה קר ויפה הנה המפרט: כמות. מוצרים סה"כ 1 AMD Athlon 64 4000 (939-pin) Box San Diego 2,447 ש"ח 1 DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D 899 ש"ח 2 OCZ 512MB EL DDR PC3200 400mhz Enhanced Latency 2-3-2-6 1,122 ש"ח 1 Westren Digital 160GB SATA II JS 8MB 7200RPM 530 ש"ח 1 GigaByte nVidia GeForce 7800 GTX 256MB GV-NX78X256V-B 3,274 ש"ח 1 Thermaltake Shark VA7000 Black 838 ש"ח 1 OCZ ModStream Power Supply 450W 565 ש"ח 1 NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Black Bulk 390 ש"ח 1 Sony Floppy Drive 1.44 Bla…

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  16. Started by Black_Devil,

אני מחפש מקלדת טובה בתקציב של עד 300 שקל... בלי לחרוג יותר מדי. עדיפות לאלחוטי. ועכבר בתקציב של עד 500 שקל, רצוי אלחוטי עם מטען. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 822 צפיות
  17. היי חברים ברשותי היום סט מקלדת ועכבר Microsoft wireless keyboard 1000, העכבר שהגיע כחלק מהסט משום מה רשום Microsoft wireless optical mouse 2000 בכל מקרה, הסט עצמו די אחלה בשבילי - חוץ מדבר אחד.. אם אני משתמש בו למשחקי מחשב, המקלדת לא מצליחה ממש להתמודד עם כמה מקשים שנלחצים בו-זמנית. נגיד לחיצה על shift ועוד מקש... זה מג'עג'ע מאוד ולפעמים נקלט הshift, לרוב לא.. ובכלל לרוב לחיצה על שני מקשים בו-זמנית אפילו מבטלים אחד את השני ואף אחד כאילו לא נלחץ.. זה די מתסכל.. נסיתי להחליף סוללות במקלדת, זה לא ממש עזר וגם התוכנה של המקלדת והעכבר אומרת שמצב הסוללות טוב בשניהם. אז אני צריך מקלדת קצת יותר נורמלית ברמת השידור. הייתי מעדיף כבר אולי לקנות סט מקלדת+עכבר אלחוטיים כי זה …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אני צריך סורק סביר מומלץ שלא צריך חיבור לחשמל - משתמש בחשמל של ה USB

• 5 תגובות
    • 653 צפיות
  19. מבקש חוות דעת על מקלדת ועכבר אלחוטי A4TECH GK-770D המחשב ממוקם מתחת לשולחן והיום אני משתמש בעכבר אלחוטי של לוג'יטק והוא לא פועל בטווח של מעבר מתחת לשולחן למעלה. נאלצתי למשוך את המשדר אל פני השולחן מה שהפך את ההתקנה לבעייתית. מאחר והסט הנ"ל פועל ב 2.4Ghz הבנתי שהוא מתאים לפתיחת טווח. האם זה נכון גם בפועל? ואיך הסט בכלל מבחינת נוחת בעבודה שגרתית. לא לגיימר.

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  20. Started by mor_shalev,

מחפש מארז טוב עד 370 ש"ח !!! שמתחמם כמה שפחות...

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. מדפסת מסוג BROTHER שהייתה אצלי התקלקלה לא מזמן, והאמת היא שגם ככה לא אהבתי אותה. בכל מקרה, הגיע הזמן לקנות מדפסת חדשה, עם התכונות הבאות: *חסכוני עד כמה שניתן (אני סטודנט ולצערי עבודות זה עניין שבשיגרה, כך שאני מעדיף להמנע מלקנות כל שבוע ראש דיו חדש, אפילו אם הוא מזוייף) *סורק *אני משער שברוב המדפסות המשולבות יש אופציה של "צילום", שזה בהחלט חוסך לי הרבה. *לא גדול מבחינה פיסית. אני צריך להניח את זה על השולחן שלי, כך שלעיצוב וקומפקטיות (יחסית) יהיה משקל רב בעת בחירת המדפסת. *אין ממש צורך בפקס, או בתכונות של מדפסת רשת . אבי הציע לי לקנות מדפסת לייזר בגלל החיסכון בטיונרים, אבל אז מדפסת משולבת עולה בסביבות 1000ש"ח (כגון Samsung SCX4500) , היא מוגבלת לשחור לבן, והבנתי שגם הרזולו…

