עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אני רוצה להנות מחשב קטן עם מארז SFF. כשהתחלתי לחפש מארז באינטרנט ובחנויות הופתעתי שכמעט לא ניתן להשיג מארז בלבד ותמיד מוכרים אותו כחלק מ BAREBONE. למה אי אפשר לקנות רק מארז ? האם מישהו פה יודע איפה ניתן להשיג מארז SFF בלי "תוספות" ? (רצוי שיהיה קצת מבחר ולא רק את המארז של SHUTTLE). תודה

• 1 תגובה
    • 972 צפיות
  2. Started by Carlito,

חשבתי על ה-Sunbeam Transformer אומרים שהוא טוב.. יש לכם משהו אחר להמליץ אולי יותר זול?(הוא לא בא עם ספק) תודה מראש נ.ב. שיהיה יפה, לפחות עם חלון צד

• 7 תגובות
    • 820 צפיות
  3. Started by MeTaLhAmMeR,

השיחות עצמם כמו טלפון בזק רגיל? פשוט מחייגים לכל מספר שאני רוצה? יש לאג? האיכות קול כמו טלפון? או שיותר גרוע או יותר טוב? זה משתלם בסופו של דבר? צריך לשלם לעוד מישהו/משהו אחרי שקונים את המכשיר? יש לכם המלצה לטלפון VOIP אלחוטי? תודה מראש ;D

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  4. Started by mastermomo,

אני מחפש כפפה שהיא גם עכבר בסגנון דוח מיוחד כלומר שהכפפה ממש תשמש כעכבר למחשב לא הכפפה מסוג P5 שמוכרים היא לא עובדת טוב אה וחשוב שיהיה ניתן לקנות אותה בארץ

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  5. האם כדי להשתמש בפד (משטח) עם עכבר לוג'יטק MX1000? האם זה ירכך\ימנע שריטות באחורה של העכבר? והאם זה אפקטיבי או יותר מדויק? תודה מראש. .swg

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by גוגומגוג,

הוא פתאום מת אני חושב זו קורוזיה , מבינים בזה משהו ? תצורפת תמונה של המכשיר מפורק 6230 [attachment deleted by admin]

7. Started by yamedi,

שלום לכולם, אני מתכנן עוד מעט לקנות מחשב, ויש לי בעיה עם בחירת מארז, אני אסביר את המצב לעומק. כרגע יש לי בבית מחשב ישן שאני מתכנן להעביר את הכוננים שלו למחשב החדש, הכוננים בצבע לבן אני אני רוצה מארז חדש שיהיה עם דלת, אני רוצה מארז כסוף או שחור, וכך לא יראו את הכוננים. עד לכאן הכל טוב, אבל אני מעוניין בכרטיס קול הזה: http://www.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=208&product=14000 וכמו שאתם יכולים לראות, יש שם חלק שמתלבש בחלק של כונני ה-5.25 + שלט. ופה הבעיה, אם אני קונה מארז עם דלת השלט לא יתפקד !!! אני אהיה חייב לפתוח את הדלת על מנת שהשלט יעבוד. אין לי בעיה של מחיר, כל מארז שיפתור לי את הבעיה יהיה מצויין ! אם מישהו יכול לעזור לי ולהמליץ לי על…

• 8 תגובות
    • 653 צפיות
  8. Started by LLLLiran,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4643 שווה לקנות את המארז הזה ב400 שקל ללא ספק? יש מארז יותר מומלץ עד הסכום הזה?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by MTKOL,

שלום לכולם, רציתי לברר מה ההדל בין ספק ATX לבין ספק ATX 2? וכן, האם ספק מסוג ATX 2 (החדש יותר לפי הבנותי), יחזיק מערכת יחסית ותיקה מסוג AMD 64 SOCKET 754? בתודה רבה מראש!

• 4 תגובות
    • 927 צפיות
  10. בעיקרון אני מתלבט בין שני מארזים: 1. Enermax CS-335TAB + P/S EG365AX בגלל ספק טוב 2. Compucase-HEC Midi Tower CI-6A21 Black Front USB 400W אבל אני פתוח להמלצות וחשוב מאוד שיהיה ספק סביר.