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  22. Started by g1zey,

טוב אז ככה ... חבר שלי היה באירלנד שבועיים , בינתיים אמא שלו נקתה לו את החדר והרסה בטעות את המייקרוסופט שלו , אז היא לא הלכה לאופיס דיפו וקנתה לו mx400 במקום . עכשיו הוא חזר והוא מתלבט בין הmx400 שיש לו (באריזה , עדיין לא פתח) או להחזיר ולקחת mx518 / G5 במקום . המחיר הוא לא קריטי ביניהם והמטרה היחידה היא אך ורק גיימינג אני מניסיון יש לי mx518 ואני שמעתי מספיק אנשים שאומרים שהוא עדיף על הG5 למרות שהוא נתקע לי מדי פעם , ואת הmx400 אני לא מכיר בכלל . תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 771 צפיות
  23. היי חברים , צהרים טובים! אשמח מאוד להמלצות לגבי המדפסות הבאות , כל הפרטים חשובים נא לשים לב ;D תנקס מדפסת לייזר צבעונית עבור דפים בגודל A3 בחיבור רשת שתשמש מחשב גרפי מדפסת לייזר צבעונית עבור דפים בגודל A4 בחיבור רשת שתשמש מחשב גרפי מדפסת לייזר שחור לבן בחיבור רשת שתשמש מספר משתמשים מדפסת הזרקת דיו צבעוניות שתשמש מספר משתמשים

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  24. שלום ראיתי פה בכמה דיונים תמונות של מתחים של ספקי כוח . רציתי לשאול , אם אפשר לבדוק את איכות הספק דרך איזו תוכנה ? תודה רבה 1. עד עכשיו חשבתי שיש לי ספק ג'נרי אבל לא! :> אפילו יש לחברה הזאת אתר www.macase.com יש לי את הספק שלהם , 300W , זה ספק טוב ? באתר יש גם לוח מתחים של כל הספקים שלהם 2. אני רוצה לקנות עכשיו AXL-800 וגם בקר מהירות ל4 מאוררים ומאוררים , בסט , בפנדס , זה עולה 150 ש"ח את 3 המאוררים לשים במארז ואת הרביעי על AXL... ומעניין לדעת אם הספק שלי יחזיק את המערכת הזאת? והנחה שאני גם עושה OC שאר המפרט שלי הוא NF7-S הרד דיסק 40 GB וכרטיס מסך TI מעבד 1700+ וגם DVD וצורב

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  25. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

אני מתכוון לשדרג, והבעיה היא : שאני תקוע עם 512 מגה SDRAM של קינגסטון ואני לא מאמין שמישהו יהיה מעוניין לקנות אותם ממני או בכלל להתמקח עליהם ב Trades למיניהם. השאלה שלי היא האם הלוח של אזוס A7V-133C (אחרי עדכון ביוס), יסתדר טוב עם ה Athlon XP 1600+? האם השימוש ב SDRAM ייגרע משמעותית מהביצועים? האם ישתלם לי ללכת על "עסקת החבילה" בפנדה שכוללת לוח אם של ג'יגהבייט, DDR 256MB של מאשקין וה 1600+ ואיכשהו לנסות להיפטר מהזכרונות (שעלו הרבה לפני חצי שנה...)? בבקשה אם תוכלו לחוות את דעתכם בנושא, אעריך זאת מאוד! תודה רבה!!!

• 21 תגובות
    • 2.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.