• 7 תגובות
    • 850 צפיות
  11. http://www.logitech.com/index.cfm/downloads/software/CA/EN,CRID=1792,contentid=9515 מאיפה אני משיג את המתאם שלו ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by galCool,

הספק FSP ATX-350PA 350W 24/20pin SATA יספיק ל: AMD Athlon 64 3200+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - OEM DFI NF4 ULTRA INFINITY eVGA 6800GS 256MB PCI-E ¤1,200.00 PQI DDR 1024MB 400MHZ ¤580.00 WD 80GB 7200RPM 8MB SATAII ¤370.00 LG GSA-4167B BLACK BULK ¤260.00

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  13. Started by ELiA,

אם זה לא הפורום המתאים אז תעבירו לא יודע איפה לרשום את זה... יש לי psp ורציתי לדעת אם יש לו זרוע / מתקן / מעמד לרכב תודה.

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  14. Started by Dante_9,

המערכת שבשבילה אני זקוק לאל פסק היא: MAG LCD 19" S976I ThermalTake PurePower 480W 4 W.D Hard Drives (2X SATA & 2X IDA) 2 DVDs (Burner and DVD-ROM) GeForce 6600GT תודה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 954 צפיות
  15. שלום לכולם !!! קניתי מחשב חדש לפני 3 ימים והזהירו אותי שהספק שלי לא חזק מספיק (יש לי TT 430W) המפרט של המחשב שלי הוא ככה : AMD SAN DIEGO 3700 2X1GB GEIL DUALL CHANNEL 400 MHZ DDR W.D 250 GB SATA II 16 MB BUFFER DFI LANPARTY UT NF4 ULTRA-D PINNACLE STUDIO PC-TV STEREO XF-I ELITE PRO X1900XTX 512 MB VIVO PCI-E SAPPHIRE LG DVD X16 LG DVD-RW X12 TT BIG TYPHOON והבנתי ונכונתי לדעת שאני צריך ודי חייב להחליף את הספק ורציתי לדעת מה מומלץ למערכת כזאת ???

• 12 תגובות
    • 972 צפיות
  16. Started by roes,

איזה זיכרון יותר טוב? וכמה כל אחד עולה? http://hwzone.co.il/archive/1139359854/92100/ או http://hwzone.co.il/archive/1138103220/58386/ ?? הכוונה לזכרונות במהירות: 1 GB

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  17. אז ככה יש ברשותי Gamepad : Logitech Dual Action ... הבעיה שהכיול שלו על הפנים הסטיקים האנלוגיים בכלל לא מכוונים באמצע ... ניסיתי לכייל באמצעות לוח הבקרה ב windows לא עזר ניסיתי להתקין ת'פאצ'ים החדשים מ Logitech וכלום! זה נשאר ככה... למרות שלמראית עין הם במרכז ..... החלטתי שלפחות אני לא אשתמש באנלוגי ורק ב D-pad ולא מצאתי שום דרך לבטל את האנלוגי... אין שום כפתור שמכבה את זה וגם לא מצאתי שום תוכנה שעושה את זה... דבר יחידי שמצאתי זו תוכנה שמחליפה בין האנלוגי ל D-pad (מבחינת שליטה) אבל זה לא פותר את הבעיה אני עדיין נוטה לצדדים גם שאני לא נוגע בכלום... משהו יודע על איזה טריק לבטל את האנלוג לפחות ?

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  18. Started by MisterL,

קניתי היום את העכבר mx510 (כן אני יודע שיש יותר טובים) ב130 ש"ח (מחיר טוב?) רציתי חוות דעת עליו ושאלה.. מה זה הDPI הזה ואני למשל משחק משחקי רשת, יש לו אחוז יותר גבוה של דיוק? זה הDPI או שזה לא קשור? (אני מבולבל כבר חח) התקנתי את הדרייברים שלו, עכשיו אמרו לי שיש לי כפתורים שאני לוחץ עליהם זה משנה לי משהו שם (DPI??) תודה לעוזרים..

• 11 תגובות
    • 747 צפיות
  19. Started by GlolG,

מהם ההבדלים בין שני הדגמים הללו ? ?HEC Compucase CI-6A21 400W? ל - ?HEC Compucase CI-6A19 400W?

• 6 תגובות
    • 596 צפיות
  20. Started by BURTON,

אני מחפש אל פסק טוב עם מייצב מתח(שלא יהיו ספייקים) ושיחזיק משהו כמו 5-10 דקות בלי חשמל כולל כיבוי אוטומטי. לגביי התקציב, אני לא ממש מבין בזה, אז תמליצו לי אתם.

21. רציתי לדעת האם הספק כח שבמארז מספיק חזק למפרט הזה? ווהאם המעבד מספיק? Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE לוחות אם למעבדי ?AMD? ASUS כמות A8N-E s939, PCI-E, GBE, nForce4 Ultra זכרונות? DDR 400 כמות 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 2 כרטיסי מסך? GIGABYTE כמות 7800GT 256MB, 2xDVI, DDR3, PCI-E, VIVO דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL כמות 160GB SATA II 7200RPM 8MB צורבים? DVD Recorders כמות NEC 3550A DVD±RW x16 Dual x8 מארזים? כמות HEC Compucase CI-6A21 400W ו מקלדות? כמות MS Internet + MS Mouse Optical רמקולים? כמות GPT 2.1

• 7 תגובות
    • 934 צפיות
  22. Started by tgen,

האם אתם מכבים את האל-פסק אחרי שאתם מכבים את המחשב? מצד אחד, אם אני ישאיר את האל-פסק פתוח נראה לי שהוא יבזבז חשמל... מצד שני, אם אני יכבה אותו אז בפעם הבאה שאני ידליק אותו (לא יודע אם זה רק באל-פסק שלי - של אדוויס) הוא יפתח ויסגור במהירות את המסך, מה שמדאיג אותי שזה לא יפגע בו... אתם בדרך כלל סוגרים את האל-פסק בלילה?

• 6 תגובות
    • 944 צפיות
  23. Started by stone cold,

אני צריך על פסק לאחי למחשב- פנטיום 4 שלוש גיגה (לא יודע איזה ליבה) 512 מגה זיכרון 80 גיגה ארד דיסק 2-כוננים 1 צורב רגיל ואחד DVD רגיל וחוץ מיזה פלופי אחד כרטיס מסך-5200 חוץ מיזה מסך CRT 17 פלטרון של LG מודם אלקטרל שחור וראוטר פשוט של 3COM במידה ואפשר גם איזה חיבור שיגן על הראוטר מפגיעת ברק בקווי טלפון אין לי תקציב אבל אני רוצה שיחזיק 5 דקות מהפסקה יגן גם מיברקים ויהיה לא גנרי -תנסו לימצוא לי אחד שעושה תעבודה במחיר שפוי ושיש לו זמינות טובה בחנויות בארץ בתודה STONE

• 5 תגובות
    • 887 צפיות
  24. אני חושב לקנות כרטיס עריכת וידאו ולא יודה מה לבחור. ללכת על כרטיס עריכה שיעלה 600 שקל או ללכת על PCTV באותו תקציב? לא כל כך מבין בחומרה אבל כרטיס עריכה באה עם תוכנת STUDIO10 שזו תוכנה די יקרה כך שזה מוריד את המחיר של כרטיס יותר מפי 2. שזה אומר שעל החומרה אני משלם פחות מ300 שח. לאומת זאת כרטיס PCTV בא עם תוכנה יחסית זולה כך שרוב הכסף הולך לחומרה וכך גם ההשקעה בחומרה תהיה רבה. אז החומרה של PCTV תהיה יותר רצינית ואולי גם הנתונים הטכניים יוכלו גם להוציא איכות התמונה יותר טובה, כי אני מעביר וידאו אנלוגי ,של מצלמה, לדיגיטלי. תקנו אותי אם אני טועה בבקשה. ותעזרו לי לבחור מה עדיף לקחת? תודה

• 0 תגובות
    • 463 צפיות
  25. Started by Satlan,

מה אתם אומרים על העכבר ? http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=11764 תראו מחיר, והוא בעל 1600DPI שלא מבייש אותו.. מה אתם אומרים ?

• 0 תגובות
    • 586 צפיות

דיונים חדשים בפורומים